• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن معارف > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
معارف (بازدید: 2805)
سه شنبه 15/5/1392 - 13:46 -0 تشکر 629242
کارگاه اموزشی اشنایی با عرفانهای نوظهور و نقد این مذاهب

با عرض سلام خدمت دوستان تبیانی عزیز امروز افتتاحیه کارگاه اموزشی اشنایی با عرفانهای نوظهور و نقد این مذاهباست .این موضوع را به این دلیل انتخاب کردم تا متوجه پست بودن این ادیان شوید و قدر دینمان را بیشتر بدانیم.  اگر با کارگاه همراه شوید متوجه میشوید که بعضی از نویسندگانی  که کتابهایشان را بدون اگاهی مطالعه میکنیم در واقع در داستان مفاهیم ضد دین را به ما القا میکنند.

انشاالله با همکاری شما دوستان و نظرات شما بتونیم نتیجه خوبی از کارگاه بگیریم.
محتوای اموزشی که میخوام در اختیار شما قرار بدم بسیار جالب و بحث برانگیز است. پس کارگاه رو از دست ندید.
اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد هر سه روز یکی از دروس در کارگاه قرار میدم. روز بعدش خلاصه درس روز قبل برای مرور میزارم.
منتظر دیدار شما در کارگاه هستم.

التماس دعا...

يکشنبه 17/6/1392 - 11:50 - 0 تشکر 641039

مكتب معنوی «اكنكار»(1)
پال توئیچل، رهبر و بنیان‌گذار مكتب اكنكار، اهل شهر كنتاكی امریكاست. 
 وی در جنگ جهانی دوم، در نیروی دریایی امریكا خدمت می‌كرد. توئیچل برای آشنایی با روح‌شناسی و مسائل مربوط به این حوزه، ابتدا، به هندوستان مسافرت كرد و از آموزش‌های «استاد سودارسینگ» استفاده نمود. بعدها مدعی شد كه سودارسینگ نهصدوهفتادمین استاد حكمت باستانی اك است و پیش از او نیز 969 استاد بزرگ اك بوده‌اند. سودارسینگ نیز وی را برای ادامه‌ی سلوكش به شخصی افسانه‌ای به نام «رِبازارتارِز» معرفی كرد. به گفته‌ی توئیچل، وی نزدیك به پانصد و اندی سال دارد و هنوز هم زنده است. پس از ملاقات ادعایی‌اش با ربازارتارز، به موطن اصلی خود، امریكا، بازگشت و در سال 1965م، در ایالات متحده‌ی امریكا ادعا كرد كه شیوه‌ای معنوی و آیینی دینی با نام «اكنكار» كشف نموده است و با نام معنوی «پدر زاسك» مشغول تبلیغ مكتبش شد. وی «اكنكار» را به «دانش باستانی سفر روح» تعریف كرد و مدعی شد كه اكنكار، كوتاه‌ترین راه و در نتیجه، صراط مستقیم رسیدن به حقیقت می‌باشد.

در سایت رسمی مركز گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌ها، وابسته به سازمان ارتباطات این مكتب، تحت عنوان موضوعی «دین» به زیبایی و باجذابیت(!) معرفی شده است. در این سایت، در معرفی این مكتب چنین آمده است: «پال توئیچل حقایق معنوی را از حشو و زواید آیین‌ها و فرهنگ‌های گوناگون جدا كرد و در نتیجه، برای عامه‌ی مردم فرصتی پدید آورد تا در عین برخورداری از زندگی شاد، متعادل و سازنده، نور و صوت الهی را نیز درك كنند». البته این توصیف عیناً از كتاب زیر گرفته شده است: اكنكار حكمت باستانی برای عصر حاضر، تاد كرامر و داگلاس منسون، ترجمه‌ی مهیار جلالیانی، تهران، ایستاتیس، چ2، 1380ش، ص9-10. همان گونه كه خواهیم دید اكنكار معنویت سكولار و لیبرالیستی و ساخته و پرداخته‌ی دست نیروهای نظامی و امنیتی امریكاست و نه تنها امور زاید و حشو آیین‌ها و فرهنگ‌های دیگر را جدا نكرده، كه به قصد دشمنی با اسلام و ادیان الهی دیگر طراحی شده است. در این آیین، اعتقاداتی همچون خدا، نبوت و معاد انكار و طرد شده است.

يکشنبه 17/6/1392 - 11:52 - 0 تشکر 641040

اكنكار؛ دینی جدید


در دانش‌نامه‌ی مجازی ویكی‌پدیا در مقاله‌ی اكنكار، در پاسخ به این كه «آیا اكنكار ادعا می‌كند كه تنها راه به سوی خداوند است؟» پاسخ داده شده است: «راه‌های زیادی به سوی خدا وجود دارد و اكنكار یكی از آنهاست. با وجود این، اكنكار مدعی است كه مستقیم‌ترین مسیر به سوی خداوند می‌باشد». در پاسخ به این پرسش كه «آیا اكنكار شاخه‌ای از آیینی دیگر است؟» می‌گویند: «خیر. در حالی كه ممكن است پژوهشگران درباره‌ی قدمت آن بحث كنند و به نتایج مختلفی برسند، بنیان‌های اكنكار ریشه در روزگار باستان دارد. استادان اك در هر بخشی از جهان و در مراحل مختلف تاریخ فعالیت‌ كرده‌ و در تكامل بسیاری از راه‌های مذهبی دیگر مؤثر بوده‌اند».


همچنین اصرار دارند كه بگویند اكنكار با زمینه‌ی مذهبی افراد ارتباط ندارد. انسان‌ها از هر دین و آیینی می‌توانند به آموزه‌های اكنكار عمل نمایند. هر چند اینان معتقدند كه اصولاً آیین‌های بزرگ دنیا همچون مسیحیت، یهودیت، اسلام، بودا و ادیان هندی – همگی- محصول خدای پایین‌ترین طبقه از دوازده طبقه‌ی هستی هستند؛ خدایی به نام «كل‌نیرانجان»، كه خدای قطب منفی هستی است، ولی در اكنكار دوازده طبقه برای عالم برمی‌شمارند و برای هر طبقه‌ای، خدایی مشخص می‌كنند و خدای خدایان و برترین آنها را «سوگماد» می‌نامند؛ بنابراین، می‌توان گفت كه اگر كسی به اكنكار عمل كند و براساس آن رفتار نماید، نه تنها حقیقت همه‌ی ادیان را دارد، كه به خیلی بیشتر از آن دسترسی خواهد داشت.


اصولاً پیروان به اصطلاح مسلمان و ایرانی این مكتب، به جای «به نام خدا» و «بسم‌الله»، از «به نام سوگماد» استفاده می‌كنند، چون معتقدند كه «الله»، نامی دیگر برای «كل‌نیرانجان»، خدای طبقه‌ی پایین عالم، است.


پال توئیچل در این باره می‌گوید: «او [كل‌نیرانجان] پروردگار انجیل، یهوه‌ی عبری‌ها، مسیحیان و الله محمدی‌هاست او براهم و دانتیست و عملاً خداوند همه‌ی ادیان و مذاهب می‌باشد» [3]

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.