• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 1638)
چهارشنبه 1/9/1391 - 1:49 -0 تشکر 575244
اخبار آذر ماه


با سلام

دوستان عزیزی که تمایل به ثبت بحث با موضوع خبر دارند؛
لطفا در این تاپیک مباحث را ثبت کنند .


***  ضوابط  ***

1-
منبع خبر را درج کنید .

2- خبر باید دارای تیتر و به صورت BOLD باشد .

3- متن خبر را پاراگراف بندی کرده و از فونت و سایز مناسب استفاده کنید .

***
 
- تاپیک  هر ماه تا سه روز پس از آخر ماه جهت درج نظر باز می ماند و سپس قفل می شود .

- در صورتی که خبر شما ظرفیت درج در صفحه اصلی انجمن را ندارد در تنها در همین تاپیک ثبت کنید
و در صورتی که بحث جدید ایجاد کردید و تعداد بازدید کنندگان آن کم بود به این تاپیک منتقل می شود .

- تاپیک ماه جدید توسط مدیر انجمن یا جانشین ایجاد می شود .

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 10/9/1391 - 21:12 - 0 تشکر 576800

«سیدعلی ضیاء» با «ویتامین 3» به تلویزیون می‌آید


به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، صبح فردا -11 آذر ماه- نخستین قسمت از برنامه صبحگاهی «ویتامین 3» از شبکه سه روی آنتن می رود. 


بنا بر این گزارش، این برنامه از ساعت 7 تا 8:30 صبح روی آنتن می‌رود و از بخش‌های مختلفی چون حضور کارشناسان، گفتگو با مهمانان، دوربین مخفی، آشپزی و ... تشکیل شده است.


برنامه صبحگاهی «ویتامین 3» با اجرای سیدعلی ضیاء، تهیه‌کنندگی علی زاهدی و سردبیری افشین حسین خانی روزهای شنبه تا پنجشنبه از گروه اجتماعی شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود.



فارس

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 14/9/1391 - 20:11 - 0 تشکر 577496

پخش آزمایشی «رادیو کتاب» آغاز شد


به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، شبکه رادیویی «کتاب»  پخش آزمایشی خود را آغاز کرده و در حال حاضر مخاطبان می‌توانند این شبکه رادیویی را روی موج 89.5 دریافت کنند.


بنا بر این گزارش، در حال حاضر شبکه رادیویی کتاب در ساعاتی از روز به تبلیغ خودش می‌پردازد و اینکه قرار است در آینده با چه موضوعاتی برنامه پخش کند.


زمان افتتاح دقیق «رادیو کتاب» هنوز مشخص نشده، اما بناست طی روزهای اخیر فعالیت رسمی خود را آغاز کند.


«رادیو کتاب» قرار است 10 ساعت از ساعت 17 تا 2 بامداد برنامه‌هایی را از طریق امواج رادیو ارسال کند و حدود دو ساعت برنامه تولیدی زنده داشته و برخی برنامه‌ها آرشیوی و مسابقاتی با موضوع کتاب تدارک دیده شده است.


فارس

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 14/9/1391 - 20:13 - 0 تشکر 577497

استانداری مازندران با سازندگان سریال «پایتخت ۲» همکاری نمی‌کند


به گزارش خبرگزاری فارس، در پی درخواست از روابط عمومی استانداری مازندران در جهت همکاری با عوامل تهیه سریال پایتخت 2، مدیر روابط عمومی این استانداری، طی نامه‌ای تاکید کرد که با سازندگان این سریال همکاری نخواهد داشت.



مدیر روابط عمومی استانداری مازندران در این نامه خطاب به روابط عمومی وزارت کشور آورده است:


ضمن عرض خداقوت به تمامی عزیزان پرتلاش صداوسیمای جمهوری اسلامی و کلیه هنرمندان و فعالان فرهیخته و عزیز عرصه فرهنگ و هنر، همان گونه که استحضار دارید، مازندران نخستین پایگاه شیعیان و پرچم برافراشته اولین حکومت علوی، مهد کهن‌ترین و تاثیرگذارترین عناصر فرهنگ باشکوه اسلامی ایرانی، زادگاه برجسته‌ترین علما، مفسرین قرآن مجید، اندیشمندان، هنرمندان و زادبوم سرداران و شهیدان سرافراز و پایگاه سترگ انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به رهبری امام راحل(ره) می‌باشد. متاسفانه با توجه به سوابق سریال پایتخت 1 در کوچک شماری فرهنگ اصیل، دیرمان و تاثیرگذار مازندرانی، از همکاری با عوامل سریال مذکور معذوریم.


کمال رستمعلی مدیر روابط عمومی استانداری مازندران



فارس


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 14/9/1391 - 20:15 - 0 تشکر 577498




«سعید داخ» بازیگر نقش «دکتر شریعتی» می‌شود+عکس




به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، «محمدرضا ورزی» در تدارک ساخت مجموعه جدید خود با نام «معمای شاه» است که به زودی کلید خواهد خورد. 



بنا بر این گزارش، این کارگردان در حال حاضر مشغول انتخاب بازیگران است و آخرین انتخاب او، سعید داخ برای ایفای نقش شهید دکتر علی شریعتی بوده است.




