• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن نجوم > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
نجوم (بازدید: 3346)
چهارشنبه 7/12/1387 - 19:56 -0 تشکر 93538
چگونگی پیدایش حیات

شاید دکتور فرانکشتاین افسانه ای چندان دیوانه هم نبوده. دو دانشمند با دمیدن حیات به یک نظریه "مرده" در مورد اینکه حیات در سیاره ما چگونه آغاز شد، آن را دوباره زنده کردند. ارزیابی های تازه نشان می دهند که امکان دارد آذرخش (جرقه) و گاز های پخش شده از فوران های آتشفشانی باعث پیدایش حیات اولیه در زمین شده باشند؟

به سالهای 1950 باز می گردیم که در آن زمان دو دانشمند علم کیمیا (شیمی) بنام های ستینلی و هارولد اوری از دانشگاه شیکاگو طی یک آزمایش سعی نمودند تا شرایط زمین جوان را دوباره ایجاد کنند تا ببینند که قطعات ساختمانی حیات چگونه بوجود می آیند. آنها از یک ظرف بزرگ و لوله پیچ خورده شیشه یک لوله مملو از آب و مخلوط های مختلف هایدروژن، آمونیا و متان استفاده نمودند. حدس شان بر این بود که اتموسفیر میلیارد ها سال قبل زمین مملو از همین گاز ها بوده. سپس سعی کردند تا این مخلوط را با یک جریان الکتریکی پاک کنند تا سعی نمایند نظریه پیدایش حیات به علت آذرخش را، تائید کنند. بعد از چند روز محلول به رنگ قهوه ای تغییر کرد.
وقتی میلر آب را بررسی کرد، متوجه شد که حاوی آمونیاک اسید؛ یعنی قطعات ساختمانی پروتئین یا زیر مجموعه حیات، می باشد. جرقه، انرژی لازم برای مالیکول ها را جهت ترکیب مجدد به آمونیاک اسید، که به درون آب باریدن، فراهم نمود. تجربیات نشان داد که چگونه مالیکول های ساده در اثر یا جریان طبیعی می توانند به مالیکول های پیچیده لازم برای حیات تبدیل شوند، درست همانند آذرخش در اتموسفیر نخستین یا اولیه زمین.

بلند اسمان جايگاه من است

چهارشنبه 7/12/1387 - 20:4 - 0 تشکر 93540

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست

سلام

Leeeee عزیز؛ یه لطفی کن و تو مطالبی که میزاری حتما اسم منبع رو ذکر کن.

سربلند و پیروز باشین...

التماس دعا

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
چهارشنبه 7/12/1387 - 20:9 - 0 تشکر 93541

سلام

اگه اجازه بدید این مطلب هنوز ادامه داره تمام که شد منع رو ذکر می کنم

بلند اسمان جايگاه من است

چهارشنبه 7/12/1387 - 20:12 - 0 تشکر 93544

اما یک مشکل وجود داشت. نمونه های نظری و تجزیه سنگ بنای حیات اولیه بلاخره دانشمندان را متقاعد به این ساخت که اتموسفیر اولیه زمین هیدروژن کافی نداشت، در نتیجه اکثر پژوهشگران فکر کردند که آزمایش در واقع همان ایجاد مجدد درست و دقیق زمین اولیه نبود. اما آزمایشات انجام شده توسط میلر و اوری یک تحول عظیم بود.

آدم جونسن یکتن از دانشجویان فارغ تحصیل که با تیم دانشکده اخترفیزیک ناسا در دانشگاه ایندیان کار می کند می گوید " از نظر تاریخی نمی توان آزمایشات زیادی را یافت که در مقایسه با این آزمایش مشهور باشند؛ این دو دانشمند تصور ما از منشاء حیات را از نو تعریف کرد و بدون هیچ ابهامی نشان داند که قطعات اساسی حیات می توانند در اثر جریان طبیعی بوجود بیایند". آدم جونسن نویسنده ارشد یک تحقیق است که طی آن آزمایشات کهنه منشاء حیات با یافته های تازه دوباره احیا می شوند.

میلر در سال 2007 وفات کرد. دو دانشجوی قبلی میلر در رشته زمین شیمی بنام های جیم کلیفس از دانشکده کارنیگی واشنگتن و جیفری بادا از دانشگاه ایندیانا نمونه های بازمانده در آزمایشگاه میلر را بررسی می کردند. این دو دانشمند متوجه شیشه های مواد آزمایش اولیه شدند و تصمیم گرفتند تا با تکنولوژی پیشرفته یک بررسی مجدد از آن بکنند. جونسن و همکاران اش با استفاده از طیف سنج بسیار حساس جرم ناسا در مرکز پرواز رد پای 22 آمونیاک اسید را در ته نشین های آزمایش قبلی یافتند. این یافته، تعداد آمونیاک اسید های اولیه گزارش شده توسط میلر و اوری را دو برابر نموده و در واقع 20 آمونیاک اسید یافت شده در اشیای زنده را به آن علاوه نمودند.

میلر در واقع سه آزمایش نسبتأ متفاوت را به راه انداخت. در یکی از این تجربیات، بخار تزریق شده به گاز ها بخاطر شبیه سازی شرایط در ابر فوران های آتشفشانی بود.

جیفری بادا می گوید " ما دریافتیم که در مقایسه با طرح کلاسیک میلر که همه از کتب درسی با آن آشنا هستیم، نمونه ها از دستگاه آتشفشانی تنوع وسیع از ذرات را بوجود می آورد".

این مسئله برای ما خیلی مهم بود، زیرا تصور در مورد ترکیب اتموسفیر اولیه زمین تغییر کرد. بجای اینکه به شدت با هیدروژن، میتان و آمونیا مملو باشد، اکثر دانشمندان اکنون باور دارند که اتموسفیر اولیه زمین بیشتر از کاربن دی اکسید، کاربن مونو اکسید و نیتروژن مملو بوده. اما در آن زمان آتشفشان ها هم فعال بودند و از آنجائیکه برخورد ها میان خاکستر آتشفشانی و ذرات یخی جریان الکتریکی را بوجود می آورند، آتشفشان ها باعث ایجاد آذرخش شدند. منادی یا پیش ماده های اساسی برای حیات می توانستند در آبگیر های اطراف جزایر آتشفشانی بوجود بیاییند، حتی اگر هیدروژن، میتان و آمونیا در اتموسفیر سراسری کم بوده.

در نتیجه، این آزمایش، نظریه (آذرخش آغاز ناگهانی حیات در زمین بود)، را دوباره زنده نمود. با اینکه اتموسفیر اولیه زمین سرشار از هیدروژن نبود، ابر های گاز بوجود آمده از فوران آتشفشان ها ترکیبات لازم و دقیق مالیکول ها را در خود داشتند. آیا ممکن است آتشفشان ها عناصر سازنده حیات را در زمین کاشته باشند؟ خوب با اینکه تا هنوز کسی نمی داند که بعد از آن چی اتفاق افتاد، اما پژوهشگران آزمایشات شان ادامه می دهند تا مشخص کنند که آیا دلیل اینکه ما همه اینجا هستیم واقعأ آذرخش و آتشفشان ها اند

منبع::forum.rayanet.com

بلند اسمان جايگاه من است

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.