تبیان، دستیار زندگی
اگر قصد دارید برای کودک خود میز و صندلی بخرید تا تکالیف مدرسه را روی آن انجام دهد، شاید برخی آگاهی‌های نوشته شده زیر به انتخاب و خرید بهتر شما کمک کند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

راهنمای خرید میز و صندلی كودك


اگر قصد دارید برای کودک خود میز و صندلی بخرید تا تکالیف مدرسه را روی آن انجام دهد، شاید برخی آگاهی‌های نوشته شده زیر به انتخاب و خرید بهتر شما کمک کند.


راهنمای خرید میز و صندلی كودك

* از خرید صندلی‌های کاملاً چوبی یا فلزی به خصوص برای کودکان خودداری کنید، مگر این که نشیمن گاه، پشتی و دسته‌های صندلی با ابر، تشک و مانند این‌ها به گونه‌ای پوشیده شده باشد که اعضای بدن او اذیت نشود.

* بهتر است صندلی دسته‌دار بخرید. دسته‌های قابل تنظیم نیز به سبب تفاوت قد و ابعاد کودکان، اولویت دارد.

* ارتفاع نشیمن گاه صندلی، چه قابل تنظیم چه ثابت، باید به گونه‌ای باشد که پاشنه تا پنجه پای کودک کاملاً و بدون اصابت به پایه‌های میز یا صندلی، بر زمین قرار گیرد و زانوها به خود زاویه‌ای نود درجه بگیرند.

* نشیمن گاه صندلی باید از لگن تا حداقل چهار انگشت نزدیک زانوهای وی طول داشته باشد.

* اگر تکیه‌گاه صندلی متحرک و قابل تنظیم است آن را طوری تنظیم کنید که ثابت و نود درجه بماند؛ در غیر این صورت مهره‌های کمر او به مرور زمان آسیب خواهد دید.

* پشتی صندلی باید از لگن تا کتف و از آن بهتر تا شانه‌ها را در بر بگیرد.

* مدتی است که صندلی‌های معروف به ارگونومیک طرفدارانی پیدا کرده‌اند. صندلی ارگونومیک یا هماهنگ با بدن، سالم‌تر است و وزن را در بخش‌های متفاوت پخش کرده، مطابق با انحنای صحیح بدن طراحی شده است، اما حواستان باشد كه سوء استفاده‌گران، هر صندلی عجیب و غریبی را به اسم ارگونومیک جا نزنند!

* میز باید طوری باشد که وقتی دست‌های کودک روی آن قرار دارد، از آرنج زاویه نود درجه تشکیل دهد.

ارتفاع نشیمن گاه صندلی، چه قابل تنظیم چه ثابت، باید به گونه‌ای باشد که پاشنه تا پنجه پای کودک کاملاً و بدون اصابت به پایه‌های میز یا صندلی، بر زمین قرار گیرد.

* فضای زیر میز باید به گونه‌ای باشد که امکان جابه‌جایی و تغییر وضع پاها هر چند دقیقه، به راحتی میسر باشد و زانوها به بالای میز نرسد.

* از خرید میزهایی که زیر پایی ثابت و متصل به بدنه یا پایه‌های میز دارند خودداری کنید. زیر پایی باید به گونه‌ای باشد که در صورت خستگی بتواند فقط یک پا را اندکی بالاتر از کف پای دیگر قرار دهد.

* فضای روی میز باید به قدری باشد که با گذاشتن کتاب یا وسائل دیگر، محدودیتی برای نوشتن و... پیش نیاید.

* كودکان تان را از همان ابتدا طوری عادت دهید که پشت شان را صاف نگه دارند؛ ناحیه پشت بدن را از لگن تا حداقل کتف خود به تکیه‌گاه صندلی بچسبانند؛ سرشان را برای خواندن یا نوشتن بیش از حد خم نکنند و هر نیم ساعت، سه تا پنج دقیقه از پشت میز برخاسته و از نشستن طولانی روی صندلی خودداری کنند.

منبع: جام جم


باشگاه کاربران تبیان - ارسالی از: golbanoo

مطلب مرتبط:

از پشت میز بلند شوید!