• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3065
تعداد نظرات : 549
زمان آخرین مطلب : 2934روز قبل
شخصیت ها و بزرگان
اتاتوركمصطفی کمال پاشا (1298- 1357 ق) افسر و سیاستمدار ترک، پایه گذار جمهوریه ترکیه و نخستین رئیس آن. وی در سالونیک زاده شد. این شهر در گذشته تابع امپراطوری عثمانی بود و اکنون جزو یونان است. بعد از اتمام دوره ابتدایی وارد دبیرستان نظام و بعد از آن مدرسه نظامی موناستر شد. در 1317 ق به آموزشگاه نظامی استانبول رفت و در 1320 ق با درجه سطفان یکمی از آن بیرون آمد سپس در رشته جنگ در رسته ی پیاده به آموزش ادامه داد. در 1327 ق این دوره را نیز با موفقیت به پایان رساند و با درجه سروانی مأمور خدمت در هنگ مستقر در دمشق گردید در آنجا به همراهی تنی چند از دوستانش جمعیت سرّی " وطن و حریت" را بنیاد نهاد. فعالیت این جمعیت گسترش نیافت پس مانند بسیاری دوستان خویش به جمعیت "اتحاد و طرقی" پیوست. این جمعیت در سراپای نیروهای مسلح عثمانی شاخه دوانده بود اما مصطفی طی این سال ها بر این سازمان فعالیت چندانی نداشت.

در 1330 ق نیروهای ایتالیایی به طرابلس، لیبی که در آن زمان تابع عثمانی بود حمله بردند و مصطفی به کمک گروه هایی از مردم بومی حملات پارتیزانی موفقیت آمیزی را بر ضد آن نیروها سازمان داد. او در همین سال به درجه سرگردی رسید. در 1331 ق کار دفاع از شبه جزیره گالیپولی که به لحاظ استراتژیک یک منطقه مهم به شمار می رفت برعهده وی قرار گرفت. در 1332 ق به عنوان وابسته نظامی به صوفیه فرستاده شد و در اینجا بود که با مظاهر تمدن اروپایی آشنا گشت و شیفته آن شد. در همین سال به درجه سرهنگی ارتقا یافت.

در آغاز جنگ جهانی اول مصطفی کمال به فرماندهی لشگر نوزدهم در چناق قلعه (استانی در شمال ترکیه) منصوب شد. او دو بار در گالیپولی مانع پیشرفت نیروهای انگلیسی شد و به همین مناسبت در جراید عثمانی به "منجی استانبول" شهرت یافت. در 1335 ق به هنگام خدمت در جبهه خاوری مانع پیشرفت نیروهای روسیه به سوی جنوب گشت و به درجه سرتیپی ترفیع یافت، در 1336 قمری وحیدالدین ولید عثمانی را طی یک سفر رسمی به آلمان همراهی کرد. در بازگشت از استانبول بیمار شد و برای درمان و استراحت به وین و کارلز باد رفت. در آنجا او بیش از گذشته با تمدن اروپایی آشنا شد و بدان دلباخته شد. در ذیقعده 1336 ق به فرماندهی ارتش هفتم عثمانی که در فلسطین مستقر بود منصوب شد اما وقتی پست فرماندهی را تحویل گرفت جنگ با نیروهای انگلیسی تقریبا پایان یافته بود و این نیروها بی آنکه با پایداری چندانی برخورد کنند، به سوی شمال پیش می رفتند. مصطفی کمال با نیروهای خویش به سوی حلب واپس نشست و در غرب این شهر توانست مانع پیش روی انگلیسی ها شود. پس از عقد پیمان موندرس در 24 محرم 1337 ق افسران و فرماندهان آلمانی که در ارتش عثمانی خدمت می کردند، به کشور خویش بازگشتند و فرماندهی کلیه ی نیروهای جبهه جنوب خاوری به عهده مصطفی کمال واگذار شد. در سفر 1338 ق از این مقام برکنار گشت و به استانبول فرستاده شد.

...

در نهم شوال او کناره گیری خود را از ارتش اعلام کرد و در 24 شوال به عنوان یک نماینده ساده وارد کنگره ارزروم گردید که به دعوت "دفاع از حقوق در شرق آناتولی" تشکیل شده بود وی به ریاست آن برگزیده شد. به پیشنهاد مصطفی کمال کنگره متن منشور ملی را که طی آن تمامیت ارضی کشور و ضرورت ادامه جنبش ملی تأیید می شد تصویب کرد. وی از آنجا به سیواس رفت و در 12 ذی الحجه کنگره ملی سیواس را گشود و در آنجا به عنوان رئیس کنگره برگزیده شد. کنگره سیواس کلیه مصوبات کنگره ارزروم را تأیید کرد و طرح قیمومت ایالات متحده بر عثمانی را رد کرد. مصطفی کمال همچنین در برابر گروهی که استقرار یک دولت جداگانه در آناتولی را هدف خود ساخته بودند ایستادگی ورزید و پیشنهاد کرد کلیه جمعیت های محلی "دفاع از حقوق" زیر نام "جمعیت دفاع از حقوق در آناتولی و روم ایلی" متحد شوند. کنگره پیشنهاد وی را پذیرفت. مقامات حکومت عثمانی همچنان فعالیت های مصطفی کمال و یاران او را به عنوان اقدامات آشوبگرانه، مخالف قانون می شمردند.

در 4 ربیع الثانی، مصطفی کمال مرکز مبارزه را به آنکارا منتقل ساخت.....

 

شنبه 6/12/1390 - 21:13
طنز و سرگرمی
عكس4

 

عكس1

 

عكس2

 

عكس3
چهارشنبه 3/12/1390 - 20:52
اخبار

«احسان علیخانی» که معمولا به عنوان مجری برنامه‌های شبکه سه شناخته می‌شود، امسال قرار است ویژه برنامه سال تحویل شبکه دو را اجرا کند.او در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس راجع به این برنامه گفت: ویژه برنامه سال تحویل شبکه دو امسال حدود ۷ الی ۸ ساعت است و ما از همین الان که حدود یک ماه تا سال تحویل باقیمانده کارهای مقدماتی را آغاز کرده‌ایم.

علیخانی

 

وی ادامه داد: این برنامه از آیتم‌های گوناگونی تشکیل شده و ما تلاش می‌کنیم تا از حضور افراد مختلفی در حوزه‌های گوناگون به عنوان مهمان بهره ببریم.

علیخانی در پاسخ به این سوال که امکان دارد این ویژه برنامه شبیه به برنامه‌های ماه عسل بشود؟ تصریح کرد: خیر. قطعا شباهتی نخواهند داشت. من با برنامه ماه عسل متهم به گریاندن مردم هستم، قطعا در یک ویژه برنامه سال نو این کار را نمی‌کنم. تلاش ما این است که با ایجاد فضای شاد و مفرح به استقبال سال ۹۱ برویم.

چهارشنبه 3/12/1390 - 20:43
طنز و سرگرمی
گل

لطفا دقت کنین بچه ها

چرا می گویند " فیلسوف " و نمی گویند " گاوسوف " ؟!

چرا می گویند " پیراهن " و نمی گویند " جوان اهن " ؟!

چرا می گویند " اتوبوس " و نمی گویند " اتوماچ " یا " جاروبوس " ؟!

چرا می گویند " خداحافظ " و نمی گویند " خداسعدی " ؟!

چرا می گویند " اتومبیل " و نمی گویند " اتومکُلنگ " ؟!

چرا می گویند " ماشین " و نمی گویند "شماشین " ؟!

چرا به طراح چنین سوالاتی می گویند " دیوانه " و نمی گویند " غول آنه " !؟

گل

 

 

چهارشنبه 3/12/1390 - 20:27
اخبار
فشار قبر» نامی است که برخی استفاده کنندگان پرشمار مترو روی آن گذاشته‌اند؛ نامی که کنایه و شوخی‌های بسیاری در آن نهفته است؛ اما اگر توفیق تجربه آن را داشته باشید، خواهید دید که بی‌شباهت به واقعیت هم نیست؛ واقعیت تلخی که در داد و دعواهای مسافران خودش را نشان می‌دهد، ولی گویا از دید مسئولان مغفول مانده است.

در کنار ایراداتی که به مترو وارد است، از نقش مسئولان مترو و خودمان هم نمی‌توانیم بگذریم. قبول کنیم یا سختمان بیاید، زمانی که مانع بسته شدن درب قطار‌ها می‌شویم، تنها به خودمان فکر می‌کنیم و غافل می‌شویم از اینکه ممکن است همین کارمان در روند حرکت چند قطار تأثیرگذار باشد. البته نقش مسئولان مترو هم در نابسامانی وضع به وجود آمده انکار کردنی نیست؛ جایی که بنا بر نظر، تصمیمی به مرحله اجرا درمی‌‌آید که بنا بر آن، شمار واگن‌های بانوان از دو واگن به سه تا افزایش پیدا می‌کند و باقی‌مانده، چهار واگنی است که هم زنان از آن استفاده می‌کنند و هم مردانی که تعدادشان به مراتب بیشتر از مسافران زن است؛ عاملی موجه برای استفاده‌ گاه و بی‌گاه مسافران مرد بیرون مانده از واگن «مخصوص زنان»!
به گزارش «تابناک»، بر پایه آمار، روزانه بیش از دو میلیون نفر از این وسیله مدرن حمل و نقل در پایتخت استفاده می‌کنند، ولی بیشتر چنان شرایط نا‌مطلوب و بغرنجی دارند که اگر ناچار نباشند، بی‌گمان در استفاده از مترو تجدید نظر خواهند کرد.

به عبارت دیگر، با سیل جمعیتی روبه‌رو هستیم که به رغم مشکلات موجود در مترو، دلیل استقبالشان چه بسا این باشد که می‌دانند در سطح شهر هم شرایط بهتری نصیبشان نخواهد شد و چه بسا گریزی نداشته باشند، جز استفاده از آن؛ مترویی که با زحمت زیادی ساخته شده و در حال توسعه است، ولی ویژگی خارق‌العاده‌ای ندارد که آن را از متروی دیگر کشور‌ها متمایز کند، الا جمعیتی که جابجا می‌کند.


مترویی ساده و بی‌آلایش که هم کوچک است و هم محدود و طبیعتا توانایی خدمت دادن به این جمعیت را ندارد و در ساعات اوج ترافیک، عملا به اندازه‌ای از فشردگی می‌رسد که هیچ روزنه و مفری برای سوار و پیاده شدن در واگن‌های آن موجود نیست. این را می‌شود از جمعیت مسافرانی فهمید که با آمدن و رفتن قطار‌ها، همچنان در ایستگاه منتظر می‌مانند تا بلکه یک جای خالی نصیبشان شود. مسافرانی که می‌دانند در این ساعات، عبور از عرض خیابان با پای پیاده هم دچار ترافیکی است که گویا هرگز تمامی ندارد و همین دلیل هم کافی است که مترو را ترجیح دهند.
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/12/3/139075_611.jpg

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/12/3/139074_793.jpg



 

اما مسئولان چه می‌کنند؟

شهرداری می‌گوید یارانه بلیت مترو پرداخت نشده و وزارت کشور مدتی بعد می‌گوید که فلان مقدار به مترو کمک کرده، نمایندگان برای مترو سهمی در فلان صندوق در نظر می‌گیرند و باز یکی می‌گوید که نیاز به یک امضا داریم تا واگن اضافه کنیم و طرف مقابل هم می‌گوید، اگر من بودم، ال می‌کردم و بل می‌کردم و قصه ادامه پیدا می‌کند؛ اما مشکل پا برجا می‌ماند.

با هجوم سیل جمعیت به مترو در ساعات پیک ترافیک، قطار‌ها به تأخیر می‌افتند و قطارهای بعدی ناچار به توقف در ایستگاه یا تونل می‌شوند و توقف در برخی ایستگاه‌ها لغو شده و این زنجیره پر ایراد به مسافرانی منتقل می‌شود که به دنبال ذره‌ای جا می‌گردند که بتوانند پیاده یا سوار شوند. باقی ماجرا هم قابل حدس است؛ مسافرانی که بیشتر کارمند ادارات دولتی و غیر دولتی هستند، اگر دچار کوفتگی صبحگاهی نشده و عارضه‌های جسمانی برایشان بوجود نیامده باشد، دست کم از نظر روحی و عصبی، اوضاع و احوال درستی برایشان باقی نمانده که روز خوبی داشته باشند. اوضاع نامناسبی که در برگشت به منزل هم تشدید خواهد شد و چه بسا به خانواده هم سرایت کند. حالا چه کسی می‌تواند در حل این معضل به یاری مردم بیاید؟
کشمکشی که حتی به مجلس شورای اسلامی هم رسید و در قالب دستور پرداخت از فلان منبع به مترو، شکل قانونی هم پیدا کرد اما نه تنها دردی از مردم دوا نشد، بلکه کار را به قانون شکنی هم رساند و متأسفانه با سکوت ناظران قانون روبه‌رو شد؛ آن هم در شرایطی که شمار نمایندگان شهر تهران در مجلس شورای اسلامی، بیش از 10 درصد کرسی‌های مجلس را در اختیار دارند و چه بسا اگر برخی نمایندگان شهر کرج (که در خط ۵ مترو با تهران اشتراک دارند) و حتی برخی از دیگر نمایندگان را هم در این امر مشارکت دهیم، با نتیجه‌ای دلسرد کننده روبه‌رو خواهیم شد.

این در حالی است که در چند مدت گذشته، برخی از نمایندگان، پیگیری طرح سؤالی را در دستور کار قرار داده‌اند که یکی از مباحث مطرح در آن، به عدم پرداخت سهم مترو از صندوق ذخیره ارزی اختصاص داده شده است و چه بسا که بگویند ما تلاش کردیم به مترو کمک کنیم اما نشد - نگذاشتند - می‌شود و شاید هم هدفشان از این طرح این پرسش چیز دیگری باشد.

هم‌اکنون از یک سو به انتخابات مجلس نزدیک می‌شویم و از سوی دیگر، پایان سال و بازار خریدهای نوروزی را در پیش داریم و طبیعتا، بار سنگین جابجایی مردم در همه جا روزافزون خواهد بود. شاید بد نباشد که از کاندیداهای پرشمار تهران بخواهیم که اگر در مجلس بوده‌اند، دستاوردشان برای این شهر زیرزمینی را بیان کنند و اگر متقاضی ورود به هرم بهارستان هستند، از راهکاری بگویند که می‌توان به کمک آن، دست کم واگن‌هایی را به ناوگان مترو افزود که خریداری شده‌اند، ولی در گمرک خاک می‌خورند و فرسوده می‌شوند.

باور کنید که مردمان این شهر هم حق دارند که نماینده‌ای در خانه ملت داشته باشند!
چهارشنبه 3/12/1390 - 19:52
اخبار
قطر تصمیم دارد در صورتی كه میزبانی بازی‌های المپیك ۲۰۲۰ را به دست آورد، این رقابت‌ها را در ماه اكتبر (مهر) برگزار كند تا ورزشكاران از گرمای تابستان داغ این كشور در امان باشند.

به گزارش ایسنا مسئولان قطری روز دوشنبه جزئیات طرح پیشنهادی خود را برای كسب میزبانی المپیك ۲۰۲۰ در شهر دوحه اعلام كردند. بر اساس این طرح، دوحه از ۲ تا ۱۸ اكتبر (۱۱ تا ۲۷ مهر) میزبان المپیك و از ۴ تا ۱۵ نوامبر (۱۴ تا ۲۵ آبان) میزبان رقابت‌های پارالمپیك خواهد بود.

شیخ سعود بن عبدالرحمان آل ثانی، دبیر كل كمیته‌ی المپیك قطر درباره‌ی زمان پیشنهادی كشورش گفت: اكتبر در قطر شبیه جولای و آگوست نیست. فكر نمی‌كنم گرمای هوا برای المپیك مسئله‌ساز باشد.

