• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1576)
شنبه 18/6/1391 - 13:57 -0 تشکر 550464
بفرمایید چای

سلام در این قسمت لیوانهای چای اماده است بفرمایید نوش جونتون

شنبه 18/6/1391 - 21:5 - 0 تشکر 551241

رنگ چای :
چای به سه رنگ مورد استفاده قرار می گیرد :
۱ - چای سیاه ۲ - چای سبز ۳ - چای قرمز
هر سه نوع چای قابض ، محرک ،‌ مسکن و مدر یا ادرارآور و معرق است و دارای اثرات آرام بخشی روی سلسله اعصاب می باشد .

شنبه 18/6/1391 - 21:5 - 0 تشکر 551243

نقش چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها
چای و پلی فنل های موجود در آن نقش بازدارنده علیه بسیاری از کارسینوژنها ( سرطانها ) دارد از جمله سرطانهای پوست ، ریه ، مری ، معده ، کبد ، روده و لوزالمعده و غدد .
چای همچنین باعث از بین بردن سموم ایجاد شده در حین پخت غذا ، کاهش اثرات سوء مصرف بعضی داروها و کشیدن سیگار در بدن ، کاهش انباشتگی آهن در بدن بیماران مبتلا به هموکروماتوزیس، جلوگیری از ابتلا به بسیاری از انواع بیماریهای التهابی و عفونی ، جلوگیری از شکسته شدن DNA و تولید پراکسیدها در بدن و جلوگیری از فساد دندانها می شود . چای به علت وجود فلاونوئیدها باعث جلوگیری از اکسیداسیون چربی و در نتیجه ممانعت از تصلب شرائین بدن ونیز به تعویق انداختن پیری زودرس می شود .

شنبه 18/6/1391 - 21:6 - 0 تشکر 551246

طرز دم کردن چای :
قبل از دم کردن چای ، هنگامی که آن را در قوری می ریزید ، با کمی آب جوش بشویید ( بیشتر به علت شستن تانن چای ) ، سپس به مقدار کافی آب جوشیده در آن بریزید و آن را مدت ۶-۵ دقیقه دم کنید . قوری چای باید چینی و از نوع لعاب مرغوب و بدون سرب باشد . بعد از دم کشیدن چای بهتر است برگهای چای را از آن جدا کرده در این صورت دم کرده مطبوعی به دست خواهد آمد که میزان تانن آن کم است .
چند پیام بهداشتی :
۱- از دم کردن چای در قوری استیل اکیداً خودداری شود ، زیرا چای به خاطر مقدار قابل توجهی تانن با آهن قوری استیل رسوب می دهد .
۲ - برگ چای اگر در جای مرطوب نگهداری شود ، ممکن است دچار کپک زدگی شود که گاهی مصرف این نوع چای ممکن است خطراتی در بر داشته باشد .
۳ - زیاد خوردن چای خطر ناراحتی های گوارشی از جمله مبتلا شدن به زخم معده و اثنی عشر را در افراد مستعد بیشتر می کند .
۴ - در مناطقی که میزان فلوئور در مواد غذایی نایاب است می توان کمبود آن را با خوردن چای جبران کرد .
۵ - هرگز نباید چای را در حالت داغ مصرف نمود به علت آنکه تانن چای در حرارت بالا اثر بدی روی مخاط از جمله مخاط مری می گذارد .
تقلب در چای :
گاهی چای مصرف شده را دوباره مالش و خشک می کنند و بعد از رنگ کردن با چای سالم مخلوط کرده و می فروشد . با روش های آزمایشگاهی انواع چای تقلبی را میتوان تشخیص داد اما یک روش ساده این است که برگهای چای را در لیوانی از آب سرد ریخته ، اگر به سرعت رنگی از آن به صورت رشته های جدا شده مشخص شود چای را رنگ کرده اند .
استانداردهای بسته بندی چای :
استانداردهای بسته بندی چای بدین صورت است که چای باید در بسته بندیهایی نگهداری شود که از گرفتن عطر و طعم از بیرون و از دست دادن عطر خود چای به بیرون جلوگیری کند .
استاندارد دیگر در زمینه میزان آلودگی های چای است که باید انواع کپک و مخمر آن صفر و انواع فلزات سنگین مثل سرب و آرسنیک هر کدام کمتر از 1PPM و بدون هر گونه رنگ و اسانس باشد .

شنبه 18/6/1391 - 21:7 - 0 تشکر 551248


همه چیز در باره دارچین

دارچین از گذشته به عنوان چاشنی، دارو و ادویه در تمام دنیا مورد استفاده قرار می گرفته است. اسم دارچین cinnamon از کلمه عربی kinnamon مشتق شده است.

