• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1300روز قبل
ایرانگردی



مشکل عمده هر پروژه ای معارضات آن است که خوشبختانه با پیگیری های مدیریت شهری منطقه ۲۱ و شهرداری تهران، معارضات پروژه فتح باغستان مرتفع شده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۱، حسن رحمانی شهردار این منطقه که در محل پروژه فتح باغستان میزبان نماینده مردم شهریار ملارد و شهرقدس در مجلس شورای اسلامی، فرماندار این شهر و جمعی از مدیران بود، با بیان مطلب فوق به ضرورت تسریع در روند پروژه اشاره کرد و افزود: فرمانداری شهریار و باغستان ۲ میلیارد از ۵ میلیارد تعهد مالی شان را عملی کرده اند.

 او ادامه داد:با مساعدت، مابقی تعهد عملی شود تا با توجه به ترافیک سنگین محدوده، روند پروژه تسریع و شهروندان از نظر ترافیکی با مشکل مواجه نشوند.

رحمانی در پایان به فاز دوم پروژه فتح باغستان اشاره کرد و افزود: برای احداث روگذر در فاز دوم که جزو اولویت های شهرستان شهریار است، به ۴۰ میلیارد اعتبار نیاز است که امیدواریم با مساعدت طرفین، این اعتبار تامین شود.

دوشنبه 13/5/1399 - 14:48
سلامت و بهداشت جامعه

 

قدرت سرایت ویروس کرونا تا ۹ برابر افزایش یافته است !🚨

▫️دکتر مسعود مردانی عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا: ویروس کرونا ۲۶ اردیبهشت جهش ژنتیکی یافت، اما ساختار کلی آن تغییر نکرد. ویروس کرونا تا ده ها سال در کنار ما خواهد ماند، برنامه ریزی ها برای آینده باید با توجه به این واقعیت صورت پذیرد

+ قرنطینه خانگی را جدی بگیریم.

 

 

دوشنبه 13/5/1399 - 7:9
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

 

در شهرهای با آلودگی بیشتر اپیدمی کرونا در حال کاهش می‌باشد !🦠

▫️رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد مقابله با کرونا: حدودا از ۲ ماه قبل مجددا موارد افزایشی بیماری را در اکثر یا تمام نقاط کشور داشتیم و ویروس در روستاها و شهرهای ما نفوذ کرده و به محض اینکه رعایت موارد بهداشتی کاهش یابد، ویروس فعال خواهد شد

▫️در شهرهایی که در چند هفته اخیر آلودگی بیشتری داشتند، کم کم شاهد پیر شدن اپیدمی بیماری در آنجا هستیم و به یاری خدا رو به کاهش هستند

دوشنبه 13/5/1399 - 7:6
سلامت و بهداشت جامعه

 

با ماسک زدن جان خود و دیگران را نجات دهیم !😷

▫️طبق محاسبات جدید اپیدومولوژیست ها اگر شیوع کرونا کنترل نشود، در پاییز امسال روزانه به ۱۶۰۰ کشته خواهیم رسید. یعنی هر ۵۴ ثانیه یکی از ما بر اثر کرونا خواهیم مرد به معنای دیگر هر روز ۳۲۰۰۰ نفر به کرونا مبتلا می‌شوند که بسیار بالاتر از ظرفیت پذیرش بیمارستانی ایران است و لذا بسیاری از بیماران حتی شانس بستری هم نخواهند داشت

▫️تعداد پزشکان و پرستارانی که در مواجهه با کرونا مبتلا یا فوت می شوند رو به افزایش است و ادامه این وضعیت یعنی خالی شدن بیمارستان ها از کادر درمانی

 

 

 

 

دوشنبه 13/5/1399 - 7:4
اخبار

 

 

 



 

مقامات بهداشتی آمریکا اعلام کردند پیاز قرمز سبب آلودگی صدها نفر در ایالات متحده به باکتری "سالمونلا" شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز‌های آلوده به باکتری سالمونلا باعث ایجاد مسمویت در ۴۰۰ نفر در ۳۱ ایالت آمریکا شد.

بر این اساس، سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد: منشا این آلودگی مربوط به شرکت تامسون اینترنشنال واقع در ایالت کالیفرنیا است.

