• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 743
تعداد نظرات : 108
زمان آخرین مطلب : 3424روز قبل
دعا و زیارت
« اَعوذُ بالله مِنَ الشَّیطانِ الرَجیم » « سوره مُلک » الَّذِی خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ طِبَاقًا مَّا تَرَى فِی خَلْقِ الرَّحْمَنِ مِن تَفَاوُتٍ فَارْجِعِ الْبَصَرَ هَلْ تَرَى مِن فُطُورٍ «3»آنکه هفت آسمان را بر فراز یکدیگر آفرید . در آفرینش [ خداى ] رحمان ، خلل و نابسامانى و ناهمگونى نمی  بینى ، پس بار دیگر بنگر آیا هیچ خلل و نابسامانى و ناهمگونى می  بینى ؟ « 3»
چهارشنبه 24/7/1387 - 23:32
دعا و زیارت
2- دوستی یا بنی لا تعد بعد تقوی الله من أن تتخذ صاحباً صالحاً.فرزندم بعد از تقوای الهی از گرفتن دوست شایسته نگذر.لقمان حکیم(ره):یا بنی اتخذ ألف صدیق و ألف قلیل و لا تتخذ عدواً واحداً و الواحد کثیرٌ؛فرزندم هزار دوست بگیر که هزار دوست هم کم است و یک دشمن مگیر که یک دشمن هم زیاد است.
سه شنبه 23/7/1387 - 23:48
دعا و زیارت

1- پیامبر(ص)

 فی المناقب لابن شهر آشوب:کان النبی(ع) قبل المبعث موصوفاً بعشرین خصله من خصال الأنبیاء. لوانفرد أحد بأحدها لدل علی جلاله، فکیف من اجتمعت فیه؟ ! کان نبیاً أمیناً، صادقاً، حاذقاً، أصیلاً، نبیلاً، مکیناً، فصیحاً، نصیحاً، عاقلاً، فاضلاً، عابداً، زاهداً، سخیاً، کمیاً، قانعاً، متواضعاً، حلیماً، رحیماً، غیوراً، صبوراً، موافقاً، مرافقاً، لم یخالط منجما و لا کاهنا و لا عیافاً؛پیامبر خدا(ص) پیش از آن که مبعوث شود، بیست خصلت از خصلت های پیامبران را دارا بود که اگر فردی یکی از آنها را داشته باشد، دلیل بر عظمت اوست چه رسد به کسی که همه آنها را دارا باشد، آن حضرت پیامبری امین، راستگو، ماهر، اصیل، شریف، والامقام، سخنور، خیرخواه، خردمند، با فضیلت، عابد، زاهد، سخاوتمند، دلیر و جنگاور، قانع، فروتن، بردبار، مهربان، غیرتمند، صبور، سازگار و نرمخو بود، با هیچ منجم(قائل به تأثیر ستارگان)، غیب گو و پیش گویی هم نشین نبود.کعب الاحبار:إنا نجد فی التواره: محمد النبی المختار لا فظ و لا غلیظ و لا صخاب فی الأسواق و لا یجزی السیئه السیئه و لکن یعفو و یغفر؛ما در تورات چنین می خوانیم، محمد پیامبر برگزیده، نه تند خوست و نه خشن و نه اهل جارو جنجال. در کوچه و بازار، بدی را با بدی جواب نمی دهد، بلکه می بخشد و گذشت می کند.عایشه:عائشه کان(ص) ألین الناس و أکرم الناس و کان رجلاً من رجالکم إلا أنه کان ضحاکاً بساماً؛عایشه: رسول خدا(ص) نرمخوترین و بزرگوارترین مردم بود. او هم مردی چون مردان شما بود، با این تفاوت که همواره خنده و تبسم بر لب داشت.فی المناقب لاین شهر آشوب:کان النبی(ص) لا یقوم و لا یجلس إلا علی ذکر الله؛در مناقب ابن شهر آشوب آمده است: پیامبر خدا(ص) بر نمی خاست و نمی نشست مگر با ذکر خدا.داود بن الحصین:فی صفه النبی(ص) - : کان رجلاً أفضل قومه مروءه و أحسنهم خلقاً و أکرمهم مخالطهً و أحسنهم جواراً و أعظمهم حلماً و أمانه و أصدقهم حدیثاً و أبعدهم من الفحش و الأذی و مارئی ملاحیاً و لا مماریاً أحداً حتی سماه قومه الأمین لما جمع الله له من الامور الصالحه فیه، فلقد کان الغالب علیه بمکه الأمین؛داود بن حصین- در اوصاف پیامبر(ص) - : او مردی بود که از همه قوم خود جوانمرتر، خوش اخلاق تر، خوش برخوردتر، همسایه دارتر، بردبار تر، امانتدار تر، راستگوتر، و از بد زبانی و آزار رسانی به دورتر بود. هرگز دیده نشد که با کسی کشمکش و مجادله کند. خداوند اخلاق و صفات پسندیده را در آن حضرت جمع کرده بود تا جایی که قومش او را امین نامیدند و در مکه غالباً با لقب امین از ایشان یاد می شد.عایشه:ما کان خلق أبغض إلی رسول الله(ص) من الکذب و ما اطلع منه علی شی ء عند أحد من أصحابه فیبخل له من نفسه حتی یعلم أن أحدث توبه؛هیچ خصلتی نزد رسول خدا(ص) منفورتر از دروغ نبود و هرگاه مطلع می شدند یکی از اصحابشان دروغی گفته است، به او بی اعتنایی می کردند تا آن که می فهمیدند توبه کرده است.فی المناقب لابن شهر آشوب:کان النبی(ص)... یجالس الفقراء و یواکل المساکین؛در مناقب ابن شهر آشوب آمده است: پیامبر خدا(ص) با تهیدستان می نشستند و با مستمندان غذا می خوردند.
سه شنبه 23/7/1387 - 23:47
دعا و زیارت
3- عزت

