• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن عمومی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
عمومی (بازدید: 6673)
جمعه 21/7/1391 - 14:18 -0 تشکر 565851
پول پیتزا ندارٌم ، سی تو سمبوسه میارٌم + فیلم آموزشی

سلامی به گرمی آفتاب جنوب :)

دوستان محترم انجمنی جهت متمایل شدن هر چه بیش از پیش به اهداف انجمنهای تخصصی تبیان .. که از مهمترینهاش زدن تاپیک تولیدی هست .. برآن شدم تا شیوه ی پیچیدن نون سمبوسه رو به صورت تصویری بهتون آموزش بدم .البته تو صفحه ی آپارات اگه توجه کنید لینک انجمن رو دادم برای یادگیری طرز تهیه .. که این کار با حدف جذب کاربر بوده .. انشاءالله که دوستانمون روز به روز بیشتر و ماندگارتر بشن :)
.
البته از همین فرصت استفاده میکنم و این آموزش سمبوسه رو به عنوان شیرینی برتر شدنم در شهریور ماه هم تقدیم میکنم .
مواد لازم برای سمبوسه( از نوع مخصوص ) :
سیب زمینی                      4 عدد متوسط
تره و جعفری                       هر کدام هفت شاخه برای خرد کرد
گوشت چرخ کرده                 به اندازه ی یک مشت یک خانم محترم 
زرشک                              جهت خوش طعم شدن در صورت تمایل
ادویه(ترجیحا بوشهری)          به مقدار لازم
پیاز                                    یک عدد متوسط
.
طرز تهیه :
سیب زمینی رو با پوست آب پز میکنیم.. بعد پوستشو میکنیم و رنده میکنیم.
پیاز رو خرد کرده و سرخ میکنیم ( فقط طلایی بشه) بعد گوشت چرخ کرده رو توش میریزیم و تفت میدیم .. وقتی پخت سبزی خرد شده رو اضافه میکنیم و ادویه و زرشک .
حالا سیب زمینی رنده شده رو با موادمون خوووووووب مخلوط میکنیم .. به قول مامانم خوب مچ بشه :) بعد بین نون میپیچیم طبق فیلم .. البته این موادی که من استفاده کردم به جای گوشت چرخ کرده میگوی خرد شده داره .. که خیلی فرق نمیکنه البته برای میگو.. باید موقع سرخ شدن پیاز در بذارید روش که آب بندازه.. بعد میگو رو میریزیم و باز یه مقدار در میذاریم روش بمونه بعد شروع میکنیم به تفت دادن که بوی میگو مطبوع بشه .. اگه کسی خواست با میگو درست کنه بگه تا بیشتر توضیح بدم و بد مزه نشه ;)
.
طرز تهیه سس مخصوص :
رب گوجه                                                         یک قاشق غذا خوری
آبلیمو یا سرکه یا آبغوره( طبق ذائقه ی شما)    یک فنجان
فلفل قرمز                                                        تاجایی که میدونید میتونید تحمل کنید و البته لذت ببرید .
.

اندازه ی طول و عرض نون :
اگه شما عرض نون خودتونو مثلا 10 سانت بگیرید برای طولش باید 22 سانت در نظر بگیرید. و اون دو سانت همونطور که تو فیلم میبینید برای قسمت آخرش هست که باید بین داخلیترین لایه ی نون و مواد فرو بره .. و دقت کنید حتما این دوسانت به مواد بچشبه تا موقع سرخ شدن وا نره .
البته ما برای سمبوسه میریم به شاطر میگیم برای سمبوسه میخوایم اونم میگه صبر کن سرم خلوت شد برات میزنم .. منظورم اینه که اگه با نون نیم پز باشه خیلی بهتره و حالت خمیری باید داشته باشه.
.
یه پیشنهاد عالیییییییییی برای کسانی که از غذاهای چرب مثل سمبوسه ، فلافل ، کباب شامی ، کتلت و غیره پرهیز میکنن .. 
میشه با دستمال کاغذی دور این غذاها رو پیچید و خوووووب روغنشو بادستمال گرفت .. اگه دستمال حوله ای باشه که چه بهتر .. 
این روش تا حد زیاااااادی از روغن اضافه ی غذا رو میگیره :)

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

جمعه 28/7/1391 - 16:39 - 0 تشکر 567645

talaeieh گفته است :
[quote=talaeieh;773433;567513]سلام به همگی 
مدیرجان لطفا جواب گو باشید 

من دللللللللللللللللللللللللللللللللللللم سمبوسسسسسسسسسسسسسسسه خوااااااااااااااااااااااست

;)

ای جاااااااااااااان
باشه گلم .. هروقت اومدی کلی سمبوسه برات درست میکنم .. فقط تو بیااااااااااااااااااااا :))

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

چهارشنبه 3/8/1391 - 0:1 - 0 تشکر 568643

سلام ممنون از آموزشی که دادین من شخصا داخل سمبوسه سیب زمینی رو کمتر میکنم به جای اون تخم مرغ اب پز رنده شده میریزم با کمی نعنا وطبق معمول سیر فراوون بقیش همینه که شما گفتید خیلی خوشمزه میشه البته نظر شخصی من نیست بقیه هم دوست داشتند

خدا کند که مرا با خدا کنی آقا 
زقید و بند معاصی رها کنی آقا
دعای ما به در بسته میخورد ای کاش
خودت برای ظهورت دعا کنی آقا...
اللهم عجل لولیک الفرج....
چهارشنبه 3/8/1391 - 14:13 - 0 تشکر 568727

zoha1122 گفته است :
[quote=zoha1122;803131;568643]سلام ممنون از آموزشی که دادین من شخصا داخل سمبوسه سیب زمینی رو کمتر میکنم به جای اون تخم مرغ اب پز رنده شده میریزم با کمی نعنا وطبق معمول سیر فراوون بقیش همینه که شما گفتید خیلی خوشمزه میشه البته نظر شخصی من نیست بقیه هم دوست داشتند

سلام ضحی جان
ممنونم به خاطر تعریفت خانومی
به به این که یه اصفهانی عزیز بتونه سمبوسه رو اینقد تعریفی درست کنه واقعا نشون دهنده ی دستپخت معرکه شه :) 
البته با تخم مرغ آبپز تازه شنیدم .. با گوشت یا  سیبزمینی خالی شنیده بودم .. البته با میگو رو هم که مادرست میکنیم طرز تهیه ش مخصوص خودمونه .. به هرحال با هرچیزی که بشه خوشمزه ش کرد عالیه :)

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.