• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3370)
پنج شنبه 2/8/1387 - 10:14 -0 تشکر 66918
آقای خاتمی! خاطرات تلخ دوران شما از یادها نخواهد رفت

آقای خاتمی! خاطرات تلخ دوران شما از یادها نخواهد رفت

قاسم روان بخش

محمد خاتمی اخیرا گویا برای سنجش میزان علاقه مردم به اصلاحات، به برخی استان‌ها از جمله همدان سفر كرده است. وی در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی این استان‌ها، نكاتی را متذكر شده كه به نقد و بررسی آن می‌پردازیم.

1. آقای خاتمی مردم را نسبت به انتخابات بی‌رغبت دانسته، مهم‌ترین دلیل این بی‌رغبتی را این‌گونه ذكر می‌كنند: «ذهن مردم این‌طور است كه اگر بیایند و نیایند، خیلی فرق نمی‌كند. اولا ذهن مردم ما این‌گونه نیست؛ چرا كه میزان شركت آن‌ها در انتخابات در مقایسه با كشورهای به اصطلاح مهد دموكراسی مانند آمریكا و فرانسه به مراتب بیش‌تر است. فراموش نمی‌ كنیم رئیس جمهوری كنونی آمریكا (بوش) با اهرم حكم قاضی به كاخ سفید راه یافت! ثانیا در طول 8 سال ریاست جمهوری آقای خاتمی، چندین انتخابات برگزار شده است. حال باید از وی پرسید: با ذهن مردم چه كرده‌اید كه به انتخابات بی‌رغبت شده‌اند؟ اگر آقای خاتمی، نظارت استصوابی شورای نگهبان را عامل بی‌رغبتی مردم معرفی كند، توجه ایشان را به انتخابات شوراها معطوف می‌كنیم كه نظارت شورای نگهبان وجود نداشت حتی گروهك غیرقانونی نهضت آزادی نیز برای بسیاری از استان‌ها از جمله تهران كاندیدا معرفی می‌كرد‌؛ اما عملكرد شورای اصلاح طلب! تهران به اندازه‌ای منفی بود كه در شهر تهران فقط كم‌تر از 20 درصد مردم در انتخابات شركت كردند!

2. ظاهرا آقای خاتمی به این نكته مهم توجه كرده كه پس از گذشت 12 سال! باید اصلاحات را تعریف و مشخص كرد كه به اسلام چگونه نگاه می‌كنیم؟ و نسبت میان اسلام و مردم سالاری را چگونه می‌بینیم؟ وی می‌گوید: در اصلاحات یك نوع آشفتگی پیدا شده و هر كس از ظن خود یار اصلاحات شده و باید از این وضعیت نجات پیدا كنیم.»!

بسیار خوشوقتیم كه بالاخره آقای خاتمی به این سفارش آیه`‌ا... مصباح اهمیت داد و فهمید كه باید منظور خود از اصلاحات را مشخص كند. عملكرد دولت آقای خاتمی در 8 سال گذشته اصلاحات را تغییر معیارها و ملاك‌های ارزشی الهی به ضد ارزش‌های غربی تفسیر می‌كرد! عملكرد وزارت ارشاد آقای خاتمی در چاپ و نشر و تئاترهای ضد دینی و ضد اخلاقی در پرونده دولت اصلاحات مضبوط است. اصلاحات یعنی تغییر ارزش‌های دینی به ارزش‌های لیبرالی! البته از كسی كه رایج‌ترین مكتب معتبر دنیا را لیبرالیزم می‌پندارد! و حتی توحید را نیز قابل قرائت‌های مختلف می‌داند! جز این انتظار نیست.

