1-غذاهای خود را در ظروف پلاستیکی در مایکروویو گرم نکنید, مخصوصاً غذاهای حاوی روغن و چربی «ترکیب چربی ، حرارت بالا و پلاستیک» باعث آزادسازی دیوکسین به داخل غذا و نهایتاً به درون سلولهای بدن می شود.
بهتراست برای گرم كردن غذا از ظروف شیشه ای مثل پیرکس و چینی استفاده شود، در این حال شما همان نتیجه را از گرم کردن غذا فقط بدون دیوکسین می گیرید.
2- غذاهای فوری (Fast Food )و سوپها باید از ظرف یکبار مصرف تخلیه و در ظرف دیگری گرم شوند. 3- بطری های پلاستیکی آب را در فریزر برای انجماد قرار ندهید چون این کار باعث آزادسازی سم دیوکسین از ظروف پلاستیکی می شود .
4- از لفافه و پوشش پلاستیکی در مایکروویو استفاده نکنید.لفاف های پلاستیکی وقتی خطرناکند که با غذا برای پخت در مایکروویو استفاده شوند 5- فرآوری غذاها در حرارت خیلی بالا باعث حل شدن و آزاد شدن دیوکسین از پلاستیک و تزریق آن به داخل غذا می شود.