دارچین در حقیقت پوست درختی است که تا ۱۰ متر ریشه می کند، معمولاً پوست این درخت را کنده، پودر می کنند و در غذاها یا نوشیدنی ها از آن استفاده می کنند.در مصر حتی قبل از ساختمان اهرم ثلاثه مصر برای درمان امراض مختلف مصرف می کردند
درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه  سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می شود. برگ این درخت  سبز  سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است.
دارچین بومی سری لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن کاربرد فراوانی به عنوان ادویه دارد
گیاه دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کننده اعمال هضم گردش خون به کار می رود.
دارچین از دیرباز برای زیادشدن و بازیافتن نیروی جنسی کاربرد داشته است،کلیه را گرم می کند و ضعف کمر و پاها را از بین می برد و کم خونی را درمان می کند.
همچنین برای رفع دردهای عضلانی بسیار نافع است و جدیدا در آمریکای شمالی و کانادا کرمهایی به بازار آمده که دارای دارچین است و برای رفع درد به کار می رود.
از این گیاه برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می شود.
همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال ,ضعف عمومی بدن و همچنین بندآورنده خون کاربرد دارد. جدید ترین تحقیقات نشان می دهد، مبتلایان به دیابت می توانند با افزودن اندکی دارچین به رژیم غذایی شان به حفظ سلامت خود کمک کنند.در حقیقت دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود می بخشد.
دارچین تقریباً هیچ میزان کالری ندارد، به همین خاطر افراد دیابتی بدون ترس از افزایش وزن، می توانند از آن استفاده کنند.این گیاه در کاهش چربی و کلسترول خون نیز دارای تأثیرات مثبتی است و افزودن مقدار کمی دارچین به قهوه صبحانه،  چای  روزانه، آب پرتقال یا غلات مفید است.
محققان دانشگاه ویرجینیای غربی می گویند عطر نعناع و دارچین باعث می شود رانندگان بتوانند آرامش بیشتری داشته باشند و خواب شان نبرد.
به نوشته عرب آنلاین، دکتر بریان ردنبوش، مدیر مرکز مطالعات دانشگاه و روان شناس در دانشگاه ولنگ جسوت، بر این تحقیق نظارت داشت.
این تحقیق اول فوریه در مراسم سالیانه اعلام نتایج مطالعات دانشجویان در چارلستون، مرکز ایالت ویرجینیای غربی، اعلام خواهد شد.
دانشجویان با بررسی این گیاهان دریافتند نعناع اضطراب و نگرانی را کاهش و مخلوط نعناع و دارچین، آگاهی را افزایش می دهد.
رودنبوش گفت: استنشاق بوی این گیاهان به طور مداوم در زمان رانندگی های طولانی مدت، باعث می شود آمار حوادث رانندگی و قربانیان این وقایع کاهش یابد.
اثر مهم دیگر آن پایین آوردن تب است تا حدی که امروزه آن را به شکل قرص و کپسول برای پایین آوردن تب، استفاده می کنند. اسانس دارچین ضدعفونی کننده ملایمی محسوب می شود و از آن برای جلوگیری از فساد مواد غذایی می توان استفاده کرد.
دارچین رگها را باز می کند و اثر خوبی در گردش خون دارد. دارچین معده را تمیز و آرام و قوی می کند. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده کنید. دارچین با این همه خواص طعم بسیار خوبی دارد. حتی اگر چای معمولی می نوشید آنرا با مقداری پودر دارچین بهم بزنید که طعم آنرا بهتر کند.
دارچین خاصیت عجیب دیگری نیز دارد و آن ایجاد مصونیت در بدن در مقابل امراض است. اگر حس کردید ضعیف شده اید و ممکن است بیمار شوید،  چای  دارچین را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید،  چای  دارچین بهترین دارو است.
بی دلیل نیست که در گذشته، سلمانی ها که در حقیقت از اطبای قدیمی بودند به مشتری های خود  چای  دارچین می دادند!
● تاثیر مصرف دارچین در بیماران دیابتی
تازه ترین تحقیقات نشان می دهد بیماران مبتلا به دیابت می توانند با افزودن کمی دارچین به رژیم غذایی خود به حفظ سلامت بدنشان کمک کنند.به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی رویترز، در این مطالعه بیماران دیابتی که به مدت ۴۰ روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند، میزان قند خون، کلسترول و چربی های خونشان تا ۳۰ درصد کاهش یافت و کاهش میزان کلسترول ، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد.
وقتی بدن حساسیت خود را نسبت به هورمون انسولین از دست می دهد، دیابت نوع دوم بروز می کند. انسولین قند را از خون به سلول های بدن منتقل می کند تا به عنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین وقتی بدن به انسولین پاسخ ندهد، مقدار قند یا گلوکز در خون بالا می رود و منجر به خستگی و تاری دید می شود.افزایش قند خون در دراز مدت می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، نارسایی کلیوی و نابینایی را افزایش دهد. افزودن مقدار کمی دارچین به  چای  ، آب پرتقال یا غلات مفید است. با جوشاندن آب با یک تکه دارچین به راحتی می توان  چای دارچینی نیز تهیه کرد. دارچین همچنین از بروز دیابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگیری می کند.
دارچین حاوی برخی مواد است که مصرف زیاد آن می تواند سمی باشد بنابراین در مصرف این ماده غذایی باید دقت کرد.
در این مطالعه ۶۰ بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم روزانه ۱، ۳ یا ۶ گرم دارچین یا معادل آن آرد گندم ( به عنوان دارونما ) مصرف کردند. آرد گندم و دارچین به شکل کپسول استفاده می شد.
میزان گلوکز، چربی و کلسترول تمام بیمارانی که دارچین مصرف کردند تا ۳۰ درصد کاهش یافت، اما هیچگونه تغییری در کسانی که دارو نما دریافت کردند مشاهده نشد.
دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود می بخشد. دارچین تقریبا هیچ کالری ندارد، به همین خاطر دیابتی ها بدون خطر چاق شدن می توانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود بخشند.هر گرم دارچین کمتر از ۳ کالری دارد که بسیار اندک است.
تحقیقات قبلی نشان داده بود که دارچین ظاهرا به سلول های چربی در تشخیص و واکنش به انسولین کمک می کند.
مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نیز نشان داده بود که دارچین سوخت و ساز گلوکز را حدود بیست برابر می کند.
با بررسی اثر۲ گیاه دارچین و سیاه دانه بر روی نفخ معده ، نتایجی که به دست آمد، نشان داد:۶۰ درصد افرادی که سیاه دانه نود درصد افرادی که مخلوط دارچین و سیاه دانه و۱۰ درصد افرادی که دارچین استفاده کردند، بهبود یافتند از طرف دیگر درصد بهبود یافتگان با داروی مخلوط، در زنان و مردان یکسان بوده است لازم به ذکر است که درصد بهبود یافتگان با داروی مخلوط دارچین و سیاه دانه ، بیشتر از داروی سیاه دانه و دارچین به تنهایی بوده و تاثیر دارچین بر روی بیماران ، همانند پلاسیبو است

شنبه 18/6/1391 - 21:11 - 0 تشکر 551259










چای سفید لطیف ترین چای هاست. تلخ نیست، طعم ملایم و شیرین دارد. بیشتر در استان فوجیان چین تولید می شود و محصول بهاره و چین اول است. چای سفید صرفا از گلبرگ های تازه ای درست می شود...