3. رئیس بنیاد باران، با تاكید بر اصل آزادی، از این موضوع گلایه می‌كند كه «آزادی ما را ولنگاری توصیف می‌كردند. نه خیر، ولنگاری الان است كه بزرگ‌ترین معیارهای بدیهی اسلامی و انسانی زیر پا گذاشته می‌شود.»)!( وی سپس ادعا می‌كند: «اگر به از بین رفتن مبانی اخلاقی در جامعه اسلامی‌ حساس نباشیم، بسیار جای نگرانی دارد.» گویا آقای خاتمی فراموش كرده كه در سالگرد دوم خرداد در دانشگاه تهران به صراحت گفته است: «دین هم اگر در برابر آزادی قرار گیرد، باید دین محدود شود نه آزادی»! این جمله‌ای است كه بهمن فرمان آرا- فراری طاغوتی- كه به یمن آزادی‌های اعطایی آقای خاتمی به وطن بازگشت، در فیلم «عطر گل یاس بوی كافور» قرار داده است. ثانیا عملكرد فرهنگی دولت به اصطلاح اصلاحات در طی 8 سال حاكمیت خود، آزادی مورد نظر مدعیان اصلاح طلبی را به خوبی معنا كرده است. حاكمیت انسان‌ها بر سرنوشت خود یا ولنگاری و اباحی‌گری؟! آیا آقای حجاریان- مغز متفكر اصلاحات به تعبیر آقای خاتمی- در روزنامه صبح امروز خود عمل شنیع هم‌جنس بازی را از نظر حقوقی جایز نشمرد؟! آیا وزارت ارشاد دولت اصلاحات، مجوز كتاب «شاهد بازی در ادبیات ایران» را صادر نكرد كه در مدح و ستایش هم جنس ‌بازی‌ قلم فرسایی شده بود؟! آیا كتاب شیطان‌ پرستی كه در وصف پرستش شیطان و تبرئه یزیدبن معاویه نوشته شده بود، مورد ستایش قرار نگرفت؟! آیا كتاب‌های كسروی مرتد كه بر ضد دین و ارزش‌ها نوشته شده و صاحب آن به جرم ارتداد توسط فدائیان اسلام به درك واصل شد‌، با حمایت‌های وزارت ارشاد وقت در تیراژی چشمگیر چاپ مجدد نشد؟! آیا هزاران كتاب رمان و مجلات زرد كه مفاسد اخلاقی را در جامعه نهادینه می‌كردند، با حمایت‌های وزارت ارشاد آن روز منتشر نمی‌شدند؟! و آیا به جشنواره‌ها و تئاترهایی از قبیل «ایران زمین» كه زنان نیمه عریان ارمنی در مقابل چشمان هزاران مرد نامحرم می‌رقصیدند، افتخار نمی‌شد؟! و‌ آیا بوسیدن زن و مرد بر روی سن در سالن... در استان دارالعباده یزد، نوعی قرائت مختلف از دین تفسیر نشد؟! آیا لخت شدن یك مرد آلمانی در تئاتر فجر در تهران در مقابل دیدگان هزاران زن و مرد و دختر جوان ایرانی كه یادآور جشن فرهنگ و هنر شیراز در عصر طاغوت بود، تفسیری بر آزادی ادعایی آقای خاتمی نبود؟! و آیا میلیون‌ها زن و مرد و كودك كپرنشین استان‌های كرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و... كه از فقر و تنگدستی،‌ در كنار پروژه‌های عظیم هفت باغ هفت آسمان كرمان و... سر بی شام به زمین می‌گذاشتند و كلاس درس‌شان حصیر و كپر بود، طی 8 سال حاكمیت دولت اصلاحات و 8 سال دولت كارگزاران بر سرنوشت خودشان حاكم شده بودند؟! این در حالی بود كه بودجه‌های كلان كشور صرف سازمان‌ها و مراكز بی حاصل همانند مركز گفت و گوی تمدن‌ها و سفرهای خارجی‌ می‌شد كه جز برای احزاب حاكم و شخصیت‌های سیاسی آن حاصلی برای ملت نداشت!

4. آقای خاتمی گفته است الان ولنگاری بر جامعه حاكم است‌ «كه بزرگ‌ترین معیارهای بدیهی اسلامی - انسانی زیر پا گذاشته می‌شود» اولا خوب است ایشان مصداق این جمله را تبیین و روشن كند كه در كجا زیر پا گذاشته شده است. براساس جمله بعدی ایشان كه گفته است» اگر به از بین رفتن مبانی اخلاقی در جامعه اسلامی حساس نباشیم بسیار جای نگرانی دارد»، بزرگ‌ترین معیارهایی كه زیر پا گذاشته شده، مبانی اخلاقی است. در این صورت جای این پرسش است كه چه كسی در سال گذشته بزرگ‌ترین معیارهای بدیهی اسلامی را زیر پا گذاشته است؟! آیا حرمت دست‌دادن به زن نامحرم یكی از معیارهای بدیهی اسلامی نیست؟! چه كسی در ایتالیا در برابر دوربین‌های خبرنگاران، بی پروا دست زنان نیمه عریان را فشرده و طرفدارانش برای توجیه آن خواستار تغییر فتوای مراجع عظام تقلید شدند؟! چه كسی در مراسم یلدا و «مردی با عبای شكلاتی»‌ بازوی دختر محجبه را فشار داد؟! و چه كسی...؟! اگر منظور از زیر پا گذاشتن معیارهای بدیهی اسلامی، رعایت حقوق مردم و حاكمیت آن‌ها بر سرنوشت‌شان باشد، انتخابات مجلس ششم یادآور زیر پا گذاشتن این حقوق است، چرا كه هرگز مردم فراموش نمی‌كنند این انتخابات با حكم حكومتی رهبری مورد تایید قرار گرفت. تقلب گسترده در انتخابات در تهران و انفصال در خدمت آقای تاج‌زاده به سبب تقلب و حضور دكتر حداد عادل و محتشمی‌پور در مجلس پس از بررسی مجدد، بهترین سند بر زیر پا گذاشتن این حق مسلم مردم است....

