• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 6272
تعداد نظرات : 670
زمان آخرین مطلب : 4663روز قبل
سينمای ایران و جهان
نقد سینمایی از دکتر جواد خواجه‌ پور:
سینمای دینی یا سینمای متدیّن؟
شما وقتی از فروشگاه یك بسته شامل سه حلقه سی‌دی فیلم طلا و مس را می‌خرید حقیقتا نقش اول زن فیلم را به‌گونه‌ای كاملا حرفه‌ای و به بهترین شكل ممكن تا پایان فیلم در حلقه‌ی دوم مشاهده‌ می‌كنید، اما وقتی حلقه‌ی سوم را از روی كنجكاوی برای مشاهده ی پشت پرده‌ی فیلم مشاهده میكنید تمام ساختار ذهنی شما فرومی‌ریزد و اولین سؤال در ذهن شما این است كه این بازیگر آیا مثبت بودن نقش خود را قبول ندارد؟ اگر دارد پس چرا در عالم خارج از فیلم نشانی از آن ارزشها كه پرستار بیمارستان به آنها اعتراف می‌كند نیست؟
سرویس فرهنگی پایگاه 598 / اكثر سینماگران معتقدند سینمایی كه می‌تواند تماشاگر را با خود به دنیای دین و معنویت ببرد و یا نوعی شناخت و باور شهودی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم دینی به تماشاگر خود منتقل كند، سینمایی دینی است، البته برخی پا را فراتر نهاده و می‌گویند: فیلم‌سازی كه خود به شناخت یك عالم روحانی و دینی می‌كوشد با ابزار رسانه‌ای خود تماشاگر را هم با آن عالم دینی آشنا كند و او را به سوی آن سوق دهد، محصول كارش فیلم دینی است. در این نوشتار ما برآنیم تا با نقد این تعریف كلی آن را به دو حالت تفسیر كنیم؛

اول آنكه؛ ما این عنوان را به صورت موقت برای اینگونه سینما می‌پذیریم هرچند با آنچه برخی صاحب‌نظران اندیشه‌ی اسلامی در عرصه‌ی فرهنگ سینما مغایرت دارد، كه در بخش بعدی اشاره خواهیم كرد، به بیان دیگر این تعریف كه سینماگران از سینمای دینی دارند و ما آن را فعلا پذیرفته‌ایم فارق از بازیگر و سایر اركان سینما است و صرفا متن یا دیالوگ دینی را در بر می‌گیرد، یعنی اگر در یك داستان كاملا دینی بازیگرانی نقش بازی كنند و فیلمی بسازند، این سینما، سینمای دینی است و تأثیر آن گسترش فرهنگ دینی است، اگر چه آن بازیگران در عالم خارج از فیلم، خلاف داستان فیلم عمل میكنند و مردم آنها را می‌بینند در حالیكه پایبند به دین نیستند و همگان میدانند كه تنها نقشی را بازی كرده‌اند.

آنچه بسیار ذهن را مشغول می‌كند این سؤال است كه آیا با این وجود این سینما می‌تواند مؤثر باشد و فرهنگ اسلامی را گسترش دهد؟ و یا برعكس باعث نوعی وادادگی و سطحی‌سازی اركان دین و گسترش اباحی‌گری می‌شود؟ به گونه‌ای كه دختران و پسران جوان و همه‌ی مخاطبان این تلقی برایشان می‌شود كه می‌توان این‌گونه بود و آنگونه بازی كرد و اساسا مقوله‌ی فیلم چیزی علی‌حده است و ربطی به شخصیت بازیگران و سایر اركان سینما ندارد؟ یعنی حاصل این سینما ظاهر‌گرایی و عوام‌زدگی است، در این حالت سینما یك فرهنگ نیست بلكه برای سازندگان آن تجارت و برای مخاطبان تفریح است.

برای مثال تصور كنید در ماه مبارك رمضان سریالی و یا فیلمی سینمایی با مضامین دینی پخش می‌شود و همزمان با آن تصاویر دختر نقش اول فیلم اما نه با حجاب و عفافی كه در فیلم بازی میكند بلكه با وضعیتی كاملا غیر دینی و مخالف با آیات قرآن در باب حجاب و عفاف بین مردم و جوانان در قالب‌های اینترنت یا بلوتوث پخش می شود، آیا از نظر شما این فیلم می‌تواند در جوان ما ایجاد انگیزه‌های دینی كند؟ و یا حقیقتا اثری كاملا منفی و ضد دینی خواهد گذاشت؟

شكی نیست كه تأثیر این حركت دوگانه عادی سازی گناه و طبیعی دانستن دوگانگی است، هر چند به بهترین نحو ممكن نقش خود را بازی كرده باشد، شما وقتی از فروشگاه یك بسته شامل سه حلقه سی‌دی فیلم طلا و مس را می‌خرید حقیقتا نقش اول زن فیلم را به‌گونه‌ای كاملا حرفه‌ای و به بهترین شكل ممكن تا پایان فیلم در حلقه‌ی دوم مشاهده‌ می‌كنید، اما وقتی حلقه‌ی سوم را از روی كنجكاوی برای مشاهده ی پشت پرده‌ی فیلم مشاهده میكنید تمام ساختار ذهنی شما فرومی‌ریزد و اولین سؤال در ذهن شما این است كه این بازیگر آیا مثبت بودن نقش خود را قبول ندارد؟ اگر دارد پس چرا در عالم خارج از فیلم نشانی از آن ارزشها كه پرستار بیمارستان به آنها اعتراف می‌كند نیست؟ شاید او فقط بازی می‌كند و اینها همه‌اش برای تماشا و سرگرمی است؟ اصلا این دوگانگی عین واقعیت است، !! و این همان شبهه ای است كه تمام ساختار فرهنگی را در ذهن مخاطب ویران می‌كند.

خطر آنجایی است كه رسانه‌های ملی در پایان اكران این فیلم‌ها و سریالها در مراسم‌های جشنی از این بازیگران عرصه‌ی دین در ملأ عام تقدیر میكنند و این بازیگران با وضعیتی كاملا متفاوت وبلكه مخالف نقش خود مورد تشویق قرار می‌گیرند. در اینجا مخاطب جوان ما در ذهن خود می‌گوید اگر آنچه را بازی كرده‌اند درست و یا حداقل بهتر بوده پس چرا خودشان آنگونه نیستند. فلذا تنها اثر این سیر فیلم‌سازی دینی، چیزی جز اباحی‌گری و عادی‌سازی مقید بودن و نبودن نخواهد بود. بنابراین باید گفت كسانی كه می‌كوشند با سوء استفاده از عنوان سینمای دینی آن را در ظواهر صرف نشان دهند نه تنها سینماگر دینی محسوب نمی‌شوند بلكه سود جویانی هستند كه ضرر و خطر آنها به مراتب از ضرر و خطر سینماگران غیردینی بیشتر است.

دوم آنكه؛ سینمای دینی دیگری نیز متصور است و البته اندكی هم وجود خارجی دارد اما نه آنقدر كه به كار آید، و آن سینما را ما به نام سینمای متدین معرفی می‌كنیم و البته در این سینما برخلاف سینمای دینی ارزشهای مطرح در فیلم با تمام اركان سینما در عالم خارج هم همراه است، البته ممكن است در عالم سینما بر اساس اقتضاء این عالم بزرگ‌نمایی و یا اندكی قصه‌سرایی بشود اما آنچه در اذهان مخاطبان مشخص است این است كه فلان بازیگر متدین هم هست و فقط نقش بازی نكرده و یا فلان فیلم‌ساز شخصیتی مذهبی هم دارد و تنها به سینمای دینی به عنوان یك حرفه و یا صنعت نمی‌نگرد.

بنابراین سینمای متدین چندان تعریف فرم‌گرایانه‌ای ندارد و تنها در تأثیرگذاری بر مخاطب است كه ارزیابی می‌شود آن هم تأثیر ماندگار و عمیق و نه از نوع احساسی و زودگذر، تأثیری كه با مشاهده‌ی نقش اول یا دوم فیلم در یك برنامه‌ی تلویزیونی و یا در خیابان و رستوران فرو نریزد و دیگران به یكدیگر نگویند كه این همان فلان بازیگر نقش مثبت آن فیلم است!! ببین حالا با چه وضعی می‌چرخد!! اینها خودشان هم چیزی كه می‌گویند و بازی می‌كنند قبول ندارند.!

بنابراین صرف ساختن سوژه‌های معناگرا و دینی نمی‌تواند در تعمیق بینش دینی و حساسیت دینی در جامعه مأثر باشد، بلكه آنچه این اثر دینی را مؤثر و فرهنگ‌ساز می‌كند ماندگاری ارزش‌ها در اركان فیلم، اعم از فیلم‌ساز، فیلم‌نامه نویس، بازیگر و ... در متن جامعه است.

نتیجه؛ آنكه امروز و با گذشت بیش از سه دهه از آغاز انقلاب اسلامی سینمای پیش روی ما سینمایی نیست كه بتوان بر حد قابل توجهی از آن نام سینمای متدین گذاشت، فلذا این عرصه نیازی مبرم به تجدیدنظر و تحولی اساسی دارد، در این راستا پیشنهادهای ذیل به نظر قابل بررسی است؛

1. رسانه‌ی ملی و دستگاه‌های دولتی باید توجه داشته باشند كه امام خامنه‌ای اخیرا تذكر دادند نباید به بهانه‌ی عدم تحقق برخی اهداف مادی از اصول صرف‌نظر كرد و یا به حداقل آن راضی شد، بنابراین نباید به بهانه ی قهر چند بازیگر و یا به قیمت همراه دانستن و همراه نشان‌دادن چند فیلم‌ساز، اصول اسلام و انقلاب اسلامی را زیر سؤال برد و ارزشهای غیر دینی را مورد تقدیر قرار داد و در جشن‌ها و همایشها عروسك‌های بزك‌كرده‌ای را كه آلت دست هواپرستان است را به نمایش گذاشت.

2. حركت مثبتی كه سال‌ها پیش در راستای رسیدن به سینمای متدین انجام شد و متأسفانه در حد ابتدایی ماند را باید ادامه داد، روند جذب و پرورش فیلم‌سازان انقلابی و متدین، فیلم‌نامه نویسان و بازیگران متعهد را باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده و با همكاری چند دستگاه ازجمله وزارت ارشاد و رسانه‌ی ملی ادامه داد.

3. این سخن از اساس باطل است كه سینما نباید دولتی باشد و دولت نباید در آن دخالت كند، آیا دولت باید در عرض یك خیابان و یا متراژ یك پاركینك دخالت كند اما در اركان فرهنگ كشور دخالت نكند؟! این سخن اولا از غرب آمده و متناسب ساختار اجتماعی لائیك غرب است و ثانیا باید توجه داشت كه در یك نظام فرهنگی مبتنی بر اسلام می‌بایست بر اساس آیات قرآن صاحبان مناصب و قدرت تمام توان خود را برای تحقق اهداف اسلام به‌كار گیرند، و اتفاقا دولت نه تنها بایستی تماما سینما و سایر محصولات فرهنگی را راهبری كند بلكه باید دائما به هر نحو ممكن سینمای متدین را تقویت و گسترش دهد.

4. به نظر می رسد برای رسیدن به یك سینمای متدین در حد مطلوب می‌بایستی ابعاد مشاوران مذهبی و اسلام‌شناسان هنرمند را در رسانه‌ی ملی و وزارت ارشاد گسترش داد، در این راستا استخراج هنرمندانه داستان‌های اسلامی و سازنده از خلأهای بزرگ سینمای امروز است.
منبع:598
سه شنبه 22/6/1390 - 14:44
اخبار

ذهن خوانی به روش رمال ها

«تو فقط به‌خاطر حرف من این کار را کردی»، «من می‌دانم که تو دوست نداری من درس بخوانم»، «تو دوست نداری من این لباس را بپوشم» و ... کمی به روابط خود با افراد خانواده فکر کنید؟ به‌واقع چقدر ما سعی می‌کنیم فکر دیگر اعضای خانواده را بخوانیم؟
ذهن خوانی به روش رمال ها

اگر کمی دقت کنیم خیلی وقت‌ها شده که ما پیش از آنکه مسئله‌ای رخ دهد با ذهن‌‌خوانی طرف مقابل خواسته‌ایم به وی بفهمانیم که همه چیز را می‌فهمیم و بنابراین برای کاری که در رابطه با وی انجام داده‌ایم حق داریم؛ به ‌عبارت ساده‌تر افراد جامعه به‌ویژه زوجین در جامعه‌ای کوچک‌تر سعی می‌کنند مانند رمال‌ها ذهن طرف مقابل‌شان را بخوانند و سپس نتیجه‌ای بگیرند.

این نکته که افراد نباید با وجود‌آمدن مشکلی در روابط خانوادگی، بر کرسی قضاوت تکیه و نسبت به یکدیگر داوری کنند درست است اما گاهی می‌شود از تکنیک به دادگاه کشاندن فکر منفی فردی نسبت به‌خودمان یا دیگران استفاده کرد تا خلاف فکر وی ثابت شود. در این دادگاه باید اصل را بر برائت فردی که نسبت به وی فکر منفی شده است قرار داد.

