• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3372)
پنج شنبه 2/8/1387 - 10:14 -0 تشکر 66918
آقای خاتمی! خاطرات تلخ دوران شما از یادها نخواهد رفت

آقای خاتمی! خاطرات تلخ دوران شما از یادها نخواهد رفت

قاسم روان بخش

محمد خاتمی اخیرا گویا برای سنجش میزان علاقه مردم به اصلاحات، به برخی استان‌ها از جمله همدان سفر كرده است. وی در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی این استان‌ها، نكاتی را متذكر شده كه به نقد و بررسی آن می‌پردازیم.

1. آقای خاتمی مردم را نسبت به انتخابات بی‌رغبت دانسته، مهم‌ترین دلیل این بی‌رغبتی را این‌گونه ذكر می‌كنند: «ذهن مردم این‌طور است كه اگر بیایند و نیایند، خیلی فرق نمی‌كند. اولا ذهن مردم ما این‌گونه نیست؛ چرا كه میزان شركت آن‌ها در انتخابات در مقایسه با كشورهای به اصطلاح مهد دموكراسی مانند آمریكا و فرانسه به مراتب بیش‌تر است. فراموش نمی‌ كنیم رئیس جمهوری كنونی آمریكا (بوش) با اهرم حكم قاضی به كاخ سفید راه یافت! ثانیا در طول 8 سال ریاست جمهوری آقای خاتمی، چندین انتخابات برگزار شده است. حال باید از وی پرسید: با ذهن مردم چه كرده‌اید كه به انتخابات بی‌رغبت شده‌اند؟ اگر آقای خاتمی، نظارت استصوابی شورای نگهبان را عامل بی‌رغبتی مردم معرفی كند، توجه ایشان را به انتخابات شوراها معطوف می‌كنیم كه نظارت شورای نگهبان وجود نداشت حتی گروهك غیرقانونی نهضت آزادی نیز برای بسیاری از استان‌ها از جمله تهران كاندیدا معرفی می‌كرد‌؛ اما عملكرد شورای اصلاح طلب! تهران به اندازه‌ای منفی بود كه در شهر تهران فقط كم‌تر از 20 درصد مردم در انتخابات شركت كردند!

2. ظاهرا آقای خاتمی به این نكته مهم توجه كرده كه پس از گذشت 12 سال! باید اصلاحات را تعریف و مشخص كرد كه به اسلام چگونه نگاه می‌كنیم؟ و نسبت میان اسلام و مردم سالاری را چگونه می‌بینیم؟ وی می‌گوید: در اصلاحات یك نوع آشفتگی پیدا شده و هر كس از ظن خود یار اصلاحات شده و باید از این وضعیت نجات پیدا كنیم.»!

بسیار خوشوقتیم كه بالاخره آقای خاتمی به این سفارش آیه`‌ا... مصباح اهمیت داد و فهمید كه باید منظور خود از اصلاحات را مشخص كند. عملكرد دولت آقای خاتمی در 8 سال گذشته اصلاحات را تغییر معیارها و ملاك‌های ارزشی الهی به ضد ارزش‌های غربی تفسیر می‌كرد! عملكرد وزارت ارشاد آقای خاتمی در چاپ و نشر و تئاترهای ضد دینی و ضد اخلاقی در پرونده دولت اصلاحات مضبوط است. اصلاحات یعنی تغییر ارزش‌های دینی به ارزش‌های لیبرالی! البته از كسی كه رایج‌ترین مكتب معتبر دنیا را لیبرالیزم می‌پندارد! و حتی توحید را نیز قابل قرائت‌های مختلف می‌داند! جز این انتظار نیست.

3. رئیس بنیاد باران، با تاكید بر اصل آزادی، از این موضوع گلایه می‌كند كه «آزادی ما را ولنگاری توصیف می‌كردند. نه خیر، ولنگاری الان است كه بزرگ‌ترین معیارهای بدیهی اسلامی و انسانی زیر پا گذاشته می‌شود.»)!( وی سپس ادعا می‌كند: «اگر به از بین رفتن مبانی اخلاقی در جامعه اسلامی‌ حساس نباشیم، بسیار جای نگرانی دارد.» گویا آقای خاتمی فراموش كرده كه در سالگرد دوم خرداد در دانشگاه تهران به صراحت گفته است: «دین هم اگر در برابر آزادی قرار گیرد، باید دین محدود شود نه آزادی»! این جمله‌ای است كه بهمن فرمان آرا- فراری طاغوتی- كه به یمن آزادی‌های اعطایی آقای خاتمی به وطن بازگشت، در فیلم «عطر گل یاس بوی كافور» قرار داده است. ثانیا عملكرد فرهنگی دولت به اصطلاح اصلاحات در طی 8 سال حاكمیت خود، آزادی مورد نظر مدعیان اصلاح طلبی را به خوبی معنا كرده است. حاكمیت انسان‌ها بر سرنوشت خود یا ولنگاری و اباحی‌گری؟! آیا آقای حجاریان- مغز متفكر اصلاحات به تعبیر آقای خاتمی- در روزنامه صبح امروز خود عمل شنیع هم‌جنس بازی را از نظر حقوقی جایز نشمرد؟! آیا وزارت ارشاد دولت اصلاحات، مجوز كتاب «شاهد بازی در ادبیات ایران» را صادر نكرد كه در مدح و ستایش هم جنس ‌بازی‌ قلم فرسایی شده بود؟! آیا كتاب شیطان‌ پرستی كه در وصف پرستش شیطان و تبرئه یزیدبن معاویه نوشته شده بود، مورد ستایش قرار نگرفت؟! آیا كتاب‌های كسروی مرتد كه بر ضد دین و ارزش‌ها نوشته شده و صاحب آن به جرم ارتداد توسط فدائیان اسلام به درك واصل شد‌، با حمایت‌های وزارت ارشاد وقت در تیراژی چشمگیر چاپ مجدد نشد؟! آیا هزاران كتاب رمان و مجلات زرد كه مفاسد اخلاقی را در جامعه نهادینه می‌كردند، با حمایت‌های وزارت ارشاد آن روز منتشر نمی‌شدند؟! و آیا به جشنواره‌ها و تئاترهایی از قبیل «ایران زمین» كه زنان نیمه عریان ارمنی در مقابل چشمان هزاران مرد نامحرم می‌رقصیدند، افتخار نمی‌شد؟! و‌ آیا بوسیدن زن و مرد بر روی سن در سالن... در استان دارالعباده یزد، نوعی قرائت مختلف از دین تفسیر نشد؟! آیا لخت شدن یك مرد آلمانی در تئاتر فجر در تهران در مقابل دیدگان هزاران زن و مرد و دختر جوان ایرانی كه یادآور جشن فرهنگ و هنر شیراز در عصر طاغوت بود، تفسیری بر آزادی ادعایی آقای خاتمی نبود؟! و آیا میلیون‌ها زن و مرد و كودك كپرنشین استان‌های كرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و... كه از فقر و تنگدستی،‌ در كنار پروژه‌های عظیم هفت باغ هفت آسمان كرمان و... سر بی شام به زمین می‌گذاشتند و كلاس درس‌شان حصیر و كپر بود، طی 8 سال حاكمیت دولت اصلاحات و 8 سال دولت كارگزاران بر سرنوشت خودشان حاكم شده بودند؟! این در حالی بود كه بودجه‌های كلان كشور صرف سازمان‌ها و مراكز بی حاصل همانند مركز گفت و گوی تمدن‌ها و سفرهای خارجی‌ می‌شد كه جز برای احزاب حاكم و شخصیت‌های سیاسی آن حاصلی برای ملت نداشت!

4. آقای خاتمی گفته است الان ولنگاری بر جامعه حاكم است‌ «كه بزرگ‌ترین معیارهای بدیهی اسلامی - انسانی زیر پا گذاشته می‌شود» اولا خوب است ایشان مصداق این جمله را تبیین و روشن كند كه در كجا زیر پا گذاشته شده است. براساس جمله بعدی ایشان كه گفته است» اگر به از بین رفتن مبانی اخلاقی در جامعه اسلامی حساس نباشیم بسیار جای نگرانی دارد»، بزرگ‌ترین معیارهایی كه زیر پا گذاشته شده، مبانی اخلاقی است. در این صورت جای این پرسش است كه چه كسی در سال گذشته بزرگ‌ترین معیارهای بدیهی اسلامی را زیر پا گذاشته است؟! آیا حرمت دست‌دادن به زن نامحرم یكی از معیارهای بدیهی اسلامی نیست؟! چه كسی در ایتالیا در برابر دوربین‌های خبرنگاران، بی پروا دست زنان نیمه عریان را فشرده و طرفدارانش برای توجیه آن خواستار تغییر فتوای مراجع عظام تقلید شدند؟! چه كسی در مراسم یلدا و «مردی با عبای شكلاتی»‌ بازوی دختر محجبه را فشار داد؟! و چه كسی...؟! اگر منظور از زیر پا گذاشتن معیارهای بدیهی اسلامی، رعایت حقوق مردم و حاكمیت آن‌ها بر سرنوشت‌شان باشد، انتخابات مجلس ششم یادآور زیر پا گذاشتن این حقوق است، چرا كه هرگز مردم فراموش نمی‌كنند این انتخابات با حكم حكومتی رهبری مورد تایید قرار گرفت. تقلب گسترده در انتخابات در تهران و انفصال در خدمت آقای تاج‌زاده به سبب تقلب و حضور دكتر حداد عادل و محتشمی‌پور در مجلس پس از بررسی مجدد، بهترین سند بر زیر پا گذاشتن این حق مسلم مردم است....

5. آقای خاتمی، یكی از اهداف بزرگ اصلاح طلبی واقعی را بالا بردن حرمت ملت در عرصه جهانی و دفع خطرات و تهدیدات از كشور و نظام و مردم دانسته است. شایسته است وی درباره این ادعا اندكی تامل كند و انصاف دهد كه آیا در زمانی كه ایشان برای خارج شدن نام ایران از محور شرارت، نامه، عاجزانه نوشت و حاضر به همكاری با آمریكا در خلع سلاح حزب‌ا... شد و پاسخ منفی شنید، ملت ایران از حرمت بالایی برخوردار بود یا اكنون كه با زبان تهاجمی با دشمن سخن گفته می‌شود و اسرائیل در بدترین شرائط سیاسی از آغاز تشكیل تا كنون قرار گرفته است؟! آیا آن‌گاه كه آقای خاتمی قبل از مصوبه مجلس، داوطلبانه تعلیق را پذیرفت و مفتخرانه اصول آن‌را اجرا كرد و زورگویان جهان به‌خاطر این پیروزی خنده‌های مستانه سر می‌دادند، ملت ایران از حرمت بالایی برخوردار بود یا اكنون كه آمریكا و اروپا به دریوزگی افتاده و ملت ایران پس از جشن بزرگ هسته‌ای صاحب بیش از 5 هزار سانتریفیوژ شده و همچنان قدرتمندانه به پیش می‌تازد؟!

6. آقای خاتمی بالاخره تعریف خود از اسلام و رابطه آن با دموكراسی را روشن ساخت و گفت: «اسلامی كه مورد نظرمان است،‌ اسلامی است كه نه تنها مسلمان در آن نظام احساس حرمت و آزادی و عزت كند، بلكه غیر مسلمان نیز همانند مسلمان، حقوق، حضور، حرمت، زمینه و امكانات برای تامین زندگی آبرومندانه را داشته باشد».

اولا این‌گونه سخنان مصرف انتخاباتی دارد و برای آرای اقلیت‌ها ایراد می‌شود؛ چنان‌‌كه در دوره هشتم نیز واژه «مولا» «من كنت مولاه» را به معنای دوست - نه امامت و ولایت- معنا كرد تا آرای استان‌های سنی نشین را جذب كند كه كرد!

ثانیا: مگر اهل كتاب در جمهوری اسلامی در چارچوب قانون اساسی از حقوق خود حتی داشتن نماینده در پارلمان و استفاده از امكانات كشور برخوردار نیستند؟!

ثالثا: آقای خاتمی گفته است: غیر مسلمان با مسلمان در «حقوق» مساوی است. آیا این خلاف قانون اساسی نیست كه اسلام را ا‌ز شرایط رئیس جمهور، نمایندگی مجلس و... می‌داند؟!

رابعا: آیا از نظر خاتمی بهایی‌ها و كفار محارب و منافقین اسم و رسم‌دار و در یك كلمه براندازان نظام اسلامی نیز از حقوقی مساوی با ملت شریف ایران برخوردارند؟! البته آقای خاتمی كه در لوایح دوقلو شرط اسلام را از نامزدی مجلس حذف كرده بود، همین اعتقاد را تاكید می‌‌كند! در این صورت آیا چنین فردی می‌تواند مجری قانون اساسی جمهوری اسلامی باشد؟!

منبع :partosokhan.ir

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

آيا خداوند براي بنده‏اش كفايت كننده نيست؟(زمر/36)

دوشنبه 6/8/1387 - 10:19 - 0 تشکر 67625

جناب رجدیت شما هنوز نگفتید کدام قسمت این حرفها دروغ است و چقدرش دروغ است و واقعیت چیست لطفا مشخص بفرمایید 

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

دوشنبه 6/8/1387 - 14:47 - 0 تشکر 67680

سلام

دوست گرامی که آقای خاتمی رو موجب ترسیدن اصول گرایان قلمداد کردید، بهتره بدونید اگه تیغ آقای خاتمی برنده بود در انتخابات مرحله دوم مجلس هشتم ، اصلاح طلبان عکس ایشون رو از برگه های تبلیغاتی شون حذف نمی کردند. خودشون به این مسئله اعتراف کردن که چون اسم خاتمی همراه تبلیغات اونا بوده مردم کمتر بهشون رأی دادن.

ضمن اینکه آقای خاتمی فقط خیلی خوب بلده با حرفها وکلمات بازی کنه و احساسات وافکار جوونا رو بدست بگیره، خب کدوم جوونیه که از آزادی بدش بیاد؟ ولی آزادی به چه قیمتی؟ به قیمت ولنگاری و فساد؟ به قیمت کوچک شمردن ارزشهای دینی؟

من هیچ وقت مصاحبه خاتمی با کریستین امان پور را از یاد نمی برم و اینکه در اون موقع چقدر احساس حقارت کردم . چون آقای خاتمی طوری جواب این خبرنگار رو میداد انگار که محکومی به گناهش اعتراف کرده و حالا از محضر دادگاه درخواست بخشش داره. چرا آقای خاتمی به خودش اجازه داد که عزت و شرف و بزرگی مردم ایران رو در مقابل یک اجنبی اینطور زیر سئوال ببره؟

به نظر شما اینکه ایشون بابت تسخیر لانه جاسوسی( که از نظرحضرت امام(ره) انقلاب دوم نامیده شده) از کریستین امان پور و درواقع از استکبارجهانی عذرخواهی کردند ، درسته؟ ایشون با این کارشون شعور مردم ما رو زیر سئوال بردن، واقعاً خاتمی فکرکرده بود که با این کارها محبوبیت جهانی بدست میاره؟ یا اینکه ریاستش برای ابدالدهر تضمین میشه؟

این فقط جنبه سیاسی کارهای ایشونه، اینهمه فساد وتباهی رو کی درسطح جامعه پخش کرد؟ در مجلس هفتم یکی از نماینده های اصلاح طلبان در مصاحبه ای گفته بود که ما هیچ کاری به وضعیت اقتصادی و معیشت مردم نداریم و در این رابطه هم قولی به آنها نداده ایم.

من نمیگم که الان مملکت مدینه فاضله شده، نه هنوزم یه پای کار می لنگه ولی حداقلش اینه که از پشت تریبون دولت و مجلس خدا و پیغمبر و دین و عفت و شرفمون زیر سئوال نمیره و مورد هجوم واقع نمیشه.

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

دوشنبه 6/8/1387 - 19:0 - 0 تشکر 67711

آقای خاتمی فقط خیلی خوب بلده با حرفها وکلمات بازی کنه و احساسات وافکار جوونا رو بدست بگیره، خب کدوم جوونیه که از آزادی بدش بیاد؟ ولی آزادی به چه قیمتی؟ به قیمت ولنگاری و فساد؟ به قیمت کوچک شمردن ارزشهای دینی؟

خانم tear drop بنده برای شما و شخصیت والایتان احترام ویژه ای قائلم و اگر در اینجا قسمتی از نوشته های شما رو انتخاب کردم تا جوابی در حد دانش خودم بدهم بسیار بسیار معذرت می خوام و امیدوارم کدورتی پیش نیاد

آقای خاتمی بزرگترین سخنران ایرانی هست که من تا کنون شناخته ام و دایره لغت ایشون در زبان فارسی بسیار بالاست و این توانایی بالای ایشون رو می رسونه که در یک سخنرانی از علم ویژه اش برای سخن گفتن استفاده می کند نه این که ادبیات کوچه بازاری رو به کار ببره به قولی جناب احمدی نژاد در سفر به نیویورک و پس از دیدار با خبرنگار به قول ایرانیها گنده ایشون فرمودند ایشون همه رو می پیچوندند ! چه کلمه ی جالبی واقعا البته در سخنرانی های ایشون از این کلمات زیاده و امیدوارم این رو نشانه ی دانش و فهم بالای ایشون ندونید البته یادم نبود رییس جمهور عزیز مدرک رو کاغذ پاره می دونه حواسم نبود یادم رفته بود ! البته ایشون با همین ادبیات کوچه بازاری و جو دهنده ی تیتری هم خیلی از احساسات و افکار جوونا و پیرا و کلا هر کسی که علاقه داره به بحثهای جنجالی مثل بازی گلشیفته در فیلم دروغها یا فیلم گلشیفته ! به خودش به دست می گیره !

ولنگاری فساد رو به قیمت سرکوب و چک زدن تو گوش پسر دخترا و با چماق به جون مردم افتادن رو دیدیم یه زمانی رضا خان چادر از سر مردم می کشید حالا چادر تو سر مردم می کشند !!!

خانم تیر دراپ بازم باید اینجا تاکید کنم که بنده به هیچ وجه نمی خوام این صحبت من باعث ایجاد ذهنیت بدی از بنده ی حقیر در شما بشود ، به قول دوست خوبم رج ادیت ما به کار خودمون می پردازیم شما هم به کار خودتون ( مخاطب دوست عزیز هادی تک هستند ) اینکه بخوایم خاتمی رو از بین ببریم یا چهرشو خراب کنیم کار درستی نیست . متاسفانه اصولگرایان همیشه به همین نحو کار کرده اند و مطمئنا باید شاهد کارهای دیگری هم از آنها باشیم چون از نظر شخصی بنده طوری که این عزیزان پیش می رند نه اسلام به هدفش می رسد و نه ایران و مردم و جامعه .

در هر صورت منتظر انتخابات آتی هستم مطمئنا جناب خاتمی یاران زیادی خواهند داشت چون همه ی اقشار در ایران و خارج از ایران از حرفهای دکتر احمدی نژاد گاهی متعجب می شوند و من خودم بسیار خندم می گیره وقتی می بینم جناب دکتر با خبرنگاری صحبت می کند و خبرنگار فقط نگاه می کند این به خاطر این نیست که دکتر جوابی دندان شکن دادند بلکه منطقی نبودن جوابهای ایشان دهان همه رو باز گذاشته چه در ایران چه در خارج از ایران . جناب خاتمی به دنبال تعامل است چون می داند یک کشور به تعامل با تمامی کشورها نیاز دارد و تنها کاری را نمی تواند پیش ببرد .

ببخشید زیاد حرف زدم باز هم معذرت می خوام امیدوارم معذرت خواهی بنده را بپذیرید .

در پناه حق

دوشنبه 6/8/1387 - 21:41 - 0 تشکر 67742

با سلام 

خدمت جناب محسن خسرو عرض کنم من نتیجه ای در این بحث نمی بینم  خیلی آسونه باز این بحث رو ادامه بدم اما فکر می کنم مقداری از حقایق گفته شد و اون چیزی که باعث فاصله ما میشه اینه که مبانی فکری ما کاملا با هم فرق می کنه وقتی پایه ها با هم فاصله داره نمی شه افکار به هم نزدیک بشه

من هیچوقت این توقع را ندارم که شما حرفهای من را قبول کنید چون می دانم آنچه من از دین در 10 سال طلبگی یاد گرفته ام و برای من اصل است برای شما خیلی از این مسائل مورد قبول نیست و شما به چیزهای دیگری اهمیت می دهید که برای من مهم نیست پس فکر می کنم ادامه دادن بحث اینطور چیزی جز اتلاف وقت نباشد 

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

دوشنبه 6/8/1387 - 22:2 - 0 تشکر 67751

با سلام

بابا دمت گرم اقا هادی..

حرف من از اول همین بود بهتر به هم کاری نداشته باشیم عقاید ما به هم نیمخوره وبحث ما جزکدورت چیزه دیگه ای نداره

شما به ما کاری نداشته باشین ما هم به شما..

امیدوارم رعایت بشه..

دوست خوبمون که گفتند اصول گرایان ترسی ندارن و.....

از حرف های خود شما معلومه این ترس...

با تشکر

 

فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خـاک سپارند تـا اجزای بدنم خـاک ایـران را تشکیل دهد.

((کوروش بزرگ))


دوشنبه 6/8/1387 - 22:29 - 0 تشکر 67760

سلام

جناب محسن خسرو! خواهش می کنم، لطف دارین شما. اینجا محل مباحثه است و هرکسی هم آزاده که نظرش رو بدون توهین و یا بی احترامی ثبت کنه. شما هم نظرتون برای خودتون و همچنین بنده محترمه. من هم اذعان دارم که آقای خاتمی خطیبی توانا هستند و خیلی خوب می توانند از کلمات وجملات استفاده کنند. در هرصورت هرکس که قراره رئیس جمهور کشورمون بشه من امیدوارم که بتونه کشور رو به سمت آبادانی و استقلال و سرافرازی سوق بده و توقعی رو که مردم ازش دارن برآورده کنه. من معتقدم که همه افرادی که کاندید ریاست جمهوری هستند جدای از اسلام نیستند ، ولی قرائتشون از اسلام و روش اجرای اون با هم فرق میکنه.

امیدوارم که خداوند آخر و عاقبت مارو ختم به خیرکنه. همین. 

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

سه شنبه 7/8/1387 - 9:7 - 0 تشکر 67824

با سلام 

جناب رجدیت من به شما گفتم چرا دوست ندارم بحث ادامه داشته باشه و گفتم برام هم سخت نیست ادامه بدم ولی تجربه من نشون داده که فایده ای نداره دلیلش رو هم ذکر کردم می شه بفرمایید این حرف من کجاش نشونه ترسه ؟

البته شما تا بحال به سوالات من جواب ندادید فقط حاشیه رفتید  

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

شنبه 11/8/1387 - 23:38 - 0 تشکر 68341

به نام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست
با سلام به همه دوستان گرامی و خوب .
اینکه دوستان در زمینه انتخاب رییس جمهور حساس هستند چیز عقلانی و قابل قبولی هست .
اصلا درست نیست که در این زمینه همدیگر را متهم به ترس کنیم .
چون واقعا برای ما مهم است که سرنوشت آینده کشور ما چه می شود .
این که بگیم مردم خودشون خوب و بد رو تشخیص می دهند به نظر من کاملا صحیح نیست .
من برای این امر دو مثال می آرم .
در انتخابات شوراها چه مقدار مردم به نامزدها براساس صلاحیت رای می دهند ؟ در انتخابات مجلس چه طور ؟ جامعه ایران جامعه بزرگی است . که ما تنها تعداد محدودی از افراد آنها را می شناسیم . شاید اگر دامنه شناسایی چهره ها و اشخاص کارآمد ایران در بین مردم بیشتر بود ، می شد گفت که مردم همیشه می توانند بهترین را انتخاب کنند . اما این گونه نیست .
در واقع مردم با نامزدها فقط موقع انتخابات برخورد دارند و در باقی مواقع حتی کمترین آشنایی هم ندارند .
حال چگونه می توان صلاحیت افراد را تشخیص داد ؟
تنها راه حمایت عده ای شناخته شده و امتحان پس داده است . به همین جهت در جامعه ما کمتر نامزد مستقل رای می آورد و بیشتر حزبی می شود .
من خودم در یک روستا زندگی می کردم . آنجا فردی که دکترای کشاورزی داشت نماینده شد و در ظاهر عموم مردم هم فرد مناسبی شناخته می شد . در انتخابات مجلس رای آورد . اما دوران نمایندگی ایشان برای منطقه مفید نبود . هر چند نمی دانیم چه مقدار در مجلس مفید بودند .
پس در دوره بعدی مردم به نماینده ای که سابقه فعالیت مفیدتری در مجلس داشت رای دادند . این فرد خودش را فوق لیسانس حقوق خوانده است . اما با همین حال رییس سازمان صنعت و معدن استان تهران بودند . برای من واقعا جای سوال داشت ؟ کس دیگری بهتر از ایشان نمی توانست این پست را برعهده بگیرد ؟ و در ضمن ایشان به عنوان سمبل کار اجرایی در منطقه حساب می آید . اما این که این تجربه را از کجا به دست آورده اند نمی دانم ؟
این واقعیت است . مثلا یکی از دوستان می گفت که فردی در رشت شش دوره نماینده مجلس شده است . در حالی که کارمفیدی انجام نمی دهد .
اگر از سر واقع بینی نگاه کنیم اشتباه در انتخاب را می بینم . افرادی فرصت طلب و یا شاید اینکه اصلا فرصت طلب نبودند و صلاحیت داشتند اما در مقام عمل نتوانستند مفید باشند و فرصت کار و بهره برداری تبدیل به زمان ضرر و زیان دهی شد .
مثال دوم . اول به همه گوشزد می کنم که قصد اشاره به هیچ کسی را ندارم .
مردم در خود اول انقلاب اولین رییس جمهوری که انتخاب کردند بنی صدر بود . در آن زمان که شور انقلاب همه جا بود .و همه مردم شور انقلابی داشتند فردی را انتخاب کردند که در اصل فقط به فکر ضربه زدن به کشور و شکست انقلاب بودند . و همه به خیانت های آشکار این فرد به کشور و تک تک مردم آن آگاه هستند .
پس بحث شعور جمعی باید همراه با تبلیغات درست باشد . وگرنه که حتما درآینده دچار مشکل می شویم .
اگر فردی رییس جمهور شود و بعدا عملکرد درستی نداشته باشد چه باید کرد ؟
بنی صدر کم ضربه نزد . واقعا سبب فقدان افراد بزرگی چون مطهری ، رجایی ، بهشتی و .... و خیلی های دیگر شد . واقعا مسئول کیست ؟
رهبری نمی توانند خودشان به صورت اولیه وارد عرصه شوند و در انتخابات و نظر مردم دخیل باشند . باید بیدار باشیم و این امر را درک کنیم . همان طور که حضرت امام با آن صراحت خودشان خیلی به بنی صدر هشدار دادند . اما واقعا نمی توانستند یکسره ایشان را کنار بگذارند .
پس این تجربه خیلی خوبی برای همه است که با چشم و گوش باز رییس جمهور را انتخاب کنند .این که کسی قبلا رییس جمهوربوه ملاک نمی شود که بگوییم صلاحیت کافی را دارا بودند . باید کارنامه ها را دقیق تر ببینیم . 
چون شاید انتخاب شورای بد ضربه به یک منطقه بزند . انتخاب یک نماینده مجلس ناصالح باز هم ضربه کوچکی به کشور بزند . اما انتخاب رییس جمهور ناصالح به کل کشور ضربه می زند . همیشه شاد و پیروز باشید .

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
يکشنبه 3/9/1387 - 0:9 - 0 تشکر 72664

سلام به دوستان داخل در بحث

دوست عزیزمان mohsenkhosroهمش به قول معروف دارن مغلطه میکنن در واقع من یادم هست تو همون زمان اصلاحات هم وقتی از آقایون اصلاح طلب سوال می شد با مغلطه سعی در فرار از زیر سووال می کردن .

 بهتر بود این دوست عزیز به جای مغلطه و به جای اینکه با جملات زیرکانه به گونه ای خاص نظرات دیگران رو مسخره کنه و اونها رو تهمت و عوام فریبی بخونه به جوابی هر چند کوتاه می پرداخت و این عوام فریبی رو برملا می کرد .

ضمنا دوست عزیز سخنرانی با چهارتا جمله قشنگ نشان از فهم و درک و علم بالای سخنران نداره چون آدم می تونه مثل طوطی  هم بشه . 

و این رو هم داشته باشید که حقایق قابل پنهان شدن هستن اما بلاخره برملا میشه و توی 8 سال آقایون خیلی از چیزها قابلت پنهان شدن رو نداشتن و بقیه هم هر روز که میگذره از پشت ابر خودشو بیرون میکشه .

از طرفی تو دولتهای قبل فقط کسایی سنگ دیگران رو به سینه می زدن که به نوایی رسیده بودن اما توی این دولت فقط این طبقه مستضعفه که سنگ دولت رو به سینه میزنه حکایت آقای کردان هم این رو نشون میده چون اصولگرا نماها هم تو این مساله خودشون رو نشون دادن .

يکشنبه 3/9/1387 - 20:43 - 0 تشکر 72848

صبح عزیز سلام به شما دوست عزیزم

بنده می پذیرم ، ممنون از شما که پیگیر گفته ها هستین و دوست خوب دوستی هست که مشکلات و معایب دوستش رو بهش بگه تا خودمونو اصلاح کنیم ، مرسی . 

در پناه حق 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.