قطر كه میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲را نیز برعهده دارد وعده داده است كه با نصب و به كارگیری سیستم‌های پیشرفته تهویه هوا در ورزشگاه‌های جام جهانی، مشكل گرمای هوا را در این رقابت‌ها برطرف خواهد كرد. با ای حال، هنوز بسیاری از افراد از عملی بودن این وعده اطمینان ندارند و می‌خواهند كه جام جهانی ۲۰۲۲ در فصل زمستان برگزار شود كه این مساله موافقان و مخالفان زیادی دارد.

از طرف دیگر، عده‌ای معتقدند كه برگزاری المپیك در ماه اكتبر باعث تداخل این بازی‌ها با سایر رقابت‌های ورزشی خواهد شد. با این حال، شیخ سعود این موضوع را رد می‌كند و معتقد است تا سال ۲۰۲۲ هشت سال دیگر باقی مانده و برگزاركنندگان سایر رقابت‌های ورزشی تا آن زمان وقت دارند كه برنامه خود را با المپیك هماهنگ كنند." اگر بر سر زمان المپیك توافق شود، همه چیز را می‌توان با آن تنظیم كرد."

همچنین مقامات قطری اعلام كرده‌اند كه در المپیك ۲۰۱۲ لندن برای اولین بار دو ورزشكار زن اعزام خواهند كرد. این دو ورزشكار زن در رشته‌ها شنا و دو و میدانی فعالیت می‌كنند. این نخستین باری است كه ورزشكاران زن قطری در رقابت‌های المپیك شركت می‌كنند. علاوه بر قطر، كشورهای عربستان سعودی و برونئی نیز تا كنون در المپیك ورزشكار زن نداشته‌اند.

شیخ سعود با اشاره به این موضوع گفت: قطر و كل خاورمیانه در حال تغییر است. كافی است نگاهی به رخدادهای منطقه داشته باشیم. تغییر حتی در هوا هم احساس می‌شود و ما به المپیك ۲۰۲۰ دوحه به عنوان مسیری برای تغییر نگاه می‌كنیم.

مقامات قطری اعلام كرده‌اند كه برای میزبانی المپیك ۲۰۲۰ نیازی به ساخت و ساز زیادی ندارند، زیرا بیشتر ورزشگاه‌های مورد نیاز در حال حاضر ساخته شده و آماده بهره‌برداری هستند. قطری‌ها پیش‌بینی كرده‌اند كه ۷۳ میلیون دلار برای كسب میزبانی رقابت‌های المپیك ۲۰۲۰ هزینه خواهند كرد.

شیخ سعود گفت: برنامه‌ای كه ما برای المپیك طرح‌ریزی كرده‌ایم با سرمایه‌گذاری‌هایی كه قطر در حال حاضر در زمینه امكانات ورزشی و زیرساخت‌های مورد نیاز انجام می‌دهد، كاملا هماهنگ است. تمركز ما روی بهینه‌سازی ورزشگاه‌های موجود و استفاده از ورزشگاه‌هایی كه در حال حاضر در حال ساخت هستند به این معنا است كه می‌توانیم المپیك ۲۰۲۰ را با بودجه و هزینه اندكی برگزار كنیم.

انصراف ناگهانی رم از رقابت كسب میزبانی المپیك ۲۰۲۰ كه به دلیل بحران مالی ایتالیا انجام شد، باعث شده است كه توجه زیادی به وضع مالی سایر نامزدهای كسب میزبانی این رقابت‌ها جلب شود. به همین دلیل شهرهای دوحه قطر و باكو جمهوری آذربایجان كه پیش از این شانس زیادی برای كسب میزبانی نداشتند، به دلیل وضعیت مالی مناسبشان از شانس زیادی برخوردار شده‌اند.

دوحه و باكو پیش از این نیز نامزد كسب میزبانی المپیك ۲۰۱۶ شده بودند كه در این كار ناكام ماندند و میزبانی این بازی‌ها به ریودوژانیرو برزیل رسید. در حال حاضر شهرهای شهرهای رم ایتالیا، دوحه قطر، مادرید اسپانیا، باكوی جمهوری آذربایجان و توكیوی ژاپن نامزد كسب میزبانی المپیك ۲۰۲۰ هستند و شهر میزبان در نشست سال آینده كمیته بین‌المللی المپیك مشخص خواهد شد.

چهارشنبه 3/12/1390 - 9:19
سياست
روز به روز که به انتخابات مجلس نزدیکتر می شویم ، هم جبهه های انتخاباتی بیشتری رخ می نمایند و هم شعارهای کاندیداها رنگ های متنوعی به خود می گیرد . شعارهایی که گاه آنقدر کلی و کلان است که گاهی به یک برنامه توسعه بیست ساله می ماند و گاهی چنان مبهم و فاقد راهکار اجرایی است که خود کاندیداها هم متوجه نمی شوند چه گفته اند . اماخوشبختانه انتخابات امسال مجلس تفاوتی ظریف با دیگر انتخابات دارد؛ که همین تفاوت می تواند محک سنجش شعارهای کاندید اها باشد و آن هم ده سئوالی است که درباره چند معضل لاینحل مملکت ماه هاست که بناست از رئیس جمهور پرسیده شود ، اما هم چنان پرسیده نشده است .

به گزارش «تابناک » در روز های آینده که فرصت تبلیغات است ، به جای مناظرات سیاسی بی حاصل رسانه ها و افکار عمومی می توانند در مناظراتی که بین نامزدهای انتخاباتی برگزار می کنند ، از آن بخواهند که راهکارشان را در مورد این چند معضل که احتمالا در دوره مجلس نهم هم چنان برقرار خواهد بود را معرفی کنند . معضلاتی که برخی از آنان منجر به طرح سئوال از رئیس جمهور هم شده اما همچنان لاینحل باقی مانده است .

بر این اساس به عنوان مثال یکی از سئوال های مطرح که بنا است از رئیس جمهور پرسیده شود این است :

چرا قانون تسهیلات ارزی برای متروی تهران و كلان شهرها و حمل و نقل عمومی سایر شهرها، علی رغم نیاز مبرم این شهرها به روان سازی ترافیك، خصوصا با آغاز هدفمند شدن یارانه حامل های انرژی، ابلاغ و اجرا نشد؟

این معضل همچنان پابرجاست و مردم همچنان با این مشکل دست به گریبان هستند و یحتمل کاندیداهای فعلی و نمایندگان آینده هم با این معضل که یک معضل مردمی است مواجه خواهند شد حال باید از آنان پرسیده شود آنان چگونه می خواهند دولت را مجبور به اجرای این مصوبه کنند ؟ آیا آنان نیز همان راه نمایندگان کنونی را خواهند رفت که تا کنون منجر به نتیجه نشده است و اگر نه چه راه حلی خواهند داشت ؟ این خود محکی است که مردم بدانند چه کسانی را بنا است به مجلس بفرستند.

یا سئوال بعدی :

طبق آمار رسمی نرخ رشد اقتصادی كشور در سال 89 زیر 1% بوده و اگر نرخ اعلام شده از سوی صندوق بین المللی پول را بپذیریم حدود 3% بوده است در حالی كه طبق برنامه باید حداقل 8% باشد. آیا این امر حاكی از ضعف مدیریت اقتصادی كشور نیست؟ همچنین با این نرخ رشد آیا ممكن است یك میلیون و ششصد هزار شغل در كشور ایجاد شده باشد؟

مگر یکی از شعارهای نمایندگان تلاش برای ایجاد اشتغال با تصویب مصوبه های تاثیر گذار نیست ؟ حال این کاندیداها و نمایندگان احتمالی در این باره چه خواهند کرد ؟ آیا همچون دور گذشته فقط دعواهای چنین معضلاتی برای مردم باقی خواهد ماند و نمایندگان و رئیس جمهور همچنان قربان صدقه هم خواهند رفت ؟