سپس می‌توان جدولی 2ستونه ترسیم کرد؛ در یک‌ستون دلایلی که درست‌بودن این فکر را اثبات می‌کنند باید نوشت و در ستون دیگر دلایلی که باعث رد شدن چنین فکری می‌شوند. تجربه نشان داده است که اغلب افراد دلایل زیادی برای پرکردن ستون دوم (یعنی ستونی که باعث رد شدن فکر مورد نظر می‌شود) دارند. این در حالی است که ستون نخست با دلایلی پر می‌شوند که چندان ارزشی ندارند. با ذکر یک‌مثال این تکنیک را بیشتر می‌توان بررسی کرد. فرض کنیم خانمی اعتقاد دارد که همسرش فکر می‌کند وی در زندگی محبت ندیده، پس حالا به محبت شوهر احتیاج دارد و این اعتقاد را اینگونه به شوهر می‌گوید: «تو فقط به‌خاطر اینکه چند روز پیش گفتم چقدر نسبت به خانواده‌ات بی‌احساسی، سعی می‌کنی که به من و بچه‌ها احساسات بیشتری نشان دهی، من که به محبت تو احتیاج ندارم».

در وهله نخست باید گفت که چنین ذهن‌خوانی و عنوان‌کردن آن، باعث آسیب رساندن به روابط عاطفی، مشاجره و بحث‌های طولانی و احساسات ناخوشایندی مانند بیچارگی و افسردگی می‌شود.

زوجین اگر می‌خواهند قدمی در جهت درمان ذهن‌خوانی بردارند باید از طرح مسائل مربوط به گذشته خودداری کنند. در واقع اگر یکی از طرفین با خواندن ذهن طرف مقابل، احساس ناخوشایندی پیدا کرده است سعی کند فقط در جهت همان موضوع با وی گفت‌وگو کند

اما به‌درستی اگر این فکر را به دادگاه بکشانیم چند دلیل برای اثبات درستی آن می‌توانیم ذکر کنیم. شاید نخستین و البته آخرین دلیل این باشد که این خانم به همسرش چند روز پیش گفته است که «تو چقدر بی‌احساسی!» و حالا مرد نسبت به این حرف واکنش نشان داده و سعی می‌کند محبت بیشتری در زندگی زناشویی بروز دهد. اما برای رد این فکر غلط، چندین و چند دلیل می‌توان آورد؛ به‌عنوان مثال مرد در گذشته دورتر هم به اعضای خانواده ابراز علاقه می‌کرده و شاید مشغله کاری باعث شده تا وی چند وقتی ابراز علاقه را (که به‌عنوان یکی از ارکان مهم در استحکام روابط به‌حساب می‌آید) فراموش کرده باشد یا همین که نسبت به حرف خانم واکنش نشان داده و متوجه بی‌احساسی خود در زندگی شده نشان می‌دهد که وی خانواده‌اش را به‌واقع دوست دارد درواقع مرد نباید عنوان کند که محبت به همسرش به‌خاطر این است که فکر می‌کند وی به محبت نیاز دارد بلکه به‌خاطر خودش و برقراری یک‌رابطه صمیمانه است.

درمان ذهن‌خوانی

زوجین اگر می‌خواهند قدمی در جهت درمان ذهن‌خوانی بردارند باید از طرح مسائل مربوط به گذشته خودداری کنند. در واقع اگر یکی از طرفین با خواندن ذهن طرف مقابل، احساس ناخوشایندی پیدا کرده است سعی کند فقط در جهت همان موضوع با وی گفت‌وگو کند و حین بحث از پیش کشیدن مشکلاتی که در گذشته به اندازه کافی در مورد آن مشاجره داشته‌اند خودداری کند.


ذهن خوانی به روش رمال ها

برچسب زدن

یکی از پیامدهای ذهن‌خوانی برچسب زدن و حتی ناسزاگویی است. بنابراین اگر فردی حتی ناخودآگاه فکر منفی از دیگری به ذهن خود راه داد سعی کند تا از برچسب‌زدن ویژگی‌های منفی به وی خودداری کند و بر رفتار خود تسلط کافی داشته باشد.

ابهامات را رفع کنید

گاهی در گفت‌وگوهای بین برخی از زوجین یکی از آنها به دلایل روانشناختی با اینکه ابهاماتی در ذهنش به‌وجود آمده بازهم سکوت کرده و حاضر نمی‌شود برای رفع ابهامات تلاش کند. همان‌گونه که از قدیم گفته‌اند «سکوت علامت رضاست» در اینجا هم ممکن است گوینده فکر کند که طرف مقابلش هر آنچه را که گفته، قبول دارد؛ پس برای همین است که سکوت می‌کند. اما به جرأت می‌توان گفت که اغلب این سکوت بیشتر از آنچه تصور می‌شود نتایج منفی در پی دارد. شاید به‌نظر برسد که سکوت باعث می‌شود تا گفت‌وگو خاتمه یابد و به جدل کشیده نشود اما این سکوت نباید همیشگی باشد و بالاخره باید آن‌را البته در وضعیتی مناسب و با آرامش شکست.

اگر مفهوم یا هدف پیام برای گیرنده پیام مشخص نباشد وی به حدس زدن و ذهن‌خوانی که اغلب به برداشت‌های نادرست ختم می‌شود روی می‌آورد. در اینگونه موارد ساده‌ترین راه این است که گیرنده پیام از فرستنده پیام به وضوح و صراحت سؤال کند که منظورش از آن حرف یا موضوع بحث چه بوده است یا درخواست کند توضیح بیشتری دهد تا کار به ذهن‌خوانی ختم پیدا نکند. البته این مسئله را نباید فراموش کنیم که گوش‌کردن فعال، باعث می‌شود ابهامات کمتری در ذهن‌ شکل بگیرد. زمانی که به صحبت همسرتان توجه نکرده و آن‌را باور ندارید و یک‌معنای دیگر از حرف‌های وی برداشت می‌کنید، در واقع دارید ذهن‌خوانی می‌کنید و به این ترتیب محتوای حقیقی صحبت همسرتان را با فرضیه‌های خود عوض می‌کنید. اگر نخواهیم که در جهت درک بهتر صبحت‌های طرف مقابل قدمی برداریم کار را به سمتی هدایت خواهیم کرد که در ذهن‌مان سؤالات متعدد شکل بگیرد و سپس با سؤال پرسیدن‌های زیادی وی را خسته خواهیم کرد.

در زندگی شخصی، خانوادگی و زناشویی همواره سعی کنید به مثبت‌ها، موهبت‌ها و نعمت‌هایی که در اختیار دارید بیندیشید، نه به آن اموری که در اختیار ندارید
پاسخ‌گیری پس از گفت‌وگو

زوجین علاوه بر اینکه باید مشخص کنند از یکدیگر چه انتظاراتی دارند باید به این پاسخ برسند که آیا توانسته‌اند انتظارات طرف مقابل را برآورده کنند یا خیر. به‌طور نمونه از یکدیگر سؤال کنند «آیا از من راضی هستی؟»، «آیا من توانستم در این زمینه انتظارت را برآورده کنم؟»، «نسبت به من چه احساسی داری؟». پس از این اگر مشخص بود که انتظاری برآورده شده است تشکر را نیز نباید از یاد برد. تشکر کردن از طرف مقابل در استحکام یا بهبود روابط معجزه می‌کند. اساس یک ارتباط سالم و با نشاط «مثبت فکر کردن» است.

در زندگی شخصی، خانوادگی و زناشویی همواره سعی کنید به مثبت‌ها، موهبت‌ها و نعمت‌هایی که در اختیار دارید بیندیشید، نه به آن اموری که در اختیار ندارید.
منبع : همشهری

 

 

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی
سه شنبه 22/6/1390 - 14:44
ورزش و تحرک

سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن گفت: نایب رئیس كمیته داوران بازی‌های لیگ را نگاه نمی‌كند و علیه مربیان جبهه می‌گیرد.

حمله دایی به داور +عکس

خبرآنلاین: علی دایی که همچنان تیمش یک پله بالاتر از پرسپولیس است ، در تبریز مستحق پیروزی بود اما تیمش نتوانست بازی 2 بر صفر برده را حفظ کند تا بازی مساوی شود اما در دقیقه 91 بازی داور تازه لیگ برتری شده بازی خطا روی پاشایی را درحالی سوت زد که عباسفرد با گلر حریف تک به تک شده بود و این سوت ، خشم دایی را به همراه داشت؛« حرف هم بزنم می گویند محرومت می کنیم. پس چه کار باید بکنم؟»

دایی شاکی از این است که 3 بازی از 6 بازی تیمش را داورانی قضاوت کرده اند که اولین تجربه های لیگی شان را سپری می کنند.

 

 

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

سه شنبه 22/6/1390 - 14:42
اخبار

یک زن سوئدی که در پارک دچار درد زایمان شده بود با کمک یک مادربزرگ و نوه ۴ ساله اش، بچه اش را به دنیا آورد.

71569_634492826164685234_l.jpg

به گزارش سرویس بین الملل برنا به نقل از یونایتد پرس، این مادربزرگ و نوه پسری ۴ ساله اش به همراه سگشان در پارک قدم می زدند که متوجه زنی شدند که روی چمن پارک افتاده و در حال وضع حمل بود.

این مادربزرگ با دیدن این صحنه با مراجعه به مرکز درمانی محل کارش ضمن تماس با آمبولانس پتویی را برای کمک به این زن آورد.

مادربزرگ قبل از رسیدن آمبولانس موفق شد بچه را به سلامت به دنیا بیاورد و با رسیدن آمبولانس، به مرکز درمانی منتقل شدند.

در حال حاضر حال مادر و نوزاد خوب است.

 

 

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی
سه شنبه 22/6/1390 - 14:41
اخبار

تام کروز ماهانه 25 هزار دلار برای خرید لباس دخترش هزینه می‌کند. کتی هولمز و همسرش تام کروز هر دو هنرپیشه معروف آمریکا هستند.

خرج کردن سرسام آور بازیگر زن برای دخترش +عکس


این زوج هر ماهانه 25 هزار دلار به خرید لباس برای دخترش «سوری» هزینه می‌کنند. هولمزدوست دارد دختر 3 ساله‌اش از زیبایی شگفت انگیز و خیره کننده‌ای در میان هنرمندان هالیوود برخوردار باشد.

پوشاندن لباس‌های زیبا به سوری یک نوع تفریح و سرگرمی برای کیتی به شمار می‌آید. این زن در پایگاه‌های اینترنتی یک مرکز تجاری معروف دائماً جستجو می‌کند تا لباس‌های مناسبی برای دخترش پیدا کند.

 

 

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی
سه شنبه 22/6/1390 - 14:40
آلبوم تصاویر
استقبال از کیف هایی با طرح باربی در میان کودکان باعث شده که کارگاه های تولید این کیف ها در کشور افزایش یافته و جایگزین تولید کیف های ایرانی شود که این امر نشان دهنده رواج تغییر فرهنگ در میان کودکان و خانواده هاست.

 

 

 

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

سه شنبه 22/6/1390 - 14:39
مصاحبه و گفتگو

اینکه من چهره شناخته شده‌ای هستم اصلا باعث نمی‌شود با دختر‌هایم وقت نگذرانم و بیرون نرویم. من این مرز‌ها را رد کرده‌ام و با این قضیه کنار آمده‌ام که در خیابان با من سلام و علیک می‌کنند و... این‌اصلا بد نیست.

گمان می‌کردم پیدا کردن بازیگر توانایی مثل علیرضا خمسه، استاد مسلم بازیگری کار دشواری باشد. اما با اولین تماس قرار مصاحبه را گذاشتیم. قرار شد با گلسای زیبا، دختر ۴ ساله علیرضا خمسه در شهر کتاب خرید لوازم‌التحریر برای مهدکودک داشته باشیم. کورش جوان هم لحظات این خرید را ماندگار کرد و عکس گرفت. گلسای شیرین زبان از این طرف به آن طرف می‌رفت و ژست‌های خیلی جالب و زیبایی برای کورش جوان می‌گرفت. این تصاویر زیبا نتیجه چند ساعت خرید پدر و دختر در شهر کتاب است......


همه چیز گران شده

من همیشه برای بازی بچه‌ها وقت می‌گذارم و با آنها به پارک و سینما می‌روم. خریدهای گلسا هم به عهده خودم است. وقت گذاشتن با خانواده را دوست دارم. راستش من کاملا مرد خانواده هستم. درسا که نوجوان است و کمتر نیاز به همراهی دارد، اما ته‌تغاری خانه ما یعنی گلسای شیرین زبان تمام وقت من و همسرم را به خودش اختصاص داده است. با هم پارک می‌رویم و بازی می‌کنیم. رنگ‌ها و اعداد را خیلی خوب می‌شناسد و باهوش است. گلسا قبلا هم مهدکودک می‌رفت اما امسال قرار است به مهدکودک چند زبانه برود، چون دل‌مان می‌خواهد به زبان‌های دیگر هم مسلط باشد. این روز‌ها کم و بیش برایش خرید مهدکودک انجام دادیم، اما هنوز کامل وسایلش را نخریدیم. امروز ببینیم چه چیزهایی دوست دارد تا برایش بخریم. در کل به شهر کتاب و لوازم‌التحریر علاقه زیادی دارد و وقتی وارد این فروشگاه می‌شویم سبد به دست، وسایل مورد نیازش را انتخاب می‌کند. تفاوتی که دوران آموزش گلسا و درسا با هم دارد در قیمت‌هاست. البته دوران بچه‌ها با دوران ما خیلی تفاوت دارد. ما مکتب خانه داشتیم. (باخنده) بچه‌ها مهدکودک و مدرسه‌های چندزبانه و امکانات و تکنولوژی و... اما این دوره که برای گلسا خرید می‌کنم، فقط تفاوت قیمت‌ها را حس می‌کنم. همه چیز گران شده وگرنه دوران درسا هم همه چیز به همین شکل بود فقط گران شده... خیلی خیلی زیاد...

Persianv.com At site


ته تغاری من

اینکه من چهره شناخته شده‌ای هستم اصلا باعث نمی‌شود با دختر‌هایم وقت نگذرانم و بیرون نرویم. من این مرز‌ها را رد کرده‌ام و با این قضیه کنار آمده‌ام که در خیابان با من سلام و علیک می‌کنند و... این‌اصلا بد نیست، چون من هم از این مهربانی مردم استقبال می‌کنم و با دخترم در خیابان قدم می‌زنم و از بزرگ شدنش لذت می‌برم. هیچ چیز زیبا‌تر از دیدن این لحظه‌ها نیست. گلسا خیلی هم مهربان و شیرین زبان است و از بودن کنارش لذت می‌برم. خب ته‌تغاری است دیگر... وقتی در حال عکاسی بودیم به گلسا گفتیم یک جیغ بلند بکش که گوش ما درد بگیرد. یك بغض کوچولو کرد و گفت: « آخه من که دختر بدی نیستم جیغ بزنم. من آروم حرف می‌زنم و خرید می‌کنم. دوست دارم برای مامان و درسا خرید کنم، اما گل مصنوعی دوست ندارم. کتاب و دفتر بخریم و مداد خوشگل. راستی اینجا قبلا صندلی بود که می‌نشستیم روش و با لگو‌ها بازی می‌کردیم. چرا دیگه صندلی نیست؟ الان کجا بازی کنیم؟» گلسا قدم می‌زد و مداد و دفترچه برمی‌داشت و ژست‌های دخترانه زیبا می‌گرفت... فکر کنم از بازیگرهای سینمای آینده ما گلسا باشد.

مجله شهرزاد/برترین ها

 

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی

 

سه شنبه 22/6/1390 - 14:37
ازدواج و همسرداری

معیارهای رسیدن به خوشبختی را بیاموزیم

 

توصیه کارشناس مذهبی به جوانان در گفت‌وگو با برنا حجت الاسلام شاکری گفت: اگر دختران و پسران چند معیار را رعایت کنند به خوشبختی خواهند رسید. مراسم‌های سنتی باعث انتخاب عاقلانه و زندگی عاشقانه می‌شود.
حجت الاسلام عباس شاکری، کارشناس مذهبی، در خصوص واکاوی همسر گزینی اسلامی و ایرانی به خبرنگار اجتماعی برنا، گفت: اگر دختران و پسران چند معیار را رعایت کنند به خوشبختی خواهند رسید.

حجت الاسلام شاکری معیار اول را مطالعه و مشاوره دانسته و افزود: باید دختران و پسران جامعه اسلامی، مطالعات خود را افزایش دهند و از دیگران مشورت بگیرند و ملزومات ازدواج اسلامی را بیاموزند.

وی با اشاره به اینکه برخی ازدواج را رابطه بین 2 دوست، 2 همکار و یا 2 شریک می دانند، افزود: ازدواج فراتر از این حرف هاست، ازدواج یک تعهد 2 طرفه است و زن و شوهر در زندگی مشترک هم همکار هستند، هم دوست و هم شریک. درصورتیکه دختر و پسر، همسر خود را با مطالعه و مشاوره انتخاب کرده باشند، آن زمان است که می دانند در زندگی باید چه معیارهایی داشته باشند.

این کارشناس مذهبی معیار دوم را خودشناسی دانسته و تصریح کرد: اگر افراد خود را بشناسند، قدرت انتخاب واقع بینانه خواهند داشت. اما درصورتیکه خودشناسی وجود نداشته باشد، نمی تواند همسری ایده آل و هم شأن و مقام خود انتخاب کند.

حجت الاسلام شاکری، با اشاره به آیه 26 سوره نور که به مصداق "للطیبین للطیبات" اشاره دارد، معیار سوم، هم کفو بودن است، تصریح کرد: اگر جوانان بتوانند 2 معیار اول را انجام دهند، یعنی مطالعات و مشورت های لازم را انجام داده باشند و نگاه واقع بینانه به خود داشته باشند، می توانند به مفهوم هم کفو بودن برسند.

این کارشناس مذهبی، خاطر نشان کرد: هم کفو بودن از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی مطرح می شود، زیرا اگر معیار سوم یعنی هم کفو بودن وجود نداشته باشد، هر چقدر که همسر انتخابی ایده آل باشد، چون تناسب وجود ندارد، منجر به اختلاف و نهایتاً شکست در زندگی می شود.

وی، اذعان داشت: مراسم سنتی اسلامی – ایرانی معیار دیگر است. شناخت در روند خواستگاری صورت می گیرد، اگر شناخت صحیح باشد، انتخاب صحیح هم انجام می شود. اما زمانیکه مراسم خواستگاری وجود نداشته باشد، شناخت های خیابانی به وجود می آید و چون این شناخت ها با حرارت عشق آغاز می شود، مانع شناخت بیشتر از همدیگر می شود.

شاکری در پایان تأکید کرد: مراسم های سنتی باعث انتخاب عاقلانه و زندگی عاشقانه می شود.

 

 

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

 

سه شنبه 22/6/1390 - 14:36
اخبار
در هانگژو چین ، والدینی كه دختران مجرد و تحصیل كرده دارند در اقدامی جالب شنبه هر هفته در استادیوم این شهر جمع شده و مشخصات دخترانشان را روی برگه هایی كه به برگه های صورتی معروف شده می نویسند و برای آنها دنبال شوهر مناسب میگردند.

به گزارش البرز نیوز، این اقدام در جلساتی كه هر هفته برگزار میشود صورت می پذیرد و مادرانی كه بیش از سه سال است به دنبال داماد مورد علاقه شان میگردند.

آمار دختران مجرد در چین در طی چند سال اخیر رو به افزایش است به طوریكه تنها در پكن این رقم به نیم میلیون نفر میرسد.

علیرغم تلاش سیاستمدارانه این والدین همچنان آمار این دختران رو به افزایش است دخترانی كه به آنها لقب دختران رها شده داده شده است.

یافتن همسر برای دختران از طریق والدین در حال تبدیل شدن به یك سنت است كه از طرف خیلی از خانواده های نگران اجرا می شود به طوریكه تعداد این خانواده ها در جلسات هفتگی به 200 خانواده هم رسیده است.

چین بالاترین جمعیت جوان مجرد را داراست ، تعداد دختران تحصیل كرده و مجرد طی 20 سال اخیر به بالاترین رقم رسیده است و كارشناسان معتقدند فرصتهای مناسب شغلی و تحصیلی در چین باعث شده است كه دیگر ازدواج تنها هدف دختران و زنان در این كشور نباشد.

 

 

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

سه شنبه 22/6/1390 - 14:35
آلبوم تصاویر
لحظاتی قبل عامل قتل در پل مدیریت در ملاءعام به دار مجازات آویخته شد.

به گزارش فارس "کوشا" عامل قتل در منطقه پل مدیریت در ملأعام به دار مجازات آویخته شد و به این ترتیب این پرونده قضایی بسته شد.

کوشا جوانی بود که در 15 تیر امسال در منطقه پل مدیریت دختر جوانی را با ضربات متعدد چاقو به قتل رسانده بود که صبح امروز حکم قصاص در ملأعام درباره او اجرا شد.

کوشا از سوی شعبه 74 دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد و پس از آن این حکم از سوی دیوان عالی کشور تأیید شد و به این ترتیب صبح امروز طناب سرمه ای رنگ اعدام به گردن وی افتاد و زندگی او پیش از طلوع آفتاب به پایان رسید.

 

 

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

 

سه شنبه 22/6/1390 - 14:34
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته