• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن کارآفرینی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
کارآفرینی (بازدید: 4795)
دوشنبه 27/8/1392 - 12:3 -0 تشکر 672068
كار آفرینی و شكست در كسب و كار



نكاتی در مورد  كسب و كار ،  كار آفرینی و شكست در كسب و كار
هر كسب و كاری نیازمند انواع مختلف امور مالی است. یك تجارت موفق از سرمایه كافی نشات می‌گیرد. در اینجا چالشهای زیادی وجود دارد ، اما منابع زیادی نیز برای كمك شما در دسترس است. 
حسابداری و امور مالی كلی 
هزینه‌های شروع كار 
برای هزینه‌های اولیه كسب و كار خود برنامه‌ریزی كنید. 
هر كسب و كار متفاوت است و دارای نقدینگی خاص خود است كه در مراحل متفاوت توسعه مورد نیاز می‌شود ، بنابراین هیچ روش كلی برای ارزیابی هزینه‌های شروع وجود ندارد. بعضی كسب و كارها با یك بودجه محدود نیز می‌تواند شروع شود ، در حالیكه سایرین ممكن است نیازمند سرمایه‌گذاری عظیم باشد. اما نكته مهم این است كه آیا شما دارای پول كافی برای شروع كار و به اصطلاح ریسك هستید. 
برای شناسایی هزینه‌های شروع ، باید همه هزینه‌های تجاری را در مراحل اولیه تخمین زنید. بعضی از این هزینه‌ها یك بار است ، مانند هزینه ثبت شركت و بهای خرید یك مكان. اما بعضی از هزینه‌ها بصورت مستمر است مانند بیمه ، مصارف عمومی ( برق و تلفن ) و غیره. 
با برآورد این هزینه‌ها فكر كنید كه آیا ضروری هستند. یك بودجه واقعی برای شروع باید شامل عناصر می‌باشد كه برای شروع كسب و كار لازم است. این هزینه‌ها به دو بخش مجزا تقسیم می‌شوند: هزینه‌های ثابت ( هوایی‌ ) و متغیر ( مربوط به فروش ). هزینه‌های ثابت شامل مشخصه‌هایی مانند اجاره ماهانه ، برق و تلفن و بیمه و هزینه‌های امور اجرایی است. هزینه‌های متغیر شامل خرید ، بسته‌بندی ، كمسیون فروش و هزینه‌های مربوط به فروش مستقیم یك محصول است. 
كارآفرین روش برای محاسبه هزینه‌های شروع استفاده از یك برگه گزارش كار است كه مشخصه‌های هزینه‌های متفاوت را فهرست‌بندی كرده است. 
اینكه چه مقدار هزینه لازم است، بستگی به نوع كسب و كارتان دارد. بسیاری از كسب و كارهای خانگی را می توان با هزینه ای خیلی ناچیز شروع كرد. بالطبع كسب و كارهای بزرگتر هزینه های بیشتری در بر خواهد داشت. فكر خوبی است كه یك لیست جامع از تمام هزینه های پیش بینی شده داشته باشید و سپس یك گردش وجوه برای 12 ماه تهیه كنید.


 

این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:14 - 0 تشکر 672099



آگاهی از اطلاعات روز و قوانین
مطمئن شوید كه زمانی كه قوانین تاثیرگذار به كسب و كار كوچك پیشنهاد می‌شوند ، صدای شما شنیده می‌شود. معمولا" در خصوص كسب و كارهای كوچك انتقادهایی از نظر قانونگذاری وجود دارد. با یادگیری چگونگی ایجاد قوانین ، پیگیری قوانین مطرح شده ، مطالعه تحلیل‌های صورت گرفته توسط متخصصین و توضیح قوانین طرح شده ف سعی كنید صدای خود را در زمان انجام فرآیندهای قانونگذاری به گوش افراد ذینفع برسانید.

در خصوص قوانین به درك بهتری دست پیدا كنید كه بر تجارت كوچك شما تاثیر بگذارد. با یادگیری چگونگی و دلیل ایجاد وضع قوانین شروع كنید.