امام حسن عسگری(ع):

 ما ترک الحق عزیز إلا ذل و لا أخذبه ذلیل إلا عز؛هیچ عزیزی حق را ترک نکرد، مگر این که ذلیل شد و هیچ ذلیلی به حق عمل نکرد مگر این که عزیز شد.
سه شنبه 23/7/1387 - 23:46
دعا و زیارت
2- نصیحت

امام حسن عسگری(ع):

 من وعظ أخاه سراً فقد زانه و من وعظه علانیه فقد شانه؛هرکس برادر (دینی) خود را پنهانی نصیحت کندف او را آراسته و اگر آشکارا نصیحتش نماید ارزش او را کاسته است.
سه شنبه 23/7/1387 - 23:46
دعا و زیارت
1- سخاوت

امام حسن عسگری(ع):

 إن للسخاء مقداراً فإن زاد علیه فهو سرف؛سخاوت اندازه ای دارد که اگر از آن فراتر رود اسراف است.
سه شنبه 23/7/1387 - 23:45
دعا و زیارت
3- خشم

امام هادی(ع):

 الغضب علی من تملک لؤم؛بر زیر دستان خشمگین شدن نشانه پستی است
سه شنبه 23/7/1387 - 23:44
دعا و زیارت
2- شیطان

امام هادی(ع):

 فقال نوح(ع) تکلم، فقال إبلیس إذا وجدنا ابن آدم شحیحاً أو حریصاً أو حسوداً أوجباراً أو عجولاً تلقفناه تلقف الکره فإن اجتمعت لنا هذه الأخلاق سمیناه شیطاناً مریداً؛شیطان به حضرت نوح(ع) گفت: اگر آدمی را بخیل یا حریص یا حسود و یا ستمگر و یا عجول یافتیم، به سرعت او را به چنگ می آوریم واگر تمام این صفات در او باشد- از ماست- و او را چون خود، شیطان نافرمان می نامیم.
سه شنبه 23/7/1387 - 23:44
دعا و زیارت
- کینه

امام هادی(ع):

 العتاب مفتاح الثقال و العتاب خیر من الحقد؛گلایه کردن کلید سرسنگینی و بهتر از کینه است.
سه شنبه 23/7/1387 - 23:43
دعا و زیارت
3- محبت

امام جواد(ع):

 ثلاث خصال تجتلب بهن المحبه: الإنصاف فی المعاشره و المواساه فی الشده و الانطواع الرجوع إلی قلب سلیم؛با سه خصلت، محبت(دیگران)به دست می آید: انصاف در معاشرت، همدردی (با دیگران) در سختی ها، و بازگشت به قلبی پاک.
سه شنبه 23/7/1387 - 23:43
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته