• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن دانش آموزی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
دانش آموزی (بازدید: 1839)
سه شنبه 15/5/1392 - 9:19 -0 تشکر 629051
دانش‌آموزان ریاضی امیدوارترین

نتایج یك نظرسنجی: «دانش‌آموزان ریاضی» امیدوارترین و «دختران» مضطرب‌ترین داوطلبان كنكور
 
 
نتایج یك نظرسنجی از حدود 2 هزار دانش‌آموز دبیرستانی شامل 54 درصد پسر و 46 درصد دختر در تهران در خصوص كنكور و آینده، نشان داد: دختران بیش از پسران علاقه‌مند به تحصیل بوده، ورود به دانشگاه را برای آینده خوب، تضمین‌كننده‌تر دانسته، كمتر از پسران تحت فشار خانواده برای گرایش به تحصیل بوده، مایلند تحصیلات را با وجود ابهام در بازار كار دنبال كرده و انگیزه بیشتری برای ادامه تحصیل دارند.


به امید ظهوراقا

سه شنبه 15/5/1392 - 9:30 - 0 تشکر 629064

تاثیر علاقه شخصی دختران در انتخاب رشته تحصیلی، بیش از پسران


اطلاعات به دست آمده در این خصوص نشان می‌دهد در كل، 62 درصد افراد بر اساس «علاقه شخصی»‌ انتخاب رشته كرده‌اند كه این نسبت در بین دختران بیش از پسران ( 68 درصد در مقایسه با 57 درصد) بوده است. علاوه بر این 14 درصد افراد با ملاحظه «بازار كار»‌ انتخاب رشته كرده‌اند كه این میزان در بین پسران و دختران به ترتیب 17 و 10 درصد است.
«توصیه پدر و مادر» و «امكان قبولی در دانشگاه» نیز ملاك 7 درصد افراد برای انتخاب رشته بوده و توصیه «مشاورین تحصیلی» و «دوستان و آشنایان» كمترین تاثیر را در این زمینه داشته است.

تاثیر علاقه شخصی دختران در انتخاب رشته تحصیلی، بیش از پسران

اطلاعات به دست آمده در این خصوص نشان می‌دهد در كل، 62 درصد افراد بر اساس «علاقه شخصی»‌ انتخاب رشته كرده‌اند كه این نسبت در بین دختران بیش از پسران ( 68 درصد در مقایسه با 57 درصد) بوده است. علاوه بر این 14 درصد افراد با ملاحظه «بازار كار»‌ انتخاب رشته كرده‌اند كه این میزان در بین پسران و دختران به ترتیب 17 و 10 درصد است. «توصیه پدر و مادر» و «امكان قبولی در دانشگاه» نیز ملاك 7 درصد افراد برای انتخاب رشته بوده و توصیه «مشاورین تحصیلی» و «دوستان و آشنایان» كمترین تاثیر را در این زمینه داشته است.

به امید ظهوراقا

سه شنبه 15/5/1392 - 9:30 - 0 تشکر 629065

علاقه شخصی دانش‌آموزان ریاضی و تجربی تاثیرگذارتر از دانش‌آموزان انسانی در انتخاب رشته

نتایج مربوط به ملاك انتخاب رشته تحصیلی با رشته تحصیلی دانش‌آموزان گویای آن است كه افرادی كه رشته تحصیلی خود راعلوم تجربی یا ریاضی عنوان كرده‌اند، بیش از سایرین بر اساس علاقه رشته خود را انتخاب كرده‌اند.
همچنین در بین كسانی كه با ملاحظه بازار كار انتخاب رشته كرده‌اند سهم دانش‌آموزان رشته‌های «فنی و حرفه‌ای»‌و «كاردانش» به طور چشمگیری بیشتر است. در عین حال دانش‌آموزان رشته علوم انسانی ملاك امكان قبولی در دانشگاه را بیش از سایرین در نظر داشته‌اند. 


به امید ظهوراقا

سه شنبه 15/5/1392 - 9:31 - 0 تشکر 629066

خواهر و برادر دانشجو اثرگذارترین فرد در انتخاب رشته تحصیلی كنكوری‌ها

بر اساس نتایج این تحقیق نقش خواهر یا برادر دانشجو یا دانشگاه رفته در انتخاب رشته تحصیلی فرد اثرگذار بوده است. بر این اساس افرادی كه دارای خواهر یا برادر دانشگاه رفته هستند، بیش از سایرین بر نقش آنان در ایجاد علاقه (63 درصد)، توصیه پدر و مادر (8 درصد) و امكان قبولی در دانشگاه (8 درصد) تاكید داشته‌اند. 

به امید ظهوراقا

سه شنبه 15/5/1392 - 9:31 - 0 تشکر 629068

مهندسی و پزشكی دارای بیشترن منزلت اجتماعی از نظر كنكوری‌ها

اظهار نظر پاسخگویان درمورد منزلت و ارزش اجتماعی مشاغل حاكی از آن است كه 43 درصد افراد شغل پزشكی و 20 درصد شغل مهندسی را دارای بیشترین منزلت و ارزش اجتماعی قلمداد كرده‌اند.
در عین حال دختران بیش از پسران، شغل «پزشكی» و كمتر از آنان مشاغل «مهندسی» و «تجارت» را دارای منزلت دانسته‌اند.

به امید ظهوراقا

سه شنبه 15/5/1392 - 9:35 - 0 تشکر 629074

«درآمدزایی» و «علاقه شخصی» نخستین ملاك انتخاب رشته تحصیلی كنكوری‌ها

در خصوص ملاك‌های انتخاب رشته برای ادامه تحصیل بیش از نیمی از دانش‌آموزان اظهار داشته‌اند كه بر اساس «علاقه شخصی» عمل می‌كنند. در این میان دختران به طور محسوسی (62 درصد) بیش از پسران (43 درصد) به آن اشاره كرده‌اند. ملاك‌هایی چون «درآمدزا بودن رشته» (15 درصد)، «نیاز جامعه» (13 درصد) و «بازار كار» (10 درصد) در مراتب بعدی مورد توجه پاسخگویان قرار گرفته است كه در هر سه مورد درصد مربوط به پسران بیش از دختران بوده است. گفتنی است كه «منزلت اجتماعی رشته» و «صرف وار دشدن به دانشگاه» از جانب حدود 5 درصد افراد به عنوان ملاك انتخاب رشته بیان شده است.

نكته درخور توجه دیگر این كه «تمایل والدین» دراین خصوص چندان تاثیری نداشته است. بر پایه این تحقیق ملاحظه پاسخ‌ها با در نظر گرفتن رشته تحصیلی دانش‌آموزان حاكی از آن است كه محصلین رشته‌های «علوم تجربی»‌ و «علوم ریاضی» بیش از سایرین بر اساس علاقه شخصی انتخاب رشته خواهند كرد. دانش‌آموزان رشته كاردانش انتخاب رشته خود را در آینده بیش از سایرین با در نظر گرفتن «نیاز جامعه» و «بازار كار» تعیین می‌كنند.

درآمد زا بودن رشته تحصیلی نیز بیش از همه از جانب دانش‌آموزان فنی وحرفه‌ای عنوان شده است. لازم به ذكر است كه منزلت اجتماعی رشته، بیشتر مورد نظر محصلین رشته علوم انسانی بوده است. همچنین در بین كسانی كه در امر انتخاب رشته ملاك مشخصی نداشته و صرف قبولی در دانشگاه برایشان مهم است، افراد رشته علوم تجربی سهم بیشتری دارند .

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 30/5/1392 - 15:0 - 0 تشکر 635821

djsorayya گفته است :
[quote=djsorayya;458707;629053]
دانش‌آموزان علوم ریاضی امیدوارتر از سایر دانش‌آموزان


ارزیابی تحقیق فوق از دانش‌آموزان رشته‌های مختلف نسبت به كنكور و آینده تحصیلی كه از سوی سازمان ملی جوانان انجام شده، حاكیست كه دانش‌آموزان رشته علوم ریاضی كمتر از دیگر رشته‌ها دانشگاه را تضمین‌كننده آینده خود می‌دانند.


این گروه آزمون سراسری را معیار چندان خوبی برای ورود به دانشگاه نمی‌دانند؛ دانشگاه‌های غیردولتی را دارای استاندارد پایین‌تری برای آموزش می‌دانند، از مشاورین مدرسه رضایت كمتری دارند. از محتوای دروس مدرسه و حفظی بودن آنها شكایت بیشتری دارند و بیش از دیگران مدرك‌گرایی را حاكم بر جامعه می‌دانند، بیش از دیگران به درس علاقه‌مندند و از انگیزه قوی‌تری برای رسیدن به مدارج بالای علمی برخوردارند.

همچنین این عده نسبت به كنكور اضطراب كمتر و امید بیشتری به ادامه تحصیلات تا سطح مورد علاقه خویش دارند و كمتر دانشگاه را متاثر از فشار اطرافیان برمی‌گزینند.

بله دیگه!
همچین آدمایی هستیم ما!

حرمت نگه دار دلم! كاين اشك، خون بهاي عمر رفته من است. "حسين پناهي"

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.