این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:21 - 0 تشکر 672100



خروج از کسب و کار


خارج شدن از كسب و كار واقعیتی است كه باید از همان مراحل اولیه كار در نظر گرفته شود. چنین پیش‌بینی نیازمند توسعه طرحهای احتمالی برای رویدادهایی است كه حتی ممكن است هرگز اتفاق نیافتد. 
طراحی برای خارج شدن از یك كسب و كار به اندازه برنامه‌ریزی برای شروع یك كار مهم است. خروج به موقع از یك موقعیت كاری به معنای عدم صرف هزینه ، زمان و جلوگیری از ناامیدی در آینده است. در زیر به بعضی موارد می پردازیم : 
با برنامه ریزی به كار خود خاتمه دهید. 
اگر تاكنون نسبت به این مسئله جدی فكر نكرده اید ، زمان آن رسیده است. خارج شدن از یك كسب و كار به راحتی ترك یك شغل است. در خصوص بیشتر ساختارهای تجارت كوچك ، این امر یك فرآیند چند مرحله‌ای است كه ممكن است با توجه به اندازه سازمان و دلایل خاتمه كار هفته‌ها یا سالها به طول انجامد. در بیشتر موارد ، هدف نهایی به حداكثر رساندن معیار شركت و تبدیل آن معیار به نقدینگی است. از افراد خبره كمك بگیرید تا به شما توصیه لازم را كنند. بنا به میزان و زمینه كسب و كار ، بعضی از این افراد مشاور شامل : وكلا‌، حسابداران، ورشكستگان، دلالان حراج، متخصصین مالیاتی، بانكدارها هستند. شما می‌توانید در این زمینه به مشتریان و شركای تجاری مطمئن مراجعه كنی



این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:21 - 0 تشکر 672101



دلایل شكست كسب و كار


چرا یک کسب و کار با خطر شکست مواجه است؟


موفقیت در کسب و کار هیچگاه بصورت خودبخودی ویا بر اساس شانس نیست و همانطور که گفته شد این موفقیت اصولا به سازمان دهی و بصیرت فرد راه انداز کسب و کار بستگی دارد و تضمینی برای آن وجود ندارد.
شروع یک کسب و کار همیشه ریسک پذیر است و شانس موفقیت اندک می باشد. بنابر گزارش اداره کسب و کارهای کوچک در آمریکا (
SBA) بیش از 50% کسب و کارهای کوچک در سالهای اول با شکست مواجه شده و 90% آنها در 5 سال اول از بین میروند.


Michael Ames در کتاب خود به نام "کنترل کسب و کار کوچک" دلایل زیر را برای شکست این نوع کسب و کارها بیان کرده است:


1. عدم وجود تجربه


2. نداشتن سرمایه کافی


3. نداشتن جایگاهی مناسب


4. عدم وجود کنترل قوی


5. سرمایه گذاری بیش از اندازه در دارائیهای ثابت


6. قراردادهای اعتباری ضعیف


7. استفاده شخصی از سرمایه های تجاری


8. رشد بدون انتظار


Gustav Berle دو دلیل دیگر در کتاب خود بنام "کسب و کار را خود بر عهده بگیرید" به این دلایل اضافه میکند:


1. رقابت


2. فروش پائین



این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:21 - 0 تشکر 672102


یک عامل دیگر در خصوص شکست کسب و کار:
با بیان این موارد قصد ترساندن شما را نداریم بلکه می خواهیم شما را برای مسیر پر فراز و نشیبی که در پیش دارید آماده کنیم. ناچیز پنداشتن مشکلات شروع یک کسب و کار یکی از بزرگترین موانع کارآفرینی است. در هر صورت اگر صبور باشید و به سختی کار کنید به موفقیت دست می یابید.

این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:22 - 0 تشکر 672103



خانواده و كارآفرینی
كار آفرینی مفهومی است كه همراه با خلقت بشر وجود داشته است. مروری بر ادبیات كارآفرینی نشان می‌دهد كه مفهوم كارآفرینی برای اولین بار توسط اقتصاددانان مطرح شد. سپس با توجه به اهمیت و نقش كارآفرینی در شكل‌گیری تحولات اقتصادی در جوامع، دانشمندان علوم اجتماعی نیز به بررسی ویژگیهای فردی و اجتماعی كارآفرینان پرداختند. خانواده، كانونی است كه در شكل‌گیری این ویژگیها، می‌تواند نقش حیاتی ایفا كند. در جوامع سنتی كه مردان نقش «نان‌آوری» و زنان نقش «خانه‌داری و تربیت فرزندان» را بر عهده داشتند، انتقال ایده كسب و كار بیشتر از طرف مرد صورت می‌گرفت؛ ساختار جدید خانواده درجامعه امروز و به تبع آن خروج زن از خانه، ظهور جلوه‌های تازه‌ای از بروز خلاقیت و نوآوری را در هر دو جنس زن و مرد باعث شد. بدنبال این تغییر نگرش؛ شیوه تولید،‌ سبك زندگی و نقش‌های والدین در درون خانواده نیز دچار دگرگونی شد. به شكلی كه هر كدام از والدین با رفتار خود می‌توانند در رشد اعتماد به نفس،‌خلق ایده‌های جدید در خانواده و تعیین مسیر شغلی فرزندان، نقش‌های اساسی را ایفاء كنند.
اگر خانواده را از دیدگاه نهادی مورد بررسی قرار دهیم به این نتیجه می‌رسیم كه كه خانواده از نظر كمی و كیفی می‌تواند كانون اصلی اندیشه كار و تلاش و پرورش روحیه خلق ایده و كار در افراد باشد. تحقق این امر مستلزم توجه ویژه والدین به ابعاد و ساحتهای حیات فردی فرزند از هنگام تولد تا زمان تكوین شخصیت اوست. وقتی پدر یا مادر همچون الگویی تلاشگر و مؤثر در عرصه كار و تولید در جامعه ظاهر شوند،‌كاركردهای مثبت ناشی از فعالیت آنها فرزند را به سمت و سویی ترغیب می‌نماید تا ذهن خود را به صورتی منسجم و ثمربخش به ادامه شغل والدین و یا حرفه‌ای جدیدتر سوق دهد. برای چنین فردی دستیابی به منابع اقتصادی ناشی از كار و تسخیر فضاهای جدید، ارزش تلقی می‌شود. چنین طرز تلقی از دنیای پیرامون، ذهن فرد را نسبت به خلق ایده‌ای نو و استقلال اقتصادی و كسب موفقیت، دگرگون می‌سازد. در این مرحله، نوجوان یا جوان ایده‌كاری خود را با خانواده در میان می‌گذارد چه بسا بتواند از تجربیات و رهنمودهای والدین و احتمالاً حمایت مالی و اجتماعی آنها بهره‌مند شود. اینجاست كه معیارها و ارزشهای خانواده برای فرزند ملاك عمل و چراغ راه او در مسیر كار و تلاش واقع می‌شود. وظیفه والدین در چنین شرایطی تشریح ابعاد گسترده فعالیت اقتصادی به عنوان ارزش بنیادی برای فرزند و هدایت او در مسیر مطلوب، آغاز توأم با موفقیت را در راه‌اندازی كسب و كار به همراه خواهد داشت.
میزان تحصیلات، نوع شغل والدین، ساخت خانواده، روابط خانوادگی (خصوصاً رابطه والدین با فرزندان)، درآمد خانواده و میزان برخورداری از امكانات رفاهی در شكل‌گیری «فرهنگ كار» در خانواده می‌تواند تأثیر داشته باشد. انسانهای متفاوت، توانمندیهای متفاوتی دارند كه اگر از همان دوران نوجوانی در مسیر مشخص هدایت شوند، ‌می‌توانند با خلق ایده‌های جدید خود، تغییر در روند تولید و بالطبع تغییر در فرآیند تكنولوژی را آسان كنند.



این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:22 - 0 تشکر 672104




مراحل توسعه كارآفرینی توسط خانواده


1 ـ مراحل نهادینه كردن «فرهنگ كارآفرینی»:
خانواده به عنوان انتقال دهنده جبهه‌ای از اصطلاحات، آئین‌ها و رفتارهای اجتماعی می‌‌تواند نقش ثمربخش خود را جهت آشنایی با مفاهیمی مثل: «توفیق طلبی»، «استقلال طلبی» و «خطرپذیری» در عرصه فعالیت اقتصادی و همسازی با واقعیت‌های كاری در جامعه، به اعضاء خود ارزانی دارد.
نوع نگرش والدین به دنیای پیرامون خود و چگونگی تجسم ارزشهای اجتماعی برای فرزندان در شكل‌گیری آینده شغلی آنها، می‌تواند راه را برای دستیابی به اقتصاد سالم هموار سازد. مثلاً چنانچه كسب موفقیت در جهت خلق ثروت و ایجاد فرصتهای شغلی جدید به عنوان بخشی از ارزشهای مورد نظر والدین برای فرزند به تصویر كشیده شود، نوجوان در چنین شرایطی ذهن خود را برای رسیدن به چنین موقعیتی آماده می‌سازد. در ادامه چنین فرآیند ذهنی، فرد بدنبال راههای دستیابی به چنین موقعیتی است. او موقعیتهای متفاوت را با هم مقایسه می‌كند؛ شبیه‌سازی ذهنی انجام می‌دهد؛ به پرس و جو می‌پردازد؛ و گاهی اوقات در نشریات،‌ كتب، محیط مدرسه و حتی مجالس سخنرانی پرسشهای ذهنی خود را دنبال می‌كند. آنگاه، فرد با آگاهی از ارزش كار و تلاش آماده است بخش بزرگی از خواسته‌ها، آرمانها و ارزشهای مورد نظر خانواده خود را به محك تجربه بگذارد.




این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:22 - 0 تشکر 672105



2ـ تعیین مسیر شغلی
فضای درون خانواده، خصوصاً رهنمودهای والدین به فرزندان، این امكان را به آنها می‌دهد تا با گسستن از عادات و معتقدات پیشین خود یا سایر افراد خانواده، رفتار جدیدی را مورد كند و كار قرار داده و خود را با نظم اجتماعی نوین هماهنگ سازند؛ به شكلی كه بتوانند بر فراز خواسته‌ها و آرزوهای ذهنی خود و منطبق بر نظامهای مدرن پرو بال بزنند و از نفوذ و سلطه اندیشه و روشهای سنتی در رفتار آتی خود بكاهند. در ادامه چنین روندی، نقش آفرینی فرزند در درون خانواده معطوف به فرآیندهای تولید و خلق ارزش در جامعه خواهد شد. در این ارتباط، والدین با شناخت توانمندیهای بالقوه فرزندان خود و هدایت آنها در مسیر شغلی، نقش مهمی در شناسایی و پرورش افراد خلاق و كارآفرین در جامعه ایفاء می‌كنند.



این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:23 - 0 تشکر 672106



3ـ توانمندسازی ( یادگیری فن‌آوریهای جدید)
حمایت و تشویق والدین جهت یادگیری فن‌ آوریهای جدید از جمله فن‌آوریهای تكنولوژیكی و اطلاعاتی و معرفی مشاغلی كه امكان كسب درآمد بالا را برای فرزندان فراهم می‌سازد، آنان را علاوه بر نقش‌آفرینی در درون خانواده، معطوف به اهداف توسعه در سطح جامعه یعنی كار مفید و بهره‌وری بالا خواهد كرد. تغییر نگرشها و رفتارهای كلیشه‌ای در مورد ایفاء نقشهای خانوادگی و اجتماعی و تشویق فرزندان به رفتارهای مثبت اقتصادی و اجتماعی، آنان را افرادی كارآمد و هدفمند می‌پروراند. زیرا پیروی از كلیشه‌های سنتی و تكراری در عرصه كار و فعالیت، هم به خانواده و هم به جامعه صدمات جبران ناپذیری وارد می‌سازد. به همین دلیل؛ گذر از این مرحله، تاثیرپذیری فرد از تغییرات جدید و پذیرش مسئولیت خطیر اجتماعی به منظور ایجاد كسب و كار جدید و دسترسی به موقعیتهای بهتر و جدیدتر، از فرد یك انسان مستقل و توانمند می‌سازد كه در عرصه‌های گوناگون زندگی ضمن پذیرش نقشهای متفاوت می‌تواند مفید واقع شود.



این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:23 - 0 تشکر 672107



4ـ راه‌اندازی و اداره كسب و كار اقتصادی
در این مرحله، فرد با ارزیابی مشاغل متناسب با خواسته‌های خود و خانواده، به خلق ایده در زمینه‌كار و فعالیت می‌پردازد؛ چارچوب فكری خود را در قالب طرح كسب و كار به جامعه عرضه می‌كند؛ سپس، با مدیریت خود فعالیت اقتصادی را آغاز می‌كند. در این مرحله، والدین با استفاده از تجارب خود می‌توانند فرزندشان را جهت اداره كسب و كار یاری كنند. هر چند ممكن است این نیاز صرفاً متوجه حمایت‌های مالی آنها نباشد. با ادامه حمایت خانواده و تقویت روحیه كارآفرینی در فرزندان به منظور راه‌اندازی و مدیریت كسب و كار اقتصادی توسط آنان، نتایج ذیل متوجه جامعه خواهد شد:
ـ ایجاد و توسعه اشتغال در بخش‌های اقتصادی كشور و به تبع آن استقلال اقتصادی خانواده‌ها
ـ دگرگونی در روند تولید با استفاده از تكنولوژی پیشرفته و بدنبال آن تغییر در فرهنگ مصرف
ـ تنوع شغلی و ایجاد رقابت گسترده در بازارهای اقتصادی
ـ بسط و توسعه صادرات با اتكاء ‌به منابع موجود در كشور
ـ كاهش نرخ بیكاری و تورم و بدنبال آن كاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه



این غفلت زندگیمو سوزنده
دوشنبه 27/8/1392 - 12:23 - 0 تشکر 672108



نتیجه‌گیری
كارآفرینی، كانون و مركز ثقل كار و تلاش و پیشرفت در عصر مدرنیته تلقی می‌شود. ما بدون توجه كافی به مقوله «توسعه فرهنگ كارآفرینی» نمی‌توانیم به شاخص‌های رشد و توسعه كه از طریق تغییر در روند تولید،‌ بهره‌وری و توان افزایی فنی و صنعتی در عرصه اقتصاد حاصل می‌شود، دست یابیم. در گذر از مرحله سنتی به صنعتی باید به توانمندیها و قابلیت‌های فردی كارآفرینان در بهره‌گیری از منابع طبیعی و بكارگیری تكنولوژی مدرن اهتمام ویژه‌ای قائل شویم. زیرا، آنها با بكارگیری روش‌های جدید در بازار، خود را برای استفاده بهینه از ابزار و دستیابی به كیفیت مطلوب كالا و خدمات آماده می‌سازند. كارآفرینی، فرآیندی اكتسابی است و خانواده در شكل‌گیری این فرآیند نقش اساسی را ایفاء می‌كند. زیرا، خانواده می‌‌تواند عنصر پویایی و تحرك را به ژرفای وجود افراد تحت نفوذ و وابسته به خود تزریق كند به شكلی كه «فرد» و «جامعه» در محیطی هماهنگ به تعامل بپردازند و قالب‌های اجتماعی نوآورانه شكل گیرد. نقش و اهمیت خانواده به عنوان كانون اندیشه نوگرایی، در ایجاد روحیه خلاقیت و نوآوری در افراد، گسترش روحیه كارآفرینی و توسعه كسب و كار جدید در جامعه، انكار ناپذیر است، به طوری كه درزمینه فعالیت اقتصادی، خانواده می‌تواند اندیشه افراد تحت نفوذ خود را به سمت و سویی سوق دهد كه آنها را از مشكلات پیش‌رو از جمله؛ بیكاری، فقر، اعتیاد، فساد و... برهاند و آنها را در مسیرهای شغلی كه مولد سرمایه و فرصت‌های جدید است،‌هدایت نماید. زیرا، خانواده علاوه بر نقش تولید نسل و پرورش ابعاد عاطفی و اخلاقی فرزندان،‌ به عنوان كانونی برای رشد و پرورش اندیشه خودباوری، اعتماد به نفس و خودشكوفایی در فرزندان، نقش بسیار مؤثری در راه‌اندازی كسب و كار اقتصادی و توسعه فعالیت‌های شغلی در جامعه خواهد داشت.


نوشته بهرام باقری - كارشناس ارشد جامعه شناسی.




این غفلت زندگیمو سوزنده
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.