• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 4501)
يکشنبه 8/2/1387 - 7:3 -0 تشکر 38283
بشقاب‌های پرنده در ایران و ادامه داستان‌

 
 تعدادی از مهم‌ترین گزارش‌ها از نظر طرفداران وجود بشقاب‌های پرنده در ایران رخ داده بود. در این بین یكی از گزارش‌ها اهمیت بیشتری دارد. پرونده شیء ناشناس پرنده تهران كه در بامداد روز 19 سپتامبر سال 1976 دیده شد.
براساس گزارش از این ماجرا كه در 31 آگوست 1977 منتشر شد، ساعت 30/12 نیمه‌شب 19 سپتامبر تلفن‌هایی از منطقه شمیرانات به نیروی هوایی ارتش ایران زده می‌شود و رویت یك شیء پرنده ناشناس در افق شمالی گزارش می‌شود.
دقایقی بعد برج مراقبت فرودگاه مهرآباد تهران حضور این جرم در رادار خود تایید می‌كند و بلافاصله یك فروند هواپیمای شكاری 4 F كه خلبان شاهرخی، هدایت آن را بر عهده داشت به تعقیب آن برمی‌خیزد با نزدیك شدن هواپیما به این جرم سیستم رادیویی هواپیما از كار می‌افتد.

جنگنده دوم4
F به هوا برمی‌خیزد، اما او نیز نمی‌تواند با وجود مانورهای پیچیده پروازی به او نزدیك شود در پایان تعداد این اشیا از یك مورد به 3 مورد افزایش یافته و سپس ناپدید می‌شوند، اما این داستان در  ایران در پاییز 1369 به اوج رسید زمانی كه دكتر داریوش ادیب كه پیش از آن بیشتر به واسطه تدوین مجموعه 4 جلدی جواهرشناسی معروف بود، كتابی با نام اسرار بشقاب‌های پرنده را ترجمه و منتشر كرد. در همان سال‌ها داریوش ادیب سلسله مقالاتی در روزنامه اطلاعات به عنوان یكی از روزنامه‌های پرمخاطب كشور منتشر كرد و در آن با ارائه شواهد فراوان سعی در اثبات وجود حیات هوشمند فرازمینی و بشقاب‌های پرنده كرد. مدتی‌بعداز موج اولیه ماهنامه نجوم به پاسخگویی به برخی از این اخبار پرداخت كه نتیجه آن مجموعه مقالاتی بود كه همراه با یك راهنمای علمی عكاسی از بشقاب‌های پرنده به چاپ رسید. این مجموعه، این موضوع را نه‌تنها رد، بلكه مطبوعات كشور را به دلیل انتشار چنین گزارش‌هایی مورد انتقاد قرار می‌داد.

 در این مقاله‌ها نشان داده شده بود كه چگونه مردم پدیده‌های آشنا نجومی و جوی را با اشیا ناشناس پرنده اشتباه می‌گیرند و همین طور توضیح داده شده بود چگونه می‌توان با كمك یك چراغ‌قوه عكسی از یك بشقاب پرنده جعل كرد. داستان بشقاب‌های پرنده در ایران برای چندین سال دوران آرامی را سپری كرد تا این كه از اوایل سال 1381 و با مشاهده اشیا نورانی در برخی از شهرها بار دیگر داستان از نو آغاز شد. اولین گزارش‌ها از مرزن‌آباد و سپس بابل و مشكین‌شهر آغاز شد جایی كه گوی‌های نورانی می‌توانست علاوه بر این كه موجب وحشت اهالی شود حتی خسارات زیادی را نیز به جای گذارد. این پدیده كه همزمان در برخی كشورهای جهان هم رویت شد به سرعت مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه مشخص شد. آذرگوی‌های گلوله‌ای كه پدیده جوی نادر اما شناخته شده است عامل این رویداد‌ها اعلام شد و درباره بابل فرضیه گونه‌ای از تخلیه انرژی ژئوفیزیكی نیز مطرح شد؛ اما مشكین‌شهر نه‌تنها پایان داستان آذرخش‌های گلوله‌ای را رقم زد كه آغاز فصل جدید بشقاب‌های پرنده نیز همانجا بود.

پیش از این در روزنامه جام‌جم بارها درباره داستان پرحاشیه رویت بشقاب‌های پرنده در سال 1383 نوشته‌ایم.
هیاهویی بر سر هیچ. آشنایی اندك مردم با آسمان شب باعث شده بود تا سیاره زهره با سفیان فضایی اشتباه گرفته شود و افكار عمومی از مردم عادی گرفته تا مقام‌های امنیتی را به فكر وادارد. البته این اتفاق قبلا هم سابقه داشته است و یك بار هم رونالد ریگان رئیس‌جمهور اسبق ایالات متحده، شبی كه از اتاق كار خود نگاهی به بیرون انداخت نور خیره‌كننده‌ای را دید كه او را مستقیما زیر نظر گرفته بود بلافاصله جلسه شورای امنیت ملی تشكیل شد و دستور بررسی این جاسوس آسمانی صادر شد او فكر می‌كرد توسط روس‌ها زیر نظر گرفته شده است. غافل از این كه به سیاره زهره می‌نگریست. در جریان جنگ جهانی دوم نیز بارها خلبان‌های نیروهی هوایی امریكا در بازگشت از ژاپن به روی زهره آتش گشودند.

كارل ساگان یكی از معروف‌ترین دانشمندان ناسا و سیاره شناسی است كه نقشی بی‌نظیر در ترویج علم ایفا كرد. او از یك سو در طراحی ماموریتی مانند ویجر مشاركت داشت و از سوی دیگر می‌كوشید تا خرافه‌های علمی مدرن را از ذهن مردم پاك كند.

ساگان در همان حال كه در كتابی به نام جن زدگی دنیای مدرن، حمله‌ای بیرحمانه را به معتقدان خرافه‌های مدرن انجام می‌داد و در مقدمه راهنمای جامع روزنامه‌نگاران علمی، كسانی كه با آب و تاب داستان‌های ملاقات با فضایی‌ها را در روزنامه‌ها انتشار می‌دهند را شارلاتان خطاب می‌كرد. لوحی طلایی روی سفینه ویجر نصب كرد كه روی آن اطلاعاتی از نژاد بشر نهفته شده بود تا اگر این سفینه در قرن‌ها و هزاره‌های بعد در سفر بی‌بازگشت خود در میان ستاره‌ها با موجودات هوشمند برخورد كرد بتواند آدرسی از خود به جای بگذارد و در همان حال طرح ستی
SETI را برای گوش دادن به اختلالات و پیام‌های احتمالی فضایی‌ها بنیان نهاد كه به عالم گوش می‌داد تا شاید پیامی را بشنود. او اگرچه بیش از هر كسی عاشق برقراری تماس با فضایی‌ها ماند، اما هیچ گاه اجازه نداد خرافه‌ها به ذهن مردم راه یابند. امروز در حالی كه اكثر دانشمندان به وجود نوعی حیات در گوشه و كنار عالم اذعان دارند و حتی بر مبنای فرمولی به نام دیراك سعی می‌كنند تعداد چنین تمدن‌هایی را نیز تخمین بزنند، اما خود را مقید به علم می‌كنند و بیان می‌كنند تا الان حتی یك موجود تك‌سلولی در سیاره‌ای دیگر را نیز نیافته‌ایم چه رسد به هوشمندی فرازمینی.

آنها سوالات ساده‌ای را در مقابل مدعیان می‌گذارند كه هیچ گاه به آن پاسخی داده نمی‌شود. چطور مسافران فضایی با توجه به فاصله‌های حیرت‌آور فضایی میان ستاره‌ها دست به
گشت و گذارهای چند میلیون ساله می‌زنند و وقتی به ما می‌رسند چند روزی بر فراز شهرها می‌مانند و می‌روند؟ چرا ارتباط برقرار نمی‌كنند؟ چرا هیچ منجم آماتوری كه خبره رصد آسمان است و هر شب آسمان را زیر نظر دارد تاكنون گزارشی از رویت بشقاب‌های پرنده نداده است؟

و دهها سوال بی پاسخ دیگر... .
 
  
 منبع:ضمیمه  جام جم
  
 
 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

چهارشنبه 8/3/1387 - 18:40 - 0 تشکر 41264

هو العزیز

سلام

آقا واقعا این بشقاب پرنده ها و داستان های آدم های فضایی واقعیت داره ، من که می گم نه ، البته این نظر شخصی منه شاید واقعا وجود داشته باشه ؟!

««« تبیان »»»

 

جمعه 10/3/1387 - 20:46 - 0 تشکر 41553

.:: سلام ::.

ای کاش مطلب رو در تاپیک "موجودات فضایی" ثبت میکردید.

Manham عزیز شواهد و دلایل خیلی زیادی وجود داره در این مورد.

.:: در پناه حق ::.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.