[quote=""قـــاف"";389402;630352]سلام
احتمالا ماندگاری بیشتره و یا نگهداری ساده تر عسل به خاطر چسبندگی بیشتر (اگه قرار بود شهد رو نگه دارن، بالاخره از یه درزی جایی میریخت بیرون از کندو!). شایدم تراکم انرژی بیشتری داره عسل. یعنی در حجم مساوی انرژی بیشتری داره.
اینم خودتون بگید دیگه!
سلام
روال معمول مباحث من همینه. باید بقیه هم توش مشارکت داشته باشند. تا آخر قراره تا بشه ازتون بپرسم تا خودتون جواب بدید. :)
اگر روش دیگه ای رو دوست دارید عوضش کنم.
================================
پاسخ شما دقیقا و کاملا درسته!
عسل همون شهد هست فقط غلظتش بالاتره و یه سری مواد بهش اضافه شده. که باعث میشه موندگاریش بیشتر بشه.
با تبدیل شهد به عسل، فضای کمتری در کندو اشغال میشه و بعلاوه عسل اصلا خراب نمیشه.
در مورد خصوصیات عسل جلوتر که رفتیم بیشتر صحبت می کنیم.
با ما همراه باشید