• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1227
تعداد نظرات : 536
زمان آخرین مطلب : 5085روز قبل
سياست

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت:برگزاری علنی دادگاه سران فتنه موجب رسوایی سردمداران گناه بزرگ در تاریخ خواهد شد.   

غلامحسین الهام در حاشیه مراسم چهلم علی کردان در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره لزوم برگزار شدن دادگاه سران فتنه به صورت علنی اظهار داشت: فکرمی کنم طبق قانون دادگاه را علنی برگزار کنند تا چهره مشوه سردمداران این گناه بزرگ در تاریخ سیاه تر و رسواتر شود.
حقوقدن شورای نگهبان، جرم فتنه گران را آشکار دانست و تصریح کرد : این ها در خیابان ها جرایم وشواهد روشن و آشکاری داشتند که وقتی مردم برخورد نکردند کار به دادگاه کشیده شده است .
الهام در ادامه بیان داشت : دادگاه علنی فته گران را رسواتر خواهد کرد به نظرمن اقتضای قانون برگزار شدن دادگاهها به صورت علنی است که این امر موجب نفرت ،انزجار،نگرانی و ناراحتی شدیدتر مردم خواهد شد.
همچنین وی اصل فتنه را سران فتنه دانست

سه شنبه 15/10/1388 - 13:10
سياست

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با وجود مخالفت با ایجاد سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها و پس از بررسی پیشنهادات مکرر و متعدد نمایندگان سرانجام به ایجاد این سازمان تن دادند.   

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، پیشنهاد تشکیل سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها که از سوی جمعی از نمایندگان تهیه شده بود با 134 رای موافق، 8 رای مخالف و 12 رای ممتنع از مجموع 234 نماینده حاضر در صحن علنی به تصویب رسید.
پیش از ارایه این پیشنهاد حتی برخی از نمایندگان پیشنهاد حذف کل این ماده را ارایه کردند که به تصویب نرسید.
براساس تصویب مجلس و با اصلاح ماده 15 لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها به دولت اجازه داده شد پس از ظرف مدت یک ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون سازمانی با ماهیت شرکت دولتی به نام هدفمند سازی یارانه‌ها با استفاده از (منابع، امکانات، نیروی انسانی و اعتبارات) موجود، برای اجرای این قانون و بال لحاظ قانون برنامه ایجاد کرده یا با اصلاح ساختار و ادغام شرکت‌های موجود تاسیس نماید.
همچنین دولت مجاز شد وجوه حاصل از اجرای این قانون را که خزانه واریز می‌شود عینا پس از وصول و کسر سهم دولت موضوع ماده 11 به طور مستمر و به عنوان کمک صرفا جهت اجرای اهداف و تکالیف مقرر در مواد 7 و 8 این قانون در اختیار سازمان قرار دهد تا برابر آن هزینه کند.
نمایندگان پیشنهاد دهنده برای تامین نظر همکاران خود موضوع معافیت مالیاتی این سازمان را حذف کردند.
خبر تکمیلی متعاقبا ارسال می‌شود.

سه شنبه 15/10/1388 - 13:8
سياست

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درخواست دولت برای استرداد لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها مخالفت کردند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، محمدرضا میرتاج الدینی معاون رئیس جمهور در امور مجلس در نامه‌ای خطاب به مجلس استرداد لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها را خواستار شد اما بر اساس آیین نامه داخلی، نمایندگان باید استدلال دولت را در این خصوص بررسی می‌کردند.

پس از سخنان مخالفان و موافقان، در نهایت استرداد لایحه با 120 رأی موافق، 111 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع تصویب نشد.

بر این اساس پس از اصلاح نهایی لایحه و تصویب نهایی آن در شورای نگهبان، دولت موظف است لایحه هدفمند کردن یارانه ها را اجرا کند.

 

سه شنبه 15/10/1388 - 13:8
سياست

 "ظفر محبت اف"، دبیرکل جمعیت هلال احمر تاجیکستان اعلام کرد که در دیدار با مسعود خاتمی همتای ایرانی اش در جریان سفر محمود احمد نژاد به این کشور ، در زمینه تاسیس نمایندگی هلال احمر ایران در شهر "دوشنبه" به توافق رسیده اند.   

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، وی در گفت وگو با خبرنگاران افزود که در این دیدار همچنین همکاریهای آینده جمعیتهای هلال احمر ایران و تاجیکستان مورد بررسی قرار گرفت.
این مقام تاجیک گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران از تجارب زیادی برخوردار است و همکاری با این نهاد افتخار بزرگی برای تاجیکستان است.
رییس جمهوری اسلامی ایران که بامداد دوشنبه /دیروز/ برای یک سفر رسمی وارد تاجیکستان شد، بامداد امروز /سه شنبه/ این کشور را به مقصد ترکمنستان ترک کرد.
"حسین رضیی" نماینده ویژه جمعیت هلال احمر ایران اعزامی به تاجیکستان پنجشنبه گذشته در مصاحبه با خبرنگار ایرنا در دوشنبه، از برنامه این جمعیت برای دایر کردن نمایندگی در تاجیکستان با هدف انتقال تجربیات و آموزش امداد و آمادگی برای سوانح خبر داده بود.
دکتر "مجتبی عرفان نژاد" رییس درمانگاه هلال احمر در تاجیکستان نیز امروز به ایرنا گفت: این موضوع در گفت و گوهای دبیران کل دو جمعیت بررسی شد و پس از تصویب مسوولان امر در ایران، توافقی در این زمینه بین دو کشور امضا و سپس مرکز دایر می شود.

سه شنبه 15/10/1388 - 13:6
سياست

 "نوری المالکی" نخست وزیر عراق در پی حمله شدید "محمد العریفی" یکی از مقامات مذهبی عربستان به آیت الله سیستانی مرجع شیعیان عراق، به شدت از موسسات دینی سعودی انتقاد کرد.   

به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری فرانسه از نجف، المالکی در دیدار با خبرنگاران در پی ملاقاتش با آیت الله سیستانی گفت: "بارها شاهد چنین حملاتی از سوی موسسات دینی عربستان و افراد آن که خود را عالم می نامند، بوده ایم. آنان به خاطر اندیشه های تکفیری کینه توزانه و دشمنانه شان همواره مرتکب چنین تجاوزاتی می شوند."
وی گفت: "موسسه دینی عربستان باید این افراد را کنترل کند و دولت عربستان هم در این زمینه بی تقصیر نیست. باید به آنان که فتنه برمی انگیزانند برخورد نماید و این اولین بار نیست که به رهبران دینی و مرجعیت شیعیان اینگونه تعرض می شود."
العریفی در خطبه نماز جمعه گذشته خود از واژه های ناشایستی برای آیت الله سیستانی استفاده کرده بود.

سه شنبه 15/10/1388 - 13:5
سياست

هنوز چند ماهی از معرفی وزرای دولت دهم نگذشته و سازماندهی ایشان برای تولید، واردات و صادرات شكل نگرفته است كه شایعات استیضاح برخی از وزرای اقتصادی شنیده می‌شود.
آیا با تغییر وزیر، مشكلات بخش تولید رفع می‌شود؟  ادامه تثبیت نسبی نرخ ارز از سال 1380 تا‌كنون كه در مقابل تورم و افزایش هزینه‌های تولید به میزان تقریبی 250 درصد در مقابل حدود 25 درصد افزایش نرخ دلار و تورم اندك جهانی، تعادل قیمت تولیدات صنعتی، معدنی و كشاورزی كشور را با كالاهای وارداتی به‌هم زده است؛ با  این شرایط سؤال این است كه كدام وزیر می‌تواند از تولید و اشتغال كشور حمایت كند؟

ارزان نمایی كالاهای وارداتی اگر چه در كوتاه مدت خوشایند است اما در درازمدت به‌دلیل از بین بردن قدرت رقابت تولیدات داخلی با كالاهای وارداتی عامل اعتراض تولیدكنندگان كالاهای صنعتی، معدنی، كشاورزی و صادركنندگان است كه به همین دلیل مورد اعتراض نمایندگان مجلس شورای اسلامی ‌است و باعث طرح استیضاح وزرا می‌شود؛ درحالی‌كه بدون تعدیل نرخ ارز هیچ وزیری قادر به برنامه‌ریزی و هدایت وزارتخانه خود به‌ترتیبی كه مورد رضایت عامه باشد، نخواهد بود.

اجرای قانون برنامه 5ساله چهارم و تنفیذ آن در برنامه 5 ساله پنجم كه مدیریت نرخ ارز را برای تغییری در حدود تورم داخلی منهای تورم جهانی معین كرده است، اصلی‌ترین راه برون رفت از هجوم كالاهای وارداتی برای رقابت با تولیدات داخلی در بازارهای درون مرزی و یا رقابت تولیدات كشور در بازارهای صادراتی با رقباست.

افزایش نرخ ارز مستلزم تدابیر لازم برای تقویت نقدینگی یا تسهیل عرضه ارز به بخش تولید جهت تأمین توان پرداخت افزایش بهای ناشی از افزایش نرخ ارز به‌علاوه افزایش دستمزد حقوق بگیران به نسبت افزایش تورم به‌صورت تدریجی، هر 3 – 2 ماه یك بار به جای افزایش حقوق سالانه برای  حفظ قدرت خرید   ایشان است.

نتایج مثبت چنین اقدامی‌به شرح ذیل است:
«كاهش واردات»، «افزایش صادرات»، «استفاده بیشتر از ظرفیت‌های خالی تولید و نیروی كار بیكار»، «كاهش واردات قاچاق»، «رشد سرمایه‌گذاری»، «رونق بورس»، «تسهیل و استقبال از خرید سهام شركت‌های قابل واگذاری طبق سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی»، «جذب سرمایه‌گذاری خارجی»، «رشد گردشگری داخلی»، «كاهش هزینه‌های دولت برای حمایت از بیكاران»، «افزایش درآمدهای گمركی و مالیاتی دولت» و «رشد ذخایر ارزی به‌دلیل مصرف كمتر آنها برای واردات».

 

سه شنبه 15/10/1388 - 13:3
سياست

رییس مجلس شورای اسلامی اجرای لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها را نیازمند دقت دولت در اجرای آن دانست و گفت: اجرای درست آن موجب رونق اقتصادی و افزایش بهره‌وری خواهد شد.   

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا،"علی لاریجانی" پس از پایان بررسی لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها و اصلاح مواد مورد نظر شورای نگهبان در سخنان کوتاهی از تلاش کمیسیون ویژه مجلس و نیز نمایندگان برای بررسی این لایحه تشکر کرد.
وی گفت: کمیسیون ویژه نهایت تلاش خود را به کار بست تا جایی که ممکن است آنچه به تصویب مجلس می‌رسد هم در چهارچوب قانون اساسی باشد و هم روند اجرای کار را تسهیل نماید.
رییس مجلس افزود: نمایندگان در تصویب این لایحه دقت و علاقه خود را به کار گرفتند تا لایحه جامعی به تصویب برسد.
لاریجانی تاکید کرد: البته این لایحه مهم احتیاج به دقت در اجرا دارد زیرا اجرای درست آن سبب رونق اقتصادی و بهره‌وری کار خواهد شد.
وی افزود: اجرای درست این لایحه ظرایفی دارد که باید با دقت انجام شود.
لاریجانی تصریح کرد: بی دقتی در این لایحه موجب رکود در بخش اقتصادی، کشاورزی و تولید و صنعت خواهد شد و خدای نکرده فقر، قاچاق و تورم را در پی خواهد داشت.
وی به دولت توصیه کرد که در اجرای دقیق این لایحه و قانون تلاش خود را به کار بندد.

سه شنبه 15/10/1388 - 13:2
سياست

سرویس‌های اطلاعاتی غرب می‌گویند كه این كشور در حال تبدیل شدن به محیط مستعد برای رشد تروریست‌های القاعده است

این موضوع در روزهای اخیر قوت بیشتری گرفته‌است. دلیل آن هم این است كه عمر فاروق عبدالمطلب نیجریه‌ای ادعا كرده كه عوامل القاعده در یمن وی را برای انفجار یك هواپیمای آمریكایی آموزش دادند و مجهز كردند.

البته این نخستین بار نیست كه از یمن به‌عنوان پایگاه القاعده نام برده می‌شود. دستگاه‌های اطلاعاتی غربی همواره و به‌طور دقیق‌تر پس از 11 سپتامبر اظهار داشته‌اند كه یمن در واقع محیط مستعد برای رشد تروریست‌هاست.

ضعف دولت مركزی یمن، ناتوانی آن برای نفوذ به نواحی قبایلی، جغرافیای كوهستانی كشور و نیز موضع مبهم رهبری یمن در قبال گروه‌های جهادی محلی خود همه دست به دست هم داده‌اند و این كشور را برای عوامل القاعده جذاب كرده‌اند.

كنگره آمریكا اخیرا یمن را جبهه‌ای در جنگ با تروریسم اعلام كرده است. اما طرح این پرسش به این شكل نمی‌تواند وخامت اوضاع را توصیف كند. در عوض، باید پرسید: آیا این كشور در صف كشورها و حكومت‌های فروپاشیده بعدی جهان قرار دارد؟ با توجه به نزدیكی یمن به عربستان سعودی و كشورهای خلیج‌فارس و كنترل آن بر باب‌المندب، پاسخ به این پرسش می‌تواند پیامدهای امنیتی جهانی داشته باشد.

باب‌المندب تنگه‌ای در دهانه دریای سرخ است كه برآورد می‌شود روزانه 3 میلیون بشكه نفت از آن می‌گذرد. مقامات یمنی معمولاً‌ هرگونه اظهار نظر و پیش‌بینی درباره فروپاشی حكومت این كشور را رد می‌كنند و بر این امر پا می‌فشارند كه به‌رغم آنكه چند دهه است كه پیش‌بینی درباره فروپاشی دولت یمن تكرار می‌شود، این كشور همچنان سرپاست.

اگر این نظر 15 سال پیش مطرح می‌شد چندان با اهمیت به‌نظر نمی‌رسید اما اكنون وضعیت فرق می‌كند. البته دلیل وخامت شرایط كنونی یمن تنها جنگ 5 ساله ارتش با حوثی‌های شیعه شمال یا جدایی‌طلبان جنوب نیست. تاریخ معاصر این كشور مالامال از جنگ‌های داخلی و درگیری‌هایی است كه هر ناظر طعنه‌زنی را به این نتیجه‌گیری وامی‌داشت كه این تحولات واجد هیچ نكته جدیدی نیست. اما آنچه تازگی دارد، نشانه‌های تفرقه در حلقه درونی خانواده رئیس‌جمهوری یمن است. اگر این اختلافات مهار نشود، می‌تواند كل نظام سیاسی یمن را تضعیف كند.

خاندان حاكم در یمن برای تحكیم قدرت خود به پایگاه سنتی خود تكیه كرده است كه همان گروه‌های فرقه‌ای، قبیله‌ای ومنطقه‌ای هستند كه حمایت آنان از نظام سیاسی به‌طور كلی نقش حیاتی در دوام و بقای آن دارد.

در یمن، 2 حلقه در پایگاه سنتی قدرت شكل گرفته است: درونی و بیرونی. آنچه در اینجا به جهان مربوط می‌شود، خاندان بلافصل قبیله‌ای و فرقه‌ای است؛ یعنی قبیله سانهان رئیس‌جمهوری كه عضوی از كنفدراسیون قدرتمند قبیله‌ای هشید است.

توانایی رئیس‌جمهوری یمن برای بقا در بحبوحه تلاطم‌های سیاسی مكرر در این كشور از زمانی كه وی در سال 1978 به قدرت رسید، به حمایت كامل ازخانواده و خاندان بلافصل وی متكی بوده است. امروز، نشانه‌هایی وجود دارد حاكی از آنكه برخی از اعضای خاندان صالح اقتدار وی را به چالش كشیده‌اند.

پژوهش‌های میدانی كارشناسان به علاوه گزارش‌های خبری تأیید‌نشده حاكی از جنگ قدرت بین علی عبدالله صالح و برادر ناتنی‌اش علی محسن‌الاحمر، فرمانده هنگ اول زرهی و شاخه نظامی شمال غرب است. وی مانعی برای انتقال قدرت به پسر صالح محسوب می‌شود.

این نزاع زمانی علنی شد كه برخی از نشریات اینترنتی و و بلاگ‌ها در یمن در سال 2008 از وقوع درگیری‌های مسلحانه بین سربازان وفادار به رئیس‌جمهوری و سربازان زیر فرمان علی محسن خبر دادند. این تفرقه بین حلقه درونی یمن را جامعه بین‌المللی با دقت دنبال می‌كند.

اگر این اختلاف به رویارویی‌های علنی تبدیل شود، تسلط دولت بر نظام تضعیف می‌شود. ضعف دولت، آرزوهای جدایی‌خواهانه جنوبی‌ها و بحران مداوم اقتصادی می‌تواند یمن را به منطقه‌ای بی‌قانون بدل كند.

 

سه شنبه 15/10/1388 - 12:33
سياست

 با گذشت تنها 4 روز از آغاز سال 2010 نیروهای آمریكا و انگلیس نخستین ضربه مهلك را در سال جدید میلادی در افغانستان تجربه كردند
 تا امید آنها برای گذراندن سالی امن‌تر در این كشور نقش بر آب شود.

انفجار یك بمب كنار جاده‌ای روز یكشنبه در جنوب افغانستان باعث كشته شدن 4 سرباز آمریكایی شد تا نخستین تلفات نیروهای آمریكایی در سال 2010 در افغانستان رقم بخورد.
نیروهای بین‌المللی كمك به برقراری امنیت ناتو (ایساف)،14 دی در بیانیه‌ای اعلام كردند كه این نیروهای آمریكایی بر اثر انفجار بمب در منطقه پنجوالی در استان قندهار كشته شده‌اند.

یوسف احمدی، سخنگوی شبه‌نظامیان طالبان هم در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه اعلام كرد: این گروه مسئولیت حمله را می‌پذیرد.این در حالی است كه نیروهای انگلیسی هم روز یكشنبه از این حملات در امان نماندند و یك سرباز این كشور بر اثر انفجار بمب در ولایت هلمند، در جنوب افغانستان كشته شد.وزارت دفاع انگلیس اعلام كرد: این نظامی در هنگام گشتزنی یك گروه از نظامیان انگلیسی در منطقه نادعلی استان هلمند كشته شده است.

با كشته شدن این سرباز، شمار تلفات نظامی انگلیس در افغانستان از سال 2001 به 246 نفر رسید. خشونت در افغانستان هم‌اكنون به بالاترین حد خود از سال 2001 رسیده است.

باراك اوباما با افزایش حملات طالبان، ماه گذشته اعلام كرد كه 30 هزار نیروی جدید به افغانستان اعزام خواهند شد. كشورهای عضو ناتو هم وعده داده‌اند كه 7 هزار نیروی تازه نفس به افغانستان بفرستند اما با وجود این شبه نظامیان طالبان اعلام كرده‌اند با افزایش نیروهای نظامی خارجی حملات در این كشور كمتر از گذشته نخواهد شد.

به تازگی یكی از رهبران طالبان با هشدار درباره این افزایش نیروها تاكید كرد كه هر چقدر تعداد نظامیان آمریكایی بیشتر شود تعداد بیشتری از آنها كشته می‌شوند و باراك اوباما شاهد بازگشت تابو‌ت‌های آنها خواهد بود.

از سال 2001 تا حالا، بیش از 900 نظامی آمریكایی در افغانستان كشته شده‌اند و با وجود اعزام نیروهای جدید به این كشور، پیش‌بینی می‌شود كه آمریكا با چالش‌ها و مشكلات بیشتری در سال 2010 روبه‌رو شود. بسیاری عقیده دارند در حالی كه سال 2009 یكی از مرگبارترین سال‌ها برای نیروهای ائتلاف تحت رهبری آمریكا بود اما در سال جدید هم، خشونت‌ها در این كشور  افزایش خواهد یافت.

اردنی‌ها در افغانستان چه می‌كنند؟

بعد از گذشت 4 روز از عملیات انتحاری طالبان در مقر سیا مشخص شد كه یك سرهنگ سرویس جاسوسی اردن موسوم به دپارتمان اطلاعات عمومی (GID) در میان كشته شدگان این عملیات بوده است.

روزنامه واشنگتن پست گزارش داد كه كشته شدن این نیروی ارشد اطلاعاتی اردن در حمله انتحاری طالبان همكاری نزدیك این كشور را با سازمان اطلاعات مركزی آمریكا(سیا) در افغانستان فاش كرد.

خبرگزاری رسمی اردن(پترا) نام این مقام سازمان اطلاعاتی اردن را علی بن زید اعلام كرده است. گفته می‌شود در تشییع جنازه وی تعداد زیادی از مقام‌های ارشد اردن حضور داشته‌اند و این مراسم با تشریفات خاصی برگزار شده است.

مقام‌های سابق اطلاعاتی آمریكا می‌گویند كه همكاری‌های اطلاعاتی آمریكا و اردن بعد از سال 2001 بسیار نزدیك بوده است اما مقام‌های اردن همیشه خواستار مخفی بودن این مسئله برای حفظ وجهه این كشور بوده‌اند.

سه شنبه 15/10/1388 - 12:32
دانستنی های علمی
معجزه

وقتی سارا دخترک هشت ساله ای بود، شنید که پدر ومادرش درباره برادر کوچکترش صحبت می کنند.
فهمید برادرش سخت بیمار است و آنها پولی برای مداوای او ندارند.
پدر به تازگی کارش را از دست داده بود و نمی توانست هزینه جراحی پرخرج برادر را بپردازد.

سارا شنید که پدر آهسته به مادر گفت: فقط معجزه می تواند پسرمان را نجات دهد.
سارا با ناراحتی به اتاق خوابش رفت و از زیر تخت، قلک کوچکش را درآورد.
قلک را شکست، سکه ها را روی تخت ریخت و آنها را شمرد، فقط 5 دلار.
بعد آهسته از در عقبی خانه خارج شد و چند کوچه بالاتر به داروخانه رفت.
جلوی پیشخوان انتظار کشید تا داروساز به او توجه کند ولی داروساز سرش شلوغ تر از آن بود که متوجه بچه ای هشت ساله شود.
دخترک پاهایش را به هم می زد و سرفه می کرد، ولی داروساز توجهی نمی کرد
بالاخره حوصله سارا سر رفت و سکه ها را محکم روی شیشه پیشخوان ریخت.

داروساز جا خورد، رو به دخترک کرد و گفت: چه می خواهی؟
دخترک جواب داد: برادرم خیلی مریض است، می خواهم معجزه بخرم.
داروساز با تعجب پرسید: ببخشید؟!!
دختـرک توضیح داد: برادر کوچک من، داخل سـرش چیزی رفته و بابایم می گویـد که فقط معجـزه می تواند او را نجات دهد
من هم می خواهم معجزه بخرم، قیمتش چقدر است؟
داروساز گفت: متاسفم دخترجان، ولی ما اینجا معجزه نمی فروشیم.

چشمان دخترک پر از اشک شد و گفت: شما را به خدا، او خیلی مریض است، بابایم پول ندارد تا معجزه بخرد این هم تمام پول من است، من کجا می توانم معجزه بخرم؟

مردی که گوشه ایستاده بود و لباس تمیز و مرتبی داشت، از دخترک پرسید: چقدر پول داری؟
دخترک پول ها را کف دستش ریخت و به مرد نشان داد.
مرد لبخنـدی زد و گفت: آه چه جالب، فکـر می کنم این پول برای خرید معجزه برادرت کافی باشد!
بعد به آرامی دست او را گرفت و گفت: من می خواهم برادر و والدینت را ببینم، فکر می کنم معجزه برادرت پیش من باشد.

آن مرد ، دکتر آرمسترانگ فوق تخصص مغز و اعصاب در شیکاگو بود.

فردای آن روز عمل جراحی روی مغز پسرک با موفقیت انجام شد و او از مرگ نجات یافت.

پس از جراحی، پدر نزد دکتـر رفت و گفت: از شما متشکـرم، نجات پسرم یک معجـزه واقعـی بود، می خواهم بدانم بابت هزینه عمل جراحی چقدر باید پرداخت کنم؟

دکتر لبخندی زد و گفت: فقط 5 دلار

دوشنبه 14/10/1388 - 11:10
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته