• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 681
تعداد نظرات : 69
زمان آخرین مطلب : 5755روز قبل
موبایل

این تلفن همراه در حالت تا شده 47 و نه دهم میلی متر عرض , 101 و پنج دهم میلی متر ارتفاع و 11 و نه دهم میلی متر قطر دارد و وزن آن فقط 96 گرم است.
دوربین این تلفن موسوم به N412i است و دارای جدیدترین سرویسهای ارتباطی اینترنتی از جمله GSM,GPRS و مجهزبه بولتوس و Synoeml است و كاربران می توانند به سرعت و به طور رایگان از آنها استفاده كنند .
ویژگیها:
Thinnest phone* available, only 11.9mm thick
i-mode for email and internet access
1.3 mega pixel stills and video camera
MP3 Player
Bluetooth® for connectivity to laptops, printers and compatible headsets
PicBridge technology fro direct printing of photos
Multimedia playback for video and audio files
Java games and applications
Info window outside for time, date and caller ID
26MB internal memory for pictures, video and music

 

سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
کامپیوتر و اینترنت
نوكیا به منظور پیشی گرفتن از سایر رقبا و به منظور جلب مشتریان بیشتر ، گوشیهای هوشمند نوینی را به بازار ارائه داده است .مدل این گوشی های نوین 9300i می باشد و مجهز به سرویس wi fi، صفحه كلید پیشرفته و حافظه 80 مگا بایتی نیز می باشند.
كاربران این گوشی های نوین قادر خواهند بود كنفرانس صوتی را با سایر كاربران برقرار كنند گفتنی است حداكثر پنج كاربر می توانند در این كنفرانس شركت كنند و برای صحبت كردن از اسپیكر خود تلفن همراه نیز استفاده كنند.
نوكیا اعلام داشت، در فصل اول اقتصادی سال آینده این گوشیهای نوین خود را به بازارهای آسیا ، اروپا و امریكا ارائه خواهد داد.بهای این محصول نیز تقریبا 820 دلار اعلام شده است.
گفتنی است ، گوشی های هوشمند مذكور مجهز به سرویس ارسال پیغام های چند رسانه ای نیز می باشد.
Features:
Small and stylish, yet powerful
Wide color screen and full keyboard
Flexible and fast data connections with integrated WLAN and EGPRS
Large memory: 80MB built-in, expandable with hot swappable MultiMediaCard (MMC)
 
سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
کامپیوتر و اینترنت
قرص اینترنتی جدید، اولین محصول مبتی برلینوكس عرضه شده از سوی نوكیا است. به گزارش بخش خبر شبكه فن آوری اطلاعات ایران، از ایلنا , نوكیا قرص اینترنتی جدیدی را تحت عنوان نوكیا 770 در بازار اروپا عرضه كرده كه بر پایه فناوری لینوكس استوار است. این سیستم جدید فاقد قابلیت تلفن همراه است و برای اتصال به اینترنت از بلوتوس و وای-فای (802 .11 B/Y) كمك می‌‏گیرد. این ابزار برای كسانی طراحی شده كه می‌‏خواهند در هر نقطه از منزل خود به اینترنت دسترسی داشته باشند. مجموعه نرم افزارهای كاربری نوكیا 770 عبارتند از مرورگر شبكه, كلانیت ایمیل, رادیو اینترنتی, خبرخوان , نشان دهنده PDF و چند برنامه دیگر این سیستم طیف وسیعی از انواع رسانه‌‏ها را پشتیبانی می‌‏كند. نوكیا 770 با اندازه 9/1*9/7*1/14 سانتیمتر 230 گرم وزن دارد.
این قرص اینترنتی دارای یك باطری MAH 1500 قابل شارژ است كه توان لازم برای سه ساعت جستجو در شبكه را تامین می‌‏كند و در حالت استند بای تا هفت روز دوام می‌‏آورد. نوكیا 770 كه اولین محصول مبتنی بر لینوكس نوكیا است ، بر پایه یك سكوی توسعه لینوكس معروف به MAEMOاستوار است. این محصول نوكیا كه با قیمت 412 دلار در بازار اروپا عرضه شده ، دارای یك صفحه نمایش چهار اینچی لمسی است كه با نمایش 65536 رنگ دارای وضوح تصویر 480*800 است. این سیستم همچنین دارای رم DDR 64 مگابایتی و ذخیره فلاش 128 مگابایتی است و همین‌‏طور از پردازنده 220 مگاهرتزی OMAP1710 شركت تگزاس انسترومنتس در ساخت آن استفاده شده است.
سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
کامپیوتر و اینترنت
- پیمانکاران اجرایی:
ایرانسل کارهای اجرایی نصب و راه اندازی شبکه خود را به چهار شرکت نوکیا، آلکاتل، اریکسون و هواوی سپرده و این عمل گلایه برخی را که مدعی عدم استفاده از توان و دانش پیمانکاران داخلی هستند را موجب شده است.
