• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2532)
يکشنبه 3/3/1388 - 12:25 -0 تشکر 115531
باز هم سیاه‌نمایی به جای بیان برنامه

هوالحکیم

 

شب گذشته بنا به قرعه كشی صورت گرفته میرحسین موسوی به شبكه یك آمد تا اولین سخنرانی خود در رسانه ملی را انجام داده باشد، موسوی در اولین بخش از سخنانش انزوای 20 ساله را به گردن دیگران انداخت و در توجیه آن گفت: «خوشحالم كه امروز خدمت شما هستم و در مهمترین رسانه به سخنرانی می پردازم، در این چند سال متأسفانه محرومیت تصویر داشتم لذا یكی از آرزوهایم این است كه مردم از طریق رسانه ملی به تبادل نظر بپردازند.»

به گزارش رجانیوز، نخست‌وزیر دهه 60 که پیش از این تأكید كرده بود تا شب انتخابات به انتقاد از احمدی نژاد ادامه می‌دهد، نخستین نطق تلویزیونی‌اش را هم با همین رویکرد آغاز کرد و فهرستی از گلایه‌های ریز و درشت را در یک برنامه 30 دقیقه‌ای بیان کرد.

وی اظهار داشت: «من از هیچ امكاناتی برخوردار نبودم نه پول نفت داشتم كه مردم را همراه خود كنم و نه رسانه ای كه از آن استفاده كنم.»

موسوی اما ترجیح داد در این برنامه تلویزیونی به جای استناد به گزارش‌های کارشناسی و تأیید شده، به مشاهدات میدانی معدود خود اشاره کند و در کنار سیاه‌نمایی از اوضاع کشور و اقتصاد، به هیچ برنامه مشخصی نیز اشاره نکند.

وی در این زمینه گفت: «در شمال كه بودم مردم گلایه داشتند و می گفتند در حالی كه برنج ما در انبارها مانده دولت برنج پاكستانی و هندی وارد می كند یا در حالی كه پرتغالهای باغات ما در انبارها در حال خراب شدن است دولت پرتغال مصری می آورد یا در مورد چای همینطور و در كل از این گلایه داشتند كه سطح باغهایشان كاهش یافته است.»

اما نطق موسوی مانند سایر سخنرانی‌ها و برنامه‌های وی متکی به 2 نکته کلیدی بود، وی ابتدا بحث صداقت را پیش كشید و به گونه ای صحبت كرد تا اینگونه القا كند كه با مردم همذات پنداری كرده است و از طرفی نیز شرایط كشور را آنقدر بحرانی توصیف كرد تا بتواند خود را به عنوان منجی كشور معرفی كند.

پیش كشیدن بحث واردات برنج، پرتقال، شكر و این موارد از جمله مصادیقی بود كه موسوی سعی كرد با ذکر این مصادیق، با زبانی همه فهم و پرهیز از ادبیات نخبگی، خود را هم‌درد توده‌ها معرفی کند و ادامه این روند را منجر به نابودی اقتصاد و كشاورزی ایران معرفی كند.

كاندیدای بخشی از جریان اصلاحات در برنامه جمعه شب، علاوه بر اینکه به روال 3 ماه گذشته باز هم هیچ برنامه مشخصی ارائه نکرد، به تناقض گویی نیز روی آورد. وی ابتدا از روند واردات و صدمه به كشاورزان گله كرد و خواست كه واردات نباشد تا محصولات كشاورزان به فروش برسد و از طرفی ترجیح داد هیچ اشاره‌ای به خرید نقدی و تضمینی محصولات کشاورزان و مواردی مانند خرید سیب‌زمینی که دستمایه تخریب وی و دوستانش نیز شده، نکند

چارچوب سخنرانی موسوی در برنامه جمعه شب به گونه‌ای عوامانه پیگیری شد در حالی كه برخی انتظار داشتند وی برنامه های خود را بیان كند و بحث های انتقادی و تخریبی را به مناظره با احمدی‌نژاد موكول كند.

اما موسوی نه تنها به برنامه های اقتصادی خود اشاره ای نكرد بلكه در طول برنامه هیچ صحبتی از برنامه های كلان از جمله برنامه هسته ای به میان نیاورد، شاید وی به این باور رسیده که مردم پذیرفته اند كه احمدی نژاد در بحث سیاست خارجی بالاخص برنامه هسته ای به گونه ای عمل كرده كه ایرادی نمی توان به آن وارد كرد، یا اینکه اقداماتی مانند تعلیق در دوره قبل جای هیچ‌گونه دفاعی ندارد و عبور بی‌سروصدا از کنار آن بهترین ترفند است.

موسوی در بخش دیگری از اظهاراتش، بار دیگر به مشاورت در دولت هاشمی و خاتمی افتخار كرد و از طرفی گفت كه در اوایل ریاست جمهوری احمدی‌نژاد نیز نظرات خود را منتقل می‌كرده است. در واقع وی اینگونه القا كرد كه در دولت‌های گذشته به نظراتش توجه می‌شد ولی در دولت نهم این توجه محقق نشد، اما اگر موسوی به مشاورت در دولت‌های هاشمی و خاتمی افتخار می كند چرا در مورد انتقادات وارد بر آن 16 سال استراتژی سکوت را ادامه می‌دهد و حاضر به هیچ‌گونه پاسخ‌گویی نیست؟ چرا در زمان ریاست جمهوری هاشمی هرگز به آشوب‌های اسلامشهر و مشهد و... توجهی نكرد؟ اعتراض‌هایی كه به تورم 50 درصدی صورت گرفته بود ولی دولت سازندگی با استفاده از قوه قهریه به آنها پاسخ داد. این در حالی است كه امروز موسوی بی توجهی به تورم 25 درصدی را خطرناك می داند.

در واقع موسوی با بیان اینكه تنها مشاور هاشمی و خاتمی بوده است، مسئولیت بحران‌های به وجود آمده در دوران 16 ساله را از دوش خود بر می دارد و تنها به این مشاورت به منظور نمایش کوله‌بار تجربه افتخار می كند.

