• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1549
تعداد نظرات : 132
زمان آخرین مطلب : 5439روز قبل
ورزش و تحرک

تحت تأثیر محبوبیت فراوان بسکتبال در بین عامه، مورگان تصمیم گرفت برای دانشجویان خود ورزشی را به وجود آورد که بازی از روی تور انجام گیرد و لذت بخش باشد. مورگان با استفاده از تویی توپ بسکتبال که به دلیل سبکی وزن، به دست‌ها آسیب نمی‌رساند، بازی را شروع کرد. با وجود این که به طور آهسته و کند از Y.M.C.A آغاز شد ولی طولی نکشید که در کلیه شهرهای ماساچوست و نیوانگلند عمومیت یافت. در اسپرینگ فیلد، دکتر ت. آهالستیگ با مشاهده بازی، مینتونت را به والیبال تغییر نام داد، زیرا قصد اساسی از بازی کردن، فرستادن و برگشت دادن (رد و بدل کردن) توپ از روی تور است که کلمه والیبال، در معنا، این نیت را مشخص می‌سازد. با اینکه والیبال در آغاز ورزشی سالنی بود و در محل‌های سرپوشیده انجام می‌شد و اساسا برای فعالیت‌های سرگرم کننده پیشه‌وران و تجار اختصاص یافته بود ولی کم‌کم به زمین‌های روباز کشیده شد و به عنوان یکی از فعالیت‌های جالب توجه تابستانی درآمد و به شدّت پیگیری می‌شد.

در آغاز برای بازی والیبال قوانین خاصی تدوین نشده بود، هر فرد و در هر کشوری به میل خود و به طریق مختلف با توپ بازی می‌کرد. رفته‌رفته والیبال در مناطق و نواحی مختلف جهان گسترش می‌یافت.

کم‌کم قوانینی برای این بازی وضع شد و روش‌ها و حرکات تکنیکی جایگزین حرکات قبلی گردید. در سال ۱۹۰۰ پذیرفته شد که امتیازات هر ست بازی ۲۱ پوئن (امتیاز) باشد. در سال ۱۹۱۲ سیستم چرخش به تصویب رسید. در سال ۱۹۱۷ پذیرفته شد که هر ست بازی ۱۵ امتیاز باشد. در سال ۱۹۱۸ تعداد بازیکنان هر طرف زمین ۶ نفر پیشنهاد شد، که مورد قبول عامه قرار گرفت. در سال ۱۹۲۱ موافقت شد که هر تیم با حداکثر سه ضربه توپ را به طرف دیگر بفرستد. در سال ۱۹۲۳ اندازه زمین بازی ۹×۱۸ متر تعیین شد.

به مرور در سال‌های بعد، قوانین فراوانی برای این بازی وضع شد و در بسیاری از قوانین قبلی نیز تغییراتی حاصل گشت. هم‌اکنون نیز هر چهار سال یک بار در کنگره جهانی والیبال تغییراتی در قوانین بازی به تصویب می‌رسد. از جدیدترین و مهمترین قوانین مانند تغییر روش امتیازگیری به رالی، سقف امتیاز ۲۵ برای ست‌های اول، دوم، سوم و چهارم و امتیاز ۱۵ برای ست پنجم و افزودن بازیکن آزاد،

اولین کشور خارجی که والیبال را پذیرفت، کشور کانادا و به سال ۱۹۰۰ بود. اساسا نهضت Y.M.C.A (سازمان جوانان مسیحی) در معرفی این ورزش به دیگر کشورهای جهان و گسترش آن، سهم فراوانی دارد.

بازی والیبال در پایان سال ۱۹۰۰ به هندوستان و در سال‌های ۱۹۰۵ به کوبا، ۱۹۰۹ به پورتوریکو، ۱۹۱۰ به فیلیپین، ۱۹۱۲ به اورگوئه، ۱۹۱۳ به چین و ۱۹۱۷ به ژاپن و به تدریج از سال ۱۹۱۴ به بعد توسط سربازان آمریکایی و مستشاران و اشخاص دیگر به کشورهای اروپایی از قبیل فرانسه، چکسلواکی، لهستان، شوروی، بلغارستان معرفی شد و گسترش یافت.

پذیرش این ورزش در اروپا در ابتدا کند بود. فرانسه، چکسلواکی و لهستان سه کشوری بودند که قبل از دیگران اقدام به تشکیل فدراسیون ملی والیبال در کشور خود نمودند. شوروی که در سال ۱۹۲۳ اقدام به تأسیس انجمن ملی والیبال نمود، برای پیشرفت و دگرگونی آن فعالیت زیادی به عمل آورد. شوروی از کشورهایی است که در پیشرفت تکنیک و تاکتیک والیبال و تنظیم قوانین در جهان سهم به سزایی دارد و همواره از قدرت‌های بزتر این ورزش بوده‌است.

کشورهای فرانسه، چکسلواکی و لهستان پس از تشکیل فدراسیون ملی مصمم شدند که با کمک کشورهای دیگر فدراسیون جهانی والیبال را تأسیس نمایند و در سال ۱۹۳۶ به هنگام بازی‌های المپیک در برلین آلمان در این زمینه فعالیت زیادی نمودند ولی با آغاز جنگ جهانی دوم و طغیان آن در اروپا اقدامات آنان متوقف شد. به طور کلی تغییرات و پیشرفت والیبال را می‌توان به سه دوره تقسیم نمود، دوره اول از سال آغاز تا سال ۱۹۱۸، دوره دوم از سال ۱۹۱۹ تا سال ۱۹۴۶ و دوره سوم از سال ۱۹۴۷ به بعد که تغییرات و پیشرفت اساسی والیبال در دوره سوم صورت پذیرفته‌است. پس از جنگ جهانی دوم، فعالیت‌های فراوان برای حرکت جدید به والیبال مجدداً آغاز شد و اولین مسابقه بین‌المللی در قاره اروپا بین تیم‌های ملی فرانسه و چکسلواکی در پاریس برگزار گردید. و در آوریل ۱۹۴۷ کنگره‌ای با شرکت نمایندگان چهارده کشور از سراسر جهان در پاریس برگزار و موافقت شد که فدراسیون بین‌المللی والیبال (F.I.V.B) در پاریس تشکیل شود و پل لیبود فرانسوی به عنوان اولین رئیس انتخاب شود.

امروزه این فدراسیون حدود ۲۱۷ کشور عضو دارد (سال ۲۰۰۷) و بیش از ۲۰۰ میلیون نفر از مردم جهان والیبال بازی می‌کنند. اولین رئیس فدراسیون جهانی والیبال پل لیبود تا سال ۱۹۸۴ (یعنی ۳۷ سال) ریاست را برعهده داشت.

پس از تأسیس فدراسیون جهانی والیبال، کمیته‌های مختلفی در داخل آن به وجود آمد و برنامه مسابقات رسمی جهانی تنظیم و آغاز شد. در سال ۱۹۴۹ اولین دوره مسابقات جهانی والیبال برای مردان در پراگ و در سال ۱۹۵۲ دومین دوره مسابقات جهانی مردان و اولین دوره مسابقات جهانی زنان در مسکو برگزار شد. برنامه این مسابقات بطور منظم هر چهار سال یک بار تاکنون در کشورهای مختلف انجام شده‌است.

در سال ۱۹۶۴ مسابقات والیبال مردان و زنان به برنامه بازی‌های المپیک ۱۹۶۴ توکیو اضافه شد. علاوه بر مسابقات قهرمانی جهان و المپیک، مسابقات والیبال مردان و زنان در سراسر جهان با عنوان‌های جام جهانی، لیگ جهانی، قهرمانی اروپا، پان آمریکن، قهرمانی آسیا، بازی‌های آسیایی، والیبال ساحلی، یونیور سیاد، قهرمانی آفریقا، ارتش‌های جهان، گراندپری زنان، راه‌آهن‌های جهان، قهرمانی ناشنوایان، قهرمانی معلولین، پارالمپیک معلولین، قهرمانی کشورهای عربی، چهار تیم برتر، جایزه بزرگ، ستاره‌ها و تورنمنت‌های جهانی و دوستانه و غیره در گروه‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان بطور منظم انجام می‌شود. در تاریخچه والیبال جهان باید کشور ژاپن را به عنوان دگرگون کننده تکنیک‌ها، تاکتیک‌ها و آمادگی جسمانی در والیبال معرفی نمود (دگرگون کننده در سرویس، ساعد، انواع [[تاس]خ‌ها، [[توپ‌گیری]خ و انواع آبشارهای سرعتی با پاس‌های کوتاه الف و ب و ترکیبی و به ویژه بدنسازی)

شنبه 30/3/1388 - 20:22
ورزش و تحرک

تاریخچه بسکتبال زادگاه بازی بسکتبال آمریکاست . این بازی در اوایل پاییز سال ۱۸۹۱ میلادی توسط شخصی به نام جیمز نای اسمیت پایه ریزی و ابداع شد . اما ، از قرن‌ها پیش در میان ساکنان نقاط مختلف قاره آمریکا ، به ویژه آمریکای مرکزی و جنوبی انواعی از بازی و مسابقه رایج بوده که کم و بیش به بسکتبال شباهت داشته‌است .

سابقه تاریخی در کشور آرژانتین ، نوعی بازی سنتی و قدیمی در میان گله دار‌ها متداول است که آن را (پاتو) (PATO) می‌نامند . در این بازی ، دو تیم سوار بر اسب در می‌دانی وسیع به تاخت و تاز می‌پردازند و هر تیم کوشش می‌کند توپی را که شش حلقه (مانند دستگیره) بر بدنه آن هست ، با پرتاب کردن و پاس دادن به یاران خودی ، به آن سوی میدان برساند و از حلقه و توری سبدی که در انتهای میدان بر روی ستونی چوبی نصب شده ، عبور دهد . این بازی تا حدی شبیه بسکتبال است اما شباهت بازی پوک تاپوک با ورزش بسکتبال بیش از پیش است . پوک تاپوک ، در میان اقوام متمدن قاره آمریکای جنوبی و مرکزی رواج بسیار داشت به ویژه اقوام مایا و تولتک (در ناحیه مکزیک کنونی) این بازی را کهن با توپ و حلقه‌های ثابت در می‌دانی وسیع انجام می‌شد ، با علاقه و هیجان زیادی برگزار می‌کردند .

 تولد بسکتبال

جیمز نای اسمیت یک پزشک کانادایی بود که با ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد و تابعیت آن کشور را گرفت . در سال ۱۸۹۱ یعنی زمانی که دکتر نای اسمیت در دانشگاه ورزش اسپرینگ فیلد (واقع در ایالت ماساچوست آمریکا) درس می‌داد ، رئیس دانشگاه از او خواست ورزشی ابداع و اختراع کند که دانشجویان بتوانند در فصل زمستان در سالن به آن بپردازند تا آمادگی جسمانی خود را برای پرداختن به مسابقات میدانی فوتبال ،هاکی و بیسبال، در فصل بهار و تابستان حفظ کند .

دکتر نای اسمیت پس از بررسی رشته‌های موجود ورزشی ، دریافت که ورزش جدید باید :

  • توپ در آن نقش داشته باشد .
  • به صورت گروهی به اجرا در آید .
  • اصل رقابت در آن رعایت شود .
  • و بر مهارت استوار باشد .
  • هیچ گونه خشونتی و برخوردهای سخت بدنی مبتنی نباشد .

حاصل این افکار و اندیشه‌ها ورزشی شد به نام بسکتبال که امروزه پس از سپری شدن نزدیک به یک قرن و اندی از اختراع آن ، از پر طرفدارترین و هیجان انگیزترین رشته‌های ورزش بین المللی است . دکتر نای اسمیت در شروع کار دو سبد که مخصوص حمل میوه بود بر دیوار دو طرف سالن ورزش دانشگاه و در ارتفاعی بلندتر از قد یک انسان قد بلند نصب کرد و به دو گروه از ورزشکاران جوان دانشگاه آموزش داد که توپی را دست به دست بدهند و سعی کنند آن را به درون سبد بیندازند . در این حال ، تیم مقابل باید بکوشد که مانع از انجام این کار شود و توپ را هم از چنگ حریف بربایند و تصاحب کند. نخستین مسابقه‌ای که به این ترتیب و به صورتی تجربی ترتیب یافت میان دو تیم ۹ نفره در کالج اسپرینگ فیلد بود و اولین گل تاریخ بسکتبال را هم یکی از بازیکنان به نام «ویلیام چیلس» به سبد انداخت . بعدها شخصی به نام «فرانک ماهان» با توجه به اینکه در زبان انگلیسی سبد را بسکت (BASKET) و توپ را بال (BALL) می‌گویند ، این ورزش را بسکتبال نامید . دکتر نای اسمیت ، برای آنکه بازی بسکتبال خشن نشود ، مقررات دقیقی برای آن به وجود آورد . بعضی از مقررات اولیه بسکتبال چنین بود :

 

  • بازیکنان حق نداشتند توپ را از دست هم بربایند .
  • بازیکنی که توپ را در اختیار داشت ، نباید با آن راه برود یا بدود .
  • هل دادن و هر نوع خشونت ممنوع بود .
  • فقط بازیکنانی که توپ را در اختیار نداشتند می‌توانستند به هر طرف بدوند و جا بگیرند .
  • بازیکن توپ به دست باید توپ را به طرف یاران خود پرتاب کند و به آنها برساند .

در آغاز ، ته سبد هم بسته بود و هر بار که توپ به درون سبد می‌افتاد باید کسی به کمک نردبان توپ را از سبد بیرون بیاورد . در سال ۱۸۹۲ شخصی به نام «لئو آلن» سبد بسکتبال را که تا آن روز از ترکه چوب یا الیاف بود و به همین دلیل به زودی پاره و فرسوده می‌شد ، از سیم بافت تا استحکام بیشتری داشته باشد . دیری نگذشت که این ورزش جدید طرفداران زیادی در میان دانشجویان دانشگاه اسپرینگ فیلد و دیگر دانشگاه‌ها یافت .دکتر نای اسمیت هم مقررات و قوانین بسکتبال را کامل تر کرد و نسخه‌هایی از آن را به هر دانشگاه یا باشگاهی که علاقمند بود ارسال داشت . این مقررات در سال ۱۸۹۲ میلادی به صورت کتابچه‌ای برای استفاده عموم منتشر شد . کشور کانادا نخستین کشور خارجی بود که ورزش بسکتبال به آن راه یافت . دیگر کشور‌ها هم بتدریج و در سال‌های بعد پذیرای این ورزش جدید شدند : فرانسه در سال ۱۸۹۳ ، چین و هندوستان در سال ۱۸۹۴ ، انگلستان در سال ۱۸۹۴ ژاپن در سال ۱۹۰۰ و .. . نخستین مسابقه رسمی بسکتبال در سال ۱۸۹۶ بین دو تیم از دو دانشگاه شیکاگو و آیوا برگزار شد . نتیجه این بازی تاریخی ۱۵ بر ۱۲ به سود تیم دانشگاه شیکاگو بود . در سال ۱۹۳۰ دکتر نای اسمیت کتابی درباره خواص بسکتبال تالیف کرد تا نشان دهد که بازی بسکتبال گرچه بسیار پر تحرک است اما حتی برای سالمندان هم خطری ندارد و آسیبی متوجه اعضای حیاتی بدن (قلب و کلیه) نخواهد شد .

شنبه 30/3/1388 - 20:20
ورزش و تحرک
مقررات بازی بدمینتون و مشخصات زمین بازی بدمینتون

زمین بازی:
زمین بازی بدمینتون به شكل مستعطیل می باشد و با خطوطی به عرض 40 میلی متر كشیده می شود. خطوط زمین باید به سادگی قابل تشخیص بوده و بهتر است به رنگ سفید یا زرد كشیده شود. طول زمین 13/4 متر - عرض زمین دو نفره 6/10 متر - عرض زمین یك نفره 5/30 متر می باشد. كلیه این خطوط جزو زمین محسوب می شود. ارتفاع پایه های تور 155 متر می باشد.

توپ:
از مواد طبیعی یا مصنوعی ساخته می شود. باید از جنس چوپ پنبه كه لایه چرمی دارد باشد. توپ چرمی باید دارای 16 پرك باشد كه به پایه وصل می شوند. وزن توپ باید بین 4/74 تا 4/50 گرم باشد.

راكت:
راكت بدمینتون معمولاً از جنس چوبی یا فلزی می باشد. راكت از قسمتهای: دسته - میله - گلو یا سه راهی - صفحه راكت (كله راكت) تشكیل شده است.

قرعه كشی:
برای شروع بازی داور مسابقه با سكه عمل قرعه كشی را انجام می دهد. نفر برنده قرعه كشی می تواند توپ یا دریافت (زمین) را انتخاب كند. برنده بازی كسی است كه دو گیم از سه گیم را ببرد.

امتیازات گیمها:
در مردان 15 تایی است و در نونهالان و بانوان 11 تایی است. در بازیهای یك نفره و دو نفره مردان كسی که زودتر به امتیاز 15 برسد برنده گیم محسوب می شود و در بانوان و در نونهالان هر كسی زودتر به امتیاز 11 برسد برنده گیم محسوب می شود. هر كس 2 گیم از 3 گیم را ببرد برنده بازی است.

یسینیگ چیست؟
اگر در آقایان امتیاز به 14- 14 رسید و یا در بانوان به امتیاز 10-10 شد از كسی كه زودتر به امتیاز 14 و یا 10 رسید سؤال می شود كه آیا امتیاز اضافه می خواهد یا نه و اگر جواب مثبت باشد بازی به 17 و 13 ادامه می یابد و اگر جواب منفی باشد بازی در همان 15 و 11 به پایان می رسد. فردی که برنده گیم شد در گیم بعدی اولین سرویس را می زند.
تنها بازیكنی امتیاز كسب می كند كه سرویس را زده باشد و توپ را در زمین بازیكن مقابل بخواباند.

تعویض زمین:
بازیكنان بایستی در موارد زیر زمین را عوض كنند:
1-پایان گیم اول
2-پیش از شروع گیم سوم
3-در صورت تساوی 1بر1 در گیم سوم در آقایان در پوئن 8 و در خانمها و نونهالان در پوئن 6 تعویض زمین صورت می گیرد.

سرویس:
زننده و گیرنده سرویس باید به صورت مورب در داخل محوطه سرویس و بدون تماس با خطوط محوطه سرویس قرار گیرند. از لحظه شروع سرویس تا پایان اجرای ضربه باید قسمتی از هر دو پای بازیكن در حالتی ثابت با زمین تماس داشته باشد. راكت زننده سرویس باید اولین را به پایه (كله) توپ بزند. هنگام برخورد توپ با راكت زننده سرویس تمام توپ باید از كمر سرویس زننده پایینتر باشد. میله راكت زننده سرویس از لحظه زدن ضربه به توپ باید به طرف پایین امتداد داشته باشد به نحوی كه تمامی كله راكت از تمامی دست حامل راكت بازیكن پایینتر باشد. هنگام زدن سرویس اگر توپ با راكت زننده سرویس برخورد نكند خطا محسوب می شود زننده سرویس نباید قبل از آمادگی كامل گیرنده سرویس اقدام به زدن سرویس كند در بازیهای یك نفره ریا، تا زمانی كه زننده سرویس امتیازی كسب نكند و یا اینكه امتیاز او در آن گیم زوج باشد زننده و گیرنده سرویس باید در زمین سمت راست قرار گیرند و تا زمانی كه امتیاز زننده سرویس در آن گیم فرد باشد بازیكنان موظفند در سمت چپ زمین برای زدن سرویس و دریافت اقدام نمایند.

اگر دریافت كننده سرویس مرتكب خطا شد و یا توپ در زمین وی متوقف شود زننده سرویس یك امتیاز كسب می كند و از طرف دیگر زمین اقدام به زدن سرویس بعدی می كند.
اگر زننده سرویس مرتكب خطایی شود و یا اینكه توپ در زمین وی متوقف شود زننده سرویس حق زدن سرویس را از دست می دهد و آنگاه گیرنده سرویس حق زدن سرویس را به دست می آورد بدون اینكه امتیازی به طرفین داده شود.

بازیهای دو نفره:
هنگام شروع گیم و هر زمانی كه یكی از طرفین حق زدن سرویس را به دست آورد، باید از قسمت راست زمین اقدام به زدن سرویس نماید. فقط سرویس گیرنده حق برگشت سرویس را دارد در صورتی كه توپ به همبازی گیرنده سرویس برخورد كند و یا ضربه ای به توپ وارد كند خطا محسوب می شود و در این صورت به زننده سرویس یك امتیاز تعلق می گیرد، به جز اولین سرویس هر تیم که دو بار حق زدن سرویس را دارد. پس از برگشت سرویس توسط دریافت كننده هر یك از بازیكنان می توانند به توپ ضربه بزنند. در زدن سرویس اگر عدد پوئن فرد باشد نفر فردزن از سمت راست اولین سرویس را می زند و اگر پوئن زوج باشد نفر زوج زن در سمت راست اولین سرویس را می زند و نفر بعدی از طرف دیگر اقدام به زدن سرویس می كند. هر یك از بازیكنان برنده گیم، می تواند اولین سرویس گیم بعدی و هر از بازیكنان بازنده گیم نیز می تواند اولین دریافت كننده سرویس گیم بعد باشد. (پس از پایان هر گیم و در شروع گیم بعد می توان جای نفرات را عوض كرد).

اشتباهات (خطاهای) محوطه سرویس:
1-اگر بازیكن خارج از نوبت سرویس بزند. 2-به طور اشتباه از سمت دیگر سرویس زده باشد. 3-به طور اشتباه در سمت دیگر زمین برای دریافت سرویس ایستاده و سرویس زده باشد. اشتباه محوطه سرویس اگر بعد از زدن سرویس بعدی تشخیص داده شود، نباید اصلاح گردد ولی اگر قبل از زدن سرویس بعدی تشخیص داده شود، اگر هر دو اشتباه كرده باشند به جا داده می شود ولی اگر یكی از طرفین اشتباه كند و رالی به نفع او تمام بشود به جا داده می شود و چنانچه رالی به ضرر او تمام شود اشتباه اصلاح نمی شود.

خطاهای بازی بدمینتون Faults :
موارد زیر خطا محسوب می شود:
1-اگر سرویس صحیح زده نشود.
2-اگر توپ در هنگام بازی خارج از محوطه زمین بازی فرود آید.
3- از داخل بازدید تور عبور كند.
4-از تور عبور نكند. (قبل از عبور از تور بیافتد.)
5-به سقف یا دیوارهای دور زمین برخورد كند.
6-به بدن یا لباس بازیكن برخورد كند و یا در اطراف زمین به هر شیء یا فردی تماس پیدا كند.
7-اگر به توپ در زمین حریف ضربه زده شود.
8-برخورد لباس ویل راكت به تور و نگهدارنده های او (پایه)
9-زمانی كه توپ در حال عبور از بالای تور است مانع ضربه زدن حریف شود.
10-در طول بازی بازیكن به طور عمده متمركز حریف خود را بهم بزند. (مثل ایجاد سر و صدا و حركات غیر عادی و خصمانه)
11-در حین بازی، گرفتن توپ با راكت و با كمی مكث به آن ضربه زده شود. (حمل شود)
12-توسط بازیكن دو بار ضربه زده شود.

مواردی كه به جا داده می شود:
1-برای هر اتفاق پیش بینی نشده یا تصادفی به جا داده می شود.
2- به جز زمان سرویس اگر توپ روی تور و یا بعد از عبور از آن در زمین حریف داخل مشبكهای تور گیر كند به جا داده می شود
3- اگر زننده و گیرنده سرویس هر دو به طور همزمان هنگام سرویس مرتكب خطا شوند به جا داده می شود.
4- اگر زننده سرویس قبل از اینكه گیرنده سرویس آماده دریافت باشد اقدام به زدن سرویس نماید به جا داده می شود
5- اگر در جریان بازی توپ خورد شود و یا كله توپ از آن جدا شود به جا داده می شود.
6- اگر داور خط ورود توپ را ندیده باشد و نتواند تصمیم بگیرد به جا داده می شود.

در هر یك از موارد بالا كه به جا داده شد، بازی بدون اضافه نمودن امتیاز ادامه می یابد و بازیكنی كه زننده سرویس بود دوباره سرویس می زند. وقت استراحت بین دو گیم اول و دوم حداكثر 90 ثانیه است و بین گیم دوم و سوم حداكثر 5 دقیقه است. بازیكن بدون اجازه داور حق ترك زمین را ندارد به جز در 5 دقیقه استراحت بین گیم دوم و سوم. در حین انجام رالی مربی حق راهنمایی بازیكن خود را ندارد و فقط در زمان استراحت 90 ثانیه و 5 دقیقه می تواند بازیكن خود را راهنمایی كند. در بدمینتون چیزی به نام تایم اوت وجود ندارد و فقط بازیكن می تواند با اجازه داور آب بخورد یا حوله بگیرد. تعداد داور در بازیهای رسمی و بین المللی 13 نفر هستند ولی می توان با 3 داور بازی را برگزار كرد. در بدمینتون بازیكنان متخلف با كارتهای زرد و قرمز و مشكی جریمه می شوند. اگر بازیكنی رفتار غیر ورزشی انجام دهد با تذكر و كارت زرد همراه می شود و اگر بر آن كار اصرار ورزد با كارت قرمز جریمه می شود. بدین صورت كه اگر صاحب سرویس باشد، سرویس را به بازیكن مقابل می دهند و اگر دریافت كننده باشد، یک امتیاز به بازیكن مقابل می دهند. اگر چنانچه بازیكن بر یك رفتار زشت و غیر ورزشی اصرار ورزد و كارت قرمز بگیرد و مجدد آن كار را انجام دهد داور، سرداور مسابقه را مطلع می كند و سرداور با كارت مشكی آن بازیكن را اخراج می كند.

تعداد بازیكنان هر تیم در آموزشگاهها:
در ابتدایی 5 نفر و در راهنمایی و متوسطه هر تیم 7 نفرند. در مسابقه بین دو تیم در ابتدایی دو بازی یك نفره و یك بازی دو نفره و دو بازی یك نفره در آخر و در راهنمایی و متوسطه دو بازی یك نفره و دو بازی دو نفره و یك بازی یك نفره در آخر انجام می شود
شنبه 30/3/1388 - 20:14
سياست

اعتراض سوم:

یکی از کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم،درنامه ای به شورای نگهبان، با ذکر این دلیل که در انتخابات تقلب شده است، خواستار ابطال نتایج انتخابات ریاست جمهوری این دوره  شد. ایشان که در این رقابت کمتر از یک درصد آراء را کسب کرده است ، معتقد است بیشتر مردم به ایشان رای داه اند اما نتایج  اعلام شده واقعی نیست. غافل از اینکه در بسیاری از مناطق حتی نمایندگان ایشان در سر صندوقها هم به کاندیدای دیگری رای داده اند!!

ظاهرا چندین هزار ناظر و مجری انتخابات و حتی نمایندگان خود ایشان در سر صندوقها هیچکدام  با سواد نبوده اند و قادر نبوده اند اسامی را درست بخوانند. به همین علت بجای کروبی ، احمدی نژاد خوانده شده است. البته  در زمانی که ایشان بعنوان نماینده تهران رای آورده و چند دوره وارد مجلش شدند، تمام مجریان و ناظرین باسواد بودند و اسم ایشان را درست خواندند اما بعدها با گذشت زمان سواد خود را از دست داده اند !!  

منتظر اعتراضات تاریخی دیگر باشید

شنبه 30/3/1388 - 19:48
سياست

اعتراض دوم:

آقای میرحسین موسوی که از همان ساعات اولیه اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در تمام محافل ومجالس فریاد برمی آورد که رای من بیشتر از احمدی نژاد بوده است ونتایج اعلام شده غیر واقعی می باشد ،در شکایت های اخیر خود به شورای نگهبان اعلام کرده که : یکی از دلایلی که احمدی نژاد رای بیشتری آورده این است که نزدیک انتخابات سود سهام عدالت بین مردم توزیع  کرده وحقوق کارمندان دولت را نیز  افزایش داده است. بالاخره ازافاضات جناب میرحسین متوجه نشدیم که احمدی نژاد رای بیشتری آورده یا کمتر!!


منتظر اعتراضات تاریخی دیگر باشید

شنبه 30/3/1388 - 19:24
سياست

اعتراض اول:

یکی از کاندیداهای دوره دهم انتخابات ریاست  جمهوری ،در اعتراض به نتایج انتخابات در بعضی شهرستان ها عنوان کرد :اینکه در برخی شهر ها آمار آرا ء به دست آمده از صد درصد واجدین شرایط آن  شهرستان بیشتر بوده است ، دلیلی محکم!!بر تقلب در انتخابات است. غافل از اینکه درانتخابات ریاست جمهوری گاهی اوقات ممکن است در برخی مناطق،تعداد شرکت کنندگان در رای گیری حتی تا 150درصد واجدین شرایط برسد به عنوان مثال در مناطق تفریحی یا زیارتی که تعداد زیادی افراد در روز جمعه  از مناطق دیگر به آن مکان ها می روند  واضح است که تعداد  رای دهندگان خیلی بیشتر از آمار واجدین شرایط رای  دادن در آن منطقه خواهد بود 

منتظر اعتراضات تاریخی دیگر باشید

شنبه 30/3/1388 - 19:13
طنز و سرگرمی
  
شنبه 30/3/1388 - 16:48
طنز و سرگرمی
  
شنبه 30/3/1388 - 16:43
طنز و سرگرمی
  
شنبه 30/3/1388 - 16:39
طنز و سرگرمی
  
شنبه 30/3/1388 - 16:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته