• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن اجتماعي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
اجتماعي (بازدید: 1532)
دوشنبه 24/1/1388 - 22:8 -0 تشکر 105808
اعتقادات مذهبی

هر مشكلی كه داشته باشید، ما آن را برای تان برطرف می كنیم... كنكور قبول می شوید... راه رستگاری ماییم، ... عاقبت به خیر می شوید و ....
زنی در یكی از روستاهای اطراف شهر، خود را خدیجه همسر پیامبر(ص) معرفی و از این راه مبالغ هنگفتی كلاه برداری كرد!
مردی در یكی از شهرها، با معركه گیری و استفاده از نام ائمه اطهار(ع) كسب درآمد كرد!
شاید شما نیز در طول روز این گونه اخبار را بشنوید یا حتی ببینید! اعتقادات مذهبی برای مردم ما جایگاه ویژه ای دارد، طوری كه هنگامی كه مراسمی به مناسبت شهادت و ولادت ائمه اطهار(ع) برگزار می شود مورد استقبال افراد زیادی قرار می گیرد اما چندی است كه بعضی افراد این گونه مراسم ها را به مكانی برای سركیسه كردن افراد ساده لوح و زودباور تبدیل كرده اند یا حتی بعضی دیگر پا را فراتر گذاشته و خود را به جای یكی ازائمه اطهار(ع) یا فرزندان آن ها جا می زنند تا بتوانند درآمد بیشتری از این راه كسب كنند.
یكی از شهروندان در این باره می گوید: متاسفانه تعداد افرادی كه با سوءاستفاده از اعتقادات و باورهای مذهبی كلاه برداری می كنند روز به روز زیاد می شود و شاید این ها نمونه ای از مدعیان دروغین ائمه اطهار باشند.
سمیه .ش ادامه می دهد: چندی پیش به مجلسی دعوت شدیم كه میزبان آن مجلس به بهانه این كه می خواهد در این مراسم معجزه ای را از ائمه اطهار(ع) به دیگران نشان دهد از هر كدام از میهمانان مبالغی جمع آوری كرد و در نهایت نیز با بهانه ای دیگر، مهمانان را بیرون كرد.
شهروند دیگری در این باره عنوان می كند: در بعضی مجالس و محافل دیده شده است كه بعضی افراد، مدعی ارتباط با ائمه اطهار(ع) و به خصوص امام زمان(عج) می باشند و حرف هایی با ادعای این كه صحبت های خود ائمه اطهار(ع) است، می زنند.
علی پور می افزاید: متاسفانه بعضی افراد در این خصوص هیچ اطلاعی ندارند و به سادگی حرف ها و ادعاهای واهی و شیادانه را قبول می كنند كه در نهایت موجب به وجود آمدن مشكلاتی برای خودشان می شود.
س.ب نیز بیان می كند: سوءاستفاده از نام مبارك ائمه اطهار(ع) و رواج ادعاهای دروغین، موجب به وجود آمدن انحراف در افراد می شود.
یك جامعه شناس می گوید: گاهی اوقات اعتقادات و باورهای مذهبی جامعه، برای بعضی افراد می تواند بازیچه قرار گیرد تا از آن كسب درآمد كنند یا حتی این گونه افراد با ادعاهای عجیب و غریبی با احساسات مردم بازی كنند.
وی ادامه می دهد: سال گذشته در یكی از شهرهای ایران، اطلاعیه ای در بعضی نقاط شهر توزیع شد كه در پایان آن، سخنان بعضی علما و شخصیت های مطرح دینی در تایید عملكرد یك دعانویس منتشر شد وهمان موقع دل بعضی ها لرزید و گول این اطلاعیه قلابی را خوردند.
وی عنوان می كند: در واقع یكی از مهم ترین ادعاهایی كه مدعیان دروغین و شیادان حرفه ای مطرح می کنند، ارتباط با ائمه اطهار(ع) و به خصوص امام زمان(عج) است تا از این راه دست به كلاه برداری و سوءاستفاده های وسیع مالی بزنند.
وی عقیده دارد: بیشتر مدعیان دروغین توجه ویژه ای به زنان دارند و به نظر می رسد كه توانسته اند در بیشتر مواقع برای رسیدن به هدف خود موفق باشند.
وی تصریح می كند: بعضی مدعیان دروغین با رواج ادعاهای واهی، بدعت و انحراف های خطرناكی را مطرح می كنند كه زمینه را برای بدبینی به دین فراهم می كند.
وی می گوید: نه تنها دستگاه های دولتی و مسئولان وظیفه دارند به دلیل حساسیت این موضوع با این افراد و تبلیغات آن ها برخورد كنند، بلكه باید راهكاری ارائه شود تا سطح سواد دینی مردم ارتقا یابد.
این جامعه شناس اضافه می كند: در حال حاضر در جهانی زندگی می كنیم كه افراد با مشكلات و نگرانی های روزمره و موقعیت های شغلی و اجتماعی نامستحكمی روبه رویند و بر اثر این عوامل زیرفشارهای روحی و جسمی قرار دارند و اگر رابطه روحانی خوبی با خالق خود نداشته باشند، احساس افسردگی و بی پناهی می كنند.
وی بیان می كند: بعضی افراد بر اثر درماندگی در رفع مشكلات زندگی خود، به سراغ فال بینان، غیب گویان و مدعیان می روند تا بتوانند ذره ای از بار مشكلات را كم كنند. اما یكی از رازهای مهم موفقیت افراد در زندگی، دانستن كلام خداوند و اطاعت از اوامر الهی و دعا در حضور اوست، چراكه تنها خدا تسلی دهنده قلب های ناآرام بشر است.
یك كارشناس علوم قرآنی درباره مدعیان دروغین عنوان می كند: نخستین نشانه های ادعای مهدویت را باید در میان گروهی از زندیان و اسماعیلیان جست وجو كرد اما به هر حال اشتیاق به ظهور یك منجی در میان افراد موجب شده كه افرادی به نام های ائمه اطهار(ع) و به خصوص به نام حضرت مهدی(عج) و حضرت رسول(ص) خود را مطرح و از این طریق منافع زیادی كسب كنند.
محسن هاشمی بیان می كند: افرادی كه درباره ظهور و علائم آن فكر و تحقیق می كنند و با سوءاستفاده از آن ها خود را موعود می دانند یا ادعاهای واهی مبنی بر ارتباط با ائمه اطهار(ع) دارند، گرفتار یك نوع بیماری روانی اند.
وی اضافه می كند: شخصی به نام سیدعلی محمد شیرازی كه در سال ۱۲۶۰ قمری خود را باب امام زمان(عج) و بعد خود امام زمان(عج) و سرانجام یك پیامبر معرفی كرد، به بیماری اختلال حواس دچار بود.
وی ادامه می دهد: برای مقابله با این مسئله باید اعتقاد را به امامت امام عصر(عج) در جامعه شیعه تقویت كرد و آگاهی افراد را در این باره افزایش داد و نیز با برخورد قاطع با این افراد، فرصت تاثیرگذاری را از مدعیان گرفت.
وی اظهار می كند: گسترش بدعت و خرافات، از بین بردن تفكر عقلی سالم و بازگشت از اصول دین و بازگرداندن جامعه از مسیر متعادل به سمت پوچی و ... از رواج ادعاهای دروغین و باورهای آن ها در جامعه نشات می گیرد و این به معنای افتادن در دام شبهات و بدعت هاست، بنابراین طبیعی است كه باید حركت سازنده ای در این زمینه داشته باشیم تا بتوانیم با این بدعت ها و دام هایی كه شیادان پهن می كنند مقابله كنیم.
هاشمی تصریح می كند: باید با آگاهی دادن به افراد جامعه و حركت فعال علما درباره تعلیمات صحیح ائمه اطهار(ع) و به خصوص امام زمان(عج) از مدعیان دروغین مهدویت بكاهیم.
وی تاكید می كند: مردم باید با افزایش آگاهی و مطالعه، فعالیت هر شخص مدعی را به راحتی قبول نكنند. به گزارش ایرنا آیت الله مكارم شیرازی نیز در این باره اظهار می كند: باید در مسئله مهدویت با دقت بسیار زیاد اقدامات اساسی انجام شود و تمام احادیثی كه در این باره وجود دارد بررسی و نقاط آسیب پذیر شناسایی و اصلاح شود تا اجازه ندهیم دشمنان به سوءاستفاده از آن ها بپردازند.وی ادامه می دهد: این موارد ناشی از توطئه های استكبار جهانی برای تباه كردن اسلام و مكتب شیعه است و مدعیان دروغین هدفی جز انحراف جوانان جامعه ندارند و این افراد در واقع همان رجاله های قبل از ظهور حضرت ولی عصر(عج) می باشند.وی با اشاره به این كه جوانان این كشور در معرض خطر تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام قرار دارند، می گوید: افراد جامعه و به خصوص جوانان باید برای در امان ماندن از آلودگی گناهان و لغزش ها از رفتن به مناطق آلوده و تحریك آمیز خودداری كنند.

 

                             /کجايند ان مردان بي ادعا/

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.