• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 652
تعداد نظرات : 57
زمان آخرین مطلب : 6180روز قبل
ورزش و تحرک
تيم فوتبال ليون قهرمان فوتبال باشگاه‌هاي فرانسه در پي به خدمت گرفتن دو بازيكن تيم‌هاي پاري سن ژرمن و اينترميلان است.

به گزارش یوفا از ليون: سيلواين آرمند و فابيو كروسو دو بازيكن تيم‌هاي پاري سن ژرمن و اينترميلان هستند كه ليون خواستار به خدمت گرفتن اين دو بازيكن است.

-----

تيم فوتبال نيوكاسل انگليس ، با " گرمي " بازيكن تيم چلسي قرارداد منعقد كرد.

به گزارش یوفا از نيوكاسل: سام آلارديس سرمربي تيم نيوكاسل پيش از اين مارك ويدوكا ، جوي بارتون و ديويد روزنهال را به خدمت گرفته بود.

-----

" ماركو ريگترس " بازيكن سابق تيم بردا هلند با عقد قراردادي به تيم سلتيك گلاسكو قهرمان فصل گذشته مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر اسكاتلند پيوست.

به گزارش به گزارش یوفا از گلاسكو: تيم نوريچ سيتي نيز خواستار به خدمت گرفتن اين بازيكن ‪ ۲۳‬ساله كه در خط حمله بازي مي‌كند، بود.
سه شنبه 12/4/1386 - 4:30
ورزش و تحرک
تيم فوتبال آرسنال انگليس در پي پيوستن " تيه‌ري هانري " به تيم بارسلوناي اسپانيا " ادواردو دا سيلوا " بازيكن تيم دينامو زاگرب كرواسي را به خدمت گرفت.

به گزارش یوفا از لندن: اين بازيكن به مدت چهار سال در اين تيم لندني به بازي خواهد پرداخت.

تيم آرسنال براي به خدمت گرفتن اين بازيكن مبلغ ‪ ۲۴‬ميليون يورو به تيم دينامو زاگرب پرداخت كرد كه اين رقم ، يك ركورد در انتقال بازيكنان فوتبال در كرواسي به‌شمار مي‌رود.

اين بازيكن ‪ ۲۴‬ساله كه در برزيل به دنيا آمده در سن ‪ ۱۵‬سالگي به كرواسي آمد و از سال ‪ ۲۰۰۲‬در تركيب تيم ملي فوتبال اين كشور قرار گرفت.
سه شنبه 12/4/1386 - 4:29
ورزش و تحرک
"ساموئل اتوئو" با بيان اينكه وي و "رونالدينيو" در تيم فوتبال بارسلونا خواهند ماند، به شايعاتي كه پس از ورود "تيه‌ري هانري" در مورد رفتن اين دو بازيكن منتشر شده‌بود، پايان داد.

به گزارش یوفا از اسپانیا: اين در حاليست كه گزارش‌هاي بسياري از ابراز تمايل آث ميلان براي جذب اين دو بازيكن منتشر شده بود.

بسياري هم در مورد اينكه بارسلونا نمي‌تواند تمامي مهاجمان خود را راضي نگه دارد، اظهار نظر كرده بودند.

با توجه به رقابت اتوئو، رونالدينيو، هانري و "ليونل مسي" براي كسب سه جايگاه بارسلونا در خط حمله، شايعاتي در مورد رفتن يك نفر از ميان اتوئو و رونالدينيو همچنان ادامه داشت.

اتوئو به‌رغم اينكه بارها گفته بود از اين تيم نمي‌رود، پس از انتشار داستان‌هاي جديد در رسانه‌هاي ايتاليا و اسپانيا احساس كرد كه يكبار ديگر بايد برنامه خود را اعلام كند.

اين بازيكن كامروني گفت: "سيلويو برلوسكوني" رييس آث ميلان مي‌خواهد با رونالدينيو قرارداد امضا كند و "كارلو آنجلوتي" مرا مي‌خواهد. اما از جانب خودم و رونالدينيو مي‌توانم بگويم كه هيچيك از ما از بارسلونا نمي‌رويم.

وي در ادامه با استقبال از پيوستن هانري به بارسلونا به حريفان اين تيم در فصل آينده هشدار داد، كه هم‌تيمي‌هايش هيچ مسابقه‌اي را به آساني از دست نخواهند داد.
سه شنبه 12/4/1386 - 4:28
ورزش و تحرک
" اندرسون " بازيكن برزيلي و " ناني " بازيكن پرتغالي امروز دوشنبه با تيم منچستريونايتد انگليس قرارداد پنج ساله امضا كردند.

به گزارش یوفا از منچستر: منچستر يونايتد براي به خدمت گرفتن اين دو بازيكن ‪ ۳۴/۷‬ميليون دلار به تيم پورتو پرتغال پرداخت كرد.

اين باشگاه همچنين در پي به خدمت گرفتن " توماس كوزسزاك " دروازه‌بان لهستاني است.

باشگاه منچستر يونايتد "اوون هارگريورز" را نيز از تيم بايرن مونيخ به خدمت گرفته بود.
سه شنبه 12/4/1386 - 4:27
سينمای ایران و جهان

نمايش ارتباط بيشتر وغني‌تري با آيين دارد و جدا از بستگي‌هاي گوهري‌اش به گونه‌هاي كهن‌تر«روايت»و «اسطوره» مهمترين تفاوتش با تئاتر در اين است كه نمايش با قصد وهدف حل شدن انسان در تماميت هستي ورسيدن به حقيقت وجود اجرا مي شود و در اين قصد تمايز و تفكيكي ميان نمايشگر و تماشاگر وجود ندارد. هردو براي رسيدن به هدفي واحد كه گم شدن از خود ومستحيل شدن در ذرات هستي است به نمايش مي‌پردازد همچون نمايشگر و تماشاگر«نو»ي ژاپن كه مقصودشان رسيدن به «گدين»است.

به اين ترتيب در نمايش، هرگونه فرديت، نفي مي‌شود و حل شدن در ناخودآگاه جمعي وپيوستن به روح وسنت وآيين جاي آن را مي‌گيرد. تئاتر برعكس زميني‌تر و انساني‌تر است و در آن نمايشگر به عنوان «فردي» با حق «بدعت»با مقصود وهدف مشخص مي‌كوشد معنا، فضا، حس وحال يا پيامي را به تماشاگر، كه به عنوان«فرد»با «حق نقد»به قصد تماشا، لذت بردن، آگاه شدن از موضوعي، يابرقرار كردن رابطه با اثر هنري انساني به تماشاخانه آمده، منتقل ودر نهايت جايگاه انسان را در شرايط و موقعيت اجتماعي تعريف شده مشخص كند و تئاتر در جهت تعريف، تمايز و تشخيص بخشيدن به هر فرد از كليت ظاهراًتعريف ناشدني و به بيان در نيامدني هستي حركت مي كند.

همگان در اين نكته متفق القولند كه تئاتر زاييده‌ي برخي مراسم مذهبي و اجتماعي است و منشاء آن مراسم تمايل آدمي به شركت در احساسات خدايان تا از اين راه خود را در قدرت آنان سهيم سازد. بر طبق يك افسانه زيباي هندي منشاء تئاتر مراسم پيروزي خداي ايندرا بر شياطين است در اين مراسم هم خدايان وهم شياطين شركت مي جستند و بازيگران مبارزات آنان را با حركات گوناگون جسم مي ساختند هنگامي كه شياطين پي مي‌بردند كه اين درام نمايشگر شكست آنان خواهد بود، عصيان كردند و با خدايان بدخواه كوچكتر متحد شدند و اين وضع چنان آشفتگي در بازيگران ايجاد كرد كه ديگر قادر به حركت وسخن گفتن نبودند. آن زمان بود كه خداي ايندرا پرچم خود را به دست گرفت، به ميان صحنه آمد و غالب آن خدايان بدخواه و شياطين هم دست آنان را نابود كرد پس بنايي بر پا ساختند كه بعدها نام تئاتر به خود گرفت. ليكن براي آن كه بازيگران در برابر بازمانده شيطان محافظت شوند، خدايان متعددي حفظ و حراست اين را بر عهده گرفتند و پرچم ايندرا به صورت نشاني از حمايت بازيگران در آمد. اين افسانه نشان دهنده‌ي اين حقيقت است كه درام يك پيكار است اين افسانه شياطين را به روي صحنه مي‌آورد و سياست تئاتر جز راندن شياطين و آزاد كردن بشر چيزي نيست.

تئاتر همان هنري است كه نشان دهنده پيكار و رهايي است. نشان اضطراب و تزكيه نفس هست. به اين ترتيب مي‌توان گفت كه تئاتر يكي از اولين ابزارهاي تجزيه وتحليل معيني روح بشر است و علم و فن همه روانكاوان امروز نيز جز براي نيل به اين هدف نيست. تئاتر در تمام طول حيات خود انسان‌ها را ياري كرده تا ضمير خود را به روشني باز بيشتر با اشباح دروني را پيش چشم سازند و حقيقت دنياي نهاني درون را، چون واقعيتي بروني و آشكار به شيوه محققان علمي و نه قربانيـان وحشت‌زده تماشا كند، تئاتر صحنه را مي‌سازد

توسط:Saratan X

سه شنبه 12/4/1386 - 4:23
خانواده

معمولا ‏فرآيند تصميم گيري با يك فرصت يا تهديد آغاز مي‌شود و اين آغاز معمولا به صورت يك يا چند سوال مطرح مي‌شود. صورت بندي و نحوه‌ي بيان اين سوال آغازين در فرآيند تصميم و تعيين گزينه‌ها نقشي مهم و اساسي بازي مي‌كند. صورت بندي غلط سوال مي‌تواند محدوديت‌هايي مهم در انتخاب‌هاي ما به وجود بياورد كه حداقل تاثير آن اخذ تصميمات غير بهينه خواهد بود.

فرض ميكنيم سازماني با زيان عملياتي مواجه است بيان مساله به سه شكل ممكن است: چكار مي‌توانيم بكنيم كه هزينه‌ها را كاهش دهيم، چه كار مي‌توانيم بكنيم كه در آمد را افزايش دهيم و چه كار مي توانيم بكنيم كه به طور توامان هزينه‌ها را كاهش و در آمد را افزايش دهيم . بيان مساله به هريك از سه شكل فوق گزينه‌هايي متفاوت در پيش روي ما خواهد نهاد

سه شنبه 12/4/1386 - 4:23
اخبار
جام جم آنلاين: يك كشاورز مصري از استانداري استان البحيره خواست نامش را از فهرست مردگان حذف كند.
به گزارش پايگاه اينترنتي الرايه، خليل عبدالهادي 35 ساله با مراجعه به دفتر اداره متوفيات اين استان، ضمن ارائه شكايتي مدعي شد نام وي از 20 سال پيش تاكنون در فهرست مردگان ثبت شده است.
عبدالهادي افزود: من زنده ام و 6 فرزند و كارت شناسايي ملي دارم.
توسط :Saratan X
سه شنبه 12/4/1386 - 4:22
اخبار
:مردي که از سر شوخي با يکي از همکارانش در يک مغازه پيتزافروشي ، با چاقو وي را مجروح کرده و باعث قطع انگشت دست او شده بود، بازداشت شد.
به گزارش خبرنگار جام جم ، چند روز پيش يکي از اهالي غرب تهران با مرکز فوريت هاي پليسي 110تماس گرفت و ماموران را در جريان درگيري 2جوان در يک مغازه پيتزافروشي قرار داد.
به دنبال اين تماس ، ماموران به محل حادثه اعزام شدند و پي بردند پسر 17ساله اي مجروح شده و به بيمارستان انتقال يافته و فرد ضارب هم داخل مغازه مانده است.
بنابراين متهم 27ساله دستگير و براي ادامه تحقيقات به شعبه ششم بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 5تهران منتقل شد.
متهم جوان در تشريح ماجرا به بازپرس يونسي گفت: من و دوستم در مغازه پيتزافروشي کار مي کنيم. نيم ساعت پيش در حال صحبت و شوخي با هم بوديم که متوجه نشدم چطور چاقويي را برداشتم و به سمت دوستم حمله کردم و باعث قطع انگشت شست دست چپ وي شدم. وقتي او با فرياد و ناله آنجا را ترک کرد، تازه فهميدم مرتکب چه اشتباه بزرگي شده ام. از او خجالت مي کشم و تقاضاي بخشش دارم.
به دنبال اظهارات متهم ، وي با قرار قانوني بازداشت شد و ماموران در ادامه تحقيقات خود پي بردند که روز حادثه ، مرد زخمي از ترس و درد بسيار، انگشت قطع شده اش را در محل حادثه جا گذاشته و افرادي که آن را پيدا کرده بودند، به اشتباه انگشت را داخل ظرف آب و نمک گذاشته اند که متاسفانه پيوند آن انگشت امکان پذير نبوده است.
بازپرس يونسي ، رئيس شعبه ششم دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 5تهران با اشاره به اين پرونده ، ضمن هشدار به جوانان ، از آنها خواست از هر گونه شوخي هاي نابجا که باعث بروز حوادث تلخ و جبران ناپذير مي شود، خودداري کنند.
سه شنبه 12/4/1386 - 4:21
ورزش و تحرک
:در جريان افتتاح ساختمان جديد فيلا در سوئيس ، رئيس فدراسيون کشتي ايران پيشنهاد برگزاري رقابت هاي قهرماني جهان در سال 2010 را به مقامات فدراسيون جهاني ارائه کرده و رايزني هاي نتيجه بخشي نيز با رافائل مارتينتي انجام داده است.
ذکر چند نکته در اين خصوص ضروري به نظر مي رسد؛ زيرا به زعم علاقه مندان پيگير کشتي ، بهترين سال براي پذيرش ميزباني رقابت هاي جهاني ، سال 2011 است ، نه سال 2010 ، براي روشن شدن مطلب ، در ابتدا سالهايي که ميزبان مسابقات جهاني بوده ايم را مرور مي کنيم:
1- سال 1959 (سال قبل از المپيک)
2- سال 1973 (سال بعد از المپيک)
3- سال 1998 (سال بين المپيک)
4- سال 2002 (سال بين المپيک)
مهمترين سال براي برگزاري مسابقات جهاني ، سال قبل از المپيک است. پس از المپيک بارسلون ، بالاترين سطح کيفي رقابت هاي جهاني ، هميشه سالهاي قبل از المپيک بوده ؛ با توجه به برگزاري مسابقات جهاني در سالهاي 98 و 2002 ، حالا وقت آن رسيده که در صورت ميزباني ، رقابت هايي را برگزار کنيم که قبل از المپيک انجام مي شود. البته هنوز مشخص نيست که فيلا به ما ميزباني مي دهد يا نه ، اما اگر قرار است ميزباني بدهد، پس بايد تاکيد کنيم که ما ميزباني سال 2011 را مي خواهيم ؛ سالي که رقابت هاي گزينشي المپيک لندن برگزار مي شود؛ سالي که رقابت هاي جهاني در اوج کيفيت به انجام خواهد رسيد؛ سالي که شايد آخرين سالي باشد که رقابت هاي گزينشي انجام مي شود؛ زيرا بعد از المپيک لندن ، تضميني وجود ندارد که رشته هايي مانند کشتي و تکواندو همچنان المپيکي باشند و چه بسا همراه با چند رشته ورزشي ديگري از فهرست بازيها خارج شوند.
راستي مي دانستيد ما هرگز در سالهاي قبل از المپيک ، نتوانسته ايم قهرمان جهان شويم؟
تيم ملي کشتي آزاد ايران در اين سالها قهرمان جهان شده:
1- 1961 يوکوهاما (سال بعد از المپيک)
2- 1965 منچستر (سال بعد از المپيک)
3- 1998 تهران (سال بين المپيک)
4- 2002 تهران (سال بين المپيک)
اگر امسال در باکو بتوانيم قهرمان جهان شويم که خيلي بعيد است طلسم را شکسته ايم. اگر در باکو هم نشد، ان شاءالله در مسابقات جهاني تهران 2011 حرف اول را خواهيم زد. البته به شرط اين که درخواست ميزباني را ارائه کنيم و فيلا هم موافقت کند.
سه شنبه 12/4/1386 - 4:20
ورزش و تحرک
:هر ماه ، موفقيت هاي انکارناپذيري در ورزش کشور به ثبت مي رسد. نتايج خوب و بعضا درخشاني نيز در رقابت هاي برون مرزي رقم مي خورد که بازتاب گسترده اي نيز در رسانه هاي گوناگون پيدا مي کند.
اما هر ماه ، اتفاقاتي نيز رخ مي دهد که سودي براي ورزش ندارد و چه بسا مضر نيز هست. اين اتفاقات همان حاشيه هاي مخربي هستند که هميشه دوست داريم از آن دوري کنيم.
حاشيه هايي اعم از مصاحبه هاي غيرمسوولانه ، اظهارات نسنجيده ، تصميمات خام ، جلسه هاي بي ثمر، اختلافات شخصي و... متاسفانه گاهي اوقات وزن اين حاشيه ها چنان افزايش مي يابد که حتي بر متن هم برتري پيدا مي کند. به همين دليل بعضي وقتها اگر در رقابت هاي مهم بين المللي نتوانيم به نتيجه اي رضايت بخش دست پيدا کنيم ، مشابه اين تيتر را مي توانيم در چند رسانه ورزشي ببينيم: «ما به خودمان باختيم.»
البته فرمولي وجود ندارد که همه در کشتي مثل هم فکر کنند و همه ديدگاه ها رونويسي از يکديگر باشند. بلکه مي توان هدف را يکي گرفتن و فضاي همدلي را در اين ورزش کهن برپا داشت. از اين پس ، در هر ماه نگاهي آسيب شناسانه (توام با ارائه راهکار) به وقايع اتفاقيه در محدوده حاشيه هاي کشتي مي اندازيم. اتفاقاتي که در هر حال رخ داده اند و زمان را هم نمي شود به عقب برگرداند، اما متقابلا مي توان به درس گرفتن از اين رخدادهاي آزاردهنده ، آينده اي کم حاشيه را براي ورزش ملي کشورمان ترسيم کرد.

براستي بي شباهت به کمدي نبود! رقابت هاي انتخابي تيم ملي هميشه در تهران برگزار شده است ؛ زيرا شهري بي طرف است و حضور در اين شهر براي تماشاگران استان هاي مختلف ، هزينه ها و دردسرهاي کمتري دارد. ضمنا شهروندان تهراني ، هر کدام اصالتا از شهر و دياري ديگر هستند و به همين دليل ، برگزاري مرحله نهايي مسابقه هاي انتخابي در تهران تبديل به عادت شده است.
از انتخابي المپيک 1956 ملبورن تا همين 2006 گوانگ ژو، تاجايي که آرشيو ياري مي کند، مسابقه ها در تهران برگزار شده است ، اما امسال نمي دانيم آقاي يزداني خرم چطور به اين نتيجه رسيد که ميزباني را به لاهيجان محول کند! مشخص بود ابهامات بسياري در اين تصميم وجود دارد، بي دليل نبود که چند بار اين مسابقه ها به تعويق افتاد. بعد اعلام شد اردبيل هم درخواست ميزباني داده ، يعني بعد از تعيين ميزبان اصلي ، باز هم درخواست ميزباني ارائه شده است.
عجيب ترين قسمت ماجرا آنجا بود که دبير محترم فدراسيون اعلام کرد هياتي از طرف اين فدراسيون ، براي بررسي امکانات ميزباني لاهيجان به اين شهر سفر مي کند.
در حالي که طي تمام تاريخ ورزش ، هميشه ابتدا بررسي مي کنند و بعد ميزبان را معرفي مي کنند. به هر حال ، مازندران هم وقتي اوضاع را اين طوري ديد، به جمع درخواست کنندگان ميزباني پيوست. طنز ماجرا زماني اوج گرفت که در گيلان ، ساير شهرها هم خواستار ميزباني اين مسابقه ها شدند. انزلي ، لنگرود و رشت. تمام اين اتفاقات هم نشات گرفته از اشتباه فدراسيون کشتي در اعلام اوليه بود.
به هر حال اگر مسابقه ها در گيلان برگزار شود، مثلا در 66 کيلوگرم ، حسن طهماسبي در ارتفاع سطح دريا به سهولت قهرمان مي شود. اما در اردبيل ، مسعود جوکار شانس بيشتري پيدا مي کند. اعلام نظر آقاي برزگر مبني بر برگزاري مسابقه ها در رشت هم کسي را متعجب نکرد. چون ايشان در موارد ديگري نيز همچون يک رئيس فدراسيون ، درباره مسائلي خارج از حوزه اختياراتش اظهارنظر کرده است.

برخوردهاي لفظي

به دنبال اعتراض هاي عباس جديدي به منصور برزگر، اکبر فلاح نيز انتقاداتي را نسبت به عملکرد مدير تيمهاي ملي مطرح کرد. بلافاصله علي اکبر حيدري نيز برخي اتفاقات در جلسات کميته فني را غيراصولي دانست و مستقيما از برزگر انتقاد کرد. برزگر البته همچون سنوات گذشته که برادران محبي از او انتقاد کرده بودند، شخصا مبادرت به پاسخگويي نکرد. اما هاشم کلاهي همراه هميشگي برزگر در صدد پاسخگويي به فلاح برآمد که بلافاصله با واکنش فلاح مواجه شد. نکته اينجاست که جديدي ، فلاح يا علي اکبر حيدري و ديگران به برزگر توهين و بي احترامي نکرده اند. بلکه چند انتقاد فني مطرح کرده اند و شايسته بود برزگر به اين انتقادات پاسخ مي داد تا ضمن دستيابي به يک جمع بندي راهگشا، از شدت گرفتن دامنه اين برخوردهاي لفظي نيز جلوگيري شود.

کنار گذاشتن يک داور

يکي از خبرگزاري ها نوشت: عزيز اطاعتي رئيس اسبق کميته داوران که براي شرکت در کلينيک داوري مسابقه هاي روز جهاني کودک عازم اردبيل شده بود، از حضور در اين جلسه بازماند. زيرا به او گفته شده است که يزداني خرم تصميم گرفته فعلا از او استفاده نشود.
به هر تقدير اين قبيل اتفاقات نيز نمي تواند مبناي قانوني داشته باشد. زيرا اگر اطاعتي تخلفي مرتکب شده ، بايد به کميته انضباطي معرفي شود تا در آنجا تصميم گرفته شود که اين داور مي تواند قضاوت کند يا خير. اگر هم مساله فني بوده ، کميته داوران بايد در اين خصوص تصميم بگيرد. اين که بگويند حاجي گفته فلاني را راه ندهيد يا فلاني را خط بزنيد يا...، با استفاده به کدام تبصره يا ماده قانوني بوده؟ مبرهن است که رئيس با تجربه فدراسيون کشتي بدون دليل اين صحبت را بر زبان نياورده ، اما بهتر بود مراجع ذيصلاح در اين خصوص تصميم گيري مي کردند.

مسافرت هاي هزينه ساز

جلوي مسافرت هاي غير ضروري بايد گرفته شود. حالا چه به خارج از کشور باشد و چه از تهران به کرج! مثلا همين مسابقه هاي روز جهاني کودک را داشتيم از تلويزيون تماشا مي کرديم ، برخي افراد و مسوولاني که در رده سني نونهالان فعاليت نمي کنند را در تصوير ديديم. حضور آنها هيچ ربطي به مسابقه هاي نونهالان نداشت و ضرورتي در تهيه بليت هواپيما و تامين مخارج جانبي مشاهده نشد. برخي از آقايان صرفا به دليل در دسترس بودن آبگرم سرعين ، رنج سفر به آن خطه را به جان خريده بودند. البته تعدادشان زياد نبود. اما ايدآل اين است که حتي يک نفر هم به جمع افراد فعال تحميل نشود و يک ريال هم اضافه خرج نشود.


مهدي رستم پور
سه شنبه 12/4/1386 - 4:19
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته