• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2683)
شنبه 17/12/1387 - 10:34 -0 تشکر 96032
رفراندوم 88

 

سلام


 

بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی و نزدیك به سه دهه از 12فروردین58 و رفراندوم بزرگ حضرت امام میگذره.

 

همه میدونیم كه در سال 58 بیش از 98 درصد از ملت ایران به انقلاب اسلامی رای آری دادن و این نظام یعنی نظام جمهوری اسلامی رو انتخاب كردند.

 

اگر یك بار دیگه این رفراندوم در سیمین سالگرد رفراندوم 58 یعنی 12 فروردین 88 برگذار بشه شما فكر میكنید باز هم بیش از 98 درصد از مردم به این نظام رای آری میدن.

 

لطفا نظرات خودتون رو با دلیل قانع كننده بیان كنید.

 

به آینده امیدوار باشیم كه همیشه روشنه...  


 

♫♫ باغچه ♫♫(کلیک کنید)

هر آمدنی رفتنی هم دارد...

ولی ایکاش رفتن ها زیباتر از آمدن ها بودند.....

خدانگهدار همگی

شنبه 24/12/1387 - 12:28 - 0 تشکر 98501

سلام

از همه شما دوستان كه ما رو همراهی كردید كمال تشكر رو دارم.

haditak عزیز : خیلی ممنون كه جوابتون كاملتر و بود و بیشتر حرفای منو بیان كردید.

mostafaezady1 ...

ببینید. من مطمعنم اكثر كسانی كه مخالفتی دارند؛ مخالفتشون با اصل نظام نیست!(خیلی از اینافراد هم كه مخالفت دارن با اصل نظام مشكل دارن كه تعدادشون قابل توجه میتونه باشه ) مشكلات زیادی در قوانین ما هستند كه باید اصلاح شوند مثال میزنم: چرا وقتی یك نفر به عنوان رییس جمهر منتخب مردم رآی میاره؛ نباید به عنوان بالاترین مقام اجرائی تصمیم گیرنده باشه؟؟

شاید سوالم زیاد مفهوم نباشه؛ منظورم اینه كه چرا ما برای یك تصمیم كلان مملكتی باید از فـــیلتر ارگان هایی مثل شورای نگهبان،مجمع تشخیص و....رد بشیم. اصلآ وجود چنین ارگانهایی چه توجیهی داره؟؟ اون هم در قرن 21 ؟؟ ما اونقدر قوانین رو برای خودمون پیچوندیم كه برای خودمون مشكلساز شدیم! كه این مشكلات در نهایت گریبان گیر مردم عادی خواهد شد.كه شده!!! و كاملآ قابل محسوسه!!! (من خودم هم اولش فكر میكردم كه مثلا با قوانین و همینطور ممكنه با دولت های مختلف مشكل داشته باشن ولی .... ) این مردم هستند كه در نهایت چوب ندانم كاری های مسؤلین و تآكید اشتباه آنها را میخورند...

منتظر حق : 

نظر شخصی من اینه که اگر هم الان یه سری نارضایتی هایی که اکثراً هم کمی دور از انصاف هستن، بین مردم وجود داشته باشه، ولی این مسئله باعث نمیشه که مردم سرزمینمون کل نظام رو رد کنن. (هیچ گاه چنین نمیشه و نخواهد شد ولی درصد رای آری مردم خیلی مهمه)

تو این 30 سال، مردم کشورمون بارها و بارها با حضور در صحنه های مختلف از جمله انتخابات، راهپیمایی ها، استقبال از مسئولان (خصوصاً در سفرهای استانی دولت) و ... این رفراندوم رو برگزار کردن و به اون جواب آری دادن. (درسته كه همیشه با حضور در اینگونه مواقع همیشه رضایت خودشونو از نظام نشون دادن ولی این همه اونایی نبودند كه میتونستن بیان. یعنی كشور ما خیلی بیشتر از اینها جمعیت داره كه میتونستن مثلا در انتخابات شركت كنند. مثلا در انتخابات هر ساله حدود 40 میلیون ایرانی میتونستن شركت كنند ولی فكر نمیكنم هر ساله بیشتر از 25الی 27 میلیون ایرانی در انتخابات شركت كرده باشن)

از حضور همه شما عزیزان كمال تشكر رو دارم

منتظر بقیه دوستان هستیم تا پاسخ هاشونو با همدیگه بررسی كنیم

به آینده امیدوار باشیم كه همیشه روشنه...


♫♫ باغچه ♫♫(کلیک کنید)

هر آمدنی رفتنی هم دارد...

ولی ایکاش رفتن ها زیباتر از آمدن ها بودند.....

خدانگهدار همگی

يکشنبه 25/12/1387 - 14:48 - 0 تشکر 98955

شاید سوالم زیاد مفهوم نباشه؛ منظورم اینه كه چرا ما برای یك تصمیم كلان مملكتی باید از فـــیلتر ارگان هایی مثل شورای نگهبان،مجمع تشخیص و....رد بشیم. اصلآ وجود چنین ارگانهایی چه توجیهی داره؟؟ اون هم در قرن 21 ؟؟ ما اونقدر قوانین رو برای خودمون پیچوندیم كه برای خودمون مشكلساز شدیم! كه این مشكلات در نهایت گریبان گیر مردم عادی خواهد شد.كه شده!!! 

جنابmax2000 میشه بفرمایید شورای نگهبان ومجمع تشخیص چه ربطی به اختیارات رییس جمهور دارند دوست عزیز نظام ایرا ن جمهوری اسلامی است همانگونه که انتخاب رییس جمهور ونمایندگان مجلس  قانون گذاری توسط منتخبین مردم ضامن جمهوریت نظام است وجود شورای نگهبان نیز ضامن اسلامیت نظام . در قرن 21 تکنولوژی پیشرفت کرده ایمان مردم ودین خدا تابع تکنولوژی نیستتند همه ی رییس جمهور هاهم که سربه راه نیستند بالاخره بنی صدر هایی هم هستند که در اولین فرصتی که به دست می آورند  کشور را تحویل اربابانشان می دهند آنوقت ضربه ای که مردم می خورند به مراتب بالاتر از این ضررها است در ثانی در طی سی سال گذشته اختلاف انچنان فاحشی در بین این دونهادی که ذکر کردید ودولت وجود نداشته است تاباز خورد آن متوجه مردم باشد شما اگر نمونه ای سراغ دارید ذکر کنید تا ماهم بهره مند شویم

نکته اخر اینکه در اغلب کشور ها این فیلتر ها وجود دارند یا به صورت قانون ویا نهاد وسازمانهایی خاص که تعیین کننده سیاستها ی کلان نظامهای دنیا هستند  با این تفاوت که این قوانین وسازمانها در سایر کشور ها مانند سایر قوانین مورداحترام وپذیرش هستند ولی در ایران عده ای رابطه شان با قوانین یومنون ببعض ویکفرون ببعض است وباهر بهانه ایی نوک پیکان خودرابه سمت این دونهاد البته اغلب اوقات شورای نگبان می گیرند وهدفی به جز غالب کردن جمهوریت ودرنهایت نفی اسلامیت نظام ندارند  

سه شنبه 27/12/1387 - 9:51 - 0 تشکر 99522

سلام

 فكر نميكنم سوال سختي پرسده باشم ولي متاسفانه دوستان فقط بی راهه میرن و جواب سوال اصلی رو كسی نمیده!!! !! !

nasimesahri گرامی .... ممنون می شدم واضح تر توضیح بدید.

من متوجه نشدم صحبت های شما در مورد كدوم حرف من بود. چرا كه مسئله شورای نگهبان و ... رو من پیش نكشیدم و فقط پاسخ خودم رو در این رابطه به mostafaezady1 دادم. كه نه تصدیق بود و نه تكذیب.

ممنون میشم اگه واضحتر توضیح بدید.

پاسخ سوال اصلی هم یادتون نره... 

به آینده امیدوار باشیم كه همیشه روشنه...


♫♫ باغچه ♫♫(کلیک کنید)

هر آمدنی رفتنی هم دارد...

ولی ایکاش رفتن ها زیباتر از آمدن ها بودند.....

خدانگهدار همگی

چهارشنبه 28/12/1387 - 20:4 - 0 تشکر 100085

اللهم انت السّلام و منک السّلام

و لک السّلام و الیک یعود السّلام

سلاااااااااام

*******

جناب max2000 بحث خوبی رو مطرح کردید

الان اگه یه نگاهی به خیلی از وبلاگ ها داشته باشید می بینید که به راحتی این نظام رو مورد هجمه و هجوم قرار میدن ... پس نمیشه گفت که مخالف نداریم و اصل نظام با مخالفتی روبرو نیست ... در ضمن مطمئنا هر گرایش و هر عقیده ای تعدادی موافق و تعدادی مخالف داره که این هم طبیعی ه و ما نمیتونیم انتظار داشته باشیم که همه موافق ما باشند و همه اعلام طرفداری کنند .

گاهی اوقات پیش میاد که حتی دوستان نظام هم با تردید از این موضوع صحبت می کنند .. حتی شاید برای راهپیمایی 22 بهمن و ... هم که قراره مردم حضور پررنگ خودشون رو اعلام کنند برای عده ای از خودی ها هم این تردید وجود داره که آیا مردم میان یا نه و البته که حضور پررنگ مردم خودش پاسخگوی بسیاری از شبهات هستش

بالاخره همون طور که جناب هادی تک فرمودند در اون زمان هر کسی با یه عقیده ای و هدفی رای خودش رو به صندوق انداخت بنابراین اگه کاهش درصدی هم وجود داشته باشه کاملا طبیعی ه ...

تاكید همیشگی امام خمینی(ره) بر "جمهوری اسلامی، نه یك كلمه بیش و نه یك كلمه كم" نشان از دوراندیشی بنیانگذار جمهوری اسلامی داره. تا گروه های مختلف سیاسی، به نام دفاع از جمهوریت نظام، اسلامیت آن را خدشه دار نكنند و همچنین به نام دفاع از اسلامیت، جمهوریت نظام به حاشیه نرود.

در هر حال این اکثریت مردم هستند که نظرشون آینده مملکت رو تعیین می کنه و الان خدا رو شکر تمایل اکثریت قریب به اتفاق مردم به همین نظام هست ... ممکنه برخی مسئولین و افراد حکومتی (که تعدادشون هم زیاد نیست )گاهی اوقات مسائلی اتفاق بیفته که نارصایتی مردم رو در پی داشته باشه و حتی بهانه به دست دشمن بده که مردم از نظام خسته شدند اما مطمئنا این طور نیست و این نظام حکومتی همچنان پایدار و مقتدر راهش رو ادامه میده البته با حضور مردم در صحنه های مختلف و حمایت اون ها ...

و فراموش نکنیم که رای و نظر و عقیده مردم هست که ضامن بقای یک حکومته حتی اگر اون حکومت ، حکومت حق باشه و مردم حمایت نکنند و یا حکومت باطل باشه و مردم حمایت کنند  

در این موضوع گفتنی زیاد هست که فعلا به همین مقدار بسنده می کنم و اگه فرصتی شد در ادامه باز هم در این باره بحث خواهیم کرد

ممنون ....

اللهم عجل لولیک الفرج

ماندگار باشید

یا حق

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.