این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: اگر چه شواهد قطعی نشان می‌دهد عامل اصلی سالمونلا پیاز قرمز بوده است، با این حال، تمامی انواع مختلف پیاز که در تماس با پیاز‌های قرمز بوده است به دلیل خطر انتقال باکتری، مستعد آلودگی هستند.

این شرکت تمامی پیاز‌های خود از جمله پیاز قرمز، سفید، زرد و پیاز شیرین را از بازار جمع آوری خواهد کرد. تاکنون نزدیک به ۴۰۰ نفر به دلیل مصرف این پیاز‌ها و سم سالمونلا مسموم شده اند. از این میان، ۶۰ تن به دلیل وخامت حالشان در بیمارستان بستری شدند.



مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا اعلام کرد: نشانه‌های مسمومیت با سالمونلا شامل اسهال، تب و دل پیچه است. افراد ۶ ساعت تا ۶ روز پس از آنکه در معرض باکتری قرار گرفتند، علائم بیماری را از خود بروز می‌دهند.

این باکتری می‌تواند ۴ تا ۷ روز افراد را درگیر کند.کودکان زیر ۵ سال، سالمندان بالای ۶۵ سال و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند در صورت مصرف مواد غذایی حاوی باکتری سالمونلا احتمال آنکه عوارض شدیدی نشان دهند زیاد است.

سالمونلا یکی از مسمومیت‌های رایج غذایی است که از طریق مصرف غذا‌های آلوده به بدن انسان منتقل می‌شود. در برخی موارد مشاهده شده است این باکتری از دستگاه گوارش به سایر اندام‌های بدن منتقل می‌شود که در این حالت فرد باید برای درمان‌های تکمیلی در بیمارستان بستری شود.

 

 

 

دوشنبه 13/5/1399 - 7:0
سلامت و بهداشت جامعه

 

وزارت بهداشت هند اعلام کرد: گزارش‌های متعدد نشان می‌دهد برخی بیمارانی که با داروی رمدسیویر، که مهم‌ترین دارو برای درمان ویروس کرونا است، درمان شده اند به کبدشان آسیب وارد شده است. از همین رو، این وزارتخانه در نظر دارد به دلیل عوارض جانبی به صورت جدی در مصرف این دارو برای درمان مبتلایان به کووید ۱۹ تجدید نظر کند.

یک مقام ارشد در وزارت بهداشت هند بیان کرد: گزارش‌های زیادی از بیمارستان‌های خصوصی و دولتی به دست ما رسیده است که بیمارانی که با داروی رمدسیویر درمان شده اند به ناگاه شاهد افزایش الکالین فسفات، "آسپارتات ترانس آمیناز" و "آلانین ترانس آمیناز" در خون بوده اند که می‌تواند منجر به زخم در کبد شود. ما در حال جمع آوری اطلاعات بیشتر در این زمینه هستیم. این عوارض دارویی موضوعی است که ما با دقت بسیار زیاد آن را بررسی خواهیم کرد.



داروی رمدسیویر برای نخستین بار از سوی گیلاد ساینس، غول داروسازی آمریکا به بازار عرضه شد. پس از بالا رفتن شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا، دولت این کشور استفاده از این دارو را برای درمان مبتلایان به کرونا در شرایط بحرانی تجویز کرد.

اکنون دولت هند می‌گوید در تجویز این دارو برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ تجدید نظر جدی خواهد کرد.

مقامات هند اعلام کرده اند به بیمارانی که پیش‌تر از آسیب‌های کبدی رنج می‌برند داروی رمدسیویر تجویز نخواهد شد. این نخستین باری است که برای این دارو عوارض جانبی مرتبط با کبد مطرح می‌شود.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در هند در حال افزایش تصاعدی است. تاکنون یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر در این کشور به این ویروس آلوده شده‌اند. از این میان، بیش از ۳۷ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

دولت هند با همکاری دانشگاه آکسفورد در حال آزمایش یک واکسن موثر برای مقابله با ویروس کرونا است. دهلی نو امیدوار است در فصل پاییز و زمستان بتواند میلیون‌ها دوز از واکسن کرونا را برای ایمنی سازی عمومی در اختیار داشته باشد.

 

دوشنبه 13/5/1399 - 6:59
اخبار

 

 

مرکز تحقیقات علمی اسپانیا اعلام کرد: دانشمندان این نهاد موفق به ساخت یک اسپری شده اند که پس از استعمال آن در دهان، می‌تواند از انتقال ویروس کرونا در محیط به صورت اورژانسی جلوگیری کند.

