تبیان، دستیار زندگی
در این سمینار عنوان شد که : «خواب به معنای کاهش یا فقدان سطح هوشیاری، تعلیق اداراکات حسی و حرکتی، مثل شل شدن عضله‌های اندام‌های حرکتی و جایگزینی یک سری توهمات بینایی به جای عکس‌های واضح و روشن می‌باشد. پژوهش انجام شده در رابطه با خواب و خواب دیدن، فواید..
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

سمینارها و مسابقات راهنمایی روشنگر 1

در هفتمین جشنواره پروژه‌های دانش آموزی

(سیمنار و مسابقه)

پژوهشگران نوجوان راهنمایی روشنگر 1 به مدیریت سرکار خانم تقوی و راهنمایی سرکار خانم بافنده در سه بخش غرفه، مسابقه و سمینارهای هفتمین دوره جشنواره پروژه‌های دانش آموزی تبیان حضور داشتند. که در زیر شرح فعالیت‌های صورت گرفته را مشاهده می‌نمایید.

سمینار

خانم‌ها ملیکا تفضلی، ستوده سادات رسولی، ریحانه سعیدا، حورا طاهری و فاطمه علیزاده به ارائه سمیناری در خصوص «خواب و خوابیدن» پرداختند.

دستاوردهای راهنمایی روشنگر 1، سمینار و مسابقه

در این سمینار عنوان شد که : «خواب به معنای کاهش یا فقدان سطح هوشیاری، تعلیق اداراکات حسی و حرکتی، مثل شل شدن عضله‌های اندام‌های حرکتی و جایگزینی یک سری توهمات بینایی به جای عکس‌های واضح و روشن می‌باشد. پژوهش انجام شده در رابطه با خواب و خواب دیدن، فواید کلی خواب، امواج مغزی در خواب و اختلالات خواب و هیپتونیزم می‌باشد. در این راه برای بیان کیفیت و اهمیت خواب گروه تحقیق با استفاده از برآیند آمار به بررسی خواب و عوامل موثر بر آن و شناخت موقعیت خواب بچه‌ها پرداخت.

بسیاری از دانش‌آموزان دچار اختلالات خواب و خواب ناکافی هستند. اما نزدیک به 53 درصد دارای خواب در مجموع مناسبی هستند. اما امروزه برای جلوگیری از بسیاری از بیماری‌های جسمی و روحی خطرناک باید به مسئله خواب اهمیت بیشتری داد. بیماری‌هایی مثل میگرن، نارسایی‌های قلبی و ریوی، سکته‌های قلبی و مغزی، افسردگی و اضطراب و .. با رعایت عادات رفتاری و مشکلات خواب می‌توان از وقوع آن ها جلوگیری کرد.»

«بررسی زندگی گروهی از نرم تنان، بررسی صدف‌ها و حلزون‌ها» عنوان سمینار خانم‌ها عسل پروین، فاطمه علمافر، فرگل صیادیان و شایسته پروازیان به راهنمایی سرکار خانم بافنده و سرکار خانم بردبار می‌باشد.

دستاوردهای راهنمایی روشنگر 1، سمینار و مسابقه

به گفته این پژوهشگران : «نرم‌تنان شاخه‌ای از بی‌مهرگان هستند. بدن آن ها نرم و بدون اسکلت است. بیشتر آن ها در آب ها زندگی می‌کنند. بعضی از انواع کوچک آن ها غذای وال‌های می‌شوند. صدف‌ها هم پوسته سختی  روی بدن آن ها هست که محافظت و نگهداری جانور وظیفه آنان است. حلزون‌ها هم انواع گوناگونی دارند و از شکل پایان‌اند مانند : حلزون فرفره‌ای، برجی و مخروطی و ...

ما در زندگی می‌توانیم از حلزون‌ها برای تهیه داروی مسکن استفاده کنیم زیرا که خواص مسکنی حلزون‌ها قوی تر از مسکن‌های شیمیایی است. صدف‌ها نیز منبع خوبی برای کلسیم تامین می‌باشند.»

آخرین سمینار ارائه شده توسط پژوهشگران این مدرسه در خصوص «کایروپرکتیک» می‌باشد که توسط خانم‌ها ثمر تارخ، پگاه خرمی، مریم سید خاموشی و فاطمه عبادی ارائه گردید.

دستاوردهای راهنمایی روشنگر 1، سمینار و مسابقه

در خلاصه این پژوهش آمده است : « کایروپرکتیک لغتی یونانی به معنای انجام شده با دست است. در این علم به جای استفاده از تیغ جراحی و داروهای شیمیایی از روش‌های ارگونامیک استفاده می‌شود. امروزه این روش در بیشتر کشورهای جهان به عنوان یک روش برای حفظ سلامتی استفاده می‌شود. در ایران این روش طی 10 سال اخیر وارد شده و تقریباً جدید است.

ما برای پیشگیری از بروی بیماری‌ها می‌توانیم از کایروپرکتیک استفاده کنیم، زیرا از مواد شیمیایی ـ دارویی و تیغ‌های جراحی استفاده نمی‌گردد و به همین سبب عواقب جانبی کمتری دارد.»

مسابقه

پژوهشگران نوجوان خانم‌ها فاطمه شفیعی، زهرا اسدی، نیلوفر به نژاد و حلیا یوسفیان با ساخت ربات گلدان در بخش ربات‌های نمایشی این دوره از جشنوار حضور داشتند. که به کسب رتبه اول این دوره از جشنواره در بخش ربات‌های نمایشی گردیدند.

برای مشاهده عکس‌های بیشتر از این پژوهشگران می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

دستاوردهای پژوهشی راهنمایی روشنگر 1 (بخش غرفه‌های دانش آموزی)

گالری عکس دستاوردهای پژوهشی راهنمایی روشنگر 1

بخش پژوهش های دانش آموزی تبیان، تهیه : علیرضا سرمدی

تنظیم»: نسرین صادقی