• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 3802)
پنج شنبه 1/11/1388 - 17:21 -0 تشکر 177293
جشنواره 28

5 تا 15 بهمن

بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر

عکس برای دوره ی قبل است !

پنج شنبه 1/11/1388 - 17:31 - 0 تشکر 177294

به دلایلی فرصت نشد زودتر از این شاهد این پست باشیم .

به همین خاطر در اینجا مروری می کنیم بر آخرین خبرهای خارج شده از سایت اطلاع رسانی جشنواره ی بیست و هشتم که البته جشنواره ای خاص با نگاهی خاص محسوب میشه زیرا وزیر ارشاد فعلی با نگاهی خاص به این جشنواره چشم دوخته و امیدواریم تبعات خوبی داشته باشه این نگاه ، لازم به ذکر است تا به امروز چندین فیلم توقیفی که هیچگاه معلوم نشد دلایل توقیفش ! در این جشنواره قرار دارند .

حسینی : 61 کشور جهان در جشنواره شرکت دارند .

"سیدمحمد حسینی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : در بیست هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر آثاری از 61 کشور جهان به نمایش در می آید و این جشنواره پذیرای 150 میهمان خارجی از دست اندرکاران سینمای جهان است.

به گزارش روابط عمومی جشنواره، در ابتدای این نشست خبری که در شورای فرهنگ عمومی برگزار شد، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی در خصوص بخش های مختلف جشنواره فیلم فجر ارایه کرد.
وی افزود : در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر بیش از 280 فیلم به نمایش در می آید و این رویداد در 14 بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار می شود و در بخش های جوایزی چون بیرق طلایی ، راه فیروزه ، ققنوس زرین و راه انبیاء در این دوره از جشنواره اهدا خواهد شد. خوشبختانه در بخش های مختلف جشنواره فیلم فجر ، شاهد رشد کمی و کیفی هستیم .
به گفته حسینی جشنواره فیلم فجر امسال در  44 سالن سینما برگزار می شود که نسبت به سال گذشته 11 سالن افزایش یافته است .
حسینی همچنین از برگزاری سیزدهمین بازار بین المللی فیلم و برنامه های تلویزیونی ایران از 7 تا 12 بهمن ماه جاری در برج میلاد خبر داد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت : در بخش تجلی اراده ملی تاکنون حضور و مشارکت 13 سازمان و نهاد قطعی شده است .   

مهدی مسعود شاهی :از تجربیات سینماگران برای برگزاری بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر بهره گرفتیم
در بخش دیگری از این نشست، مهدی مسعودشاهی دبیر جشنواره فیلم فجر گفت: با همفکری های صورت گرفته با اهالی رسانه ها، نمایش فیلم های جشنواره از یک روز زودتر برای آن ها آغاز می شود تا زمینه اطلاع رسانی بهتر فراهم شود.
در ادامه نشست مسعود شاهی در پاسخ سوالی در خصوص  پایان مهلت دریافت نسخه نهایی فیلم ها، تصریح کرد: به هر حال فرآیند تولید فیلم، فرآیندی زمان بر است و ما سعی می کنیم فرصت نمایش فیلم هایی که دست اندرکاران تولید آن ها با تلاش شبانه روزی در حال تکمیل مراحل فنی هستند را از آن ها نگیریم. در واقع، جشنواره فیلم فجر یک فرصت مناسب اطلاع رسانی و تبلیغی برای فیلم هاست و جشنواره سعی دارد پاسخ مناسبی به مشارکت حداکثری سینماگران در این جشن ملی داشته باشد. به همین دلیل در جدول نمایش ها برخی سئانس ها با علامت ستاره تعیین شده اند که در واقع در این سئانس ها نوعی فرصت برای فیلم هایی است که آماده نمایش خواهند شد
وی در خصوص هیات های انتخاب و داوری جشنواره نیز تصریح کرد : داوران بخش های مختلف جشنواره انتخاب شده اند و در زمان مقتضی معرفی خواهند شد. در خصوص اعضای هیات انتخاب جشنواره نیز باید بگویم که تلاش کردیم از ظرفیت و توان این اعضا که از چهره های شناخته شده سینمای کشور هستند، به خوبی بهره بگیریم که حاصل کار آن ها نیز مشخص است و اطلاع رسانی در خصوص آن صورت گرفت . در واقع این هیات فیلم هایی را انتخاب کرده اند که از استانداردهای لازم در ساختار و محتوا برخوردار باشند.
وی در خصوص برگزاری جشنواره در برج میلاد اشاره کرد: در این مجموعه امکان حضور و تعامل سینماگران و اهالی رسانه و حتی میهمانان خارجی نیز فراهم شده است و این یک نوع فرصت به شمار می رود تا با تبادل فکر و اندیشه، خط مشی هدایتی نه به معنای تغییرات ضربتی بلکه به عنوان جریان سازی فرهنگی ، را فراهم کنیم. در واقع این دوره از جشنواره می تواند نقطه ای آغاز این تبادل نظر و اندیشه باشد. جشنواره فیلم فجر یک جشن خانوادگی در حوزه سینما است و ما سعی کردیم در برج میلاد این خانواده را گرد هم آوریم .
مسعودشاهی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص نقاط قوت و ضعف جشنواره گفت: در خصوص نقاط ضعف و قوت جشنواره نمی توان در مقطع کنونی قضاوت کرد. در واقع جشنواره پس از برگزاری در معرض نقد قرار می گیرد این نقد از چگونگی برگزاری تا مدیریت جشنواره را دربرمی گیرد و ما از نتایج این بررسی ها برای برگزاری دوره های بعدی می توانیم بهره گیریم . اما از ویژگی های این دوره از جشنواره شاید بتوان به دبیری مستقل این رویداد و زمینه سازی برای بهره گیری از تجربیات اهالی سینما  اشاره کرد.
وی در خصوص نمایش برخی از آثار به صورت محدود و ویژه در جشنواره فیلم فجر گفت : این آثار در بررسی های هیات انتخاب در مجموعه فیلم های جشنواره قرار نگرفته اند اما جشنواره فیلم فجر سعی دارد همانطوریکه اشاره کردم فرصت تماشای هرچند محدود این آثار را از مخاطبان نگیرد.  شاید بررسی نظرات مخاطبان درباره این آثار ، در نهایت بتواند در معرفی این فیلم ها در اکران نقش مهمی ایفا کند
وی در خصوص بازار فیلم و برنامه های تلویزیونی نیز افزود: بازار فیلم نیز یک فرصت تعامل است و برگزاری آن در برج میلاد و ایجاد فضای ارتباطی بین اهالی رسانه ها و دست اندرکاران تخصصی این حوزه می تواند در اطلاع رسانی بازار فیلم موثر باشد .  فرآیند خرید و فروش فیلم و بازاریابی، فرآیندی پیچیده و زمان بر است و بازار فیلم نقطه آغاز این تعاملات است . البته نتایج بازار فیلم جشنواره فیلم فجر در دوره های قبل از جمله زمینه سازی برای شکل گیری تولیدات مشترک از طریق رسانه ها اطلاع رسانی شده است. بازار بین المللی فیلم فجر می تواند مکمل جریان هدایتی جشنواره بین المللی فیلم فجر باشد
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص میزان مداخله دبیر جشنواره در کار هیات انتخاب، گفت: اساسا هیچ گونه محدودیت و یا اعمال نظری از سوی دبیر جشنواره نسبت به کار هیات انتخاب صورت نگرفت. درواقع معیار انتخاب آثار تنها بازبینی محتوایی و ساختاری است و آثاری که استانداردهای سینمایی برخوردار بودند در بخش های مختلف این جشنواره به نمایش درمی آیند.

مسعود شاهی در خصوص بخش بین الملل جشنواره نیز افزود: در این بخش نیز آثاری از کشورهای مختلف جهان به نمایش در می آید. فیلم های این بخش حاصل تلاش دست اندرکاران بخش بین الملل جشنواره است و این آثار از میان طیف گسترده تری از فیلم های خارجی که به دبیرخانه جشنواره ارایه شده بودند ، انتخاب شدند.  
وی در خصوص جلسات نقد و بررسی نیز گفت : هدف از برگزاری این جلسات زمینه سازی برای معرفی بهتر آثار است تا نقد و تحلیل جدی تر. در واقع در زمان اکران امکان نقد و بررسی جدی تر وجود دارد. البته با نظرسنجی و بررسی های کارشناسی می توان به نوعی در این بخش نیز آسیب شناسی کرد تا به کیفیت مطلوب رسید. این جلسات اولین نقطه برخورد اهالی رسانه ها و منتقدان با دست اندرکاران فیلم های جشنواره است و با بررسی های کارشناسی می توان اشکالات این جلسات را تا حد ممکن کم کرد. البته نباید در حوزه هنر و سینما قضاوت مطلق کرد و نتایج مثبت این جلسات را به طور کامل رد کرد. بلکه می توان در این بخش نیز آسیب شناسی کرد.
مسعودشاهی در خصوص برگزاری جشنواره فیلم فجر در شهرستان ها نیز اضافه کرد: امسال جشنواره فیلم فجر در 8 منطقه فرهنگی و 10 استان کشور از جمله  خراسان رضوی ، خراسان جنوبی ، فارس ، گلستان ، مازندران،  همدان ، سیستان و بلوچستان ، اصفهان ، آذربایجان غربی و خوزستان برگزار می شود. این جشنواره یک رویداد ملی است و ما سعی می کنیم زمینه مشارکت حداکثری همه مخاطبان را در این جشن ملی انقلاب اسلامی فراهم کنیم

پنج شنبه 1/11/1388 - 17:32 - 0 تشکر 177295

توزیع بلیت های جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت

توزیع بلیت های جشنواره فیلم فجر برای کسانی که به صورت اینترنتی خرید کرده اند، در پردیس سینمایی ملت آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره ، مخاطبانی که موفق به خرید اینترنتی بلیت های جشنواره شده اند هم اکنون با نظم خاصی در حال دریافت بلیت های خود هستند و هر مخاطب با صرف زمانی حدود 10 دقیقه بلیت های خود را دریافت می کند.
گفتنی پیش فروش بلیت های جشنواره به صورت اینترنتی ادامه دارد و علاقمندان می توانند نسبت به خرید بلیت های مورد نظر خود اقدام کنند. البته هر فرد پس از خرید بلیت به صورت اینترنتی حداقل 24 ساعت بعد باید برای دریافت بلیت های خود به پردیس سینمایی ملت  مراجعه کند.
نمایندگان وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادها می توانند با ارایه معرفی نامه معتبر و پس از تایید سهمیه، با حضور در پردیس سینمایی ملت نسبت به خرید بلیت های جشنواره اقدام کنند.
بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر از 5 تا 15 بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.

پنج شنبه 1/11/1388 - 17:33 - 0 تشکر 177296

ستاد جشنواره فیلم فجر در برج میلاد مستقر شد

ستاد برگزاری بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در برج میلاد تهران به عنوان مرکز اصلی جشنواره، مستقر شد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره، با همکاری ستاد جشنواره و مسئولان برج میلاد، فعالیت های مربوط به آماده سازی سالن ها در حال انجام است. همچنین دکورهای مراسم افتتاحیه در حال نصب است.
آماده سازی و راه اندازی کافی نت برای استفاده خبرنگاران از اینترنت از جمله دیگر فعالیت های صورت گرفته است و روابط عمومی جشنواره نیز روز چهارشنبه سی ام دی ماه در برج میلاد مستقر می شود.
آیین افتتاحیه بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر روز شنبه سوم بهمن ماه جاری و همزمان با میلاد خجسته حضرت امام موسی کاظم (ع) برگزار می شود.
با توجه به اینکه امسال مرکز همایش های برج میلاد به عنوان مرکز اصلی جشنواره بین المللی فیلم فجر می باشد، نمایش فیلم ها برای رسانه ها و هنرمندان در این مرکز یک روز زودتر آغاز می شود و به نوعی جشنواره در برج میلاد از روز چهارم بهمن ماه کلید می خورد.
بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر از 5 تا 15 بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.

دوشنبه 5/11/1388 - 20:8 - 0 تشکر 178098

قطار جشنواره فیلم فجر به راه افتاد
مراسم افتتاحیه بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شامگاه شنبه سوم بهمن‌‌ماه در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ساعت 19 شنبه سوم بهمن‌‌ماه مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر در سالن‌ همایش‌های برج میلاد با پخش سرود ملی و تلاوت آیاتی از قرآن کریم شروع شد، لحظاتی بعد آنونس بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر روی پرده سفید بزرگی که بالای سن خودنمایی می‌کرد پخش شد و پس از آن مجری مراسم مهدی سلوکی از قطاری نمادین پیاده و روی سن آمد.

سلوکی پشت تریبون رفت و به سنت مرسوم چنین مراسمی حرف‌هایش را با قطعه شعری آغاز کرد: ای آفتاب حسن برون آ دمی ز ابر/ کان چهره مشعشع تابانم آرزوست/ او میلاد مسعود امام کاظم (ع) را تبریک گفت و گروه نوازندگان موسیقی سنتی روی سن آمدند تا فضای افتتاحیه را رنگ و بویی از موسیقی بدهند.

مهدی مسعودشاهی دبیر بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر اولین سخنران مراسم بود که صحبت‌هایش را با شوخی آغاز کرد: من هم قرار بود سوار این قطار شوم، اما هر چه دویدم جاماندم. مسعودشاهی با سرعت پیامش را خواند و صحنه را ترک کرد تا نوبت به جواد شمقدری معاونت سینمایی وزیر ارشاد برسد تا حرف‌هایش را با اهالی سینما بگوید.

شمقدری با چهره‌ای خندان و پرانرژی در میان تشویق حاضران روی سن آمد و از تحمل افکار و آرا در حوزه سینمای ایران گفت و ابراز امیدواری کرد جشنواره بیست و هشتم آغاز دورانی درخشان در سینمای ایران باشد. او در صحبت‌هایش سینماگران را به همدلی و تعامل برای رسیدن به قله‌های موفقیت دعوت کرد.

آئین افتتاحیه با معرفی بخش‌های مختلف جشنواره امسال ادامه یافت، تیزرهایی پخش شد که در آن‌ها بخش‌های مختلف و هیئت‌های داوری معرفی شدند و پس از آن نوبت به یاد و خاطره هنرمندانی رسید که امسال در میان جماعت سینمایی نیستند. تیزری با تصاویری از مسعود رسام، مهدی نوربخش، نیکو خردمند، فرخ‌لقا هوشمند، عباس شباویز، پروین سلیمانی، پیمان ابدی، محسن آراسته، جمشید لایق و امیر قویدل روی پرده رفت و فضای سالن را تغییر داد.

امسال بزرگداشت امیر قویدل کارگردان تازه درگذشته سینمای ایران برگزار می‌شود و بخشی از افتتاحیه به گرامیداشت یاد و خاطره این سینماگر اختصاص داشت. تیزری در این بخش از مراسم پخش شد که در آن همسر زنده‌یاد قویدل درباره همسرش صحبت می‌کرد.

نیمه‌های افتتاحیه نوبت به احمد میرعلایی رسید تا روی سن بیاید و همراه علیرضا خمسه کمدین همیشه خندان و پرانرژی از کسانی تقدیر کند که سال‌ها در سینمای ایران زحمت کشیده‌اند. علی کسمائی دوبلور باسابقه اولین نفری بود که روی صحنه آمد. کسمائی از مدیران دوبلاژ نامدار است که نسلی از گویندگان فیلم مدیون تجربه‌های او هستند. کسمایی با وجود کهولت سن به مراسم آمده بود، او به سختی و با کمک میرعلایی روی سن آمد و چند کلمه‌ای با حضار سخن گفت: من بیش از 60 سال است در سینمای ایران زحمت می‌کشم.

خوشحالم که زمان حیاتم از من تجلیل می‌شود، این بزرگداشت برای کسی است که جوانی و زندگی خود را در راه هنر سرزمین خود صرف کرده و به پیری رسیده و این برایم خوشایند است. آرزو می‌کنم از اهالی سینما و تئاتر در زمان حیاتشان تقدیر شود. میرعلایی دست کسمایی را بوسید و پیرمرد در میان تشویق حاضران و با دریافت لوح تقدیر سن را ترک کرد.

بخش بعدی مراسم تقدیر از ابراهیم رضایی اولین پایه‌گذار لابرآتوار فیلم‌های رنگی در سینمای ایرا بود، رضایی خطاب به حاضران گفت: من سال‌ها است در سینمای ایران خدمت می‌کنم از برگزارکنندگان جشنواره تشکر می‌کنم که از من تقدیر کردند، محمدصادق آذین از مدیران تولید باسابقه سینمای ایران سینماگر دیگری بود که روی سن رفت تا از یک عمر فعالیت او در بطن سینمای حرفه‌ای تجلیل شود.

او پس از دریافت جایزه‌اش گفت: خوشحالم که از کسانی که پشت صحنه سینما فعالیت می‌کنند تقدیر می‌شود، از محمدمهدی جعفری مدیر موسسه قرن 21 هم در این بخش تقدیر شد. یکی از مهمترین بخش‌های افتتاحیه مراسم تقدیر از اصغر شاهوردی صدابردار سینمای ایران بود که به دلیل یک سانحه مدتی است سلامتش را از دست داده است.

مهدی سلوکی نام اصغر شاهوردی را خواند و او با کمک احمد میرعلایی و علیرضا خمسه با صندلی چرخدار روی سن آمد، در حالی که نمی‌توانست صحبت کند و خمسه و میرعلایی تلاش می‌کردند واسطه ارتباط او با جمع باشند. خمسه با شوخی فضای سالن را عوض کرد و مسئولان جشنواره را به یاد جوایز سال پیش انداخت: من امسال آمده‌ام که سوار ماشینی شوم که پارسال وعده‌اش را دادند اما به دست ما نرسید. میرعلایی میکروفن را از خمسه گرفت و گفت: آنهایی که پارسال ماشینسان را دریافت نکرده‌اند امشب جوایزشان را دریافت می‌کنند. 

میرعلایی از همسر شاهوردی خواست روی سن بیاید، همسر شاهوردی در سخنانی از همسرش یاد کرد و گفت: اشب آمده‌ایم ببینیم دوستان تو چه کرده اند. برای کسی که دغدغه صدا و تصویر داشت و مدتی است منزوی و خیره و آرام است. او سال‌ها برای برفراشته شدن پرچم سینمایی ایران در جشنواره‌های مختلف تلاش کرده است.

بخش بعدی مراسم پخش تیزرهایی از داریوش ارجمند، اسحاق خانزادی، رضا برجی و محمدتقی پاکسیما چهار چهره‌ای بود که بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر از آنها تجلیل می‌کند. ارجمند زمانی که روی سن رفت گفت: افتخار می‌کنم که این جا هستم و خوشحالم که در زمان حیات از من تقدیر می‌شود. هنر راز جاودانگی است و هنرمند در ذهن تاریخ جاودانه می‌شود، همان طور که سعدی و حافظ زنده و جاودانه‌اند.

وی افزود: در این جشنواره لایه‌های پنهان سینما که معمولا دیده نمی‌شوند به چشم می‌آیند و خوشحالم که از رضا برجی دوست عزیزم که از چهره‌های شاخص سینما است تجلیل می‌شود. عبودیت خدا، نوکری مردم و خدمت‌گذاری فرهنگ حاصل زندگی من است.

سلوکی در این بخش تاکید کرد که به هنرمندانی که بزرگداشت‌شان برگزار می‌شود یک دستگاه خودروی پراید هدیه می‌شود. اسحاق خانزادی در بخش دیگری از مراسم روی سن رفت و کوتاه سخن گفت: پنج دهه برای فرهنگ و سینمای کشورم زحمت کشیده‌ام و از مسئولان جشنواره برای برگزاری مراسم بزرگداشت سپاسگذارم.

رضا برجی از شهید آوینی گفت: جای استادم شهید آوینی خالی است، او می‌گفت اگر کار برای خدا باشد دیده می‌شود. هنر سینما در ایران بر دو رکن استوار است فرهنگ ناب ایرانی و اسلام محمدی. پاکسیما فیلمبردار باسابقه اما کم‌حرف زمان گرفتن سیمرغ و لوح تقدیر صحبت نکرد.

 در این بخش دکتر سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روی سن رفت تا با سینماگران سخن بگوید: هنر سینما قالبی زیبا و تجلی‌گاه همه هنرها است، سینما در جمهوری اسلامی معنایی متفاوت با سایر هنرها دارد. سینما با عشق به انقلاب پیوند خورده است. بخش پایانی مراسم اختصاص به معرفی برگزیدگان بخش مسابقه مواد تبلیغی داشت.

دوشنبه 5/11/1388 - 20:9 - 0 تشکر 178099

بازار سیاه بلیت جشنواره تئاتر فجر راه افتاد
برخی افراد با فروش بلیت نمایشهای حاضر در جشنواره به دو برابر قیمت اصلی بلیت بازار سیاه فروش بلیت بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر را راه انداختند.
به گزارش خبرنگار مهر، برای اولین بار در بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر بلیتهای آثار حاضر در جشنواره پیشفروش اینترنتی شد و مخاطبان و علاقمندانی که قصد خرید بلیت نمایشهای مورد نظر خود را داشتند طی روزهای تعیین شده به سامانه پیشفروش اینترنتی جشنواره بیست و هشتم مراجعه کردند.

بعد از پایان مهلت پیشفروش و به دلیل استقبال مراجعین به سامانه پیشفروش اینترنتی بلیتهای جشنواره پیشفروش بلیتها دو روز دیگر تمدید شد و بعد از آن هم در دو روز اول بهمن‌ماه بخشی از ظرفیت بلیتهای در نظر گرفته شده نیز به صورت حضوری به علاقمندان و مراجعین فروخته شد.

تعدادی بلیت نیز به صورت میهمان و سهمیه گروههای شرکت کننده در جشنواره و هنرمندان صادر و در اختیار گروهها قرار گرفت. بلیتهای میهمان فاقد ردیف صندلی است و قابل فروش نیست. اما شنبه سوم بهمن‌ماه و در دومین روز جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر برخی از مراجعه کنندگان به مجموعه تئاتر شهر برای تهیه بلیت نمایشهای مورد نظر خود از بازار سیاه فروش بلیتهای جشنواره خبر دادند.

مردی که قصد تماشای نمایش "رومولوس کبیر" نادر برهانی‌مرند را داشت 10 بلیت نمایش را به دو برابر قیمت از جوانی در فضای باز مجموعه تئاتر شهر تهیه کرده بود. در این بین افرادی دیگر بلیتهای میهمان جشنواره را به افراد متقاضی فروخته بودند. دختری جوان نیز با اشاره به اینکه در دو روز تمدید فروش اینترنتی سایت سامانه مورد نظر نتوانسته بود خدمات مورد نیاز را ارائه دهد، از وضعیت فروش حضوری بلیت گلایه کرد.

وی که در رشته کارشناسی ادبیات نمایشی در حال تحصیل است درباره وضعیت پیشفروش اینترنتی بلیتهای جشنواره گفت: در دو روز تمدید فروش اینترنتی به سایت www.gishetheater.ir مراجعه کردم ولی با مشکلاتی که در سایت وجود داشت نتوانستم خرید خود را انجام دهم. 

عده‌ای دیگر از مخاطبان و علاقمندان تئاتر که برای تهیه بلیت آثار جشنواره به تئاتر شهر مراجعه کرده بودند نیز در روز دوم جشنواره از وضعیت بازار سیاه فروش بلیت و همچنین مشکلات خرید اینترنتی به دلیل کم بودن سرعت اینترنت و فروش حضوری بلیت‌ آثار گلایه کردند.

در جشنواره بیست و هفتم تئاتر فجر نیز مشکل چاپ بلیتهای جعلی باعث بروز مشکلاتی در ایام برگزاری جشنواره شد و امسال و در دوره بیست و هشتم فروش بلیتهای آثار جشنواره به دو برابر قیمت مشکلی است که باید توسط ستاد برگزاری جشنواره به سرعت مورد بررسی قرار گرفته و تمهیدی برای آن اندیشیده شود تا افرادی فرصت طلب از اشتیاق مراجعین و علاقمندان به تئاتر سوءاستفاده نکنند.

دوشنبه 5/11/1388 - 20:9 - 0 تشکر 178100

میلانی همراه نمایندگان رسانه‌ها "تسویه حساب" را می‌بیند
تهمینه میلانی و تعدادی از عوامل فیلم سینمایی "تسویه حساب" برای تماشای این فیلم به سالن‌های همایش‌های برج میلاد آمدند.

به گزارش خبرنگار مهر، تهمینه میلانی، محمد نیکبین، السا فیروز آذر و بهاره افشاری عوامل این فیلم برای نخستین نمایش آن در بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به برج میلاد آمدند.

"تسویه حساب" یک کمدی درباره تعدادی زن است که هر یک ماجراهایی را پشت سرمی‌گذارند. مهناز افشار، اکبر عبدی، لادن مستوفی، بهاره افشاری و السا فیروز آذر نقش‌های اصلی این فیلم را بازی می‌کنند. محمد نیکبین تهیه‌کننده این فیلم سینمایی است. اکران این فیلم در سالن‌ همایش‌های برج میلاد دقایقی پیش شروع شد.

دوشنبه 5/11/1388 - 20:9 - 0 تشکر 178101

میلانی: نباید توقع نمره 100 داشته‌باشیم
نویسنده و کارگردان فیلم "تسویه حساب" در نشست مطبوعاتی فیلم عنوان کرد با توجه به شرایط سینمای ایران نباید توقع نمره 100 داشته‌باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست مطبوعاتی فیلم "تسویه حساب" ساخته تهمینه میلانی بعد از نمایش فیلم با حضور وی، محمد نیک بین، مهناز افشار، لادن مستوفی، بهاره افشاری، السا فیروزآذر، اسحاق خانزادی، علیرضا زرین دست و ناصر چشم آذر برگزار شد.

در ابتدای این جلسه اسحاق خانزادی صدابردار این فیلم گفت: در حال حاضر سیستم صدای سینمای ایران به دالبی سارند تبدیل شده است. ما حدد سه سال پیش که این فیلم را ساختیم صدا را به صورت مونو کار کردیم. اما فیلم چون در این مدت توقیف بود نتوانستیم روی صدای آن را اصلاح کنیم. قبل از جشنواره هم زمانی برای این کار نداشتیم. امیدوارم بتوانیم صدای فیلم را به دالبی  تبدیل کنیم.

میلانی در این ارتباط توضیح داد: متاسفانه هنوز مشکل صدا در سالن‌های ما برطرف نشده است. صدای فیلم ما مشکل نداشت بلکه پخش این سالن با مشکلاتی روبرو بود.

علیرضا زرین دست فیلمبردار این پروژه در ادامه افزود:آنچه که شما در فیلم می‌بینید نقطه نظر و دکوپاژ کارگردان است. البته من در مواقعی پیشنهاداتی نیز ارائه کردم. اما به هر حال بیشتر صحنه‌ها با نظر میلانی گرفته شده‌است. البته فیلمنامه"تسویه‌حساب"به جهت ذاتی که دارد این نگاه را می‌پذیرد. میلانی در واکنش پنجم و سوپر استار نیز همین نگاه را دنبال می‌کند.

در ادامه تهمینه میلانی ادامه داد: باید از زرین دست تشکر کنم زیرا ارتباط من با وی بسیار پویا است. ما سر تک تک سکانس‌ها با هم همفکری می‌کردیم. ایشان با استفاده با ابزاری که داشتند به ما در گرفتن صحنه ها کمک می کردند.

وی افزود: من در این فیلم به مسئله بزهکاری زنان بسیار دلسوزانه نگاه کردم. من در این فیلم از مشاوره دوستان روان شناس و جامعه شناس بسیاری استفاده کردم. می خواستم با این فیلم همدلی جامعه را به سمت  آدم‌های آسیب دیده برانگیزم. زندگی این زنان این‌گونه نیست که شما از دیدن آن لذت ببرید. اما من سعی کردم قصه فیلم را به گونه‌ای تعریف کنم که برای مخاطب جذاب باشد.

میلانی در ادامه عنوان کرد: این زنان عضوی از پیکره جامعه هستند. این زنان در سن پایین بزهکار شدند، وقتی به زندان می‌افتند وپس از مدتی بیرون می آیند باید جامعه برای آنها برنامه ریزی داشته باشد وگرنه حتما دوباره به کارهای گذشته خود دست می‌زنند. البته من در این فیلم سالم‌ترین نوع زندگی را برای آنها در نظر گرفتم. آنها یک نوع تسویه حساب با جامعه مرد سالار در فیلم به نمایش می‌گذارند.

نیک بین تهیه کننده "تسویه حساب" افزود: شخصیت اصلی این فیلم بر اساس یک قصه واقعی طراحی شده‌است.  من حس کردم برهمین اساس زندگی وی را به یک قصه اجتماعی تبدیل کنیم. ما با کارشناسان مختلفی در این ارتباط صحبت کردیم. حتی بعد از مونتاژ نیز فیلم را به آنها نشان دادیم که عتقد بودند اثر تاثیرگذاری است.

ناصر چشم آذر آهنگساز این کار در ادامه عنوان کرد: من بعد از شروع تیتراژ ابتدایی فیلم وارد سالن شدم و احساس کردم موسیقی که ما برای فیلم ساختیم با آن چیزی که امروز شنیده شد تفاوت‌هایی دارد. این سالن امکانات خوبی دارد ولی به لحاظ صدا با مشکلاتی روبرو است.

مهناز افشار بازیگر این فیلم درباره نقش خود گفت: من تا‌کنون بازی در چنین نقشی را تجربه نکرده بودم. به همین دلیل در زمان کار بسیار دلهره داشتم. خوشحالم از اینکه خانم میلانی به من اعتماد کردند. اما متاسفانه امروز متوجه شدم سکانسی که من برای آن خیلی زحمت کشدیم از فیلم حذف شده است.

لادن مستوفی بازیگر نقش زیور هم عنوان کرد: من این نقش را هم تنها و هم همراه با این چهار نفر می دیدم. . این فیلم بازیگران زیادی داشت وهمه با تواناییهای خود رنگی به آن دادند. باید این چهار نفر دربازی با یکدیگر به یک هارمونی می‌رسیدند. البته در این راستا توانایی بازیگران و هدایت کارگردان نقش مهمی داشت.

تهمینه در ادامه افزود: سه سال جلوی نمایش این فیلم را گرفته بودند. با توجه به شرایط سینمای ایران که در آن دست کارگردان و تهیه کننده عملا بسته است، نباید توقع نمره 100 داشته باشم و دنبال ایده آل نباشیم. من درباره این فیلم تحقیقات میدانی زیادی انجام دادم.

وی تاکید کرد: بخشی ازخشم این زنان در جامعه جایی است که انها را انکار کنند . ولی ما در"تسویه حساب" سعی کردیم به آنها توجه کنیم. من بیشتر واکنش این زنان را نشان دادم. اگر ما اینها را در جامعه نبینیم در حقیقت به خود و بچه‌هایمان ظلم کرده‌ایم.

بهاره افشاری دیگر بازیگر این فیلم در ادامه افزود: من به خانم میلانی مدیون هستم. این اولین نقش سینمایی من بود. فکر میکنم جایگاه خاصی در کارنامه من دارد. من از یک ماه قبل از فیلمبرداری با کار درگیر بودم. و خیلی استرس داشتم.  سعی کردم نقش متفاوتی را بازی کنم.

السا فیروز آذر نیز در ادامه عنوان کرد: من نقش مریم و  تعصب وی  درباره خواهرو پدرش بسیار دوست داشتم. او در این فیلم حتی زنان و رفتارهایشان را نقد می‌کند. در تسویه حساب به یک اندازه به خصوصیت رفتاری جنسیت‌های مختلف دقت شده‌است.

در پایان این نشست یکی از خبرنگاران این فیلم را توهینی به جامعه مردان دانست که با اعتراض تهمینه میلانی روبرو شد.

دوشنبه 5/11/1388 - 20:9 - 0 تشکر 178102

"آدمکش" در جشنواره شرکت نمی‌کند
با وجود اینکه تهیه‌کننده فیلم سینمایی "آدمکش" خبر از خروج این فیلم از جشنواره فجر داده بود، اما فیلم رضا کریمی در برنامه نمایش‌های جشنواره قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا کریمی کارگردان فیلم سینمایی "آدمکش" با اعلام اینکه فیلمش به طور قطع در جشنواره نمایش داده نخواهد شد گفت: از اینکه فیلم "آدمکش" را در برنامه جشنواره گنجانده اند تعجب می‌کنم چون پس از اعلام فیلمهای بخش مسابقه و عدم انتخاب این فیلم، بلافاصله تهیه‌کننده  اثر آقای محمد پوستی، طی نامه‌ای خطاب به دبیر جشنواره خواستار خروج آدمکش از جشنواره شدند.

وی افزود:در این نامه دلایل اخذ این تصمیم هم آمده بود و بعد از آن طبیعتا روند آماده سازی مراحل فنی فیلم شکل دیگری به خود گرفت و ریتم کار کند شد به طوریکه با اطمینان می توانم بگویم اگر بخواهیم هم فیلم به جشنواره نمی‌رسد.

کریمی درباره دلایل انتخاب نشدن فیلمش گفت: خیلی تمایل ندارم دراین باره صحبت کنم چون واقعا نمی‌شود فهمید چه اتفاقاتی افتاده است. در فاصله اعلام اسامی تا کنون، من و برخی همکارانم در فیلم "آدمکش" با برخی اعضای هیات انتخاب صحبت کرده‌ایم و همه آنها نظرات بسیار مثبتی درباره کیفیت فیلم داشته‌اند. ترجیح می‌دهم درباره اینکه چه عواملی باعث شد فیلم در بخش خارج از مسابقه قرار بگیرد سکوت کنم و در آرامش به انجام مراحل فنی فیلم بپردازم تا این فیلم برای نمایش عمومی و قضاوت عادلانه مردم آماده شود.
فیلم سینمایی "آدمکش" یک درام روانشناختی است و مضمونی اجتماعی دارد. بهرام رادان، مهتاب کرامتی، حامد بهداد، لیلا اوتادی، قطب الدین صادقی، افسانه بایگان، شهرزاد کمال زاده، سیامک صفری، علی اصغر طبسی، امیر مهدی کیا، علی مرادی، فاطمه درستکار و فرامرز روشنایی بازیگران این فیلم هستند.

نکته قابل توجه در مورد فیلم رضا کریمی این است که عوامل پشت و جلوی دوربین این فیلم تاکنون بیش از 15 سیمرغ بلورین از جشنواره فجر دریافت کرده‌اند اما هیات انتخاب جشنواره فجر آدمکش را فاقد کیفیت حضور در بخش مسابقه دانسته است.

دوشنبه 5/11/1388 - 20:10 - 0 تشکر 178103

فیلم‌های بخش اول و دوم جشنواره نشست مطبوعاتی ندارند
برگزار نشدن نشست مطبوعاتی فیلم‌های اول و دوم در بیست و هشتمین جشنواره فجر باعث دلخوری فیلمسازان جوان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به صحبت‌هایی مهدی مسعود شاهی دبیر این دوره از جشنواره فیلم فجر، قرار بود حمایت‌های ویژه‌ای از اثارفیلمسازان جوان شود، اما این دوره از جشنواره فجر نشست های نقد و بررسی فیلم های اول و دوم برگزار نمی شود.

در صورتی که در هر جشنواره بین المللی توجه و تاکید بر روی آثار اول فیلمسازان با توجه نگاهی تازه‌ای که قرار است توسط آنها به سینما وارد شود، بیشتر است. چرا که  فیلمسازان جوان  قطعا علاقمند به مواجه با واکنش مخاطبین اولین اثر خود هستند نمی توانند در این دوره از طریق برگزاری نشست‌ها ارتباطی  با خبرنگاران برقرار کنند. به گفته  یکی از همین فیلمسازان آیا برگزار نشدن این جلسات نیز در راستای حمایت‌های از جوانان  توسط مسئولین است!

روز گذشته و اولین روز برپایی جشنواره فیلم فجر در کنار انتشار خبر برگزار نشدن نشست های فیلم های اول و دوم، حاشیه‌هایی نیز به همراه داشت. خیلی از علاقمندان سینمای ابراهیم حاتمی کیا، منتظر بودند تا بعد از پنج سال شاهد دیدار این کارگردان بعد از نمایش فیلم "به رنگ ارغوان" در سینمای مطبوعات باشند. البته زمزمه‌هایی از قبل درباره برگزار نشدن نشست این فیلم شنیده می شد که البته این اتفاق نیز افتاد.

فیلم "تسویه حساب" تهمینه میلانی نیز با نظرات  بیشتر منفی از طرف منتقدان روبرو شد که حتی برخی آن را از "سوپر استار" این کارگردان چند پله پایین‌تردانستند. البته نشست مطبوعاتی این فیلم که با استقبال روبرو شد هم خالی از حاشیه نبود. در این جلسه یکی از خبرنگاران با لحنی نامناسب به این فیلم و نوع نگاه فیلمساز  به جامعه مردان معترض شد .

نشست "صبح روز هفتم" نیز بدون هیچ حاشیه ای برگزار شد و بخشی از بازیگران ان در نشست حضور داشتند. البته در این جلسه نیز منتقدان این فیلم را کپی از آثار هالیوودی دانستند.

 در سانس‌های پایانی نیز استقبال از فیلم‌ها کمتر شد و سالن‌های نمایش‌دهنده فیلم‌های چون، "زحم شانه حوا" و "خاله سوسکه" تقریبا خالی بود.

همچنین جدول نمایش روز اول جشنواره با مشکلاتی روبرو بود، که از جمله آن به تغییر نمایش فیلم "هیچ" عبدالرضا کاهانی از تاریخ 11 به ششم بهمن ماه اشاره کرد. فیلم "ادمکش" رضا کریمی نیز با وجود اینکه از جشنواره خارج شده بود، اما برای روز نهم بهمن ماه در سانس پایانی در جدول قرار داده شده است! 

دوشنبه 5/11/1388 - 20:10 - 0 تشکر 178104

سومین روز جشنواره "هیچ" دارد
فیلم "هیچ" چهارمین ساخته عبدالرضا کاهانی در سانس پایانی سومین روز جشنواره فیلم فجر در سینمای رسانه‌ها به روی پرده می‌رود.

سومین روز جشنواره فیلم فجر در برج میلاد در حالی آغاز می‌شود که فیلم‌هایی چون "عصر روز دهم"، "آل"، "پرسه در مه" و "هیچ" به روی پرده می‌روند. با توجه به کارنامه سازنده های این اثارو حاشیه‌هایی که درباره این فیلم ها وجود دارد، احتمالا روز سوم با استقبال خوبی خوبی روبرو می شود.

عصر روز دهم دهمین ساخته مجتبی راعی است که قرار بود پیش از این  توسط  مرحوم رسول ملاقلی پور ساخته شد. بخشی از فیلمبرداری "عصر روز" دهم سال 87 همزمان با مراسم عاشورای حسینی در کربلا انجام شد. البته این فیلم با مشکلات مالی نیز در زمان ساخت روبرو بود که باعث شد چند روز متوقف شود. هاینه توسلی، احمد مهران فر، افرین اویسی و... بازیگران این فیلم هستند.

آل اولین فیلم بلند سینمایی بهرام بهرامیان است که تهیه کنندگی آن را  علی معلم برعهده دارد .این فیلم که متعلق به ژانر سینمای وحشت است و بخشی از آن در ارمنستان با حضور بازیگرانی جون آنا نعمتی، مصطفی زمانی، همایون ارشادی و...فیلمبرداری شد. تهیه کننده این فیلم مدعی شده است "آل"  به لحاظ تکنیکی اندکی استانداردهای سینمای ایران را بالا می‌برد.

پرسه در مه دومین فیلم بهرام توکلی است که پیش از این با "پابرهنه در بهشت" جوایزی  را نصیب خود کرده و ظاهرا مانند کار اول وی از فضایی کاملا متفاوت برخودار  است. در این فیلم شهاب حسینی و لیلا حاتمی بازی می کنند.

کارناوال مرگ به کارگردانی حبیب الله کاسه ساز در چهارمین سانس سینمای برج میلاد به روی پرده می رود. بخش هایی از این فیلم پیش از این توسط رضا اعظمیان کارگردانی شد که به دلایل برخی مشکلات بین عوامل فیلم، سکانس های پایانی آن توسط کاسه ساز تهیه کنند فیلم کارگردانی شد و اعظمیان نیز به همین دلیل از کارگردانی آن انصراف داد. فرامرز قریبیان، بهرام رادان، الناز شاکردوست و... از بازیگران فیلم هستند.

حوالی اتوبان اولین فیلم بلند سینمایی سیاوش اسعدی است که تهیه کنندگی آن برعهده غلامرضا موسوی است. این فیلم که فیلمبرداری ان سال 87انجام شده، داستان زوج جوانی است که با ورود زنی میانسال زندگی شان دستخوش تغییر می‌شود. گلچهره سجادیه، شهاب حسینی، نورا هاشمی و بهناز جعفریدر این فیلم به ایفای نقش می پردازند.

هیچ از جمله فیلم هایی است که با نظر معاونت سینمایی به دلیل مشکلات ممیزی تنها در بخش نمایشهای محدود و ویژه جشنواره به روی پرده می‌رود. در این فیلم مهدی هاشمی، پانته آ بهرام، نگار جواهریان، مرضیه برومند، باران کوثری، صابر ابر، احمد مهران فر، مهران احمدی و نیره فراهانی بازی می کنند .

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.