خولیو رولتا، یکی از محققان این طرح بیان کرد: هم اینک شاهد انتقال بیماری از طریق دهان و بینی هستیم. اسپری این محلول به دهان باعث ایجاد یک مانع برای نفوذ ویروس کرونا و در نتیجه بی اثر شدن آن می‌شود.

او افزود: حتی در صورتی که ویروس در محیط پخش شده باشد این اسپری می‌تواند باعث ناتوانی آن در انتقال به ریه‌های افراد شود. در نتیجه عملکرد این اسپری، ویروس نمی‌تواند وارد بدن شود و در پی آن از شدت شیوع بیماری در جامعه کاسته می‌شود.

مرکز تحقیقات علمی اسپانیا در حال تحقیقات تکمیلی درباره این اسپری است. این مرکز تاکید دارد اگر این اسپری بتواند با موفقیت مانع از انتقال ویروس به بدن شود، می‌توان از آن برای مقابله با شیوع سایر ویروس‌ها استفاده کرد، زیرا مکانیسم انتقال ویروس‌ها میان انسان‌ها تقریبا به یک صورت عمل می‌کند.



متخصصان می‌گویند پس از اطمینان از عملکرد این اسپری در مقابل شیوع ویروس کرونا، می‌توان در مقابل سایر ویروس‌ها و نیز سایر همه گیری‌هایی که در آینده رخ خواهد داد از آن بهره گرفت.

اسپانیا جزو کشور‌هایی بود که در موج نخست شیوع ویروس کرونا در قاره سبز بیشترین آسیب را دید. تاکنون ۲۸۹ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این میان، بیش از ۲۸ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

دولت اسپانیا امیدوار است با کشف راهکار‌های جدید از شدت شیوع ویروس در کشور بکاهد.

دوشنبه 13/5/1399 - 6:57
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت در خصوص برگزاری کنکور اظهار کرد: اگر قرار است که کنکور برگزار شود باید همه پروتکل های بهداشتی به طور دقیق رعایت شود و انجام این دستورالعمل ها خیلی سخت نیست.

او ادامه داد:  کنکور کارشناسی ارشد در شهر تهران معادل نصف روز پاساژ علاء الدین است وجمعیت کل کنکور در کشور به اندازه جمعیت یک روز در ساحل مازندران و گیلان نیست. هرهفته ما شاهد یک طرفه شدن جاده های شمال به سمت تهران به دلیل کثرت جمعیت و مسافران هستیم.



حریرچی  گفت: اگر ما بگوییم کنکور برگزار می شود افراد خارج نشین، افرادی که مخالف مردم ایران و مخالف جمهوری اسلامی هستند،می گویند نباید کنکور برگزار شود اما اگر اعلام کنیم که کنکور را برگزار نکنیم آنهایی که اکانتهای قابل پیگیری دارند، می گویند که ما ضد آموزش و ضد دانشگاه و ارتجاع سیاه در کشور هستیم.

او بیان کرد: فاصله صندلی ها را از ۱.۲ به ۱.۸ افزایش داده ایم و همه داوطلبان دارای ماسک بوده و اگر کسی ماسک نداشته باشد به او ماسک می دهند و اگر کسی بیمار باشد حوزه جداگانه برای چنین داوطلبانی در نظر گرفته شده است.

حریرچی افزود: وزارت بهداشت همه پروتکل های بهداشتی را نوشته و ستاد ملی کرونا در این خصوص تصمیم گرفته و انجام این کار بر عهده وزارت علوم و سازمان سنجش است.

حریرچی ادامه داد: عزاداری حضرت امام حسین (ع) در خون همه ما است اما برگزاری چنین مراسمی با این تراکم جمعیت و نشستن عزاداران با سه برابر ظرفیت مساجد و حسینیه ها ممکن نیست و تجمع، مخالف دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی است.

او افزود: یکی از طرح های ما این است که هر خانه می تواند یک حسینیه باشد و مردم با نصب یک پرچم مشکی در خانه هایشان می توانند چهره شهرها را سیاه پوش کنند و اجمالا ما مخالف دسته هستیم.

حریرچی افزود: پخت غذا در حسینیه و مساجد معمولا با تراکم همراه است و ممکن است با انتقال بیماری همراه شود و حتی در هنگام ایستادن مردم در صف برای گرفتن غذا و برای ثواب ممکن است سبب انتقال بیماری شود.

