• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 652
تعداد نظرات : 57
زمان آخرین مطلب : 6176روز قبل
ورزش و تحرک

javad654645javad654654javad9898javad354

سلام چند وقت پيش كه مطلب ثبت ميكردم يه دوست عزيزى چند تا عكس از جواد خواسته بود كهبا كمى تاخير بيوگرافى و عكس هاى كاظميان را با هم براتون گزاشتم...
جواد کاظمیان متولد3/2/1360 در مشکان کاشان.
دو خواهر دارد و یک براد که فوت کرد.فرزند دوم
 خانواده است . مجرد .خانواده خیلی فشار مياورند
 که ازدواج کند.اما هنوز فرد دلخواهش روبرای انجام
 این کار پیدا نکرده.دیپلمه ی ادبیات است.قصد داشت
 در رشته ی تربیت بدنی ادامه تحصیل بدهد که امکانش
 تا به حال ميسر نشده
قد 173 و وزن 77 کیلو گرم است.به غیر از رده ی
 سنی بزرگسالان پیراهن تیمهای ملی جوانان و امید
 رو هم پوشیده.23 بازی ودو گل ملی که اونها رو
 مقابل کامرون و قطر به ثمر رسوند.در کارنامه اش
 به چشم میخورد.فوتبال را در سال 77 و با بازی در
 بانک ملی شروع کرد.ان موقع فوروارد بود.سال اول
 مسابقات جوانان تهران با 26 گل اقای گل شد.
میان خارجی ها در پست خودش بازی فیگو و بکهام را
 قبول دارد .در ایران هم فقط مهدوی کیا. از بچگی طرفدار
 شماره های 7.9 و 17 بودهيك برادر بنام مهدي داشت
 كه در اسفند سال 81 و در سن 20 سالگي در استخر
خانه يشان غرق شد و در گذشت.
.داراي دو خواهر است كه يكي از انها ازاو کوچکتر و
 دیگری بزرگتر است خواهر بزرگ او ازدواج كرده و
 يك پسر بنام امير حسين دارد كه 6 ساله است
 پدرش دارای ارضه ی قلبی است.

توسط: Saratan X

 

شنبه 16/4/1386 - 21:35
ورزش و تحرک
تيم فوتبال اوساسوناي اسپانيا، از اينكه اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا)، "جواد نكونام" بازيكن ايراني اين تيم را به عنوان يكي از يازده بازيكن برتر سال فوتبال اين كشور برگزيده‌است، ابراز خرسندي كرد.

به گزارش یوفا: اوساسونا به همين علت ، تصوير بزرگي از نكونام را در حال دويدن و شادماني در صفحه نخست پايگاه اينترنتي خود قرار داده است.

يوفا هر ساله ‪ ۱۱‬بازيكن را به عنوان بازيكنان برتر سال در اسپانيا معرفي مي‌كند كه نام نكونام براي فصل ‪ ۲۰۰۷ - ۲۰۰۶‬در ميان آنان است.

منابع يوفا در توضيح علت انتخاب نكونام گفته‌اند كه او در اولين سال فعاليتش در اسپانيا، خود را با بازي حرفه‌اي و انجام بازيهاي بزرگ در ليگ اسپانيا و جام يوفا تطبيق داده است.

نكونام، از سال گذشته فعاليت خود را در تيم اوساسونا آغاز كرد و از آن زمان تاكنون مطبوعات اسپانيا، بارها با چاپ گزارشها و مقالاتي، از او به به عنوان يك بازيكن برجسته نام برده‌اند.

او نخستين بازيكن ايراني است كه در رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي اسپانيا (لاليگا) توپ مي‌زند.

يوفا علاوه بر نكونام ‪ ۱۰‬بازيكن ديگر تيم‌هاي اسپانيايي شامل "گوركا ايرايزوز" (اسپانيول)، "تورس" (رئال مادريد)، "الكسيس" (ختافه)، "گاراي" (رئال ريسينگ)، "پوئرتاس" (سوي‌يا)، "كازولا"(ركراتيوو)، "كاسكرو" (ختافه)، "جانكويك" (مايوركا)، "سولدادو" (اوساسونا) و "زيگيك" (راسينگ سانتاندر) را به عنوان بازيكنان برجسته فصل گذشته انتخاب كرده است تا همه آنان اعضاي يك تيم منتخب از نظر يوفا را تشكيل دهند.
شنبه 16/4/1386 - 21:23
ورزش و تحرک
"برند شوستر" سرمربي آلماني تيم ختافه روز دوشنبه هفته جاري به‌صورت رسمي به عنوان سرمربي جديد تيم رئال مادريد اسپانيا معرفي خواهد شد.

به گزارش یوفا: شوستر ديروز در تماس تلفني با "آنخل تورس" رييس باشگاه ختافه به او اعلام كرد كه صبح دوشنبه مبلغ ‪ ۴۸۰‬هزار يورو را كه در قراردادش با ختافه به عنوان غرامت فسخ يك‌طرفه آن تعيين شده‌است، پرداخت خواهد كرد.

شوستر همچنين از تورس خواست كه رضايت نامه وي را صادر كند.

شوستر هفته جاري در تماس با مقامات رئال مادريد به آنها اعلام كرده بود كه شخصا در مورد فسخ قرارداد كاري خود با ختافه اقدام خواهد كرد و ظرف ‪۲۴‬ ساعت اين كار را انجام داد.

آس نوشت: اگر همه مسايل، طبق پيش‌بيني صورت گيرد شوستر روز دوشنبه طي مراسمي در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به عنوان سرمربي جديد رئال مادريد معرفي خواهد شد.

مدت قرارداد شوستر با رئال مادريد دو ساله خواهد بود و پس از انعقاد قرارداد با "پدجا مياتوويچ" مدير امور ورزشي رئال مادريد، فعاليت خود را براي آماده كردن تيم سال آينده آغاز خواهد كرد.

او به اين ترتيب، جاي "فابيو كاپلو" سرمربي ايتاليايي رئال مادريد را مي‌گيرد كه با وجود قهرماني اين تيم در لاليگا، از سمت خود بركنار شد.

ختافه اسپانيا نيز به جاي شوستر، "مايكل لادروپ" دانماركي را به كار خواهد گرفت.
شنبه 16/4/1386 - 21:23
ورزش و تحرک
شنبه 16/4/1386 - 21:23
کامپیوتر و اینترنت

در اين ميان خيلي چيزها عامل اين اتفاق بودند؛ از كوچك‌تر شدن دهكده جهاني و سرعت گسترش اتفاقات و تبديل شدن دانستن به يكي از نيازهاي اصلي تا سياست بلندپروازانه بيل گيتس براي آنكه هر نفر در دنيا يك كامپيوتر شخصي داشته باشد.

دنياي مجازي به موازات دنياي حقيقي به‌سرعت در حال تشكيل شدن بود و اعضاي جديد ماتريكس به سرعت افزايش پيدا مي‌كردند. برخلاف فيلم ماتريكس، اين بار شبكه بود كه آدم‌هايش را از دنياي واقعي انتخاب مي‌كرد و به آنها نشان مي‌داد كه سوراخ لانه خرگوش تا چه عمقي پيش مي‌رود.

شايد بتوان تخته اعلان، روزنامه ديواري، دفترچه خاطرات و رسانه‌هاي خصوصي را از اجداد اوليه وبلاگ دانست. شروع ماجرا از گسترش شبكه اينترنت و به‌وجود آمدن جامعه‌هاي مجازي‌اي بود كه افراد در آنها نظراتشان را ثبت مي‌كردند.

در فاصله سال‌هاي ‌١٩٨٣ تا ‌١٩٩٠ در شبكه اينترنت - كه همچنان محدود عمل مي‌كرد – گروه‌هاي خبري تشكيل شد كه به اعضاي خود اخبار جديد را اطلاع مي‌داد. يك آمريكايي به اسم «ردمن» سايتي به وجود آورد كه در آن اخباري كه ممكن بود از چشم مخاطبان دور بماند گردآوري شده بود. سايت داشت به سمت محبوب شدن پيش مي‌رفت اما بعد از ‌٨ ماه به دلايل نامشخص متوقف شد.

از سال‌١٩٩٤ به بعد بود كه به‌تدريج پاي كساني به شبكه اينترنت باز شد كه خود را يادداشت‌نويس قلمداد مي‌كردند. سايت‌هايي كه آنها در آن مي‌نوشتند ديگر تقريباً شبيه يك دفترچه يادداشت خصوصي شده بود. يادداشت‌ها بيشتر جنبه شخصي پيدا كرده بودند و هنوز محتوايشان نگاه به سايت‌هاي اينترنتي ديگر بود.

اولين بار واژه وبلاگ در ‌١٧دسامبر ‌١٩٩٧ توسط يكي از اين نويسنده‌ها به كار رفت كه تلفيقي از كلمه «وب» به معني شبكه و «لاگ» به معني گزارش بود. به فاصله كوتاهي تركيب بلاگ (blog) از شوخي با كلمه اصلي ساخته شد اما محبوبيت بيشتري پيدا كرد.

بلاگ اگر چه در زبان فارسي كاربرد چنداني ندارد، اما در زبان محاوره انگليسي آن‌قدر كاركرد پيدا كرده است كه به صورت اسم و فعل به كار رود و «بلاگ كردن» معاني مختلفي پيدا كند.

دنياي آدم‌هاي تنها

موج دوم وبلاگ ‌نويسي در سال‌١٩٩٧ به‌وجود آمد. سطح جديدي از ارتباطات در دهكده جهاني در حال شكل گرفتن بود و يك دنياي مجازي با شخصيت‌هاي مجازي در دنياي وبلاگ‌ها تشكيل شد.

قابليت يادداشت نوشتن و خاطره‌نويسي در صفحات شخصي، قابليت لينك دادن به وبلاگ‌هاي مختلف و انتقال آزادانه‌تر و راحت خبرها از جمله اين خدمات بودند. اين مسئله باعث ارتباط بين افراد مختلف با روحيه‌هاي مشابه و علايق مشترك شده بود. وبلاگ‌هاي شبيه، به هم لينك مي‌دادند و اخبار را به هم منتقل مي‌كردند.

به نوعي وبلاگ‌ها، دنياي آدم‌هاي تنها شده بودند. كساني كه به خاطر زندگي ماشيني، هجوم اطلاعات و رسانه‌ها يا روحيه انزواطلبانه و محافظه‌كارانه خود نمي‌توانستند به راحتي حرف‌هايشان را بزنند يا تريبوني براي آن حرف‌ها نداشتند، وبلاگ را بهترين سنگ صبور ديدند. با گسترش وبلاگ‌ها روحيات خاص و درونيات خيلي از اين كاربران هم توانايي عرضه پيدا كرده بود.

يك پديده به فروش مي‌رسد

سال ‌٢٠٠١ دوران بلوغ وبلاگ بود . پديده وبلاگ آن‌قدر جاي خود را در بين كاربران باز كرده بود كه در دانشگاه‌هاي ارتباطات و روزنامه‌نگاري، واحدي را هم به اين پديده اختصاص دهند.

در سال‌٢٠٠٢ اما، وبلاگ كاركرد جديد خود را پيدا كرد؛ جريان‌سازي، ايجاد موج، پرداختن دسته‌جمعي به ماجرايي خاص و جلوي چشم آوردن آن. ماجراي دعواي ‌٢ سناتور دموكرات و جمهوري‌خواه در سناي آمريكا خبري بود كه رسانه‌هاي دولتي آمريكا به دليل مصالح كشور از آن به‌آرامي رد شدند اما يكي از وبلاگ‌نويس‌ها با فهميدن ماجرا، شروع به سروصدا كرد و بقيه وبلاگ‌نويس‌ها هم دنبالش را گرفتند.

اطلاعات كليدي‌اي كه از اين ماجرا پخش شد، اهميت وبلاگ را براي خود وبلاگ‌نويس‌ها هم مشخص كرد. وبلاگ مسيرش را پيدا كرده بود و ديگر به‌تدريج داشت از يك خاطره‌نويسي ساده يا خاله زنك‌بازي سياسي و استفاده از اخبار دست دو جدا مي‌شد و هويتي جديد پيدا مي‌كرد. اگر چه هنوز هم در آمريكا به وبلاگ‌ها «همهمه‌ساز» گفته مي‌شود؛ رسانه‌هايي كه فقط سروصداي جمعي مردم را منتقل مي‌كنند و جريان‌سازي نمي‌كنند.

ديوار نوشته‌هاي ماتريكس

طبق آمار سايت «تكنوراتي» كه يك موتور جست‌وجوي معروف در وبلاگ‌ها محسوب مي‌شود هر روز ‌١٢٠ هزار وبلاگ جديد ايجاد مي‌شود؛ يعني ‌٤/١ وبلاگ در هر ثانيه. آمار تعداد وبلاگ‌ها اين روزها با سرعت بيشتري افزايش مي‌يابد و از ‌٥٠ ميليون در سال ‌٢٠٠٥ به ‌٧١ميليون در ابتداي سال ‌٢٠٠٧ رسيده است.

طبق بررسي‌هاي تكنوراتي، در بحران‌هاي خاص جهاني، ميزان وبلاگ‌هاي جديد، افزايش بيشتري پيدا مي‌كند؛ مثلا در تابستان گذشته و بحران جنگ ‌٣٣ روزه لبنان تعداد وبلاگ‌هاي جديد، رشد جهشي پيدا كرده بود.

به گزارش اين سايت، در سال گذشته ‌٢٢ وبلاگ در جمع ‌١٠٠ سايت برتر اينترنتي حضور داشتند و اين خود جذابيت اين پديده را نشان مي‌دهد.

اسلحه جديد

از سال‌٢٠٠٤ به بعد ديگر تقريبا اكثر روزنامه‌نگارهاي معروف و بدنه اصلي ژورناليسم، براي خود يك وبلاگ هم تشكيل داده بودند. فرار از سانسور و نياز به فضايي براي جدايي از ساختار سفت و سخت روزنامه‌ها، چيزي بود كه اين افراد را به سمت وبلاگ مي‌كشيد. اما در اين سال اتفاقي افتاد كه كاركرد جديدي از وبلاگ را به كاربران اينترنت و ديگر رسانه‌ها نشان داد؛ وبلاگ به عنوان يك اسلحه سياسي.

در سال ‌٢٠٠٤ اولين بار يك عضو حزب كارگر انگليس براي خود يك وبلاگ ساخت و در آن خارج از قيد و بندهاي سياسي، نظراتش را مطرح كرد. مدت كوتاهي بعد، محبوبيت اين عضو حزب در بين كاربران و در بين كساني كه مستقيما با وبلاگ ارتباط نداشتند افزايش يافت.

چيزي نگذشت كه در آمريكا و بقيه دنيا، مشاوران سياسي، اعضاي كنگره، سياستمداران و كانديداهاي انتخابات مختلف براي خود وبلاگ راه انداختند.

در آمريكا در سال‌١٩٩٥ اولين بار يك عضو پارلمان براي خود يك سايت تشكيل داد و حالا همه اعضاي پارلمان سايت اختصاصي دارند. بعد از وبلاگ‌نويسي ‌٢ عضو پارلمان در سال‌٢٠٠٣، پيش‌بيني مي‌شود به تدريج بقيه اعضاي پارلمان هم وبلاگ‌نويس‌ شوند.

رقابت وبلاگ‌ها در ماجراي انتخابات رياست‌جمهوري ‌٢٠٠٨ آمريكا از چند وقت قبل شروع شده است و سايت هيلاري كلينتون و وبلاگش توانسته‌اند نظر خيلي‌ها را به خود جلب كنند؛ به همين دليل بقيه كانديداها هم به فكر گسترش سايت و وبلاگ خود افتادند.

طبق نظرسنجي‌ها، عده‌ي زيادي از هواداران كلينتون، از روي سايت و وبلاگ او با برنامه‌ها و حرف‌هايش ارتباط برقرار مي‌كنند؛ به همين دليل گروه‌هاي انتخاباتي، سرمايه‌گذاري ويژه‌اي براي اين اسلحه در نظر گرفته‌اند.

شبكه زنده است

وبلاگ مدت‌هاست كه يك پديده است؛ پديده‌اي كه مثل يك ويروس ناشناخته مدام تكثير مي‌شود و تغيير شكل مي‌دهد؛ ويروسي كه مي‌تواند هم مفيد باشد و هم خطرناك.

جديدترين چهره اين پديده، «بلاگ همزمان» است كه به گزارش همزمان وقايع مي‌پردازد.

بعد از ماجراي جنگ عراق و آن وبلاگ‌نويس ناشناس عراقي كه اخبار و تصاوير جنگ را از دل جنگ گزارش مي‌كرد و بعد از آنكه سربازان آمريكايي در عراق هم براي خود وبلاگ راه انداخته بودند، وبلاگ‌نويسي همزمان، جاي خود را در بين خواننده‌ها پيدا كرد.

جنگ عراق بدون در نظر گرفتن ديدگاه دولت‌ها، بدون سانسور و به‌طور همزمان در وبلاگ‌ها در حال پخش شدن بود و ديدگاه جديدي از حقايق جنگ را نشان مي‌داد. دوري از اخبار دست دوم و كارشده از سوي رسانه‌هاي ديگر، امتياز اصلي اين روزنامه‌نگاري آن‌لاين بود.

شبكه، زنده شده بود. در ماجراي سونامي تايلند، در ماجراي جنگ ‌٣٣روزه لبنان و در خيلي اتفاقات سياسي و اجتماعي ديگر، مي‌شد وبلاگ‌نويس‌هايي را ديد كه به‌طور زنده و همزمان و بدون سانسور گزارش مي‌كنند؛ چيزي كه به اين آساني نمي‌توان در رسانه‌هاي ديگر به آن دست يافت. الان مي‌شود در دنياي بلاگرها كساني را ديد كه نوشته‌اند«هي، الان ساعت‌٢٢:40 است و من دارم راجع به حرف‌هاي كاندي رايس مي‌نويسم. رايس هنوز حرف‌هاش تموم نشده!».

بيش از ‌٧٥ ميليون وبلاگ در دنيا وجود دارد. هر روز ‌١٢٠ هزار وبلاگ جديد ساخته مي‌شود؛ يعني ‌٤/١ وبلاگ در هر ثانيه. روزانه ‌٥/١ ميليون پست جديد در وبلاگ‌ها نوشته مي‌شود؛ يعني ‌١٧ پست در هر ثانيه. طي ‌٣٢٠ روز تعداد وبلاگ‌ها از ‌٣٥ ميليون به ‌٧٥ ميليون رسيد. بيشترين پست‌هاي جديد در روز، مربوط به وبلاگ‌هاي انگليسي زبان است.

‌٧٣ درصد كساني كه كامپيوتر شخصي (PC) دارند، وبلاگ دارند. روزي ‌٣ تا ‌٧ هزار وبلاگ تبليغاتي ساخته مي‌شود؛ اين مقدار در هنگام تعطيلات بيشتر است.

بين ‌١٠٠ سايت برتر دنيا و در كنار نام‌هايي مانند گوگل، ياهو و يوتيوب و MSN نام ‌٢٢وبلاگ نيز قرار دارد.

ژاپني، زبان اول در وبلاگ‌نويسي است و انگليسي و چيني، در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند.

زبان فارسي كه تا همين ‌٤ ماه پيش جزو ‌١٠ زبان اول وبلاگ‌نويسي بود، حالا با كنار زدن زبان‌هايي مثل فرانسوي، روسي و ايتاليايي، جزو ‌٥ زبان اول وبلاگ‌نويسي شده است.

قصه شب يلدا

وقتي آقاي احمدي‌نژاد هم بعد از رسيدن به رياست‌جمهوري وبلاگ نوشت، مشخص شد كه ديگر وبلاگ بخشي از بدنه رسانه‌هاي ايران شده است. سياستمداران زيادي در ايران سايت شخصي و وبلاگ دارند. معروف‌ترين اين وبلاگ‌نويس‌ها معاون رئيس‌جمهور سابق است كه تقريبا در هر بحثي درباره‌ي وبلاگ‌هاي فارسي زبان، اشاره‌اي هم به آن مي‌شود.

وبلاگ‌هاي تحليلي و وبلاگ‌هاي طنز در ايران طرفداران بيشتري دارند و از وبلاگ‌هاي خبري بيشتر به همان دليلي كه ذكر شد استقبال چنداني نمي‌شود. نكته جالبي كه در مورد وبلاگ‌هاي ايراني وجود دارد، ارتباط گسترده بين اين كاربرهاست.

اكثر اين نويسنده‌ها در دنياي مجازي با هم ارتباط دارند و اوج اين ماجرا بازي شب يلدا بود؛ سلسله اعترافات زنجيره‌اي كه هر فرد بايد ‌٥ نفر را براي اعتراف دعوت مي‌كرد. بعد از مدت كوتاهي از شب يلدا نتيجه جالبي به‌دست آمد.

يكي از وبلاگ‌ها چارت اين بازي را كشيد و مشخص شد وبلاگ‌ها كاملا قاعده دنياي شبكه را رعايت كرده‌اند. زندگي در دنياي وبلاگ در ايران هم مثل بقيه دنيا تبديل به يك اعتياد شده است.

همكاران فردوسي

آخرين گزارش سايت تكنوراتي - معروف‌ترين موتور جست‌وجوي وبلاگ‌ها در اينترنت - در ژوئن ‌٢٠٠٧ نشان از گسترش وبلاگ‌هاي ژاپني و فارسي‌زبان دارد. در حالي كه در انتهاي سال ميلادي گذشته، درصد وبلاگ‌هاي ژاپني، ‌٣٢درصد كل وبلاگ‌هاي جهان بود، در گزارش جديد، تعداد اين وبلاگ‌ها به ‌٣٧ درصد كل وبلاگ‌ها رسيده.

همين طور تعداد وبلاگ‌هاي فارسي‌زبان ‌٢ برابر شد و از يك درصد در انتهاي سال‌٢٠٠٦ به ‌٢درصد كل وبلاگ‌ها رسيده است. اين درصد وقتي اهميت پيدا مي‌كند كه بدانيم تعداد وبلاگ‌هاي فارسي‌زبان، معادل تعداد وبلاگ‌هاي به زبان پرتغالي است؛ زباني كه در پرتغال، برزيل و بخش وسيعي از آفريقا زبان رسمي است.

تحليلي كه نشريه معروف New Scientist از ا ين آمارها ارائه داده جالب است. اين نشريه در يادداشتي اشاره كرده است كه اگرچه اين درصدها مطابق با تعداد گويندگان هر زبان در حال حاضر دنيا نيست، اما اين رقم‌ها نشان‌دهنده‌ي وضعيت زبان‌هاي بشري در آينده است.

اين نشريه به استناد همين اعداد پيش‌بيني كرده كه زبان فرانسه به زودي در برابر زبان انگليسي، رقابت هميشگي را واگذار كند و زباني مثل فارسي، حداقل در فضاي مجازي به يكي از زبان‌هاي اصلي و فراگير تبديل شود. عنوان آن يادداشت هم اين است « let us talk Farsi»

شنبه 16/4/1386 - 13:48
ادبی هنری

ارزش‌ها در واقع همان اصول ارزيابي هستند که از آنها براي ارزيابي پيامدهاي بالفعل و بالقوه اقدام و عدم اقدام، گزينه‌هاي پيشنهادي و تصميم‌ها استفاده مي شود. ارزش‌ها از جنس معيارها، سنجه‌ها و اهداف هستند و شامل اصول اخلاقي، رهنمودها، اولويت‌ها، مطلوب‌ها و غيره مي‌شوند.

از آنجا که در هر تصميم‌گيري ارزش‌ها اهميت بنيادي دارند و گزينه‌ها فقط ابزاري براي تحقق ارزش ها هستند، هنگام تفکر بايد نخست بر ارزش‌ها تمرکز کرد و نه بر گزينه‌هائي که احتمالا اين ارزش‌ها را محقق مي‌سازند.

کيني معتقد است که تفکر ارزشي اساسا از دو فعاليت تشکيل مي‌شود: نخست درباره چيستي خواسته‌ها تصميم گيري مي‌شود و سپس چگونگي تحقق آنها مشخص مي‌شود.

برخي مواقع مي‌توان ارزش‌هاي مربوط به تصميم را حس کرد، ولي شايد بيان آنها مشکل باشد. حتي در موقعيت‌هاي پ‍يچيده فرد يا گروه اصلا نمي داند که چه مي خواهد. بنابراين براي افزايش هر چه بيشتر احتمال تحقق خواسته‌ها، دانستن و آگاهي کامل از خواسته‌ها مهم و شايد اساسي باشد.

تفکر درباره ارزش‌ها طبيعتا فهرستي ابتدائي از ارزش‌هاي خودآگاه فراهم مي‌کند و ارزش‌هاي ناخودآگاه و ضمني را نيز به خودآگاه و صريح تبديل مي‌کند. پس از تبيين همه ارزش‌ها، اعم از خودآگاه و ناخودآگاه، اهداف پنهان آشکار مي‌شوند، اهدافي که پيش از اين براي تصميم گيرنده ناشناخته بودند.

ارزش‌هاي مربوط به يک موقعيت تصميم نشان مي‌دهند که چه اطلاعاتي مهم هستند. پس از تعيين ارزش‌ها بايد فقط آن دسته از اطلاعات مربوط به گزينه‌ها را جمع‌آوري کرد که بتوانند براي قضاوت بين گزينه‌ها برحسب تحقق ارزش‌ها مفيد باشند. اگر اهداف به دقت تبيين و کمّي شوند آنگاه محاسبه و تعيين کارائي بالقوه جمع‌آوري اطلاعات بسيار سر راست مي‌شود. سازمان‌هاي بسيار زيادي را مي‌توان نام برد که مبالغ هنگفت و زماني بسيار طولاني صرف جمع‌آوري اطلاعاتي کرده‌اند که هيچ کاربردي نداشته‌است. اين در حالي است که اطلاعات تنها در صورتي ارزش دارند که با ابداع گزينه‌هاي بهتر يا انتخاب‌ عقلاني‌تر، تصميم‌گيرنده را به سمت پيامدهاي بهتر هدايت کنند.

مزيت ديگر تفکر ارزشي، ايجاد زباني مشترک براي تحقق اهداف در هر زمينه تصميم ويژه است. در حالي که در تفکر گزينه‌اي افراد با زمينه‌هاي تخصصي متفاوت از اصطلاحات فني مختلف استفاده مي‌کنند که تنها براي خودشان قابل فهم است، در تفکر ارزشي با ايجاد يک زبان مشترک ارتباطات و تفاهم بين کارشناسان با تخصص‌هاي مختلف تسهيل مي‌شود.

قضاوت‌هاي ارزشي آنچه را که در مساله تصميم مهم است، مشخص مي‌کنند. اين قضاوت‌ها هستند که هنگام گفتگو درباره مزايا و معايب گزينه‌ها بايد مورد بحث قرار گيرند. در اکثر مسائل عام‌المنفعه بسياري از مردم نظرات بسيار خوبي درباره ابعاد ارزشي مساله دارند، ولي چون بحث درباره جزئيات مربوط به پيامدهاي گزينه‌هاي مختلف مستلزم آشنائي با مفاهيم پيچيده و فني رشته‌هاي تخصصي است، نمي‌توانند در تصميم‌گيري مشارکت داشته باشند. به عبارت‌ ديگر اگر از ارزش‌ها سخني به ميان نيايد، بسياري از مردم را نمي‌توان در تصميم‌گيري مشارکت داد و ديگران نيز سهم اندکي خواهند يافت.

شنبه 16/4/1386 - 13:47
دنیای گیاهان و حیوانات

سايه‌ها براساس رابط با هم، نمود دارند. يک سايه در کنار سايه ديگرممکن است تيره تر يا روشن تر از آنچه هست به نظر برسد وقتي که روي سفيدي کاغذ کار مي‌کنيد و سايه‌ها را با چيزي به غير از آن مقايسه نمي کنيد، استقرار روابط سايه‌ها مشکل مي‌شود.

منظره‌هاي واقعي بر خلاف عکس، نوري فرار، رنگ‌هاي گيج کننده و بدون مرز دارند. شما هم مي توانيد مشکلات را حس کنيد علاوه بر آن هوا نيز ممکن است سرد باشد. همين که هنرجو شکل‌هاي اصلي را کم رنگ طراحي کرد با مشکل طراحي سايه‌ها مواجه مي‌شود، در ضمن سايه‌ها با گذشت زمان تغيير مي کنند. اولين سايه با جرات مستقر مي‌شود ولي خيره‌تر به نظر مي‌رسد، زيرا فقط با سفيدي کاغذ مقايسه مي‌شود اين سايه به طور يقين بعداً جا خواهد افتاد. عملاً اين سايه بعدها روشنتر به نظر خواهد رسيد ولي بدون وجود تيرگي در روي کاغذ نمي‌توان درجه سايه‌هاي قبلي را مشخص كرد.

مشکل ديگر، پيش دانسته‌ها است. هنرجوي مبتدي با علم به اينکه برف سفيد است در به کارگيري هر سايه‌اي براي نشان دادن آن بي‌ميلي از خود بروز مي‌دهند با مشاهده دقيق عکسها معلوم مي‌شود که در صحنه‌هاي برفي، سفيد چنداني وجود ندارد. چسبيدن به پيش دانسته‌ها و ناکافي تيره کردن سايه‌ها، دستيابي به ضبط صحنه اي پيچيده را غير ممکن مي سازد و انتظارات بيش از حد ابتداعي کار نيز يکي ديگر از مشکلات است. يک طراحي روشن سايه- روشن نياز به صبر و حوصله دارد. هنرجويي که بدون مد نظر گرفتن شالوده کار انتظار يک طراحي کامل را دارد يقيناً با يأس مواجه مي شود با حل کردن تدريجي اين مشکلات است که مي توان به سر منزل کمال رسيد..

شنبه 16/4/1386 - 13:46
دانستنی های علمی
جام جم آنلاين: اسلحه‌ AK47 موسوم‌ به‌ کالاشينکف‌ 60 ساله‌ شد‌. ميخائيل‌ کلاشنيکف‌ به‌ مناسبت‌ شصتمين‌ سال طراحي‌ و ساخت‌ اسلحه‌ مشهور کلاشينکف‌‌ در موزه‌ نيروهاي‌ مسلح‌ روسيه‌ گفت‌‌: اگر جنگ‌ جهاني‌ دوم‌ نبود و آلمان‌ ها به‌ شوروي‌ حمله‌ نمي‌ کردند من‌ به‌ احتمال‌ زياد تجهيزات‌ و ماشين‌ آلات‌ کشاورزي‌ طراحي‌ مي‌ کردم‌‌.
وي‌ افزود:‌ در رژه‌ هاي‌ آموزشي‌ اسلحه‌ هايي‌ را که‌ تنها يک‌ تير شليک مي‌ کرد در دست‌ داشتم‌ و همين‌ موضوع‌‌ ايده‌ ساخت‌ نوعي‌ مسلسل اتوماتيک‌ که‌ بتواند به‌ سربازان‌ شوروي‌ در جنگ‌ کمک‌ کند‌ در ذهنم‌ نقش‌ بست‌‌.
وي‌ گفت‌:‌ در طول‌ ‌88‌ سال‌ زندگي‌ 150 نوع‌ اسلحه‌ طراحي‌ کردم‌ و موزه‌ هاي‌ نظامي‌ کنوني‌ در واقع انستيتوهاي‌ من‌ هستند.
طراح‌ اسلحه‌ کلاشينکف‌‌ با بيان‌ اينکه‌ آرزو دارد با فيدل‌ کاسترو رهبر کوبا ديدار کند‌ گفت:‌‌ دوست‌ داشتم‌ در سفرم‌ به‌ کوبا با فيدل‌ کاسترو ديدار کنم‌ ، اما وي‌ در بيمارستان‌ بود و من‌ به‌ ونزوئلا رفتم‌‌.
همچنين‌ آندره‌ کاکوشين‌‌ نماينده‌ دوما و دبير سابق‌ شوراي‌ امنيت‌ روسيه‌ هم‌ در اين‌ نشست‌ مطبوعاتي‌ گفت‌‌: اسلحه‌ کلاشينکف‌ سمبل‌ سلاح‌ هاي‌ ما و ساخت‌ اين‌ اسلحه‌ ها بيانگر توان‌ علمي‌ و فني روس‌ ها است‌. ‌ 
شنبه 16/4/1386 - 13:46
کامپیوتر و اینترنت

يك مقام مطلع گفت: برخلاف سخنان برخي از مسئولان ايرانسل مبني بر به توافق رسيدن براي ارايه سرويس MMS ، اعمال محدوديت و كنترل MMS ايرانسل به درخواست شوراي عالي انقلاب فرهنگي بوده است.


اين مقام مطلع كه نخواست نامش فاش شود به فارس گفت: محدوديت سرويس MMS ايرانسل بنا به دستور شوراي عالي انقلاب فرهنگي بوده است.

وي تاكيد كرد: همزمان با ابلاغ اين دستور از سوي سازمان تنظيم مقررات به شركت ايرانسل مسئولان اين اپراتور با سازمان تنظيم مقررات وارد مذاكره شدند ولي تاكنون نتيجه‌اي نداده است.
وي در خصوص اين پرسش كه برخي مدعي دستور سازمان تنظيم مقررات براي محدوديت اين سرويس توسط ايرانسل هستند، گفت: سازمان تنظيم مقرات تنها اجرا كننده دستورات بوده و اين امر به ايرانسل نيز ابلاغ شده است.

در ابتداي سالجاري خبرگزاري فارس از مصوبه شوراي انقلاب فرهنگي براي فيلترينگ MMS هاي غيراخلاقي به وزارت ارتباطات خبر داد بود كه در از سوي مقامات اين وزارتخانه در نهايت تاييد شد.

محمد سليماني وزير ارتباطات چندي پيش در پاسخ به پرسش فارس مبني بر اينكه با توجه به مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه بر كنترل و فيلتر MMS هاي غيراخلاقي در شبكه تلفن همراه تاكيد دارد سرنوشت اپراتور سوم كه خدمات نسل سوم تلفن همراه چون ويدئو آنلاين و ارسال صوت و تصوير ارايه خواهد كرد چيست؟ تاكيد كرد: براي اين امر نيز پيش بيني شده است بند يا تبصره‌اي درقرارداد اپراتور سوم گنجانده شود تا مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اجرايي شود.
شنبه 16/4/1386 - 2:33
بیماری ها
جام جم آنلاين: یکی از موضوعاتی که اخیرا در زمینه رژیم غذایی سالم توجه خاصی به آنمی شود مصرف چربی و تاثیر آن در سلامت است.
بی تردید چربیها و روغن ها بخش مهمی از برنامه غذایی را تشکیل می دهند. شاید همواره شنیده شده که کاهش مصرف چربی به حفظ سلامت و تقلیل خطر ابتلا به بیماری ها کمک می کند.
واقعیت این است که بدن انسان به مقادیری از انواع چربی نیاز مند است و حذف آن از برنامه غذایی نه تنها به سلامت کمک نمی کند بلکه پیامدهای ناخوشایندی دارد.
اما نباید فراموش کرد که انواع چربی اثرات متفاوتی را بر بردن اعمال می کنند بطوریکه برخی انواع آن باعث ارتقاء سلامت شده و لذا چربی های شفا بخش نامیده شده اند و بعضی انواع دیگر به اندازه خطرناکند که افزایش مصرف آنها ممکن است آسیب جبران ناپذیری به سلامت افراد وارد کند.

انواع چربی ها
بطور کلی چربی ها و روغن ها زنجیره ای از ملکول های اسید های چرب هستند که عمدتا از اتم های کربن ساخته شده اند. چربی ها به دلیل داشتن اتصالات کربنی بیشتر در میان اتم های کربنشان در دمای اطاق به حالت جامد ند و به همین علت هم به آنها اشباع شده گویند. انواع دیگر چربی که اتصالات کربنی کمتری دارند غیر اشباع نامیده می شوند و در دمای اطاق به حالت مایعند مانند انواع روغن های گیاهی.

چربی های بد:
- چربی اشباع: همانطور که گفته شد این نوع چربی در دمای اطاق به حالت جامد است. چربی اشباع در غذاهایی با مواد اولیه حیوانی مانند گوشت ، شیر پر چرب ، کره ، و پنیر یافت می شود عامل تغذیه ای مهمی در افزایش کلسترول بد خون به شمار می رود. البته برخی مواد دیگر از جمله روغن نارگیل ، روغن پالم ، و کره کاکائو نیز حاوی چربی اشباع هستند و به هنگام خرید این مواد باید به محتوای چربی آنها هم توجه داشت.
- چربی ترنس: چربیهای ترنس نیز مانند نوع اشباع می توانند سطوح کلسترول بد خون را بالا ببرند اما چربی خوب خون را نیز پایین می آورند. این نوع چربی در غذاهای تهیه شده با روغن های هیدروژنه مانند کراکرها ، غذاهای سرخ شده ، انواع دونات ها و کلوچه ها وجود دارند.

چربی های خوب:
- چربی های غیر اشباع: وقتی صحبت از چربی سالم یا خوب است منظور چربی های غیر اشباع از نوع پلی و مونو هستند که اگر به جای چربی اشباع مصرف شوند سطوح کلسترول بد خون را کاهش می دهند. انواع روغن مانند روغن زیتون ، کانولا و آفتابگردان جزء این گروه هستند و البته برخی مواد دیگر مانند آجیل نیز منابع خوبی از این نوع چربی محسوب می شوند.
اسیدهای چرب امگا – سه که در روغن ماهی مانند ماهی تن و سالمون یافت می شوند نوعی چربی اشباع نشده پلی هستند که در برابر بیماریهای قلبی عروقی اثر حفاظت بخش دارند.
به هرحال نکته مهم این است که گنجانیدن چربی در برنامه غذایی لازم است اما در این مورد هم رعایت تعادل در میزان مصرف به اندازه نوع روغن مصرفی حائز اهمیت است.

بنابر توصیه متخصصان:
- برای بهره مندی از فوائد و اثرات مثبت چربی ها در بدن ، انواع چربی اشباع نشده مونو بویژه اسیدهای چرب امگا – سه را مصرف کنید.
- مصرف انواع اشباع و بخصوص ترنس را ( که تحت عنوان روغن های گیاهی هیدروژنه یا تا حدی هیدروژنه معرفی می شوند) را محدود کنید.
- همه غذاها ی دارای چربی ، حاوی مخلوطی از اسیدهای چرب اشباع نشده پلی و مونو و اسیدهای چرب اشباع هستند.لازم نیست و حتی توصیه نمی شود حتی یکی از انواع چربی به طور کلی ازبرنامه غذایی حذف شوند.
- بهترین نوع چربی اسیدهای چرب امگا – سه هستند که به فراهم کردن ویتامین E و سلنیم کمک می کنند. در جذب ویتامین ها و مواد مغذی مهم از میوه ها و سبزیجات موثرند. گنجانیدن مقادیر مناسب و متعادل آنها در غذا به جلوگیری و درمان بیماریهای قلبی ، دیابت ، چاقی ، سرطان ، درد های استخوانی و حالت های التهابی کمک می کند.
- اسیدهای چرب امگا- سه برای رشد و تکامل مغز کودکان ضروری اند و با خاصیت ضد التهابی که دارند در پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثرند و اینگونه است که گفته می شود شفا بخش اند.
شنبه 16/4/1386 - 2:33
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته