• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1392
تعداد نظرات : 123
زمان آخرین مطلب : 6088روز قبل
اخبار
هیئت سانسور بنگلادش روز گذشته اعلام کرد سال گذشته برای حفظ ارزش‌های اخلاقی، یک‌چهارم فیلم‌های تولیدشده در "دهالیوود" کوچک این کشور را سانسور کرده است. به گزارش خبرنگار مهر، خبرگزاری فرانسه به نقل از کامران نهار، نایب رئیس هیئت سانسور بنگلادش اعلام کرد تا ماه ژوئن گذشته 86 فیلم با هزینه ای به طور متوسط 5/6 میلیون تاکا (100 هزار دلار) در "دهالیوود" که در داکا واقع است، تولید و در حدود 1000 سالن سینما در این کشور نمایش داده شده اند. اما به گفته نهار، از این تعداد حدود یک چهارم فیلم ها به خاطر صحنه های رقص و مبارزه شدید سانسور شده اند. او در این باره گفت: "این فیلم ها سالم نیستند و کمتر نشانی از فرهنگ و رسم و رسوم کشور ما دارند. این فیلم ها مضامینی مبتذل دارند و خط داستانی آنها منسجم نیست." از جمله فیلم های سانسور شده می توان به "دختر شورشی"، "دختر قوی"، "قتل عام" و "قلچماق" اشاره کرد. مبارزه علیه فیلم های "مبتذل" در بنگلادش از سال 2004 آغاز شد و دولت این کشور سال گذشته قوانین مربوط به سانسور فیلم ها را طوری اصلاح کرد که برابر با آن تهیه کنندگانی که فیلم هایشان خلاف ارزش های فرهنگی بنگلادش تشخیص داده شود، به سه سال زندان محکوم می شوند. نهار گفت در مورد اخراج کارگردان ها و بازیگران فیلم های غیراخلاقی به 14 کمپانی هشدار شده است. او گفت: "ما این بار به تهیه کنندگان هشدار داده ایم، چون آنها مسئول این فیلم های غیراخلاقی هستند. این فیلم های ناسالم با پول آنها ساخته شده است." از ژانویه گذشته پس از ماهها آشفتگی سیاسی که به انحلال انتخابات منجر شد‌، یک دولت موقت متکی به نظامیان بر بنگلادش حکومت می کند. دولت جدید مبارزه ای شدید علیه فساد به راه انداخته و تعداد زیادی از رهبران سیاسی را دستگیر کرده است.
جمعه 23/6/1386 - 5:59
اخبار
مجموعه مستند داستانی "سنگربانان صبور" برای پخش در ماه مبارک رمضان در گروه خانواده شبکه اول سیما تولید شده است. به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه "سنگربانان صبور" هر روز به مدت 15 دقیقه در ماه مبارک رمضان پخش خواهد شد و به مسئله خانواده معظم شهدا و جانبازان و مسائل و مشکلات آنان می‌پردازد. این مجموعه به نویسندگی و کارگردانی سیدمحمد خامسی و تهیه‌کنندگی محسن خانزاده با مشارکت گروه تلویزیونی شاهد برای گروه خانواده شبکه اول سیما تهیه کرده است. "ما سیزده نفر بودیم" عنوان مجموعه مستند نمایشی است که به مناسبت ماه مبارک رمضان از شبکه اول سیما پخش می‌شود. این برنامه که در گروه حماسه و دفاع شبکه اول سیما تهیه شده، داستان 13 دانش آموز یک مدرسه را روایت می کند که با گرفتن یک تصمیم گروهی برای عزیمت به جبهه آماده می‌شوند. این مجموعه در 10 قسمت 25 دقیقه ای تولید شده است. "مردان بی ادعا" برنامه دیگری از گروه حماسه و دفاع شبکه اول سیماست که به مناسبت ماه مبارک رمضان پخش خواهد شد. این برنامه را بهمن دادفر در 13 قسمت 20 دقیقه ای تهیه کرده و موضوع محوری آن گفتگو با جانبازان و ایثارگران دوران دفاع مقدس است. برنامه "تبسم نورانی" خاطرات بامزه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس درباره ماه رمضان را به نمایش می‌گذارد. این برنامه در 13 قسمت هفت دقیقه‌ای در ماه مبارک رمضان پخش خواهد شد. این مجموعه به همت محمد صالحی برای گروه حماسه و دفاع شبکه یک تهیه شده و محمد بهرامی آن را کارگردانی کرده است.
جمعه 23/6/1386 - 5:59
اخبار
سیصد و شصت و هفتمین شماره ماهنامه سینمایی "فیلم" ویژه تابستان 86 با پرونده فیلم "زودیاک" و سیاهی‌لشکرهای سینما منتشر شد. به گزارش خبرنگار مهر، شماره شهریور ماهنامه "فیلم" با تصویر ایران کهن در سینمای جهان آغاز می شود و در ادامه می پردازد به پرونده سیاهی لشکرها در سینمای ایران با مطالبی چون سینمای عامه پسند و هنروران، سیاهی لشکرها در فیلم های سینمای ایران، ارباب جمشید چگونه پاتوق سیاهی لشکرها شد، سیاهی لشکرها در آغاز دوران تازه، ساکنان ارباب جمشید کجا هستند، گفتگوی رضا کیانیان با یک سیاهی لشکر و ... سیاهی لشکرهای آن سوی اقیانوس. مطلبی درباره "دوبلاژ: هنر یا تکینک"، نگاهی به کتاب "هنر سیر و سفر" نوشته آلن دوباتن، عباس کیارستمی جشنواره کن و جهانی شدن، مطلبی به انگیزه انقلاب کبیر فرانسه، فیلم ساموئل بکت و ادراک بشری، گفتگوی کوین برانلو با وی، برسون و طرد معماری در سبک استعلایی، زندگی و آثار و منابع برسونی، گزیده ای از مصاحبه های برسون، سی و پنجمین جشنواره لاروشل و گزارش شصتمین جشنواره لوکارنو در ادامه صفحات این شماره آمده است. پرونده فیلم "زودیاک" هم تشکیل شده از معرفی فیلم، نقد و تحلیل، مقایسه تطبیقی "زودیاک" دیوید فینچر محصول سال 2007 با "زودیاک" الکساندر بالکلی محصول سال 2005، گفتگو با دیوید فینچر، تولید "زودیاک"، نکته ها، از میان نامه ها و بیست سال پیش در همین ماه با معرفی شماره 54 "فیلم" در شهریورماه 1366 به کار این ویژه نامه پایان می دهد. سیصد و شصت و هفتمین شماره ماهنامه سینمایی "فیلم" ویژه تابستان به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی مسعود مهرابی و سردبیری هوشنگ گلمکانی و عباس یاری در 132 صفحه با قیمت 800 تومان در دسترس علاقمندان است.
جمعه 23/6/1386 - 5:58
اخبار
نمایش "ما اختراع کردیم" به سردبیری فاطمه دلیری 26 شهریور از رادیو جوان روی آنتن می‌رود. به گزارش خبرنگار مهر، نمایش "فرمان" به سردبیری امیر یاراحمدی از 23 تا 25 شهریور از رادیو جوان روی آنتن می‌رود. نمایش "ما اختراع کردیم" 26 شهریور از رادیو جوان پخش می‌شود. این نمایش به نویسندگی علی اکبر والایی، کارگردانی ایوب آقاخانی، تهیه‌کنندگی شهلا نیساری و سردبیری فاطمه دلیری تهیه شده است. نمایش سه قسمتی "کابوس بیداری" به نویسندگی فرزانه موریان، کارگردانی مجید حمزه، سردبیری زهره سطفت و تهیه‌کنندگی شهاب امینی از 27 تا 29 شهریور از رادیو جوان روی آنتن می‌رود.
جمعه 23/6/1386 - 5:58
اخبار
انیمیشن سینمایی "ملاقات با خانواده رابینسن" به کارگردانی استفن جی. اندرسن در انجمن گویندگان جوان دوبله شد. به گزارش خبرنگار مهر، انیمیشن "ملاقات با خانواده رابینسن" به مدیریت دوبلاژ مهرداد رئیسی در انجمن گویندگان جوان دوبله شده است. در دوبله این انیمیشن گویندگانی چون آنیتا قالیچی، آرزو آفری، حامد عزیزی، اعظم چوبدار، محمدرضا علیمردانی، وحید رونقی، حامد مدرس، احسان مهدی، سلیمه قطبی، ندا آسمانی، مینا مومنی، مرجانه فشنگچی، دیانوش آصف، امین قاضی و مهدی میرزازاده حضور داشتند. انیمیشن "ملاقات با خانواده رابینسن" سال 2007 به کارگردانی استفن جی اندرسن بر مبنای فیلمنامه‌ای از خودش، جان برنستین، ناتان گرنو، اورین ردسن و میشل بوشینه ساخته شده است. صداپیشگان این انیمیشن آنجلا بست، دانیل هانسن، جردن فرای، ماتیو جاستن و تام سلک هستند. فروش جهانی این انیمیشن 102 دقیقه‌ای، 153 میلیون دلار بود. "ملاقات با خانواده رابینسن" درباره لوئیس، پسربچه ای یتیم است که خیلی دوست دارد بداند مادرش چه شکلی است، برای همین دستگاهی اختراع می‌کند تا خاطراتش را با مادرش به یاد آورد.
جمعه 23/6/1386 - 5:58
سينمای ایران و جهان
به مناسبت ماه مبارک رمضان، ویژه برنامه‌هایی چون جلوه‌های رحمت، مجموعه نمایش رادیویی "ببخشید چند لحظه لطفا"، سوفیا و افق از رادیو گفتگو پخش می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر قاسم پورحسن، عضو شورای سیاستگذاری شبکه گفتگو درباره برنامه‌های این شبکه به مناسبت ماه مبارک رمضان گفت: "رادیو گفتگو در ماه مبارک رمضان درصدد است با برنامه‌هایی مناسب، تغییراتی را در کنداکتور شبکه ایجاد کند و بر این اساس مهمترین برنامه‌های شبکه در ماه رمضان در نخستین ساعات پخش برنامه ها متمرکز است تا شنوندگان فرصت استفاده از برنامه های جدید را داشته باشند." - برنامه "سوفیا" با موضوع بررسی فلسفه اخلاق و در گفتگو با صاحب‌نظران مختلف از جمله دکتر اعوانی، دکتر محقق داماد،‌ دکتر قراملکی، دکتر رحمتی، هر شب و از ساعت 21 به مدت50 دقیقه به سردبیری و اجرای منوچهر دین پرست پخش می شود. - برنامه "جلوه‌های رحمت" که قبل از اذان مغرب پخش می‌شود، با رویکرد اخلاقی و با استفاده از آیات قرآن وروایات ائمه اطهار(ع) می‌کوشد تاثیرات عبادت و دعا را در حیات انسان ها بررسی کند. - مجموعه نمایش رادیویی "ببخشید چند لحظه لطفا"، هر شب بعد از اذان مغرب وعشاء، به مدت 15 دقیقه و در هرقسمت با بیان یکی از موضوعات اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی و... با نمایش‌هایی نوشته محمد یعقوبی، محمد امیر یار احمدی، الهه گلپری و مجید حیدری و به سردبیری و کارگردانی امیر یاراحمدی و حضور جمعی از بازیگران اداره کل نمایش از شبکه گفتگو پخش می‌شود. - برنامه "افق" به مناسبت ماه مبارک رمضان و با محور اصلی اخلاق سیاسی از منظر حضرت علی (ع) طراحی شده و جمعه‌ها ساعت 21 از شبکه گفتگو پخش می‌شود.
جمعه 23/6/1386 - 5:57
اخبار
فیلم سینمایی "سبیل مردونه" ساخته جواد اردکانی برای اکران عمومی دوبله می‌شود. محسن علی اکبری تهیه کننده فیلم سینمایی "سبیل مردونه" در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: "متاسفانه باند صدای فیلم دچار ریختگی شده، به همین دلیل برای اکران عمومی باید فیلم را مجددا صداگذاری کنیم، همچنین به دلیل نامفهوم بودن دیالوگ ها در برخی از سکانس ها مجبور به دوبله فیلم هستیم که به همین منظور با امیر محمد صمصامی مذاکراتی را شروع کرده ایم تا دوبله این فیلم را انجام دهد". علی اکبری با اشاره به اینکه فیلم "سبیل مردونه" به مونتاژ مجدد نیز نیاز دارد، گفت: "پس از تدوین مجدد و آماده شدن فیلم آن را در جشنواره رشد شرکت خواهیم داد و سپس برای اکران عمومی آن اقدام می کنیم." "سبیل مردونه" جدیدترین ساخته سینمایی جواد اردکانی پس از فیلم های "چوری" و "قناری" است. این فیلم داستان مردی مسن به نام خان عمو است که دچار عقب ماندگی ذهنی است. خان عمو قصد دارد به همراه معصومه، دختر برادر شش ساله اش علی رغم مخالفت بزرگترهای خانواده دوچرخه ای بخرد تا به آرزوی دیرینه اش برسد. آنها برای تهیه پول به هر دری می زنند، اما .... اردکانی در این فیلم از نابازیگران استفاده کرده است. در فیلم او فاطمه شاکر، بهرام ارازلی، شعبانعلی کمالی، ابوالفضل سیاح و فرزانه مروتی بازی کرده اند. تدوین فیلم "سبیل مردونه" را نازنین مفخم بر عهده داشته و ناصر شکرایی موسیقی متن آن را ساخته است. این فیلم در بخش مسابقه بیست و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر نمایش داده شد.
جمعه 23/6/1386 - 5:57
اخبار
کنسرت موسیقی ارکستر دانشکده صدا و سیما به رهبری "نادر مشایخی" روز سوم مهرماه ساعت 19 به مناسبت هفته دفاع مقدس درمحوطه باز دانشکده صدا و سیما برگزار می شود. نادر مشایخی آهنگساز با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگارمهر اظهار داشت : با آغاز سال تحصیلی جدید به عنوان رهبر ارکستر دانشکده صداو سیما کار تدریس موسیقی را هم آغاز خواهم کرد و نخستین همکاری من با اعضا ارکستر موسیقی صداو سیما اجرای برخی قطعات به مناسبت هفته جنگ است که به گمانم به کارگیری این روش شروع خوبی خواهد بود. وی در ادامه خاطر نشان کرد : چنین روش تدریس و در کنار هنرجو بودن از جمله ویژگی های تدریس است چراکه ماهیت تدریس علاوه بر اخذ مدرک به عنوان یک موزیسن به نوعی به شکل کاربردی این هنر را می آموزد در واقع به کارگیری چنین شیوه تدریس باعث می شود تا آموزه های هنری با تار و پود دانشجو عجین شود و از این بابت بسیار خوشحال هستم.
جمعه 23/6/1386 - 5:56
اخبار
با وجود عملکرد خوب فیلم‌های هالیوودی در ژاپن، فروش تابستانی فیلم‌ها در این کشور در مقایسه با سال گذشته کاهشی چشمگیر داشت. به گزارش خبرنگار مهر، ورایتی به نقل از وزارت اقتصاد، بازرگانی و صنعت ژاپن اعلام کرد مجموع فروش فیلم ها در ماه ژوئیه حدود 112 میلیون دلار بود که در مقایسه با 148 میلیون دلار ژوئیه سال 2006 حدود 4/24 درصد کاهش داشت. فروش فیلم ها در ماههای مه و ژوئن نیز به ترتیب 1/7 و 5/13 کمتر از سال پیش است. تعداد بلیت های فروخته شده در این سه ماه نیز به نسبت سال 2006 تقریبا 2/18 درصد کمتر است. عملکرد ضعیف فیلم های ژاپنی یکی از دلایل اصلی این کاهش شدید بوده، به طوری که تنها در ماه ژوئیه مجموع فروش فیلم های داخلی در مقایسه سال پیش 4/41 درصد کمتر بود. امسال تابستان هیچ فیلم ژاپنی نتوانست به اندازه دو فیلم بسیار پرفروش ژوئیه سال گذشته، "داستان های از زمین دریا" (7/67 میلیون دلار) و "فرو رفتن ژاپن" (2/42 میلیون دلار)، موفق باشد. به لطف عملکرد خوب فیلم هایی مانند "هری پاتر و محفل ققنوس" و "دزدان دریایی کارائیب: در انتهای دنیا"، مجموع فروش فیلم های خارجی در ماه ژوئن در مقایسه با سال قبل تنها 2/3 درصد کمتر است. در میان فیلم های ژاپنی اکران شده در ماه ژوئیه، "کارتون" ها موفقتر از همه ظاهر شدند، به طوری که این ژانر به نسبت سال پیش فقط با 2/11 درصد کاهش مواجه شد. از همه موفقتر دهمین فیلم "پوکمون" بود که از ماه ژوئیه اکران شد و در نهایت با 2/44 میلیون دلار به کارخود پایان داد.
جمعه 23/6/1386 - 5:56
اخبار
مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره تئاتر دفاع مقدس شامگاه سه‌شنبه با حضور معاون هنری وزیر ارشاد، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و هنرمندان و اصحاب رسانه در سالن فجر شهر سنندج برگزار شد. به گزارش خبرنگار مهر، سردار میرفیصل باقرزاده در این مراسم گفت: "تئاتر دفاع مقدس برای معرفی یک هنر بزرگتر به نام هنر دفاع مقدس است. دفاع مقدس خود یک دفتر معاصر بود. وقتی این هنر این وظیفه را بر عهده گرفت تبدیل به یک کانال شد. ما چیزی به نام هنر برای هنر نداریم، بلکه هنر را برای یک هدف والاتر نیاز داریم." رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یادآور شد: "در قضیه برخورد با دفاع مقدس ما دو گونه می‌توانیم رسالت خود را ادا کنیم. اول روایت جنگ در قالب ادبیات، شعر، تئاتر و سینما. اما این کفایت نمی‌کند و بخش پنهان و باطن جنگ که جزو اسرار جنگ بوده مهم است که متأسفانه در این بخش خیلی فقیر هستیم." وی خاطرنشان ساخت: "دعوت ما این است که جامعه هنری برای تبیین اسرار جنگ تلاش کنند. یکی از اسرار جنگ عقلانیت حاکم بر دفاع بود. شهدا عاقلترین انسان‌های دوران خود بودند، چون باقی را پذیرفتند و فانی را رها کردند. صحبت من با کسانی است که از بسیجی چهره‌ای خشن نشان دادند." سردار باقرزاده تصریح کرد: "اگر می‌خواهیم جنگ را روایت کنیم باید امین و صادق باشیم. راوی یعنی تشنه‌ای را سیراب نمودن. کسی که می‌خواهد معانی جنگ را انتقال دهد باید اهل این معانی باشد و آنها را درک کند. یا اینکه بار را به امانت بگیرد و آن را درست به مخاطبین خود منتقل کند، چرا که عصر ما عصر تشنگی معنوی است." در ادامه مراسم دکتر سعید کشن فلاح دبیر جشنواره با اشاره به اینکه رسالت و تکلیف هنرمندان تکلیفی است که شهیدان و بزرگان دفاع مقدس بر دوش آنها نهادند، ابراز امیدواری کرد هنرمندان بتوانند راویان خوبی برای صحنه‌های عظیم و بزرگ دلاوری و رشادت این عزیزان باشند. وی اعلام کرد حدود 700 متن به دبیرخانه جشنواره رسیده بود که از بین آنها 107 متن از تهران در دو بخش صحنه و خیابانی و 115 متن از شهرستان پذیرفته شد. کشن فلاح ادامه داد: "پس از دو ماه و نیم تمرین گروهها و اعلام آمادگی 65 گروه نمایش دیگر در بخش بازبینی آثار، 97 اجرا در تهران و 152 اجرا در شهرستان‌ها بازبینی شد و در نهایت 40 گروه در بخش مسابقه صحنه‌ای، 22 اثر در بخش مسابقه خیابانی و هشت نمایش در بخش ویژه جشنواره شرکت کردند." دبیر جشنواره دوازدهم تئاتر دفاع مقدس انتشار چهار جلد کتاب در حوزه جنگ و دفاع مقدس، نقد و بررسی نمایش‌های حاضر در جشنواره توسط اعضا کانون منتقدان، چاپ و انتشار کاتالوگ و بولتن روزانه جشنواره را از کارهای انجام‌شده در ایام جشنواره خواند. معاون هنری وزیر ارشاد هم در این مراسم یادآور شد: "آیا ما و هنرمندان دین خود را نسبت به مقوله دفاع به عنوان نقطه عطف تاریخ کشور ادا کرده ایم یا نه. هنرمند طبیعی است خلاقیت‌های خود را در عرصه‌های مختلف نشان دهد، ولی چگونه باید شاهد ظهور مسئولیت اجتماعی هنرمند باشیم؟" محمدحسین ایمانی خوشخو خاطرنشان ساخت: "دفاع مقدس ما بحث کوچکی نبوده و نیست. مطالعه و پژوهش اگر مبنای کار تئاتر دفاع مقدس نباشد تنها می‌تواند تابلوهایی از آن را ارائه کند. کار هنری بدون پشتوانه تحقیقی و مطالعاتی کاری با تأثیر گذرا و موقت خواهد بود." وی تصریح کرد: "امروز شرایطی ویژه در کشور حاکم است. یک کاروان پرقدرت رشد و ترقی در حال حرکت است و حیف است که در این کاروان هنرمندان را نداشته باشیم. هنرمندان با مخاطب‌شناسی درست خود می‌توانند صندلی‌های جلو کاروان را به خود اختصاص دهند و در آن زمان است که هنر جزئی از زندگی مردم می‌شود و دیگر به عنوان کالایی لوکس نخواهد بود." وی در پایان سخنان خود از برگزاری جشنواره فرهنگی هنری کردستان، جشنواره طنز مریوان و جشنواره تئاتر خیابانی مریوان در سال جاری در استان کردستان و حمایت ویژه از 30 اثر مهم در عرصه تئاتر دفاع مقدس به مناسبت سی امین سالگرد انقلاب اسلامی در سال 86 در سطح کشور خبر داد. احسان محمدحسنی معاون هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز ارسال کتاب و ماهنامه و نشریات دفاع مقدس برای هنرمندان و اندیشمندان این عرصه، برگزاری اولین مسابقه نمایشنامه‌نویسی دفاع مقدس و اهدا جایزه به پنج اثر برتر در این زمینه، تعامل آثار فاخر در عرصه تئاتر دفاع مقدس با سایر کشورها، اجرای عمومی نمایش‌های منتخب در سراسر کشور بعد از ماه مبارک رمضان و راه‌اندازی