• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ایران سرای من (بازدید: 2226)
يکشنبه 5/6/1391 - 20:32 -0 تشکر 530580
این ایرانی ها ی در بالاترین رده ها را بشناسیم بد نیست.

امید كردستانی : معاون ارشد سایت گوگل

نایب‌رئیس ارشد بخش فروش و عملکرد جهانی در شرکت اینترنتی
گوگله !
مدرک کارشناسی
مهندسی برق روداره از دانشگاه ایالتی سن‌خوزه مدرک کارشناسی‌ارشد در رشتهٔ «مدیریت بازرگانی» (MBA) از دانشگاه استنفورد گرفته

او دارای سابقه‌ای بیش از ۱۲ سال در زمینه فناوری‌ سطح بالا در شرکت‌های پیشروی اینترنتی مانند
نت‌اسکیپ است. او همچنین نائب‌رئیس بخش توسعهٔ کسب و کار و فروش در این شرکت بود و توانست بازده مالی وب‌گاه نت‌اسکیپ را در عرض ۱۸ ماه از ۸۸ میلیون دلار در سال به بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در سال برساند.
او کارش را در نت‌اسکیپ در بخش فروش OEM آغاز کرد و در طی دورهٔ چهار ساله که در آن شرکت حضور داشت مسئولیت برقراری ارتباطات تجاری با شرکت‌هایی چون
ای‌بِی، سیتی‌بانک، آمریکن‌آن‌لاین، آمازون، تراولاسیتی، اینتل و اکسایت را برعهده داشت.
کردستانی پیش از آغاز کار در نت‌اسکیپ در بخش‌هایی چون بازاریابی، مدیریت محصول و توسعهٔ کسب و کار در شرکت‌هایی چون 3DO، Go و
هیولت-پکارد فعالیت می‌کرده است

يکشنبه 5/6/1391 - 20:59 - 0 تشکر 530604

آزاده تبازاده دانشمند ارشد فیزیک ایستگاه فضایی ناسا

http://news-service.stanford.edu/new...on-030806.html
دکتر آزاده تبازاده تحقیقات مهمی در زمینه ارتباط ابرها و آلاینده ها در جو زمین داشته است. به همین علت، ضمیمه علم و تکنولوژی مجله تایم، در ماه ژانویه گذشته، تصویر او را روی جلد خود به چاپ رساند و مقاله ای در تجلیل از فعالیت علمی این داشمند 39 ساله ایرانی منتشر کرد.

يکشنبه 5/6/1391 - 21:2 - 0 تشکر 530605

پروفسور مجید سمیعی رئیس جراحان مغز جهان در آلمان و رییس بیمارستان فوق تخصصی و بین المللی علوم عصبی هانور آلمان 

پروفسور سمیعی در ۷۰ سالگی


پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است. او در حال حاضر ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب و ریاست بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیان گذار آن بوده.


وی در زمینهٔ تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده‌است. ایشان بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» انجام داده‌است و در این زمینه بیشترین گزارش‌ها متعلق به ایشان می‌باشد. ایشان در دهه ۱۹۹۰ اقدام به تاسیس یک مرکز بین‌المللی علوم اعصاب (به انگلیسی: International Neuroscience Institute) که به اختصار INI شناخته می‌شود، نمود. بنای این مرکز برگرفته از شکل مغز می‌باشد. این مرکز در شهر هانوفر آلمان واقع است و ریاست آن را پروفسور بر عهده دارد. پروفسور سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده‌است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار ایشان در یکی از کشورها برگزار می‌کنند. ایشان در حال حاضر نیز بسیار فعال بوده، عمل‌های جراحی سنگین در قاعده مغز را با مهارتی بی نظیر انجام می‌دهد و در اغلب کنگره‌های مهم جراحی مغز و اعصاب جهان بعنوان سخنران مدعو شرکت می‌کند. پروفسور سمیعی به کشور خود ایران عشق می‌ورزد و تلاش زیادی برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب ایران انجام می‌دهد.


سمیعی در ۱۰ مهر ۱۳۹۰ به دریافت عنوان استاد افتخاری دانشگاه تهران نائل شد.

يکشنبه 5/6/1391 - 21:5 - 0 تشکر 530614

پروفسور علی جوان دارنده جایزه جهانی آلبرت انیشتن


پروفسور علی جوان در سال 1958 زمانی که کارمند آزمایشگاه بل بود، ایده قانون کلی لیزر گازرا مطرح نمود و در 1960 طرح خود را به مرحله باروری رساند. او در سال 1964 برای کارهایی که در زمینه لیزر گازها انجام داده بود مدال استوارت بالنتاین Stewart Ballentine را از انستیتو فرانکلین دریافت نمود و در سال 1966 مدال بنیاد فنی و جان هرتز Fanny and John Hertz Foundation و در سال 1975 مدالفردریک آیوز Fredrick Ives از انجمن اپتیکال و در سال 1993 مدال علمی جهانی آلبرت اینشتین Albert Einstein World Medal of Scienceرا از انجمن World Cultural دریافت کرد.

يکشنبه 5/6/1391 - 21:8 - 0 تشکر 530625

محسن معظمی معاون گروه تجارت الكترونیك سیسكو



محسن معظمی به عنوان یکی از موفق ترین و بانفوذترین آمریکایی های ایرانی تبار، به طور قطع بر اساس همین سخن پر از حکمت خود زندگی کرده است. در نتیجه، او در رشتۀ خود به اوج رسیده و سرمشق بسیار خوبی برای موفقیت هایی است که مهاجرین در آمریکا می توانند به آن دست یابند. موفقیت او الهام بخش گروه دیگری از آمریکایی های ایرانی تبار بوده است و دستاوردهای وی مورد تمجید و ستایش بسیاری از افراد قرار گرفته است.
محسن معظمی در 10 ماه مه سال 1960 در ایران به دنیا آمد، و در مدرسه ایران زمین در شهر تهران تحصیلات خود را پشت سر گذاشت. وی سپس بدون همراهی اعضای خانواده اش به ایالات متحده مهاجرت کرد، و در کالیفرنیا اقامت گزید. او در آنجا مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه استنفورد دریافت نمود.
در سال 1995، شرکت نرم افزار و فن آوری اطلاعات معظمی، به نام استنفورد بیزنس سیستم ، توسط شرکت شرکای کرت سلمون  خریداری شد، که در آن زمان او، به عنوان قائم مقام شرکت، مسئولیت تجارت الکترونیک بین المللی شرکت را به عهده گرفت. معظمی در حال حاضر قائم مقام شرکت اینترنت بیزنس سلوشنز گروپ ، مسئول فعالیت های این شرکت در بازارهای جهانی در حال ظهور و نیز عضو شرکت سیسکو ایندیا است، که بر سرمایه 1/1 میلیارد دلاری این شرکت در کشور هند نظارت می کند. او در انجمن های سیسکو اینترپرایز بیزنس و مارکتینگ  خدمت کرده و عضو هیات مدیره شرکت زنسیس  است، که تمرکز آن بر فعالیت های اقتصادی ای در بازار سیستم های خودکار خانگی است.
او همچنین قائم مقام حقوقی گروه اینترنت بیزنس سلوشنز  است، و در هیئت مشاوره ای شرکت کوکاکولا و پراکتر اند گمبل مشغول به کار بوده است.

يکشنبه 5/6/1391 - 21:11 - 0 تشکر 530633

بهرام مهذبی مدیر شرکت ماکروسافت در دوبی

يکشنبه 5/6/1391 - 21:14 - 0 تشکر 530643

بیژن پاکزاد (زادهٔ ۱۵ فروردین ۱۳۲۳ در تهران - ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ بورلی هیلز ) طراح و تولیدکننده سرشناس ایرانی-آمریکایی لباس‌های مردانه و عطر و ادکلن بود. او معمولاً به نام تجاری «بیژن» شناخته می‌شد.


بیژن در سال ۱۳۵۲ به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد و در سال ۱۹۷۶ میلادی فروشگاه ویژه خود را در رودئودرایو واقع در بورلی هیلز افتتاح کرد. بازدید از این فروشگاه تنها با داشتن وقت قبلی امکان‌پذیر است.


پیژن همچنین به خاطر داشتن اتومبیل‌هایی نظیر بنتلی آزور زرد رنگ با تزیینات داخلی مشکی، مرسدس بنز اس‌ال‌آر مک لارن مشکی، فراری اف۴۳۰ زردرنگ، رولزرویس فانتوم کوپه زرد رنگ و بوگاتی ویرون معروف بود. مجله Vanity Fair در سال ۱۹۸۹ نام بیژن را در لیست شیک‌پوش‌ترین‌های (خوش پوش‌ترین‌ها)جهان خود قرار داد.


بیژن در روز ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ در محل کارش در خیابان رودئو در بورلی هیلز دچار سکته مغزی شد و در گذشت.

يکشنبه 5/6/1391 - 21:17 - 0 تشکر 530645

فرهاد سعیدی طراح بزرگترین برنامه ریاضی كامپیوتری
FEMLAB در سوئد

يکشنبه 5/6/1391 - 21:18 - 0 تشکر 530646
















دکتر حسین اسلامبلچی رئیس و مدیر عاملVenture Partners  2020 که در زمینه telecomm knication  (مخابره دور برد ) به سهام دارن شرکتهای خصوصی و سرمایه گذاران، مشاوران و تکنولوژی های لازم را ارائه می دهد. نزدیک به دو دهه است که دکتر اسلامبلچی سرپرستی و رهبری شبکه AT&T ، سیستم ها و سرویسهای آنها را به عهده دارد . با ادغام شرکت AT&T  با  شرکت  SBC در اواخر سال 2005 ، او نیز  AT&T را ترک کرد . با رفتن او ، در 30 دسمابر سال 2005مجله Business Week  او را بعنوان یکی از افراد مهم در به دست آوردن جایگاه شرکت AT&T  به عنوان رهبر تکنولوژی معرفی کرد و اضافه کرد که او فردی جسور و بی باک ، واقع گرا و آرمان گراست.





بیوگرافی


حسین اسلامبلچی 106 اختراع را به ثبت رسانده و بعنوان یک رهبر (سردمدار) تکنولوژی شناخته شده است . در اکتبر سال 1999 ، حسین هنگامیکه به عضویت انجمن علمی AT&T  درآمد برترین مدال افتخار technical  را دریافت کرد . همچنین او در سال 2001 از طرف    Nj Inventors hall of fame     جایزه مخترع سال را به خود اختصاص داد ، در سال 1997 به خاطر یکی از اختراعات مهم استراتژیکی اش جایزهThomas Alva Edison award  را دریافت کردد و در همان سال AT&T labs science   و Technology Medal     را نیز از آن خود کرد. حسین عضو هیأت  مشاوران Conexant می باشد همانطور که عضویت هیأت رئیسه   NAB یعنی  National Alliance of Business و Wytec می باشد ، همچنین او در John university whiting school of Engineenig به عنوان یکی از اعضای شورای مشاوان نیز کار کرده است . حسین کتابهای خودش را در 18 نشریه technical  چاپ کرده است و در مجله مدیریت سیستم ها و شبکه ، عضو اعضای تهییه کنندگانِ IEEE می باشد . در سپتامبر سال 1988،حسین به کمیته استخدام افرادِ معلول (ناتوان) پیوست، او تلاشهای این کمیته را پشتیبانی  و حمایت می کرد تا اینکه تکنولوژی اطلاعات نیز بتواند مورد استفاده افراد ناتوان هم قرار بگیرد . ) تلاش می کرد که IT  برای افراد ناتوان و معلول قابل فهم ، آسان و مورد استفاده باشد ) . هم اکنون در  AT&T  به عنوان قهرمانِ  accessibility کار می کند.


او دارای مدرک لیسانس در مهندسی الکترونیک می باشد ، مدرک فوق لیسانس و دکترا در رشته الکترونیک را از دانشگاه  کالیفرنیا  (university of California – san diego ) در یافت نمود.






دکتر حسین اسلامبلچی رئیس و مدیر عاملVenture Partners  2020 که در زمینه telecomm knication  (مخابره دور برد ) به سهام دارن شرکتهای خصوصی و سرمایه گذاران، مشاوران و تکنولوژی های لازم را ارائه می دهد. نزدیک به دو دهه است که دکتر اسلامبلچی سرپرستی و رهبری شبکه AT&T ، سیستم ها و سرویسهای آنها را به عهده دارد . با ادغام شرکت AT&T  با  شرکت  SBC در اواخر سال 2005 ، او نیز  AT&T را ترک کرد . با رفتن او ، در 30 دسمابر سال 2005مجله Business Week  او را بعنوان یکی از افراد مهم در به دست آوردن جایگاه شرکت AT&T  به عنوان رهبر تکنولوژی معرفی کرد و اضافه کرد که او فردی جسور و بی باک ، واقع گرا و آرمان گراست.


از سال 2001 تا 2005 با سمت رئیس هیأت مدیره تکنولوژی کار کرد و با افراد برتر خود در باره فورمولاسیون (تئوری) و انجام دادن استراتژی technology رایزنی های خود را انجام داد . پیش از این او پیش بینی کرده بود که IP قادر به انجام هر کاری خواهد بود . کتاب اخیر او 2020 VISION  می باشد که در آن به اصول و مبانی مهندسی ارتباطات در دو قرن آینده پرداخته است



يکشنبه 5/6/1391 - 22:16 - 0 تشکر 530672


پروفسور محمد جمشیدی مدیر برنامه های داخلی ایستگاه فضایی ناسا








پروفسور امید ابری رئیس بیمارستان در آلمان




پروفسور بیژن اعلمی رئیس شرکت


ADAPT در آمریکا







بهرام مهذبی مدیر شرکت ماکروسافت در سال 2000 در دوبی




بیژن عربی رئیس بیمارستان در آمریکا




حمید برنجی عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا




كامران الهییان بنیانگذار برنامه مدرسه آنلاین و رئیس شرکت







كاظم امیدوار عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا




محمد جمشیدی مدیر كنترل تكنیك ایستگاه فضایی ناسا






رضا غفاریان مهندس لابراتوار نیرو محركه جت ایستگاه فضایی ناسا






مرتضی عجابت مدیر موسسه تحقیقاتی






يکشنبه 5/6/1391 - 22:19 - 0 تشکر 530673

افشین محبی مدیر موسسه ارتباطات بین المللی


qwest






شهرام بلوری مدیر اجرایی شبكه نورتل در كانادا






نادر مدانلو رئیس اولین شركت خصوصی پرتاپ ماهواره در آمریكا





پروفسور رضا اصغری حقوقدان محقق روابط ایران و آلمان





محمد واقعی رئیس شركت طراح ساختمان در آمریكا





پروفسور بابك جوان معاون بیمارستان


AKH در اتریش





حامد شهبازی رئیس هیت مدیره شركت 


infotouch در آمریكا






پروفسور پرویز معین رئیس موسسه مرکزی تحقیقاتی دانشگاه ناسا در آمریکا






شایگان خردپیر رئیس شرکت


verzion در آمریکا





حمید عظیمی عضو ارشد شرکت


در آمریکا intel





 پروفسور قاسم آزدشت رئیس شرکت



در آلمان smartpac



پروفسور رضا ابهری رئیس موسسه تحقیقی انرژی  در سوئیس





پروفسور علی ارسنجانی طراح نرم افزار در شرکت


IBM




پروفسور منوچهر عبادی رئیس موسسه تحقیقاتی اعصاب در کلمبیا






پروفسور مهران کاردار فیزیکدان موسسه تحقیقاتی ماساچوست




کامران سیستان زاده رئیس شبکه


yipes





برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.