چای سفید لطیف ترین چای هاست. تلخ نیست، طعم ملایم و شیرین دارد. بیشتر در استان فوجیان چین تولید می شود و محصول بهاره و چین اول است. چای سفید صرفا از گلبرگ های تازه ای درست می شود که هنوز پرز خود را از دست نداده اند. در آغاز بهار غنچه چای را پیش از آنکه باز شود می چینند و در حرارت زیاد خشک می کنند. برخلاف چای های دیگر، برای به عمل آوردن چای سفید، غنچه های چای را نمی مالند بلکه آن را اکسیده می کنند.
یکی از تفاوت های اصلی چای سبز و سفید، چگونگی فرآوری است. برای تولید چای سبز، برگ های چای را در معرض حرارت قرار می دهند تا رطوبت خود را از دست دهند و خشک شوند. درحالی که چای سفید را با استفاده از نور طبیعی خورشید یا در دمای پایین اتاق خشک می کنند. بدین ترتیب، "پلی فنلهای" چای از بین نمی روند.
بنابراین، چای سفید، خاصیتی فوق العاده دارد و سه برابر چای سبز یا سیاه، حاوی پلی فنل های آنتی اکسیدان است. تحقیقات علمی، حاکی از تاثیر صد در صدی این ماده در پاک کردن بدن از رادیکال های آزادی است که باعث آویزان شدن پوست در اثر افزایش سن می شوند.
چای سفید، به دلیل تفاوت فرآوری، گران تر از دیگر انواع است. برگ های تازه، از بوته هایی خاص چیده می شوند و زیر نور خورشید، خشک می شوند. برای تهیه این نوع چای، فقط برگ هایی خاص از بوته ها چیده می شوند. برخی از مشهورترین متخصصان چای جهان، چای سفید را بهتر از حتی چای سبز می دانند. چای سفید، فقط از بوته های "دا بای هائو" استحصال می شود.
بهتر است که چای سفید را در دمایی کمتر از آب جوش تهیه کرد. انواع مختلفی از چای سفید وجود دارند. هرچه کیفیت برگ های انتخابی برای تولید چای سفید، عالی تر باشد، قیمت آن هم گرانتر می شود.
خواص چای سفید
چای سفید ، یك آرام بخش قوی و موثر برای اعصاب(به ویژه در موارد پرخاشگری ) می باشد. هم چنین تا حدودی قابض بوده و به كودكان، می تواند علاوه بر جبران كم آبی بدن نقش درمانی را نیز ایفا كند.
طریقه ی مصرف چای سفید
چای سفید می تواند جانشین چای روزانه شود؛ از این رو می توان یك یا دو نوبت از مصرف چای روزانه را به آن اختصاص داد. طرز تهیه ی چای سفید همانند دیگر چای هاست و در هنگام شروع بیماری اسهال در كودكان، اگر همراه با استفراغ نباشد می توان از آن استفاده كرد.
ویتامین ها و مواد معدنی
ویتامین های چای:
ویتامین بی 1 (تیامین) – کمک به تولید انرژی از طریق تبدیل غذا. افزایش اشتهاء و بهبود گوارش. مورد نیاز برای رشد و تولید مثل.
ویتامین بی 2 (ریبوفلاوین) – سلامتی پوست، چشم ها و اعصاب. متابولیسم انرژی.
ویتامین بی 6 – کمک به آزاد شدن انرژی غذا و افزایش متابولیسم انواع پروتئین.
ویتامین سی (اسید اسکوربیک) – بهبود زخم و ترمیم شکستگی. مبارزه با برخی انواع شایع عفونت های ویروسی و باکتریایی.
ویتامین کا – پیشگیری از لخته شدن خون و کمک به متابولیسم استخوان.
کاروتن – پس از گوارش، به ویتامین آ تبدیل می شود. بهبود بینایی و سلامتی پوست.
اسید فولیک – ساخت گلبول قرمز و ژن
مواد معدنی (چای، سرشار از مواد معدنی است):
منگنز – ضروری برای رشد و نمو بدن.
پتاسیم – ضروری برای حفظ ضربان عادی قلب.
روی – ضروری برای رشد و نمو اندام های تناسلی و کمک به بهبود زخم.
فلور – محافظت از دندان ها و تقویت استخوان ها.
پلی فنلها (چای، سرشار از انواع آنتی اکسیدان است):
فلاونویدها و کتچین ها، گروهی از ترکیب های پلی فنلی هستند. این مواد، مانع عمل رادیکال های سرطان زا و بیماری های قلبی می شوند.
چای اولانگ
چای نیمه تخمیری(نیمه اكسید شده) است. تخمیر برگ پس از عملیات مالش، نیمه تمام می ماند و برگ چای كاملا تخمیر نمی شود. این نوع چای بیشتر در چین، ژاپن وتایوان مصرف می شود.
چای اوولانگ نیز به وسیله اكسیداسیون ناقص برگ های چای به عنوان بخشی از فرایند حد واسط تهیه چای سیاه و سبز تولید می شود. به طور تقریبی 78-76 درصد چای تولیدی در دنیا چای سیاه و 22-20 درصد چای سبز و كمتر از 2 درصد آن چای اوولانگ است.
این نوع چای نیمه تخمیر شده ازچای سبز قوی تر و از چای سیاه ملایم تر است و اغلب با رایحه یاسمن، یاس، برگ گل رز خوشبو می شوند. این نوع چای دراصل متعلق به چین می باشد ولی نوع مرغوب آن در تایوان تولید می شود.
در حال حاضر برای لاغری بیشترین بحث بر روی چای سبز می باشد.
چای سبز
بهترین نوع چای سبز، نوعی است که در بهار و از چین های اول درست می شود و با دست به عمل می آید. به چای سبز معمولا چای غیر تخمیری می گویند و لطف آن این است که عناصر طبی و طبیعی برگ چای را در خود حفظ می کند. شیوۀ سنتی به عمل آوردن چای سبز، پلاساندن، گرم کردن، مالاندن و خشک کردن است. بعد از چیدن، برگ های تازه را روی تخته های حصیری پهن می کنند و آفتاب می دهند، یا به مدت دو ساعت در حرارت زیاد می گذارند. پس از آن برگ های چای را داغ می کنند تا از اکسیده شدن آن جلوگیری و تازگی آن حفظ شود. سرانجام برگ ها را به شکل های مختلف می پیچند و خشک می کنند.
طبق تحقیقات علمی، چای سبز، نسبت به "پلی فنل های" مشهور ویتامین های آنتی اکسیدانی همچون "سی" و "ای"، آنتی اکسیدان تر است. چای سبز، از نظر آنتی اکسیدان بودن، 6 درصد قوی تر از چای سیاه است.
هنگامی که برگ های تازه چیده شده چای را به ملایمت بخار می دهند، چای سبز تولید می شود. اما برای تولید چای سیاه، همین برگ ها طی فرایندی شدیدتر، اکسید می شوند و در نتیجه، برخی از ترکیب های قوی آنتی اکسیدان و ضد سرطان خود را از دست می دهند.
اثر ضد سرطان چای سبز، بیش از همه، بر کمک به پیشگیری از سرطان های لوله گوارش، همچون معده، روده کوچک، لوزالمعده و راست روده مشاهده شده است. کاهش خطر ابتلا به سرطان های ریه، پروستات، مثانه و پوست هم، از جمله فواید نوشیدن چای سبز است.
فواید
کاهش کلسترول:
محققان دریافته اند که با نوشیدن چای سبز، کلسترول "بد" کاهش می یابد و کسانی که مرتبا چای می نوشند، می توانند تقریبا دو برابر دیگران، خوراکی های حاوی کلسترول مصرف کنند و با این حال، مقدار کلسترول شان، یکسان باشد. این نکته برای بدنسازان، در فصل افزایش حجم که مقدار زیادی خوراکی های حاوی کلسترول مصرف می کنند، باید جالب توجه باشد.
کاهش فشار خون:
چای سبز، بارها مورد آزمایش قرار گرفته است و فایده آن در کاهش فشار خون و کمک به بهبود قربانیان حمله های قلبی مشخص شده است.
کاهش قند خون:
نوشیدن چای سبز، قند خون مبتلایان به دیابت را کاهش داده است. خوانندگان دیابتی، شاید تاکنون موفق به کاهش قند خونشان از طریق رژیم غذایی شده باشند، اما اکنون می توانند با چای سبز هم، به ثبات میزان قند خونشان کمک کنند.
کاهش عوامل ویروسی و باکتریایی:
چای سبز، قابلیت جلوگیری از گسترش بیماری را از خود نشان داده است. ترکیب های موجود در چای سبز، عوامل قوی ضد باکتری و ویروسی هستند. کاربرد این ماده در معالجه بسیاری از بیماری ها، از پوسیدگی دندان گرفته تا ایدز، ناشی از همین ویژگی است. چای سبز به فروکش کردن شدت آنفلونزا و اسهال هم کمک می کند.
سایر فواید
بهبود ترکیب خون
پیشگیری از پوکی استخوان و ورم مفاصل
بهبود ترکیب استخوان
پیشگیری از ایجاد لخته های خطرناک خون
کمک به کنترل و پیشگیری از دیابت نوع دو
کمک به مبتلایان پارکینسون
رفع بوی بد دهان
چربی سوزی – چای سبز را بخاطر کمک به کنترل وزن، باید در هر برنامه غذایی سالمی گنجاند. این ماده، با افزایش تولید انرژی و ویژگی های ترموژنیک، به سوزاندن چربی کمک می کند. چای سیاه حاوی مقداری کافئین می باشد اما چای سبز فاقد آن است. بنابراین چای سبز آرام بخش تر است. چای سبز، بویی خوشایند و مزه ای دلپذیر دارد که کمی به شیرینی می زند.


شنبه 18/6/1391 - 21:13 - 0 تشکر 551263

3 خاصیت مهم چای سفید


نوشیدن چای های مختلف برای سلامتی از بحث هایی است که تازگی ندارد و انواع مختلفی از چای ها وجود دارد که نوشیدن آن ها به طور یقین به این که فردی سالم تر باشید، کمک خواهد کرد. هزاران سال پیش، چای در بین چینی ها به منظور مراقبت از بیماری های مختلفی که در آن زمان ها، مردم را گرفتار می کرد، استفاده می شد.


یکی از چای هایی که بدین منظور استفاده می شده است، چای سفید بوده است. چای سفید نیز مثل سایر انواع چای، از گیاه Camellia sinensis  به دست می آید؛ اما برگ ها قبل از این که به طور کامل باز شوند، برداشت و چیده می شوند. چای سفید نسبت به سایر چای های سنتی کمیاب تر و گران تر است.


چای سفید مشابه چای سبز تحت فرآوری بسیار اندک و بدون تخمیر حاصل می شود اما تفاوت قابل توجهی در مزه با هم دارند. در واقع طعم چای سفید بسیار لطیف تر و ملایم تر است.


چای سفید دارای فواید زیادی است که بد نیست شما هم از آن ها آگاه باشید. در این متن سعی کرده ایم سه فایده ی حیاتی چای سفید را که برای سلامتی بسیار سودمند است، برای تان توضیح دهیم...


1- غنی از آنتی اکسیدان ها


اولین آن ها این است که چای سفید غنی از آنتی اکسیدان ها است. بدن انسان دائماً در معرض شرایطی است که اکسیداسیون نامیده می شود و کاملاً طبیعی است که ما نیز در معرض آن ها قرار بگیریم.


با این وجود این فرایندها هنگامی که ما مواد غذایی ناسالم می خوریم و یا هنگامی که هوای آلوده ای را نفس می کشیم و یا زمانی که آب آلوده ای را می نوشیم، تسریع می شوند. در نتیجه ی فرایند اکسیداسیون، رادیکال های آزادی در بدن تولید می شود که به بدن ما در سطح سلولی آسیب هایی را وارد می کند.



چای سفید آنتی اکسیدان هایی را برای شما فراهم می کند که با این رادیکال های آزاد ترکیب شده و قبل از آن که فرصت کنند فعالیت تخریبی خودشان را انجام دهند، آن ها را به طور امنی از بدن خارج می کند.


2- کمک به کاهش وزن


* یکی دیگر از فواید چای سفید این است که به طور موثری به افزایش متابولیسم بدن و در نتیجه به سوزاندن کالری های اضافه در طول روز کمک می کند


* اخیرا در یکی از تحقیقات انجام شده در آلمان مشخص شد که چای سفید به کاهش وزن از طریق کاهش چربی ها کمک می کند و این خیلی مهم بود؛ نه فقط برای این که چای سفید به تناسب اندام کمک می کرد بلکه به این دلیل که چاقی، مشکلات عدیده ای را برای افراد مبتلا به این عارضه ایجاد می کند که با کاهش وزن می توان بسیاری از آن عوارض را کاهش داد.


در این تحقیق مشخص شد که عصاره ی چای سفید موجب مهار تولید سلول های چربی جدید در افرادی که آن را مصرف کرده بودند شد. از طرفی در تحقیق دیگری نشان داده شد که عصاره ی چای سفید موجب تحریک انتقال چربی ها از سلول های چربی شد.


3- کاهش فشار خون بالا


یکی از مشکلات رایج این روزها در بین مردم، پُرفشاری خون است و خیلی از مردم یا فشار خون بالای کنترل نشده دارند و یا این که تحت درمان هستند، ولی با این حال خیلی خوب کنترل نمی شود.



چای سفید به طور طبیعی فشار خون تان را پایین می آورد و به شما کمک می کند تا در برابر عوارض جانبی داروهای کاهنده ی فشار خون، که همان دِهیدراته شدن می باشد، در امان باشید. چای سفید همچنین به شما کمک می کند که فشار خون تان را به وسیله ی کاهش وزن تان به طور طبیعی نیز کاهش دهید؛ همان طور که در بالا توضیح داده شد.


فواید بی شمار دیگری از نوشیدن مرتب و منظم چای سفید نصیب شما خواهد شد که می توان به اثرات آنتی باکتریایی و آنتی ویروسی آن اشاره کرد و دیگر این که بسیاری از اهداف آرایشی مانند کمک به پاک سازی و سلامت پوست را برآورده می سازد.


آن چه مسلم است این است که نوشیدن یک تا دو فنجان چای سفید به صورت روزانه می تواند فواید بسیار زیادی برای همه ما داشته باشد و این قطعاً ارزش امتحان کردن اش را دارد.


جدای از فوایدی که بر شمردیم، چای سفید دارای طعم منحصر به فردی است که بسیاری از مردم از نوشیدن آن بسیار

شنبه 18/6/1391 - 21:14 - 0 تشکر 551267

آیا می دانید تفاوت چای سیاه ، چای سفید ، چای سبز در چیست ؟

انواع چای در بازار موجود است؛ از چای سیاه گرفته تا چای سبز و اورلانگ (نوعی چای تایلندی) و چای سفید. منشا این چای‌ها همگی برگ گیاه چای است که زادگاه آن کشور چین است. بسته به اینکه درجات تخمیر تا چه حد باشد، چای به انواع متفاوتی تقسیم می‌شود

بیشترین درجه تخمیر را چای سیاه و کمترین درجه تخمیر را چای سبز دارد.

چای سفید در اصل، جوانه‌های گیاه چای است؛ یعنی قبل از اینکه برگ چای باز شود، جوانه آن را که یک غلاف کرک‌دار نقره‌ای دارد، می‌چینند.
در فرآیند تخمیر (از زمانی که برگ چای چیده می‌شود تا زمانی که در معرض هوا قرار می‌گیرد و تخمیر می‌شود) تغییراتی در ترکیبات چای رخ می‌دهد؛
به‌ نحوی‌که در چای سبز و سفید مقدار کافئین به حداقل ممکن می‌رسد. پلی ‌فنول‌هایی که در چای سبز به مقدار زیادتری وجود دارد در چای سیاه بسیار کم هستند که با نام کلی‌ کاتچین یا کتکین شناخته می‌شوند.
کتکین‌ها در واقع در چای سبز بالا، در چای سفید بسیار بالا و در چای سیاه بسیار کم هستند و در عوض، ترکیبات پلی‌فنولی دیگر در آن وجود دارد.

بر خلاف انواع چای که با آب جوش درست می‌شود، پیشنهاد می‌شود چای سفید با آبی با دمای حدود 75 تا 85 درجه سانتی‌گراد تهیه شود. برای داشتن آبی با این دما باید آب را جوش آورد و بعد یک دقیقه اجازه داد تا از جوش بیفتد و دمای آن کاهش یابد و بعدش با این آب، چای سفید را دم کرد.

برخی افراد فکر می‌کنند مصرف چای سفید یا چای سبز بر چای سیاه ارجحیت دارد اما این‌گونه نیست. چای سیاه خواص ضدسرطانی و آنتی‌اکسیدانی زیادی دارد.
ترکیباتی که در انواع چای هست با هم متفاوت‌اند و هر یک، خواص آنتی‌اکسیدانی خاص خودشان را دارند. از دید دارویی، کافئین موجود در چای سفید و سبز کمتر است و طبیعتا مصرف مداوم آنها وابستگی‌ای را که چای سیاه به وجود می‌آورد، به دنبال ندارد، بنابراین بهتر است در نوشیدن چای نیز تنوع را رعایت کرد.

شنبه 18/6/1391 - 21:16 - 0 تشکر 551271

آرام بخش قوی:در مورد چای سفید بیشتر بدانید


البته قبل از هرچیز بگم که قیمتش خیلی گرونه کیلویی ۸۵ الی ۱۰۰ هزار تومان


فقط هم تو عطاریه دنبالش برید هر مثقالی ۵۰۰تومان 


چای سفید لطیف ترین چای هاست. تلخ نیست، طعم ملایم و شیرین دارد. بیشتر در استان فوجیان چین تولید می شود و محصول بهاره و چین اول است. چای سفید صرفا از گلبرگ های تازه ای درست می شود که هنوز پرز خود را از دست نداده اند. در آغاز بهار غنچه چای را پیش از آنکه باز شود می چینند و در حرارت زیاد خشک می کنند. برخلاف چای های دیگر، برای به عمل آوردن چای سفید، غنچه های چای را نمی مالند بلکه آن را اکسیده می کنند.
یکی از تفاوت های اصلی چای سبز و سفید، چگونگی فرآوری است. برای تولید چای سبز، برگ های چای را در معرض حرارت قرار می دهند تا رطوبت خود را از دست دهند و خشک شوند. درحالی که چای سفید را با استفاده از نور طبیعی خورشید یا در دمای پایین اتاق خشک می کنند. بدین ترتیب، "پلی فنلهای" چای از بین نمی روند.



بنابراین، چای سفید، خاصیتی فوق العاده دارد و سه برابر چای سبز یا سیاه، حاوی پلی فنل های آنتی اکسیدان است. تحقیقات علمی، حاکی از تاثیر صد در صدی این ماده در پاک کردن بدن از رادیکال های آزادی است که باعث آویزان شدن پوست در اثر افزایش سن می شوند.
چای سفید، به دلیل تفاوت فرآوری، گران تر از دیگر انواع است. برگ های تازه، از بوته هایی خاص چیده می شوند و زیر نور خورشید، خشک می شوند. برای تهیه این نوع چای، فقط برگ هایی خاص از بوته ها چیده می شوند. برخی از مشهورترین متخصصان چای جهان، چای سفید را بهتر از حتی چای سبز می دانند. چای سفید، فقط از بوته های "دا بای هائو" استحصال می شود.
بهتر است که چای سفید را در دمایی کمتر از آب جوش تهیه کرد. انواع مختلفی از چای سفید وجود دارند. هرچه کیفیت برگ های انتخابی برای تولید چای سفید، عالی تر باشد، قیمت آن هم گرانتر می شود.
خواص چای سفید
چای سفید ، یك آرام بخش قوی و موثر برای اعصاب(به ویژه در موارد پرخاشگری ) می باشد. هم چنین تا حدودی قابض بوده و به كودكان، می تواند علاوه بر جبران كم آبی بدن نقش درمانی را نیز ایفا كند.
طریقه ی مصرف چای سفید
چای سفید می تواند جانشین چای روزانه شود؛ از این رو می توان یك یا دو نوبت از مصرف چای روزانه را به آن اختصاص داد. طرز تهیه ی چای سفید همانند دیگر چای هاست و در هنگام شروع بیماری اسهال در كودكان، اگر همراه با استفراغ نباشد می توان از آن استفاده كرد.
ویتامین ها و مواد معدنی



ویتامین های چای:
ویتامین بی 1 (تیامین) – کمک به تولید انرژی از طریق تبدیل غذا. افزایش اشتهاء و بهبود گوارش. مورد نیاز برای رشد و تولید مثل.
ویتامین بی 2 (ریبوفلاوین) – سلامتی پوست، چشم ها و اعصاب. متابولیسم انرژی.
ویتامین بی 6 – کمک به آزاد شدن انرژی غذا و افزایش متابولیسم انواع پروتئین.
ویتامین سی (اسید اسکوربیک) – بهبود زخم و ترمیم شکستگی. مبارزه با برخی انواع شایع عفونت های ویروسی و باکتریایی.
ویتامین کا – پیشگیری از لخته شدن خون و کمک به متابولیسم استخوان.
کاروتن – پس از گوارش، به ویتامین آ تبدیل می شود. بهبود بینایی و سلامتی پوست.
اسید فولیک – ساخت گلبول قرمز و ژن
مواد معدنی (چای، سرشار از مواد معدنی است):
منگنز – ضروری برای رشد و نمو بدن.
پتاسیم – ضروری برای حفظ ضربان عادی قلب.
روی – ضروری برای رشد و نمو اندام های تناسلی و کمک به بهبود زخم.
فلور – محافظت از دندان ها و تقویت استخوان ها.
پلی فنلها (چای، سرشار از انواع آنتی اکسیدان است):
فلاونویدها و کتچین ها، گروهی از ترکیب های پلی فنلی هستند. این مواد، مانع عمل رادیکال های سرطان زا و بیماری های قلبی می شوند.
چای اولانگ
چای نیمه تخمیری(نیمه اكسید شده) است. تخمیر برگ پس از عملیات مالش، نیمه تمام می ماند و برگ چای كاملا تخمیر نمی شود. این نوع چای بیشتر در چین، ژاپن وتایوان مصرف می شود.
چای اوولانگ نیز به وسیله اكسیداسیون ناقص برگ های چای به عنوان بخشی از فرایند حد واسط تهیه چای سیاه و سبز تولید می شود. به طور تقریبی 78-76 درصد چای تولیدی در دنیا چای سیاه و 22-20 درصد چای سبز و كمتر از 2 درصد آن چای اوولانگ است.
این نوع چای نیمه تخمیر شده ازچای سبز قوی تر و از چای سیاه ملایم تر است و اغلب با رایحه یاسمن، یاس، برگ گل رز خوشبو می شوند. این نوع چای دراصل متعلق به چین می باشد ولی نوع مرغوب آن در تایوان تولید می شود.
در حال حاضر برای لاغری بیشترین بحث بر روی چای سبز می باشد.
چای سبز
بهترین نوع چای سبز، نوعی است که در بهار و از چین های اول درست می شود و با دست به عمل می آید. به چای سبز معمولا چای غیر تخمیری می گویند و لطف آن این است که عناصر طبی و طبیعی برگ چای را در خود حفظ می کند. شیوۀ سنتی به عمل آوردن چای سبز، پلاساندن، گرم کردن، مالاندن و خشک کردن است. بعد از چیدن، برگ های تازه را روی تخته های حصیری پهن می کنند و آفتاب می دهند، یا به مدت دو ساعت در حرارت زیاد می گذارند. پس از آن برگ های چای را داغ می کنند تا از اکسیده شدن آن جلوگیری و تازگی آن حفظ شود. سرانجام برگ ها را به شکل های مختلف می پیچند و خشک می کنند.
طبق تحقیقات علمی، چای سبز، نسبت به "پلی فنل های" مشهور ویتامین های آنتی اکسیدانی همچون "سی" و "ای"، آنتی اکسیدان تر است. چای سبز، از نظر آنتی اکسیدان بودن، 6 درصد قوی تر از چای سیاه است.
هنگامی که برگ های تازه چیده شده چای را به ملایمت بخار می دهند، چای سبز تولید می شود. اما برای تولید چای سیاه، همین برگ ها طی فرایندی شدیدتر، اکسید می شوند و در نتیجه، برخی از ترکیب های قوی آنتی اکسیدان و ضد سرطان خود را از دست می دهند.
اثر ضد سرطان چای سبز، بیش از همه، بر کمک به پیشگیری از سرطان های لوله گوارش، همچون معده، روده کوچک، لوزالمعده و راست روده مشاهده شده است. کاهش خطر ابتلا به سرطان های ریه، پروستات، مثانه و پوست هم، از جمله فواید نوشیدن چای سبز است.
فواید



کاهش کلسترول:
محققان دریافته اند که با نوشیدن چای سبز، کلسترول "بد" کاهش می یابد و کسانی که مرتبا چای می نوشند، می توانند تقریبا دو برابر دیگران، خوراکی های حاوی کلسترول مصرف کنند و با این حال، مقدار کلسترول شان، یکسان باشد. این نکته برای بدنسازان، در فصل افزایش حجم که مقدار زیادی خوراکی های حاوی کلسترول مصرف می کنند، باید جالب توجه باشد.
کاهش فشار خون:
چای سبز، بارها مورد آزمایش قرار گرفته است و فایده آن در کاهش فشار خون و کمک به بهبود قربانیان حمله های قلبی مشخص شده است.
کاهش قند خون:
نوشیدن چای سبز، قند خون مبتلایان به دیابت را کاهش داده است. خوانندگان دیابتی، شاید تاکنون موفق به کاهش قند خونشان از طریق رژیم غذایی شده باشند، اما اکنون می توانند با چای سبز هم، به ثبات میزان قند خونشان کمک کنند.
کاهش عوامل ویروسی و باکتریایی:
چای سبز، قابلیت جلوگیری از گسترش بیماری را از خود نشان داده است. ترکیب های موجود در چای سبز، عوامل قوی ضد باکتری و ویروسی هستند. کاربرد این ماده در معالجه بسیاری از بیماری ها، از پوسیدگی دندان گرفته تا ایدز، ناشی از همین ویژگی است. چای سبز به فروکش کردن شدت آنفلونزا و اسهال هم کمک می کند.
سایر فواید
بهبود ترکیب خون
پیشگیری از پوکی استخوان و ورم مفاصل
بهبود ترکیب استخوان
پیشگیری از ایجاد لخته های خطرناک خون
کمک به کنترل و پیشگیری از دیابت نوع دو
کمک به مبتلایان پارکینسون
رفع بوی بد دهان
چربی سوزی – چای سبز را بخاطر کمک به کنترل وزن، باید در هر برنامه غذایی سالمی گنجاند. این ماده، با افزایش تولید انرژی و ویژگی های ترموژنیک، به سوزاندن چربی کمک می کند. چای سیاه حاوی مقداری کافئین می باشد اما چای سبز فاقد آن است. بنابراین چای سبز آرام بخش تر است. چای سبز، بویی خوشایند و مزه ای دلپذیر دارد که کمی به شیرینی می زند.

شنبه 18/6/1391 - 21:18 - 0 تشکر 551275

چای سفید ، چای خوش طعم و گوارا


اگر می‌خواهید طعمی متفاوت و عجیب و غریب را مزه كنید و طعم متفاوتی از چای را كه در گذشته دور‌ طرفداران بسیاری داشته است ،‌ تجربه كنید ، به شما پیشنهاد می‌كنیم یك فنجان چای سفید بنوشید. چای سفید چایی است كه اگرچه از برگ‌های چای تهیه می‌شود، اما از روش متفاوتی در فرآوری آن استفاده خواهد شد.



در این روش، برگ‌های چای در شرایطی قرار می‌گیرند كه به آرامی پژمرده می‌شوند و این در حالی است كه كمترین میزان اكسیداسیون را متحمل خواهند شد و به همین علت از نظر طعم و مزه با چای سبز كه این روزها نوشیدن آن بشدت مورد توجه قرار گرفته است، بسیار متفاوت خواهد بود.

تهیه چای سفید نیز همچون چای سبز و چای سیاه از برگ‌های گیاه چای ـ كه اساسا در كشور چین پرورش داده می‌شود ـ صورت می‌گیرد.

جالب است بدانید كه مصرف مواد غذایی نظیر پیاز و سیر و استعمال دخانیات برای افرادی كه در فرآوری چای سفید فعالیت می‌كنند، ممنوع است، چرا كه وجود این نوع رایحه‌ها طعم و مزه طبیعی چای را از بین می‌برد و به همین علت اغلب دختران جوانی كه دخانیات استعمال نمی‌كنند، جهت این كار استخدام می‌شوند.


بهترین چای سبز، چایی است كه از جوانه‌های پرزدار گیاه‌ چای كه در یك دوره زمانی 2 روزه اوایل بهار جمع‌آوری شده‌اند، تهیه شده باشد. برگ‌هایی كه قرار است به عنوان چای سفید به بازار عرضه شوند، در مقایسه با برگ‌های چای سبز برای مدت زمان كوتاه‌تری تحت فرآوری قرار می‌گیرند.


 به جای این كه این برگ‌ها به واسطه جریان طبیعی هوا خشك شوند، برگ‌های پژمرده شده برای مدت زمان یك دقیقه یا حتی مدت‌ زمانی كوتاه‌تر بخار داده شده، سپس خشك می‌شوند.

در نتیجه برگ‌های چای طعمی شیرین و مطبوع خواهند داشت و همین ویژگی سبب شده است كه چای سفید بیش از دیگر انواع چای مورد توجه و علاقه افرادی كه طعم‌های مختلف چای را تجربه كرده‌اند، قرار گیرد. علاوه بر این كه چای سفید طعم و مزه مطبوع‌تری دارد، از خواص درمانی مطلوب‌تری نیز برخوردار است.




اگر برگ‌های چای به‌گونه‌ای فرآوری شود كه به طعم و مزه واقعی برگ‌های چای نزدیك‌تر باشد، به این معنی است كه در مقایسه با دیگر انواع چای حاوی میزان بالایی از پلی فنول‌ها خواهد بود. این در حالی است كه این گروه از مواد شیمیایی یك نوع آنتی‌اكسیدان قوی هستند كه با سلول‌های سرطانی مبارزه می‌كنند و آنها را منهدم می‌سازند.


نوشیدن چای سفید علاوه بر این كه موجب كاهش فشار خون می‌شود، علائم و عوارض ناشی از دیابت را نیز به میزان قابل‌توجهی كاهش می‌دهد و این در حالی است كه نوشیدن چای سفید می‌تواند به میزان زیادی خستگی جسمانی شما را كاهش داده و در نتیجه با جبران انرژی از دست رفته در بدن شرایط روحی مناسب‌تری را برای فرد ایجاد كند.

بهتر است برای دم كردن چای سفید، از قوری‌های چینی یا شیشه‌ای استفاده كنید و به یاد داشته باشید اگر می‌خواهید رنگ و مزه آن دلچسب شما باشد هیچ‌گاه از قوری‌های فلزی برای دم كردن چای سفید استفاده نكنید.


شنبه 18/6/1391 - 21:24 - 0 تشکر 551289

برخی از خواص درمانی چای سفید عبارتند از:
• فشارخون را کاهش می‌دهد.
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای سفید باعث کاهش فشارخون و در نتیجه کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و نیز سکته مغزی می‌شوند.
• از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند.
آنتی‌اکسیدان‌ها از ایجاد آسیب‌های درونی سلول‌‌ها ناشی از وجود رادیکال‌های آزاد پیشگیری کرده و باعث به حداقل رساندن تغییرات ناگهانی و مضر بدن شده که ممکن است منجر به بروز انواع سرطان‌ها مانند سرطان روده، شکم یا پروستات گردد.
• خواص ضد باکتری و ضد ویروسی دارد.
این فایده تنها برای چای سفید نیست که دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی دارد بلکه تمام انواع چای که از گیاه کاملیا سینسیس تولید می‌شوند، دارای چنین خواصی هستند.
• برای پایین آوردن کلسترول موثر است.
نوعی آنتی اکسیدان با نام "کاتچین" در این نوع چای وجود دارد که کمک بسیار موثری در کاهش کلسترول خون می‌کنند. این ترکیبات شیمیایی از سخت شدن جداره رگ‌ها و در نتیجه محدود شدن جریان خون پیشگیری می‌کنند.
• برای سلامت پوست مفید است.
چای سفید از آفتاب سوختگی جلوگیری می‌کند. عملکرد سلول‌های پوست را بالا برده و از تخریب پوست در مقابل نور ماورای بنفش محاظت می‌کند. همچنین، پوست را جوان می‌سازد. چای سفید دارای مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است.
آنتی اکسیدان‌ها در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد، از بدن محافظت می‌کنند. رادیکال‌های آزاد موجب پیر شدن و تخریب سلول‌های پوستی می‌شوند.
• به سلامت استخوان کمک می‌کند.
چای سفید همچنین باعث می شود تا کسانی که آن را می نوشند، تراکم استخوانی بالاتری داشته باشند. جلوگیری از شکستگی های استخوانی و درمان آرتریت نیز یکی دیگر از فواید چای سفید است.
• برای سلامت دهان و دندان مفید است.
چای سفید دارای فلوراید زیادی است و از خرابی‌های دندان و از همه مهم‌تر، رشد پلاک‌های دندانی پیشگیری کرده و نیز باعث خوشبو تر شدن دهان می شود.
 ویتامین ها و مواد معدنی
ویتامین های چای:
ویتامین بی 1 (تیامین) – کمک به تولید انرژی از طریق تبدیل غذا. افزایش اشتهاء و بهبود گوارش. مورد نیاز برای رشد و تولید مثل.
ویتامین بی 2 (ریبوفلاوین) – سلامتی پوست، چشم ها و اعصاب. متابولیسم انرژی.
ویتامین بی 6 – کمک به آزاد شدن انرژی غذا و افزایش متابولیسم انواع پروتئین.
ویتامین سی (اسید اسکوربیک) – بهبود زخم و ترمیم شکستگی. مبارزه با برخی انواع شایع عفونت های ویروسی و باکتریایی.
ویتامین کا – پیشگیری از لخته شدن خون و کمک به متابولیسم استخوان.
کاروتن – پس از گوارش، به ویتامین آ تبدیل می شود. بهبود بینایی و سلامتی پوست.
اسید فولیک – ساخت گلبول قرمز و ژن
مواد معدنی (چای، سرشار از مواد معدنی است):
منگنز – ضروری برای رشد و نمو بدن.
پتاسیم – ضروری برای حفظ ضربان عادی قلب.
روی – ضروری برای رشد و نمو اندام های تناسلی و کمک به بهبود زخم.
فلور – محافظت از دندان ها و تقویت استخوان ها.
پلی فنلها (چای، سرشار از انواع آنتی اکسیدان است):
فلاونویدها و کتچین ها، گروهی از ترکیب های پلی فنلی هستند. این مواد، مانع عمل رادیکال های سرطان زا و بیماری های قلبی می شوند.
نوشیدن چای سبز، باعث کاهش قند خون مبتلایان به دیابت می شود.خوانندگان دیابتی، شاید تاکنون موفق به کاهش قند خونشان از طریق رژیم غذایی شده باشند، اما اکنون می توانند با چای سبز هم، به ثبات میزان قند خونشان کمک کنند

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.