• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 32704)
شنبه 3/12/1387 - 9:20 -0 تشکر 92378
دستپخت کدبانوهای تبیانی

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

خانمهای عزیز باغ بانوان ......دومین چشمه از فعالیت هامون رو شروع میکنیم ....

خانمهای عزیز در این تاپیک میخواهیم غذاهای خوشمزه ای که خودتون درست میکنید رو به بقیه هم آموزش بدید ......بازم دست پخت خانمهای تبیانی رو میخوایم امتحان کنیم ...

کدبانوهای عزیز منتظرتون هستیم ....

فکر کنم هفته ای دو سه تا آموزش هم میتونیم داشته باشیم . چون غذا رو بیشتر از کیک و شیرینی می پزیم .....

 

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

شنبه 30/6/1387 - 23:40 - 0 تشکر 59337

سلام .

از یه طرف تعجب میکنم که چرا این بحث رو اینجا ایجاد کردید .

وایـــــــــــــــــــــــــی .

از طرف دیگه خندم میگیره .

به هر حال با تشکر .

کاش میدانستم که کجا دلها به ظهور تو آرام خواهد گرفت  

شنبه 3/12/1387 - 10:17 - 0 تشکر 92383

سلام

ما که آماده ایم...فقط کی آشپزه؟

مدیر محترم مگر ما غذا مهمون شما نبودیم...سفررو پهن کنم؟؟...چی داریم؟

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 3/12/1387 - 12:7 - 0 تشکر 92430

گوشت لوبیا(غذای سنتی كاشان) 

مواد لازم:

لوبیا سفید 4 پیمانه

آرد 2 قاشق مربا خوری

 گوشت آبگوشتی به مقدار لازم

ادویه هفت رنگ 2 قاشق مربا خوری 

ادویه گل پر 1 قاشق مرباخوری 

 ابتدا گوشت رو درون زود پز میگذاریم و درب اون رو می بنیدم تقریبا نیم ساعت بعد باز میكنیم گوشت باید نیم پز شده باشه گوشت رو از اب بیرون میاریم و با دشت به صورت رشته رشته پر پر می كنیم توی زود پز سپس لوبیا رو چند ساعتی در آب گذاشتیم  تا خیس بخوره  آب آن را خالی كرده و  داخل زود پز می ریزیم  طوری كه آبگوشت روی اون از سطح لوبیا ها بالاترباشد در صورتی كه نبود آب اضافه می كنیم 

درب زود پز رو می بندیم و پس از 45 دقیقه درب اون رو باز میكنیم 

مواد آماده شده رو داخل یك قابلمه ریخته و ادویه و گل پر اضافه می كنیم سپس آرد اضافه میكنیم و درب قابلمه رو میگذاریم  نیم ساعت بعد غذا حاضره غذا رو در ظرف مناسبی ریخته و با نان سرو می كنیم

دانشجویان محترم در صورتی كه از سویا استفاده میكنند حتما سویا رو قبلا یك ساعت بذارند خیس بخوره 

شنبه 3/12/1387 - 12:15 - 0 تشکر 92434

woow!چه تاپیک خوشمزه و جالبی.

من به عنوان یک کدبانوی تمام عیار ایرونی تبیانی اعلام آمادگی میکنم aghaeizohreh عزیز.

اونم آموزش از نوع تصویریش

فقط بگید که روند شروع و اجرای این برنامه چجوریه.اولویت شروع با کیه و فاصله آموزشها از هم باید چند روز باشه...

مرسی از ایده جالبتون.

-----------------------------------------------------------------

"یاد خدا آرامبخش قلبهاست"

مدیریت انجمن روانشناسی

anjoman.ravanshenasi@tebyan.org

----------------------------------------------------------------

شنبه 3/12/1387 - 14:45 - 0 تشکر 92476

سلام

به به! ببین اینجا چشممون به جمال کیا روشن شده! نگین جان بازم سلام، منور فرمودین

قدم سرچشم ما گذاشتین. بابا میگفتی یه گاوی گوسفندی چیزی واست سرمی بریدیم.

کدبانو جونم! کسایی که میخوان آموزش بدن باید اول به ایمیل انجمن یا به ایمیل خانم آقایی

نامه بفرستن و اعلام آمادگی کنن. اولویت آموزش هم با کسایی هستش که زودتر ثبت نام

کردن. همونطور که تو تاپیک شیرینی پزی هم اعلام شده. آخ جون منتظر دستورای آشپزی مصورت هستیم!

جناب رضا آنلاین شما هم خوش اومدین. هرچند قبلاً فک کنم ورود آقایون به باغ بانوان تبیانی

ممنوع شده بود ولی اشکالی نداره اگه آشپز مجربی هستین و غذاهای خوشمزه بلدین ما

آماده یادگرفتنشون هستیم. اما همونطور که به نگین عزیز توضیح دادم برای اینکه نظم تاپیک

رعایت بشه باید اول با ایمیل انجمن و یا مدیر مکاتبه کنید تا زمان آموزش شما مشخص بشه.

چون اینطوری اگه همه بخوان پشت هم آموزش بذارن یه خورده کارا قاطی پاطی میشه.

باتشکر.

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

شنبه 3/12/1387 - 16:7 - 0 تشکر 92490

گراتن بادمجان


مواد لازم :
بادمجان :5/1 کیلو
مرغ :1 ران ونصفه سینه
آرد : 3 قاشق غذاخوری
شیر:3 لیوان
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
کره :50گرم
خامه :در صورت تمایل 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه :
بادمجانها را حلقه حلقه سرخ می کنیم با کمی نمک بعد مرغها را با کمی نمک وفلفل وآبلیمو و1 عدد پیاز با آب خیلی کم میگذاریم بپزد بعد انها را تکه تکه کرده کنار می گذاریم .#شیر سرد وآرد را با هم مخلوط کرده روی گاز گذاشته وهم می زنیم تا جوش آید بعد کره را اضافه می کنیم ونمک وفلفل وخامه را می افزائیم تا کمی صفت شود (از فرنی رقیق تر) ظرف مناسبی که بتوان داخل فر گذاشت انتخاب کرده کمی از سس سفیدی که درست کردیم می ریزیم بعد ورقههای سرخ شده بادمجان را می چینیم (نصف آن را)بعد تکه های مرغ را رویش میریزیم وکمی دیگر سس سفید وبعد بقیه بادمجانها را رویش می چینیموکاملا سس سفید را رویش میریزیم وپنیر پیتزای رنده شده را ریخته وداخل فر گذاشته تا رویش طلائی شود (به مدت 30دقیقه ) وبعد میل می نمائید : -

خداوندا! تقدیرم را زیبا بنویس . کمک کن آنچه تو زود خواهی ، من دیر نخواهم! آنچه تو دیر خواهی من زود نخواهم! (دکتر شریعتی)

شنبه 3/12/1387 - 17:18 - 0 تشکر 92499

سلام آقا این طوری نمی شه تند تند آموزش می دید بگذارید حداقل یکی دوتاشو درست کنیم نظرهامون را بگیم بعد دوباره یک آموزش دیگه اینطور مثل آموزشهای تلویزیون میشه که تو یک دفتر کلی آموزش نوشتیم اما فقط چند تاشو درست کردیم بعدم وقتی چندتا درست کنن ونظر بدهند بقیه می تونن بفهمن که اون غذا یا شیرینی واقعا خوبه یا نه

خداوندا ! دستانم خاليند و دلم غرق آرزوها ، يا با قدرت بيکرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را از آرزوهاي دست نيافتي خالي کن ...
شنبه 3/12/1387 - 17:49 - 0 تشکر 92512

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

خب مثل اینکه تیردراپ عزیزمون همه توضیحات لازم رو فرمودن .....منم به دوستان جدید الورورد نگین عزیزوکلاریس عزیز و جناب رضا آنلاین خوش آمد میگم ...... ممنون که اعلام آمادگی کردین ولی یه ایمیل حتما به بنده بزنید و در تاپیک باغمون هم اعلام آمادگی بفرمائید ...

البته آقایون محترم به باغمون وارد نشن  ولی میتونیم از تجربیات آشپزی شون استفاده کنیم ....

دوستان توجه کنید هر عزیزی که میخواد آموزش بده لطف کنه ایمیل بزنه به بنده تا بهش بگیم چه موقع آموزش بده تا بی نظم نشه تاپیکمون ..........تاپیک گزارش کار رو هم میگذارم که هر کس درست کرد غذا یا کیک و شیرینی رو گزارش کارش رو بده که ببینیم اساتیدمون چقدر استاد بودن

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

دوشنبه 19/12/1387 - 14:6 - 0 تشکر 96742

سلام

پس کجائین؟ کوشین اعضای محترم؟ این همه داوطلب داشتیم.. اون همه متقاضی و مشتاق وغیره

منو بگو که پیش خودم گفتم الان کل انجمن تعطیل میشه همه میچسبن به آشپزی..!!!

کلی نگران بودم که نکنه این تاپیک باعث تحت الشعاع قرار گرفتن بقیه بحثا بشه!! نگو که همش خیال خام

بوده.. همین بود فقط.. یعنی تو این همه عضو .. فقط همین خوراک گوشت و لوبیا و یکی دوتا غذای دیگه

بلد بودین؟... خب آدم اینجوری دپرس میشه دیگه..

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

دوشنبه 19/12/1387 - 19:44 - 0 تشکر 96891

خدایا به امید تو سلام عزیز نگران نباش من به زودی با آموزش یه غذای توپ برمیگردم tear drop

خداوندا ! دستانم خاليند و دلم غرق آرزوها ، يا با قدرت بيکرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را از آرزوهاي دست نيافتي خالي کن ...
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.