طبق تصمیم ایرانسل، ایران به چهار منطقه تقسیم شده و برای هر منطقه یك GC انتخاب خواهد شد تا كار توسعه شبكه اپراتور دوم را انجام دهد.
نوكیا با شریك ایرانی خود تكفام و گروههایی از صاایران موظف به توسعه منطقه تهران، مازندران و چند استان اطراف تهران شده است. كنسرسیوم فارس در پروژه‌ی ایرانسل، موظف به تكمیل شبكه‌ی NSS و دو ناحیه‌ی یك و سه شبكه‌ی BSS با مشاركت نوكیا و تكفام است؛ ناحیه‌ی یك شبكه‌ BSS شهر تهران و ناحیه‌ سه چندین استان در شرق كشور را شامل می‌شود، همچنین كل كشور به شش ناحیه تقسیم شده و سایر نواحی توسط شركت‌های دیگر تكمیل می‌شود.
منطقه شمال غرب كشور نیز به شركت هوواوی چین سپرده‌ است كه اكنون كار تملیك زمین در تبریز،قم و کرمانشاه را آغاز كرده است. این شركت به جز تبریز چند استان همجوار تبریز چون ارومیه را نیز توسعه خواهد داد.
منطقه جنوب غرب كشور را نیز شركتی با سرمایه‌گذاری مشترك كارخانجات مخابراتی شیراز، صاشیراز و صنایع قطعات الکترونیك در شیراز را توسعه خواهند داد.
علی نادی پور –معاون اعمال مقررات و نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- در خصوص نظارت سازمان مطبوعش بر نحوی برگزاری مناقصات ایرانسل، امتیازدهی و انتخاب شركت‌ها، گفت: از ایرانسل درخواست شده تا گزارشی در مورد مكانیزم انتخاب پیمانكاران به ما ارایه كنند تا مشخص شود كار با رعایت بند مربوط به استفاده از حداكثر توان فنی - مهندسی و تولید 51 درصد تجهیزات اصلی در داخل كشور، انجام گرفته، اما تاكنون گزارش كاملی به ما اعلام نشده است.
از طرفی دیگر ایرانسل برای جلوگیری از به وجود آمدن مشكل احتمالی در تامین تجهیزات خارجی خود از سوی شركتهای خارجی اقدام به اخذ تعهد و قول مساعد از شركتهای پیمانكار برای ارایه تجهیزات در زمان تحریم احتمالی ایران كرده است.
- مشخصات شبکه:
مناقصات مربوط به تهیه‌ تجهیزات مورد نیاز این شبكه، انجام شده است و ایرانسل نسبت به تهیه‌ جا و مكان برای تجهیزات و دستگاه‌ها‌ی مورد نیاز در استان‌ها اقدام كرده و در حال هماهنگی برای تامین نیازهای ارتباطی خود با شركت‌های مخابرات استانی و شركت ارتباطات سیار و زیرساخت است. همچنین پیش‌نویس قرارداد تامین نیازهای ارتباطی میان ایرانسل و شركت‌های ارتباطات سیار، زیرساخت و مخابرات استان‌ها و مراكز مرتبط آماده شده و در حال تایید نهایی است.
شبکه تلفن همراه ایرانسل که در فاز اول متعهد به عرضه 2میلیون و سیصدهزار در 248 شهر کشور تا ششم آذرماه سال جاری شده یک شبکه تلفن سلولی مبتنی بر تکنولوژی GSM نسل 2/75 (EDGE) است که در باندهای فرکانسی 900 و 1800 مگاهرتزی سرویس دهی خواهد کرد و امکان استفاده از خدمات ارزش افزوده مبتنی بر فناوری GPRS را هم برای مشترکان خود ممکن خواهد ساخت.
طبق اعلام رگولاتوری فضای فرکانسی مورد نیاز ایرانسل تحویل شده؛ اما در زمینه‌ جا به جایی فركانس با اپراتور اول (MCI) و تالیا با مشكلاتی مواجه شده که در حال هماهنگی برای رفع مشکلات پیش آمده هستند، همچنین فركانس‌های باند مایكروویو مورد نیاز این اپراتور، مشخص و واگذار شده است، مدارات مورد نیاز هم و در چارچوب زمانی و طبق قرارداد از سوی شركت ارتباطات زیرساخت واگذار خواهد شد.
- واگذاری:
طبق متن پروانه، ایرانسل متعهد است که تا ششم شهریورماه سال جاری فروش سیم کارت های خود را آغاز نماید و تا شش آذر 85 امکان استفاده 2میلیون و سیصد هزار مشترک در 248شهر کشور را فراهم سازد اما با توجه به انتشار اخباری در زمینه روند کند تملیک و نصب تجهیزات و ایستگاههای آنتن BTS این شبکه در کشور –بخصوص در تهران- و همچنین اظهارات اخیر رییس هیات مدیره‌ كنسرسیوم فارس -یكی از كنسرسیوم‌های حاضر در پروژه‌ ایرانسل- که تاکید کرده بود "ارایه‌ سیم‌كارت اپراتور دوم تا شهریورماه بعید است" این احتمال را قوت بخشید تا جایی که وفا غفاریان –معاون وزیر و رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران- طی مصاحبه ای از احتمال تعویق واگذاری سیم کارت های ایرانسل اظهار نگرانی کرد و گفت " تصور می‌كنم در یكی دو ماه اخیر، فعالیت‌های اپراتور دوم ‌آنچنان كه برای رسیدن به زمان‌بندی لازم است، پیش نرفته است؛ این مساله از دغدغه‌های ماست ‌و پیگیر این موضوع هستیم".
تمامی موارد مربوط به جرایم در صورت تاخیر در اجرای پروژه در پروانه پیش‌بینی شده و سازمان تنظیم مقررات و كمیسیون راهبری و نظارت بر اپراتورهای تلفن همراه نیز كار را به دقت دنبال می‌كنند.
ایرانسل هر سه ماه یکبار گزارشی از وضعیت پیشرفت خود به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه میکند که نوبت بعدی ارائه این گزارش 16 خرداد بود.
هزینه خرید سیم کارت های ایرانسل 150هزار تومان است که وجه دریافتی برای واگذاری سیم کارت های تلفن هماره اپراتور دوم به عنوان ودیعه به شمار نمی رود. (طبق اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی، متقاضیان سیم کارت اپراتور دوم با پرداخت 150 هزار تومان می توانند از این اپراتور سیم کارت دریافت کنند که این مبلغ به عنوان حق اتصال به شمار می رود و در صورت باز پس دادن سیم کارت یا انصراف از استفاده از خدمات شبکه به متقاضیان عودت داده نمی شود.)
پیش شماره سیم کارت های شبکه تلفن همراه ایرانسل 0935 و 0936 میباشد.
· تلفن همراه ماهواره ای:
تلفن همراه ماهواره ای در ایران چیز تازه ای نیست. سالها پیش و در زمان وزارت مهندس غرضی بر وزارت پست و تلگراف و تلفن وقت چمدان های بزرگی که تلفن همراه ماهواره ای اینمارست نامیده میشدند به قیمت های گزاف به متقاضیان محدودش فروخته شد.
در واقع اینمارست سازمانی است كه در سال 1979 با هدف ارائه خدمات تلفن همراه ماهواره‌ای بین‌المللی تشكیل شد.
این سازمان كه 840 كشور در آن مشاركت دارند، با ارتباط‌گیری با كلیه ایستگاه‌های زمینی خود، كه در سراسر جهان قرار دارند و متعلق به شركت‌های مخابراتی مختلف هستند، به مشتریان خود در بخش فضا، ظرفیت ماهواره‌ای می‌دهد. ایستگاه زمینی بومهن شركت مخابرات ایران یكی از این ایستگاه‌هاست. اینمارست دارای 8 ماهواره است كه در مدار زمین ایستا قرار دارند. پوشش اینمارست، جهانی است كه به جز برخی مناطق قطبی، همه جهان را تحت پوشش خود قرار داده است. چهار ماهواره از هشت ماهواره اینمارست 3 ، كل جهان را تحت پوشش قرار می‌دهد.این چهار ماهواره در چهار ناحیه اقیانوسی فعالیت می‌كنند. شایان ذكر است كه هر یك از این چهار ماهواره یك شبكه مستقل محسوب می شوند كه مدیریت آنها به عهده NCS یا هماهنگ كننده شبكه است. مسئولیت اصلی NCS ، مدیریت بر ترافیك هر یك از ناحیه‌های مذكور می‌باشد. در واقع NCS ، كانال‌های ماهواره‌ای را برای هر یك از ایستگاه‌های زمینی تعریف و از طرفی هنگام عدم استفاده،‌ آنها را به جای دیگر اختصاص می‌دهد.
سامانه اینمارست عبارتند از:
- Inmarsat mini-m
كه یكی از خدمات پرطرفدار ماهواره‌ای به شمار می‌آید كه خدمات تلفن، دورنگار و ارتباطات داده را تا سرعت 9 كیلو بیت ثانیه ارائه می‌دهد این سامانه به صورت خیلی جمع و جور ویا وزن حدود 2 كیلو ارائه شده است.
- اینمارست B
یكی از سامانه دیجیتالی اینمارست است كه برای ارتباطات سیار در خشكی و دریا‌یی مورد استفاده قرار می‌گیرد و خدمات شماره‌گیری مستقیم (direct dial) ، خدمات تلفنی، فاكس گروه 3 و ارتباط داده را از سرعت 6/9 تا 64 كیلوبیت ثانیه ارائه می‌دهد.
