آش گندم برای 8 تا 10 نفر:
مواد لازم:
گندم ( خیس شده از شب قبل): 1.5 پیمانه
نخود( خیس شده از شب قبل): 1 پیمانه
لوبیا چیتی( خیس شده از شب قبل): 1 پیمانه
عدس( خیس شده از شب قبل): 1 پیمانه
زردچوبه: 8 ق. چایخوری
اسفناج خرد شده: 2 کیلو
روغن: یک و یک چهارم پیمانه
آنغوزه: 8/1 ق. چایخوری
نمک: به مقدار کافی
پودر فلفل قرمز: به مقدار کافی
نعنا: به مقدار کافی
طزر تهیه:
کلیه حبوبات را همراه با آب کافی در قابلمه بزرگ و مناسبی در حدود 2 ساعت می پزیم.
زردچوبه و اسفناج را اضافه می کنیم و میگذاریم آش با حرارت ملایم حدود 1 ساعت جا بیفتد.
یک پیمانه روغن را در ماهیتابه مناسبی داغ می کنیم و آنغوزه را چند لحظه تفت میدهیم و به آش می افزاییم. فلفل را هم اضافه می کنیم و 5 دقیقه به پختن ادامه می دهیم.
آش را از روی حرارت بر میداریم. با باقی مانده روغن نعنا داغ درست می کنیم و روی آش می دهیم.