• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2002
تعداد نظرات : 436
زمان آخرین مطلب : 4213روز قبل
اخبار

مزایده واگذاری ۷۰ هزار شماره تلفن ثابت رند برگزار می‌شود.

مزایده واگذاری شماره رند در تهران


شرکت مخابرات استان تهران امتیاز واگذاری شماره تلفن‌های ثابت رند (طلایی، نقره ای و سفارشی) خود را از طریق مزایده عمومی به‌فروش می‌رساند.


به گزارش ایتنا به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، محمدرضا بیدخام مدیر کل دفتر مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران و دبیر کمیته واگذاری امتیاز شماره های رند تلفن ثابت با اعلام این مطلب گفت: مزایده واگذاری امتیاز شماره تلفن‌های ثابت رند (طلایی، نقره ای و سفارشی) در سه گروه و بر اساس آیین نامه مصوب مجمع شرکت


مخابرات ایران و با اعلام از طریق انتشار آگهی مزایده عمومی در سه نشریه کثیرالانتشار برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: آخرین مهلت خرید اسناد این مزایده برای داوطلبان تا تاریخ اول آبان ماه می‌باشد.


بیدخام افزود: در فاز اول امتیاز ۷۰ هزار شماره رند تلفن ثابت در سه گروه واگذار می‌شود و امتیاز شماره تلفن‌های شرکت داده شده در این مزایده در تمامی مراکز مخابرات استان تهران اعم از پرظرفیت و کم ظرفیت می‌باشد.


وی در پایان گفت: داوطلبان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت شرکت مخابرات استان تهران
WWW.TCT.IR مراجعه نمایند.
يکشنبه 24/7/1390 - 11:24
کامپیوتر و اینترنت

در این میان پدیده اینترنت اگر مهم‌ترین دستاورد بشری نباشد بدون شک یکی از مهم‌ترین ابزارها و دستاوردهای بشری است که سبب تسهیل ارتباطات و تجارت و کسب علم و مبادله تجربه و نزدیک کردن مردم دنیا و صدها مزیت دیگر شده است.

باز تعریف اینترنت به سر ما گشاد است


جمال صوفیه - همه می‌دانیم عبارت شرق و غرب کره زمین، کاملاً مفهومی قرار دادی است و اشاره به طلوع و غروب خورشید دارد ونه چیز دیگر.


به این قرار داد ساخته بشر این را هم اضافه کنیم که به خاطر بعد مسافت و نبود امکانات ارتباطات و مسافرت در قرون گذشته، خود به خود نوعی فاصله و شکاف بین کشورهای این سوی دنیا با آن سوی دنیا ایجاد شد و شناخت و هم زبانی و هم مکانی کمتری نسبت به هم داشتند و گرنه واضح است که نسل بشر از یک منشأ و یک سرچشمه نشات گرفته و به قول معروف بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند.


این بعد مسافت و تنوع جغرافیایی و آب وهوایی و تنوع تغذیه است که نژادها و قیافه‌ها و زبان‌ها و باورهای متنوعی به جامعه بشری بخشیده است.


شکی نیست که با روند رو به افزایش فناوری اطلاعات و ارتباطات و حمل ونقل می‌رود که جهان به دهکده‌ای واقعی مبدل شود و هر روزه از شکاف زبانی و فرهنگی و غیره بین جوامع کاسته می‌شود و همگرایی جهانی دور از انتظار نیست؛ چیزی که همواره هم جزو آرزوهای بشری بوده است.


در این میان پدیده اینترنت اگر مهم‌ترین دستاورد بشری نباشد بدون شک یکی از مهم‌ترین ابزارها و دستاوردهای بشری است که سبب تسهیل ارتباطات و تجارت و کسب علم و مبادله تجربه و نزدیک کردن مردم دنیا و صدها مزیت دیگر شده است.


اینکه از این ابزار امکان استفاده‌های نادرست و غیر اخلاقی و غیر انسانی وغیر دینی وجود دارد چیزی نیست که همه از آن غافل باشند و ما به یک باره آن را کشف کرده باشیم.


اگرچه مثالی تکراری است ولی چاقو مثالی کلاسیک و کلیشه‌ای و معروف از دو جنبه‌ای بودن هر ابزار و فناوری است.


به هر حال چاقو یکی از نیازها و یکی از ابزارها و دستاوردهای بشری است که حتی امروز هم بشر بدون آن از انجام برخی کارها عاجز است.


حالا ما بگوییم بیاییم چاقو را از نو تعریف کنیم و از نو بسازیم سخنی دور از ذهن است چرا که ماهیت چاقو را نمی‌توانیم تغییر دهیم


اصلاً فرضاً که اینترنت احتیاج به باز تعریف و باز سازی دارد و همه هم در این مورد متفق‌القول هستند.


آیا واقعا ما بضاعت چنین کاری را داریم. سهم ما از تولید علم چقدر است؟


در همین فضای اینترنت چقدر محتوای قابل قبول و علمی و معتبر داریم؟


اصلاً استانداردی، پروتکلی، نرم افزاری، سخت افزاری یا چیزی جهانی در حوزه اینترنت وجود دارد که ما به دنیا عرضه کرده باشیم؟


مگر غیر از این است که معدود افرادی هم که تخصص و توانایی در این زمینه دارند کتاب‌ها و ترجمه‌های دست و پا شکسته همین به اصطلاح متولیان امروز اینترنت را خوانده‌اند و بخشی از آن را فهمیده‌اند.


چند کتاب از داخل ایران در مورد اینترنت نوشته شده است که واقعاً مطلبی در آن باشد که جایی مطرح نشده باشد (صرف نظر از برخی کلی‌گویی‌ها و مباحث مبهم که فقط خودمان قبول داریم)؟ شک ندارم هیچ.


به راستی آیا باز تعریف و دوباره ساختن اینترنت به ما می‌آید یا برای سرما زیادی گشاد است؟!!
يکشنبه 24/7/1390 - 11:23
ورزش و تحرک


برنامه مسابقات فوتسال جایزه بزرگ برزیل
همشهری آنلاین:
تیم ملی فوتسال ایران در این رقابت‌ها با تیم‌های بلژیک، آمریکا و اوروگوئه هم‌گروه شد.

هفتمین دوره مسابقات فوتسال جایزه بزرگ برزیل در حالی از روز یکشنبه 24 مهرماه در شهر "مانائوس" مرکز ایالت "آمازوناس" برگزار می‌شود که تیم کشورمان در گروه C این مسابقات به مصاف تیم‌های بلژیک، اروگوئه و آمریکا می‌رود.

تیم ایران در صورت راه‌یابی به مرحله یک چهارم نهایی مسابقات، به مصاف تیم اول یا دوم گروه A می‌رود که در آن تیم‌های برزیل، گواتمالا، هلند و آنگولا حضور دارند.

- برنامه دیدارهای مراحل گروهی و نهایی مسابقات فوتسال جایزه بزرگ برزیل به این شرح است:

گروه A:

* یکشنبه - 24/7/90

 برزیل - گواتمالا

 آنگولا - هلند

* دوشنبه - 25/7/90

 آنگولا - برزیل

 هلند - گواتمالا

* سه شنبه - 26/7/90

 برزیل - هلند

 گواتمالا - آنگولا

گروه B:

* یکشنبه - 24/7/90

 روسیه - زامبیا

 پاراگوئه - کاستاریکا

* دوشنبه - 25/7/90

 پاراگوئه - روسیه

کاستاریکا - زامبیا

* سه شنبه - 26/7/90

 روسیه - کاستاریکا

 زامبیا - پاراگوئه

گروه C:

* یکشنبه - 24/7/90

 ایران - بلژیک

 اروگوئه - آمریکا

* دوشنبه - 25/7/90

 ایران - آمریکا

اروگوئه - بلژیک

* سه شنبه - 26/7/90

 ایران - اروگوئه

بلژیک - آمریکا

گروه D:

* یکشنبه - 24/7/90

 آرژانتین - مجارستان

 موزامبیک - جمهوری چک

* دوشنبه - 25/7/90

 جمهوری چک - آرژانتین

 موزامبیک - مجارستان

* سه شنبه - 26/7/90

 آرژانتین - موزامبیک

 مجارستان - جمهوری چک

روز چهارشنبه 27 مهرماه تیم‌ها استراحت می‌کنند و از روز پنجشنبه تیم‌های برتر طبق برنامه رقابت خود را از سر می‌گیرند:

برنامه دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی:

* پنجشنبه - 28/7/90

بازی شماره یک: تیم اول گروه D - تیم دوم گروه B

بازی شماره دو: تیم اول گروه B - تیم دوم گروه D

بازی شماره سه: تیم اول گروه A - تیم دوم گروه C

بازی شماره چهار: تیم اول گروه C - تیم دوم گروه A

برنامه دیدارهای مرحله نیمه نهایی:

* جمعه - 29/7/90

برنده بازی شماره یک - برنده بازی شماره دو

برنده بازی شماره سه - برنده بازی شماره یک

دیدارهای نهایی و رده‌بندی نیز روز یکشنبه اول آبان‌ ماه در سالن آمادئو تکسیرا در شهر مانائوس برگزار می‌شود.

يکشنبه 24/7/1390 - 11:22
اخبار


تیتر یک روزنامه‌های 24 مهر همشهری آنلاین:
نگاهی داریم به تیتر اول روزنامه‌های صبح ایران:

روزنامه‌های زیر به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع مردم گیلانغرب، پرداخته اند:

تهران امروز:

«ایران عقب‌نشینی نمی‌کند».

رسالت:

«سردمداران آمریکا از اکثریت ملت خود می‌ترسند».

خراسان:

«رهبر انقلاب: تهمت‌های تروریستی اخیر آمریکا علیه ایران به انزوای بیشتر آن ها منجر خواهد شد».

اعتماد:

«توطئه امریکا نخواهد گرفت».

ابتکار با روتیتر"شکایت امریکا و عربستان به شورای امنیت رفت"، تیتر زده است:

:جنگ سرد"فارسی عربی" ».

شرق:

«ناگفته‌های آقای تحقیق و تفحص».

کیهان:

«موج بیداری ملت‌ها به 1400 شهر جهان رسید».

جهان صنعت:

«قاسمی از مدیران برنامه خواست».

این روزنامه گفته این درخواست وزیر نفت ،طرح جدیدی است برای افزایش تولید نفت.

يکشنبه 24/7/1390 - 11:19
سخنان ماندگار
همیشه باید مراقب سه چیز باشیم : وقتی تنها هستیم مراقب افكار خود، وقتی با خانواده هستیم مراقب اخلاق خود و زمانی كه در جامعه هستیم مراقب زبان خود.((مادام داستال))
يکشنبه 24/7/1390 - 11:18
کامپیوتر و اینترنت





فایرفاكس این اواخر به هیچ وجه وضعیت خوبی در عناوین خبرها ندارد، به‌خصوص كه به‌نظر می‌رسد با سرعتی بیش از آب شدن یخ‌های قطبی در حال تسلیم كردن سهم بازاری خود به مرورگر كروم گوگل است. با این حال، موزیلا اخیرا اولین عرضه واقعا سریع خود یعنی فایرفاكس 7 را به‌طور رسمی ارایه كرد و به نظر می‌رسد خبرهای خوبی درباره فایرفاكس 9 در راه هستند كه می‌تواند مهم‌ترین عرضه این مرورگر در سال جاری باشد.


فایرفاكس 9 كه عرضه آن برای 20 دسامبر برنامه‌ریزی شده، اكنون به عنوان یك نسخه Aurora ارایه می‌شود و به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی، پشتیبانی از استنباط تایپ را در بر می‌گیرد. این فناوری با جاوااسكریپت فایرفاكس امكان می‌دهد تا كد را با كارایی بالاتری وارسی كرده و در نتیجه برنامه‌های جاوااسكریپت را بسیار سریع‌تر اجرا كند. موزیلا مدعی است كه فایرفاكس 9 در آزمایش مقایسه‌ای Kraken شناخته شده خودش نزدیك به 44 درصد سریع‌تر از فایرفاكس 8 خواهد بود. سایر ویژگی‌های جدید این نسخه شامل یكJavaScript do-not-track API و همچنین ادغام اینترفیس كاربری جدید لمس تبلت است.

يکشنبه 24/7/1390 - 11:15
کامپیوتر و اینترنت

امروزه، با توسعه جوامع بشری و نیاز بیشتر انسان‌ها به دریافت خدمات درمانی و بهداشتی، پزشکان دیگر نمی‌توانند فقط با تکیه برتوانایی شخصی خود و همکارانشان و حتی با کمک ابزارهای مرسوم به انجام وظایفشان بپردازند. آن‌ها به چیزی فراتر از آنچه تاکنون در دسترس‌داشته‌اند، نیاز دارند. فناوری دیجیتال همپای سایر فناوری‌ها راهکارهای مناسبی را در اختیار متخصصان حوزه پزشکی قرار داده است و آن‌ها را در مراحل مختلف، از آموزش دانشجویان و کارکنان گرفته تا تشخیص، تصمیم‌گیری و درمان بیماری یاری می‌دهد. آنچه امروز پزشکان در اختیار دارند با گذشته تفاوت‌های اساسی دارد و آنچه در آینده در اختیار خواهند داشت به مراتب از امکاناتی که امروز در اختیار دارند، کاراتر خواهد بود. استفاده از بیماران مصنوعی و  مراکز آموزشی پیشرفته برای قراردادن کارآموزان پزشکی در یک محیط امن با بهره‌وری بالا، ایجاد امکانات لازم به‌منظور تسهیل روند درمان و  کاهش استرس پزشکان و بیماران ، افزایش سرعت و سهولت دسترسی پزشک و بیمار به یکدیگر، افزایش توانایی پزشکان و جراحان در تجسم آسیب‌دیدگی یک بیمار و ده‌ها مورد دیگر نتایج ورود فناوری دیجیتال به حوزه‌پزشکی است. در شماره 103 مجله شبکه و در مقاله « فناوری دیجیتال و درمان آنفلوآنزا»  به نمونه‌هایی از کاربردهای  فناوری دیجیتال در حوزه پزشکی و سلامت پرداختیم. در آن مقاله  به برخی از استفاده‌های این فناوری در زمینه کنترل بیماری آنفلوآنزای نوع A اشاره شد و کاربردهایی نظیر  ارتباط مراکز درمانی و دولتی با یکدیگر برای تبادل داده‌ها، نظارت و شناسایی مبتلایان و حتی پیش‌بینی حرکات بعدی ویروس مورد توجه قرار گرفت. در نوشته پیش رو به کاربردهای دیگری از فناوری دیجیتال در دنیای پزشکی می‌پردازیم. این کاربردها در پنج گروه گنجانده شده‌اند. برخی موارد را که خواننده با آن‌ها آشناتر است، به‌طور مختصر بیان می‌کنیم تا فرصت را برای پرداختن به موارد دیگر از دست ندهیم. برحسب نیاز مثال‌هایی نیز مطرح شده است.

پزشکی از راه دور نتیجه ترکیب دنیای پزشکی و دنیای ارتباطات است و از این طریق تشخیص بیماری و حتی درمان از راه دور امکان‌پذیر می‌شود. علاوه بر مزایایی نظیر دسترسی سریع به متخصص، کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در زمان و  عدم نیاز به مسافرت از نقطه‌ای به نقطه دیگر، این روش باعث ایمنی بیشتری هم می‌شود. دیگر نیازی نیست پزشکان وارد میدان‌های جنگ‌، مناطق آسیب‌دیده و خطرناک شوند. حتی برای معاینه و درمان یک زندانی هم می‌توان از این روش استفاده کرد دیگر نیازی نیست یک زندانی را از زندان خارج کرد یا یک پزشک را وارد محیط زندان کرد. علاوه بر  توجه به حوزه‌های مختلف پزشکی از راه دور نظیر معاینه و تشخیص از راه دور یا مشاوره با متخصصان سایر نقاط کره زمین و حتی عکس‌برداری از راه دور، جراحی از راه دور در اولویت بیشتری است. در این حالت جراح به‌طور فیزیکی در محل جراحی و پیش بیمار حاضر نیست و از طریق ابزارهای ارتباطی قادر است یک عمل را از راه دور کنترل کند.


استفاده از روبات در جراحی جنبه جالب‌توجهی از کاربردهای این روش را نشان می‌دهد (شکل 5). ترکیب روبات‌ها با سیستم‌های پیشرفته تصویربرداری، ارتباطات پرسرعت و سایر موارد سبب می‌شود یک سیستم جراحی بسیار پیشرفته در دسترس قرار گیرد که با استفاده از آن جراح می‌تواند در محل حادثه یا با کیلومترها فاصله یک بیمار را تحت عمل جراحی قرار  دهد. یکی از مثال‌های چنین استفاده‌ای به‌کارگیری از روبات برای جراحی یک بیمار مبتلا به تومور مغزی در سال 2008 است که طی آن جراح با استفاده از یک روبات (NeuroArm)  توانست بیمار را تحت عمل جراحی قرار دهد. این عمل، نخستین عمل جراحی مغز در نوع خود به‌شمار می‌رفت. به‌طور معمول دست انسان قادر است حرکاتی با دقت یک تا دو میلی‌متر را انجام دهد، اما بازوی NeuroArm قادر بود با دقت پنجاه میکرون حرکت کند. استفاده از روبات برای عمل‌های دقیقی مانند یک عمل جراحی مغز بسیار ضروری است و می‌تواند محدودیت‌های دست یک جراح را جبران کند. دست‌های یک جراح مغز، محدودیت‌های زیادی دارد؛ در طول عمل خسته می‌شود و از طرفی مکان‌هایی در مغز وجود دارد که جراح در حالت عادی نمی‌تواند به آن‌ها دست یابد.

شكل 5- یک نمونه اولیه از جراحی با کمک روبات! چنین سیستمی‌می‌تواند برای جراحی از راه دور مورد استفاده قرار گیرد. جراح در سمت چپ تصویر مشغول کنترل بازوهای روباتیک (وسط تصویر) است.


استفاده از روبات‌های جراح در میدان‌های نبرد هم کمک‌بزرگی به نجات سربازان زخمی است. Trauma Pod سیستمی‌ است که برای این منظور طراحی شده است. بنا به اظهار سازندگان، با کمک Trauma Pod می‌توان هنگام انتقال بیمار به بیمارستان، اقدامات مراقبتی و درمانی را روی بیمار انجام داد. یک جراح از راه دور گروهی از روبات‌ها را کنترل می‌کند. روبات اصلی سه بازو دارد که تحت کنترل جراح است؛ یک بازو برای گرفتن اندوسکوپ  و دو بازو هم برای کار با  ابزارهای دیگر جراحی. این روبات علاوه بر این‌که توسط جراح قابل کنترل است، برخی از اعمال ساده را به‌طور خودکار و خودمختار اجرا می‌کند. روبات جراحTrauma Pod خود از چندین سیستم روباتیک دیگر تشکیل شده است که از طریق آن‌ها به‌عنوان مثال، اطلاعات حیاتی بیمار کنترل می‌شود یا با فرمان‌های صوتی ابزارهای استریل در اختیار جراح قرار می‌گیرد.


این بخش‌ها همه با هم در ارتباط هستند و یک نرم‌افزار هم عملکرد آن‌ها را کنترل می‌کند. جراح می‌تواند هر یک از روبات‌ها را کنترل کند و با بیمار صحبت کند. Trauma Pod همچنین به یک اسکنر اشعه ایکس سه‌بعدی هم مجهز است و در نسخه بعدی از سیستم مافوق صوت هم استفاده خواهد شد. در چنین مواردی باید سیستمی‌طراحی شود که بتوان آن‌ را روی یک وسیله نقلیه زمینی یا هوایی قرار داد و در شرایط جنگی و ویژه از آناستفاده کرد. اما بهره‌گیری از روبات‌ها و روش‌های جراحی از راه دور فقط به روی کره زمین محدود نمی‌شود! در سال 2007 گروهی از محققان یک سری آزمایش‌ها را ترتیب دادند تا کارایی روبات‌های جراح را در ارتفاعات بالا بیازمایند (شکل 6). ناسا در نظر دارد از چنین سیستم‌هایی برای جراحی در فضا استفاده کند. به دلیل این‌که ارتباطات فضایی تأخیر دارند (به‌عنوان مثال حدود بیست دقیقه)، استفاده از روش‌های جراحی از راه دور در این مورد امکان‌پذیر نیست و باید از روبات‌های خودمختار استفاده شود.

شكل 6- جراحی روباتیک در شرایط بی‌وزنی. در این آزمایش بخیه زدن با استفاده از روبات مورد بررسی قرار گرفت.

يکشنبه 24/7/1390 - 11:12
سخنان ماندگار

اخلاق، چیز ساخته شده و حاضر آماده ای نیست، بلكه ذره ذره و روز به روز، خلق و ایجاد می گردد.((ارنالیل))

زن و شوهر یك سال بعد از ازدواج به زیبایی صورت یكدیگر فكر نمی كنند، بلكه هر دو متوجه اخلاق و رفتار هم می شوند.((اسمایلز))

صاحبان اخلاق، روح جامعه ی خویش اند.

بزرگترین عمل غیر اخلاقی این است كه انسان شغلی را كه از انجام آن ناتوان است بر عهده گیرد.((ناپلئون بناپارت))

يکشنبه 24/7/1390 - 11:11
سخنان ماندگار

از نشانه های جوانمردی این است كه به دیگران احترام بگذاریم، حتی اگر فایده ای برایمان نداشته باشد.

 ویلیام میكپیس

يکشنبه 24/7/1390 - 11:8
سخنان ماندگار

كامیابی خود را به داوری بنشین، از این روش كه بدانی چه واگذارده ای تا كامیابی را به دست آوری.

((دالای لاما))

يکشنبه 24/7/1390 - 11:6
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته