• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن دانشجویی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
دانشجویی (بازدید: 4257)
سه شنبه 6/12/1387 - 18:33 -0 تشکر 93312
دانشگاه من ...

به نام خدا

سلام به همه ی دانشجوهای عزیز تبیانی.

 امیدوارم حالتون خوب باشه.

 

میخوایم تو این تاپیک از دانشگاهمون بگیم.

از هر جاییش که دوست داریم.

از ساختمونش ، از استاداش ، از مشکلاتش ، از خوبی هاش و ...

 

اوکی؟

 

منتظرم ...

یا علی

موفقیت حاصل تصمیم گیری درست است، و تصمیم گیری درست حاصل تجربه و جالب اینکه تجربه اغلب حاصل تصمیم نادرست است!

 

سه شنبه 6/12/1387 - 19:12 - 0 تشکر 93313

به نام خدا

سلام.

دانشگاه من :   دانشگاه پیام نور تهران-ری

دانشگاه ما دوتا ساختمون داره. یکیش ساختمون اداری دانشگاه هست که شهر ری هست ، یکی هم ساختمون آموزشی که تو مرکز شهر واقعه.

این دانشگاه در سال 1379 با رشته های علوم تربیتی (گرایش مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی) از طریق آزمون سراسری  و مدیریت بازرگانی با 6500 داوطلب و 375 نفر قبولی کار خودش رو شروع کرد.

در سال 80 هم با پذیرش دانشجو در رشته الهیات (گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی) و با اضافه شدن رشته‌های علوم کامپیوتر و ریاضیات کاربردی در سال 82 و رشته‌های حقوق و فیزیک در سال 83،رشته های زبان و ادبیات فارسی،مدیریت صنعتی ومهندسی کامپیوتر(نرم افزار) درسالهای 84و85 به کار خود ش ادامه داد.

در یکی دو سال اخیر هم رشته ی مهندسی فناوری اطلاعات ، و چند رشته در مقطع کارشناسی ارشد به رشته های دانشگاه اضافه شد.

فعلا اینا رو داشته باشید ، بقیش رو بعد از این که شما هم از دانشگاه خودتون گفتید میام میگم.

فعلا...

یا علی

موفقیت حاصل تصمیم گیری درست است، و تصمیم گیری درست حاصل تجربه و جالب اینکه تجربه اغلب حاصل تصمیم نادرست است!

 

سه شنبه 6/12/1387 - 21:6 - 0 تشکر 93326

به نام یگانه حامی پرستوهای بی آشیونه

سلام دوستان

دانشگاه من:دانشگاه ادبیات و علوم انسانی_زاهدان

دانشگاه سیستان بلوچستان به عنوان دانشگاه مادر در منطقه سیستان وبلوچستان فعالیت خود را ازسال 1353باگشایش رشته راه وساختمان در قالب دانشکده فنی ومهندسی در شهر زاهدان آغاز کرد سپس در سال1356دانشکده علوم دریایی چابهار تأسیس گردید وسرانجام در سالهای 1365و1368به ترتیب دانشکده های علوم پایه وکشاورزی زابل شروع بکار نمود.
این دانشگاه درسال1370 بادانشگاه تربیت معلم زهدان ادغام شد وپس از آن دانشکده های اقتصاد ،مدیریت،هنر،تربیت دبیر ایرانشهر،ادبیات وعلوم انسانی ،علوم زمین وجغرافیا ،علوم تربیتی وروانشناسی ،کامپیوتر وفناوری اطلاعات تأسیس گردیدند.
یکی از افتخارات این دانشگاه درطول فعالیتش ایجاد شاخصها و توانمندیهای لازم درجهت ایجاد دانشگاههای مستقل زابل وعلوم دریایی ودریانوردی چابهار می باشد به طوری که درسال1377دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی زابل ودرسال 1381دانشکده دریانوردی وعلوم دریای چابهار مستقل شد.
رشته گرایشهای این دانشگاه در حال حاضردرمقاطع مختلف روزانه،شبانه جمعاً155رشته گرایش می باشد که از این تعداد 50رشته گرایش درمقطع کارشناسی ارشد 19رشته گرایش درمقطع دکتری می باشد.

ادامه دارد...

هميشه بايد رفتني باشه ، تا بودني احساس بشه .  

همراه ما باشيد در :انجمن د انشجويي

    http://img.tebyan.net/Big/1388/11/1341061741261678981114214248198168411517821.jpg

 

 

 

 

سه شنبه 6/12/1387 - 21:14 - 0 تشکر 93328

این دانشگاه دارای 11دانشکده،یک مرکزآموزش عالی و 5 پژوهشکده به شرح ذیل می باشد:
دانشکده علوم پایه
دانشکده فنی و مهندسی شهید نیکبخت
دانشکده اقتصاد وعلوم ادرای
دانشکده ادبیات وعلوم انسانی
دانشکده علوم زمین وجغرافیا
دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
 دانشکده هنر
دانشکده الهیات
 دانشکده برق و کامپیوتر
دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی
دانشکده ریاضی
مرکز آموزش عالی ایرانشهر

پژوهشکده ها شامل :
پژوهشکده علوم زمین و جغرافیا
پژوهشکده مطالعات شبه قاره وآسیای جنوبی
پژوهشکده معدن
پژوهشکده نانوفناوری
پژوهشکده سیستم های فازی
این دانشگاه دارای هیأت امناءمستقل بوده و باتوجه به پتانسیلها واحراز شاخصهای لازم ازطرف وزارت علوم،تحقیقات وفناوری ،هیأت ممیزه بصورت مستقل نیزایجاد شد .
مرتبه این دانشگاه در سال 1384براساس 26شاخص تعیین شده ازسوی وزارت علوم،تحقیقات وفناوری ازدانشگاه درحال توسعه به دانشگاه توسعه یافته ارتقاءیافت و
این امر موجب ترقی رتبه دانشگاه گردید ودرحال حاضر دانشگاه سیستان وبلوچستان ازنظرتشکیلاتی جزودانشگاههای ردیف (الف) گروه(ج)دانشگاههای کشورمی باشد
.

هميشه بايد رفتني باشه ، تا بودني احساس بشه .  

همراه ما باشيد در :انجمن د انشجويي

    http://img.tebyan.net/Big/1388/11/1341061741261678981114214248198168411517821.jpg

 

 

 

 

چهارشنبه 7/12/1387 - 0:30 - 0 تشکر 93365

دانشگاه من: شهید باهنر کرمان

این دانشگاه در سال ۱۳۵۱ با نام دانشگاه کرمان مجوز تاسیس گرفت و از سال ۱۳۵۴ در سه رشته فیزیک، شیمی و انگلیسی با ۱۰ عضو هیئت علمی و ۷۰ دانشجو فعالیت خود را رسما آغاز کرد. پس از انقلاب این دانشگاه به دانشگاه شهید باهنر کرمان تغییر یافت. عملیات ساختمانی دانشگاه با کمک مالی ۶۰ میلیون تومانی مرحوم مهندس علیرضا افضلی‌پور آغاز شد و وی تقریبا تمامی دارایی خود را برای احداث و توسعه این دانشگاه اهدا کرد.

مراکز آموزشی دانشگاه

  • دانشکده مهندسی
  • دانشکده کشاورزی
  • دانشکده ادبیات و علوم انسانی
  • دانشکده علوم پایه
  • دانشکده ریاضیات و علوم کامپیوتر
  • دانشکده هنر
  • دانشکده دامپزشکی
  • دانشکده مدیریت و اقتصاد
  • دانشکده تربیت بدنی
  • دانشکده آموزش عالی بم
  • دانشکده تکنولوژی سیرجان
  • دانشکده صنعتی معدنی زرند
  • دانشکده آموزش عالی بافت
  • دانشکده کشاورزی جیرفت

    مراکز پژوهشی دانشگاه

  • مرکز تحقیقات ریاضی ماهانی
  • مرکز تحقیقات علوم اجتماعی
  • مرکز تحقیقات صنایع معدنی
  • مرکز تحقیقات باغبانی

ساختموناش که خیلی بیشتر از دوتاس، شاید سه تا یا حتی چهارتاااااااااااااااااااااااااااااااااا

استادم هرجورشو که بخوای داریم، خوب و بد و متوسط و سختگیر و باحال و ... خلاصه فقط بگو کدومشو می خوای؟

از شوخی که بگذریم نمی دونم از ساختمونای دانشگاهمون چی باید بگم یا از استاداش اما می دونم پروژه های عمرانی زیادی داره انجام می شه و همین امسال چندتا ساختمون به مجموعه دانشگاه اضافه شد و سال دیگه هم چندتای دیگه.

کرمان علاوه بر داشنگاه شهیدباهنر، دانشکده شهید چمران وابسته به آموزش پرورش رو هم داره. دانشگاه علمی کاربردی و پیام نور کرمان از دیگر مجموعه های آموزش عالی دولتی شهر کرمان هستند.

البته می تونید دانشگاه علوم پزشکی کرمان وابسته به وزارت درمان و آموزش پزشکی رو هم به اون اضافه کنید.

دانشکده هنر که امسال مکان اون به محوطه دانشگاه باهنر انتقال یافت و همچنین دانشکده فنی که در بلوار جمهوری شهر کرمان هستند از بخش هایی هستند که ساختمانشون داخل محوطه اصلی دانشگاه بنا نشده اما دارن انتقال داده می شن.