- اینمارست A
یكی از سامانه های آنالوگ اینمارست است كه خدمات تلفنی، دورنگار، تلكس و ارتباطات داده‌ها را تا سرعت 64 كیلو‌بیت ثانیه ارائه می‌كند. اینمارست A برای هر دوخدمات دریایی و زمینی ارائه شده است.
-اینمارست C
اینمارست C پایانه‌ای ارزان قیمت، جمع و جور‌ و سبك است كه امكان ارائه خدمات دیتا به صورت بسته‌ای و دو طرفه را فراهم می‌كند. اینمارست درGMDSS 2 مورد استفاده قرار می‌گیرد.
- اینمارست M
اینمارست ام یكی از نخستین تلفن‌های همراه ماهواره‌ای قابل حمل به شمار می‌رود. خدمات اینمارست ام عبارتند از: خدمات تلفنی ، گروه3 فاكس و خدمات تلفنی. نسخه‌های خاص دریایی آن نیز موجود است.
چندی بعد هم سر و کله تلفن ماهواره ای ثریا پیدا شد. الثریا نام برند تلفن های همراه ماهواره ای شرکت اتصالات امارات بود که بوسیله سه ماهواره بخش های از آسیا،آفریقا و اروپا را پوشش میدهد. ثریا که کمی از تلفن های همراه معمولی بزرگتر است در میان تجار دائم السفر و دیپلماتها تا حدودی جا باز کرد. این نوع تلفن ها ابتدا بوسیله خود شرکت مخابرات به مبلغ 424هزار تومان فروخته شد اما حالا این سیم کارت ها همراه گوشی مخصوصش که تحت نام‌های هیوز (Hughes) و اسكوم (Asco) بوسیله یک شرکت خصوصی که از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پروانه دریافت کرده پانصد و 30هزار تومان فروخته میشود. کارت های شارژ 10،20 و 30 دلاری این شبکه هم بین 9 تا 35 هزارتومان فروخته میشود.
- تعرفه‌:
نرخ خدمات مختلف ماهواره‌ای اینمارست بر اساس مصوبه مورخ 23/12/82 شورای اقتصاد در ایران از سوی شرکت مخابرات محاسبه میشود که در زیر آمده است:
نرخ وصولی یك دقیقه ارتباط تلفن ثابت به مقصد تلفن ماهواره‌ای ثریا ‏مبلغ 8600 ریال به اضافه 6 درصد مالیات و عوارض است. ضمناً ‏نرخ وصولی ارتباط مشتركین تلفن همراه به مقصد پایانه‌های ماهواره‌ای ثریا از ساعت 8 ‏صبح تا 21 به ازای هر دقیقه معادل مبلغ 10 پالس (با هر پالس 7/44) و از ساعت 21 تا 8 ‏صبح و روزهای جمعه و تعطیلات رسمی، به ازای هر دقیقه معادل مبلغ 8 پالس (با نرخ ‏هر پالس 7/44 ریال) اضافه می‌شود.‏ تعرفة ارتباط مشتركین تلفن همراه به تلفن همراه ماهواه‌ای ثریا در ایران هر دقیقه 4200 ریال می‌باشد.
پیش شماره تلفن همراه ماهواره ای الثریا 008216 میباشد.
· تلفن بیسیم:
یکی از قدیمی ترین ابزارهای سیار ارتباطی تلفن بیسیم است. "تلفن بی‌سیم" مركب از یك گوشی تلفن و یك دستگاه ثابت است، به گونه‌ای كه ارتباط گوشی تلفن، بدون استفاده از سیم و از طریق ارسال و دریافت امواج رادیوئی با دستگاه ثابت برقرار می‌گردد. دراین دستگاه‌های تلفن، خط تلفن به دستگاه ثابت كه خود مركب از فرستنده و گیرنده رادیوئی و آنتن است متصل می‌شود. گوشی تلفن بی‌سیم و دستگاه ثابت هر یك دارای فرستنده و گیرنده امواج رادیوئی است.تاریخچه ورود اینگونه تلفن ها به ایران به اوایل دهه 60 برمیگردد.
اینگونه تلفن ها که هم اکنون به وفور در سطح کشور با مارک ها و مشخصات فنی مختلف بفروش میرسند همانند سایر دستگاه‌های بی‌سیم تابع قانون "استفاده از بی‌سیم‌های اختصاصی و غیرحرفه‌ای (آماتوری)" می‌باشند.
از منظر قانونی، تلفن‌های بی‌سیم بر حسب قدرت ارسال و فركانس به دو دسته مجاز و غیرمجاز تقسیم می‌شوند.
- تلفن بیسیم مجاز:
سیاست‌گذاری تخصیص، واگذاری و نظارت بر بهره‌برداری از فضای فرکانسی طبق قانون بر عهده وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گذاشته شده است. به همین منظور بر اساس سیاست‌گذاری فعلی، محدوده‌های فرکانسی 47 تا 46 مگاهرتز، 50 تا 49 مگاهرتز ،888تا 886 مگاهرتز و 933 تا 931 مگاهرتز
به تلفن بی‌سیم اختصاص داده شده است و استفاده از دستگاه‌های تلفن بی‌سیم كه خارج از این محدوده‌ها كار می‌كند یا بردی بیشتر از حداکثر 300 متر را دارند، در قلمرو جمهوری اسلامی ایران ممنوع می‌باشد.
از طرفی دیگر با توجه به اینکه مجهز بودن به شناسه ایمنی از مشخصات مهم تلفن بی‌سیم مجاز است. این شناسه بین دستگاه ثابت و گوشی بی‌سیم مشترك است هر دستگاه تلفن بی‌سیم از شناسه واحد استفاده می‌كند . بنابراین گوشی تلفن بی‌سیم مجهز به شناسه ایمنی رقومی فقط با دستگاه ثابت خود ارتباط برقرار می‌كند كه مانع همشنوائی، شنود و یا سرقت بوق توسط سایر استفاده‌كنندگان تلفن بی‌سیم می‌گردد و تلفن‌هایی كه فاقد این مشخصه باشند غیرمجاز محسوب می‌شوند.
- تلفن بیسیم غیرمجاز:
طبق مواد 1، 6 و 10 قانون استفاده از بی‌سیم‌های اختصاصی و غیر حرفه‌ای وارد كردن تجهیزات رادیوئی به كشور، خرید، فروش و استفاده ازدستگاه‌های فرستنده بی‌سیم بدون اجازه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ممنوع بوده و متخلف به حبس تادیبی از 1 ماه تا 6 ماه و پرداخت جریمه نقدی محكوم می‌شود. همچنین بر اساس ماده 687 قانون مجازات اسلامی مرتكبین بدون منظور اخلال در نظم و امنیت عمومی به حبس از 3 تا 10 و در صورتی كه اعمال مذكور ماده فوق به منظور اخلال در نظم و امنیت جامعه باشد حكم محارب را خواهد داشت. مجازات شروع جرایم این ماده 1 تا 3 سال حبس خواهد بود.
بعنوان مثال تنها در سال گذشته تعداد 10126 دستگاه "تلفن بی سیم غیر مجاز" توسط ادارات ارتباطات رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سطح کشور جمع آوری و ضبط گردید.
· بیسیم باند شهروندی:
باند شهروندان یک سرویس رادیویی بیسیم با بردکوتاه میباشد که میتواند برای تامین نیازهای ارتباطی شهروندان هنگام کار یا تفریح مورد استفاده قرار گیرد. شهروندان میتوانند با نصب این بیسیمها روی اتوموبیل، وانت،کامیون و یا حتی تراکتور و در محل کار یا زندگی خود با سایر شهروندان در ارتباط باشند. شهروندان برای استفاده از این نوع بیسیم نیاز دارند تا پروانه را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت نمایند.
استفاده از این خدمات نیاز به داشتن اطلاعات فنی و تخصصی ندارد و فقط شهروندان با داشتن سواد خواندن و نوشتن و سن بالای 18 سال و گذرندان امتحان ساده ای در مورد مقررات عمومی نحوه استفاده از این بی سیمها میتوانند پس از دریافت پروانه و پرداخت هزینه مربوط از آن استفاده نمایند.
صدور مجوز به متقاضیان استفاده از باند شهروندی از 20 تیرماه 84 آغاز شد. اما از آنجایی که فاصله اندک فراخوان و شروع صدور مجوز باند شهروندی برای شرکتهای متقاضی واردات فروش و تجهیزات مرتبط با زمان آغاز ثبت نام از متقاضیان بهره برداری تقریبا همزمان بود و مشکلاتی را پیش آوردچرا که از یکطرف متقاضیان مراحل صدور مجوز خود را پشت سر می گذاشتند و می رسیدند به خوان هفتمی به نام " فرم ثبت مشخصات تجهیزات" درحالی که در این مرحله تنها 1 تا 2 ماه فرصت داشتند تا با خرید تجهیزات، فرم مربوطه را تکمیل و به رگولاتوری تحویل دهند و در صورت انقضای این تاریخ ، مراحل ثبت نام و آزمون انجام گرفته شان باطل میشود. در طرف دیگر هنوز بعلت وصغه بالای مطلابه شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هیچ شرکتی موفق به کسب مجوز واردات و فروش تجهیزات باند شهروندی از سوی رگولاتوری نشده بود در نتیجه مجوزی صادر نمیشود و روابط عمومی رگولاتوری هر از گاهی طی اطلاعیه ای تعداد مجوزهای صادره برای استفاده از باند شهروندی را مدام "یک" عدد اعلام میکرد! از سوی دیگر معصوم فردیس- رئیس وقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- چندی بعد اعلام کرده بود که تنها شرکت دارنده مجوز واردات تجهیزات باند شهروندی هنوز موفق به وارد کردن تجهیزات بی سیم نشده است.