اتاق پژوهش تئاتر دفاع مقدس را از برنامه‌های بنیاد در سال جاری خواند. در بخش اهداء جوایز پس از قرائت بیانیه هیئت داوران بخش تئاتر خیابانی توسط حسین راضی، با تقدیر از راضیه ایرانی، محمدجواد صالحی، بابک لطفی، علیرضا رحیم‌دل، علی غلامی، احمد ایرانیخواه و علیرضا پاک‌نژاد به عنوان رتبه سوم، فرامرز قلیچ‌خانی و کورش احمدی به عنوان رتبه دوم و جلیل دریانویسی به عنوان رتبه اول بازیگری معرفی شدند. در بخش کارگردانی خیابانی مختار محمدی رتبه سوم، احمد ایرانیخواه و میثم یوسفی رتبه دوم و علیرضا پاکزادنیا رتبه اول را کسب کردند. همچنین در بخش طرح و ایده هیئت داوران ضمن تقدیر از فرامرز قلیچ‌خانی، یونس صحرارو و مجتبی مرادی رتبه‌های اول تا سوم را به ترتیب به کورش شمس، مژگان رضائیان و ملیحه مرادی جعفری اهدا کرد. منتخبین بخش تئاتر خیابانی جوایز خود را از دستان اسماعیل نجار استاندار کردستان، محمدحسین ایمانی خوشخو و سرتیپ پاسدار میرفیصل باقرزاده دریافت کردند. هیئت داوران چهار نمایش "جامانده"، "جنگ و صلح"، "بازمانده‌ای از جنگ" و "کات" را برای حضور در جشنواره تئاتر فجر به ستاد برگزاری جشنواره معرفی کردند. در بخش جوایز مسابقه نمایش‌های صحنه‌ای بعد از قرائت بیانیه هیئت داوران توسط جهانگیر الماسی، از هیئت داوران جشنواره تقدیر به عمل آمد و مهدی بائر جایزه بهترین موسیقی متن نمایشی را از آن خود کرد. در بخش طراحی صحنه حسین حاتمی، سیدجواد طاهری و حمیدرضا سالاروند به ترتیب سوم تا اول شدند و در بخش بازیگر زن جشنواره پرستو کرمی و تارا میرک رتبه سوم، میترا دهقان و فاطمه سرلک رتبه دوم و مریم رحمان قلهکی و مژگان خالقی رتبه اول را کسب کردند. در بخش بازیگری مرد جشنواره هیئت داوران بهروز فیاضی و محمدهادی عطایی‌فر، جعفر دلزاده و صاحب حائری‌زاده، خسرو شهراز و امیر کربلایی را به عنوان رتبه‌های سوم تا اول جشنواره معرفی کردند و در بخش نمایشنامه‌نویسی رتبه‌های سوم تا اول به امید شاهنده، کرامت یزدانی و عبدالرضا فریدزاده رسید. در بخش کارگردانی جشنواره رتبه سوم به علی برجی، رتبه دوم به زری اماد و رتبه اول به مریم قلهکی رسید. در این مراسم با اهدا سفر عمره مفرده از حسین پارسایی، حسین مسافر آستانه و بهزاد بهزادپور تقدیر به عمل آمد. همچنین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اهدا حج عمره مفرده از سعید کشن فلاح دبیر و نصرالله قادری قائم مقام دبیر جشنواره و سرهنگ مهاجر رئیس و شهرام ستاری قائم مقام ستاد اجرایی جشنواره تقدیر کرد. در این مراسم فریبرز دارایی از خبرگزاری مهر و فروغ سجادی از روزنامه بانی فیلم به عنوان خبرنگاران برگزیده جشنواره معرفی شدند و از زهرا شایانفر و ژاله محمدعلی خبرنگاران سایت ایران تئاتر و رادیو تقدیر به عمل آمد. اجرای موسیقی گروه چهل دف، پرده‌خوانی مرشد میرزاعلی، اجرای نمایش فرم گروه ایما و اجرای تواشیح گروه بین‌المللی لیلة‌القدر از برنامه‌های اختتامیه جشنواره تئاتر دفاع مقدس بود.
جمعه 23/6/1386 - 5:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته