• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2913)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:45 -0 تشکر 606819
مسابقه: علی اکبر ولایتی




نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای علی اکبر ولایتی


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای
علی اکبر ولایتی را درج نمایید.




سه شنبه 14/3/1392 - 11:51 - 0 تشکر 608650

نماینده مردم آستارا در گفت‌وگو با فارس:

 ولایتی شایسته‌ترین کاندیدا برای ریاست جمهوری است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره گزینه اصلح در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو گفت: ولایتی شایسته‌ترین کاندیدا برای انتخابات ریاست جمهوری است.

خبرگزاری فارس: ولایتی شایسته‌ترین کاندیدا برای ریاست جمهوری است

صفر نعیمی رز نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر خلق حماسه سیاسی ،لازمه تحقق این حماسه چیست، اظهار داشت: انتخابات 24خرداد بدون تردید یک حماسه ملی است و در این حماسه نیز یک چهره ملی و بین المللی وارد پاستور خواهد شد.

 وی در ادامه تاکید کرد: برای برون رفت از مشکلات کنونی، نیازمند شخصی هستیم که بتواند رابطه ما را با دنیا تنظیم و یا بازسازی کند.

 وی در پاسخ به این سوال که نظر شما در باره کاندیدای اصلح انتخابات ریاست جمهوری یازدهم چیست، گفت: ولایتی شایسته ریاست جمهوری است.

سه شنبه 14/3/1392 - 12:28 - 0 تشکر 608684

رئیس ستاد ولایتی در استان زنجان:

 ستاد انتخاباتی ولایتی در زنجان همایش رای اولی‌ها را برگزار می‌کند

خبرگزاری فارس: ستاد انتخاباتی ولایتی در زنجان همایش رای اولی‌ها را برگزار می‌کند

رئیس ستاد انتخاباتی ولایتی در استان زنجان گفت: همایش رای اولی‌ها در زنجان از برنامه‌های تدوین شده در ستاد ولایتی است که در انتهای این هفته برگزار می‌شود.

داریوش طاهری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان از برگزاری همایشی در روز پنجشنبه پیش رو خبر داد و افزود: این همایش با حضور یکی از شخصیت‌های ملی ـ مذهبی کشور در زنجان برگزار می‌شود.

رئیس ستاد ولایتی در استان زنجان برگزاری نشست تبیین اندیشه‌های اقتصادی ولایتی را از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده توسط ستاد ولایتی اعلام کرد و گفت: این نشست روز چهارشنبه در شهرستان خرم‌دره برگزار می‌شود.

وی برگزاری نشست با حضور فرهنگیان را از دیگر برنامه‌های ستاد ولایتی عنوان و اضافه کرد: این نشست در شهرستان خدابنده برگزار می‌شود.

طاهری از برگزاری همایش در شهرستان طارم خبر داد و گفت: این نشست با حضور نخبگان، فعالان سیاسی ـ مذهبی و با حضور یکی از اعضای ستاد مرکزی شهرستان طارم برگزار می‌شود.همایش رای اولی‌ها در زنجان از دیگر برنامه‌های تدوین شده در ستاد ولایتی است که در انتهای هفته برگزار می‌شود.

رئیس ستاد ولایتی در استان زنجان از برگزاری نشستی با حضور طلاب و روحانیون استان خبر داد و افزود: این نشست با حضور یکی از اعضای حوزه علمیه زنجان برگزار می‌شود.

وی به پر رنگ شدن برنامه‌های ستاد ولایتی در هفته آینده اشاره و تصریح کرد: در هفته آینده نشست‌هایی برای صنوف مختلف توسط ستاد ولایتی برگزار می‌شود.


سه شنبه 14/3/1392 - 12:34 - 0 تشکر 608697


رئیس کمیته فضای مجازی ستاد ولایتی منصوب شد

با حکم علی‌اکبر ولایتی، رئیس کمیته فضای مجازی این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم منصوب شد.

خبرگزاری فارس: رئیس کمیته فضای مجازی ستاد ولایتی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری فارس علی قدمیاری از سوی علی اکبر ولایتی به ریاست کمیته فضای مجازی ستاد انتخاباتی ایشان منصوب شد.

متن حکم ولایتی به شرح زیر است:

با عنایت به سوابق و تجربیات ارزنده شما به موجب این حکم به عنوان رئیس کمیته فضای مجازی اینجانب منصوب می گردید تا بر اساس قوانین و مقررات جمهوری اسلامی به ویژه در چارچوب قوانین و آیین نامه های اجرایی انتخابات و همچنین برنامه‌های ابلاغی با به کارگیری تمامی ظرفیت های قانونی موجود انجام و ظیفه فرمایید.

علی اکبر ولایتی

سه شنبه 14/3/1392 - 12:36 - 0 تشکر 608703

رئیس شورای راهبردی ستاد انتخابات ولایتی در ایلام:

 ولایتی برای رفع مشکلات معیشتی مردم برنامه دارد

خبرگزاری فارس: ولایتی برای رفع مشکلات معیشتی مردم برنامه دارد

رئیس شورای راهبردی ستاد انتخابات ولایتی در استان ایلام گفت: ولایتی برای رفع مشکلات معیشتی مردم برنامه دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، مهدی کوثری ظهر امروز در همایش بزرگ حامیان ولایتی در ایلام اظهار داشت: در حال حاضر مشکلات معیشتی مهمترین دغدغه مردم بوده که ولایتی برای رفع این دغدغه اساسی برنامه دارد.

وی ادامه داد: افزون بر این موانع و مشکلات حوزه دیپلماسی را به خوبی شناخته و در این راستا نیز برنامه‌ریزی کرده است.

این فعال سیاسی اضافه کرد: مردم استان ایلام امروز در این مکان مقدس ( مسجد حضرت زینب (س) ) گرد هم آمده تا حمایت خود را از ولایتی اعلام کنند.

کوثری تصریح کرد: ولایتی بودن ولایتی یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های وی بوده که مردم استان ایلام به این مهم اذعان دارند.

رئیس شورای راهبردی ستاد انتخابات ولایتی در استان ایلام گفت: مردم ولایی و یک‌دست شیعه استان ایلام قطعا در انتخاب ولایتی برای انتخابات ریاست جمهوری کوچکترین تردیدی ندارند.

وی ادامه داد: انتخاب ولایتی یعنی رفع همه مشکلات و کاستی‌های موجود که باید این مهم به سمع همگان برسد.


سه شنبه 14/3/1392 - 14:24 - 0 تشکر 608741

اولویت های اقتصادی ولایتی برای رییس جمهوری شدن/ تنفس شش ماهه به صنعت با چاشنی جاده ابریشم


خبر انلاین:


اقتصاد > اقتصاد کلان - اظهار نظر هایی که علی اکبر ولایتی، نامزد یازدهمین دوره ریاست جمهوری در رابطه با « اقتصاد » مطرح کرده است.

محمد هیراد حاتمی: 


علی‌اکبر ولایتی، وزیر اسبق امور خارجه و عضو ائتلاف پیشرفت با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات ریاست ‌جمهوری آینده ثبت‌نام کرد و با مهر « تایید صلاحیت » شورای نگهبان در ترکیب نهایی کاندیداهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری حضور پیدا کرد. ولایتی عضو ائتلاف سه گانه اصولگرایان پیش تر هم سابقه ثبت نام در انتخابات را داشته است اما به گفته خودش در انتخابات سال 84 به توصیه حاج‌آقا مجتبی تهرانی به نفع آیت‌الله هاشمی رفسنجانی کناره‌گیری کرد. او در شرایطی قدم به میدان یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گذاشته است که به زعم بسیاری از کارشناسان با بهره گیری از تجربیات دیپلماتیک خود می تواند شرایط روابط خارجی را به سویی ببرد که اقتصاد از رکود خارج شود. چرا که حجم زیادی از پول های ایران در کشور های خارجی است و به چرخه اقتصادی کشور وارد نشده است. از سوی دیگر روابط تجاری نیز زیر سایه عدم تعامل با کشور های جهانی قرار گرفته است. ولایتی هم با ارائه طرح برنامه اقتصاد 100 روزه، وعده مهار تورم را در 100 روز داده است. وی مساله روابط خارجی و موضوع اقتصاد داخلی را در ارتباط تنگاتنگ با هم می داند و علاج مشکلات اقتصادی ما را یکی تقویت تولید و دیگری واگذار کردن امر تولید به مردم معرفی کرده است. او در نظر دارد برنامه ای در جهت به کار انداختن صنایع تعطیل و نیمه تعطیل با حل مشکلات عمده ای که رو بروی صاحب صنایع است به کار گیرد.
بر اساس گفته های ولایتی دیپلماسی و سیاست باید در خدمت اقتصاد باشد. او در رابطه با جزییات این موضوع می گوید: « در واقع باید به این نکته توجه داشت که یکی از وظایف حکومت ها، اداره کشور به گونه‌ای است که مردم در رفاه نسبی و آرامش زندگی کنند. بنابراین هر آنچه که در رابطه با آن صحبت می‌شود، از جمله سیاست باید رفاه نسبی و آرامش مردم را تامین کند و راه دستیابی به این هدف هم تا حدودی از مسیر اقتصاد می‌گذرد. این به این معنا است که باید با تکیه بر قدرت و امکانات کشور، در سایه اصلاح ساختارهای مدیریتی و فراهم سازی زیرساختهای توسعه و دیپلماسی داخلی و خارجی، در جهت کاهش تنش‌های بین‌المللی و بهبود روابط در چارچوب مبانی و ارکان سیاست خارجی که حضرت امام (ره) پایه گذاری نموده و توسط مقام معظم رهبری تداوم و تکامل یافته است، بستری آرام و مطمئن را برای رشد، توسعه و پیشرفت اقتصادی و اجتماعی منجر به آرامش و رفاه عمومی فراهم کنیم. »
او در گفت و گوی ویژه خبری طرح ویژه اقتصادی خود را برای نخستین بار رونمایی کرد و براساس آن قرار است تا از ظرفیت های « جاده ابریشم »در اقتصاد ایران استفاده شود. او در جزییات طرح جاده ابریشم گفت: « کار دیگری که باید عرض کنم می تواند به اقتصاد ما کمک کند موضوع احیای جاده ابریشم است. ایران به لحاظ موقعیت جغرافیای سیاسی یک موقعیت ممتازی دارد که در دنیا بی نظیر است می تواند در حمل و نقل ، محل ترانزیت کالا قرار بگیرد از آسیای جنوبی و آسیای جنوب شرقی به اروپا یک، دو کشور ما می تواند گاز به همسایگانی که گاز ندارند صادر کنند؛ از همسایگانی که گاز دارند گاز وارد کنند. شما نگاه کنید یک کشوری مثل افغانستان در شمال آن گاز است. در مناطق شمالی افغانستان مزار شریف و آن نواحی، تقریبا یک میدان است. ما در سرخس خودمان داریم در مرو ترکمنستان داریم و در شمال افغانستان داریم. در زمانی که شوروی ها، افغانستان را اشغال کرده بودند اینها را به نتیجه رساندند و لوله گاز افغانستان را وصل کردند به لوله سراسری شوروی؛ اگر ما یک حلقه ای از لوله گاز دور تا دور کشور داشته باشیم به پاکستان گاز می دهیم از افغانستان هم گاز می گیریم از ترکمنستان هم گاز می گیریم و به ترکیه گاز صادر می کنیم از آذربایجان گاز می گیریم به نخجوان و ارمنستان گاز می دهیم. عراق محتاج گاز ما است. به عراق گاز می دهیم بنابراین اگر یک حلقه گاز درست کنیم از همین ترانزیت گاز شما نگاه کنید ببینید چه مقدار نصیب ما می شود در حال حاضر قزاقستان در روز صد و بیست هزار بشکه از طریق ما سوآپ نفت می کند. »


آنچه در جدول زیر جمع آوری شده نظراتی است که علی اکبر ولایتی در حوزه های مختلف اقتصادی مطرح کرده است.


                            شاخص اقتصادی



                      دیدگاه مطرح شده






                                       تدابیر ارزی




تحریم‌ها یکی از دلایل افزایش قیمت ارز است که با داشتن ذخایر مناسب ارزی می‌توان این مساله را تا اندازه قابل توجهی کم‌اثر کرد. ریشه اصلی افزایش قیمت ارز را می‌بایست در ضعف مدیریت پولی و بانکی کشور و همچنین نگاه به ارز به عنوان یکی از منابع جبران کسری بودجه جستجو کرد.








                     سند چشم انداز



هر دولتی که بر سر کار بیاید تبیعت از چشم‌انداز 20 ساله اجتناب‌ناپذیر است. این سند چشم‌انداز چهار برنامه 5 ساله دارد که دولت‌ها موظفند آن را اجرا کنند. دولت‌ها نمی‌توانند این سند چشم‌انداز را که مسیر برنامه 5 ساله است را نادیده بگیرند و در برنامه‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت خود ابتدا باید اقتصاد و روابط خارجی را بازسازی کنند. این دو حوزه جزو اساسی‌ترین کارها است چون هم سیاست خارجی و هم اقتصاد دچار مشکل هستند.






                            بیکاری



موضوع اشتغال را نمی‌توان صرف نظر از دیگر سیاستهای کلان اقتصادی و به طور مجزا مورد بررسی قرار داد. اشتغال معلول و محصول دیگر عوامل اقتصادی از جمله ارزان سازی و ساماندهی فضای کسب و کار است. به این معنا که اگر کشوری یک اقتصاد پررونق و رقابتی داشته باشد که در آن، عوامل اقتصادی مثل تولید، عرضه و تقاضا، قوانین درست کار و تامین اجتماعی، بازار سرمایه، حتی عواملی همچون نرخ سود بانکی یا نرخ ارز، به سامان بوده و هر یک مسیر درست خود را طی کرده باشد، اشتغال به عنوان محصول یک اقتصاد پویا و سالم نمود پیدا خواهد کرد.




                  سرمایه گذاری خارجی



ایجاد اعتماد بین دولت و ملت در دولت جدید باید اتخاذ شود؛ ایرانیان خارج از کشور که به کار تجارت و هر کار دیگری مشغول هستند اگر ارز و دلاری به دست آوردند به آنها اطمینان می‌دهیم که سرمایه آنها محفوظ است و اگر سودی به دست آوردند از آن استفاده و به خارج از کشور منتقل کنند و اگر چنین اعتمادی به وجود آید، هر ایرانی ترجیح می‌دهد پولش را در کشور خود خرج کند تا در خارج از کشور.





                        هدفمندی یارانه ها



در شرایط فعلی پرداخت یارانه نقدی کمترین کمکی است که دولت می‌تواند برای جبران بخشی از هزینه تحمیلی ناشی از اجرای ناقص این طرح به مردم پرداخت کند. در واقع اجرای این سیاست نباید موجب شود که با نگاه یکسویه دولت در واقعی کردن قیمت های حامل های انرژی که در انحصار کامل دولت می باشد، و عدم اصلاح قوانین و مقرراتی که می تواند به عنوان راه های کاهش فشار بر مردم باشد، و یا عدم کنترل و نظارت در بازار کالاهای مورد نیاز مردم مثل خودرو، دارو و هزینه‌های درمان، در عمل مردم به دلیل ناکارآمدی ساختار های اقتصادی بیش از یارانه ای که به صورت نقدی دریافت می کنند، هزینه نمایند و لذا نباید طوری شود که مردم به دولت یارانه دهند.






                 خصوصی سازی و اقتصاد تولید محور




دولت باید دست از تصدی‌گری بردارد و آن را به مردم واگذار کند. در این صورت می‌توان اقتصاد تولید‌محور داشت. اقتصاد باید از حالت توزیعی به تولیدی برسد و بر این اساس است که می‌توان اقتصاد مقاومتی تشکیل داد و اقتصاد بدون نفت را پیگیری کرد. تولید باید در دست مردم رشد کند و بتواند به مقاصد نهایی تعریف شده در برنامه‌های 5 ساله به ویژه 5 ساله اخیر که از تصویب مجلس گذشته برسد. بخشی از این مشکلات اقتصادی و تورم به تحریم‌ها بر می‌گردد اما بخش عمده آن مربوط به تدابیر غیر صحیحی است که اتخاذ شده که در دولت آینده این کار سرعت می‌گیرد، یعنی اقتصاد تولید‌محور و مردمی کردن آن در دستور کار بنده خواهد بود.







               اقتصاد بدون نفت، اقتصاد مقاومتی



اقتصاد مقاومتی و اقتصاد بدون نفت را می شود ایجاد کرد. دو اصل مهم وجود دارد که این دو تا اصل را اگر توجه کنیم می شود یک اقتصاد تولید محور را ما سامان دهیم؛ یک حمایت از تولید، دو مردمی کردن تولید. بر اساس اصل چهل و چهار که توسط مقام معظم رهبری سیاست هایش ابلاغ شده و قانون آن در مجلس تصویب شده آن طور که باید اجرا نمی شود؛ یعنی کارگاه ها و کارخانه ها باید به مردم واگذار شود.  اساس این نوع واگذاری هم در تشخیص مصلحت نظام، ما تصویب کردیم. این قانون اصل چهل و چهار ابلاغ شده و متاسفانه آن طور که باید اجرا نمی شود. اگر این دو اصلی که عرض کردم انجام شود حتما در بلند مدت و در میان مدت و بلند مدت ، ما می توانیم شاهد رشد تولید باشیم.








              اصلاح گمرگ و فعالیت نظام بانکی



مقدار زیادی از محصولاتی که مورد نیاز مردم هست - به خصوص داروها-  در گمرکا هست؛ به دلیل اختلافی که بین افراد وارد کننده و بانک ها به وجود آمده است. بانک ها بر اساس نرخ مثلاً هزار و دویست و خورده ای تومان هر دلار آمدند ال سی باز کردند برای یک کسی که داوطلب وارد کردن کالا هست حالا که کالا وارد شده بانک می گوید که آن روزی که تو درخواست کردی و ال سی باز کردی دلار قیمتش این قیمت بود، حالا شده مثلاً سه برابر و بانک مرکزی به ما به همان قیمت جدید این دلار را می دهد و تو باید اضافه بدهی؛ دو برابر آن چیزی که قبلاً دادی و این طرف می بیند که جنسش را از قبل اصلاً پیش فروش کرده به قیمت همان دلار هزار و دویست و شصت تومان چه جوری ببینید اعتماد بین مردم و وارد کنندگان کالا و تولید کنندگان و بانک ها و دولت خدشه دار شده و اصلاً می شود این کار را ندیده گرفت که یک کنترلی ، یک رابطه درستی بین بانک مرکزی و بانک های خصوصی یا غیر خصوصی ایجاد بشود که هر آنچه که بانک مرکزی ضمانت کرده بانک پرداخت بکنه و بانک هم بتواند اسناد آن فرد وارد کننده را صادر بکنه که این همه جنس در گمرک نماند.







بخش تولید



کار دیگری که می شود انجام داد یک تنفس شش ماهه به صنایعی که یا خوابیده یا کمتر از حد موجود تولید می کند است. یعنی مثلاً تولید بعضی از کارخانه ها به زیر پنجاه درصد رسیده، بعضی از کارخانه ها تعطیل شده، اگر یک معافیت مالیاتی شش ماهه به اینها بدهید و یک فرصت تنفسی به اینها بدهید که پرداخت های خودشان را شش ماه به تعویق بیاندازند و دولت با گذراندن یک لایحه دو فوریتی از مجلس این اعتبار را تامین بکند که مردم خیالشان یعنی تولید کنندگان به خصوص کارگاههای کوچک و متوسط اینها مطمئن بشوند که یک چنین فرصتی به آنها داده شده مشروط به اینکه کار تولیدی شان را از سر بگیرند. نمی شود با یک کارگاه تولیدی نشست تفاهم کرد که چه طور می شود شما سی درصد تولیدتان را بیارید بالا آنها این کار را می کنند در صورتی که شما به آنها مجال بدهید بعد از فروش محصولاتشان هم بازار از کالا انباشته می شود و هم با فروش محصولاتش می تواند یک رشدی بکند و کارگرانی که به واسطه تعطیل شدن کارخانه و پایین آمدن میزان کار و محصولات بیکار شده بودند به کار برگردند.






بازسازی اعتماد بین دولت و مردم برای بازگشت رونق به اقتصاد



اولین کاری که می شود انجام داد بازسازی اعتماد بین دولت و مردم هست. مردم ما بخشنامه های متعدد از بانک مرکزی دریافت می کنند که هر روز بابت قیمت ارز یک مطلبی بیان می کند و این در بین مردم متداول شده می گویند هرگاه بانک مرکزی راجع به قیمت مثلاً ارز یا سکه حرفی زد شما باید مثلا عکسش را عمل کنید. این خیلی بد است که اعتماد بین مسئولین دولتی و مردم این طور خدشه دار بشود. بازگرداندن اعتماد بین دولت و مردم کار طول کشنده ای نیست اگر در همین ابتدا دولت اعلام بکند یعنی دولتی که ما تشکیل می دهیم اعلام بکنیم که ما هر آنچه که قول می دهیم به آن عمل می کنیم و اصلاً به قانون عمل می کنیم یکی از علل بی اعتمادی مردم این است که ملاحظه می کنند که قانون اجرا نمی شود و ما اگر اعتماد بین دولت و مردم را با اجرای قانون و با بازگرداندن اعتماد به آحاد ملت بتوانیم جلب بکنیم عملاً کار به جایی می رسد که آنهایی که اعتماد خودشان را از دست داده بودند دو مرتبه پیدا کنند.





تورم و گرانی



تورم بالا در اقتصاد ایران یک مشکل ساختاری است که در همه دولت‌ها با درجات مختلف وجود داشته است. برای حل هر معضل و مشکلی ابتدا باید به سراغ دلایل و ریشه‌های آن رفت. ولی واضح است برای کاهش تورم، باید با برنامه ریزی هدف دار در بخش تولید نسبت به روان سازی و سرعت بخشی بخش های تولیدی اعم از صنعتی، کشاورزی و خدماتی و همچنین توسعه فضای کسب و کار که از بهترین راهها برای کاهش تورم است، اقدام نمائیم. البته در برهه‌های زمانی، عوامل متفاوتی در ایجاد تورم تاثیر داشته اند.


سه شنبه 14/3/1392 - 19:24 - 0 تشکر 608781

در کرمانشاه

نخستین همایش حامیان ولایتی برگزار می‌شود

نخستین همایش حامیان علی‌اکبر ولایتی، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در کرمانشاه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، نخستین همایش حامیان علی‌اکبر ولایتی، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در کرمانشاه برگزار می‌شود. این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی انجام می‌پذیرد.


همایش مذکور فردا چهارشنبه 15 خردادماه جاری در مسجد الغدیر شهر کرمانشاه واقع در چهارراه بسیج این شهر رأس ساعت 17 برگزار می‌شود.

سه شنبه 14/3/1392 - 19:31 - 0 تشکر 608797

سخنگوی ستاد تبلیغاتی ولایتی در چهارمحال و بختیاری:

 تفکر ولایتی تفکر کارگزارانی نیست


خبرگزاری فارس: تفکر ولایتی تفکر کارگزارانی نیست

سخنگوی ستاد تبلیغاتی ولایتی در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تفکر ولایتی، تفکر کارگزارانی نیست، گفت: تفکر دکتر ولایتی تفکر اصولگرایی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، فرهاد رئیسی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ستادهای تبلیغاتی دکتر ولایتی در این استان فعال است و برنامه‌های تبلیغاتی از سوی این ستادها در سراسر استان اجرا می‎شود.

وی افزود: 23 کمیته در قالب ستاد مرکزی فعال شده‌اند و امور تبلیغی خود را در استان پیگیری می‌کنند.

رئیسی از اعلام حمایت بسیاری از تشکل‎های سیاسی این استان از ولایتی خبر داد و گفت: تاکنون حزب موتلفه اسلامی، جامعه اسلامی مهندسان، جبهه پیروان امام و رهبری، جامعه زینب و تعداد دیگری از تشکل‎ها حمایت خود را از دکتر ولایتی اعلام کرده‎اند.

سخنگوی ستاد تبلیغاتی ولایتی در چهارمحال وبختیاری از سفر ولایتی به این استان خبر داد و گفت: شهرکرد روز شنبه همزمان با 18 خرداد میزبان دکتر ولایتی است.

رئیسی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های تبلیغاتی ستاد ولایتی در استان، اظهار کرد: اخلاق‌محوری، برنامه‌مداری و تبیین برنامه‌ها و کارنامه دکتر ولایتی از مهمترین ویژگی‌های فعالیت‌های انتخاباتی این ستاد است.

وی ادامه داد: تلاش ما بر این است تا با عملکرد ستادی خود اعتماد مردم را به بدنه دولت تقویت و زمینه را برای تحقق حماسه سیاسی فراهم کنیم.

رئیسی در ادامه با اشاره به کناره‌گیری دکتر ولایتی به نفع هاشمی در انتخابات سال 84، تصریح کرد: این موضوع کاملا صحت دارد اما این کناره‌گیری به درخواست آقا مجتبی تهرانی بوده و دلیل دیگری نداشته است.

وی با بیان اینکه تفکر ولایتی، تفکر کارگزارانی نیست، خاطرنشان کرد: تفکر دکتر ولایتی تفکر اصولگرایی است و روش فکری و منش مقام معظم رهبری ملاک وی عمل و گفتار وی است.


چهارشنبه 15/3/1392 - 18:47 - 0 تشکر 608994

متن سخنان ولایتی در مناظره فرهنگی و پاسخ كاندیداها

علی اکبر ولایتی به عنوان اولین نامزد ریاست جمهوری به تشریح برنامه ها و رویکردهای اجتماعی و فرهنگی خود پرداخت.

به گزارش واحد مرکزی خبر ،‌ در ادامه این مناظره و بر اساس قرعه، آقای ولایتی برای ارایه دیدگاههای فرهنگی و اجتماعی خود پشت تریبون قرار گرفت.
آقای ولایتی با سلام به ملت ایران و همچنین تسلیت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) و رحلت امام خمینی (ره) و با یادآوری سالگرد واقعه 15 خرداد و نیز تبریک پیروزی تیم ملی فوتبال کشورمان به تعریف فرهنگ پرداخت.
ولایتی گفت: فرهنگ تجلی باورها و رفتارهای جامعه است و انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است.
وی در ادامه افزود : دولتی که تشکیل خواهد شد ان شاء الله باید دولت هدایت باشد و رییس جمهور ، وزرا و مسئولین باید اسوه و الگوی فرهنگ اسلامی و ایرانی باشند به طوری که رفتار آنها به مردم این القاء را بکند که دولت خود بیش از همه به باورهای مردم عمل می کند.
آقای ولایتی در ادامه با اشاره به آسیب شناسی از وضع موجود گفت: ما آثار رشوه خواری، تبعیض ، کارهای ناروا‌، مشکلات اخلاقی ، مسائل مربوط به اعتیاد و مشکلات دیگر را در جامعه می بینیم.
وی افزود: بیش از هر چیز تبعیض و استفاده از پارتی و پول در پیشبرد کارها و عقب ماندن کار ضعفا و مستضعفان از مشکلات فرهنگی موجود است.
ولایتی با اشاره  به راه حل موجود در این زمینه گفت: در کشور ما و در تاریخ ما فرهنگ اسلام و ایران همواره مهمترین نگهبان ایران ، هویت ایرانی و هویت اسلامی بوده است.
وی گفت: 70 درصد تربیت افراد در خانواده و در دبستان شکل می گیرد و خانواده های ایرانی در گذشته نیز نقش تاریخی خود را در مقابله با حمله مغولها ، هجوم استعمار و غیره به خوبی ایفا کرده اند.
علی اکبر ولایتی در ادامه تبیین دیدگاه هایش درباره مسائل فرهنگی، اهمیت دادن به خانواده و آموزش و پرورش را از مقدمات مصون سازی فرهنگی برشمرد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در دومین مناظره کاندیداها گفت: برای اینکه جلوی مشکلات فرهنگی را بگیریم باید در خانواده ایجاد مصونیت کنیم زیرا خانواده های ما را براساس نظریات تافلر و هانتینگتون هدف قرار داده اند.
ولایتی افزود: اگر خانواده های ما مورد هدف قرار گیرد مقاومت فرهنگی و فرهنگ مقاومتی مانند اقتصاد مقاومتی در معرض خطر قرار می گیرد.
وی، تلاش برای شکل دهی و قوام خانواده مانند تسهیل در ازدواج ، ایجاد شغل، تلاش برای پایدار کردن آن و توجه کامل به آموزش و پرورش را از راهکارهای ایجاد مصونیت برای این نهاد اجتماعی برشمرد.
ولایتی گفت: در کشورهایی مانند سنگاپور، کره جنوبی و تایوان مهمترین کاری که برای پیشرفت جامعه حتی در عرصه اقتصادی به آن می پردازند ، توسعه آموزش و پرورش به ویژه دبستان است.
وی افزود: در کشور ما 50 درصد معلمان در دبستان تدریس می کنند اما ما هیچگاه ندیده ایم که برای افتتاح دبستانی جشن بگیرند در حالی که برای افتتاح کارهای با اهمیت کمتر ‌چنین می کنید که شایستگی لازم را ندارد.
در ادامه غلامعلی حداد عادل گفت: نظر خاصی درباره سخنان ولایتی ندارد.
حسن روحانی در نقد دیدگاه های ولایتی گفت: همانطور که آقای ولایتی اشاره کرد مسئله هویت ایرانی اسلامی برای ما بسیار مهم است.
وی با طرح این پرسش که  برای پاسداری از این هویت چه باید کرد؟ افزود: باید تسهیلاتی فراهم کنیم تا کالاهای فرهنگی فاخر و مورد توجه مردم در اختیارشان قرار بگیرد .
این نامزد ریاست جمهوری تاکید کرد:‌یادمان باشد که هویت ایرانی، هویت و سلائق چند نفر نیست ، هویت ایرانی دارای تنوع بسیار زیبای قومی، مذهبی و دینی است که باید به مجموع آن توجه کرد.
روحانی گفت: البته همه این تنوع های زیبا زیر چتر واحد ایرانیت و اسلامیت جمع خواهد شد اما باید به ذائقه همه آن توجه کرد .
وی با طرح این پرسش که چرا اکنون کالاهای فرهنگی مصرف ندارد؟ افزود: این کالاها یا گران است یا اگر ارزان است بر اساس ذائقه مردم تولید نشده بلکه به گونه ای عمل شده است که جذب و جلبی برایش وجود ندارد.
روحانی گفت: در موضوع ایرانیت نیز با این همه مفاخر و مشاهیری که داریم باید بدانیم این مفاخر نه فقط برای ایرانیها بلکه برای همه فارسی زبانان به خوبی معرفی شوند تا دنیا آنان را بشناسند و ما بتوانیم از آنان به عنوان سفیران فرهنگی و برای فعالیت دیپلماسی عمومی بهره برداری کنیم که متاسفانه کمتر از آنان استفاده می شود.
این نامزد انتخابات ر یاست جمهوری همچنین گفت: فرهنگ جهانی نیز از موضوعات مطرح است که نمی توان به آن بی اعتنا بود زیرا به هر حال در دنیایی زندگی می کنیم که تعامل و ارتباطات در سطح وسیع وجود دارد.
وی تاکید کرد: باید با توجه به فرهنگ جهانی بتوانیم برنامه ریزی و هویت خود را در دنیای رقابت فرهنگی حفظ کنیم.
در ادامه آقای قالیباف گفت نکته خاصی درباره اظهارات آقای ولایتی ندارد.
اما رضایی در نوبت خود گفت: اشاره شد به خانواده و آموزش و پرورش اما جا داشت آقای ولایتی بگوید که آیا امروز در خانواده های ما آرامش هست یا خیر و اگر نیست، مشکل چیست؟
وی افزود: معلمی که بعد از 26 سال خدمت، ماهی 600 تا 700 هزار تومان حقوق می گیرد که از آن میزان، دو سومش هم به دلیل گرانی ها آب رفته است، وقتی می رود سر کلاس، روی  تخته معادله فیزیکی می نویسد، اسم پسر خودش را هم در معادله می نویسد ، چون ذهنش درگیر مشکلات خودش است.
رضایی گفت: شما بفرمایید آیا بالاخره مساله اقتصاد در مساله فرهنگ چه میزان اثر دارد؟
در ادامه آقای غرضی از آقای ولایتی پرسید: آیا تهاجم فرهنگی توانسته است در فرهنگ ایران نفوذ کند؟
عارف هم در اظهارنظر خود گفت: بحثی که دکتر ولایتی مطرح کرد در نهایت به ضرورت ارتقای فرهنگ و ارایه الگوهای فرهنگی جهت پاسداری از هویت اسلامی به خصوص در خانواده رسید.
وی افزود: به نظر می رسد هیچ راهی برای ارتقای فرهنگ خانواده، جز تولید نداریم؛باید آثار فرهنگی و هنری فاخر تولید کنیم تا مردم و جوانان ما به سمت تولید خارج از کشور نروند.
این نامزد ریاست جمهوری گفت: متاسفانه تا به حال برای مقابله با تهاجم فرهنگی فقط صورت مساله را پاک کرده‌ایم. جمع کردن آنتن ماهواره که البته قانون هست، اما از نظر فرهنگی متاسفانه می بینیم پس از اقدام نیروی انتظامی، دوباره آنتن ها برپا می شود یعنی به مردم تمرد از قانون را یاد می دهیم.
این نامزد ادامه داد: کاهش پهنای باند و فیلتر کردن راهکارهایی نیست که بتوانیم به جواب برسیم. باید به اهل فرهنگ و هنر اعتماد کنیم تا به خلق آثار ارزنده برسند.
وی گفت: مثالی می زنم، ربنای استاد شجریان چه تاثیر فرهنگی را در جامعه ما داشته است. تقریبا همه خانواده ها آرزو می کنند، روزه خود را با صدای شجریان و ربنایش افطار کنند. این اثر سازنده و مفید یک خلق هنری است.
عارف افزود: نگاهی که ما داریم این است که بیاییم پیشخوان فرهنگی را تقویت کنیم یعنی کالاهای فرهنگی فراوان با کیفیت بالا را داخل کشور خلق کنیم. برای اینکه تهاجم فرهنگی را مقابله کنیم، باید تولید داشته باشیم؛ تولید صنایع فرهنگی با کیفیت بالا و هیچ راهی جز اعتماد به فرهنگیان و اهل هنر برای این تولید نیست.
وی گفت: اگر بتوانیم با اعتماد به فرهنگیان، نظام صنفی را بر تولید فرهنگی حاکم کنیم، ان شاالله می توانیم در جهت ارتقای فرهنگ دینی و هنرمان گام های بلند و اساسی برداریم
جلیلی در اظهار نظر در مورد صحبت های آقای ولایتی گفت: من یک نکته را در مورد صحبت های آقای ولایتی تأیید می کنم و آن ظرفیت بالای فرهنگی اسلامی ماست.
وی اضافه کرد : دوستانی که نگران اوضاع فرهنگی هستند نباید پهنای باند فرهنگ ما را کم ببینند ظرفیت های فرهنگی ما خیلی بالاست و نباید در موضوعات کوچک آن را محدود کرد در دفاع مقدس ، پیروزی انقلاب اسلامی و در سایر عرصه ها ظرفیت های بالای فرهنگی وجود دارد که باعث افتخار ماست و باید از آنها استفاده کرد.
وی گفت: مشکلی که وجود دارد آن است که عده ای می خواهند انحصار یک بخشی از فرهنگ را در قالب سلیقه خاص خود ببینند در حالی که در حال حاضر ما شعرای خوب ، رمان نویسان خوب ، تاریخ دانان خوب و در مجموع ظرفیت های فرهنگی بالایی داریم که باید آزاد شود.
ولایتی نیز در جمع بندی صحبت های خود گفت: نکاتی که باید به صحبت های من اضافه می شد توسط دیگر نامزدان اضافه شد. ما باید اخلاق محور باشیم و در عمل باید به فرهنگ ایرانی - اسلامی عمل کنیم.
وی با ذکر حدیثی از امام صادق (ع) گفت: نباید فقط در مسائل فرهنگی صحبت کنیم بلکه رفتار ما به عنوان رئیس جمهور ، وزیر و دیگر مسئولان باید متخلص به ایرانی - اسلامی بودن باشد.
ولایتی گفت: فرهنگ باید مردمی باشد و در فرهنگ مقاومتی نظیر اقتصاد مقاومتی مردم باید متصدی امور باشند و دولت فقط باید از طریق اختصاص بودجه مناسب حمایت کند.
وی انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی را غلط دانست و افزود: در صورت احیاء این سازمان و در قالب ارائه برنامه به مجلس حتماً جایگاه رفیعی به فرهنگ اختصاص پیدا می کند.
ولایتی ادامه داد: در مدیریت فرهنگی باید کار فرهنگ ، سینما و ورزش را به اهل آن سپرد و نباید نگاه سیاسی باشد.
وی تاکید کرد: در مورد تهاجم فرهنگی باید گفت تهاجم فرهنگی وجود دارد اما درمان آن فقط فیلتر کردن نیست بلکه مصون سازی خانواده است به صورتی که ارزش های ایرانی - اسلامی احیاء شود و از این طریق خانواده ها در مقابل تهاجم فرهنگی مصون شوند و در پزشکی نیز پیشگیری بهتر از درمان است.
ولایتی در خاتمه صحبت های خود دعایی از امیرکبیر را قرائت کرد که در آن امیرکبیر با ادبیاتی خاضعانه از خداوند می خواهد توفیق بازگشایی گره مردم را به او بدهد.

چهارشنبه 15/3/1392 - 18:57 - 0 تشکر 609007

مشروح/ ولایتی در مناظره فرهنگی ـ اجتماعی:

راه مقابله با تهاجم فرهنگی تقویت بنیان خانواده است

خبرگزاری فارس: راه مقابله با تهاجم فرهنگی تقویت بنیان خانواده است


نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم با بیان اینکه انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است، گفت: در تعریف فرهنگ باید گفت، فرهنگ تجلی باورها و رفتارهای یک جامعه بوده و راه مقابله با تهاجم فرهنگی تقویت بنیان خانواده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی‌اکبر ولایتی در دومین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی بر بیان دیدگاه‌ها و نظراتش درباره مقوله فرهنگ، ضمن تسلیت شهادت امام موسی کاظم(ع)، رحلت حضرت امام خمینی(ره) و سالگرد واقعه پانزده خرداد اظهار داشت: در تعریف فرهنگ باید گفت فرهنگ تجلی باورها و رفتارهای یک جامعه است.

نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم تصریح کرد: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و بر اساس این آیه شریفه «کسانی که خداوند به آنها امکانی می‌دهد نماز را برپا می‌دارند و زکات را ترویج می‌کنند» این دولتی که تشکیل می‌شود، ان‌شاءالله دولت هدایت باشد.

وی افزود: رئیس‌جمهور، وزرا و مسئولین باید خود اسوه فرهنگ اسلامی باشند به طوریکه رفتار آنها این القاء را کند که این دولت خود بیش از همه به باورهای مردم عمل می‌کند.

ولایتی افزود: آسیب‌شناسی از وضعیت موجود این است که آثار رشوه‌خواری، تبعیض، کارهای ناروا، مشکلات اخلاقی و مسائل مربوط به اعتیاد و مشکلات دیگر را در جامعه می‌بینیم و بیش از هر چیز تبعیض است؛ همچنین استفاده از پارتی و پول در پیشبرد کارها از مشکلات فرهنگی موجود است.

این نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم با طرح این سؤال که در حال حاضر راه حل چیست، گفت: در کشور و تاریخ ما، فرهنگ اسلام و ایران مهمترین نگهبان هویت ایرانی و اسلامی بوده است؛ 70درصد تربیت افراد در خانواده و در دبستان شکل می‌گیرد.

وی گفت:‌ همه تحولات در تاریخ معاصر بعد از حمله مغول، مقاومتی بوده که در داخل کشور و توسط مکتب‌خانه‌ها و تربیت خانوادگی شکل گرفت.

ولایتی ادامه داد: برای اینکه جلوی این مشکلات فرهنگی را بگیریم، باید در خانواده ایجاد مصونیت کنیم، زیرا خانواده ما بر اساس نظریات تافلر و هانگ‌تینتون مورد هدف قرار دادند و اگر خانواده ما مورد هدف قرار گیرد مهمترین مشکل مقاومت فرهنگی ما یا فرهنگ مقاومتی مثل اقتصاد مقاومتی در معرض خطر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: بنابراین ایجاد مصونیت در خانواده تلاش در جهت شکل‌گیری و قوام خانواده مثل تسهیل ازدواج و ایجاد شغل و تلاش در جهت پایدار کردن خانواده‌ها و توجه کامل به آموزش و پرورش بسیار مهم است.

ولایتی افزود: در کشورهایی مثل سنگاپور و کره جنوبی مهمترین کار برای پیشرفت حتی کارهای اقتصادی به حوزه آموزش و پرورش خود پرداختند به ویژه دبستان؛ 50 درصد معلمان در دبستان تدریس می‌کنند و هیچ گاه ما ندیدم برای افتتاح یک دبستان جشن بگیرند اما برای افتتاح مسائل کم‌اهمیت‌تر کارهایی صورت می‌گیرد که شایستگی برای آن کار ندارد.

این نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم در پایان خاطرنشان کرد: اهمیت دادن به خانواده و آموزش و پرورش از مقدمات مصون‌سازی فرهنگی است.

حدادعادل در پاسخ به ولایتی گفت: بنده در رابطه با اظهارات آقای ولایتی نظر خاصی ندارم.

سعید جلیلی در نقد سخنان ولایتی در حوزه فرهنگ اظهار داشت: من باید به کسانی که نگران پهنای باند هستند، عرض کنم که با این وجود ما نباید پهنای باند فرهنگ خودمان را کم کنیم.

وی افزود: ما در حال حاضر تمام ظرفیت‌های‌مان را به موضوعات و مصادیق کوچک تنزل می‌دهیم و کوچک می‌کنیم در صورتی که ما در فرهنگ‌مان ظرفیت‌های بزرگ و بالایی داریم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تصریح کرد: در حال حاضر ما فرهنگ را در سلیقه خاصی انحصار و کوچک می‌کنیم در حالی که ما باید به همه سلایق بها دهیم.

جلیلی به ذکر نمونه‌ای در این زمینه پرداخت و گفت: برای مثال کشور ما این همه شعرای خوب و ارزشی و همچنین رمان‌نویس دارد که باید ظرفیت‌های آنها آزاد شود.

حسن روحانی در پاسخ به ولایتی اظهار داشت: مسئله هویت ایرانی و اسلامی برای ما بسیار مهم است و برای پاسداری از این هویت ابتدا باید تسهیلاتی فراهم کنیم تا کارهای فرهنگی فاخر مورد توجه و در اختیار مردم قرار بگیرد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه هویت ایرانی سلایق چند نفر نیست، چرا که ایران دارای تنوع قومی، مذهبی و دینی است، افزود: ما باید به همه این سلایق متنوع توجه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه این فرهنگ متنوع زیر چتر اسلامیت ـ ایرانیت قابل جمع است، با طرح پرسشی مبنی بر اینکه چرا کالاهای فرهنگی ما امروز مصرف ندارد، یادآور شد: این مسئله یا به گرانی برمی‌گردد یا به اینکه این کالاها بر اساس ذائقه مردم نیست.

روحانی با اشاره به مفاخر و مشاهیر ایرانی تصیرح کرد: آنها نه تنها برای ایران بلکه برای کل پارسی‌زبانان باید معرفی شوند چرا که این مفاخر به عنوان سفیران فرهنگی و دیپلماسی عمومی باید مورد بهره‌برداری قرار گیرند، درحالی که کمتر اینگونه است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به لزوم توجه به فرهنگ جهانی ادامه داد: در دنیای امروز تعاملات و ارتباطات در سطح وسیعی قرار دارد و باید در دنیای رقابت فرهنگی امروز هویت خود را حفظ کنیم.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به صحبت‌های ولایتی گفت: هیچ نکته‌ خاصی ندارم.

محسن رضایی در نقد سخنان ولایتی درباره فرهنگ، گفت: جا داشت آقای ولایتی به این مطلب بپردازد که نقش اقتصاد در فرهنگ چه هست و اگر نقشی ندارد، مشکل چیست؟

وی افزود: معلمی که ماهی 600 هزار تومان حقوق می‌گیرد و گرانی‌ها به او فشار آورده، وقتی می‌رود سر کلاس و معادله فیزیک می‌نویسد، اسم پسر خودش را نیز در لابه‌لای معادلات فیزیک روی تخته سیاه می‌نویسد؛ چون ذهنش درگیر مشکلات اقتصادی خودش است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بر همین اساس از ولایتی خواست پاسخ دهد مسأله اقتصاد در فرهنگ چه تأثیری دارد؟

سید‌محمد غرضی در پاسخ به ولایتی به طرح این پرسش بسنده کرد و گفت: آقای ولایتی! آیا تهاجم فرهنگی توانسته در فرهنگ ایران نفوذ کند و تاثیر بگذارد؟

محمدرضا عارف در پاسخ به ولایتی، گفت: باید کاری کنیم که بالاجبار جوانان و مردم ما به سمت تولیدات خارج از کشور نروند.

وی افزود: متاسفانه تا به حال در مقابله با تهاجم فرهنگی صورت مسئله را پاک شده است، جمع کردن آنتن ماهواره طبق قانون است ولی از نظر فرهنگی متاسفانه می‌بینیم بعد از آنکه کاری انجام شد، دوباره آنتن‌ها برپا می‌شود و مردم تمرد از قانون را می‌آموزند.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد:‌ کاهش پهنای باند اینترنت نیز از این دست کارهاست که انجام می‌شود. این موارد راهکارهایی نیست که بتوانیم از طریق آنها به پاسخ برسیم،‌باید باور کنیم که راهی جز اعتماد به اهل فرهنگ و هنر نداریم.



وی با بیان اینکه باید به گونه‌ای عمل کنیم که هنرمندان، اندیشمندان و فرهنگ‌دوستان و فرهنگیان ما خلق آثار کنند، توضیح داد: بهتر است مثالی را در این زمینه مطرح کنم، ربنای شجریان چه تاثیر فرهنگی را در جامعه ما داشته است؟ تقریبا همه خانواده‌ها آرزو می‌کنند که روزه خود را با صدای شجریان و ربنای شجریان افطار کنند، این تأثیر سازنده و مفید یک خلق هنری است.


عارف خاطرنشان کرد: نگاهی که ما داریم این است که بیاییم پیشخوان فرهنگی را تقویت کنیم، یعنی کالاهای فرهنگی فراوان با کیفیت بالا را در داخل کشور خلق کنیم، برای اینکه با تهاجم فرهنگی مقابله کنیم، باید تولید داشته باشیم اما تولید صنایع فرهنگی با کیفیت بالا باید داشته باشیم.

وی در خاتمه سخنانش متذکر شد: به نظر می‌رسد اگر ما بتوانیم نظام صنفی را بر تولیدات فرهنگی حاکم کنیم، با اعتمادی که به فرهنگیان می‌کنیم، ان‌شاءالله بتوانیم در جهت ارتقای فرهنگ دینی‌مان و فرهنگ و هنرمان گام‌های اساسی را برداریم.

علی‌اکبر ولایتی در بخش پایانی و در دفاع از برنامه‌های خود گفت: در مطالبی که برادران فرمودند نکاتی باید اضافه می‌شد که شد.

وی در ادامه از لزوم فرهنگ اخلاق‌محور سخن گفت و تاکید کرد: همگان بایستی به فرهنگ اسلامی و ایرانی رجوع کرده و آن را لحاظ کنند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه رفتار مسئولان از جمله رئیس‌جمهور، وزرا، استانداران و مابقی مسئولان بایستی نماد عمل کردن به فرهنگ اسلامی ایرانی و اخلاق اسلامی باشد خاطرنشان کرد: این روش و در واقع رعایت اخلاق اسلامی بیشترین اثر را بر روی مردم خواهد داشت.

ولایتی با تاکید بر اینکه بایستی فرهنگ را مردمی کرد از لزوم دنبال کردن فرهنگ مقاومتی در کشور سخن گفت و در عین حال تاکید کرد: در فرهنگ مقاومتی مردم متصدی فرهنگ می‌شوند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بودجه بخش فرهنگی اظهار داشت: اگر فرهنگ برای دولت اولویت دارد بایستی به بودجه آن نیز توجه کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری از انحلال سازمان برنامه و بودجه انتقاد کرد و با تاکید بر لزوم احیای این سازمان گفت: با احیای این سازمان و در بودجه پیشنهادی به مجلس حتما باید یک جایگاه رفیع برای فرهنگ و اقدامات فرهنگی اندیشیده شود.

ولایتی با بیان اینکه باید فرهنگ را به اهلش واگذار کرد بر این نکته تاکید کرد که نباید فرهنگ سیاسی شود و در عین حال گفت: ورزش را باید به ورزشکاران، هنر را باید به هنرمندان و فرهنگ را باید به فرهنگیان واگذار کرد.

وی با اشاره به اظهار نظر سید‌محمد غرضی درباره تهاجم فرهنگی خاطرنشان کرد: تهاجم فرهنگی وجود دارد اما درمانش فقط فیلتر کردن نیست بلکه باید مصون‌سازی صورت گیرد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مصون‌سازی را از راه تقویت بنیان‌های خانواده صورت می‌گیرد تصریح کرد: باید در عرصه فرهنگ اقدامات جدی صورت گیرد و دنبال کردن و تقویت اخلاق اسلامی ایرانی یکی از این اقدامات است.

ولایتی سخنان خود را با بیان یکی از مناجات‌های امیر کبیر پایان داد.

پنج شنبه 16/3/1392 - 17:29 - 0 تشکر 609180

طی بیانیه‌ای صورت گرفت
حمایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی از ولایتی

جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران طی بیانیه‌ای از علی‌اکبر ولایتی نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم حمایت کرد.
خبرگزاری فارس: حمایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی از ولایتی

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران طی بیانیه‌ای از علی‌اکبر ولایتی نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم حمایت کرد.

در این بیانیه آمده است؛ اعضای جامعه اسلامی کشاورزی ایران با توجه به برنامه‌های ولایتی نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم در زمینه عملیات اجرای، توسعه روستاها، اجرای بیمه متمرکز و اصلاح ساختار بانک در توسعه کشاورزی، برنامه‌‌های زیر ساختی در حمایت از کشاورزی و توسعه روستایی حمایت کامل جامع و یک‌پارچه خود را از وی اعلام می‌کنیم.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.