این داستان ادامه داشت تا آنکه 8 ماه بعد و در بهمن ماه سال گذشته بعلت اعتراض سازمان های امنیتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صدور مجوز استفاده از باند شهروندان را برای عموم متقاضیان به صورت موقت متوقف کرد.
پس از آزادسازی صدور پروانه استفاده از باند شهروندان 620 متقاضی مدارک خود را به رگولاتوری ارسال کرده اند که از این تعداد 215 متقاضی مدرک شان کامل بوده است و تنها 85 نفر موفق به قبولی در آزمون عمومی در این خصوص بوده اند اما سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی تا کنون تنها برای یک متقاضی پس از قبولی در آزمون مربوطه پروانه استفاده از بی سیم شهروندی صادر کرده است.
طبق اعلام پیشین رگولاتوری قرار بود باند فرکانس 960/26 تا 40/27 مگاهرتز با 40 کانال رادیویی و فاصله کانالی 10 کیلوهرتز به منظور استفاده مشترک در اختیار همه بهره برداران قرار گیرد.
صدور مجوز باند شهروندی (CB) تا زمان نگارش این گزارش همچنان متوقف مانده است اما از طرف دیگر درحال حاضر چهار مدل واکی-تاکی نیم وات جنرال الکتریک و کنوود با مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و گارانتی چند شرکت خصوصی در بازار عرضه میشود.
· پیجر:
اولین سیستم فراخوان (پیجر) در سال 1956 میلادی به صورت عملی مورد استفاده قرار گرفت در ایران هم نخستین شبکه عمومی پیجر تحت استاندارد ‏POCSAG‏ در نیمه دوم سال 1370 برای ‏تهران عملیاتی گردید، این شبکه با سرمایه گذاری شرکت مخابرات ایران و توسط اداره کل ارتباطات ‏رادیویی به عنوان مجری اجرا شد.‏
این شبکه که در ابتدا دارای 5 آنتن‏BTS ‎‏ و یک فرکانس رادیویی بود و با ظرفیت حداکثر 5000 مشترک راه اندازی ‏گردید و متعاقب آن برای بالا بردن کیفیت سیستم و حذف نقاط کور تعداد ‏BTS‏ های آن به 14 عدد با حدود ‏‏4200 مشترک رسید.‏
۶شركت با دریافت مجوز موقت، متعهد به راه اندازی شبكه پیجر ظرف مدت شش ماه شدند كه مجوز چهار شركت به دلیل عدم راه اندازی شبكه در زمان اعلام شده لغو شد. فقط دو شركت استیمان صنعت و ستاره طلایی کیش در باند فرکانسی VHF در مدت زمان در نظر گرفته شده موفق به راه اندازی شبكه‌های خود شدند.
این دو شبکه خصوصی امکان ارسال پیام به پی جوی مشترکانشان را به پنج روش تماس با مركز، ارسال مستقیم از طریق خط تلفن، گفتن پیام تماس گیرنده به صورت شفاهی، ارسال از طریق اپراتور،ارسال از طریق SMS ، ایمیل به آدرس پیجر كه مشترك در پیجر ایمیل را دریافت می‌كند و ارسال از طریق وب را مهیا کرده اند.
در این میان شبکه پیجر استیمان صنعت نخستین شبکه فراخوان غیردولتی کشور بود که ابتدا سرویس دهی خود را در شهر تبریز آغاز کرد و پس از آن گستره خدمات خود را به تهران و باقی کلان شهرهای کشور گسترش داد. شبكه پیجوی ستاره طلایی کیش هم به عنوان اپراتور ملی پیجر با راه اندازی شبكه خود در 15 استان و بیش از 30 شهر و کلانشهر كشور بخش وسیعی ای را تحت پوشش قرار داده و امكان رومینگ بین شهری را در كل استانها و شهرهای تحت پوشش فراهم آورده است.
· تلفن بیسیم WLL:
تا جایی که نگارنده به یاد می آورد تاریخچه تلفن بیسیم به دوران وزارت مهندس غرضی بر وزارت پست و تلگراف و تلفن وقت برمیگردد. در آن زمان اعلام شد که به برخی از روستاهای صعب العبور منطقه کردستان با همان تعرفه های معمول تلفن ثابت عادی تلفن سیار عرضه شده است. تکنولوژی بکار رفته رادیویی در آن زمان مبتنی بر فناوری DECT بود. امروز و بعد از گذشت سالها از آن زمان مخابرات چه در شهرهای کوچک و دورافتاده (بعلت هزینه بالای سیم کشی) و چه در کلان شهرها (بعلت پیچیدگی شبکه عنکبوتیو کهنه کابلی) دوباره به سمت تلفن ثابت بیسیم رفته البته این بار با تکنولوژی مبتنی بر WLL-CDMA و WLL-GSM. در این روش مرکز تلفن محلی به محل مشترک بجای زوج سیم از طریق فرکانس های رادیویی متصل میشود. تجهیزات و فرستنده ها بر بام مرکز تلفن محلی قرار میگیرند و بر پشت بام منزل یا محل کار متقاضی یک آنتن رادیویی کوچک نصب میشود و از طریق یک ست دیواری (Wall Set) بوق آزاد روی گوشی رومیزی یا بیسیمی مشترک تحویل میشود!
تلفن ثابت بیسیم در حال حاضر در دهها روستا و چند شهر کشور عرضه شده که البته ظاهرا مشکلاتی در زمینه تداخل فرکانس با شبکه تلفن همراه دولتی کشور دارد.
طبق اظهارات مدیرعامل جدید شرکت مخابرات استان تهران دو شرکت خصوصی دارای مجوز اپراتور تلفن ثابت هم بعنوان یک راه حل پیشتاز به زودی از این فناوری برای عرضه خدمات به متقاضیان در تهران استفاده خواهند کرد.
- تعرفه:
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، تعرفه مكالمات تلفن ثابت بیسیم روستایی اعتباری WLL PREPAID مطابق با آیین‌‏نامه‌‏ها و دستورالعمل‌‏های اجرایی تلفن ثابت مصوب شركت مخابرات ایران اعلام کرد.
تلفن‌‏های واگذاری سیستم WLL روستایی تابع مقررات حاكم بر تلفن ثابت عادی خواهد بود و به تلفن‌‏های WLL روستایی كه به صورت اعتباری دایر میشود ، ودیعه تعلق نمیگیرد.
این در حالی است كه هزینه نصب تلفن‌‏های فوق مبلغ 50 هزار ریال تعیین شده و شارژینگ این سیستم نیز مبتنی بر محاسبات مربوط به كاركرد تلفن ثابت عادی خواهد بود.
همچنین ، در این سند تعرفه كارت‌‏های اعتباری و پیش‌‏پرداخت تلفن‌‏های WLL روستایی حداقل 100 هزار ریال و حداكثر 500 هزار ریال در نظر گرفته شده كه عوامل توزیع و فروشندگان كارت‌‏های اعتباری حداكثر تا 3 درصد تخفیف برحسب مورد را از شركت‌‏های مخابرات استانی دریافت خواهند كرد.
طبق این آمار ، تعرفه تعویض سیم كارت سوخته با توجه به شرایط ویژه تلفن‌‏های WLL روستایی مبلغ 2 هزار تومان در نظر گرفته شده و تعرفه ارسال پیام كوتاه داخلی به ازاء هر پیام معادل 30 درصد مبلغ یك پالس مكالمه تلفن ثابت محاسبه و از مبلغ كارت‌‏های اعتباری كسر خواهد شد.تعرفه سایر خدمات جانبی مشتركین و سرویس‌‏های ارزش افزوده برابر تعرفه‌‏های مصوب تلفن ثابت خواهد بود.
براساس این گزارش ، تلفن‌‏های WLL اعتباری فاقد آبونمان ماهانه بوده و تامین تجهیزات مربوط به گوشی دیواری WLLSET با رعایت استانداردهای مخابرات انجام و هزینه ان به عهده مشترك است.
· اینترنت بیسیم:
اینترنت بیسیم بعنوان یک ابزار پرتابل و موبایل اولین بار توسط شرکت داتک در ایران معرفی شد. این شرکت با نصب 12 ایستگاه آنتن BTS بخش های از شهر تهران را تحت پوشش خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم خود قرار داد. مشترکان با یک دستگاه لپ تاپ و یک مودم اینترنت بیسیم این شرکت (که در مدل های بعدی در ابعاد فوق العاده کوچک و با باتری داخلی عرضه شد) قادر به اتصال به اینترنت با سرعتی بین 128 تا 512 kbps در محدوده پوشش این شبکه هستند.
این شبکه مبتنی بر فناوری 3G-CDMA عرضه شد و هنوز هم تنها عرضه کننده این خدمات داتک تلکام میباشد که البته تنها در محدوده ای از شهر تهران قابل استفاده است.
طبق شنیده ها یکی-دو سرویس دهنده اینترنت دیگر هم در تهران به دنبال کسب مجوزهای لازم برای عرضه و راه اندازی خدمات اتصال به اینترنت بیسیم سیار هستند.
سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
کامپیوتر و اینترنت
گوشی زیمنس اس 65 یا S65 با امکاناتی که دارد مورد توجه زیادی واقع نشده است.این گوشی از لحاظ ظاهری کمی تا قسمتی مشکل دارد ولی از لحاظ امکانات بسیار قوی به حساب می آید.
این گوشی دارای صفحه رنگی، دوربین 1.3 مگاپیکسلی، قابلیت فیلم برداری، زمان مکالمه 300 دقیقه ای، وزن 98 گرمی و ... است که در مقایسه با قیمت 210 هزار تومانی اش خیلی خوب به نظر می رسد. نگاهی هم به این گوشی بیاندازید، شاید خوشتان آمد!

سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
موبایل
این گوشی با قیمت 950 هزارتومانی در حال حاضر گرانترین گوشی تلفن همراه موجود در ایران است.
مایکروسافت در یکی از آخرین تدابیر خود برای قدرت نمایی در برابر رقبای خود در بازار کامپیوترهای جیبی تمام قدرت خود را به کار گرفته و با همکاری کمپانی i-mate مدل جدیدی از pocket pc ها را به نام JASJAR روانه بازار کرده است.این گوشی با قیمت 950 هزارتومانی در حال حاضر گرانترین گوشی تلفن همراه موجود در ایران است.
از خصوصیات این گوشی می توان به پردازنده 520 مگاهرتزی و حافظه داخلی 128 مگابایتی آن اشاره کرد.همچنین در این گوشی از آخرین امکانات برای پخش صدا و تصویر و امکانات اینترنتی استفاده شده است. خاصیت منحصر به فرد دیگری که این گوشی دارد استفاده از Windows mobile 5.0 است که در حال حاضر هنوز برای مدل های دیگری از i-mate عرضه نشده است.

سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
کامپیوتر و اینترنت
گوشی سونی اریکسون Z200 دارای جلدهای متفاوت و زیبایی است و چیزی که ابتدا چشم شما را می گیرد ساعت عقربه ای آن است که روی درب این گوشی نصب شده است.
گوشی سونی اریکسون Z200 واقعا گوشی زیبا با طراحی کلاسیک ولی جوان پسند است که دارای صفحه رنگی با 4096 رنگ، زمان مکالمه 4 ساعت، زمان کارکرد 200 ساعت، ابعاد 25×52×96، وزن 92 گرم، زنگ پولیفونیک، درگاه فروسرخ و امکانات خوب و مناسب دیگری است.این گوشی دارای جلدهای متفاوت و زیبایی است و چیزی که ابتدا چشم شما را می گیرد ساعت عقربه ای آن است که روی درب این گوشی نصب شده. قیمت این گوشی حدودا 100 هزار تومان است.
سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
کامپیوتر و اینترنت
گوشی 5140 نوکیا مقاومترین گوشی نوکیا و یا کل بازار ایران به حساب می آید.
این گوشی با ظاهری نسبتا زیبا و شیک ولی مقاوم دارای دوربین VGA با قابلیت عکس برداری و ضبط فیلم، قطب نمای دیجیتال، رادیوی FM استریو، وزن 101 گرم، صفحه رنگی، زمان مکالمه 3-5 ساعت، و قیمت 200 هزار تومان است البته در صورتی که این گوشی را پیدا کنید چون واقعا در بازار کم شده است. این گوشی زیبا هوشمند نیز هست و بسیاری از کارهای شما را انجام می دهد و کلا برای افرادی که سابقه گوشی در آب انداختن دارند گوشی خوبی به حساب می آید.

سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
کامپیوتر و اینترنت
طراحان سنگاپوری به تازگی گوشی برای شرکت سونی اریکسون که طرفداران بسیاری در ایران داره طراحی کردند و نام آنرا الماس سیاه ( Black Diamond ) گذاشتند ( واقعا اسم قشنگی داره و برازندش است .)
پوشش این گوشی بسیار شیک از پلی کربنات براق هست و تمام بدنه آن از بهترین آلیاژ ها استفاده شده است در ضمن برای این گوشی یه دوربین 4 مگاپیکسل در نظر گرفته شده ! جهت دیدن عکس های بیشتری از این گوشی می تونید به اینجا مراجعه کنید .
همچنین برای رفتن به سایت طراح این گوشی می توانید از این آدرس استفاده کنید .
سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
کامپیوتر و اینترنت

سامسونگ قصد دارد تا در چهارماهه دوم سال میلادی جاری دوربین های ده مگاپیکسلی خود رابه بازار عرضه کند.
به گفته مقامات سامسونگ در نمایشگاه سبیت SCH-B600 این موبایل ابتدا در کره جنوبی عرضه خواهد شد.
سامسونگ پیش از این موبایل های ۵ مگاپیکسلی خود رادر ماه اکتبر ۲۰۰۴ ، موبایل های هفت مگاپیکسلی خود را در ماه جولای ۲۰۰۵ و موبایل های هشت مگاپسکلی را در ماه نوامبر ۲۰۰۵ ارایه کرده بود.
دوربین در این موبایل دارای 3X زوم اپتیکال و مجهز به اتوفوکوس است.
این تلفن همراه همچنین می تواند تصاویر تلویزیونی را روی نمایشگر پخش کند و همچنین دارای یک یک خروجی تلویزیون نیز هست.

سه شنبه 1/5/1387 - 10:55
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته