• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2545
تعداد نظرات : 151
زمان آخرین مطلب : 3893روز قبل
اهل بیت
بچه دار شدن زن عقیم با زیارت عاشورا
در سفر به شهر یزد براى به دست آوردن نسخه اى شرح دار براى زیارت عاشورا در كتابخانه مرحوم وزیرى با جناب شیخ على اكبر سعیدى پیشنماز مسجد طهماسب كه شیخى است صالح ، باقار، و از همنشینان شیخ غلامرضا یزدى ، كسى كه براى امرار معاش از دسترنج خویش كسب روزى مى نمایدملاقات كردم .
به من گفت : مرحوم حاج ابوالقاسم با دخترى زرتشتى پس از مسلمان شدن ازدواج كرد ولى فرزندى به دنیا نمى آورد، بعد از بیست سال به او خواندن زیارت عاشورا را آموختند. آن را چهل روز همراه با صد بار لعن و صد بار سلام و دعاى علقمه خواند. پس از آن خداوند بر او منت نهاد و او را فرزندى ((پسر)) عنایت فرمود.(1)
-------------------------------------------------
1- زیارت عاشورا و داستانهاى شگفت آن : ص 52 .
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:43
اهل بیت
چاره بلا با زیارت عاشورا
علاّمه بزرگوار حضرت آقاى شیخ حسن فرید گلپایگانى كه از علماى طراز اول تهران هستند از استاد خود مرحوم آیت اللّه حاج شیخ عبدالكریم یزدى حائرى اعلى اللّه مقامه نقل نمود كه فرمود: اوقاتى كه در سامرا مشغول تحصیل علوم دینى بودم ، وقتى اهالى سامرا به بیمارى وبا و طاعون مبتلا شدند و همه روز عده اى مى مردند.
روزى در منزل استادم مرحوم سید محمد فشاركى اعلى اللّه مقامه جمعى از اهل علم بودند ناگاه مرحوم آقاى میرزاى محمد تقى شیرازى رحمة اللّه علیه - كه در مقام علمى مانند مرحوم فشاركى بود تشریف آوردند و صحبت از بیمارى وبا شد كه همه در معرض خطر مرگ هستند.
مرحوم میرزا فرمود: اگر من حكمى بكنم آیا لازم است انجام شود یا نه ؟ همه اهل مجلس تصدیق نمودند كه بلى ...
سپس فرمود: من حكم مى كنم كه شیعیان ساكن سامرا از امروز تا ده روز همه مشغول خواندن زیارت عاشورا شوند و ثواب آن را هدیه روح شریف نرجس خاتون والده ماجده حضرت حجة بن الحسن علیه السلام نمایند تا این بلا از آنان دور شود. اهل مجلس این حكم را به تمام شیعیان رساندند و همه مشغول زیارت عاشورا شدند.
از فردا تلف شدن شیعه موقوف شد ولى همه روزه عده اى از سنى ها مى مردند به طورى كه بر همه آشكار گردید.
برخى از سنى ها از آشنایانشان از شیعه پرسیدند سبب اینكه دیگر از شما كسى تلف نمى شود چیست ؟ به آنها گفته بودند زیارت عاشورا. آنها هم مشغول شدند و بلا از آنها هم برطرف گردید.
جناب آقاى فرید سلمه اللّه تعالى فرمودند: وقتى گرفتارى سختى برایم پیش آمد فرمایش آن مرحوم به یادم آمد از روز اول محرم سرگرم زیارت عاشورا شدم روز هشتم به طور خارق العاده برایم فرج شد.
شكى نیست كه مقام میرزاى شیرازى از این بالاتر است كه پیش خود چیزى بگوید و چون این توسل یعنى خواندن زیارت عاشورا تا ده روز در روایتى از معصوم نرسیده است شاید آن بزرگوار به وسیله رؤ یاى صادقه یا مكاشفه یا مشاهده امام علیه السلام چنین دستورى داده بود و مؤ ثر هم واقع شده است .
مرحوم حاج شیخ محمد باقر شیخ الاسلام نقل نمود كه : در كربلا ایام عاشورا در خانه مرحوم میرزاى شیرازى روضه خوانى بود و روز عاشورا به اتفاق طلاب و علما به حرم حضرت سیدالشهدا علیه السلام و حضرت ابالفضل العباس علیه السلام مى رفتند و عزادارى مى نمودند و عادت میرزا این بود كه هر روز در غرفه خود زیارت عاشورا مى خواند، سپس پایین مى آمد و در مجلس عزا شركت مى نمود؛ روزى خودم حاضر بودم كه پیش از موسم آمدن میرزا ناگاه با حالت غیر عادى پریشان و نالان از پله هاى غرفه به زیر آمد و داخل مسجد شد و مى فرمود: امروز باید از مصیبت عطش حضرت سیدالشهدا علیه السلام بگویید و عزادارى كنید. تمام اهل مجلس منقلب شدند و بعضى حالت بى خودى عارضشان شد، سپس با همان حالت به اتفاق میرزا به صحن شریف و حرم مقدس مشرف شدیم گویا میرزا مأ مور به تذكر شده بود. بالجمله هر كس زیارت عاشورا را یك روز یا ده روز یا چهل روز به قصد توسل به حضرت سیدالشهدا علیه السلام (نه به قصد ورود از معصوم ) بخواند البته صحیح و مؤ ثر خواهد بود و اشخاص بى شمارى بدین وسیله به مقاصد مهم خود رسیده اند.
مرحوم میرزا محمد تقى شیرازى در سنه 1338 در كربلا وفات و در جنوب شرقى صحن شریف مدفون گردید.(1)
-------------------------------------------------
1- داستانهاى شگفت ، شهید محراب دستغیب شیرازى : ص 271. شیفتگان حضرت مهدى ، رجائى خراسانى : ص 152. كرامات امام حسین ، مصطفى محمدى اهوازى : ص 23. زبدة الحكایات ، عبدالمحمد لواسانى : ص 224. الكلام یحر الكلام ، سید احمد زنجانى : ص 55.
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:42
اهل بیت
اهمیّت زیارت عاشورا
فقیه زاهد عادل مرحوم شیخ جواد بن شیخ مشكور عرب كه از اجله علما و فقهاى نجف اشرف و مرجع تقلید جمعى از شیعیان عراق بوده و نیز از ائمه جماعت صحن مطهر بوده است در سال 1337 در حدود نود سالگى وفات نموده و در جوار پدرش و در یكى از حجره هاى صحن مطهر مدفون گردید.
آن مرحوم در شب 26 ماه صفر 1336 در نجف اشرف در خواب حضرت عزرائیل ملك الموت را مى بیند، پس از سلام از او مى پرسد از كجا مى آیى ؟ مى فرماید از شیراز و روح میرزا ابراهیم محلاتى را قبض كردم .
شیخ مى پرسد:
روح او در برزخ در چه حالى است ؟
مى فرماید:
در بهترین حالات و در بهترین باغهاى عالم برزخ و خداوند هزار ملك موكل او كرده است كه فرمان او را مى برند. گفتم براى چه عملى از اعمال به چنین مقامى رسیده است ؟ آیا براى مقام علمى و تدریس و تربیت شاگرد؟
فرمود: نه .
گفتم : براى نماز جماعت و رساندن احكام به مردم ؟
فرمود: نه .
گفتم : پس براى چه ؟
فرمود: براى خواندن زیارت عاشورا (مرحوم میرزاى محلاتى سى سال آخر عمرش زیارت عاشورا را ترك نكرد و هر روز كه به سبب بیمارى یا امر دیگر نمى توانست بخواند نایب مى گرفته است ).
و چون شیخ مرحوم از خواب بیدار مى شود فردا به منزل آیت اللّه میرزا محمد تقى شیرازى مى رود و خواب خود را براى ایشان نقل مى كند.
مرحوم میرزا محمد تقى گریه مى كند، از ایشان سبب گریه را مى پرسند مى فرماید:
میرزاى محلاتى از دنیا رفت و استوانه فقه بود. به ایشان گفتند: شیخ خوابى دیده و واقعیت آن معلوم نیست . میرزا مى فرماید: بلى خواب است اما خواب شیخ مشكور است نه افراد عادى . فرداى آن روز تلگراف فوت میرزاى محلاتى از شیراز به نجف اشرف مى رسد و صدق رؤ یاى شیخ مشكور آشكار مى گردد.
این داستان را جمعى از فضلاى نجف اشرف كه از مرحوم آیت اللّه سید عبدالهادى شیرازى شنیده بودند كه ایشان در منزل مرحوم میرزا محمد تقى هنگام ورود شیخ مرحوم و نقل رؤ یاى خود حاضر بودند نقل كردند و نیز دانشمند گرامى جناب حاج صدر الدین محلاتى فرزند زاده آن مرحوم از شیخ مرحوم ، این داستان را شنیده اند.(1)
-------------------------------------------------
1- داستانهاى شگف شهید محراب دستغیب شیرازى : ص 196. زبدة الحكایات عبدالمحمد لواسانى : ص 225. كرامات امام حسین ، مصطفى محمدى اهوازى : ص 99. حكایاتى از عنایات حسینى ، منصور حسین زاده كرمانى : ص 63.
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:42
اهل بیت
ترك نشدن زیارت عاشورا از امام خمینى
حجة الاسلام والمسلمین غیورى نقل مى كند كه :
زیارت عاشوراى امام خمینى ترك نمى شد. اخیراً هم یك صحبتى كه خود من با ایشان داشتم كه من و ایشان بودیم . البته ایشان تصریح نفرمودند ولى من متوجه شدم زیارت عاشوراى ایشان ترك نمى شود. زیارت عاشورا با آن صد لعن و صد سلامش را ترك نمى كنند.(1)
O روز اول محرم در نوفل لوشاتو مصادف بود با اولین شبى كه مردم ایران در پشت بامها تكبیر مى گفتند. همان شب شخصى از تهران تلفن زد و گفت گوشى را مى گذارم كنار پنجره تا صداى تكبیر مردم را كه با گلوله مخلوط شده بود ضبط كرده به خدمت امام بردم . امام در داخل اتاق ، تسبیح به دست در حال ایستاده مشغول ذكر بودند و زیارت عاشورا مى خواندند. در حالى كه ما متوجه مسائل ماه محرم نبودیم ایشان در سرزمینى زیارت عاشورا را مى خواندند كه شاید براى اولین بار در آنجا خوانده مى شد.(2)
-------------------------------------------------
1- سرگذشتهاى ویژه از زندگى حضرت امام خمینى : ج 6، ص 101.
2- خلوتى با خویش ، غلامعلى رجایى ، ص 82.
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:41
اهل بیت
مداومت بر قرائت زیارت عاشورا
بكوش تا خیر دنیا و آخرت را در خواندن مستمر زیارت عاشورا به دست آورى كه اول صبح هر روز فضیلت خواندن آن مى باشد. در حالات شهید محراب آیت اللّه اشرفى اصفهانى نقل شده است كه 60 سال مستمر هر صبح پس از نماز به قرائت آن مى پرداخته است . اگر هر روز نمى توانى برنامه اى تنظیم كن كه هفته اى سه بار آن را بخوانى . و بعد كه بدان عادت كردى كم كم آن را در روزهاى دیگر هم بخوان باشد تا ان شا اللّه با امام حسین علیه السلام محشور گردى .
در فضیلت زیارت عاشورا همین بس كه از سنخ سایر زیارات نیست كه به ظاهر از انشاء و املاى معصومى باشد (هر چند كه از قلوب مطهر ایشان چیزى جز آنچه از عالم بالا به آنجا برسد بیرون نیاید) بلكه از سنخ احادیث قدسیه است كه به همین ترتیب از زیارت و لعن و سلام و دعا از حضرت احدیت به جبرئیل امین و از او به خاتم النبیین رسیده و به حسب تجربه ، مداومت آن در چهل روز یا كمتر، در بر آورده شدن حاجات و نیل به مقاصد و دفع دشمنان بى نظیر است .(1)
صفوان مى گوید امام صادق علیه السلام به من فرمود: مواظب باش بر این زیارت (عاشورا) پس به درستى كه من ضامن قبولى زیارت كسى هستم كه از دور و نزدیك این زیارت را بخواند و سعى او مشكور باشد و سلام او به آن حضرت برسد و محجوب نماند و حاجت او از طرف خدا بر آورده و به هر چه كه خواهد برسد و خدا او را نومید بر نگرداند.
اى صفوان ! این زیارت را به این ضمان یافتم از پدرم و او از پدرش ... و او از امیرالمؤ منین و او از رسول خدا و او از جبرئیل و او از خداى تعالى نقل نمودند كه خداوند عزوجل به ذات مقدس خود قسم فرموده كه هر كس حسین علیه السلام را به این زیارت از دور و نزدیك زیارت كند، زیارت او را قبول مى كنم و خواهش او را مى پذیرم ، به هر قدر كه باشد و خواسته او را بر مى آورم پس ، از حضور من نومید بر نمى گردد و او را با چشم روشن و حاجت بر آورده شده و فوز جنت و آزادى از دوزخ بر مى گردانم و شفاعت او را در حق هر كس كه شفاعت كند مى پذیرم . (جز در مورد دشمن ما اهل بیت ).(2)
(در كتاب شریف مفاتیح الجنان در این رابطه داستان هاى آموزنده و جالبى ذكر شده است كه طالبین مى توانند بدان رجوع نمایند).
-------------------------------------------------
1- مفاتیح الجنان : ص 923 به بعد.
2- مأ خذ پیشین و خلوتى با خویش ، ص 83.
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:38
اهل بیت
عظمت زیارت عاشورا از نظر آیت اللّه شیخ عبدالنبى اراكى
مرحوم آیت اللّه شیخ عبدالنبى اراكى مى گوید: یكى از جنبه هاى حدیث شریف ((ما أ وذى نبى مثل ما أ و ذیت هیچ پیامبرى آنچنان كه من اذیت شدم اذیت نشده )) آزار رسول اكرم صلى الله علیه و آله به وسیله حوادثى بعد از اوست یعنى آزار اهل بیت و شیعان آنان است . پیامبر از حوادث بعد از خود آگاه بود. پیامبر بسیار اندوهگین و غمگین بود براى همین خداوند متعال زیارت عاشورا را قرار داد، و فواید آن را در دنیا و آخرت شناساند. سپس خواندن آن را تضمین نمود و بعد جبرئیل را فرستاد تا آن را براى سعادت رسول خدا و اهل بیتش و سعادت شیعیانش به آنها برساند:
اول : از فواید اخروى بهره گیرند.
دوم : براى فواید دنیوى به آن متوسل شوند.
براى همین امام جعفر بن محمد، به واسطه محمد بن على ، به واسطه على بن الحسین ، به واسطه حسین بن على ، به واسطه حسن بن على ، به واسطه على بن ابى طالب علیه السلام ، به واسطه پیامبر صلى الله علیه و آله ، به واسطه جبرئیل ، به واسطه قلم ، به واسطه لوح ، بواسطه خداوند متعال تضمین نموده كه هر كس نزد پروردگار حاجتى داشته باشد و این زیارت را بخواند، خداوند متعال با قدرت مطلق و به فضل خویش بر محمد و خاندان محمد صلى الله علیه و آله و شیعیانش و دوستدارانش حاجتهاى آنها را بر آورده مى كند.
این بنده ضعیف براى بر آورده شدن حاجت مشكلم شروع به خواندن زیارت عاشورا كردم ، و خداوند متعال به حُرمت آن بزرگان دعاى مرا پذیرفت ، و من تا كنون نمى دانم حاجتم چگونه بر آورده شد، لذا تصمیم گرفتم به طور خلاصه و فهرست وار نحوه توسل را بنویسم تا اینكه هر كس حاجتى داشت به وسیله آن و به طور حتمى و بدون تردید حاجتش بر آورده شود انشاء اللّه .(1)
-------------------------------------------------
1- همان : ص 53 .
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:38
اهل بیت
قضاوت اشتباه و عجولانه در ثمر ندادن زیارت عاشورا
یكى از علما مى نویسد: در سال 1370 دولت كسانى را كه قبلاً اجازه سفر نداشتند از مسافرت به خانه خدا منع كرده بود. من شوق بسیارى براى سفر داشتم ولى اجازه سفر نداشتم نذر كردم زیارت عاشورا را بخوانم ، نذرم را ادا كردم و توسل زیادى نمودم ، اما نتیجه اى نگرفتم .
در آن شب برادرم به من گفت : آیا براى این موضوع تلاش بسیار نموده اى ؟ بار دیگر نزد مسؤ ول مربوطه برو و با او تماس بگیر ممكن است نتیجه اى حاصل شود.
روز بعد به تهران سفر كردم ، و از صبح تا ساعت یك بعد از ظهر هر چه در توانم بود تلاش كردم لیكن نتیجه اى نگرفتم ، تصمیم به بازگشت به قم گرفتم .
پس از آن برادرم با حالتى ناامیدانه و شكوه آمیز گفت : یك بار دیگر با مسؤ ول مربوطه تماس بگیر، و ما در دفترش ، منتظر او شدیم ولى نتیجه اى حاصل نشد، پس از آن به برادرم گفتم : چیزى به دست نیاوردیم و اگر موفق شویم توفیقمان به لطف و عنایت و به بركت زیارت عاشورا خواهد بود، در این لحظه به ما گفتند: براى ملاقات بروید به داخل . ما نیز داخل اتاق او شدیم و درباره این موضوع با او گفتگو كردیم ، گفت : راهى براى این كار نیست ، در این اثنا تلفن زنگ زد، و از او خواستند پانزده عدد جواز خروج به نامهاى ... صادر كند ما نیز گفتیم :
به این اسامى نام دو نفر دیگر را اضافه كن ، در این اثنا تلفن بار دیگر زنگ زد و او گوشى را برداشت به او گفتند فوراً در بیمارستان حاضر شود؛ زیرا مادر شما در لحظه هاى آخر زندگى است ، و سرانجام او با دادن اجازه سفر موافقت كرد.
در روز اول ماه ذى الحجه براى اتمام مراحل قانونى اقدام كردم ، و در روز دوم اجازه سفر صادر شد، و در روز سوم با آخرین هواپیما به جده سفر كردم و در آن سال به حج خانه خدا مشرف شدم .
شایان ذكر است كه كسانى از مسؤ ولین توسلات عجیبى براى دادن حج داشتند و بعضى از آنها اجازه سفر را اخذ كردند اما موفق به حج خانه خدا نشدند، از یكى از آنها كه دوست من بود پرسیدم : آیا زیارت عاشورا را همراه با سایر دعاهایى كه به آنها متوسل شدى خواندى گفت : خیر، همه دعاها را خواندم فقط زیارت عاشورا را نخواندم .
سرانجام دانستم انجام كارم و مشرف شدنم به زیارت خانه خدا به بركت زیارت عاشورا بوده و اول بار كه گفتم زیارت عاشورا نمى تواند مثمر ثمر باشد شتاب كردم و این خطا بود.(1)
-------------------------------------------------
1- همان : 51 .
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:37
ایرانگردی
حل مشكلات به واسطه زیارت عاشورا
عالم جلیل القدر و متقى مرحوم آیت اللّه نجفى قوچانى رحمه الله از طلاب برجسته خراسانى بود و در ضمن یاد داشتهاى خاطراتش در اصفهان كه به مدت چهار سال از سال 1314 ه‍ ق الى 1318 تداوم داشت مى نویسد:
وقتى به شهر اصفهان آمدم ، شبى در خواب چهره مرگ را به صورت یك حیوان در ابعاد یك ((گوسفند)) دیدم عمرش بالغ بر یك سال بوده و به دنبال او سه و یا چهار عدد از بچه هاى كوچكش در هوا در حال سیر و حركت بودند، در اثناى حركتشان از روى منزل ما در قوچان گذشتند و یكى از گوسفندان بر روى منزل ما از حركت باز ایستاد.
براى پدرم نوشتم : نامه اى برایم ارسال كند و احوال خود را در آن شرح دهد؛ زیرا نگران او بودم پس از ارسال نامه ، از پدر نامه اى دریافتم در آن گفته بود همسرش فوت نموده .
و نیز مى نویسد: قبل از ده سال مبلغ دوازده تومان براى اداى مخارج زیارت به عتبات مقدس قرض كرده بود(1) ولى به دلیل ((ربا)) بدهى او به هشتاد تومان رسیده بود، و همه دارایى پدرم به این مقدار نمى رسید، من تصمیم گرفتم زیارت عاشورا را به مدت چهل روز بر بام مسجد سلطان صفوى بخوانم و سه حاجت را طلب كردم :
اول : اداى بدهى پدرم
دوم : طلب آمرزش
سوم : افزون شدن علم و اجتهاد
قبل از ظهر شروع به خواندن مى نمودم و قبل از زوال ظهر آن را تمام مى نمودم ، خواندن آن دو ساعت به طول مى انجامید پس از اتمام چهل روز و تقریباً بعد از یك ماه پدرم به من نوشت : امام موسى بن جعفر علیه السلام قرض مرا ادا كرد، به او نوشتم : خیر، امام حسین علیه السلام آن را ادا كرد، و همگى آنها یك نور واحدند.
وقتى سرعت تأ ثیر زیارت را در بر آورده شدن حاجتها در مسایل دشوار دیدم و قلباً از تأ ثیر گذارى آن در برآورده شدن حاجتها اطمینان یافتم ، عزم خود را جزم كردم تا آن را در روزهاى ماه محرم الحرام و ماه صفر براى حاجت مهمترى به مدت چهل روز بخوانم ، لذا با تلاش و كوشش بسیار و با احتیاط كامل بر بام مسجد سلطان مى رفتم ؛ و رو به قبله و زیر آسمان بودن را مراعات مى كردم ، بعد از سپرى شدن روزها، و ختم چهل روز، در خواب بشارت دهنده اى را دیدم كه مى گفت : به مراد خود رسیدى . و در صبحگاه در قلبم شور خاصى پدیدار گشت ، و این چند بیت را سرودم :(2)
زمان قبض گذشت ، انبساط جلوه گر آمد
درخت صبر قوى گشت ، باز بر ثمر آمد
چو كوه شو، سر تسلیم بیش و راضى شو
به لطمه شب و روز فلك كه ماه بر آمد
-------------------------------------------------
1- این جریان در زمان قدیم اتّفاق افتاده است .
2- زیارت عاشورا و داستانهاى شگفت آن : ص 21 .
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:37
اهل بیت
توصیه شیخ كبیر به خواندن زیارت عاشورا
شیخ محمد حسن انصارى اخوى زاده و داماد سرآمد فقها، شیخ مرتضى انصارى داراى چند فرزند بود، سومین فرزند ایشان ((شیخ مرتضى )) معروف به شیخ كبیر از اهل علم و فضل بود و در نجف به سر مى برد، وى در سال 1289 ه‍ به دنیا آمد، و در سال 1322 ه‍ در دزفول در سن 33 سالگى فوت نمود، این شیخ جلیل القدر حرص و ولع ویژه اى نسبت به خواندن زیارت عاشورا در صبح و شب داشت ، پس از مرگش بعضى از یارانش او را در عالم خواب دیدند، از او پرسیدند: بهترین و نافع ترین اعمال آنجا كدام است ؟ در پاسخ سه بار فرمود: زیارت عاشورا.(1)
-------------------------------------------------
1- حیاة و شخیصة الشیخ الانصارى چاپ قدیم : ص 330 و چاپ جدید: ص 327.
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:36
اهل بیت
زیارت عاشورا و برطرف شدن دشواریها
یكى از علماى معروف شهر اصفهان در یادداشتهاى خود مى گوید: یكى از شبها در خواب به من الهام شد تا به فرد محترمى از اهالى شهر اصفهان كه نام او را نیاورده مبلغ 45000 تومان بدهم ، و در صبح روز دوم در انجام آنچه در خواب به من دستور داده شده بود متحیر شدم كه آیا آنچه را كه در خواب درك نموده بودم صحیح بوده یا خیر، از مقدار اندوخته خود نیز بى خبر بودم . وقتى آنها را شمردم 45000 تومان بود به دكان آن مرد محترم رفتم (من او را مى شناختم وى صاحب دكان كوچكى بود) آنجا دو نفر را در مقابل دكانش دیدم در اولین فرصتى كه یافتم به صاحب دكان گفتم : با تو كارى دارم ، تقاضا دارم با من به مكانى بیایى و سریع باز گردیم ، او را به مسجد النبى واقع در خیابان ((جى )) بردم . كارگران و بنایان در مسجد مشغول تعمیر بودند، در یكى از گوشه هاى مسجد رو به قبله نشستیم ، به او گفتم : به من امر شده غم و غصه و مشكلى را كه هم اكنون در آن به سر مى برى از تو برطرف كنم ، از تو مى خواهم مشكلت را برایم بازگو كنى ، به او بسیار اصرار كردم ، لیكن از گفتن سرباز زد، سرانجام مبلغ را به وى دادم ، ولى مقدار آن را به او نگفتم ، مرد گریان شد و گفت : من مبلغ 45000 تومان مقروضم ، نذر كردم هر روز صبح به مدت چهل روز بعد از نماز صبح زیارت عاشورا بخوانم ، و امروز آخرین آن را خواندم .(1)
-------------------------------------------------
1- همان : ص 30 .
----------------------
حیدر قنبرى
سه شنبه 19/10/1391 - 20:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته