راه های تشخبص عسل طبیعی:
1- "عسل دونستنی" :)
آسون ترین روش خریدن عسل از جاهایی هست که شما می دونید اهل تقلب نیستند و از سابقه شون خبر دارید. بدیهیه که همه این شانس رو ندارن که از همچین آشناهایی داشته باشن.
2- کش میاد یا نه؟!!
برخی افراد، میزان رطوبت عسل رو با برگردوندن شیشه عسل و سرعت بالا و پایین رفتن حباب توی شیشه، و برخی هم به وسیله میزان کش آمدن عسل اندازه گیری می کنن، ولی معلومه که این روش ها دقیق و مطمئن نیستند. چون معیار دقیقی هم ندارن.
4- مزه کردن
عسل طبیعی، علاوه بر شیرینیش، دارای مزه و طعم ویژه ای هم هست که فقط تو عسل وجود داره و عسل های مصنوعی این نوع مزه رو ندارن. شما می تونید با مصرف زیاد و توجه دقیق به درجه خلوص عسل ، حتی نوع عسل رو از نظر گیاه مورد مصرف زنبور تعیین کنید، چون هر گیاه مزه خاصی به عسل می ده.
باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می ده تا مزه خالص عسل.
با ما همراه باشید. ادامه داره