• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن عمومی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
عمومی (بازدید: 1564)
جمعه 10/9/1391 - 2:30 -0 تشکر 576728
ماجرای پیامکی که روز عاشورا به طور وسیع منتشر شد...

به گزارش فرهنگ نیوز در طول تاریخ، دشمنان اسلام دریافته اند یکی از کلیدی ترین عوامل حیات اسلام خون شهدای کربلا و نهضت حضرت سید الشهداست. اما آنچه حائز اهمیت است شناخت سلاح های دشمن و نحوه ایجاد تشکیک آنهاست. 



یکی از این ابزارها، ایجاد تشکیک در اهداف عاشورایی و ارزش های آن با زبان به ظاهر دوستانه است. به عنوان مثال پیامکی در اوج روزهای عزاداری اهل بیت (ع) به صورت انبوه منتشر گردید که یکی از مصادیق این موضوع می باشد. در این پیامک عنوان شده است:


"محرم و صفر زمان بالیدن است نه فقط نالیدن، بساطش آموزه است نه موزه، تمرین خوب نگریستن است نه خوب گریستن، نماد شعور مذهب است نه فقط شور مذهب. منتظران مهدی (عج) به هوش باشند که حسین(ع) را منتظرانش کشتند."


استاد رجبی دوانی در برنامه ای تلویزیونی در این باره گفت: ظاهر پیامک بسیار حکیمانه است. اما بسیار آرام و حساب شده با کلمات بازی شده است. اوایل پیروزی انقلاب بعضی روزنامه ها چنین تشکیک هایی را ایجاد نمودند که امام فرمودند عزاداریها باید به همان صورت انجام شود و هرچه داریم از محرم و صفراست.


حضرت را منتظرانش به شهادت نرساندند.
منتظران حضرت در کوفه نماندند و از آنجا گریختند. تعدادی دیگر نیز چون حجاج ابن مسروق، نافع ابن هلال و ... در بین راه خود را به امام رساندند. آنها از منتظران بودند. لذا نباید تصور کرد که این پیامک ها از واقعیتی سخن می گویند."



حجت الاسلام قرائتی نیز در برنامه سمت خدای روز گذشته با عنوان کردن این موضوع که مراجع ما بیش از همه گریه می کردند و بیش از همه هم فکر می کردند در پاسخ به تشکیک دیگری که وهابیت درباره زیارت و طواف حرم امام حسین علیه السلام می نمایند گفت:


در حج یک کعبه داریم که حاجیان دورش می گردند. در کنار آن حجر اسماعیل است که حاجیان نباید از داخل آن طواف کنند. یعنی در حین طواف به خانه ی خدا باید دور حجر اسماعیل هم بگردند.اینجا قبر اسماعیل است. اسماعیل چه کرده که همه باید دور او بگردند. اسماعیل به پدرش گفت: آنچه خدا امر کرده است انجام بده (إفعل ما تؤمر) چون این پسر ۱۳ ساله تسلیم خدا بود همه باید دور قبرش بگردند. حال ببینیم امام حسین علیه السلام چه کرد. اسماعیل یک نفر بود. حضرت ابا عبدالله (ع)، خودش و خاندانش را فدای اسلام کرد. حال نباید دور ضریحش بگردیم؟

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

جمعه 17/9/1391 - 20:50 - 0 تشکر 577881

بنام خدا


سلام


االبته بعضی از این سخنران چی برای گفتن ندارن به نظر این جور مجالس فرصت خوبیه که بیشتر در مورد مسایلی صحبت بشه که روی جوانا تاثیر گذارتره بیشتر سخنران  سخنرانیشون چیزی دستگیرت نمیشه چیز جدیدی نمیگن ....البته منظورم به همه سخنران نیست بعضی هاشون  مثلا می تونن  حرفای خوب وجالب در مورد دین بزنن که روی جوانا تاثیر بزاره اما از این فرصت استفاده نمی کنند ....


البته بعضی از مداحها مابین مداحیشون  حرفهای خوبی میزنن من که دهه محرم میرفتم بیشتر از مداح چیز یادگرفتم یعنی تاثیر حرفش بیشتر از سخنران بود.....


به نظرم در حادثه عاشورا بیشتر بی بصرتی اهل کوفه بودوگرنه همه اونهایی که به کربلا آمدند امام حسین خوب می شناختند حتی بهتر من وشما ....خوب بصرت این نداشتند که امام زمانشون باعث نجانشون میشه  اگه خواص  این بصرت رو داشتند  کارامت اسلام به اینجا کشیده نمی شده  ....
بعدشم ما هم سعی کنیم نسبت به امام زمانمون بصرت پیداکنیم ....

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

يکشنبه 19/9/1391 - 19:12 - 0 تشکر 578230

hayat_e_tayebe گفته است :


بسم رب الحسین
بنده نیز نگفتم علم نباشه .
عرض کردم در دهه های عزاداری مخصوص ، حتی برنامه های سخنرانی علما نیز تعطیل شده و به منقبت و بیان مصائب و عزاداری تبدیل میشده و میشه.

اما چون از تاریخ بیان فرمودید لاجرم باید توضیحی داده بشه:
عقل در پیشگاه امام حسین ع ، همان احساس به ایشان است.
توابین نه دارای علم بودند و نه دارای احساس ...
اگر احساس واقعی میداشتند امامشان را در صحرای کربلا و در مقابل چندین هزار لشگر دشمن تنها نمیگذاشتند.
حتی اگر علم هم نمیداشتند اما احساس و عشق واقعی به امامشان میداشتند کافی بود.
چون در بین یاران امام حسین هیچ یک از علمای صاحب نام در زمان حضرت حضور نداشتند.
حتی کسانی چون "شریح قاضی" که از جمله با سوادان به نام آن زمان بوده و در زمان امام علی (ع) نیز فتوای احکام میداده ، از جمله کسانی هست که کشتن امام حسین رو مباح اعلام میکنه !
این شخص نه اینکه علم نداشته اینکار رو کرده باشه. بلکه عالم به حقوق ائمه و ولایت ائمه نیز بوده و دستور از امام علی نیز داشته.
اما از آنجایی که عشق و محبتی به اهل بیت عصمت علیهم السلام در قبال مال دنیا نداشت حکم شهادت امام رو امضا میکنه.

میخوام عرض کنم کسی که حتی سواد نداشته باشه اما آنچنان امامش رو دوست داشته باشه که جان و مال و ناموسش رو فدای امام معصوم کنه ، هیچ وقت از جمله کسانی نخواهد شد که امام را تنها گذاشتند و بعد به اسم توابین ظاهر شدند.
ضمن اینکه تائب واقعی نیز بعد از اباعبدالله کسی ست که در کنار امام سجاد قرار گرفته باشه.


اما ما در این بحث داریم از عزاداری و خدای ناکرده جملاتی که باعث تضعیف آن میشه حرف میزنیم .
عزاداری نیز از آن کسانی هست که در صحرای کربلا حضور نداشتند اما نه به دلیل اینکه امام رو تنها گذاشتند.
نگاه کنید مختار و ابراهیم بن مالک رو .
اینها کسانی بودند که وقتی مصائب عاشورا را شنیدند به سر و صورت خودشون زدند که چرا زنده اند و چنین اتفاقی افتاده است. (برخی صحنه های حزن و عزاداریشان رو در مختارنامه دیدیم)

**********
سبحان عزیز متشکرم
اینجا محل توضیحش نیست.انشاالله در جایی مناسب خدمتت عرض میکنم :)


ghaf گفته است :
[quote=hayat_e_tayebe;336051;577833][quote=ghaf;389402;577828]
سلام
چرا قیام توابین شکست خورد؟
دلیلی به جز همراه نبودن عقل و علم با احساس بود؟
اتفاقا باید یاد بگیریم که همیشه احساسمون رو با عقل پییش ببریم. همراه. جدا از هم باشه شکست میخوریم.

در مجالس امام حسین، به دلیل همون برانگیخته شدن احساسات، آمادگی پذیرش علم حق بیشتره. چون علم خالی نیست. همراه با احساسه. یعنی اینکه دقیقا اون چیزی که لازمه برای اینکه یه چیزی رو با تمام وجود بپذیری.


سلام
اینکه پخش این جمله بدین صورت در این ایام بود، به نظر من هم می تونه هدف دار بوده باشه. اما من نتونستم ایرادی از مفهومش بگیرم. تنها ایرادش که ایراد بسیار بزرگی هم هست اینه که این جمله تنها منتشر شد. یعنی کامل نبود. می بایست همراهش یه سری جملات دیگه هم میبود که عزاداری رو تضعیف نکنه. اگه از همین جمله ایرادی میتونید بگیرید بگید. ولی بازم میگم کامل نبود. میبایست در کنارش گفته بشه که عزاداری چه قدر ارزشمنده.

اما اینکه میگید توابین احساس نداشتند، من هم این رو در زمان حادثه کربلا قبول دارم. اما موقع قیام خیلی هاشون مگه جونشون رو ندادن؟ چه جوری کسی جونشو بده بدون عقل یا احساس؟ کسی که جونشو میده یا راجع به هدفش عقل کاملی داره و یا احساس (منفی یا مثبت). از اون جایی که کار توابین عاقلانه نبود، پس من نمیتونم چیز دیگه ای به جز احساس بهش بگم. اما احساسی که همراه عقل نبود پس شکست خورد.

شریح قاضی و امثال اون هم قضیه شون متفاوت با توابینه. اونا احساس نداشتند. عقل حتی اگر در سطح بالایی هم باشه، بدون احساس در نهایت میلنگه. هی دو دو تا چهارتا میکنه ولی وقت عمل که میرسه جرأت نداره. ای بسا اگه عقلشون هم کامل بود، بدون احساس، باز هم عاقبتشون این نبود.

من سواد رو مساوی با عقل نمیدونم. سواد کمک میکنه. ولی یه آدم بی سواد میتونه از بصیرت بسیار بالایی هم برخوردار باشه.

حرمت نگه دار دلم! كاين اشك، خون بهاي عمر رفته من است. "حسين پناهي"

دوشنبه 4/10/1391 - 19:31 - 0 تشکر 581175

سلام
راستی همون طور که بالا نوشته از قول آقای رجبی دوانی،
اصلا منتظران امام (شیعیان) نبودند که شمشیر کشیدند و امام رو کشتند! اونا اقشاری دیگر از کوفیان بودند!
(اما نمیشه مرعوب شدن شیعیان رو چشم پوشید)

حرمت نگه دار دلم! كاين اشك، خون بهاي عمر رفته من است. "حسين پناهي"

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.