5. آقای خاتمی، یكی از اهداف بزرگ اصلاح طلبی واقعی را بالا بردن حرمت ملت در عرصه جهانی و دفع خطرات و تهدیدات از كشور و نظام و مردم دانسته است. شایسته است وی درباره این ادعا اندكی تامل كند و انصاف دهد كه آیا در زمانی كه ایشان برای خارج شدن نام ایران از محور شرارت، نامه، عاجزانه نوشت و حاضر به همكاری با آمریكا در خلع سلاح حزب‌ا... شد و پاسخ منفی شنید، ملت ایران از حرمت بالایی برخوردار بود یا اكنون كه با زبان تهاجمی با دشمن سخن گفته می‌شود و اسرائیل در بدترین شرائط سیاسی از آغاز تشكیل تا كنون قرار گرفته است؟! آیا آن‌گاه كه آقای خاتمی قبل از مصوبه مجلس، داوطلبانه تعلیق را پذیرفت و مفتخرانه اصول آن‌را اجرا كرد و زورگویان جهان به‌خاطر این پیروزی خنده‌های مستانه سر می‌دادند، ملت ایران از حرمت بالایی برخوردار بود یا اكنون كه آمریكا و اروپا به دریوزگی افتاده و ملت ایران پس از جشن بزرگ هسته‌ای صاحب بیش از 5 هزار سانتریفیوژ شده و همچنان قدرتمندانه به پیش می‌تازد؟!

6. آقای خاتمی بالاخره تعریف خود از اسلام و رابطه آن با دموكراسی را روشن ساخت و گفت: «اسلامی كه مورد نظرمان است،‌ اسلامی است كه نه تنها مسلمان در آن نظام احساس حرمت و آزادی و عزت كند، بلكه غیر مسلمان نیز همانند مسلمان، حقوق، حضور، حرمت، زمینه و امكانات برای تامین زندگی آبرومندانه را داشته باشد».

اولا این‌گونه سخنان مصرف انتخاباتی دارد و برای آرای اقلیت‌ها ایراد می‌شود؛ چنان‌‌كه در دوره هشتم نیز واژه «مولا» «من كنت مولاه» را به معنای دوست - نه امامت و ولایت- معنا كرد تا آرای استان‌های سنی نشین را جذب كند كه كرد!

ثانیا: مگر اهل كتاب در جمهوری اسلامی در چارچوب قانون اساسی از حقوق خود حتی داشتن نماینده در پارلمان و استفاده از امكانات كشور برخوردار نیستند؟!

ثالثا: آقای خاتمی گفته است: غیر مسلمان با مسلمان در «حقوق» مساوی است. آیا این خلاف قانون اساسی نیست كه اسلام را ا‌ز شرایط رئیس جمهور، نمایندگی مجلس و... می‌داند؟!

رابعا: آیا از نظر خاتمی بهایی‌ها و كفار محارب و منافقین اسم و رسم‌دار و در یك كلمه براندازان نظام اسلامی نیز از حقوقی مساوی با ملت شریف ایران برخوردارند؟! البته آقای خاتمی كه در لوایح دوقلو شرط اسلام را از نامزدی مجلس حذف كرده بود، همین اعتقاد را تاكید می‌‌كند! در این صورت آیا چنین فردی می‌تواند مجری قانون اساسی جمهوری اسلامی باشد؟!

منبع :partosokhan.ir

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

آيا خداوند براي بنده‏اش كفايت كننده نيست؟(زمر/36)

جمعه 8/9/1387 - 21:54 - 0 تشکر 73954

سیاسیون گرامی و هنرمند سیاسی گرامی داخل یک گروه از سیاسیون افکارباید به هم نزدیک باشند،اصلاً فلسفه گروه بندی و تحزب وجود اشتراکات فی مابینه وقتی عده ای ادعای تحزب و سیاسی کاری دارند، باید در راستای اهداف حزب حرکت کنند (کاری به صحت حزب گرایی ندارم) حال وقتی درون یک طیف سیاسی کشور،عده ای از رجال سیاسی، برخی از مندرجات قانون اساسی را قبول ندارند و عده ای اصلا نظام اسلامی را منسوخ می پندارند و بعضاً برخی از وظایف رهبری مثل حکم حکومتی را غیر قابل قبول می خوانند و درست عده دیگری در این حزب از دین و اسلام و انقلاب سخن می رانند، به نتایج عجیبی می رسیم:

1- گروه اول که به نحوی با قانون اساسی مخالفند، پیام حزب را می رسانند و گروه دوم در حال تعارف با مردمند و حرفهای اولی را قبول دارند

2- گروه دوم حرف حزب را می زنند گروه اول را قبول ندارند

اگر گزینه یک درست است که..... و اگر گزینه دو صحیح می باشد چرا سکوت کرده اند؟؟ مگر نمی خواهند کار حزبی بکنند پس این همه تشطط چیست؟؟ مگر نمی خواهند به قانون اساسی و نظام اسلامی پیروی کنند پس پذیرفتن مخالفان در همگروهی خود چیست؟ مگر نمی گویند ما بر اساس اصول سیاسی پیش می رویم پس این همه دو رویی برا چه؟؟ مگر نمی خواهند با مردم سخن بگویند و به آنان خدمت کنند خوب باید یک حرف داشته باشند یک حرف one statement please only one اًلکَلامُ الواحِد فَقَط واحِدوالا یا دارند سر ملت شیره می مالند یا دستشان رو شده

پنج شنبه 14/9/1387 - 20:46 - 0 تشکر 75386

سلام بر همه. گمگشته میشه مدارک این حرفا تو رو کنی؟ که اگر رو نکنی معلومه تهمت زدی؟

چهارشنبه 20/9/1387 - 0:2 - 0 تشکر 76424

به نام خدا

آقای خاتمی ،‌عملكردهای دولت فعلی نشان داد كه سخنان شما درست و اصولی بود ، وقت آمدن است.

فراموش نمی كنیم كه همه نارضایتی ها از جناب آقای دكتر سید محمد خاتمی ، نه به خاطر كج روی ها كه به خاطر كند روی هایشان بود ، اما حالا دولت به ظاهر اصولگرا به نظر من نه تنها از ریل حركت در چهارچوب پیشرفت ملت و برنامه چشم انداز 20ساله تایید شده توسط رهبری خارج شده كه در جهت عكس آن حركت می كند ، افرادی با مدارك جعلی وزیر می كند ، در سخنان خود دقت نكرده و با هزینه از آبروی ملت ، برای نظام و كشور مشكلات متعدد ایجاد كرده است.

شمایی كه این بحث را ایجاد كردید ، با احترام به شما و برای روشن شدن ذهن دیگران نكاتی رو خدمتتون عرض می كنم.

1- نظام ما چون ایدئولوژی هایی برای پدید آمدن خود و اقدامات خود دارد ، همواره به حضور مردم و رای آنها نیازمند است ، برای چنین نظامی شایسته نیست كه در انتخابات های مختلف به طور میانگین 60 درصد شركت كننده داشته باشد ،‌ بنابراین این میزان شركت كننده حتی در صورت بالاتر بودن از میزان شركت در كشورهای به قول شما مهددموكراسی نیز باز كم است و احتیاج به بیشتر بودن دارد و سخنان آقای خاتمی هم به همین خاطر است. شما با ذكر عدم شركت بالای مردم در انتخابات دوره دوم شوراها به این واقعیت اذعان كردید كه عملكردها بر روی میزان شركت كنند گان در انتخابات تاثیر گذار است ، حال با عملكردهای ضعیف آقای احمدی نژاد فكر نمی كنید مردم ممكن است از شركت در انتخابات دلسرد شوند؟ و آیا فكر نمی كنید كه سخنان آقای خاتمی در این مورد دوست بوده و باید به مردم امید و نشاط داد تا به پویایی جامعه امیدوار باشند؟

2- بسیار جای تاسف دارد كه شما به راحتی دروغ گفته و تهمت می زنید!!!

اینكه گفته اید اصلاحات مدنظر ایشان تبدیل كردن معیارهای ارزشی به لیبرالی بوده ، واقعا جای تعجب وتامل دارد.

یكم- شما بفرمایید كدام ارزشهای دینی در زمان ایشانارزش خود را از دست داد

دوم- بهتر بود خود آقای مصباح كه من احترام خاصی براشون قائلم نیز معنای اصولگرایی و اقتدارگرایی و انحصار طلبی رو تعریف می كردند . ولی لازم هست بگم كه اگر ایشون فرمودند كه اصلاحات باید تعریف بشه ، به موضوع خوبی اشاره كردن كه به اصلاحات كمكهای زیادی خواهد كرد ، تا دیگر هیچ انسانی نتواند با دروغ تهمت به اصلاحات ، اونها رو متهم به ضد ارزشها بودن بكنه.

سوم- دیگر زمان سانسور و ممنوعیت و محدودیت گذشته ما در قرن 21 زندگی میكنیم ،‌باید در مسائل ادبی ، هنری و . . . آزادی وجود داشته باشد ، مردم رعیت نیستند كه ما برای آنها تصمیم بگیریم ، باید آزادی وجود داشته باشد تا حقیقت خودش راه را از این میان پیدا كند ، اگر ما جلوی فعالیت ها را بگیریم دگراندیشان همینجا حرفهایشان را بیان می كنند ، همین جا مسائل را می گویند ، نقد می شوند و دیگر به خارج نرفته و متكلم وحده نمی شوند ، كارهای زیرزمینی انجام نمی دهند.

چهارم- شما بیان كنید ،‌كه وقتی حرف از ابتذال در دوران آقای خاتمی می زنید ، حال با رفتن ایشون و اومدن رییس جمهور مورد علاقه تون ، این قبیل ابتذال ها از بین رفت؟ حل شد؟ مشكل اینجاست كه سطحی نگر هستیم و هنوز نمی دانیم اگر مشكلی مانند بدحجابی در جامعه هست ، نه با زور درست می شود و نه با آزادی بدتر می شود ، اینها ریشه هایی عمیق تر دارد كه با كار فرهنگی مدام و برنامه ریزی شده اصلاح خواهد شد ، وگرنه برخوردها و محدودیت های بیشتر به درستی اوضاع كمك نخواهد كرد هیچ كه مسائل پیچیده تر و بدتر نیز خواهد شد

3- باز هم شما رو به خواندن نكات بالا دعوت می كنم. من از آیت الله طالقانی خوانده ام كه قریب به مضمون فرموده اند باید آزادی برقرار باشد حتی در كتاب نوشتن ، حتی جریانات مخالف اسلام باید بتوانند كتابهای خود را به راحتی چاپ كنند ،‌اسلام هم جواب آنها را با قلم خواهد داد ، و حقیقت بزرگ اسلام حتما چهره دروغین چنین كتاب هایی را به نمایش خواهد گذاشت. حال شما می گویید در فلان مورد كتاب چاپ شده؟ به نظر من اشكالی ندارد هرچه ما مردم را در غفلت نگه داریم تا مثلا نكند بشنوند و راه خطایی روند ، اشتباه تر است مردم هرچقدر مطلع تر باشند و مطالب را با هم سبك سنگین كنند آگاه تر و بهتر خواهد بود.

خوب است شما كه اطلاع دارید بفرمایید كه آیا الان كپرنشینان به حقوق خود رسیده اند یا نه؟ به نظر من گفت و گوی تمدنها ، طرحی بود كه به عزت ملت ایران انجامید و كمك شایانی به نشان دادن فرهنگ و صلح دوستی ایرانیان بود و حداقل منفعتی كه داشت این بود كه برای كشور جایگاه خوبی در جهان ایجاد كرد و سیاست خارجی ما بسیار بهتر از الان فعال بود ، مثل الان نبودیم كه با كشورهای زنگبار و سومالی و ونزوئلا دوست باشیم. كاش به این هم اشاره می كردید كه دستاوردهای طرح گفت و گوی تمدنهای آقای خاتمی برای ایران چه بود و دستاوردهای انكار هلوكاست و قطعنامه های متفاوت برعلیه ایران چه بود؟ به راستی كدام اینها برای ملت هزینه بیشتری در بر داشت و كدام اینها باعث شد كه میلیون ها دلار از جیب ایرانیان سرمایه گذاری شود؟ چرا راه دور رویم همین سفرهای استانی می دانید چقدر از بیت المال را هدر می دهد؟ اصلا وقتی دولت در قرن 21 با این همه پیشرفتها و داشتن استانداران و نمایندگان برای استان ، مگر نمی توان از راه دور برای آن مردم مصوباتی داشت تا راحت تر زندگی كنند این سفر آقای احمدی نژاد بیانگر چندچیز است ،‌یا استانداران به مصوبات عمل نمی كنند كه ایشان مجبور است خودش شخصا پیگیری كند یا اینكه در این قرن ما هنوز سازوكاری نداریم كه بتوانیم مصوبات هیات دولت را در استانها اجرا كنیم. وگرنه دلیل دیگری به ذهن نمی رسد جز عوام فریبی و خود را ناجی ملت نشان دادن در ضمن بهتر است بدانید كه شرایط اقتصادی در دوران آقای احمدی نژاد از نظر درآمدهای نفتی و بنیان های اقتصادی كه زمان آقای خاتمی تحكیم شده بود ، فرصتی در اختیار ایشان قرار داده بود كه در اختیار هیچ دولتی در طول 200 سال تاریخ ایران نبوده است ، ولی ایشان با چنین داشته هایی با تصمیمات عجولانه و غیركارشناسی خود باعث برباد رفتن آنها شد و ملت الان با تورم 30 درصدی به گفته خودشون دست و پنجه نرم می كند.

4- برای شما متاسفم كه به راحتی با آبروی دیگران بازی می كنید ،‌آقای خاتمی در اون عكسی كه من هم دیدم هیچ وقت با خانمی دست نداد و بعد هم مشخص شد كه در اون تصویر اون قسمت دست دادن با كامپیوتر دستكاری شده بود ، نشانش بود و نبود انگشتر آقای خاتمی در عكس قبل و بعد از این عكس. بعد هم با این كه من فكر نمی كنم چنین اتفاقی افتاده باشد ، اما فشردن یك لحظه بازوی دختر كه به قول شما محجبه بوده و حتما لباس و آستین داشته است به نظر من كه ایرادی ندارد. خیلی جالب هست كه شما دم از تقلب در انتخابات مجلس ششم می زنید ، ای كاش من هم می توانستم از تقلبهایی كه فكر می كنم اتفاق افتاده در اینجا سخنی بگویم و مطلبم تایید میشد .

5- سخنان تهاجمی در مورد كشورها و ابرقدرت ها زدن بسیار آسان است ، این شجاعتی نیست كه به قول شما بر ضد آنان زبان تهاجمی داشته باشیم و ملت بیچاره هزینه اش را با تحمل عواقب فطعنامه ها بپردازد ، كار درست و اصولی اینجاست كه ما بر سر اصول خود باشیم و بتوانیم اعتماد با دیگر كشورها را برقرار كرده و با كمترین هزینه به سمت پیشرفت حركت كنیم ، درست همان كاری كه آقای خاتمی كردند ، به نظر من یكی از بهترین تصمیمات اتخاذ شده همان تعلیق غنی سازی بود ، مگر آقای خاتمی تاسیسات هسته ای را جمع آوری كردند كه شما اینگونه به ایشان حمله می كنید ، اتفاقا حالا داره مشخص میشه كه تعلیق موقت چه راهكار خوبی برای اعتماد سازی ، امتیاز گرفتن از دشمنان و دوباره آغاز به كار اقدامات در زمینه هسته ای بود.

6- دوست عزیز شما یا اطلاعاتتان بسیار كم است و در ایران زندگی نمی كنید و یا اینكه خودتون رو به اون راه زدید ، درسته كشور ما و نظام ما در جهت این حركت میكنه كه همه ایرانیان ایران رو از آن خودشون بدونن و هیچ تبعیضی نباشه ، اما با توجه به پیشرفت حقوق انسانی در جهان ، این حقوق برای اقلیت های ما به نظر كم میاد ، غیرمسلمانان رو نمی دونم اما بردران عزیز سنی ما در تهران پایتخت ، مسجدی دارند كه بتوانند در اون آزادانه سخنان خودشون رو بزنند؟ به نظر منم نباید مساجد متعدد برای این مذهب و آن مذهب داشت و همین خود تفرقه انداز است ، اما در مساجد ما شیعیان جایی برای نظرات این برادران هست؟ با اونها برخورد نمیشه؟ یك مثال دیگه ، یك مسیحی یا زرتشتی اگر شرایطش را داشته باشد ، چرا نمی تواند رییس جمهور شود؟ البته اینها نه كاستی های نظام ما ، كه كاستی های قانونی است كه در هر جایی چنان كاستی هایی طبیعی است و نیاز به اصلاح دارد ف اگر ما همواره خود را خوب مطلق و بدون ایراد بدانیم ، هیچ وقت پیشرفت نخواهیم كرد و آینده ای بهتر نخواهیم داشت.

همچنین باید گفت كه همه انسانهای ایرانی ، چه به قول شما بهایی و كفار و . . . اگر ایرانی باشند خب از حقوق شهروندی یكسان برخوردارند ، اما در قانون برای مجلس و پست های دیگر تكلیف اینها به خوبی مشخص شده است. و جای سخنی نمی ماند. خداوند كریم فرموده اند : لا اكراه فی الدین ، حال بخواهیم مثلا به خاطر مسیحی بودن عده ای آنها را از حقوق یك انسان هم ساقط كنیم؟ البته مسئولانی كه من در جمهوری اسلامی می شناسم چنین عقیده ای ندارند و این نظرات تنگ نظرانه امثال شماست كه به حساب دیگران می گذارید.

به هر حال باید بگویم ، جناب آقای خاتمی عزیز ،‌شما در دوران ریاست جمهوری خویش ، صداقت و راه درست خویش را نشان دادید ، از شما می خواهیم كه به خاطر رهایی از این وضع كه به خاطر تصمیمات فردی و غیركارشناسی به وجود آمده ، وارد انتخابات بشید باصراحت و صلابت بیشتری در مقابل كسانی كه در مقابل خواست مردم قرار دارند بایستید ، به امید آن روز

چهارشنبه 20/9/1387 - 16:30 - 0 تشکر 76528

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست

سلام

من زیاد خوشم نمیاد خودم رو قاطی مباحث سیاسی کنم فقط اومدم یه چندتا چیز بگم و برم

اولا اصلا از دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی رضایت ندارم، بار دوم که ایشون انتخاب شد خودم بهش رای دادم و پشیمون شدم...

یه نکته همیشه برام همیشه جالب بود، ایشون تنها روحانی بودن که ابای آبی آسمانی، تن میکردن!

در صورتی که هیچ روحانی رو با این ترکیب رنگ لباسی ندیده بودم!

شعارهای سیاسی ایشون هم نوید خوبی رو به همراه نداره، دوباره برگشت به همون چاله ای که بودیم.

در مورد انرژی هسته ای هم ایشون هماهند دولت بازرگان عمل میکرد، که خیلی دوست داشت مدارا کنه.

در صورتی که اگر قرار بود آمریکا سیاسیت هاش رو در قبال ایران تغییر بده این هم سال درست شده بود، و شخصیت و اقتدار یه ایرانی اجازه نمیده بهش منت کشی این کافران ظالم رو کنه برای گرفتن حق مسلم خودش، پس ایشون کم با آبروی مردم ایران بازی نکرد، به عنوان نماینده مردم.

یه فیلمی تو اینترنت از ایشون دیدم، که اصلا نمیشه بگیم جعلی هست، چون دقیقا خود ایشون هست که در همایشی، خانمی میاد و بهشون دسته گلی جهت تشکر میده، و ایشون دسته گلی که دست ایشون بود رو  با حرکت منحصر به فردی، بو میکنه و وقت ازش میگیره به بازو چپ این خانم چندبار میزنه، همون کاری که با سران کشور های انجام میدن!!!

انکار اینکه بگیم ایشون نبود، یکمی غیرممکن هست!!!

التماس دعا

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
چهارشنبه 20/9/1387 - 19:20 - 0 تشکر 76572

با سلام 

در مورد بحث جناب سروش آزادی باید عرض کنم

1- کمترین رای مردم در انتخابات مربوط بود به شوراهای شهر تهران بعد از زمانی که اصلاح طلبها آن را در دست داشتند و آنقدر بد کار کردند که مردم تهران حدود 15 درصد فقط در انتخابات شرکت کردند . در ضمن این نظر شماست که آقای احمدی نژاد بد کار می کند اما نظر مومنین اینطور نیست .

2-شما بفرمایید ایشان برای فرهنگ شهادت و محبت اهل بیت چه کار کردند یا برای تثبیت فرهنگ تعبد مردم نسبت به احکام خدا و تقلید مردم از مراجع چه تلاشی کردند غیر از آنچه ما در روزنامه های زمان ایشون و اطرافیان ایشون و حرفهای خودشون می شنیدیم که خیلی مواقع کاملا عکس این مطالب بود هنوز یاد ما هست که در روزنامه ها چطور فرهنگ شهادت فرهنگ خشونت نامیده می شد و به اهل بیت و معصومیت آنها شبهه وارد می شد و به مراجع و علمای دین توهین می شد و تقلید کار میمونها نامیده می شد .

دین ما آزادی اندیشه را قبول دارد اما برای بیان اندیشه محدودیت قائل است درست است که مخالف می تواند اندیشه خود را مطرح کند اما در مکان علمی که علمای آن رشته هستند و این کار الان در مراکز علمی انجام می شود اما آنچه شما اصلاح طلبها کردید پخش شبهات دینی در روزنامه ها و بین مردمی بود که قادر به جواب دادن این شبهه ها نبودند و اگر کسی مثل ایت الله مصباح به این شبهه ها جواب می داد او را با کاریکاتور استاد تمساح به مسخره می گرفتید .

این حرف شما را قبول دارم که ابتذال زمان خاتمی الان خیلی بهتر نشده دلیلش هم این است که چیزی که خراب شد به این سادگی درست نمی شود وقتی به سادگی ایشان حجاب را از مردم می گیرد به این سادگی نمی شود دوباره برگرداند چون خراب کردن آسان است ولی ساختن سخت .اینکه ما بخواهیم آزادی بدهیم به افراد تا هر کاری بکنند در هیچ جای اسلام تایید نشده دلیل آن هم این است که ما در احکاممان داریم که کسی که علنی روزه خواری کند حاکم شرع باید او را 25 ضربه شلاق بزند آیا این حرف درست است که ما بگوییم چون باید کار فرهنگی می شد پس این فرد باید علنا روزه خواری کند؟

3-اگر این حرفی که از آیت الله طالقانی نقل کردید درست باشد باید بدانید که این حرف درست نیست چون ما کتابهایی داریم که در فقه اسلامی به آن کتب ضاله می گویند و خواندن آن حرام است پس هر کسی نمی تواند هر چیزی بخواند و این حماقت است که ما کتاب را چاپ کنیم و در دست مردم قرار دهیم بعد بخواهیم مردم هدایت شوند .

من نمی دانم این گفتگوی تمدنها چه خوبی برای ایران داشته ما که نفهمیدیم غیر از بودجه های بیخودی که براش صرف می شه اما این رو می دونم ما بخاطر گفتن حقایق و برای ایستادگی در مقابل غرب همیشه تحریم شدیم و این از زمان امام و از اول انقلاب بوده و اگر شما بخواهید بگید که ما حقایق رو نگیم اصلا ما نباید انقلاب می کردیم یا از همون اول خودمون رو باید در اختیار غرب می گذاشتیم تا از ما راضی شوند .

همین سفر های استانی که گفتید چیزی است که بخاطر آن رهبر همیشه از دولت تمجید کرده و این کار را یکی از بهترین کارهای انجام شده در تمام دولتها می دانند ظاهرا باید مشکلتان را با رهبر حل کنید . البته من تا بحال اصلاح طلبی ندیده ام که رهبر انقلاب را آن طور که باید قبول داشته باشد . 

4-شما از کجا فتوادادید که فشردن بازوی یک دختر جوان بوسیله یک مرد نامحرم آن هم با لباس روحانی آن هم در سمت رئیس جمهور آن هم در یک جلسه عمومی اشکال ندارد اگر شما یک روحانی معمولی را در حال چنین کاری می دیدید خون او را حلال می شمردید چه شده خاتمی استثناشده.

5-واقعا ما از تعلیق غنی سازی چه نفعی بردیم که الان که غنی سازی را شروع کردیم آن را نداریم غیر از ضرر و عقب گرد و از دست دادن فرصت ؟ خوب است شما گاهی قرآن هم بخوانید چون قرآن می فرماید یهود ونصارا از شما راضی نمی شوند مگر اینکه به دین آنها درآیید .

6-شما که خیلی اطلاعات دارید باید بدانید که اهل سنت اگر حرفی برای گفتن دارند بیایند در محیط علمی بزنند چرا فرار می کنند . در ضمن باید بدانید ایران خیلی به اقلیت ها هم آزادی می دهد اما به این معنا نیست که اجازه بدهیم دیگه آنها برای ما تصمیم بگیرند . کدام عقلی می گوید 5درصد آدم باید اینقدر قدرت سیاسی داشته باشند تازه شما می بینید همان کشورهایی که شما اصلاح طلبها آنها را الگوهای خود می دانید حتی اگر مسلمانان نصف جمعیت و بلکه بیشتر را هم داشته باشند چنین اجازه ای به آنها نمی دهند .

یک مطلب را در مورد بحث دیگر گفتم اینجا هم می گویم سعی نکنید از گزاره های اسلامی برای اثبات فضیلت برای خاتمی و اصلاح طلبها استفاده کنید این باعث می شود بیشتر فرق رفتار این گروه با اسلام معلوم شود . 

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

سه شنبه 8/11/1387 - 0:49 - 0 تشکر 85300

به نام خالق مخلوقات

با سلام وصلوات بر محمد و آل محمد (ص)

محرم آمد و وقت عزا شد

ا ین روز ها بحث در مورد ایشون زیاد است 

این رو تازه دیدم 

گفتم 

الان که 

این بحث رونق گرفته 

شاید 

مایل باشند 

 این بحث رو هم بخوانند و بررسی کنند

 
شيخ رجبعلي خياط فرمود: 

اگر ما به قدر ترسيدن از يک عقرب از عِقاب خدا بترسيم،

همه کارهاي عالم اصلاح ميشود
 
 
 
اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
 
سه شنبه 8/11/1387 - 13:36 - 0 تشکر 85396

در پاسخ به دوستی که گفت خاتمی محبوبه

خاتمی برای امریکا محبوبه برای ابرقدرتها چون او برنامه های هسته ای رو از ترس امریکا تعلیق کرد

اما احمدی نژاد برای همه دنیا محبوبه حتی برای مردم امریکا احمدی نژاد شخصی که در کشور امریکا دولت امریکا رو زیر سوال برد او بود که بدون هیچ ترسی 4 سال متوالی به سازمان ملل رفت و 2 سال پیش هم در دانشگاه کلمبیا سخنرانی کرد سخنرانی در مجلسی که برای ضایع کردن و زیر سوال بردن احمدی نژاد برگزار شد اما نه تنها احمدی نژاد زیر سوال نرفت و ضایع نشد بلکه امریکا در کشور خودش تحقیر شد

حال خاتمی در 8 سال ریاست جمهوری 3 یا 4 بار به سازمان ملل رفت و سخنانی جز تمدن و گفتگوی تمدن ها ایراد نکرد انگاه به خود افتخار می کند چند روز پیش گزارشگر سی ان ان در ایران درباره انتخابات سخن می گفت و از سخنانش معلوم بود که امریکا خواهان امدن خاتمی است تا باردیگر بر ایران زور بگوید.

حال قضاوت کنید

سه شنبه 8/11/1387 - 20:19 - 0 تشکر 85509

سلام به همه.
دوستان مدام از دست دادن یا دستزدن آقای خاتمی به یک خانمی که کسی هم اونو ندیده حرف میزنند و اونو محکوم می کنند ما که ندیدیم اما اگه واقعیت داشته باشه ما هم محکوم میکنیم اما دست دادن آقای احمدی نژاد با خانم معلمش و بوسیدن دست اون رو کسی حرفی نمیزنه یا همین چند وقت پیش در مراسمی با بازنشستگان خانمی اومد و خواست حلقه گلی رو دور گردن آقای احمدی نژاد بیندازه که آیشون گل رو گرفت و انداخت دور گردن اون خانوم و یک دفعه خانومه سینه آقای احمدی نژاد رو بوسید و ایشون هم شانه های خانم رو گرفته بودند و تمام این مراسم از رسانه ملی که تریبون خصوصی دولت هست پخش شد و همه ملت دیدند و کسی هم نمیتونه انکار کنه پس لطفا در این مورد اگه پاسخی دارین بفرمایید.
درمورد ورود خانومها به ورزشگاهها چی؟ دستور شخص آقای احمدی نژاد بود که مورد اعتراض مراجع قرار گرفت اما هیچ عضو دولت عذرخواهی نکردند. که اگر این موارد در زمان آقای خاتمی اتفاق می افتاد عده ای بعنوان روحانی تحصن می کردند و عده ای نیز کفن پوشان شروع به راهپیمایی می کردند.
چرا با نفت 140 دلار وضعیت مردم بهتر نشد بلکه بدتر هم شد؟ در صورتی که قرار بود پول نفت بیاد سر سفره های مردم. پس به قول آقای قالیباف این ضعف مدیریتیه که نتونستن وضع معیشتی مردم رو بهتر کنند. تورو 12، 13 درصدی رو تحویل گرفتند اما تورم 5/25 درصده و سیر صعودی داره.
آقایونی که میگن تحریمها هیچ تاثیری تو زندگی مردم نداره لطفا به کشورهای کوچک عربی یک نگاهی بکنند و ببینند اونه چقدر پیشرفت کردند و ما چقدر؟ سری به گمرکات بزنند و وضعیت تجارت رو ببینند. زمان آقای خاتمی در زمینه گندم خود کفا شدیم اما الان داریم وارد میکنیم. دیگر محصولات هم که بماند. لطفا دوستان بیخود سفسطه نکنند و کمی منطقی باشند.
ممنون از همه شما دوستان عزیز

چهارشنبه 9/11/1387 - 17:51 - 0 تشکر 85705

حضرات گمگشته وهادی تک سخنان شما حرف دل من نیزهست

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.