می تونید دانشگاه آزاد رو هم به علاوه چندین آموزشگاه عالی غیرانتفاعی رو به این مجموعه اضافه کنید تا ساختار کلی فضاهای آموزش عالی کرمان رو بدست بیارید.

یا علی 

چهارشنبه 7/12/1387 - 8:48 - 0 تشکر 93375

به نام خدا

دانشگاه من:دانشگاه آزاد واحد شهرری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری در خرداد ماه سال 1364 بنا به تقاضای مردمی و پیشنهاد آیت ا... غیوری نماینده ولی فقیه در شهرری و هلال احمر تاسیس شد و کار خود را در یک دفتر استیجاری 300 متری واقع در طبقه فوقانی مسجد فیروز آبادی شهرری با اعلام آمادگی پذیرش 100 نفر دانشجو در چهار رشته الهیات در مقطع کارشناسی ، کشاورزی ، الکترونیک و مکانیک در مقطع کاردانی پس از معرفی حدود 62 دانشجو در دبیرستان جدیدالاحداث شهید باهنر آغاز کرد.


با کمک مسئولین محترم سازمانها و ارگانها پس از گذشت اندکی ، موفق به اجاره قسمتهایی از ساختمان اداری مجتمع کارخانه سیمان ری شد که این ساختمان بعدها با وقف ساختمان شماره دو توسط مرحوم پورقدیری واقع در بزرگراه فدائیان اسلام ،خیابان کبریت سازی به شماره یک معروف شد . بر اساس آمارهای موجود در بهمن سال 1368 کل متراژ زمین ساختمان شماره یک ، 17 هزار مترمربع و ساختمان شماره دو حدود 10 هزار متر مربع بوده است . که از این میزان حدود 20 درصد معادل 3500 متر مربع زیر بنای ساختمان شماره یک و حدود 65 درصد معادل 6500 متر مربع زیر بنای ساختمان شماره دو بوده است.


تعداد کل کلاسهای واحد در این مقطع 19 کلاس بود. در این زمان شماره دو به عنوان سالن ورزشی و سالن امتحانات مورد استفاده قرار می گرفت و در فاصله سال 1368 تا بهمن 1372 زیر بنای ساختمان شماره یک حدود 30 درصد رشد یافته و از 3500 متر مربع به 5000 متر مربع افزایش یافته است. ساختمان شماره دو نیز حدود 20 درصد رشد یافته است و از 6500 متر مربع به حدود 8046 متر مربع افزایش پیدا می کند . تعداد کل کلاسهای درسی در این زمان 54 کلاس بوده که از این تعداد 19 کلاس در واحد شماره یک و 35 کلاس در واحد شماره دو وجود داشت.
لازم به توضیح است در این دوره از سایر امکانات رفاهی دانشگاه می توان به مواردی از قبیل آزمایشگاه و کارگاه های تخصصی ، سلف سرویس ( در مجموع 850 متر مربع ) ، مراکز ورزشی ( به تعداد دو دستگاه ساختمان شماره دو) اشاره کرد.


همچنین در سال 1377 به دنبال برنامه ریزی های وسیعی که در زمینه وسعت بخشیدن به فضای آموزشی ، رفاهی، زیربنایی و ... به مورد اجرا گذاشته شد، مجتمع یادگار امام (ره) در جوار حرم مطهر امام راحل از 5 دیماه 1377 فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر با مساحتی بالغ بر 53 هکتار و برخورداری از یکی از بزرگترین سایتهای دانشگاهی منطقه هشت و حدود پنجاه هزار متر مربع فضای آموزشی و نیـز با برخورداری از بزرگتـرین مرکز تحقیقات – پژوهشی و فرهنگی شامل مرکز رشد، مرکزآموزش نیروی انسانی، مرکز IT، کتابخانه دیجیتال و نمازخانه مرکزی با در برداشتن مجهزترین کارگاهها و آزمایشگاهها و نیز دارا بودن حدود 17000 دانشجو در 55 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد و چهار دانشکده مصوب( علوم انسانی، فنی مهندسی، آموزش معلمان و تحصیلات تکمیلی ) و تربیت بیش از 30هزار دانش آموخته ، سعی نموده به سهم خویش نقش موثری در پیشبرد اهداف والای نظام مقدس جمهوری و تقویت بنیان توسعه پایدار داشته باشد.


واحد شهرری علاوه بر 4 دانشکده مصوب دارای آزمایشگاه و کارگاههای مدرن، 4 سالن ورزشی مجهز همراه با سونای خشک، 2 کتابخانه با امکانات کتابخانه دیجیتالی و بیش از 60 هزار جلد کتاب، سایت اینترنت، بانک اطلاعاتی و نرم افزاری CD ، بخش نشریات و مجلات، 8 سایت رایانه با بیش از 350 دستگاه رایانه پیشرفته و 3 نمازخانه – که نمازخانه مرکزی دانشگاه یکی از زیباترین و مجهزترین نمازخانه در میان واحد های دانشگاهی منطقه هشت دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می شود ، 24 باب خوابگاه دانشجویی و 6 سالن غذاخوری می باشد.


همچنین این دانشگاه دارای 300 عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت در رشته های گوناگون می باشد که با توجه به حضور جمع کثیری از استادان فرزانه و دانشجویان نخبه در سمینارهای خارج از کشور و ارائه مقالات ارزنده در همایش های ملی و مجلات علمی معتبر بین المللی (ISI ) موجبات ارتقاء سطح علمی واحد شهرری را فراهم آورده و کارنامه ای درخشان از این مجموعه در میان مجامع علمیپژوهشی بر جای نهاده اند در حال حاضر ریاست واحد بر عهده دکتر رضا قاضی سعیدی و معاونین ایشان در بخشهای مختلف به ترتیب اداری و مالی، پژوهشی، دانشجویی، آموزشی، عمران و فرهنگی می باشد.

-----------------------------------------

----------------------------------------

منبع سایت دانشگاه آزاد واحد شهرری

الهی و ربی من لی غیرک... 

چهارشنبه 7/12/1387 - 13:44 - 0 تشکر 93424

سلام 

من که کارم با دانشگاه یه دو سالی هست تموم شده فعلا...

مندانشگاه ازاد اراک درس خوندم . تو 4 سالی هم که اونجا درس خوندم 3 بار جامون عوض شد. (یعنی رشته ما رو هی از این دانشگاه به اون دانشگاه پاس دادن .) اولش تو خیابون دانشگاه بودیم . به نظرم بعترین جای اونجا محوطه و ساختمان امامش بود. بعد رفتیم تو یه دانشکده کوچیک تو شهر صنعتی . اونجا از همه بهتر بیرون دانشگاه بود. اخر هم رفتیم خارج شهر . دانشگاه فلق. اونجا بزرگ بود . ولی جای دوست داشتنی نداشت. فکر کنم دانشکده ما اونجا از همه دوست داشتنی تر بود. دانشکده اقتصاد و مدیریت. 

خداوند در شبهاي بيتابي همراه شماست و اشکهاي شما را با عشق خويش خواهدد زدود.

چهارشنبه 7/12/1387 - 20:49 - 0 تشکر 93552

به نام خدا

سلام

آمدیم در مورد دانشگاهمان توضیح بدیم دیدیم ای دل غافل چقدر این عکس های که جنابshine month گذاشته اند آشناست.

دیدیم ای بابا این که دانشگاه خودمان هست ، یعنی بود.

بسی خوشحال شدیم و ذوق کردیم که دوباره خاطره ها در ذهنمان تداعی شد.

آخه من درسم سال گذشته تموم شد.

بسی درس خوان بودیم ها یادش به خیر

توضیحات مفصل را جناب shine month  زحمت کشیدن و دادند .

به نظر من یه دانشگاه عالی با امکانات خیلی خوب و مهمتر از اون استادانی فوق العاده عالیییییییییییییی و فهیم. البته من اساتید رشته خودمون رو می گما(کامپیوتر)

بقیه هم ان شاالله مانند استاد ما باشند.

تا بعد

خدایا هرگز نگویمت دستم بگیر،

 

                          سال‌هاست گرفته‌ای، 

                                                        مبادا رها كنی...

 

يکشنبه 25/12/1387 - 18:43 - 0 تشکر 99031

درود آقا جعفر گل:

خوب دانشگاه اسبقم رو لو نمیدم چون درسم تموم شده

اما دانشگاه جدیدم توی کیش

دیوار نداره

در ورودی هم نداره

دورش بازه و تزئینش کلی گل و بوتست

استاداش رو نمیشناسم

ساختمونش کاملا چوبی و چوب کاریه

مشکلی ندیدم توش چون تازه واردم

اما خیلی کار راه بنداز بودن و خوب برخورد میکردن

حالا به خاطر مقام درسیمه یا هرچیزی نمیدونم

اما این رو میدونم که همه راضی بودن

ثانيه فرصت زيستن ميخواست

                     اما....

                     عقربه ها خود خواهتر بودند

سه شنبه 27/12/1387 - 23:30 - 0 تشکر 99800

سلام  دانشكاه من كه خیلی عالیه بخصوص استاداش حالا توضیحات بیشتر باشه بعدا

مولا علي (ع) :


آرام باش ، توكل كن ، تفكر كن ، آستينها را بالا بزن آنگاه دستان خداوند را مي بيني كه زودتر از تو دست به كار شده اند.
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.