خبرگزاری فارس: «سعید داخ» بازیگر نقش «دکتر شریعتی» می‌شود+عکس



به گزارش فارس، سریال «معمای شاه» در 45 قسمت داستان زندگی محمدرضا پهلوی را در سه مرحله روایت می‌کند؛ مرحله اول از سال 1317 آغاز می‌شود که با بازگشت او از سوییس همزمان است و این بخش تا جدایی از «ثریا» همسرش ادامه می‌یابد.


مرحله دوم و سوم این مجموعه تلویزیونی به نفوذ «اشرف» خواهر محمدرضا شاه بر وی  و همچنین وابستگی او به کشورهای غرب و شرق، تا فرارش از ایران اختصاص دارد.



فارس


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 14/9/1391 - 20:16 - 0 تشکر 577499

ساخت قسمت‌های آخر «قهوه تلخ» منتفی شد


به گزارش خبرنگار  رادیو و تلویزیون فارس، زمانی که «مهران مدیری» ساخت مجموعه «قهوه تلخ» را در شبکه نمایش خانگی آغاز کرد خیل عظیمی از مخاطبان تلویزیونی او، خریدار اثر جدید این کارگردان شدند و حتی طبق توصیه مدیری مبنی بر عدم کپی آثار، همه لوح‌های فشرده را می‌خریدند.


این اقدام نشان از میزان علاقه مخاطبان به مهران مدیری و آثارش بود ضمن اینکه تهیه‌کنندگان سریال هم از این شدت علاقه بی‌بهره نماندند و درآمد بالایی در این میان عایدشان شد.




اما در میانه راه بدقولی‌ها شروع شد و قسمت‌های جدید با تاخیرهای طولانی مدت روانه بازار می‌شدند، این موضوع که منجر به سردرگمی مخاطبان باوفای مهران مدیری شده بود، آنها را دلسرد کرد و بسیاری از آنها، از نیمه راه عطای دیدن قسمت‌های جدید را به لقایش بخشیدند.


البته شایعاتی نظیر افسردگی مدیری و ورشکستگی تهیه‌کنندگان نیز در این میان مطرح شد که از هیچ مرجعی به آنها پاسخ داده نشد.



این ماجرا تا جایی پیش رفت که سازندگان قهوه تلخ قید ساخت و توزیع قسمت‌های پایانی را زدند تا همان قشون اندک باقیمانده از مخاطبان نیز دست از آثار مهران مدیری بشویند و دست بر قضا مهران مدیری هم بی‌توجه به تعهدی که به مخاطبانش دارد، ساخت اثری جدید را در شبکه نمایش خانگی آغاز کرده است.


از آن سو شنیده می‌شود که مدیری قصد داشته قهوه تلخ را در 37 سری بسازد که اتفاقا دو سری 35 و 36 را هم ساخته که به دلیل اختلاف با تهیه‌کنندگان و همچنین مشکلات مالی آنها توزیع نشده‌اند. ساخت سری 37 نیز که 3 قسمت پایانی کار را تشکیل می‌دهد کلا منتفی شده است. البته لوکیشن و دکورهای سریال هنوز پابرجاست و هیچ تصمیمی برای آنها گرفته نشده است.


با توجه به چنین شرایطی که مهران مدیری اعتماد مخاطبان خود را از دست داده، تصمیم گرفته تا مجموعه «ویلای من» را باز هم برای شبکه نمایش خانگی بسازد.


البته مدیری کار جدیدش را خلاف رویه سابق خود با تیم و گروهی آغاز کرده که بیش از نیمی از آنها جدید هستند. این تغیرات در گروه کارگردانی، طراح صحنه و لباس، منشی صحنه، گروه مونتاژ، صدابردار، روابط عمومی و حتی چند تن از تصویربرداران دیده می‌شود و فقط چند تن از گروه فنی از تیم سابق در پروژه جدید با او همکاری می‌کنند.


بازیگران نیز از این قاعده مستثنی نبوده‌اند و سیامک انصاری، برزو ارجمند، عارف لرستانی، علی لک پوریان، هادی کاظمی، الیکا عبدالرزاقی و ماندانا سوری از گروه بازیگران قبلی با او همکاری می‌کنند.




در چنین شرایطی که مهران مدیری تصمیم گرفته این بار هم از طریق گفت‌وگوی مستقیم با مخاطبان خود ارتباط برقرار کند و طی گفت‌وگویی که به زودی منتشر خواهد شد، دلایل ناکامی‌اش در ساخت قهوه تلخ را توضیح دهد و احتمالا برای دومین بار از آنها بخواهد که لوح‌های فشرده «ویلای من» را فقط از طریق فروشگاه‌های معتبر تهیه کنند و از کپی‌برداری آن بپرهیزند.


مهران مدیری درحالی ریسک ساخت مجموعه جدیدی را پذیرفته که مجموعه «قلب یخی» در سری جدید خود حتی با بهره‌گیری از این ستاره و چند ستاره دیگر نتوانست موفقیتی کسب کند و فروش چندان بالایی نداشت.


به گزارش فارس،در سریال «ویلای من» به کارگردانی مهران مدیری و سرمایه‌گذاری مؤسسه فرهنگی «گلرنگ رسانه»  نیز نقش اصلی را خود او ایفا میکند.


در این مجموعه علاوه بر مدیری بازیگرانی نظیر سیامک انصاری، برزو ارجمند، عارف لرستانی، علی لک پوریان، هادی کاظمی، الیکا عبدالرزاقی و... بازی خواهند داشت.


بازیگران جدیدی از جمله آتنه فقیه نصیری، کمند امیرسلیمانی، رابعه اسکویی و ... به این گروه پیوسته‌اند.


فیلمنامه این سریال را خشایار الوند و امیر مهدی ژوله در دست نگارش دارند و قرار است توزیع آن پس از تصویربرداری قسمت‌های نخست، به شکل کاملاً منظم و گسترده و با اطلاع‌رسانی «گلرنگ رسانه» آغاز شود.



فارس


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 14/9/1391 - 20:17 - 0 تشکر 577500



ناگفته‌های سید ضیا‌ء‌الدین دری درباره‌ی روند دریافت پروانه نمایش «من مادر هستم»




نماینده شورای پروانه نمایش در اصلاحات فیلم «من مادر هستم» گفت: آنچه که اکنون روی پرده رفته کاملا منطبق بر اصلاحاتی است که شورا به صاحبان فیلم ابلاغ کرده بود، تنها مشکل فیلم کنونی تغییر نام آن است که اکنون هم تهیه‌کننده و هم کارگردان به این مساله اذعان دارند.



سیدضیاء الدین دری در گفت‌وگویی با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به روند طرح فیلم «من مادر هستم» در شورای پروانه نمایش بیان کرد: شورای پروانه نمایش وزارت ارشاد از یک عده افراد مطلع در زمینه هنر و دین تشکیل شده است که برخی از اعضای شورا شناخته و برخی هم شناخته نشده‌اند. من جزو یکی از افرادی هستم که در جلسات شورای پروانه نمایش با دعوت دوستان حضور پیدا می‌کنم و در پرونده «من مادر هستم» هم به نماینده شورا برای گفت‌وگو با صاحبان فیلم درباره اصلاحات لازم، تعیین شدم.



وی یادآور شد: وقتی «من مادر هستم» آقای جیرانی برای اخذ پروانه نمایش به این شورا ارسال شد در نگاه اول فیلم مساله‌داری بود و لیست بلند بالایی از موارد اصلاحی،‌ ممیزی و یا حذفی برای آن درآمد. یادآور می‌شوم اکثر فیلم‌هایی که نگاهی به ساختارهای اجتماعی دارند همین اتفاق برای آنها می‌افتد، مخصوصا اگر فیلمساز کمی پخته و سن و سال‌دار باشد چرا که او زیر و بم جامعه را بهتر می‌شناسد.



دری با بیان اینکه به هر حال از کسی مثل فریدون جیرانی انتظار نمی‌رود که فیلمی صرفا سرگرمی بسازد، بیان کرد: در هر صورت فیلمی که ایشان برای دریافت پروانه نمایش ارائه داده بودند یک فیلم اجتماعی حاوی نکات اخلاقی و تحلیل‌هایی در مسائل ضد ارزشی موجود در جامعه بود و علاوه بر محتوای فیلم، جایگاه ایشان هم به عنوان یک فیلساز پخته حساسیت‌ها را درباره «من مادر هستم» بیشتر می‌کرد.



عضو شورای پروانه نمایش ادامه داد: وقتی فیلم به شورا آمد، حدود دو ساعت و نیم درباره آن صحبت کردیم و در انتها صورت جلسه‌ای از نظرات آماده و به تهیه‌کننده ابلاغ شد. تهیه‌کننده «من مادر هستم» وقتی اصلاحات متعدد فیلم را دید با توجه به پیشینه و تجربه‌اش درخواست کرد که با یکی از اعضای شورا به عنوان نماینده برای موارد اصلاحیه مرتبط باشد تا بتوانند درباره حد و حدود اصلاحات گفت‌وگو کند و چون در آن زمان برخلاف برخی از دوستان جو‌سازی و جنجال نکرده بودند، طبیعی بود که ما هم به این درخواست‌شان پاسخ مثبت دادیم چون هدف‌مان اذیت کردن نیست.



وی افزود: پس از درخواست صاحبان فیلم، بهار 90 جلسه‌ای در شورای پروانه نمایش تشکیل و شورا موارد مورد تاکیدش را به من (به عنوان نماینده در موضوع اصلاحات «من مادر هستم») یادآور شد و نگاهش درمورد این فیلم را تذکر داد. به هر حال شورا نظراتش را به صراحت بیان کرد و من نیز با اتکا به آن نظرات وارد مذاکره با دوستان شدم. ضمن آنکه تاکید می‌کنم ما در آن ارتباط هدفمان این نبود که دوستان را اذیت کنیم بلکه می‌خواستیم این فیلم که حاوی نکات اخلاقی اجتماعی بود‌، با اصلاحات لازم فرصت اکران پیدا کند.



اصلاحات «من مادر هستم» به روایت ضیاء‌الدین دری یکی از اعضای شورای پروانه نمایش



سید ضیاء‌الدین دری در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به پرسشی درباره اینکه مسائل و تاکیدات شورای پروانه نمایش برای اصلاح «من مادر هستم» چه بود‌؟ گفت: اولین بحثی که ما داشتیم‌، این بود که «من مادر هستم» اصلا درباره قصاص نیست بلکه درباره انتقام است و آقای جیرانی هم این نکته را پذیرفتند. در این میان یک نکته قابل بررسی وجود داشت که می‌گفتیم شاید شبهه برانگیز باشد و آن این بود که در تفکر شیعی اگر به حریم دختری تجاوز شود و حاصل آن تجاوز، بستن نطفه‌ای باشد، او می‌تواند از حریمش دفاع کند اما در این فیلم این اشکال وارد بود که در لحظه تجاوز، دختر در حالت عادی به سر نمی‌برده و در واقع با یک سری تناقضات قانونی روبرو می‌شدیم. بنابراین در نهایت تاکید ما بر این بود که فیلم درباره قصاص نیست بلکه موضوع اصلی انتقام است که آقای جیرانی هم بر این امر صحه گذاشتند و مواردی اصلاح شد.



وی درباره نکات اصلاحی دیگر فیلم مخصوصا در صحنه‌های پایانی آن، ادامه داد: ‌نکته دیگر مربوط به جایی است که آقای جیرانی می‌خواست روی مخاطب تاثیر بگذارد و به او هشدار بدهد که از درون برخی روابط بدون حد و مرز شرعی و اسلامی چه فجایعی به وجود می‌آید لذا ایشان در انتهای کار، بخش‌های احساسی را به عنوان چکشی بر سر مخاطبی که آن فرهنگ را دنبال می‌کند و یا ادایش را در می‌آورد گذاشته بود.



دری با اشاره به برخی نظرات درباره اینکه گفته می‌شود،« شورای پروانه نمایش، کل صحنه‌های پایانی فیلم را حذف کرده بود» خاطر نشان کرد: برسر بعضی از صحنه‌های پایانی مذاکراتی صورت گرفت و با توجه به اینکه برخی از آن صحنه‌ها ضرورت کمتری داشتند، قرار شد حتی‌الامکان کوتاه شوند اما تا جایی که به قالب انتهایی و فینال کار ضربه‌ای وارد نشود. از آنجا که به هر حال اساس کار بر این کینه‌جویی و انتقام استوار شده بود، حذف کامل و مطلق اعدام، فیلم را بدون فینال می‌ساخت و آن زمان یک اشکال حاد تخصصی و فنی بوجود می‌آمد که هیچ کارگردانی تا آنجایی که عقلش برسد به چنین مطلبی تن نمی‌دهد مگر آنکه یک راه حل فنی و اصولی دیگر پیدا شود. از آنجا که راه‌حل دیگر فیلمبرداری مجدد بود و امکان این کار وجدانا مقدور تهیه‌کننده نبود بنابراین به آن اندازه‌ای که در فیلم اکنون مشاهده می‌شود، فیلم به آن نماها نیاز داشت تا وجه فیلمیک خودش را از دست ندهد.



وی افزود: لذا ممکن است این میزان، کماکان برای دوستانی که نسبت به آن معترض هستند، کمی سنگین باشد اما بایستی به واسطه تعامل و حسن نیت تهیه‌کننده و کارگردان، آن میزان را تحمل کنند.



عضو شورای پروانه نمایش با اشاره به سایر اصلاحیه‌های «من مادر هستم» هم اظهار کرد: در کنار مواردی که عرض کردم، نکات دیگری مانند استفاده از برخی واژگان در فیلم بود که به نظر ما باید اصلاح می‌شد. به عنوان مثال در فیلم از جملاتی مانند «باز عرق خوردی» توسط دختر خطاب به پدرش استفاده شد که ما معتقد بودیم اگرچه دختر از این موضوع ناراحت است اما نباید چنین لفظی را در برابر پدرش و در حریم خانواده به نحوی که مخاطب آن را بشنود استفاده شود. به همین دلیل برای حفظ احترام مخاطب خواستار حذف این‌گونه واژه‌ها شدیم. آقای جیرانی هم به عنوان فیلمسازی که می‌خواست با ما در راستای اخلاقیات پذیرفته شده جامعه همکاری کند، کمک کرد و با وجود آنکه صدابرداری مجدد نیاز داشت اما یکسری دیالوگ‌هایی که گفته بودیم را تغییر داد.



این کارگردان در ادامه این گفت‌وگو در پاسخ به پرسشی درباره تغییر نام این فیلم به «من مادر نیستم» عنوان کرد: شاید تنها موردی که باید بگویم یک اختلاف نظری بین ما و صاحبان فیلم وجود داشت، نام فیلم بود. ما پیشنهاد داده بودیم که نام فیلم به «من مادر نیستم» تغییر کند، چون نه شخصیت «آوا» که با نطفه حرام بچه‌دار شده بود و نه شخصیت «سیمین» که قتل نفس کرده بود، هیچ کدام شأن مادر بودن را بر اساس تعاریف اخلاقی جامعه نداشتند. ما در این مورد هم با آقای جیرانی به تفاهم رسیدیم و قرار بود نام فیلم تغییر کند اما با گذشت زمان و پس از صدور پروانه نمایش استثنائا این کار انجام نشد.



وی در پاسخ به این مطلب که همین تغییر باعث شده یکسری اعتراض‌ها نسبت به فیلم انجام شود،‌ تصریح کرد: طبیعتا ممکن است بخشی از افکار عمومی احساس کند عنوان دوست داشتنی و مقدس «مادر مسلمان» در داستانی که سه زن دچار انحطاط اخلاقی می‌شوند، شأن آن کلمه مقدس را پایین می‌آورد. اما آقای جیرانی هم در مصاحبه‌هایشان به این مساله اشاره کرده‌اند که تعمدی از این قضیه نداشتند و اگر می‌دانستند که این مساله حساسیت‌زا می‌شود، نام فیلم را تغییر می‌دادند.



سید‌ ضیاء‌الدین دری در این بخش از سخنانش از کلیه طرفین درگیر به سهم خود عذرخواهی کرد.





می‌توان معضلات اخلاقی و اجتماعی را نشان داد اما باید همراه با هشدار و راهکار باشد



دری در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه برخی از معترضان می‌گویند اصلا نباید صحنه‌هایی مانند شرب خمر در فیلم‌ها نمایش داده شود و آن را مصداق «اشاعه منکر» می‌دانند‌ به ایسنا گفت: در هر صورت اینکه پدر خانواده الکلی است جزو ذات داستان فیلم و هسته دراماتیک آن است و نمی‌توان حذفش کرد چون فیلمساز می‌خواهد با نمایش دادن این پدر الکلی به خانواده‌ها هشدار بدهد.



وی ادامه داد: نگاه برخی از دوستان این است که اصلا نباید چنین چیزهایی را در فیلم‌ها نمایش دهیم اما ما معتقدیم می‌توان برخی مسائل و مشکلات را طرح کرد اما آنها را با معیارهای اخلاقی‌ و دینی‌ جامعه و باورهای اعتقادی مردم هشدارآمیز و خطرناک نشان داد و در واقع به نوعی در پس طرح یک معضل اخلاقی یا اجتماعی هشدار و راهکار هم داد. دقیقا به همین دلیل است که می‌گوییم برخی فیلمسازان جوان نباید وارد چنین مباحث اجتماعیِ بحث برانگیزی شوند چون در هر صورت می‌بینیم فیلمساز پخته‌ای مانند فریدون جیرانی در این عرصه با چه مشکلاتی مواجه می‌شود.



به نظرات بخش نگران جامعه اهمیت می‌دهیم اما .../ مگر می‌شود هدف شورای پروانه نمایش به سمت صلاح جامعه نباشد؟



عضو شورای پروانه نمایش با اشاره به اعتراض‌های انصار حزب‌الله به فیلم‌های اجتماعی و بحث‌انگیز گفت: دوستان حزب‌اللهی ما که دقت فراوانی برای شناسایی انحراف‌ها در جامعه دارند،‌ باید بدانند بازی در چنین فیلم‌هایی برای بازیگران ایثار است چون مجبور هستند مدام روی خط قرمز حرکت کنند و به آنها فشارهای زیادی وارد می‌شود. چون ممکن است بخشی از جامعه فشار‌هایی را در خارج از صحنه فیلمبرداری و بر اساس آنچه در فیلم دیده‌اند به آنها وارد کنند. در حالی که آنها می‌خواهند چنین مسائل و مشکلاتی را در جامعه طرح کنند تا بتوان آن را نقد کرد. ضمن اینکه دوستان باید بدانند قطعا اگر فردی بخواهد برای بار دوم فیلمی در موضوع «من مادر هستم» را بسازد، با تجربه‌ای که آقای جیرانی کسب کرده، فیلم بهتری خواهد ساخت و دوستان مومن و سخت‌گیر ما هم مشکلات‌شان کمتر می‌شود. بالاخره یک نفر باید از یک‌جایی شروع کند و طبیعی است تجربه کردن هزینه‌هایی هم دارد.



وی در عین‌حال با تاکید بر اینکه شورای پروانه نمایش بر دیدگاه‌ها و نظرات آن بخش نگران جامعه در حوزه فرهنگ اهمیت می‌دهد، اظهارکرد: ما در عین آنکه به نگرانی برخی دوستان احترام می‌گذاریم و اهمیت می‌دهیم اما انتظار داریم آنها هم اجازه دهند شوراها در مواجهه با زحمات و تجربه‌اندوزی‌های این حرفه‌ی گران‌قیمت برای رسیدن به آن سینمایی که نیاز جامعه اسلامی ماست و کشمکش‌هایی جذاب برای مخاطب دارد، تلاش کند.



این کارگردان با خطاب قرار دادن معترضان به «من مادر هستم» افزود‌: حتی اگر در این فیلم خطایی صورت گرفته باشد اما دوستان معترض باید دقت کنند که «من مادر هستم» با انبوه فیلم‌هایی که بعضا مردم در ماهواره‌ها با آن مواجه هستند و منکرات را علنا اشاعه می‌دهند، غیر قابل مقایسه است. ضمن اینکه باید این را بپرسیم که آیا شورای پروانه نمایش با افراد شناخته شده‌ای که در آن هستند (و حجت الاسلام رسایی یکی از آن‌هاست)، مگر می‌شود هدف نهایی‌اش به سمت صلاح جامعه نباشد و آن فیلمی که می‌خواهد ارکان اخلاقی جامعه را هدف قرار دهد، از زیر دستش در برود؟



دری تاکید کرد: دلسوزی شورای پروانه نمایش برای نکاتی که برادران حزب اللهی ما دارند در سطح بسیار بالایی است و فکر می‌کنم مسائلی که برای «من مادر هستم» اتفاق افتاده یک سوء تفاهم کامل است که می‌توان درباره آنها با این دوستان صحبت کرد.



نباید فشار کاذب بیاوریم / چنین اعتراض‌هایی منحصر به ایران نیست



این کارگردان سینما در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه نباید فشارهای کاذب برای نمایش درست معضلات اجتماعی به هنرمند وارد شود به ایسنا گفت: اگر قرار باشد هر حرکت ما با هزار ترس و لرز انجام شود به آنجا می‌رسیم که باید دولت پول بدهد، فیلم‌هایی خنثی ساخته شود و دیگر هیچ تجربه‌ای در این میان شکل نگیرد! آن وقت باید به خودمان بگوییم فیلم می‌سازیم و دیگر هرچه شد، شد. در حالی که هدف نهایی جامعه ما برای سینما این نیست. ما می‌خواهیم تلاش کنیم تا سینما را به بلوغی برسانیم که اهداف عالیه نظام و مشکلات اجتماعی با هزینه بخش خصوصی و بدون واهمه از بازگشت سرمایه در سینما دیده شود.



وی ادامه داد: انتظارمان این است دوستانی از نوع انصار حزب‌الله از طریق نشست‌های تعامل‌برانگیز و طرح دغدغه‌های‌شان، ما و اهالی سینما را در رسیدن به سینمای ملی پاک یاری دهند و فراموش نکنند که این نوع اعتراض‌ها به فیلم‌ها، منحصر به ایران امروز (ایران پس از انقلاب اسلامی) نبوده و نیست. اگر به تاریخ سینما توجه کنیم در دهه‌های 60، 70، 80 و حتی دهه 90 در کشوری مانند ایتالیا، بارها کاتولیک‌ها علیه فیلم‌هایی که در سینمای آن کشور ساخته می‌شد، اعتراض‌های بسیار بسیار جدی از خودشان نشان داده‌اند و بارها واتیکان پا در میانی کرده است. فراموش نکنیم که نهایتا ما در بخش طرح این انتقادات باید از تجربیات جوامع دیگر درس بگیریم و در جهت منافع نظام و مذهب خودمان در سینمای ایران سود ببریم.



کاری نکنیم دست یک تهیه‌کننده مسلمان تا سال‌ها بلرزد / شورای پروانه نمایش اجازه زیر سوال بردن ارکان اخلاقی و اعتقادی را نمی‌دهد



سید ضیاء‌الدین دری در بخش پایانی این گفت‌وگو بار دیگر با تاکید بر اینکه صاحبان «من مادر هستم» تمام موارد اصلاحی به این فیلم را انجام داده‌اند، گفت: جدا معتقدم و شرعا باید بگویم که آقای موسوی تهیه‌کننده‌ی مسلمانی است و دغدغه دین دارد. نباید کاری کنیم که ایشان تا سال‌ها دستش بلرزد و نتواند دوباره به سمت موضوعات اخلاقی و نمایش هشدارآمیز معضلات اجتماعی برود. اتفاقا ایشان باید تشویق می‌شد که در این وانفسا که کسی به فکر این پیام‌های اخلاقی در جامعه نیست، با سرمایه شخصی به سراغ چنین موضوعی رفته است، حال ممکن است تجربه‌شان مشکلاتی هم داشته باشد که در فضایی آرام قابل نقد است و مطمئنا در کارهای بعدی آن‌ها را مدنظر قرار می‌دهند.



وی ادامه داد: دوستان معترض باید آستانه تحمل‌شان را کمی بالاتر ببرند و اجازه دهند آن نظام عالی نظارتی که از سطوح بالا چیده شده کار خود را بکند. آن‌ها مسلم بدانند اگر یک سر سوزن در فیلمی شبهه‌هایی مبنی بر زیر سوال بردن ارکان اخلاقی یا اعتقادی جامعه در برهه فعلی باشد، اجازه نخواهند داد کار به جایی برسد که دوستان اینگونه به آن واکنش نشان دهند.



سید ضیاء‌الدین دری در عین حال یادآور شد: وقتی دوستان اینگونه با فیلمی رفتار می‌کنند راه‌ها بسته ‌شده و اجازه تجربه کردن مسائل جدید از فیلمساز مسلمان گرفته می‌شود و در آن شرایط شبکه‌های ماهواره‌ای روی این معضلات جولان می‌دهند.



این عضو شورای پروانه نمایش در پایان سخنانش بار دیگر تاکید کرد: آنچه که باید از سوی شورا در «من مادر هستم» اعمال می‌شده‌، انجام شده و تنها تغییر نام فیلم از دست‌مان در رفته است که آقایان موسوی و جیرانی خودشان هم به آن اذعان دارند. البته یادمان نرود نباید با کسی دشمنی داشته باشیم، وقتی فیلمساز خودش می‌گویم که تعمدی در تغییر ندادن نام فیلم نداشته، باید تذکر دهند اما حرف کسی که سعی کرده در راستای منافع جامعه، هشدار بدهد را قبول کنند تا در آینده فیلمساز جرات رفتن به سمت این سوژه‌های ملتهب را داشته باشد.



ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 14/9/1391 - 20:18 - 0 تشکر 577501



جدیدترین نشست فیلم «من مادر هستم» همراه با درگیری‌های لفظی و فیزیکی




نشست فیلم‌ سینمایی «من مادر هستم» به کارگردانی فریدون جیرانی که این روزها نمایش آن با برخی مخالفت‌ها همراه شده است در فرهنگسرای «رسانه» به حاشیه کشیده شد.



به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نشست 14 آذر ماه اتاق رسانه که موضوع جلسه حاشیه‌های جدیدترین ساخته‌ی فریدون جیرانی بود با حاشیه‌های فراوانی همراه شد.



حاضران در نشست در برخی موارد شاهد درگیری‌های شدید لفظی بین برخی از موافقان و مخالفان فیلم بودند و درگیری‌ها به حدی بود که گاها تا آستانه‌ی درگیری‌های فیزیکی نیز پیش رفت.



در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام سلمان علیزاده به عنوان مخالفان اکران فیلم «من مادر هستم» با بیان این‌که این فیلم اشاعه‌دهنده‌ی فحشا است، تصریح کرد: مخاطب اصلی تقابل ما فریدون جیرانی نیست بلکه کسانی هستند که اجازه‌ی نمایش چنین فیلم‌هایی را می‌دهند.



وی پس از ایراد سخنانی بلافاصله جلسه را ترک نمود که این امر با واکنش شدید مسعود فراستی منتقد مواجه شد.



هم‌چنین در بخش میانی این مناظره درگیری‌های لفظی شدیدی بین امیر قادری منتقد که اجرای جلسه را برعهده داشت با یکی از مخالفان در جلسه رخ داد که برای لحظاتی این نشست را تحت‌الشعاع خود قرار داد.



اواخر این برنامه نیز درگیری‌های لفظی بین مسعود فراستی به عنوان موافق فیلم و سید حسین علوی به عنوان مخالف فیلم رخ داد.



مسعود فراستی،محمد تقی فهیم،غلامرضا موسوی تهیه‌کننده فیلم «من مادر هستم» و امیر قادری منتقد و مجری جلسه از حاضران این نشست بودند.



ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 17/9/1391 - 17:41 - 0 تشکر 577834

آنچه بر «یک خانواده محترم» گذشت


استعفا یا برکناری مدیر گروه دفاع مقدس سیمافیلم؟!



حاشیه‌های سیمافیلم بر سر فیلم «یک خانواده محترم» در حالی ادامه پیدا می‌کند که مدیر گروه دفاع مقدس سیمافیلم، استعفا داده یا به تعبیر دیگری تحت فشارهای وارد شده بر سیمافیلم برکنار شده تا سیمافیلم به طور غیررسمی، مقصری برای «یک خانواده محترم» پیدا کند.



به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون ایسنا، با وجود تایید استعفا یا برکناری حسین رحیم‌زاده، مسئولین سیمافیلم حاضر به پاسخ‌گویی نیستند و هنوز جانشین رحیم‌زاده در گروه انقلاب، دفاع مقدس و معارف سیمافیلم مشخص نشده است. رحیم‌زاده نیز در گفت‌وگویی بر این مسئله که او اولین موضع‌گیری‌ها را درباره «یک خانواده محترم» داشته، تاکید کرده است.



سیمافیلم که پیش از این هم آثار سینمایی مثل «مهمان مامان» را تولید و اکران کرده است، زمانی در رابطه با «یک خانواده محترم» دچار مشکل شد که این فیلم، خردادماه امسال در جشنواره کن به نمایش درآمد و اعترض‌هایی در باره مضمون ضد ایرانی آن شنیده شد. پس از آن بود که سیمافیلم به عنوان یکی از مشارکت‌کنندگان در این پروژه سینمایی اعلام کرد در تولید این فیلم سهمی نداشته تا محمد آفریده تهیه‌کننده «یک خانواده محترم» هم مجبور به پاسخ شود و اعلام کند قرارداد کتبی با سیمافیلم دارد و حاضر است آن را ارائه کند.



بعد از آن بود که اظهارات مخالفان و موافقان «یک خانواده محترم» بالا گرفت و مضمون این فیلم موجب انتقادات بسیاری شد و بحث اکران خارجی آن هم دردسرساز شد؛ سیمافیلم هم به عنوان یک سازمان وابسته به سازمان صداوسیما، آماج بیشتر حملات قرار گرفت که چرا در چنین فیلمی سرمایه‌گذاری کرده است. تا اینکه فشار زیاد بر مسئولین این مرکز به جایی رسید که مجبور شدند در یک روز تعطیل، خبر استعفای مدیر گروه دفاع مقدس سیمافیلم را اعلام کنند؛ هرچند فشارها بر سیمافیلم به حدی بود که اسلامی‌مهر مجبور به کنار گذاشتن رحیم‌زاده شود تا شاید با استعفای یکی از مسئولین سیمافیلم، انتقادات از این مرکز درباره فیلمی که هنوز در ایران، از سوی بسیاری از منتقدان دیده نشده کمتر شود.



«یک خانواده محترم» با وجود قرار گرفتن لینک دانلود آن در سایت‌های اینترنتی و اخباری مبنی بر فروش آن توسط دست‌فروشان خیابانی، چه از سوی مخالفان و چه از سوی موافقان هنوز دیده نشده و خیلی از کسانی که از آن حمایت یا انتقاد می‌کنند، هنوز «یک خانواده محترم» را ندیده‌اند و سیمافیلم هم تصمیمی برای اکران آن برای اهالی رسانه ندارد تا فیلمی که موج انتقادات را تحمل می‌کند، هنوز هم از سوی بسیاری از منتقدین دیده نشده باقی بماند.



با همه این‌ها، سیمافیلم به عنوان یک نهاد تولیدکننده فیلم و سریال که به سازمان صداوسیماجمهوری اسلامی وابسته است و حتی به خاطر مشارکتش در «خانواده محترم»، رئیس سازمان صداوسیما هم مجبور به پاسخ‌گویی به کمیسیون فرهنگی مجلس شد، با ادامه فشارها بر سر «یک خانواده محترم» از وظیفه اصلی خود که تولید فیلم و سریال برای صداوسیماست غافل خواهد ماند و این وظیفه اصلی، تحت شعاع حاشیه‌های «یک خانواده محترم» قرار خواهد گرفت.



ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 17/9/1391 - 17:42 - 0 تشکر 577835



«مرد نقره‌ای» به شبکه 3 رسید




سریال رمضانی «مرد نقره‌ای» شبکه «شما» که قرار بود در یکی از شبکه‌های سراسری باز پخش شود، پخش آن به شبکه 3 رسید.


به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، باز پخش مجموعه تلویزیونی «مرد نقره‌ای» به کارگردانی «کاظم معصومی» و تهیه‌کنندگی «امیرحسین شریفی» از فردا (شنبه 18 آذرماه) از شبکه سه سیما آغاز می‌شود.


طبق پخش آنونس «مرد نقره‌ای» در شبکه سه سیما این مجموعه قرار است از شنبه تا چهارشنبه ساعت 19 و 45 دقیقه پخش شود.


سریال «مرد نقره‌ای» که در نیمه‌ی نخست امسال در سیمای مرکز استان‌ اصفهان با 26 قسمت مقابل دوربین رفت.


این سریال به کارگردانی کاظم معصومی در 26 قسمت 45 دقیقه‌ای به زندگی فردی به‌نام هادی رادمنش می‌پردازد که مسوول کارخانه فرش‌بافی است. وی که فرد خیری است تلاش می‌کند در انتخابات نامزد شود، اما تهدید‌های تلفنی زندگی او را به هم می‌ریزد و او ناخواسته وارد مسائل جدیدی می‌شود.



سعید نیک‌پور، پوریا پورسرخ، نیما شاهرخ‌ شاهی و بهار افشاری از جمله بازیگران سریال «مرد نقره‌ای» هستند.


ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 17/9/1391 - 17:43 - 0 تشکر 577836



«گفت‌وگوی تنهایی» نوروزی در راه است




تهیه‌کننده‌ی برنامه «گفت‌وگوی تنهایی» شبکه چهار از ساخت سری جدید این برنامه به مناسبت عید نوروز خبر داد.



رامین موسوی ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی تغییرات سری جدید «گفت‌وگوی تنهایی» نسبت به سری قبل، توضیح داد: گفت‌وگوها و دکور برنامه همان است، فقط در مناسبت‌ها تلاش کرده‌ایم ویژه‌تر باشیم؛ به عنوان مثال 17 قسمتی که به مناسبت شب‌های محرم کار کردیم ویژه‌تر و مرتبط با این ایام بود. موضوعاتی که شامل آزادگی، امر به معروف و نهی از منکر، ایثار و ... است.



موسوی با اشاره به اینکه این برنامه تا دو هفته‌ی دیگر به پایان می‌رسد، خاطرنشان کرد: در نظر داریم سری جدید «گفت‌وگوی تنهایی» را ویژه ایام نوروز بسازیم.



این تهیه‌کننده همچنین با اشاره به حضور شقایق دهقان در برنامه سه‌شنبه (چهاردهم آذر ماه) گفت: خیلی از بازیگران طنز هستند که همه ما به عنوان بازیگر کمدی آن‌ها را می‌شناسیم؛ در حالی که این بازیگران به خوبی می‌توانند درباره‌ی مسایل جدی و تاریخی به ویژه قیام عاشورا و محرم و مسایل دیگر گفت‌وگو کنند.



به گزارش ایسنا، سری دوم «گفت‌وگوی تنهایی» به تهیه‌کنندگی رامین موسوی ملکی ویژه شب‌های محرم ساخته شده است که روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه ساعت 22 و 30 به روی آنتن می‌رود.



ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.