او بیان کرد: اگر عزاداری برگزار شود و کسی به بیماری کرونا مبتلا نشود این موضوع نقطه شکوه کار ما محسوب می شود.

 

 

دوشنبه 13/5/1399 - 6:55
سلامت و بهداشت جامعه

ویتامین D زمانی در بدن ساخته خواهد شد که فرد در معرض نور آفتاب قرار گرفته باشد، اما این امر در بین ایرانیان چندان اتفاق نمی افتد و بیشتر افراد کمبود این ویتامین را دارند.

وجود میزان کافی از این ویتامین در خون، به دلایل متعددی اهمیت دارد چراکه  این ویتامین علاوه بر سلامت استخوان و دندان می‌تواند بدن فرد را در برابر سرطان، دیابت نوع یک و ام اس محافظت کند.

علایم و عوارض کمبود ویتامین D
تعریق سر یکی از علایم اولیه در کمبود ویتامین D است  و از علائم دیگر آن می توان به زودبه‌زود مریض شدن، احساس خستگی در اکثر مواقع، درد‌های استخوانی و عضلانی، خلق افسرده، تاخیر بسته شدن زخم ها و  ریزش مو اشاره کرد.

درمان
درمان کمبود این  ویتامین روش های مختلفی دارد؛ یکی از راه‌های تامین این  ویتامین D از طریق تغذیه است. خوردن مواد غذایی که از نظر منابع ویتامین D غنی هستند، چه مواد غذایی‌ که به طور طبیعی دارای این ویتامین هستند و چه ماد غذایی غنی شده با این ویتامین می‌تواند برای افراد مفید باشد.

این مواد غذایی شامل زرده تخم مرغ، ماهی‌های چرب ومانند سالمون و تن، جگر گوساله یا برخی از انواع پنیر و همچنین لبنیات، غلات، آبمیوه یا سایر نوشیدنی‌های گیاهی غنی شده (مانند شیر بادام) است.

 

قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز راه مناسب دیگری برای رساندن ویتامین D به بدن است. اگر از آن دسته افرادی هستید که همیشه از کرم ضدآفتاب استفاده می‌کنند، در ابتدا ممکن است این کار برای تان کمی دشوار باشد، ولی خوب است اگر بتوانید سه بار در هفته و هر بار ۱۵ دقیقه در معرض آفتاب قرار بگیرید، این کار می‌تواند به شما کمک کند تا کمبود ویتامین خود را جبران کنید علاوه بر آن تزریق آمپول  یا  مصرف قرص این ویتامین می تواند تاثیر گذار باشد.

 

 

دوشنبه 13/5/1399 - 6:53
سلامت و بهداشت جامعه

 

جلیل مشاری فوق تخصص نفرولوژی کودکان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در خصوص تغذیه با شیر مادر در دوران شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: بر اساس مطالعات انجام گرفته بیماری کرونا از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل نمی شود اما به طور کلی مادر نوزاد باید نکات بهداشتی را در چنین شرایطی به طور دقیق رعایت کند.

او ادامه داد: اگر مادر مبتلا به بیماری کرونا دچار وضعیت جسمانی نامناسبی بوده و در بیمارستان بستری است شیرمادر بعد از جوشانده شدن به نوزاد داده شود و اگر مادر در منزل قرنطینه است می تواند شیر خود را به فرزندش بدهد و به هیچ عنوان نباید شیر دهی به نوزادان در این شرایط قطع شود.

مشاری بیان کرد: اگر مادر نوزاد مشکوک به بیماری کرونا عطسه می کند باید بدن و سینه اش را به طور مرتب ضد عفونی کند تا مشکلی در هنگام شیردهی به وجود نیاید.

او ادامه داد: تغذیه با شیر مادر در شش ماه اول تولد نوزاد باعث ضامن بقا می شود و بچه هایی که با شیر مادر تغذیه می شوند دچار بیماری های فشار خون و چاقی در آینده نشده و این فرزندان از هوش بالاتری برخوردار می شوند.



مشاری تاکید کرد: نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند در برابر بیماری ها و آلرژی ها مقاوم تر بوده و در بزرگسالی کمتر دچار مشکلاتی مانند آسم می شوند.

دوشنبه 13/5/1399 - 6:51
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته