• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن شمال > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
شمال (بازدید: 2601)
جمعه 8/7/1390 - 21:32 -0 تشکر 371296
ستاره شمالی

 سرهنگ پاسدار سیدحبیب الله حسینی نودهی
 

پای صحبت و خاطرات سرهنگ پاسدار سیدحبیب الله حسینی نودهی، از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس سیدحبیب الله حسینی نودهی از نیروهای قدیمی لشكر ویژه و ظفرمند 25 كربلای مازندران است . او كه به ستاره شمالی لقب پیدا كرده و كتابی نیز تحت همین عنوان درباره ایثارگری ای او توسط انتشارات سوره مهر وابسته به حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی چاپ و منتشر شده است.وی در طول سال های جنگ تحمیلی , مدت 85 ماه در جبهه های نبرد نور علیه ظلمت حضور فعال داشت كه از این مدت , بیش از 65 ماه را در واحد اطلاعات و عملیات منطقه و در شرایطی بس دشوار سپری كرد. او در كنار رزمندگان جان بركف شمال كشور (استان های مازندران , گیلان و گلستان و پابه پای سرداران شهید محمدحسن قاسمی طوسی و حسین املاكی , سردار كمیل و صدها رزمنده و شهید دیگر در اكثر ماموریت های شناسائی رزمی لشكر ویژه 25 كربلای نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شركت فعال داشت و در طول حضور موثر خود در جبهه های نبرد نور علیه ظلمت , شش مرحله به درجه ارزشمندی جانبازی نایل آمد.


از خـــــم ابروی توام هیچ گشــــایشی نشد***وه که در این خیال کج عمر عزیز شد تلف

  چنــد بنـــاز پرورم مهــر بتـــــان سنـگ دل***یـــاد پدر نمی کــــنند این پســـران نا خــلف 

 حافظ اگر قدم زنی در ره خانــدان به صدق***بدرقــــه رهــت شود همت شحــنه نجـــــف

 

  ₪₪۩۞۩  بفرمایید اینجا ۩۞۩₪₪  
 

 

 

جمعه 8/7/1390 - 21:34 - 0 تشکر 371297

سید حبیب الله حسینی نودهی در سال 1345 در روستای وركلا از توابع بخش میان درود ساری دیده به جهان گشود. خانواده سید حبیب الله حسینی كه اصالتا از اهالی روستای نوده بخش هزار جریب شهرستان نكا بودند , از بخش هزار جریب به روستای وركلا مهاجرت كرد. اجداد سید حبیب الله حسینی در روزگار خود از یك جایگاه بلند معنوی و روحانی در میان مردم برخوردار بودند.
او تحت تعلیمات مذهبی خانواده خود پرورش یافت و تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان دولتی روستای وركلا و دوره تحصیلی راهنمایی را در مدرسه راهنمایی روستای دنگسرك كه هفت كیلومتر با روستای وركلا فاصله دارد , به پایان رسانید.
سیدحبیب الله حسینی فاصله هفت كیلومتری وركلا به دنگسرك را به قصد تحصیل علم هر روز بصورت پیاده می پیمود. بگفته او شهید محمدتقی طالبی و حسین غمگین از جمله دوستان تحصیلی وی در مدرسه راهنمایی روستای دنگسرك بودند. اوج انقلاب شكوهمند اسلامی مصادف با زمانی بود كه سید حبیب الله در سال اول راهنمایی تحصیل می كرد.
او به همراه دوستان , اقوام و خویشان و پابه پای بزرگان خود در تظاهرات مردمی علیه ستمشاهی در شهر و روستاهای مجاور حضور مستمر یافت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با شكل گیری انجمن های اسلامی , به عضویت انجمن های اسلامی مدرسه و روستای محل سكونت و اتحادیه انجمن های اسلامی منطقه میاندرود درآمد و با حضور فعال در جلسات انجمن های اسلامی در اكثر اوقات خویش , در راستای ترویج ارزشها و تحقق اهداف انقلاب اسلامی به فعالیت پرداخت .
جلسات انجمن های اسلامی غالبا روز پنج شنبه هر هفته و در روستاهای مجاور برگزار می شد و سیدحبیب الله به علت عدم برخورداری از امكانات و بضاعت مالی , مجبور بود مسافت دست یابی به محل برگزاری جلسات انجمن های اسلامی را به اتفاق دوستان خود پیاده طی نماید. او همزمان با فعالیت در انجمن های اسلامی روستا و مدرسه و اتحادیه انجمن های اسلامی , همكاری خود با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سورك از توابع شهرستان ساری را آغاز نمود و به موازات آن به امور فرهنگی تبلیغی در راستای ترویج اهداف و ارزش های رهایی بخش انقلاب اسلامی روی آورد.


از خـــــم ابروی توام هیچ گشــــایشی نشد***وه که در این خیال کج عمر عزیز شد تلف

  چنــد بنـــاز پرورم مهــر بتـــــان سنـگ دل***یـــاد پدر نمی کــــنند این پســـران نا خــلف 

 حافظ اگر قدم زنی در ره خانــدان به صدق***بدرقــــه رهــت شود همت شحــنه نجـــــف

 

  ₪₪۩۞۩  بفرمایید اینجا ۩۞۩₪₪  
 

 

 

جمعه 8/7/1390 - 21:36 - 0 تشکر 371299


تمامی تلاش او در آن زمان , این بود كه خودش را به اهداف و آرمان های الهی حضرت امام خمینی (ره ) و انقلاب اسلامی هر چه بیشتر نزدیكتر كند. سیدحبیب الله حسینی نودهی در اوایل سال 1360 با همكاری و مساعدت همرزم و دوست بسیار صمیمی خود (محمد حسن پور) به تشكیلات حزب جمهوری اسلامی در ساری پیوست و چندماهی به عنوان رابط و هماهنگ كننده حزب جمهوری اسلامی در مناطق و شهرستان های تابعه استان مازندران فعالیت كرد. همكاری در زمینه پخش روزنامه و نشریات حزب جمهوری اسلامی , نیز بخش دیگری از فعالیتهای سیدحبیب الله حسینی نودهی در حزب جمهوری اسلامی استان مازندران بود. اكثر دوستانی كه سید حبیب الله با آنان در حزب جمهوری اسلامی آشنا شده , در جبهه های نبرد نور علیه ظلمت در راه پاسداری از اسلام عزیز به درجه رفیع شهادت نایل آمده اند كه از جمله این دوستان می توان از شهدای والا مقامی همچون حاج علی اكبر احمدصبا , جانعلی اسفندیاری , عباسعلی فرجی , محمدتقی طالبی , محمد كاظم نژاد و سیداحمد فلاحیان یاد نمود. او چون به علت صغر سن نتوانست از طریق بسیج به جبهه ها اعزام شود , برای نخستین بار در دی ماه 1360 از طریق ستاد پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی استان به میادین ستیز نور علیه ظلمت عزیمت كرد و پای به صحنه های جهادو شهادت نهاد.
 این توفیق موجب شد تا سیدحبیب الله حسینی نودهی بتواند تا پذیرش قطعنامه 598 در اكثر عرصه های نبرد حق علیه باطل حضور فعال داشته باشد. سید حبیب الله حسینی نودهی در نخستین اعزام خود به جبهه , از سوی ستاد پشتیبانی جنگ جهادسازندگی مازندران به واحد اعزام نیرو سپاه خوزستان واقع در شهر اهواز معرفی گردید و از طریق این واحد نیز در اختیار گردان شهید حسین بهرامی , تیپ سی ویكم عاشورا مستقر در شهر سوسنگرد قرار گرفت . فرمانده گردان شهید بهرامی به گرمی از سیدحبیب الله و همراهان وی استقبال كرد.
خاطر نشان می سازد در آن زمان سردار محمدعلی جعفری (فرمانده وقت نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی كشور) , فرمانده عملیات سپاه سوسنگرد و فرمانده تیپ سی و یكم عاشورا بود و نام گردان شهید بهرامی از نام شهید حسین بهرامی و لشكلایی یكی از شهدای بلندمرتبه شهرستان ساری برگرفته شده بود. شهید حسین بهرامی یكی از فرماندهان سلحشور جبهه اسلام در اوایل جنگ تحمیلی بود و قبل از شهادت شهید چمران , در تپه های الله اكبر به صف شهدای اسلام پیوست . بسیاری از فرماندهان فعلی سپاه , نیروهای تحت امر شهید حسین بهرامی بودند.


از خـــــم ابروی توام هیچ گشــــایشی نشد***وه که در این خیال کج عمر عزیز شد تلف

  چنــد بنـــاز پرورم مهــر بتـــــان سنـگ دل***یـــاد پدر نمی کــــنند این پســـران نا خــلف 

 حافظ اگر قدم زنی در ره خانــدان به صدق***بدرقــــه رهــت شود همت شحــنه نجـــــف

 

  ₪₪۩۞۩  بفرمایید اینجا ۩۞۩₪₪  
 

 

 

جمعه 8/7/1390 - 21:40 - 0 تشکر 371301


سید حبیب الله حسینی در نخستین مرحله حضور خود در جبهه , آموزشی رزمی و كاربرد سلاح و مهمات جنگی را فرا گرفت و در گردان رزمی سازماندهی شد و پس از مدت كوتاهی محبوبیت ویژه ای در میان نیروهای گردان شهید بهرامی پیدا كرد. نیروهای این گردان با سید حبیب الله حسینی نودهی بسیار صمیمی و برای او احترام فراوانی قائل بودند. كسی دیگر او را به اسم صدا نمی زد بلكه فق به عنوان آقاسید اكتفا می كرد. در آن زمان او با بچه های مسجد جزایری اهواز كه در سوسنگرد مستقر و در محورهای عملیاتی حضور فعال داشتند و از فرماندهان خوب و بنام صحنه های نبرد بودند , آشنا و صمیمی شد كه از این جمله می توان از حاج صادق آهنگران , سردار حاج سعید تجویدی و سردار شهید سعید درفشان یاد نمود.
سردار شهید سعید درفشان در عملیات فتح المبین سمت فرماندهی گردانی را داشت كه در آن گردان , سید حبیب الله حسینی نودهی مجاهدت می كرد. سردار درفشان در عملیات فتح المبین شربت شهادت و به لقای معبود خود شتافت . سردار درفشان علاقه زیادی به شهید حسین بهرامی ولشكلایی داشت . سید حبیب الله حسینی همچنین در این زمان با سردار شهید حاج حمید رمضانی , رضا كشاورزیان و احمد گلزاری آشنا شد. سردار حاج حمید رمضانی بعدها مسئولیت اطلاعات عملیات قرارگاه نصرت را در عملیات های خیبر و بدر و چند عملیات دیگر عهده دار بود. سید حبیب حسینی تا عملیات بیت المقدس در تیپ سی و یكم عاشورا حضور داشت و سپس به اطلاعات عملیات منطقه پیوست . سید حبیب الله در عملیات طریق القدس (فتح بستان ) , عملیات فتح المبین , عملیات بیت المقدس , عملیات رمضان , عملیات محرم , عملیات

والفجر مقدماتی , عملیات والفجر یك , عملیات والفجر 4 , عملیات والفجر 6 , عملیات بزرگ بدر و عملیات های قدس یك و دو , عملیات بزرگ والفجر هشت , عملیات بیت المقدس 7 و چند عملیات ایذایی و شناسایی در جبهه های نبرد حق علیه باطل در مناطق جنوب و غرب كشور حضور داشت . مدت 20 ماه از حضور سید حبیب درجبهه ها به صورت نیروی بسیجی می گذشت و او در چند عملیات بعنوان نیروی بسیجی درگردان های پیاده در جایگاه نیروی خط شكن گروهان و دسته حضور فعال پیدا كرد. سید حبیب الله حسینی از ابتدای سال 1362 به عضویت رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد . او در این زمینه چنین گفت : گزینش من جهت عضویت رسمی در سپاه در شرایطی بس دشوار و چند روز مانده بود به عملیات محرم صورت گرفت . برادران گزینش منطقه 3 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (گیلان و مازندران ) آمده بودند در بیابان های اطراف رودخانه دوبرج ـ دره ای معروف به دره سرسری , در زیرپای كوه كنار سنگی از من گزینش به عمل آوردند.
برادری بنام چوپانی اهل شهرستان كردكوی جهت عضویت رسمی در سپاه از من مصاحبه گرفت , سه روز مانده به عملیات محرم , خدا را شاهد می گیرم در آن لحظه جز شهادت در راه خدا , ایثارگری در راه دین خدا و جنگیدن در مقابل دشمن به چیز دیگری فكر نمی كردم . در همان شرایط كه ماه محرم واقع شده بود , عزاداری گردان ها و یگان های رزمی بسیار با جهت بود. و سوگواری رزمندگان در سوگ شهیدان عاشورای حسینی فضای خاصی به مناطق عملیاتی داده بود... حرف زیاد است . چند بار از طریق بسیج شهرستان ساری , چند روز مانده بود به عملیات رمضان , به اتفاق دوستان شهیدم همانند غلامرضا نوری , مهران متولی , محمدصادق قاسمی , مرتضی مالك , علی اكبر درویشی , حسن حسن پور , محمدحسن كلانتری , علی معلم كلایی , حسن تصفیه , محمدحسین راستگو , فلاح , مصطفی بقائی سید محمد رضوی جمالی و دیگر همرزمان شهید و زنده ام در عملیات رمضان , در گردان حضرت امام جعفر صادق (ع ) به فرماندهی شهید مظلوم حسن حسن پور به عنوان نیروی گردان خط شكن شركت كردم . حماسه غرور آفرینی كه با حضور پرصلابت رزمندگان اسلام در چند مرحله به وقوع پیوست .
سید حبیب الله حسینی افزود : رزمندگان اسلام در عملیات رمضان مظلومانه جنگیدند و از اسلام دفاع كردند.


از خـــــم ابروی توام هیچ گشــــایشی نشد***وه که در این خیال کج عمر عزیز شد تلف

  چنــد بنـــاز پرورم مهــر بتـــــان سنـگ دل***یـــاد پدر نمی کــــنند این پســـران نا خــلف 

 حافظ اگر قدم زنی در ره خانــدان به صدق***بدرقــــه رهــت شود همت شحــنه نجـــــف

 

  ₪₪۩۞۩  بفرمایید اینجا ۩۞۩₪₪  
 

 

 

جمعه 8/7/1390 - 21:43 - 0 تشکر 371303


سید حبیب در طول خدمت و حضور مداوم و چشمگیر خود در جبهه های نبرد حق علیه باطل با سلحشوران و سرداران نام آور بسیاری آشنا گردید. و از محضر آنان بهره های اخلاقی و معنوی مزیدی كسب نمود كه از جمله آنان می توان از سردار رشید اسلام شهید محمدحسن قاسمی طوسی (قائم مقام فرماندهی لشكر 25 كربلای مازندران ) و سیدمحمدحسین حسینی یاد نمود.
سید حبیب الله حسینی درباره سردار طوسی اظهار داشت : سردار شهید محمدحسن قاسمی طوسی یكی از پیشكسوتان جهاد و شهادت و یكی از چهره های نازنین و نورانی دفاع مقدس بود كه مثل ماه شب چهارده در میان دوستان و رزمندگان اسلام می درخشید و افتخار این حقیر در زیر آسمان كبود , آشایی با این سردار خستگی ناپذیر و فرمانده رشید , شجاع و دارای ویژگی های منحصر به فرد می باشد. در كنار طوسی بودن و زندگی در كنار این سردار بزرگ برایم افتخاری بس بزرگی بود. شهید طوسی یكی از چهره های شاخص و پرآوازه و نام آور در جبهه ها بود. حضور و نام شهید طوسی قوت قلب رزمندگان و فرماندهان مافوق بود. سردار طوسی درخت پر معنویت , مغز متفكر نظامی و چراغ روشن و هدایتگر در میان همه خوبان و فرماندهان شهید بود. او دارای جاذبه و دافعه خاص خودش و بی ریا , بی ادعا و بی آلایش بود.
سردار طوسی در طول عمر پربركت خود , خدمات بسیار ارزنده ای به اسلام از خود به یادگار گذاشت . او در صحنه های انقلاب اسلامی مثل خورشید در جمع دوستان می درخشید. شهید طوسی در جبهه های نبرد نور علیه ظلمت از رانندگی , نگهبانی و تا جایگاه فرماندهی در نهایت ایثار و اخلاص خدمت كرد و برای او خدمت به اسلام مهم بود. وجب به وجب مناطق جنوب و غرب كشور و جنگل های گیلان و مازندران از حماسه و ایثار سردار طوسی حكایت دارد. خاك مقدس كردستان و خاك مقدس جبهه و شهادتگاه سردار طوسی هزاران راز ناگفته از سردار طوسی در دل خود دارد.
سید حبیب الله حسینی درباره چگونگی آشنایی خود با سردار طوسی خاطر نشان ساخت : عصر یكی از روزهای بهمن ماه سال 1360 كه نخستین مرحله حضور خود در جبهه را سپری و در سوسنگرد درحاشیه رودخانه بستان درمنطقه دغاله به عنوان خدمه توپ ضدهوایی خدمت می نمودم , در حین وضو جهت اقامه نماز مغرب و عشا جمال رعنا و قامت رشید سردار طوسی در برابر دیدگانم هویدا شد و پس از سلام و علیك احوالپرسی , خودش را به من معرفی كرد و من هم خودم را به او معرفی كردم . او چند لحظه ای به من خیره شد و سپس مرا در آغوش گرفت و بر گونه هایم بوسه زد و متعاقبا از حضور شهید حسین اكبری دنگسركی در نزد خود به من خبر داد. من با شهید مظلوم حسین اكبری دنگسركی از قبل انقلاب اسلامی واز دوران تحصیل در مدرسه راهنمایی تحصیلی روستای دنگسرك بودم و بین من و ایشان صمیمت ویژه ای برقرار بود. در همان برخورد اول شهید طوسی مرا به سنگر خود دعوت كرد.
به سنگرشان رفتم . شهید حسین اكبری از دیدن من بسیار خوشحال شد. شهید طوسی و شهید حسین اكبری هر دو در واحد اطلاعات عملیات تیپ سی ویك عاشورا خدمت می نمودند و آن زمان در زمینه شناسایی منطقه عملیات بیت المقدس كه در پیش بود , كار می كردند. از این تاریخ دوستی من با شهید طوسی قوت گرفت . به گونه ای كه تا زنده ام و نفس می كشم , با عشق به شهید طوسی زندگی خواهم كرد و هرگز صمیمیت و صفای شهید طوسی را از یاد نخواهم برد. او برایم خیلی عزیز بوده و هست . من در كنار شهید طوسی در مراحل سه گانه عملیات بیت المقدس حضور داشتم . برای آخرین بار شهید حسین اكبری در دنگسركی را در كنار امیر شهید صیاد شیرازی در كنار رودخانه كارون در دارخوین در جمع نیروهای ارتش دیدم . شهید طوسی با یك موتور هوندای 125 شب و روز در تلاش و مشغول شناسایی بود. من هرگز این بزرگواران (شهید طوسی و اكبری ) را از یاد نخواهم برد.


سید حبیب الله حسینی نودهی درباره نقش جان بركفان بسیجی در دفاع مقدس اظهار داشت :
نقش ارزشمند و حیاتی بسیج و حضور ایثارگرانه و فعال نیروهای بسیجی در عرصه های دفاع مقدس بر كسی پوشیده نیست . حضور به موقع و خط شكن رزمندگان بسیجی كه به فرمان الهی حضرت امام خمینی (ره ) هیچ چشمداشت مادی در صحنه های رزم بویژه در شب های عملیات صورت می گرفت , نقش تعیین كننده ای در پیشبرد اهداف دفاع مقدس داشتند و بسیجیان با حضور غرورآفرین خودشان در جبهه های نبرد حق علیه باطل , حماسه های پرشكوهی از خود به یادگار گذاشتند. پیروزی ها و فتوحات نیروهای اسلام در عملیات ها مرهون تلاش ها و ایثارگری ها و رشادت های رزمندگان بی ادعای بسیج است . بسیجیانی كه انصافا چراغ روشن عرصه های جهاد و شهادت بودند و این مایه افتخار و مباهات نظام مقدسی جمهوری اسلامی است . اكثر فرماندهان ارشد در سپاه ابتدا به عنوان یك نیروهای بسیجی در صحنه رزم حضور پیدا كردند. و در شرایط دشوار و سخت دوران جنگ تحمیلی , تصمیم گیری به موقع فرماندهان ارشد نظامی در صحنه های جنگ نشات گرفته از ماهیت بسیجی آنان بود.(jomhourieslami)


از خـــــم ابروی توام هیچ گشــــایشی نشد***وه که در این خیال کج عمر عزیز شد تلف

  چنــد بنـــاز پرورم مهــر بتـــــان سنـگ دل***یـــاد پدر نمی کــــنند این پســـران نا خــلف 

 حافظ اگر قدم زنی در ره خانــدان به صدق***بدرقــــه رهــت شود همت شحــنه نجـــــف

 

  ₪₪۩۞۩  بفرمایید اینجا ۩۞۩₪₪  
 

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.