یا سئوال بعدی

قانون هدفمند كردن یارانه ها پنج ساله بوده است در حالی كه میزان افزایش بهای برخی حامل های انرژی نشان می دهد كه دولت مدت اجرای آن را كمتر از 3 سال در نظر گرفته است. در نتیجه مردم باید فشار غیر لازمی را در پرداخت بهای مثلا گاز مصرفی تحمل نمایند. همچنین سهم بخش تولید صنعتی و كشاورزی تاكنون به درستی پرداخت نشده و باعث گران تمام شدن هزینه تولید كالا و محصول گردیده است. چرا دولت مقید به اجرای قانون مجلس نیست؟

کاندیدا چه راهکاری برای این مساله خواهند داشت ؟ مگر تولید یکی از مبانی توسعه و البته یکی از راهکارهای اشتغال کارآمد نیست ؟

لطفا کاندیدا های محترم از ترسیم چشم اندازهای جدید در تبلیغاتشان خودداری کنند ، فقط به مردم بگویند می توانند دولت را به اجرای این مصوبات ملزم کنند یا نه ؟ شعار جدیدی لازم نیست . همین مشکلات را بتوانند حل کنند دین شان را به مردم ادا کرده اند.

منبع:تابناك

چهارشنبه 3/12/1390 - 9:17
جهانگردی
کارناوال شهر ریودوژانیرو، پایتخت برزیل که هر ساله در این شهر به راه می افتد سابقه ای 300 ساله دارد که برای دیدن آن هرساله تعداد زیادی جهانگرد را راهی این شهر که دومین شهر بزرگ برزیل است می کند که در این رابطه کارناوال امسال (2012) نیز خیابانهای این شهر را مملو از نزدیک به 800 هزار گردشگری کرد که همانند سالهای گذشته راهی برزیل شده اند.

مراسم آغازین این کارناوال که به عنوان یکی از جالب ‌ترین رخدادهای هنری در سراسر دنیا شناخته می شود، امسال نیز همچون سالهای گذشته در کنار بناهای اصلی شهر ریودوژانیرو برگزار شد. در این جشن حدود شش میلیون نفر از اهالی برزیل شرکت کردند. ضمن اینکه تعداد زیادی گروههای رقصنده که رقصنده‌های سامبای برزیلی نیز با لباس‌هایی مخصوص بودند آنها را همراهی می‌کردند. این در حالیست که اعتصاب نیروهای پلیس و آتش نشانان در حاشیه برگزاری کارناوال امسال، موجب نگرانی مقامها شده بود.

جشن 

http://persian-star.net/1390/12/01/Carnival2012/14.jpg

http://persian-star.net/1390/12/01/Carnival2012/23.jpg

http://persian-star.net/1390/12/01/Carnival2012/28.jpg

http://persian-star.net/1390/12/01/Carnival2012/29.jpg

 

چهارشنبه 3/12/1390 - 8:57
شعر و قطعات ادبی

گاهگاهی دل من میگیرد...
بیشتر وقت غروب
آن زمانی که خدا پر از تنهاییست و اذان در پیش است...
من وضو خواهم ساخت
از خدا خواهم خواست که تو تنها نشوی
و دلت پر ز خوشیهای دمادم باشد...
چهارشنبه 3/12/1390 - 8:47
دنیای گیاهان و حیوانات
زرافهزرافه‌های آفریقایی بلندترین حیوانات روی خشکی هستند. ارتفاع بلندترین زیرگونه زرافه‌ها به ۷ متر می‌رسد. گردن زرافه به‌این دلیل این‌قدر دراز شده که در رقابت برای انتخاب جفت، بهتر عمل کند.

پیش‌از این به غلط تصور می‌کردند که گردن زرافه برای این دراز شده که طی میلیون‌ها سال، گیاهان روی خشکی رو به کاهش گذاشت و زرافه‌ها برای زنده‌ماندن مجبور شدند از برگ‌های درختان تغذیه کنند. این در حالی است که دلیل اصلی بلند شدن گردن زرافه‌ها، توانایی بهتر زرافه نر برای رقابت با دیگر زرافه‌های نر و انتخاب بهترین زرافه ماده است.

چهارشنبه 3/12/1390 - 8:33
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته