آمریکا
به دلیل گستردگی مزارع ذرت، نان سنتی آمریکا از خمیری با آرد ذرت تهیه میشد و سایر محصولات دیگر مانند بیسکویت هم در این کشور بسیار مرسوم بود. البته نان ذرت در مناطق مختلف آمریکا اشکال مختلفی داشت و بافت و مزهاش متفاوت بود. در ایالتهای جنوبی بیشتر آرد ذرت سفید را ترجیح میدادند که ممکن بود مقداری شکر یا آرد گندم هم به آن اضافه کنند اما در شمال آمریکا نان نرمتر و شیرینتری پخته میشد که نیمی از خمیر آن با آرد گندم به دست میآمد و بدین ترتیب نرمتر میشد.
در حال حاضر یک نان پرطرفدار آمریکایی با استفاده از خمیر آرد گندم و شیر تهیه میشود و لایه خارجی نازکی دارد. این نان کمی هم شیرین است و به صورت برشهای یک اندازهای در بستهبندی به فروش میرسد. البته نانهای سفید ساندویچی هم در این کشور محبوبیت زیادی دارند.