• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1583)
شنبه 18/6/1391 - 13:57 -0 تشکر 550464
بفرمایید چای

سلام در این قسمت لیوانهای چای اماده است بفرمایید نوش جونتون

شنبه 18/6/1391 - 22:22 - 0 تشکر 551457

در ایران چای نبود . مظفرالدین شاه از طعم و مزه چای كه در هندوستان كشت می شد ، خبردار بود . چون بـرایش هدیه فرستاده بودند و مزه آن چای زیر دندانش مانده بود . یك روز كاشف السلطنه را صدا می زند كه برو هــر طور

 شده ، بذر و نهال چای را با خودت به ایران بیار !


كاشف السلطنه كه سری پر شور داشت ، می دهد یك عصایی برایش درست می كنند كه تویش خالی بود . تخـم و بـــذر را می ریزد آن تو و عصازنان از مقابل چشم قراولان هندی و قوای ایالتی كه سرسختانه ، مرز هندوستــان را كنترل می كنند ، رد می شود و هر طور بود خودش را به ایران می رساند .


البته می گویند كشت چایی مثلاً توسط یك ایرانی به نام محمد ختنی اصفهانی درایران متداول شد(در1302قمری)


ولی از بخت بد ، ریشه نگرفت و خشك شد . تا اینكه كاشف السلطنه چای را در ایران كشت داد او بعدهــــا در 65 سالگی به چین رفت و چهار كارشناس چای با خودش به ایران آورد كه همگی تابع ایران شدند و 2 نفر آنها مسلمان شدند .


اولین كارخانه چـــــای سازی در 1312 در باغ كشاورزی لاهیجان ساخته شد . مركز اصلی كشت چای لاهیجان و لنگرود است .


بوته چای هندی یا جنوبی به 15تا 18 متر می رسد و تا 4 درجه زیر صفر مقاومت دارد . هم اكنون هزاران كارگـر و كشاورز در این صنعت به كار اشتغال دارند .

شنبه 18/6/1391 - 22:23 - 0 تشکر 551463

معجزه چای سبز و بابونه


محققان ایرانی از خواص مفید برخی گیاهان از جمله چای سبز و بابونه در درمان اختلالات و بیماری ها خبر دادند . بــــه گفته آنان چای سبز جذب كلسترول را مهار می كند و موجب كاهش وزن می شود . چای سبز همچنین آرام بخش است خستگی عضلانی و روانی را بر طرف می كند .


چای سبز برای رفع تب و هیجان ، افزایش فعالیت كلیه ها ، سهولت هضم ، درمان اسهال بدون شیر و شكر و بــــه همراه شیر و شكر به صورت ملین استفاده می شود . چای سبز همچنین از رشد تومورها در سرطان های مــــری ، معده و روده جلوگیری می كند و عصاره آن مؤثر از تركیبات فلوراید در جلوگیری از پوسیدگی دندان است .


افزودن چــــای سبز در رژیم غذایی بیماران دیابتی احساس خوب بودن و شادابی را ایجاد می كند و به عنوان یك رها ساز از درد ، حس كوفتگی و سوزش در این بیماران شناخته شده است .عــوارض جانبی برای مصرف چای سبز گزارش نشده است .


نتایج تحقیق محققان كشورمان درباره تأثیر مصرف دم كرده بابونه نیز حاكی است چای بابونه ضد التهاب ، ضد اسپاسم و ضد نفخ است و در پیشگیری و درمان زخم معده به كار می رود . همچنین بـــــــه عنوان ضد باكتری ، ضد قارچ ، ضد اضطراب ، آرام بخش و ملین استفاده می شود . عوارض جانبی آن نیز نادر است .


محققان ایرانی می گویند : دم كرده رازیانه در درمان نفخ ، سوء هاضمه و اسپاسم عضلات و همچنین به عنوان افزایش دهنده شیر مادران استفاده می شود . رازیانه به صورت ضد میكروب در درمان التهاب لثه كاربرد دارد .


میوه های رازیانه سبب افزایش وزن و چاقی ، كاهش اسپاسم دستگاه گوارش و بالارفتن كیفیت هضم می شـــــود عصاره آبی برگ های رازیانه ، فشار خون سرخرگی را به طور چشمگیری كاهش می دهد .




رازیانه تلخ اثر محرك موضعی دارد و در برخی افراد موجب بروز حساسیت می شود . دم كرده گل گاوزبان و سنبل الطیب آرام بخش ، خواب آور و ضد اسپاسم است بنابراین برای درمان بی قراری ، اختلال در خواب ، فشار عصبی ، علائم سرماخوردگی و كولیك های گوارشی استفاده می شود  .


دم كرده شیرین بیان در درمان التهاب و زخم معده كاربرد دارد و به عنوان ضد التهاب و زخم معده كاربرد دارد و به عنوان ضد التهاب ، طعم دهنده و شیرین كننده استفاده می شود . مصرف طولانی مدت آن مناسب نیست و در بیمارانی كه مبتلا به اختلالات قلبی ـ عروقی وفشار خون هستند با احتیاط مصرف شود . مصرف چای قرقات نیز در كاهش قند خون ، دیابت نوع 2 مؤثر است .

شنبه 18/6/1391 - 22:32 - 0 تشکر 551507

شیر داخل چای نریزید



تحقیقات جدید نشان می دهد ریختن شیر درون چای می تواند خواص مفید چای نظیر كاهش خطــر ابتلا بـــــه بیماری های قلبی و سكته مغزی را از بین ببرد  تحقیقات پیشین نشان داده است كه نوشیدن چای می توانـــــــد جریان خون در بدن را بهبود ببخشد و سبب شل شدن شریان های بدن شود اما محققان دانشگاه «شاریت» در شهر برلین در مطالعه تازه خود متوجه شده اند كه ریختن شیر درون چای سبب از بین رفتن خواص پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی چای می شود . به گفته یك متخصص قلب  آزمایش های انجام گرفته بــــه وضوح نشان می دهند كه ریختن شیر در چای خواص مفید چای را از بین می برد . چای هم اكنون پس از آب دومین نوشیدنی پر مصرف در جهان محسوب می شود به همین دلیل خواص مفید آن تأثیر زیادی در سلامت عمومی دارد اما تا پیش از این اثر منفی ریختن شیر در چای شناسایی نشده بود .

شنبه 18/6/1391 - 22:33 - 0 تشکر 551511

چای را به جای دارو مصرف کنید نه به جای آب



حدود 5 هزار سال قبل وقتی امپراتور چین با یک فنجان آب داغ در دست به همراه تعدادی از همراهــان بــر روی تپه ای ایستاده بود ، باد ملایمی وزید و چند برگ چای داخل فنجانش افتاد . همین امر آب ساده و بی طعم را متحول کرد ؛ یک فنجان چای درست شده بود .خاستگاه اولیه چای ، چین است .چای را در قرن سیزدهم میلادی برای نخستین بار مارکوپولو سیاح ونیزی به اروپا برد و مدت ها به علت گرانی و کمیابی اش فقط آشامیدنی لوکس طبقات بالای جامعه و درباریان بود . پیشینه مصرف چای در ایران به قرن هفدهم بر می گردد . اما کشت این گیاه نخستین بار به همت میرزاعلی مشهور به کاشف السلطنه ، چایکار یود . شاهزاده حاجی محمد میرزاکاشف السلطنه چایکار ، پس از اتمام تحصیلاتش در اروپا در سال 1314 هجری قمری و در 35 سالگی با سمت کنسول به هندوستان رفت ، در آنجا فن زراعت چای را آموخت و این محصول را با زحماتی زیاد ـ یعنی به طور قاچاق ! ـ بــه ایران آورد . او نخستین کسی بود که چایکاری را در ایران رواج داد و تمام عمر خود را صرف ارائه خدمت کرد .

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.