• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 11243)
شنبه 1/4/1392 - 15:33 -0 تشکر 614043
اخـبـار فـصـل تـابـستـان

با سلام

در این مبحث می توانید خبرهای مربوط به
سینما ، تئاتر ، تلویزیون ، رادیو و انیمیشن را مشاهده کنید .

***
دوستان عزیزی که تمایل به ثبت بحث با موضوع خبر دارند؛
 لطفا در این تاپیک مباحث را ثبت  کنند .


*  ضـوابـط 


1- منبع خبر را درج کنید .
2- خبر باید دارای تیتر و به صورت BOLD باشد .
3- متن خبر را پاراگراف بندی کرده و از فونت و سایز مناسب استفاده کنید .


***
 
- شما می توانید اخبار شبکه نمایش خانگی را در اینجا ملاحظه کنید .

-
خبرهای مشاهده شده تنها مربوط به ماه های تیر ، مرداد و شهریور سال 92 می باشد.

- در صورتی که خبر شما ظرفیت درج در صفحه اصلی انجمن را ندارد در تنها در همین تاپیک ثبت کنید
و در صورتی که بحث جدید ایجاد کردید و تعداد بازدید کنندگان آن کم بود به این تاپیک منتقل می شود .

-
تاپیک فصل جدید توسط مدیر انجمن یا جانشین وی ایجاد می شود .

***

- اخبار تیر ماه را می توانید در صفحات 1 الی 7 مشاهده کنید .

- اخبار مرداد ماه را می توانید در صفحات 7 الی 10 مشاهده کنید .

- اخبار شهریور ماه را می توانید در صفحات 10 الی 13 مشاهده کنید .

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

پنج شنبه 21/6/1392 - 2:42 - 0 تشکر 643249


اظهارات جدید ضرغامی درباره نمایش روابط عاطفی زن‌ و مرد در فیلم و سریال‌ها





سید عزت الله ضرغامی در تازه‌ترین اظهاراتش که در جمع ائمه جمعه سراسر کشور صورت گرفت، مطالبی را درباره فعالیت 136 شبکه ماهواره‌ای فارسی‌زبان، نشان دادن روابط عاطفی بین زن و مرد، پخش تصاویر زنانی که گفته می‌شود حجاب مناسبی ندارند و حضور بازیگرانی با لباس روحانیت در فیلم‌ها و سریال‌های صداوسیما بیان کرد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به اینکه در برنامه‌های این سازمان ذائقه‌ها و سلایق همه مردم باید مورد توجه باشد، اظهار کرد: البته توجه به ذائقه مردم به این معنا نیست که ما برای کسب رضای مردم از اصول خود دست برداریم.


سید عزت‌ الله ضرغامی، شامگاه دوشنبه در بیست و دومین گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور با بیان اینکه مقام معظم رهبری ماموریت ائمه جمعه را در مسائل دینی حکومتی و مردمی خلاصه کرده‌اند، اظهار کرد: البته وظیفه رسانه ملی هم مشابه وظایف ائمه جمعه است.




سید عزت الله ضرغامی



وی اضافه کرد: مواضع حاکمیت صدا و سیما به این معنا نیست چون حکومت در اختیار ماست پس باید با تحکم و زور حکمرانی کرد؛ کسی که حاکم می‌شود باید به بضاعت و ظرفیت مردم توجه کند.



ضرغامی همچنین با اشاره به اینکه رهبری تاکید کرده‌اند که رسانه ملی در فعالیت خود دین،‌ اخلاق، امیدبخشی و آگاهی‌بخشی را مدنظر داشته باشد، تصریح کرد: وظیفه رسانه ملی تبلیغ دین و ارتباط باورپذیر با مردم است.



ضرغامی در ادامه تصریح کرد: امروز وضعیت ارتباطی و رسانه‌ای جهان مثل گذشته نیست. در حال حاضر حدود 136 شبکه ماهواره‌ای به زبان فارسی برنامه اجرا می‌کنند. زبان فارسی محدود به ایران، افغانستان و تاجیکستان است، اما این مقدار سرمایه‌گذاری برای برنامه‌های فارسی زبان ماهواره نشان‌دهنده‌ی قدرت جمهوری اسلامی ایران است؛ زیرا استکبار جهانی از این جهت احساس خطر کرده و اجازه نمی‌دهد حتی یک شبکه جمهوری اسلامی ایرانی بر روی ماهواره ترک‌ست قرار بگیرد. اگر ما امروز در پارلمان انگلیس شاهد دودستگی هستیم، این امر طبق ادعای خود نمایندگان پارلمان انگلیس به دلیل تاثیر شبکه پرس‌ تی‌وی است.



رییس سازمان صدا و سیما همچنین گفت: در چنین فضایی ما مردم را پای برنامه‌های خود حفظ می‌کنیم. من معتقدم ما اگر برنامه‌های خوبی در رسانه‌هایمان داشته باشیم می‌توانیم حتی کسانی که ماهواره‌ها را نگاه می‌کنند را تحت تاثیر قرار دهیم. بعضی تصور می‌کردند که اگر شبکه‌های تخصصی و متنوع ایجاد شود، مردم دیگر شبکه‌های عمومی را نمی‌بینند و از جریان انقلاب عقب می‌افتند اما با تخصصی شدن و متخصص شدن شبکه‌های تلویزیونی، ارتباط مردم با رسانه ملی افزایش یافته و این تاثیر در زمینه انتخابات ریاست جمهوری مشهود بود.


ضرغامی در ادامه با بیان اینکه وظیفه رسانه ملی ارتباط صحیح با مردم با حفظ تمامی موازین سیاست‌ها و اولویت‌ها در زمینه اخلاق‌،‌ دین و امید است، خاطرنشان کرد: بعضی خیال می‌کنند فقط باید اخبار امیدوارکننده به مردم داده شود و بعضی معتقدند که باید واقعیات و مشکلات گفته شود تا مردم به رسانه اعتماد کنند که من معتقدم هر دوی این نگاه اگر مطلق باشد غلط است. رسانه ملی هم با انتقاد کردن و هم با مطرح کردن مطالبات مردم و هم با ایجاد امیدواری، می‌تواند اعتماد مردم را جلب کند. رهبری معتقد هستند هم باید انتقادها و هم پیشنهادها مطرح شوند.





رییس سازمان صدا وسیما خطاب به ائمه جمعه سراسر کشور گفت: فضای مجازی را به صورت تخصصی تعقیب کنید، زیرا اصلا در فضای مجازی سبک زندگی مطرح است.



ضرغامی در مورد پخش فیلم‌های ساخته شده جمهوری اسلامی ایران در شبکه آی‌فیلم گفت: ما فیلم‌های تهیه می‌کنیم که در آن تجمل‌گرایی نباشد اما نمی‌توانیم زندگی‌های ساده را در شبکه آی‌فیلم پخش کنیم، چون دیگر مسلمانان این فیلم‌ها می‌بینند و با خود می‌گویند که جمهوری اسلامی دستاورد مثبتی برای مردم کشور خود نداشته است.


وی در ادامه در مورد انتقادهایی که به صدا و سیما درباره نشان دادن روابط عاطفی بین زن و مرد مطرح می‌شود، گفت: اگر قرار باشد محبت و عاطفه‌ای در فیلم‌ها نشان داده شود، ما باید این عاطفه را چگونه نشان دهیم؟ اگر کمیته در ائمه جمعه تشکیل شود و در این‌باره نظر بخواهیم به نظر من به یک نظر واحدی نمی‌رسیم و نمی‌توانیم به یک اجماع نظر دست پیدا کنیم.


ضرغامی درباره پخش تصاویر زنانی که گفته می‌شود حجاب مناسبی ندارند از صدا و سیما گفت: من معتقدم در انتخابات، راهپیمایی‌ها و موضوعات سیاسی در کنار تصاویر زنان محجبه تصاویر کسانی که حجاب مناسبی نیز ندارند باید پخش کنیم چون با این کار نشان می‌دهیم که شاید این افراد ظاهری متفاوت با افراد مومن و معتقد داشته باشند ولی ما نشان می‌دهیم آنها کاملا به نظام معتقد هستند دشمنان حاضرند میلیون‌ها تومان هزینه کنند تا این تصاویر از تلویزیون جمهوری اسلامی ایران پخش نشود.


وی در مورد حضور بازیگران با لباس روحانیت در فیلم‌ها و سریال‌های صداوسیما گفت: ما رعایت می‌کنیم که بازیگری نقش روحانیت را بازی کنند ولی اگر شما به این نتیجه رسیدید که از روحانیت در فیلم‌ها استفاده نشود، ما هم رعایت می‌کنیم اما در این جمع بیشتر افراد با حضور نداشتن روحانیون در فیلم‌ها مخالف هستند.


رییس صدا و سیما در پاسخ به این انتقاد که صدا و سیما دچار معضل بازیگر محوری شده است، اظهار کرد که استفاده از بازیگران در برنامه‌ها به معنای بازیگرمحوری نیست.


او گفت: طبق نظرسنجی‌های ما، هنرمندان در بین اقشار جامعه از لحاظ تاثیرگذاری بر روی افراد در رده یکی به آخر قرار می‌گیرد؛ بنابراین از این جهت نباید احساس نگرانی داشت.


وی در پایان به بیان ضرغامی در زمان انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و گفت: علی نصیریان که یک بازیگر نسل انقلابی محسوب می‌شود در روز انتخابات و در ساعت 8 صبح سر صندوق رأی حاضر بود و دلیل حضور خود را انجام تکلیف ملی دانست، ولی در همین روز از یکی از سیاستمدارانی که در حوالی ظهر به پای صندوق رأی آمده بود پرسیده شده که چرا اکنون برای رأی دادن حضور یافته‌اید و این فرد گفت که هر زمانی رأی دهیم اشکالی ندارد که این گفته خلاف تاکید مقام معظم رهبری در مورد حضور یافتن در ساعت اولیه پای صندوق‌های رأی بود.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

پنج شنبه 21/6/1392 - 2:43 - 0 تشکر 643250


سریال‌های پاییزی شبکه یک مشخص شد




مدیر شبکه یک سیما درباره برنامه هایی که قرار است در نیمه دوم سال از این شبکه پخش شوند، گفت: با اتمام "نوشدارو"، "ماتادور" و بعد از آن "بچه‌های نسبتا بد" و سپس "جوجه های پاییزی" پخش خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فرجی در نشست تشریح برنامه های نیمه دوم سال شبکه یک که امروز دوشنبه 18 شهریور با حضور مدیر گروه های این شبکه در سازمان صداوسیما برگزار شد از زمان پخش سریال‌های تلویزیونی این شبکه خبر داد.

وی درباره جزئیات این برنامه ها عنوان کرد: بعد از "نوشدارو" که این شب ها به کارگردانی جواد اردکانی روی آنتن می رود، سریال "ماتادور" پخش می شود.

داستان سریال "ماتادور" به کارگردانی فرهاد نجفی درباره یك مقام بلندپایه اروپایی است كه مهمان كشور ایران می‌شود و یك گروه پلیس حفاظت از او را برعهده می‌گیرند. اما یك گروه تروریست که از طرف دشمن خارجی حمایت می‌شوند، قصد ترور این شخصیت را دارند.

پوریا پورسرخ در نقش یك پلیس ماهر در تیراندازی و محافظ شخصیت سیاسی، سام درخشانی در نقش پلیس متخصص خنثی کردن بمب، پولاد كیمیایی در نقش پلیس سایبری (فضای اینترنت)، علی‌رام نورایی در نقش ماتادور و تروریست، شقایق فراهانی در نقش جاسوس و رابط تروریست‌ها و همچنین مجید مشیری، لیندا كیانی، مریم سلطانی، تیرداد كیایی، مجید واشقانی و روشا ضیغمی، هدایت الله سجادی، زهرا دانش نیا، داوود صادقی (شخصیتی که می‌خواهند ترورش کنند) و بازیگران خردسال سونیا اسپهرم،سوگل نصرتی در این سریال حضور دارند.

آرش قادری كه نگارش فیلمنامه‌های "هوش سیاه" و "عملیات 125" را در كارنامه دارد، نگارش فیلمنامه "ماتادور" را نیز بر‌عهده دارد.

فرجی همچنین از "بچه های نسبتا بد" به کارگردانی سیروس مقدم به عنوان سریال بعدی سخن گفت. "بچه‌های نسبتا بد" به تهیه‌کنندگی سیدکمال طباطبایی برای پخش در فصل پاییز از شبکه اول سیما تولید شده بود و حمید گودرزی در نقش عطا و یوسف تیموری در نقش تورج از دیگر بازیگران آن هستند.

تازه‌ترین سریال مقدم، داستان چهار جوان خلافکار است که یک گاو صندوق را که دو هزار سکه بهار آزادی در آن وجود دارد، می‌دزدند. این سکه ها به همت یک موسسه خیریه و برای اهدا به زوج‌های نیازمند فراهم شده است که با دزدیده شدنشان موسسه دچار مشکلاتی می‌شود.

نویسنده این سریال پیمان عباسی، فیلمبردار فرشاد گل سفیدی، مدیر تولید افشین قلی‌پور، صدابردار علی احمدی، طراح صحنه آرزو غفوری، طراح گریم زهره سیه پوس، عکاس پیام ایرایی، جانشین تولید محمود اتحادی، مدیر تدارکات آرش صالحی، مدیر برنامه‌ریزی فهیمه کمالی، دستیار اول کارگردان مجید کرباسیان، تدوینگر سیامک مهماندوست، صداگذار رامین ابوالصدق و آهنگساز بهنود یخچالی است.

"جوجه های پاییزی" عنوان سریال بعدی است که در کنداکتور پخش شبکه یک قرار گرفته است. داستان این سریال مربوط به سه جوان به نام‌های سینا، مهرداد و بهادر است که در خانه‌ای مجردی در تهران به سر می‌برند و برای تامین زندگی و البته به دست آوردن زندگی بهتر تلاش خستگی‌ناپذیری را آغاز کرده‌اند. سختی‌ها، تجربیات و ماجراهایی که این سه جوان با آن روبرو می‌شوند، داستان سریال "جوجه های پاییزی" را تشکیل می‌دهد.

سعید اسدی کارگردانی مجموعه "جوجه‌های پاییزی" را بر عهده گرفته و سینا سعید وزیر نیز نویسندگی آن را انجام داده است. همچنین ابراهیم غفوری به عنوان فیلمبردار، کریم کاشانی در سمت صدابردار،آرش اسحاقی صداگذاری، حسین غضنفری تدوین و ناصرنصیری در بخش تولید و داریوش پیرو به عنوان طراح صحنه در تهیه سریال "جوجه‌های پاییزی" نقش دارند.

فرجی همچنین در این نشست اظهار امیدواری کرد که سریال "گذر از رنجها" که فریدون حسن پور کارگردانی آن را برعهده دارد، به نیمه دوم بهمن ماه برسد. داستان این سریال در حال و هوای دهه 20 می‌گذرد و درباره زنی است که با از دنیا رفتن مادرش متولد می‌شود، پدر بار دیگر ازدواج می‌کند، البته این زن جدید با دختر کوچک مهربان است اما همه خانواده در زندگی سخت روستایی با وضع مالی بد زندگی می‌کنند. دختر در سن 15 سالگی گله را به کوه می‌برد و....

جعفر دهقان، پژمان بازغی، بابک حمیدیان، پیام دهکردی، ماه چهره خلیلی، آزیتا ترکاشوند، نگین معتضدی، مهران رجبی، بیژن بنفشه خواه، حسین عابدینی، ترلان پروانه، پردیس احمدیه، شیوا طاهری، غزاله رشیدی، داود فتحعلی بیگی، فریبا خادمی، مهدی بوستان پرور، پروین ملکی، امیر ذوالفقاری، مهشید مرندی، نجات علیمرادی و هستی مهدوی فر بازیگران "گذر از رنج‌ها" هستند.

آغاز پخش سریال "معمای شاه" نیز از 27 دی ماه شب های جمعه اعلام شد. این سریال به کارگردانی محمدرضا ورزی و به تهیه‌کنندگی علی لدنی قرار است داستان زندگی محمدرضا پهلوی را در سه مرحله روایت ‌کند؛ مرحله اول از سال ۱۳۱۷ که همزمان با بازگشت او از سوییس است تا جدایی از ثریا، مرحله دوم و سوم نیز نفوذ اشرف بر محمدرضا شاه و همچنین وابستگی وی به کشورهای غرب و شرق، تا فرار او از ایران را دربرخواهد داشت.

در این سریال بازیگران زیادی بازی می کنند که اسامی زیر از جمله بازیگران اصلی هستند: داریوش کاردان  (امیرعباس هویدا)، قطب الدین صادقی (در نقش شاپور ریپورتر)، احمد نجفی (ارتشبد رزم آرا)، مهراوه شریفی نیا (ثریا)، سعید داخ (هندرسون)، چنگیز جلیلوند (ژنرال هایزر)، حسین نورعلی (محمد رضا شاه میانسالی)،امیر مهدی کیا(محمد رضا شاه جوانی)، سیامك اطلسی (شاپور بختیار)، محمدعلی نجفی (قوام السلطنه)، جعفر دهقان (رضا شاه)، سپند امیر سلیمانی (اسدا... علم)، شهرام قائدی (دكتر فاطمی)، بهزاد خداویسی (پرویز ثابتی)، فخرالدین صدیق شریف (شریف امامی، بولارد)، ولی مومنی (شعبان جعفری)، حسین محب اهری (ایادی)، حدیث فولادوند (فوزیه)، آرام جعفری (پروین غفاری)، جمشید جهانزاده (هژیر)، رامبد شكرابی (پرون)، گیتی ساعتچی (تاج الملوك)، كاظم هژیر آزاد (استالین)، عبدالرضا اكبری (فضل ا... زاهدی)، چنگیز وثوقی (تیمور بختیار)، بهروز بقایی (گاست)،

تابناک

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

پنج شنبه 21/6/1392 - 2:44 - 0 تشکر 643251

بدهی به برنامه‌سازان کمتر از 500 میلیارد است/ دلیل حذف صدای مجید اخشابی




به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری برنامه‌های شش ماه دوم سال در شبکه یک بعد از ظهر امروز دوشنبه 18 شهریور با حضور مهدی فرجی مدیر شبکه یک و تنی چند از مدیران گروه‌های مختلف این شبکه با همراهی اهالی رسانه در ساختمان تولید صدا و سیما برگزار شد.


بخش اول این نشست به رونمایی از سایت جدید شبکه یک که پس از 13 سال با شکل و شمایل جدید به صورت آزمایشی راه اندازی شده است، اختصاص پیدا کرد و فرجی به همراه سمیرا رستمی مدیر روابط عمومی شبکه یک توضیحاتی در این‌باره ارائه کردند.


مدیر شبکه یک در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که با قرار گرفتن امکان دانلود برنامه‌های این شبکه در سایت خللی به فعالیت های سروش سیما وارد می‌شود یا خیر؟ توضیح داد: آنچه که سروش سیما عرضه می کند و حواشی ای که در هر اثر می گنجاند با آنچه که در سایت ما قرار دارد متفاوت است و گرچه بخشی از نیازمندی‌ها توسط آثار ما رفع می شود اما صدا و سیما آثاری به مراتب با کیفیت‌تر و گسترده تر دارد.


وی در ادامه از پخش سریال های "ماتادور"، "بچه های نسبتا بد"، "جوجه های پاییزی" و "گذر از رنج‌ها" تا پایان سال خبر داد و اعلام کرد: سریال الف ویژه "معمای شاه" که 26 دی ماه سال گذشته کلید خورده است از جمعه 27 دی امسال روی آنتن می‌رود. همچنین برای جمعه‌ها تعدادی تله فیلم در نظر گرفته ایم و در مناسباتی چون دهه فجر، محرم و نوروز نیز تله فیلم پخش خواهیم کرد. 13 آبان روز دانش آموز، شب یلدا، 16 آذر، روز دانشجو و 12 بهمن نیز تله‌فیلم های مناسبتی خواهیم داشت.


فرجی با اشاره به ادامه یافتن برنامه "مناظره" یادآور شد: در هفته دفاع مقدس "نورالدین پسر ایران" در شش قسمت، "سنگر تدارکات" در پنج قسمت و مستند شهید خرازی در دو قسمت روی آنتن می رود. همچنین مستند "آخرین روزهای زمستان" باز پخش خواهد شد. "دلیران نخلستان" مستند دیگری است که در این ایام روی آنتن می رود.


مدیر شبکه یک با تاکید بر مورد توجه قرار دادن مسائل دختران و پسران در برنامه "امروز هنوز تموم نشده" ادامه داد: همچنین در برنامه‌های صبحگاهی و خانواده نیز اهداف شبکه درباره جوانان دنبال می‌شود. بنا داریم برنامه این شب‌ها را هفته‌ای یک بار روی آنتن بفرستیم و در محرم و صفر نیز شاهد پخش هر شبی آن خواهیم بود. برنامه "ثریا" نیز آخرین چهارشنبه شهریور با موضوع مهندسی جهادی در دوران دفاع مقدس پخش می‌شود.


در ادامه ناصری مدیر گروه مستند شبکه یک این گروه با سابقه فعالیت سه ساله را گروهی نوپا در میان گروه های تلویزیونی خواند و گفت: طبق نظرسنجی ما 41 درصد از مخاطبان ما به آثار طبیعت و حیات وحش، 23 درصد به مستند های دفاع مقدس و 28 درصد به مستندهای اجتماعی توجه نشان می دهند و آثار فرهنگی، صنعتی، سیاسی و ... درصد کمتری از علاقه مندی مردم را به خود اختصاص داده اند. از آنجا که شبکه دارای گروه حماسه و دفاع با محوریت تولید مستند های جنگی است ما موضوعاتی مستند حیات وحش را در اولویت خود قرارداده ایم.


ناصری ادامه داد: "ربان قرمز" در چهار قسمت به موضوع ایدز و مبتلایان آن در خانواده، محل کار و اجتماع می پردازد و آن را برای 18 آذر همزمان با روز جهانی ایدز برای پخش در نظر گرفته ایم. "تکیه بر باد" مستندی است که در خصوص مواد مخدر جدید و صنعتی به خانواده ها آگاهی می دهد. همچنین "خط قرمز" مستند دیگری است که به آسیب هایی چون وضعیت آتلیه های عکاسی، ازدواج زنان ایرانی با اتباع افغانی و عراقی، قاچاق کالا و... می پردازد.


مدیر گروه مستند شبکه یک تاکید کرد: "آوای زندگی" مستند تاثیرگذاری در حوزه حیات وحش است که نگاهی به ظلم برخی از افراد به حیات وحش و شکار غیرقانونی می پردازد و روز محیط‌بان پخش می‌شود.


در ادامه این نشست معصومه آشتیانی‌زاد مدیر گروه اجتماعی شبکه یک نیز به برنامه های روتین این گروه از جمله "صبح بخیر ایران" و "امروز هنوز تموم نشده" اشاره کرد و گفت: رویکرد گروه اجتماعی انگیزه دادن به مردم برای زندگی، کار، تلاش و امید است. برنامه های خانواده به سلامتی جسمی و روحی خانواده ها می پردازد و افزایش مهارت های زندگی را مدنظر قرار می‌دهد. "امروز هنوز تموم نشده" نیز مربوط به نسل جوان و معضلات آن هاست. برنامه جدیدی نیز در گروه اجتماعی خواهیم داشت که با موضوع رویکرد ایجابی به ازدواج تولید می شود و برنامه ای درباره کتاب و کتابخوانی هم خواهیم داشت.


در ادامه محمدکاظم کاظمی مدیر گروه فیلم‌های تلویزیونی گروه یک با تاکید بر تلاش برای ارتقای سطح فیلمنامه ها اعلام کرد: تولید 35 فیلم در دستور کار ماست که مضامینی پلیسی، امنیتی، خانوادگی، اجتماعی، تاریخی، تکریم سالمندان و... در آن ها مدنظر قرار دارد.


سیدامیر سیاح مدیر گروه دانش و اقتصاد شبکه یک نیز به تشریح برنامه های فعلی این گروه پرداخت و با تاکید بر این که موضوع برنامه مذاکره بر اساس اتفاقات روز کارشناسی و انتخاب می شود، تصریح کرد: امیدوارم مسئولان مربوطه در هر حوزه با ما همکاری و در مناظره شرکت کنند و مسکن مهر، قیمت بنزین، مسائل محیط زیستی زاینده رود اصفهان، سن ازدواج، چگونگی تعیین شهردار، پرداخت یارانه و... از مسائل مدنظر ما برای مناظره است.


در ادامه فرجی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا با گذشت 10 سال از آغاز تصویربرداری سریال "کلاه پهلوی" و خاتمه تولید آن در سال های اخیر هنوز بخش هایی از این اثر تصویربرداری می‌شود و هزینه هایی صرف فیلمبرداری به شیوه 35 میلیمتری این اثر می شود؟ بیان کرد: زمانی که قرار بود پخش "کلاه پلهوی" آغاز شود می دانستیم بخش هایی از فیلمبرداری آن مانده که ضبط آن ها حین پخش مشکلی برای مجموعه ایجاد نمی کرد. از طرفی 10 سال پیش سیستم های ویدویی وجود نداشت اما هم اکنون همین سیستم ها به ما قابلیت فیلمبرداری به شیوه 35 و امکانات بیشتری را می‌دهد.


وی همچنین به ادامه تولید سریال میلیاردی در صورت جذب مشارکت‌کننده اشاره کرد و در خصوص برنامه‌های موسیقی‌محور گفت: موسیقی مخاطبان زیادی دارد تلویزیون نیز در این باره برنامه‌هایی چون "ساعت 25" روی آنتن می برد که مورد قبول مخاطبان بوده است. نشان دادن آلات موسیقی نیز یک مشکل فقهی است که من کارشناسش نیستم.


مدیر شبکه یک به عدم حضور محمدزاده معاون مطبوعاتی در مناظره بر خلاف قول قبلی او اشاره کرد و گفت: جای چنین برنامه ای خالی بود. اکنون نیز مورد توجه مردم قرا گرفته و روز به روز به تعداد بینندگان آن افزوده می شود.


فرجی همچنین درباره حذف ترانه مجید اخشابی از تیتراژ سریال "نوشدارو" و جایگزین کردن یک خواننده دیگر پس از چندین قسمت را صرفا به دلیل تغییر حال و هوای سریال معرفی کرد.


مدیر شبکه یک از سرگیری "پارک ملت" در شبکه یا را منتفی دانست و از تولید "پایتخت 3" برای نوروز 93 خبر داد و بدهی 500 میلیاردی صدا و سیما به برنامه‌سازان را تکذیب و اعلام کرد میزان این بدهی بسیار کمتر است.


وی همچنین اعلام کرد: مسابقه بزرگ "آشپزی" با تامین منابع مالی تولید خواهد شد.


در پایان این نشست که با پخش آنونس سریال های ماتادور و بچه های نسبتا بد همراه بود. فرجی به قدردانی از مدیر روابط عمومی شبکه یک پرداخت که از چندی دیگر به دلیل مادر شدن نمی‌تواند در شبکه حضور یابد.



مهر

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

پنج شنبه 21/6/1392 - 2:45 - 0 تشکر 643252




تیپ مهران مدیری در سریال جدیدش (عکس)


عکس جدید کوروش جوان از تیپ متفاوت مهران مدیری در اولین روز تصویر برداری سریال جدید وی با نام «شوخی کردم».



لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 22/6/1392 - 19:45 - 0 تشکر 643928


گزارش ایسنا از متن و حاشیه‌ی بازگشایی خانه‌ی سینما





پس از گذشت یک و نیم سال از تعطیلی خانه سینما، سرانجام درهای این تشکل صنفی باز شد.



به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درِ خانه سینما همزمان با روز ملی سینما 21 شهریور ماه با حضور جمع زیادی از اهالی سینما و حجت‌الله ایوبی، رییس سازمان سینمایی، که با همراهی عزت‌الله انتظامی وارد ساختمان این تشکل صنفی در خیابان سمنان شد، به روی سینماگران باز شد.


خانه سینما منحل نشده بود


حجت‌الله ایوبی رییس جدید سازمان سینمایی کشور با اعلام از سرگیری فعالیت خانه سینما گفت:‌ خانه سینما منحل نشده بود بلکه در دولت قبل وزارت ارشاد آن را تعطیل کرده بود. وقتی نهادی ثبت می‌شود، دیگر یک شخصیت حقوقی است که وزارت ارشاد به هیچ وجه نمی‌تواند آن را منحل کند.


معاون وزیر ارشاد افزود: از امروز 21 شهریورماه خانه سینما با حکم آقای علی جنتی-وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی دولت یازدهم- بازگشایی می‌شود و با امضای این حکم، ازسرگیری فعالیت‌های این نهاد صنفی قانونی و رسمی خواهد بود.


برایم رهگشاست که خانه سینما بازوان اجرایی قدرتمندمان باشد


ایوبی در بخشی از سخنانش با ابراز خرسندی از ازسرگیری فعالیت خانه سینمای ایران، اظهار کرد: مساله خانه سینما خار کوچکی بود که هم مانع حرکت سینما شد و هم مانعی برای مدیریت سینمایی بود. از این جهت، خوشحالم که آغاز مسئولیتم با روز ملی سینما مصادف شد و همین امر انگیزه‌ام را مضاعف کرد تا به اجماعی برای حل مساله برسیم، چرا که معتقدم حل مساله خانه سینما می‌تواند به مدیریت سینمایی هم کمک کند.


وی یادآور شد:همان‌طور که آقای دکتر روحانی در ایام انتخابات بیان کردند، دولت جدید با کمک اصناف مختلف قرار است کشور را اداره کند. کشور ما نظامی مبتنی بر مردم‌سالاری دینی است و همه کشورهای منطقه حسرت این آرامش، ثبات و اقتدار را می‌خورند اما تنها با مشارکت مردم می‌توان این اقتدار را حفظ کرد و طبیعتا نماد مشارکت مردم، انجمن‌ها، اصناف و گروه‌های سازمان یافته هستند.


ایوبی تأکید کرد: برای من بسیار راهگشا خواهد بود که از آغاز کارم، یک خانه سینمای قدرتمند وجود داشته باشد و بتواند بازوان اجرایی قدرتمندی برای ما باشد.


رییس سازمان سینمایی با تأکید بر اینکه خانه سینما می‌تواند مشاور خوبی برای مدیریت باشد، اظهار کرد: همان‌طور که همه می‌دانیم دولت باید تصدی‌گری‌اش را به مردم و بخش خصوصی واگذارکند، مخصوصا در عرصه فرهنگ و هنر که به طور طبیعی تولیدکنندگانش خارج از بخش مدیریت هستند. بازگشایی خانه سینما از این جهت می‌تواند بسیار مهم باشد که این مجموعه به عنوان یک مشاور خوب، اصناف مختلف را کنار هم جمع کرده و به مدیریت کمک می‌کند.


نبود اعتماد مقابل بین مدیریت و سینماگران چالش چند سال گذشته بود


حجت‌الله ایوبی در ادامه با اشاره به اینکه نبود اعتماد مقابل بین مدیریت و سینماگران یکی از چالش‌های سال‌های گذشته بوده است، گفت: اکنون این اعتماد دوباره در حال شکل‌گیری است و برای آنکه پایدار بماند باید مدیریت سینمایی کشور شفاف باشد. مطمئن باشید شما در این مدت شاهد مدیریتی شفاف خواهید بود.


وی ادامه داد: من معتقدم سینما سه پایه اصلی دارد که نظام و حاکمیت، سینماگران و مردم آن را تشکیل می‌دهند. اگر می‌خواهیم سینمای قدرتمند داشته باشیم باید اعتماد و همکاری را بین این سه پایه مهم ایجاد کنیم. طبیعتا مردم و نظام از سینما انتظاراتی دارند که باید مورد توجه قرار گیرد و در مقابل هم سینماگران انتظاراتی مانند شفافیت در مدیریت و امنیت شغلی و روانی دارند که قطعا مورد توجه مدیران خواهد بود.


دولت باید پای پروانه‌ صادرشده بایستد/ دعواهای کوچک همه را از کار انداخت


رییس سازمان سینمایی در ادامه با اشاره به چالش دیگر وزارت ارشاد درباره پشتیبانی از پروانه‌های صادرشده در مقابل نهادهای دیگر، خاطرنشان کرد: دولت باید پای سینما بایستد. طبیعتا در این راستا اگر می‌خواهد پروانه‌ای صادرکند باید با دقت باشد تا بتواند پس از آن از پروانه صادرشده حمایت کرده و پای آن بایستد، مطمئن باشید ما قطعا چنین خواهیم کرد.


وی سپس با اشاره به ورود بخش دولتی به فرایند فیلمسازی نیز اظهار کرد: به نظرم رابطه بین بخش خصوصی و دولتی یکی از چالش‌های ماست. دولت به دلیل داشتن قدرت، زور و پول می‌تواند به هر شکلی وارد سینما شود اما از نظر من این ورود باید به نوعی باشد که بخش خصوصی احساس کند دولت حامی اوست. معتقدم باید دست تهیه‌کنندگان خصوصی سینمای ایران را بوسید که سرمایه‌ اندک‌شان را برای تولید اندیشه و حفظ فرهنگ هزینه می‌کنند.


معاون وزیر ارشاد تأکید کرد: دولت نباید بازار عرضه و تقاضا را مختل کند. دولت حق ندارد با پرداخت‌های غیرکارشناسانه و غیردقیق بازار را مختل کند.


ایوبی در ادامه سخنانش با تأکید بر اینکه در سینمای ایران باید سبد متنوعی از انواع فیلم‌های سینمایی ساخته شود، یادآور شد: بر این باورم کشوری که فقط می‌خواهد فیلم درجه یک و فاخر تولید کند، مانند کشورهایی که فقط دنبال تولید فیلم تجاری هستند، ره به جایی نخواهد برد. ما باید در سینمایمان فیلم‌های مختلف برای سلایق مختلف داشته باشیم. معتقدم فیلم‌های گیشه‌ای هم به سینما خدمت می‌کنند چون اگر همین مقدار مخاطب اندک هم کاهش پیدا کند چیزی از سینمایی که در دنیا شهره است باقی نمی‌ماند.


وی در پایان این بخش از سخنانش تصریح کرد: به نظرم دولت باید به داد سالن‌های سینمای در حال فروپاشی برسد و همچنین مانند کشورهای دیگر سینمارو تربیت کند. متاسفانه دعواهای کوچک همه را از کار انداخت.


سیاسی شدن مساله‌ای فرهنگی مانند خانه سینما به دلیل بی‌تدبیری است


به گزارش ایسنا، حجت‌الله ایوبی در ادامه نشست رسانه‌یی که درباره موضوع خانه سینما و حواشی دو سه سال اخیر آن داشت، گفت: هنر یک حکومت این است که مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نگه دارد و نگذارد آن‌ها به مسائلی سیاسی تبدیل شوند. این خانه کوچک که امروز در آن نشسته‌اید مساله‌ی کوچکی بود که به تدریج خودش را به فضای سیاسی کشور تحمیل کرد تا جایی که کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه‌هایشان از آن صحبت می‌کردند.


وی ادامه داد: وقتی مساله‌ای فرهنگی، سیاسی می‌شود یعنی در آن بی‌تدبیری صورت گرفته و خوب مدیریت نشده است.




معاون وزیر ارشاد سپس با خطاب قرار دادن بخش دغدغه‌مند جامعه از فعالیت‌های خانه سینما و آنچه در گذشته در این باره مطرح شده بود،بیان کرد: باید به همه کسانی که دغدغه نظام،‌ دین و ارزش‌ها را دارند (که خود من هم قطعا از میان آن‌ها هستم) عرض کنم که مساله خانه سینما در دو سه سال اخیر، مساله ارزش‌ها و انقلاب نبود. مشکل به وجود آمده حاصل یک مساله صنفی بود اما متاسفانه گاهی با برخی ادله، این مساله صنفی را به مساله اساسی کشور تبدیل و جامعه را نگران کردیم.



وزارت ارشاد نمی‌تواند یک شخصیت حقوقی را منحل کند


ایوبی در ادامه با تأکید بر اینکه حکم ازسرگیری فعالیت خانه سینما از سوی وزیر ارشاد امضا شده است، گفت: خانه سینما منحل نشده بود بلکه تنها وزارت ارشاد دولت دهم حکم به تعطیلی آن داده بود. وقتی نهادی ثبت می‌شود، یک شخصیت حقوقی است که دیگر ارشاد نمی‌تواند آن را منحل کند اما طبق اختیاراتش می‌توانست توقف فعالیت‌های آن را اعلام و به عبارتی آن را تعطیل کند.


وی افزود: از امروز 21 شهریورماه، خانه سینما به حکم علی جنتی فعالیت‌های خود را از سرگرفته و ایشان با امضای این حکم آن را به رسمیت شناخت.


به تفاهم‌های قبلی پایبندیم


ایوبی در این بخش از سخنانش و پیش از آنکه خبرنگاران درباره توافق‌های قبلی درباره بازگشایی خانه سینما در زمان دولت قبل بپرسند، در این زمینه توضیح داد: ما قرار نیست کار خیلی جدیدی انجام دهیم. اصناف مختلف که با هم اختلاف‌نظرهایی داشتند قبلا به توافق‌های خوبی رسیده بودند.


وی با اشاره به این توافقات گفت: در این توافقات آمده بود تمام اصنافی که تشریفات قانونی فعالیت را طی نکرده‌اند باید مدارک‌شان را به وزارت ارشاد تحویل دهند و آن‌ها می‌توانند با در دست داشتن رسید تحویل این مدارک در مجمع عمومی شرکت کنند. تفاهم دوم هم درباره تشکیل مجمع عمومی به منظور تصویب اصلاحات لازم روی اساسنامه بود. در واقع در این مجمع اساسنامه اصلاحی که بهانه‌ای برای بستن خانه سینما شد، تصویب خواهد شد و به امضا خواهد رسید و هیأت مدیره جدید براساس آن انتخاب خواهند شد.


خبرنگاران از ایوبی چه پرسیدند؟


رییس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی از نشست رسانه‌یی خود که 21 شهریورماه، روز ملی سینما، در تالار «سیف‌الله داد» خانه سینما برگزار شد و به موضوع بازگشایی این نهاد صنفی اختصاص داشت، به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ گفت..


ملاک برگزاری مجمع عمومی، اساسنامه فعلی خانه سینماست


حجت‌الله ایوبی در پاسخ به پرسشی درباره صنف‌های ساخته‌شده در ماه‌های پایانی دولت دهم و همچنین شرکت آن‌ها در مجمع عمومی فوق‌العاده خانه سینما گفت: اصنافی که عضو خانه سینما هستند، می‌توانند در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت کنند. قرار است از روز شنبه با اصناف، هیأت مدیره خانه سینما و همچنین طرفین این موضوع جلسه بگذاریم تا نحوه برگزاری مجمع عمومی را مشخص کنیم، در هر صورت اطلاعات دقیق‌تری در این باره منتشر خواهد شد.


معاون وزیر ارشاد در عین حال با تأکید بر اینکه ملاک برگزاری مجمع عمومی، اساسنامه فعلی خانه سینماست، گفت: ملاک ما اساسنامه فعلی خانه سینماست و تا در مجمع عمومی، اساسنامه اصلاحی تصویب نشود نمی‌توانیم فراتر از اساسنامه فعلی عمل کنیم. در هر صورت قرار است یک یا سه ناظر از سوی وزارت ارشاد از ابتدای هفته آینده در خانه سینما مستقر شده و بر برگزاری مجمع عمومی نظارت داشته باشند. در هر صورت فصل‌الخطاب تمام حواشی، مجمع عمومی خواهد بود.


اصناف سینمایی،‌ دولتی نخواهند شد/ بودجه خانه سینما پرداخت می‌شود


وی سپس در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا بازگشایی خانه سینما توسط وزارت ارشاد موجب دولتی شدن اصناف نمی‌شود؟ گفت:‌ بنده در سازمان سینمایی، مجموعه وزارت ارشاد و همچنین دولت یازدهم به هیچ وجه بنا نداریم که اصناف دولتی شوند. باید توجه کرد که دولتی شدن با طی مراحل قانونی توسط صنف فرق بسیار زیادی دارد. صنوف تنها قرار است مراحل ثبت قانونی خود را طی کرده و صنف باقی بمانند.


رییس سازمان سینمایی همچنین درباره برقرار شدن بودجه خانه سینما که تا چهار سال قبل توسط وزارت ارشاد پرداخت می‌شد اظهار کرد: اگر دولتی تصمیم بگیرد خانه سینما را باز کند، طبیعتا فکر هزینه‌هایش را هم کرده است. در هر صورت بودجه و اعتبار مربوط به خانه سینما به روال گذشته توسط وزارت ارشاد پرداخت خواهد شد، البته آن‌ها می‌توانند خود نیز بودجه‌هایی را کسب کنند.


تنها یک نظام جمهوری اسلامی و یک خانه سینمای ایران خواهیم داشت


ایوبی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت «خانه سینمای ایرانیان» که توسط منتقدان هیأت مدیره خانه سینما و همچنین جامعه صنفی تهیه‌کنندگان ایجاد شده است، تصریح کرد: قبلا درباره خانه‌ی سینمای دیگر خیلی شفاف اعلام کردیم که یک نظام جمهوری اسلامی و یک خانه سینما داریم. اگر بخواهیم خانه سینمای 2 داشته باشیم پس چرا خانه سینمای 3 و 4 هم تأسیس نشود؟!


وی با تأکید بر اینکه این موضع را در جلسات مختلف به سمع و نظر سینماگران رسانده است، گفت: در جلسه با دوستان دلایلم درباره این موضوع را توضیح دادم. در هر صورت قرار است مجمع عمومی خانه سینما برگزار شود و یکی از سلیقه‌ها و یا تلفیقی از آن‌ها مدیریت این تشکل را بر عهده بگیرد. دیدیم برخی گروه‌های دیگر هم امروز در جمع ما حضور داشتند و آن‌ها هم خودشان را برای حضور در مجمع عمومی خانه سینما آماده می‌کنند.



از حضور اصناف در شوراهای مختلف استقبال می‌کنیم/ اعتراض ایوبی به بودجه 17 میلیاردی یک فیلم



در ابتدای این نشست تاکید شد که سؤال‌ها فقط درباره خانه ی سینما باشد اما در میانه جلسه سوال‌های دیگری پرسیده شد که حجت‌الله ایوبی مجبور شد به آنها پاسخ بدهد.


رییس سازمان سینمایی درباره بازگشت نمایندگان اصناف به شوراهای مختلفی مانند شورای پروانه ساخت، نمایش و همچنین شورای صنفی نمایش، عنوان کرد: ما حضور صنوف مختلف در شوراهای مربوط به وزارت ارشاد را ارج می‌نهیم، ضمن آنکه یکی از دلایل تسریع ما در بازگشایی خانه سینما، بهره بردن از این بازوان اجرایی قدرتمند بود.


ایوبی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره حمایت دولت یازدهم از سینما، گفت: با وضع فعلی گیشه سینماها، نباید انتظار داشت که دولت به سینما کمک نکند، اما ما در اینجا روی اولویت‌های کمک، کمی بحث داریم. معتقدیم اگر بودجه‌ای برای خرج کردن داشته باشیم باید درباره نحوه مصرف آن با سینماگران مشورت کنیم.


او در این زمینه با ذکر مثالی خاطرنشان کرد:‌ اینکه 17 میلیارد تومان بودجه به فیلمی که معلوم نیست نهایت آن چه می‌شود، بدهیم درست است یا بهتر بود با 10 میلیارد از این رقم کل سینماهایمان را دیجیتال می‌کردیم؟!


تشکیلات سازمان سینمایی و شورای عالی سینما را قبول دارم اما...



به گزارش ایسنا، در ادامه نشست حجت‌الله ایوبی با اهالی رسانه، او در پاسخ به پرسشی درباره آینده سازمان سینمایی و گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر تبدیل مجدد آن به معاونت سینمایی گفت: در اصل اینکه سینما به عنوان یک سازمان مدیریت شود، به نظرم کار درستی است. سازمان استقلال نسبی بیشتری نسبت به معاونت دارد اما سازمانی با 350 پست که علاوه بر کارمندان خود نهادهایی با ده‌ها پست وابسته دارد بسیار سنگین است.


او ادامه داد: من همیشه به مدیریت کوچک و چابک اعتقاد داشته‌ام و معتقدم که باید دالان‌ها و راهروها در سازمان سینمایی کمتر شود.


رییس سازمان سینمایی درباره شورای عالی سینما نیز خاطرنشان کرد:‌ ما با شورای عالی سینما نه تنها مخالفتی نداریم بلکه از این کار تقدیر می‌کنیم، چرا که می‌توان مسائل کلان مربوط به سینما را مستقیما به گوش رییس جمهور رساند.


به آینده خوش‌بین هستم/ خانه سینما دولتی نمی‌شود


معاون وزیر ارشاد همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا درباره‌ی اینکه برخی اختلافات در سینما ریشه‌یی است و با توجه به مذاکراتی که با گروه‌های مختلف داشتید، چه پیش‌بینی‌ای از شرایط دارید و امیدوار هستید مشکلات حل شود، پاسخ داد: درباره صنوف و مسائل حاشیه‌یی مربوط به آن‌ها باید بگویم همیشه اگر قانون محور باشد نیازی به مداخله دولت نیست. اگر صنوف ما، صنوف واقعی باشند و انتخابات‌هایشان هم درست باشد، هیچ اختلافی ایجاد نخواهد شد اما وقتی مدیریت هر عرصه‌ای به جایی که نباید، آن هم با جانبداری از یک سو ورود می‌کند، کارها خراب می‌شود.


او با تأکید بر اینکه خوش‌بین است تمامی اختلافات موجود با گفت‌وگو حل شود، تصریح کرد: معتقدم در گفت‌وگو و تعامل با هم مشکلات حل خواهد شد. من نیز همانطور که بارها مطرح کرده‌ام، آمادگی گفت‌وگو و شنیدن نظرات همه گروه‌ها را دارم تا در کنار یکدیگر مشکلات را با تفاهم حل کنیم.




رییس سازمان سینمایی در ادامه در پاسخ به پرسش مجدد یکی از خبرنگاران درباره احتمال حاکم شدن فضای دولتی بر مدیریت خانه سینما تأکید کرد:‌ کمک‌های حتا مالی دولت به صنوف و تشکل‌های مختلف اصلا به معنای دولتی کردن آن‌ها نیست. بسیاری از اصناف دنیا خیلی شفاف از دولت یارانه دریافت می‌کنند و این هیچ اشکالی ندارد. درباره خانه سینما هم موضوع بسیار شفاف خواهد بود و مطمئن باشید که این نهاد صنفی به هیچ وجه دولتی نخواهد شد.



گزارش‌گیری دستگاه‌های نظارتی از وضعیت سازمان‌ سینمایی و موسسات وابسته


ایوبی سپس در پاسخ به پرسشی درباره رصد وضعیت بودجه‌یی و قراردادهای مربوط به ماه‌های‌ آخر دولت دهم اظهار کرد: سه هفته قبل از آمدن من به مسئولیت جدید، دستگاه‌های نظارتی کشور با توجه به عرف موجود در سازمان سینمایی، بنیاد فارابی و... مستقر بوده و گزارش‌هایی را در این زمینه تهیه‌ کرده‌اند. به هر حال آن‌ها به مسائل رسیدگی خواهند کرد. البته من خیلی مایل نیستم که بخواهیم درباره بعضی موضوعات این‌چنینی صحبت کنم اما در هر صورت اگر لازم باشد، این گزارش‌ها قابل ارائه است.


ایوبی درباره محمد آفریده چه گفت؟



در بخش پایانی این نشست یکی از خبرنگاران با ضداسلامی خواندن سابقه رحمان سیفی‌آزاد و محمد آفریده، از رییس جدید سازمان سینمایی خواست تا رسما درباره شایعه‌های مربوط به حضور این دو نفر در وزارت ارشاد توضیح دهد.



حجت‌الله ایوبی نیز در پاسخ تأکید کرد: من در این چند هفته با خیلی از سینماگران و مدیران سابق و اسبق جلسه داشته و درباره پتانسیل‌ها و چالش‌های مدیریت بخش‌های مختلف سینما گفت‌وگو کرده‌ام. به همین دلیل تأکید می‌کنم هر کس که به اتاقم آمده و با من جلسه داشته، قرار نیست مسئولیت بگیرد، به خصوص درباره آقای آفریده که نه خودشان آمادگی پذیرش مسئولیت دارند و نه ما توافقی با ایشان کرده‌ایم.


معاون وزیر ارشاد با تأکید بر اینکه او هم دغدغه نظام و انقلاب را دارد، افزود: به عنوان کسی که سرباز نظام است و به عنوان یک مدیر کوچک فرهنگی باید به شما دوستان بگویم که ما در عرصه مدیریت فرهنگی آدم‌های زیادی نداریم که دغدغه‌ی ارزش‌ها و نظام را داشته باشند و در عین حال مدیر توانمندی نیز باشند.


او با تأکید بر اینکه این سخنانش هیچ ارتباطی به سیفی‌آزاد و آفریده ندارد، خاطرنشان کرد:‌ به هر حال در طول سی‌واندی سال نظام ما هزینه‌های گزافی برای تربیت مدیران جوان امروز و بچه‌های متدین و اهل جبهه و جنگ دیروز کرده است. حال اگر مدیری فیلمی ساخت که خیلی مورد قبول همه نبود، آیا باید او را از نظام مدیریت کشور که در آن کار یاد گرفته، طرد کرد؟!


ایوبی تصریح کرد: یادمان باشد شعار مقام معظم رهبری جذب حداکثری است و باید اینجا تأکید کنم که برای من، دست‌پاک بودن و امین بودن در کنار اعتقاد قلبی به نظام، انقلاب، رهبری و... دو شاخصه بسیار مهم در انتخاب یک مدیر است.


رییس جدید سازمان سینمایی در پایان پاسخ به این پرسش بار دیگر تأکید کرد: تا امروز برای پنج، شش مسئولیتی که باید مدیران‌شان تعیین شود، هیچ تصمیم‌گیری قطعی‌ نشده است. البته دوستان رسانه می‌توانند در این زمینه گمانه‌زنی کنند اما با توجه به اسامی که مطرح‌شده حداقل الان می‌توانم بسیاری از آن‌ها را تکذیب کنم.



خانم کوتان‌پیر را می‌شناسم و با ایشان کار نخواهم کرد


معاون وزیر ارشاد در پاسخ به پرسشی درباره اینکه «الیزابت کوتان‌پیر» وکیل ایرانی پرونده شکایت از «آرگو» چند هفته‌ای درصدد صحبت با وی بوده اما وقتی برای این منظور اختصاص داده نشده است، در سخنانی جالب توجه گفت:‌ ایشان یک وکیل فرانسوی هستند که متاسفانه من خیلی خوب می‌شناسم‌شان. با توجه به شناختم حتا اگر قرارداد کتبی هم با خانم کوتان‌پیر داشتیم، شاید به سمت فسخ آن پیش می‌رفتیم، چه برسد به اینکه ما قرارداد شفاهی با ایشان داریم و هر دفعه می‌آیند و گزارشی می‌دهند و پول می‌گیرند.


او در سخنان جالب‌تری درباره این گروه از وکیلان در اروپا خاطرنشان کرد: تعدادی وکیل در اروپا هستند که به وکلای شیطان معروف‌اند. این‌ها وکیل کسانی می‌شوند که به دلایلی هیچ‌کس حاضر نیست وکالت‌شان را قبول کند. واقعا فکر می‌کنم چنین وکیلی نه در حد و نه در شأن نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.


رییس سازمان سینمایی سپس با تأکید بر اینکه شکایت از فیلم بی‌ارزشی مانند «آرگو» فایده‌ای ندارد، گفت: اصلا فرض کنید یک دادگاه فرانسوی ساخت یک فیلم بسیار بی‌ارزش را محکوم کرد. حال دستاورد ما در این زمینه چیست؟ هیچ! ما فقط توصیه‌مان این است همه کسانی که این فیلم بی‌ارزش را مشاهده نکرده‌اند، آن را حتما ببینند.


حجت‌الله ایوبی در پایان این نشست با اعلام قطع همکاری با الیزابت کوتان‌پیر، گفت: دستگاه‌های نظارتی کشور اساسا با طرح این پرونده و شکایت مخالف بودند و این موضوع را به اطلاع مسئولان رسانده بودند. ما هم اولا که پولی برای پرداخت به خانم کوتان‌پیر نداریم و ثانیا اگر هم داشتیم، نمی‌دادیم.


رییس سازمان سینمایی به اهالی سینما چه گفت؟


حجت‌الله ایوبی در حاشیه مراسم بازگشایی خانه سینما پیش از آغاز نشست رسانه‌یی خود، روز سینما را به اهالی سینما تبریک گفت و ادامه داد: با تمام وجودم احساس شادی و شعف می‌کنم که این مهمان ناخوانده به سینما را با سخنان گرم و انرژی‌بخشتان پذیرا شده‌اید.


او افزود: مسئولیت فرهنگی بویژه در عرصه بسیار مهم سینما را فرصتی برای خدمت به اهالی نجیب،‌ فرهیخته و پرافتخار سینمای کشور می‌دانم و واقفم که زمان خیلی زود می‌گذرد. می‌دانم که به همه شما چه گذشته است. روزگار سخت، تنش‌ها و بحران‌هایی را داشته‌اید و امیدوارم این روزگار به پایان رسیده باشد.


معاون وزیر ارشاد با تأکید بر اینکه باید به آینده خوش‌بین باشیم، گفت: همه چیز برای رفتن به سوی فردا و آینده‌ای خوب فراهم است و حداقل برای ما به عنوان خادمان سینما بهانه‌ای وجود ندارد؛ مخصوصا وقتی شما سینماگران کنار هم باشید و به ما کمک کنید. اکنون که نگاه‌ها پرامید است، چرا خدمت نکنیم؟


ایوبی همچنین از صنوفی که برای پیشبرد سینما دست به دست هم دادند، تشکر و اظهار کرد: اکنون همه سلیقه‌ها و اصنافی که مانند حرفه‌های دیگر در میان آن‌ها اختلاف نظرهایی وجود دارد، برای همدلی و کنار گذاشتن مشکلات دست به دست هم داده و به من کمک کرده‌اند تا خانه سینما در این روز باشکوه بازگشایی شود، باید از همه آن‌ها تشکر کنم و بگویم از اینکه خانه سینما دوباره بازگشایی شد همه خوشحال هستیم. دولت،‌ ملت، نظام جمهوری اسلامی و تمام کسانی که دوست دارند ایران باشکوه باشد، امروز در این شادی ما و شما بدون تردید شریک خواهند بود.


رییس سازمان سینمایی در پایان صحبت‌هایش تأکید کرد: من با مشکلات شما اجمالا آشنا هستم و یقین دارم با همفکری و کمک شما در فضای اعتماد متقابل، می‌توانیم آن‌ها را پشت سر بگذاریم. ما ایرانی‌ها بلدیم که حتا فقرمان را هم با هم تقسیم کرده و به یکدیگر کمک کنیم. یادمان باشد که مشکل راه‌اندازی مجدد سینمای ایران فقط پول نیست که حتا گاهی مشکلش همان پولی است که درست توزیع نمی‌شود.


حجت‌الله ایوبی خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله در روزهای آتی راجع به چالش‌های حوزه سینما و مشکلات آن با یکدیگر صحبت می‌کنیم اما دوست دارم تأکید کنم که حضور بانشاط همه شما سینماگران زیر یک سقف بهترین هدیه برای مردم ایران است.


به گزارش ایسنا، ایوبی پس از پایان سخنانش، با تشویق بسیار زیاد حاضران روبه‌رو شد و در واکنش به این تشویق سرپا ایستاد. حاضران در سالن که متشکل از سینماگران و اصحاب رسانه بودند نیز در واکنش به احترام وی، تشویق‌های خود را به مدت چند دقیقه سرپا ادامه دادند.


رییس سازمان سینمایی به سینماگران گفت که در برنامه‌ای که برای روز سینما 22 شهریور ماه در باشگاه دیپلماتیک تالار «آبگینه» وزارت امور خارجه تدارک دیده شده است، فرصت بیشتری برای صحبت کردن خواهد بود.


حاشیه‌نگاری بر متن بازگشایی خانه سینما


نخستین نشست خبری حجت‌الله ایوبی که در سالن سیف‌الله داد خانه سینما برگزار ‌شد، با حواشی جالب توجهی روبه‌رو بود.


_ نکته قابل توجه برای اهالی رسانه و سینماگران این بود که ایوبی نخستین نشست رسانه‌یی خود را در «خانه سینما» که در دولت قبل درهای آن پلمپ شده بود، برگزار می‌کرد. برگزاری نشست توسط معاون سینمایی وزیر ارشاد در خانه سینما اقدامی بسیار کم‌سابقه در دولت‌های مختلف بوده است.


_ از ساعت 9:30 صبح پنج‌شنبه 21 شهریورماه (مصادف با روز ملی سینما) درهای ساختمان خانه سینما در خیابان سمنان باز بود. ساعت 10:30 صبح حجت‌الله ایوبی به همراه عزت‌الله انتظامی وارد خانه سینما و با تشویق سینماگران روبه‌رو شدند و پس از آن هم بلافاصله برای حضور در جلسه، سینماگران به سالن سیف‌الله داد رفتند.


_ هنگامی که سینماگران در حیاط ساختمان شماره 1 خانه سینما حضور داشتند، یکی از اعضاء، سنجاق‌ سینه‌ای منقش به آرم «خانه سینما» را بین آن‌ها پخش می‌کرد تا همگی با نصب این سنجاق روی سینه خود بازگشایی این نهاد صنفی را جشن بگیرند. او این سنجاق‌ها را به جمال شورجه و حبیب‌الله کاسه‌ساز نیز اعطا کرد که جمال شورجه بلافاصله آن را گرفت و در جیب خود گذاشت و تشکر کرد، کاسه‌ساز هم حاضر نشد سنجاق را روی سینه خود نصب کند و تأکید کرد که ان‌شاءالله بعدا این کار را می‌کند. همین امر باعث شد که او دقایقی را با پخش‌کننده این سنجاق‌ها به گفت‌وگو بایستد.


_ حبیب‌الله کاسه‌ساز رییس هیأت‌مدیره خانه سینمای ایرانیان که چند ماه قبل بین اصحاب رسانه به عنوان خانه سینمای 2 شناخته می‌شود، در میان صحبت‌های ایوبی درباره وضعیت خانه سینما و آینده آن سالن را ترک کرد.


_ عزت‌الله انتظامی نیز که همراه با ایوبی به سالن سیف‌الله داد آمده بود، پیش از آغاز سخنان وی به دلیل بیماری سالن را در میان تشویق حاضران ترک کرد.


_ مخاطب بخش اول سخنان ایوبی در سالن سیف‌الله داد سینماگران بودند. در این بخش بسیاری از چهره‌های شناخته‌شده سینما در سالن حضور داشته و در پایان سخنان ایوبی او را ایستاده تشویق کردند.


سپس مسئولان مربوطه از سینماگران درخواست کردند که برای آغاز نشست خبری رأس ساعت 11:30 سالن سیف‌الله داد را ترک کنند و اجازه دهند که خبرنگاران روی صندلی‌ها قرار بگیرند. در پی این درخواست، بسیاری از حاضران به خارج از سالن راهنمایی شدند اما پس از مدتی دوباره سینماگران به سالن آمدند.


اعضای هیأت‌مدیره خانه سینما، احمدرضا درویش، منوچهر محمدی، مازیار میری و... در نشست رسانه‌یی حجت‌الله ایوبی نیز حضور داشتند.


_ در بخشی از این نشست و در هنگامی که ایوبی درباره دلایل بستن خانه سینما در دولت قبل و دلایل بازگشایی آن در دولت جدید سخن می‌گفت، به نحوه پوشش خبری یکی از خبرگزاری‌ها که همزمان با نشست رسانه‌یی، جملات نشست را پیامک خبری می‌کرد، انتقاد کرد.


در میان سخنان ایوبی، رسول صادقی - مدیر جدید روابط‌عمومی سازمان سینمایی - از روی پیامکی با محتوای «ایوبی: وظیفه خانه سینما کار صنفی بوده نه سیاسی» خواند و ایوبی خطاب به حاضران گفت: « شما می‌توانید تایید کنید که من چنین جمله‌ای را نگفتم»


او البته در این نشست، بارها تاکید کرد که مشکل خانه سینما، مشکل صنفی بوده که با بی‌تدبیری به مساله‌ای سیاسی تبدیل شده است. همچنین بارها مساله خانه سینما را «بهانه» دانست و روی این کلمه تاکید کرد.


_ اگرچه قرار بود نخستین نشست خبری حجت‌الله ایوبی به موضوع بازگشایی خانه سینما اختصاص یابد، اما خبرنگاران از او درباره ساختار آتی سازمان سینمایی، مدیران بخش‌های مختلف و... پرسیدند و او به آنها پاسخ گفت.



بنا بر این گزارش، سینماگرانی چون بهمن فرمان‌آرا، رخشان بنی‌اعتماد، رضا میرکریمی، احمدرضا درویش، غلامرضا موسوی، منوچهر محمدی، کیومرث پوراحمد، تورج منصوری، گلاب آدینه، امین تارخ، محمدعلی سجادی، مهدی فخیم‌زاده، علیرضا داوودنژاد، فرشته طائرپور، گوهر خیراندیش، جهانگیر کوثری،مهتاب کرامتی، نورالدین زرین‌کلک، داریوش فرهنگ، آتیلا پسیانی،رضا کیانیان، داریوش اسدزاده،مازیار میری، عزیزالله حمیدنژاد، محسن امیریوسفی، سیامک شایقی، همایون اسعدیان، علیرضا خمسه، عزیز ساعتی، کامران ملکی، همایون ارشادی، محمدرضا مقدسیان، محسن خان‌جهانی، تورج منصوری، ناصر صفاریان، ابراهیم فروزش، منوچهر شاهسواری، رامبد جوان، سیدمحمود رضوی، بهروز شعیبی، آناهید آباد، امیرشهاب رضویان، سیدجمال ساداتیان، محسن علی‌اکبری، مسعود اطیابی، هوشنگ گلمکانی، رویا تیموریان، مسعود رایگان، محمدعلی طالبی و ... در خانه سینما حضور پیدا کردند.


هیات مدیره‌ و مدیرعامل خانه‌ سینما محمدمهدی عسگرپور، سیروس الوند، فرهاد توحیدی، ابراهیم مختاری، محمدرضا مویینی و... هم در این نشست حضور داشتند.


در دقایق ابتدای این گردهمایی پیش از آغاز نشست رسانه‌یی ایوبی، حبیب‌الله کاسه‌ساز و جمال شورجه حضور داشتند که پس از سپری شدن بخشی از برنامه، نشست را ترک کردند.


علیرضا رضاداد مشاور ارشد ایوبی، آرش امینی مدیر امور بین‌الملل سازمان سینمایی هم حجت‌الله ایوبی را همراهی می‌کردند.


رسول صادقی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی هم اجرای جلسه را برعهده داشت..


جعفر صانعی‌مقدم، سهیل جهان‌بیگلری، حبیب ‌ایل‌بیگی و محمد حیدری از دیگران حاضران بودند. این روزها اسامی این مدیران فرهنگی در گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه مدیریت بخش‌هایی از سازمان سینمایی را برعهده بگیرند، مطرح می‌شود.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 22/6/1392 - 19:45 - 0 تشکر 643929

رامبد جوان مردم را سوار تاکسی می‌کند



به گزارش خبرگزاری مهر، این میان برنامه در 15 قسمت با رویکرد آموزش استفاده بهینه از وسایل نقلیه و حمل و نقل عمومی به‌ویژه تاکسی با اجرای رامبد جوان تهیه و تولید شده است.



این میان برنامه طنز گروه تفریحات و سرگرمی شبکه تهران، آموزش اخلاق شهروندی در بخش حمل و نقل عمومی تاکسیرانی را هدف قرار داده و در پی ایجاد فضایی شاد و خانوادگی همراه با آموزش و تربیت است.



"سلام تاکسی" به زودی از شبکه تهران پخش می‌شود.



مهر

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 24/6/1392 - 18:40 - 0 تشکر 645374


آغاز تصویربرداری «معراجی‌ها»ی ده‌نمکی از اواخر شهریور





کارگردان سریال «معراجی‌ها» از کلید زدن سریالش در اواخر شهریور و به مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.



به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مسعود ده‌نمکی سریال 22 قسمتی «معراجی‌ها» را در تهران کلید خواهد زد.


ده‌نمکی اسامی بازیگران سریالش را این چنین اعلام کرد: مهرداد ضیائی و رضا رویگری در نقش استاد دانشگاه، نیما شاهرخ شاهی، کاوه خداشناس، محسن افشانی، امیر نوری، فریبا نادری و حدیثه تهرانی در نقش دانشجو، پورانداخت مهیمن در نقش مادر شهید، مهران رجبی در نقش پدرشهید، پندار اکبری و اصغر نقی‌زاده در نقش رزمنده.


سرپرست نویسندگان «معراجی‌ها» در ادامه با تکذیب خبر حضور آتیلا پسیانی در این سریال، گفت: به زودی با دو بازیگر دیگر نیز قرارداد بسته می‌شود و روز دوشنبه لیست کامل عوامل این سریال اعلام می‌شود.


در خلاصه داستان این سریال آمده است: قرار است تعدادی از شهدای گمنام تفحص شده در یکی از دانشگاه‌ها دفن شوند. اما گروهی از دانشجویان با تحریک استاد گنجی اقدام به آشوب و جنجال در دانشگاه می‌کنند که آغاز قصه‌ای می‌شود که گروه دانشجویان مجبور به سفری ناخواسته می‌شوند.


فیلمنامه سریال «معراجی‌ها» توسط یک گروه نویسندگی به سرپرستی مسعود ده‌نمکی نوشته شده و مضمونی اجتماعی با زیرلایه‌های دفاع مقدسی دارد.


سریال «معراجی‌ها» به تهیه‌کنندگی محمود رضوی و به سفارش گروه مجموعه‌های تلویزیونی شبکه یک تولید می‌شود.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 24/6/1392 - 18:40 - 0 تشکر 645376

ساخت موسیقی "چ" به پایان رسید/ مروری بر یادداشت حاتمی‌کیا




فردین خلعتبری آهنگساز "چ" به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا از پایان آهنگسازی این فیلم سینمایی در هفته گذشته خبر داد و گفت: آهنگسازی فیلم سینمایی "چ" هفته گذشته به پایان رسید و پس از نظر نهایی ابراهیم حاتمی‌کیا و رضایت وی، وارد مرحله میکس شدیم.


وی درباره حال و هوای موسیقی این فیلم متذکر شد: این تصور وجود دارد که چون فیلم در کردستان فیلمبرداری شده است، حال و هوای موسیقی این منطقه در موسیقی فیلم و ملودی‌های آن وجود دارد اما به هیچ عنوان چنین نیست.


آهنگساز موسیقی فیلم "چ" در پایان گفت: ضبط موسیقی فیلم "چ" به عهده گروه موسیقی کر فیلارمونیک ایرانیان بود. موسیقی این فیلم از  9 قطعه کرال تشکیل شده است.


فیلم سینمایی "چ" 48 ساعت از زندگی شهید چمران را در جریان عملیاتی در پاوه به تصویر می‎کشد. مریلا زارعی، بابک حمیدیان و فریبرز عرب‌نیا از جمله بازیگران اصلی کار هستند.


چندی پیش ابراهیم حاتمی‌کیا یادداشتی را در سایت فیلمش و درباره این اثر سینمایی منتشر کرد که خواندن آن خالی از لطف نیست.

"یا لطیف

این روزها آخرین پلانهای فیلم شهید چمران در شهر پاوه را فیلمبرداری می کنیم. سی و سه سال از آن واقعه گذشته و ما روزی دوباره وارد این شهر شدیم که از نظر ماه قمری در همان ایام ماه مبارک رمضان است.

سی و سه سال پیش شهید چمران و فلاحی با زبان روزه وارد این شهر شدند و درست در شبهای لیالی قدر این حماسه خلق شد.

نزدیک چهل روز است که در این شهر پاوه هستم و در این چله با مردمی هم نفس شدم که بسیار از باورم دور بود.

شهادت می دهم که مردم پاوه و خانقاه و دریسان و نسمه و … را مردمی بسیار مهربان، صبور و به معنای واقعی مظلوم دیدم. شهادت می دهم که در طول تجربه فیلمسازی تا به این حد مردم را صبور و باوقار و والانظر ندیده بودم.

می دانم و می دانند که بهر حال حاتمی کیا کارگردان مرکزنشین است. او آمده از واقعه ای بگوید که می تواند با درک و احساس این مردم زجر کشیده فاصله داشته باشد، ولی صبورانه تحملم کردند.

روزی که استاندار محترم کرمانشاه آقای مهندس هاشمی در نشستی گفتند که همه دستگاههای رسمی را فراخوان خواهند داد که در جلسه ای برای کمک به این فیلم چمران توانایی هایشان را ارائه کنند، به باور تجربه های قبلی جدی نگرفتم و آنرا یک پروتکل نمایشی دانستم، ولی با چشم و روح خود دیدم که عملی شد و من در پشت میزی بلند با همه مسئولین بلندپایه کرمانشاه و علی الخصوص فرمانداری پاوه روبرو شدم. نمی دانم تا چه این حد کمک شد. این حوزه کاری من نیست، ولی خدا کند برای بقیه همکارانم این تجربه شیرین تکرار شود. این حس که به فیلمساز کشورشان احترام می گذارند بقدری غرور انگیز و شیرین بود که همچنان کامم از آن روز شیرین مانده است.

روزهای پایانی ماه مبارک است. خدایا قسم به این ماه عزیز، نتیجه این فیلم چمران آنی باشد که من شرمنده این محبت ها و شهدای مظلوم پاوه نباشم.

الهی آمین

حاتمی کیا"


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.