احساس خطر در 4 سال اخیر و ورود به عرصه كاندیداتوری مورد دیگری بود كه موسوی به آن اشاره كرد، وی در این زمینه گفت كه در چهار سال گذشته وضعیت به گونه ای شد كه احساس خطر كردم و بر خود تكلیف دانستم كه به عرصه انتخابات وارد شوم، این سخنان در حالی ابراز می شود كه وی توضیحی در مورد خطراتی كه در دولتهای گذشته به وجود آمد نمی دهد، وی توضیح نمی دهد كه آیا تورم 50 درصدی خطرناك‌تر بود یا تورم 25 درصدی، آیا آن زمان كه امریكا و اسراییل بر طبل حمله به ایران می كوبیدند خطرناك تر بود یا امروز كه امریكا برای حل بحران های منطقه ای از ایران دعوت می کند، آیا زمانی كه به مقدسات توهین شد، خطرناك تر بود یا امروز كه بحث ظهور و مهدویت توسط رئیس جمهور در جای جای دنیا مطرح می شود؟

موسوس در بخشی از سخنان خود گفت: «ما از لبنانی ها و فلسطینیان زمانی می توانیم حمایت كنیم كه اینجا خودمان قوی باشیم.»

موسوی در بخش دیگری می گوید: «صراحتا می گویم ما می خواهیم مدافع منافع مستضعفان باشیم.»

با توجه به گفته های بالا و همچنین با توجه به تأكید وی به اندیشه های امام خمینی خوب است آقای موسوی به این سؤالات پاسخ دهد كه آیا امام خمینی(ره) نفرمودند كه جمهوری اسلامی از مظلومان و مستضعفان عالم حمایت می كند؟ آیا این گفته ها تبعیت از فرمایشات امام خمینی(ره) است؟ عدم آگاهی كاندیدای ریاست جمهوری از مسایل بین المللی و عدم اطلاع از اینكه بخشی از مرزهای امنیتی ایران در مرزهای فلسطین و لبنان و... ترسیم شده است عجیب به نظر می رسد.

موسوی به خوبی نشان داد كه گوشه‌گیری 20 ساله وی باعث شده که آگاهی کافی از مسایل داخلی و خارجی نداشته باشد و حتی حالا كه دوباره از حاشیه سیاست به متن آن آمده است هم این نهضت ادامه دارد.

منبع

فعلا

یا علی مددی

_________________________________   
|------------------------------------------------------| ______     
|------------------------------------------------------|| O`| __/  
|------------------اصفهان بیابالا----------------------||```|```| 
|____________________________________||___|___|
";===(@)-(@)-(@)---(______)------j(@)j-(____)-(@)=' 

--------------------
اللهم عجل لولیک الفرج

يکشنبه 3/3/1388 - 14:43 - 0 تشکر 115586

هوالحکیم
انتقادشریعتمداری از سیاه نمایی موسوی در نطق تلویزیونی

حسین شریعتمداری در یادداشت امروز كیهان نوشت: سیاه‌نمایی میرحسین موسوی در نطق تلویزیونی تنها علیه احمدی نژاد نبود و آنچه در این‌باره بر زبان آورد، بی‌كم و كاست همان جملاتی بود كه دشمنان تابلودار اسلام و انقلاب طی چند سال اخیر علیه احمدی‌نژاد بر زبان و قلم آورده و می‌آورند.

حسین شریعتمداری در یادداشت امروز خود در روزنامه كیهان با عنوان «باور بفرمایید كه باور نمى‌كنیم!» آورده است: اگر سیاه نمایی آقای مهندس موسوی در نطق تلویزیونی جمعه شب ایشان تنها علیه احمدی نژاد و دولت نهم بود، شاید نیازی به نوشتن این وجیزه نبود، چرا كه جناب موسوی سخن تازه ای علیه رئیس جمهور و دولت نهم نداشت و آنچه در این باره بر زبان آورد، دقیقاً و بی كم و كاست- تأكید می شود بی كم و كاست- همان جملاتی بود كه دشمنان تابلودار اسلام و انقلاب طی چند سال اخیر علیه احمدی نژاد بر زبان و قلم آورده و هنوز هم می آورند. اما آقای مهندس موسوی به بهانه سیاه نمایی علیه احمدی نژاد بسیاری از آموزه های اسلامی و انقلابی را مورد هجوم قرار داد و به نظرات صریح و خالی از ابهام حضرت امام(ره) حمله كرد. البته هنوز هم باید امیدوار بود كه آقای مهندس موسوی برای حضرت امام(ره) و خط انقلابی آن بزرگوار احترام قائلند و حملات جمعه شب ایشان به آموزه های امام(ره) و انقلاب را می توان ناشی از آن دانست كه احمدی نژاد به عنوان فرزند معنوی امام راحل(ره) در خط امام و انقلاب حركت می كند و از این روی، حمله موسوی به احمدی نژاد چه بخواهد و چه نخواهد، حمله به آموزه های اسلام و انقلاب تلقی می شود البته تردیدی نیست كه مواضع و عملكرد دكتر احمدی نژاد در پاره ای از موارد نیز خالی از نقد نبوده است ولی این موارد، اولاً؛ بسیار اندك و ناچیز است و ثانیاً؛ همین موارد اندك و ناچیز نه فقط مورد اعتراض و حمله دشمنان بیرونی و برخی از مخالفان داخلی وی قرار نگرفته بلكه از آن حمایت و دفاع نیز كرده اند، نظیر اظهارات موهن آقای مشایی درباره «مردم اسرائیل»! كه از یك سو با اعتراض اصولگرایان روبرو شد و از سوی دیگر حمایت مشترك آمریكا و اسرائیل و برخی از اصلاح طلبان را درپی داشت.

درباره نطق انتخاباتی آقای مهندس موسوی اگرچه گفتنی های فراوانی هست ولی در این نوشته به چند نمونه بسنده می كنیم؛

1- درباره ممنوع التصویر بودن ایشان در سیمای جمهوری اسلامی ایران باید پرسید مهندس موسوی طی 20 سال گذشته كدام اقدام قابل توجهی را انجام داده است كه بایستی خبر آن در تلویزیون به تصویر كشیده می شد؟! سكوت ایشان در برابر آنهمه اهانت به امام و اسلام و انقلاب و مردم كه قابلیت تصویربرداری و نمایش تلویزیونی نداشته است!! دولت كنونی فقط 4 سال است كه روی كار آمده ولی آقای موسوی طی 16 سال حاكمیت دولت سازندگی و دولت اصلاحات، مشاور ویژه رؤسای جمهور بوده است و تمام روزنامه های زنجیره ای و بسیاری از سایت های اینترنتی و خبرگزاری ها در اختیار حزب و گروه ایشان بود. بنابراین چرا در هیچ یك از این رسانه ها كمترین اثری از وی نبوده است؟! و یا كدام دفعه به عنوان مشاور ویژه رئیس جمهور وقت سخن گفته یا حركتی كرده است كه تلویزیون از پخش آن خودداری ورزیده باشد؟! ظاهراً آقای موسوی با این سخنان قصد دارد سابقه سكوت و بی حركتی خویش را پاك كند و از همه بدتر آن كه بی حركتی و بی تفاوتی خود در مقابل مسائل نظام و انقلاب را به گردن صدا و سیما بیندازد.

2- آقای مهندس موسوی ضمن تشكر از مردم به خاطر استقبال! از ایشان در سفرهای استانی می گوید: «می دانم كه این پیشوازها برای بیان حرفها و نگاه به مسایل مختلف كشور بوده و بنده چیزی نداشتم كه خدمت شما مردم عزیز عرضه كنم. همچنین ماشینی نفرستادم كه شما را به صحنه آورد و از امكاناتی همچون پول نفت در آستینم برخوردار نبودم كه آن را بین شما توزیع كنم»! اشاره آقای موسوی به استقبال انبوه و متراكم مردم از آقای احمدی نژاد در سفرهای استانی ایشان است كه باید گفت: برخلاف سفرهای تبلیغاتی و غیرقانونی شما، احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور و برای انجام وظایفی كه برعهده دارد و بسیاری از مدعیان اصلاحات نیز به آن غبطه خورده اند به استان ها سفر می كند و استقبال با شكوه مردم از ایشان علاوه بر قدردانی از رئیس جمهور مردمی خود، نشانه دلبستگی ملت به نظام اسلامی است، بنابراین جناب آقای موسوی باید توضیح بدهد كه:

الف: چرا به شعور و حیثیت مردم اهانت می كند و به آنان اتهام می زند كه برای استقبال از رئیس جمهور خویش پول دریافت كرده اند؟! یعنی دقیقاً همان اهانت و اتهامی كه مدتهاست اسرائیل، آمریكا و ضد انقلابیون فراری علیه مردم شریف و مسلمان ایران روا می دارند.

گفتنی است دشمنان بیرونی كه تا چند ماه قبل، حضور مردم در استقبال از رئیس جمهور و یا شركت آنان در راهپیمایی های قدس و 22بهمن را ناشی از تقسیم پول در میان آنها اعلام می كردند امروزه برای پیشگیری از آبروریزی بیشتر، این ادعای مسخره را مطرح نمی كنند و عجیب است كه آقای مهندس موسوی تازه شروع كرده است!

حضرت امام(ره) بارها اتهام اسرائیل و آمریكا به مردم ایران مبنی بر دریافت پول برای شركت در اجتماعات را دروغبافی و توهم پراكنی دشمنان و اهانت به مردم ایران دانسته بود.

ب: آقای موسوی ادعا كرده است كه مردم را با فرستادن ماشین به محل استقبال از رئیس جمهور آورده اند! و بدیهی است كه برای این اتهام واهی سندی ندارند. ولی همین دیروز- 2/3/88- سایت كلمه كه متعلق به موسوی است، مبدأ و محل استقرار اتوبوس ها را برای شركت در میتینگ انتخاباتی آقای موسوی و خاتمی در استادیوم آزادی اعلام كرده است و معلوم نیست آقای موسوی این تناقض در گفتار و كردار خود را چگونه توجیه می كند؟!

3-بوش رئیس جمهور سابق آمریكا، دیك چنی معاون وی، رایس وزیرخارجه قبلی، اولمرت نخست وزیر و شیمون پرز رئیس جمهور رژیم صهیونیستی و اخیراً هیلاری كلینتون وزیرخارجه جدید آمریكا با صراحت اعلام كرده اند حضور ایران در آمریكای لاتین كه تاكنون حیاط خلوت آمریكا بوده است، ضربه سنگینی به سیاست خارجی آمریكا وارد كرده و جایگاه ایران را به شدت تقویت كرده است و درخور توجه این كه همه آنها در تفسیر و تحلیل های خود بر این نكته اصرار می ورزند كه چرا جمهوری اسلامی ایران به جای سیاست منطقه ای به آمریكای لاتین چشم دوخته است! و جناب آقای موسوی نیز در نطق تلویزیونی جمعه شب خود دقیقاً و بدون كم وكاست تفسیر دشمنان غربی را مطرح كرده و می گوید؛ «موقعی می توانیم دست دراز كنیم تا در آمریكای لاتین فعال باشیم كه در رابطه با همسایه های عزیز خود كه جای پای محكمی داریم و مذهب و بازارهای مشتركی با ما دارند فعال شده باشیم»! یعنی جناب موسوی نیز دقیقاً و بی آن كه متوجه باشند همان نظر آمریكا و صهیونیست ها را با همان تفسیر و توجیه مطرح می كند و حال آن كه، اولا؛ این مردم و دولت ضدآمریكایی چند كشور آمریكای لاتین بوده اند كه به علت تغییر استراتژی قبلی و خروج از وابستگی آمریكا، به سوی ایران اسلامی دست دوستی و همراهی دراز كرده اند. عجیب است كه وقتی به آقای موسوی نسبت به خیانت و سوابق سوء برخی از اطرافیان ایشان تذكر داده می شود در پاسخ می گوید؛ من از همراهی هیچكس با خود جلوگیری نمی كنم؟! و حال آنكه این همراهان ماهیت سوء و ضدمردمی خود را بارها نشان داده اند ولی وقتی چند كشور آمریكای لاتین با رویكرد ضدآمریكایی به ایران اسلامی نزدیك می شوند فریاد آقای مهندس بلند می شود كه چرا دوستی آنها را پذیرفته ایم!

ثانیاً؛ روابط ما با كشورهای آمریكای لاتین باعث ایجاد یك بازار اقتصادی بزرگ برای كالای ایرانی شده است. كاش آقای مهندس موسوی به این پرسش پاسخ می داد كه رفت و آمد پی در پی آقای خاتمی به فرانسه و برخی دیگر از كشورهای اروپایی غیر از صدور قطعنامه ضدایرانی و كارشكنی آنها در برنامه هسته ای ایران چه دستاوردی داشته است؟!

ثالثاً؛ مگر دولت نهم با همسایگان خود سر جنگ و ستیز داشته است كه آقای موسوی به همكاری با آنها توصیه می فرمایند؟! ایران اسلامی در دولت نهم بیشترین روابط - البته عزتمندانه- را با همسایگان خود برقرار كرده است و البته در مقابل برخی از ادعاهای بی پایه آنها نظیر مالكیت بر سه جزیره ایرانی خلیج فارس نیز با اقتدار ایستاده است. آیا این نوع رابطه عزتمندانه و مقتدرانه باعث نگرانی آقای مهندس موسوی و دوستان مدعی اصلاحات ایشان است؟ و یا در كدام مقطع زمانی، رابطه ایران اسلامی با كشورهایی نظیر عراق، افغانستان، پاكستان، تركیه، روسیه و كشورهای هم مرز آسیای میانه مانند امروز صمیمانه و مقتدرانه بوده است؟! البته بدیهی است كه دولت نهم مانند دوستان همراه و حامیان امروزی آقای مهندس موسوی هیچوقت حاضر به همكاری با گروه آمریكایی طالبان نبوده اند و هرگز از صدام جنایتكار به عنوان خالدبن ولید یاد نكرده اند!

4- آقای مهندس موسوی درباره فلسطین می گوید «ما موقعی می توانیم از آرمان های فلسطین دفاع كنیم كه خودمان قوی باشیم.»

دقت كنید! مهندس موسوی تاكید می كند، «دفاع از آرمان های فلسطین» و نه كمك های احتمالی دیگر به آنها- كه به عقیده نگارنده واجب و ضروری است - یعنی از نظر آقای مهندس موسوی ایران اسلامی باید از مواضع اسلامی و انقلابی خود در حمایت از آرمان فلسطین و مقابله با صهیونیست های وحشی و كودك كش دست بردارد! البته این اظهارنظر آقای موسوی خیلی عجیب نیست، دوستان مدعی اصلاحات ایشان كه هم اكنون همه كاره وی هستند نیز بارها همین مواضع ذلت بار را تكرار كرده و می كنند. عجیب آن است كه آقای موسوی دم از خط امام(ره) هم می زند!

و اما نكته قابل توجه این كه امروزه ملت های مسلمان، نهضت های مقاومت در فلسطین و لبنان و مصر و... به خاطر مواضع شجاعانه، اسلامی و انسان دوستانه ما در حمایت از آنها به عقبه استراتژیك ایران اسلامی تبدیل شده اند یعنی برخلاف نظر آقای مهندس موسوی، دفاع ما از آرمان فلسطین برای ایران اسلامی اقتدار آفرین بوده است.

گفتنی است كه بازهم - و متاسفانه- آقای مهندس موسوی در این بخش از اظهارات خود نیز، دیدگاه رایج دشمنان تابلودار مردم ایران را بازگو كرده است. فقط نیم نگاهی به مواضع آمریكا و اسرائیل به وضوح نشان می دهد كه آنها حمایت ایران اسلامی از آرمان فلسطین را یكی از عوامل اصلی اقتدار جمهوری اسلامی می دانند و به شدت در پی مقابله با آن هستند و از قضا دقیقاً همین سخنان آقای مهندس موسوی را بر زبان دارند كه باید مانع حمایت جمهوری اسلامی ایران از آرمان های فلسطین شد.

اوباما در طرح اخیر خود، دست كشیدن جمهوری اسلامی ایران از حمایت آرمان های فلسطین را یكی از شرایط اصلی آمریكا و متحدانش برای متوقف كردن تخاصم! دانسته اند و به قول فاكس نیوز، ایران را بعد از دست كشیدن از حمایت مردم فلسطین به آسانی می توان منزوی كرد. خب! آقای موسوی چه می فرمایند؟!

آیا جناب موسوی نمی داند كه دو خط آبی در پرچم رژیم صهیونیستی به نشانه از نیل تا فرات است؟! بنابراین مردم فلسطین به نمایندگی از تمامی كشورهای منطقه با اسرائیل درگیر هستند و نه فقط حمایت از آرمان فلسطین بلكه همه گونه كمك به مقاومت، كمترین هزینه ای است كه كشورهای منطقه بایستی برای حفظ امنیت خود بپردازند و نه صدقه! به مردم فلسطین و بدیهی است نمی توان باور كرد كه مهندس موسوی از درك این مسائل ساده ناتوان باشد.

5-درباره احساس خطر آقای موسوی نیز جای این سوال هست كه چرا مدعیان اصلاحات با آمریكا و اسرائیل و كلان سرمایه داران و مفسدان اقتصادی در احساس خطر از دولت كنونی اشتراك نظر دارند؟!

6- اما، پرداختن به مواردی نظیر «شكر»، چای، پرتقال، عدم اشتغال و... نیز فرصت دیگری می طلبد. و در اینجا فقط باید پرسید، «سلطان شكر» در كدام جبهه كباده می كشد؟ و یا كارگران فلان كارخانه را كدام سرمایه دار اخراج كرده و آن سرمایه داران اكنون از نامزد كدام جبهه حمایت می كنند؟ و یا چای و پرتقال و...بگذریم!

7- و بالاخره آقای مهندس موسوی!... باور بفرمائید كه باور نمی كنیم آنچه فرموده اید حرف دل خودتان باشد. ما نگران شما هستیم و دلواپس هزینه شدن سابقه ای كه از جنابعالی در اذهان باقی است.

منبع

فعلایا علی مددی

_________________________________   
|------------------------------------------------------| ______     
|------------------------------------------------------|| O`| __/  
|------------------اصفهان بیابالا----------------------||```|```| 
|____________________________________||___|___|
";===(@)-(@)-(@)---(______)------j(@)j-(____)-(@)=' 

--------------------
اللهم عجل لولیک الفرج

يکشنبه 3/3/1388 - 19:54 - 0 تشکر 115702

سیاه‌نمایی علیه دولت از روی عصبانیت است

نماینده مردم شازند در مجلس با اشاره به اینكه سیاه‌نمایی علیه دولت تنها از روی عصبانیت است، گفت: این عصبانیت به دلیل رویگردانی مردم از برخی افراد است كه با شروع تبلیغات انتخاباتی خشم آنان نیز بیشتر شده است.

محمود احمدی بی‌غش در گفت‌وگو با فارس گفت: با درایت و كاردانی دولت نهم تمام ابرقدرت‌ها و كشورهای جهان كه مخالف پیشرفت ایران بودند، پذیرفتند كه دیگر نباید با ایران مخالفت كنند و در مجموع جایگاه امروز كشور در جهان در سی سال قبل بی سابقه است.

وی اظهار داشت: سیاست خارجی دولت نهم عزتمندانه بود كه موجب شد نگاه جهانیان به ایران تغییر پیدا كند و مجامع بین المللی جمهوری اسلامی را به عنوان كشوری قدرتمند تلقی كنند.

احمدی در ادامه به دستاوردهای دولت نهم در داخل كشور اشاره كرد و گفت: امروز به پیشرفت‌های متعددی در همه زمینه‌ها دست پیدا كرده ایم كه ساخت موشك‌های دوربرد و سلاح‌های متعارف و مورد قبول جامعه جهانی و همچنین دستیابی به چرخه كامل سوخت هسته ای و پرتاب ماهواره به فضا از اهم این دستاوردها است.

این نماینده مجلس تصریح كرد: دولت نهم پیشرفت محسوسی در زمینه عمران و آبادانی كشور داشته است به طوری كه می توان گفت ساخت راه‌ها و گاز رسانی و گسترش پوشش برق و تلفن در نقاط مختلف كشور در 4 سال اخیر دو برابر 4 سال قبل بوده است.

احمدی اظهار داشت: هم‌اكنون شاهد هستیم كه حتی مردم در دور افتاده‌ترین روستاهای كشور از پوشش برق و تلفن و شبكه تلویزیونی بهره‌مند هستند كه بسیاری از این موارد در جریان سفرهای استانی دولت به وقوع پیوسته است.

وی با اشاره به برخی سیاه‌نمایی‌ها علیه دستاوردهای دولت نهم گفت: مردم ایران مردمی با فهم سیاسی بالا هستند و این را در جریان سی سال انقلاب ثابت كرده اند و بر این اساس گزافه گویی و تخریب‌های عده ای كه خواستار بازگشت به قدرت و حاكمیت هستند، در آنان تاثیر ندارد.

منبع

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
يکشنبه 3/3/1388 - 22:42 - 0 تشکر 115762

در قرن 21 تبلیغات با کاغذ و پوستر و بنر و استفاده از نظر دکتر جنگ روانی علیه نظام و کمک گرفتن از رنگ و احساسات جوانان یعنی توهین به فهم و درک بشر  مخصوصا جوان ایرانی
مردم در این قرن به دنبال کارآمدی و سایقه فعالیت مفید و آمارهای جهانی در رابطه با توسعه کشور عزیزمان هستند
زهی خیال باطل که بتوان با رنگ و بازی های روانی رای مردم را نسبت به 20سال سکوت و استعفای از نخست وزیری در زمان جنگ بدون اطلاع به امام و مسئولین نوشانیدن جام زهر به امام عزیز را پوشانید
و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین

دوشنبه 4/3/1388 - 7:31 - 0 تشکر 115837

سلام

فقط اینو بگم که ایشون برنامه ای ندارن که بخوان ارائه بدن.. چون برنامه ریزا کسای دیگه هستن

در واقع میرحسین فقط یه پوشش و یه مخفی گاه برای پنهان شدن چهره هاییه که میدونستن

اگه خودشون مستقیماً وارد میدون بشن هرگز رأی نخواهند آورد و دنبال کسی میگشتن که

مردم هیچ ذهنیتی نسبت بهش تو این سالهای گذشته نداشته باشن و چه کسی بهتر از میرحسین؟

اون بیست سال هیچ فعالیتی نداشته و مردم هیچ سوء ذهنیتی نسبت بهش ندارن. چون اصلاً

کاری نکرده که بخواد خطاها و یا عدم توانائیهاش بعد از جنگ نمایان بشه.

الان میرحسین حکم لوله تنفسی رو برای اصلاح طلبها ایفا میکنه.. اصلاح طلبا غرق شدن و در

حال فرو رفتن به زیر آب هستن و میرحسین مثل لوله ای میمونه که اونا از طریق اون هوا رو از

سطح آب میگیرن.. خطری که احساس شده همانا نابودی و محو شدن گروه های به اصطلاح

اصلاح طلب از صحنه های سیاسی و اجتماعی کشوره.. چون دیگه مردم هم به اونا اعتماد ندارن.

پس تا نجات اصلاح طلبا از غرق شدن فقط یک یا حسین دیگر!!!!!

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

دوشنبه 4/3/1388 - 9:22 - 0 تشکر 115846

مگه این دوستان به جای سیاه نمائی كار دیگه ای هم بلدند؟ هنوز آقای میر حسین موسوی مواضع دقیق و مشخصی را راجه به آمریكا و اسرائیل و ... اعلام نكرده اند. این در حالی است كه برخی از نزدیكان ایشان از همكاری با اسرائیل در صورت تصاحب ریاست جمهوری سخن می گویند. لطفا عبارت (جلودار زاده + اسرائیل را در گوگل جستجو كنید). این در حالی است كه حتی آقای كروبی در این زمینه موضعی در جهت اهداف انقلاب اعلام كرده اند.

به امید صبح
دوشنبه 4/3/1388 - 9:51 - 0 تشکر 115859

هو العزیز

سلام

آخه حاجی جون کسی که در دوران جنگ که همه مردم از جان خود می گذشتند تا انقلاب حفظ بشه ، بیاید و چندین دفعه استعفا بده ؟!! خوب مسلمه که نه آن موقع برنامه ای برای اداره مملکت داشته و هر چی مشکل پیش می اومده سر جنگ خالی می کرده و نه الان که مردم کوچکترین حرکت یک مقام دولتی را به باد انتقاد می گیرند.

««« تبیان »»»

 

دوشنبه 4/3/1388 - 10:2 - 0 تشکر 115863

هوالحکیم
«نقد اولین نطق سیمایی میر حسین»

برنامه های تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهور از امروز جمعه رسما در صدا و سیما کلید خورد و میر حسین موسوی بعد از سالها بر صحنه تلویزیون ظاهر شد تا بعنوان کاندید ریاست جمهوری برنامه ها و دلایل حضور خود را اعلام کند.اما صحبتهای نیم ساعته وی برای ملت چیزی جز تخریب و انتقاد غیر منصفانه بر دولت نهم و شخص ریاست جمهوری نبود!

وی در ابتدای سخنان خود با مظلوم نمایی آشکار دلیل عدم حضور خود در بیست گذشته را بر گردن سیما انداخت و گفت به دلیل اینکه محدودیت تصویر داشته نتوانسته از طریق رسانه ملی با مردم سخن بگوید!! جدای از صحت ادعای وی که مسئولین سیما یعنی آقایان محمد هاشمی و لاریجانی و ضرغامی باید پاسخگو باشند میر حسن باید  توضیح دهد آیا در روزنامه ها و مطبوعات و خبرگزاری ها هم محدودیت داشته است؟ چگونه است که وی در این بیست سال پر فراز و نشیب حتی یک مصاحبه مطبوعاتی هم نداشته است؟؟ وی البته در سخنان خود به این سوال پاسخ داده است چرا که وی در این سالها مشغول مشاوره به رییس  جمهور سابق و افتخار و آرامش از وضعیت موجود بوده است و مردم و کشور در گلستان و بوستان بوده است و تنها چهار سال است که گرانی و بیکاری و تورم و اعتیاد و ... بوجود آمده است!

نکته دیگر اینکه وی سپس در صحبتهایش از دکتر؟؟ خاتمی تقدیر و تشکر کرد و آنگاه بعد یادش افتاد که باید از شهدا و جانبازان هم یادی کند و به آنها هم سر تعظیم فرو آورد! هاشمی رفسنجانی دیگر شخصیتی بود که در سخنان میر حسین بطور جدی مورد تقدیر قرار گرفت و با نام امیر کبیر و به کام هاشمی باز هم این دولت نهم بود مورد هجمه قرار می گرفت!! میر حسین در سخنان خود هیچ گونه راهکاری برای مهار خطرات پیش روی کشور بیان نکرد و فقط و فقط انتقاد کرد آن هم نه مانند یک کاندیدای ریاست جمهوری بلکه شبیه یک انسان عامی و بحثهایی که انسان در اتوبوسها می شنود! سخنان بدون استناد و آمار میر حسین در سخنان ابتدایی خود بیان گر این نکته است که گویا قرار نیست جو اخلاقی و منصفانه که مورد نظر رهبر معظم انقلب می باشد هنوز حکم فرما باشد. رهبر انقلاب در کردستان نامزدها را از بیان مطالب خلاف واقع منع کردندو فرمودند وضعیت کشور رو به پیشرفت است و بسیاری از مطالبی که نامزدها می گویند خلاف واقع است! میرحسین که از تورم 25 درصدی آشفه به نظر می رسید وآن را خطر بزرگ کشور می داند نگفت که آیا مشاوره های وی به دولت هاشمی سبب تورم 50 درصدی شده است؟ و آن روز چرا فریاد نکشید که آقایان امام با گران کردن سیگار هم مخالف بود و شما تورم را به 50 درصد رسانده اید!! میر حسین نگفت چگونه است در زمان جنگ که بحرانی ترین حالت کشور است امام دم از مدیریت جهانی میزند اما اینک ما به خاطر کمی مشل اقتصادی باید دست از حمایت لبنان و فلسطین برداریم؟

میر حسین که در سخنان خود از اراک بعنوان یک استان!!!! صنعتی نام برد به جز کلی گویی سخن دیگری نداشت. وی با تشکر از مردمی که در سفرهای استانی وی به پیشواز او می آمدند تشکر کرد و گفت من پول نفت در آستین نداشتم که به شما بدهم و ماشینی هم نداشمت تا دنبال شما بفرستم تا به استقبال بیایید و خودتان آمدید . شاید وی کنایه ای به سفرهای استانی دولت نهم زده باشد و اتهام و توهینی که اصلاح طلبان این چند وقته نثار مردم می کرده اند را باز تکرار کرده باشد که اسقبالهای بی نظیر مردم از دولت به خاطر ناهار و پرتقال  و سیب زمینی بوده است و مردم  با این چیزها به استقبال می آیند!! البته میر حسین نگفت حمایتهای سازمان نفتی مجاهدین انقلاب و کارگزاران از وی چگونه است؟؟

باید  منتظر سخنان میر حسین در ادامه روزهای تبلیغات باشیم تا مشاهده شود وی غیر از تخریب دولت نهم صحبت دیگری هم دارد؟؟  

منبع

    فعلا    یا علی مددی

_________________________________   
|------------------------------------------------------| ______     
|------------------------------------------------------|| O`| __/  
|------------------اصفهان بیابالا----------------------||```|```| 
|____________________________________||___|___|
";===(@)-(@)-(@)---(______)------j(@)j-(____)-(@)=' 

--------------------
اللهم عجل لولیک الفرج

دوشنبه 4/3/1388 - 14:54 - 0 تشکر 115936

كاش مرده بودیم و این حرفها را نمی شنیدیم

آیت الله مهدوی کنی در جلسه درس خود با اشاره به سخنان تبلیغاتی میرحسین موسوی كه جمعه شب از سیما پخش شد، بیان این اظهارات را كم لطفی نسبت به انقلاب دانست و گفت:ای کاش مرده بودیم و این حرفها را نمی شنیدیم

به گزارش رجانیوز ، آیت الله مهدوی کنی درخلال جلسه اخلاق که موضوع آن عیب جویی بود، با اشاره به کم لطفی برخی هاگفت: 30 سال ازانقلاب گذشته ولی بعضی بیانات طوری است که دلالت بر این می کند که اصلاً هیچ کاری در دوران انقلاب نشده است. ایشان در ادامه تصریح کردند: آن برادرمان در سخنشان این طور فرموده اند که من آمده ام اقتصاد خراب ایران را در40 سال گذشته درست کنم. برادر! شما 10 سال قبل از انقلاب را هم چسباندی به 30 سال بعد ازانقلاب؟! یعنی از دوران نظام شاهنشاهی تا بعد از انقلاب، همه اینها یک پرونده با هم است و خراب است که می خواهیم درست کنیم؟ رئیس دانشگاه امام صادق علیه السلام درادامه با توجه دادن به این موضوع که این بیانات توسط یک شخصیتی در جامعه انقلابی ما مطرح می شود، افزودند: در این صورت، مخالفین ما می گویند خودشان دارند می گویند 40 سال است که خرابی است و این کم لطفی است و باید از این جور برخورد استغفار کرد.

دبیر کل جامعه روحانیت مبارز در ادامه گفت: با همه اشکالاتی که به دوره آقای احمدی نژاد وارد می کنید، آیا ایشان هیچ کاری نکرده است؟ شاید بعضی ها از روی حس مخالفت بگویند خوب کوبیدی ولی آیا در یک جامعه اسلامی، انسان مؤمن مطیع قرآن و ولایت خوبی هارا نمی بیند؟ یک وقت است که انسان می گوید کارهایی شده که بعضی ها نیمه کاره است بعضی ها خوب بود از طریق دیگری وارد می شدیم و بعضی ها هم تمام شده است ولی آیا پس از 30 سال شهادت و فداکاری هیچ آثاری وجود ندارد؟

آیت الله مهدوی کنی ادامه داد: نگویید شهدا خوب بودند و رفتند، کسانی هم مانده اند ازشهدا الهام گرفته اند و به واسطه خون آنهاست، که باقی مانده اند. شما طوری صحبت می کنید که گویا از اسلام چیزی باقی نمانده است. من بعضی وقتها به دوستان می گویم ای کاش مرده بودیم و این حرفها را نمی شنیدیم. خداوند متعال می فرماید خوب و بد گم نمی شود. شما که تابع قرآنید اگر حسن نیت دارید، باید خوب و بد را بیاورید. ممکن است کسی اشتباه کرده باشد ولی این فرق می کند با اینکه ما بگوییم طرف مقابل برای ریاست کردن می خواسته همه چیز را خراب کند. بنده این دیدگاه را قبول ندارم و صحیح نمی دانم که حتی در مقابل کسانی که از لحاظ سیاسی با ما همفکر نبوده اند بگویم آنها اصلاً کاری نکرده اند و بنایشان بر تخریب اسلام بوده است.

آیت الله مهدوی کنی در ادامه تذکر داد: کسانی که قصد نقد دارند، خوبی ها و بدی ها را بگویند. شما در مقابل اشکالات بگویید چه راهی برای رفع آنها دارید. مردم این را می خواهند. شما می گویید بیکاری در کشور هست یا نباید بیت المال را اینطوری خرج کرد، راهش را نشان دهید که چگونه باید بیکاری را رفع کرد یا بیت المال را به درستی مصرف کرد.

حمایت اكثریت جامعه روحانیت احمدی نژاد

آیت‌الله مهدوی‌كنی اعلام كرد: اكثریت جامعه روحانیت مبارز در انتخابات از آقای احمدی‌نژاد حمایت می‌كنند و بنده نیز آقای احمدی‌نژاد را اصلح می‌دانم و به ایشان رای می‌دهم.

آیت الله مهدوی كنی همچنیندر گفتگو با سایت جامعه روحانیت مبارز افزود: در جامعه روحانیت مبارز روالی برای تصمیم گیری وجود دارد كه با رای دوسوم اعضای حاضر موضوعات به تصویب می رسد. ما در رای گیری كه چندی قبل در ارتباط با معرفی و حمایت از آقای احمدی نژاد به عنوان كاندیدای جامعه روحانیت مبارز داشتیم، به اكثریت رسیدیم ولی به دوسوم نرسیدیم. اقلیتی هم كه سه رای كمتر داشت رای به سكوت دادند و این سكوت به معنی نفی آقای احمدی نژاد نبود، بلكه آنها نظرشان این بود كه جامعه روحانیت مبارز در این موضوع سكوت كند.

وی گفت: اما نظر شخصی ام در بیان مصداق این است كه بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام كه آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای می دهم.

وی یادآور شد: ما نظرمان را عرض كردیم، مردم ما در این سی سال بلكه قبل از آن نشان داده اند كه مردمی رشید و صاحب تشخیص هستند. به میدان رای خواهند آمد و آنها هم فردی را كه اصلح می دانند، انتخاب می كنند. و انشاءالله یك فردی بیاید كه مشكلاتی كه در این مملكت هست را حل بكند و در برابر دشمنان ما هم بتواند ایستادگی بكند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه رسمی جامعه روحانیت مبارز آیت الله محمدرضا مهدوی كنی دبیركل این جامعه نظرخود را درباره كاندیدای اصلح دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام كرد.متن پرسش و پاسخ به شرح ذیل است:

خبرنگار : حضرت آیت الله مهدوی كنی با توجه به اینكه كمتر از سه هفته دیگر به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری باقی مانده است، لطفا نظرتان را در مورد شركت آحاد مردم در این انتخابات بیان بفرمائید؛

بسم الله الرحمن الرحیم؛

همانطوری كه در تمام ادوار انتخابات، مردم و همه علاقه مندان به اسلام، انقلاب و این كشور در صحنه حضور داشته­ اند و این حضورشان یكی از عوامل مهم پیروزی و دوام انقلاب بوده است، در این مرحله انتخابات ریاست جمهوری هم حضور مردم هم در داخل و هم در خارج میتواند كارگشا بوده و آثار خوبی داشته باشد.

حضور و رای دادن مردم در انتخابات به عنوان یك حق قانونی و طبیعی است و علاوه بر آن یك تكلیف شرعی و سیاسی است.

اینكه گفتم حق قانونی است چون انسان یك موجود مدنی بالطبع است و در اجتماع زندگی میكند؛ پس سرنوشت او وابسته به اجتماعش است و اوست كه این اجتماع را می سازد و از آن هم متاثر می شود.

و قهرا عدم حضور نتیجه ای جز محكوم شدن به چیزی كه نخواسته است ندارد. ولی اگر حاضر شد و دخالت كرد، در سرنوشت خودش مؤثر واقع شده و اگر رأیش هم مقبول واقع نشود، وظیفه اش را انجام داده است.

من در انتخابات شركت می كنم، رای میدهم و انشاءالله همه ایرانیان، مؤمنین، مسلمانها، غیر مسلمانها هم در این انتخابات شركت خواهند كرد.

خبرنگار: لطفا برای امت بیدار و همیشه در صحنه جمهوری اسلامی ایران بفرمائید شاخصهای كاندیدای اصلح به نظر شما چیست و جایگاه نقد در تبلیغات كاندیداها كدام است؟

در انتخابات قاعدتا به كسی كه صالح تر است رای داده میشود. اصلح بودن هم جهات مختلفی دارد. اگر به كسی رای داده می شود، معنایش این نیست كه او هیچ عیبی ندارد و قابل نقد هم نیست. چون انسانهای معمولی طبعا اشكال در كارشان وجود دارد و ممكن است اشتباه و خطا بكنند.

رای دهندگان من حیث المجموع فردی را با تمام خصوصیات و جنبه های سلبی و ایجابی اش بررسی می كنند و در نهایت یك نفر كه به نظرشان برای مردم، انقلاب و اسلام مفید است را انتخاب می كنند.

ما هم روی این جهت است كه می خواهیم فردی را انتخاب بكنیم و الا نسبت به كاندیداهای دیگر هم احترام می گذاریم. وقتی كاندیدائی تائید شده است، مورد احترام است و نباید بی احترامی به هیچ یك از سایر كاندیداها بشود.

من بی احترامی نسبت به هر یك از كاندیداها چه از ناحیه سایر كاندیداها و چه از ناحیه طرفداران آنها را نمی پسندم.

نباید نقدها دلالت برسلب مطلق بكنند. یعنی نباید كاندیداها به گونه ای نقد شوند كه معنایش این باشد كه او بدرد نمی خورد و تا به حال هم كار حسابی انجام نداده است.

بعضی حرفها نفی تمامی زحمات گذشتگان است. این كم لطفی و بی انصافی است كه زحمات كسانی كه در این سی ساله خدمت كرده اند از مرحوم شهید رجائی گرفته تا به امروز، نادیده گرفته شود. یعنی فرض كنیم كسی كه قبل از ما بوده عناد كرده و همه اش برای تخریب بوده و حالا ما آمده ایم و می خواهیم آن خرابیها را اصلاح كنیم. ممكن است اشتباهاتی در كار وجود داشته باشد ولی معمولا گذشتگان ما این گونه نبوده اند كه می­ خواستند انقلاب را تخریب بكنند.

نقد معنایش این است كه انسان جنبه های مثبت را ببیند، و در جنبه های منفی هم راه حل نشان بدهد. نه اینكه فقط منفی بافی بشود. و از طرفی هم نباید به عنوان یك معاند با طرف برخورد شود.

اگر پیشنهادی هست باید گفته شود كه ما برای رفع مشكلات موجود، كه موجود هم هست، این راه حل ها را داریم. خوب است به مردم بگوئیم كه ما راه حل داریم.

بیان مشكلات را همه مردم می دانند. اگر از تمام روستائیان ما بپرسید كه آقا در كشور ما چه مشكلاتی است؟ آنها هم می دانند بیكاری، گرانی، كمبودها و ... وجود دارد و همه اینها را مشاهده می كنند. لزومی ندارد كه بنده بیایم پشت میكروفون و اینها را برای مردم دوباره بازگو كنم. سؤال این است كه جنابعالی كه تشریف آورده اید چه راه حلی دارید؟

اما اگر فقط نقد كند ولی راه حلی ارائه ندهد. یا كلی گوئی بكند، فائده ای ندارد. اگر هم این منفیات اثر بكند، وقتی كه در موقع عمل راه حلی نبود، مردم برمی گردند و می گویند كه جنابعالی كه تشریف آورده اید چه كار كردید؟ شما كه آن همه اشكال می كردید حالا خودتان آن اشكالها را چگونه رفع كردید؟

نكته دیگر در انتخاب اصلح این است كه دو بعد در كاندیدای اصلح وجود دارد. یك بعد رفع مشكلات داخلی و یك بعد هم ایستادگی در مقابل دشمنان خارجی.

دشمنی آنها برای این نیست كه چون ما نتوانستیم برای مردم ایجاد كار كنیم با ما دشمن شده اند و اگر فرضا رئیس جمهوری ایجاد كار بكند دیگر با او دشمن نخواهند بود.

آنها از اول با اصل این انقلاب مخالف بوده اند، بنابر این ما كسی را می خواهیم كه هم بتواند مشكلاتمان را برطرف بكند و هم در برابر فشارهائی كه دشمنان بر ما وارد می كنند بتواند مقاومت و ایستادگی كند.

خبرنگار: مردم دلسوز و قهرمان ایران اسلامی بسیار با ما تماس می گیرند و می پرسند كه ما می خواهیم رای بدهیم، و لی در مورد مصداق كاندیدای اصلح منتظر اظهار نظر جامعه روحانیت مبارز هستیم. لطفا بفرمائید كه موضع حضرتعالی و جامعه روحانیت مبارز در انتخاب كاندیدای اصلح كدام است؟

در جامعه روحانیت مبارز روالی برای تصمیم گیری وجود دارد كه با رای دوسوم اعضای حاضر موضوعات به تصویب می رسد. ما در رای گیری كه چندی قبل در ارتباط با معرفی و حمایت از آقای احمدی نژاد به عنوان كاندیدای جامعه روحانیت مبارز داشتیم، به اكثریت رسیدیم ولی به دوسوم نرسیدیم. اقلیتی هم كه سه رای كمتر داشت رای به سكوت دادند و این سكوت به معنی نفی آقای احمدی نژاد نبود، بلكه آنها نظرشان این بود كه جامعه روحانیت مبارز در این موضوع سكوت كند.

اما نظر شخصی ام در بیان مصداق این است كه بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام كه آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای میدهم.ما نظرمان را عرض كردیم، مردم ما در این سی سال بلكه قبل از آن نشان داده اند كه مردمی رشید و صاحب تشخیص هستند. به میدان رای خواهند آمد و آنها هم فردی را كه اصلح می دانند، انتخاب می كنند. و انشاءالله یك فردی بیاید كه مشكلاتی كه در این مملكت هست را حل بكند و در برابر دشمنان ما هم بتواند ایستادگی بكند.

والسلام علیكم و رحمت الله و بركاته

گفتنی است پیش از این نیز آیت الله یزدیرئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اعلام كرده بود كه اكثریت اعضای این جامعه احمدی نژاد را به عنوان كاندیدای اصلح انتخابات معرفی كرد‌ه‌اند.

منبع: رجا نیوز

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
دوشنبه 4/3/1388 - 20:35 - 0 تشکر 116025

دوستان عزیز چرا از این بعد به قضیه نگاه نمیکنید که چرا باید دستاورد این چهار سال این همه سیاهی باشه؟

طبیعیه که سیاهی ها باید نمایانده بشه که مردم با آگاهی تصمیم بگیرن؟

اگر مخالفتی با آگاهی دادن هست که اون یک بحث دیگه اس. باید دید سکوت و آگاه نبودن به نفع چه فرد یا افرادی هست!

سه شنبه 5/3/1388 - 12:47 - 0 تشکر 116195

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست

سلام

نه برادر این دولت به اندازه ی یک دهم ادعای اصلاح طلبان هم سیاه نیست اما چون حرفی برای گفتن ندارن این طریق رو پیش گرفتن که شاید فرجی در کارشون شد. غافل از اینکه بار کج به منزل نمیرسه!
سربلند و پیروز باشین...
التماس دعا

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.