• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1287)
يکشنبه 5/6/1391 - 11:59 -0 تشکر 529932
زالو درمانی / زالو جراح کوچولو Micro Surgeon

زالو جانور عجیبی است که صدها سال است از آن به صورت زنده یا فرآورده برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شود. پس از ظهور پزشکی مدرن ، استفاده از زالو به تدریج به فراموشی سپرده شد. اما جالب این جاست که پس از سال ها، باز هم استفاده از زالو بازهم در بسیاری از کشورهای دنیا و حتی در کشورهای پیشرفته رایج شده است ، چنان چه اکنون زالو را با عنوان جراح کوچولو (Micro Surgeon) می شناسند.
مکیدن خون بیمار و ترشح آنزیم هایی با خواص درمانی متعدد ، باعث شده است که زالو درمانی ، روشی ساده و ارزان قیمت برای درمان بسیاری از بیماری ها باشد. در طب سنتی ایران ، زالو درمانی همراه با سایر روش های درمانی مثل گیاه درمانی به صورت ترکیبی برای درمان بسیاری از بیماری ها تجویز شده است

يکشنبه 5/6/1391 - 12:10 - 0 تشکر 529948

صادرات زالو


كشورهایی نظیر روسیه و انگلستان از ره آورد صادرات زالو درآمد ارزی هنگفتی برای اقتصادشان فراهم كرده اند. در طب سنتی ایرانیان كاربرد زالو بسیار وسیع بوده و در بیماری هایی همچون بیماری های خونی و عفونی، فشار خون، سكته قلبی، بیماری های چشمی، پوستی، واریس، بواسیر و آبسه های چركی مورد استفاده قرار گرفته است.


بر اساس سازمان بیو فارم انگلستان این كشور در سال 2004 حدود چهار میلیارد زالو به ارزش هر یك عدد یك و نیم پوند به خارج صادر كرده است ( با ارزش و سود شش میلیارد پوند یا حدود 10 میلیارد دلار!) .


در تركیه نیز كنار بانك خون، بانك زالو وجود دارد و اكثر كشورهای اروپایی مشتری دایم خرید زالوهای طبی از این كشور هستند.

يکشنبه 5/6/1391 - 12:11 - 0 تشکر 529950

در ایران دیروز


در طب عامیانه مردم ایران ، زالو همانند حجامت و فصد بعنوان یك رفتار درمانی و پیشگیری پذیرفته شده و شناخته شده حضور داشته است و مردم شهر و روستای ایران می دانستند كه علاج بسیاری عفونت ها و زخم ها و كسالت های بدن با زالو اندازی ممكن است .


دیدگاه حكیم جرجانی پیرامون زالودرمانی:
    جرجانی معتقد است بهترین زالو، زالوی موجود در آب های پاكیزه است و شكل او باید همانند دم موش باشد و شكم او سرخ و پشت او سبز و سرش كوچك باشد و او نیز معتقد است منفعت زالو بیشتر در بیمارهای پوستی مانند ریش بلخی، قوبا، سعفه و... است.


"حكیم جرجانی" در كتاب سوم ذخیره خوارزمشاهی اشاره به نحوه استعمال زالو و جایگاه درمانی آن كرده و منفعت زالو اندازی را بیشتر در بیماری های پوستی می داند و معتقد است ابتدا باید تن را با فصد و مسهل پاكیزه كرد و سپس زالو انداخت.


شیخ الرییس ابن سینا نیز باب مبسوطی پیرامون زالو دارد و می گوید :‌" از زالوهایی كه كرك ریز و نمر دارند یا لاجوردی رنگ هستند پرهیز كنید زیرا دچار غشی ، خونریزی ، تب ، سستی و قرحه های بدخیم خواهید شد . از زالوهایی استفاده شود كه در آب های خزه دار كه محل زیست قور باغه ها ست نمو كدره و نه زالویی كه در آبهای گل آلود سیاه بوده است ."


ابن سینا همچنین زالو را بهتر از "حجامت "‌ در بیرون آوردن خون تباه از عمق بدن می داند و اضافه می كند: زالو را ابتدا سرازیر نگهدارید تا استفراغ كند و محتویات شكمش بیرون آید . سپس اندكی خون بره به او بدهید . سپس مواد چسبنده و كثیف بدن او را با بوراكس پاك كنید ( استفاده از مواد صابونی عطر دار مضر است) و جایی را كه می خواهید زالو بگذارید با دست مالش دهید تا سرخ شود . اگر جای زالو انداختن را با گل سر شور یا خون اندود كنند زالو بهتر می چسبد . بهتر آن است كه پس از جدا شدن زالو، محل گزش او را حجامت بر نهید."

يکشنبه 5/6/1391 - 12:13 - 0 تشکر 529954

ایران امروز


به گفته یك عضو موسسه تحقیقات حجامت ایران ، نماینده WHO ( سازمان جهانی بهداشت)‌ در سال 1379 در زمینه كنگره بین المللی طب سنتی و مفردات پزشكی تهران ، از چند اتاق عمل مجهز بیمارستان های مطرح و در جه یك ایران بازدید كرده بود و گفته بود : اتاق عمل های شما ناقص است زیرا جایی برای نگهداری زالو و كاربرد زالو ندیدم!


در زمان حاضر در شهر تهران در برخی بیمارستان های فوق تخصصی ، جراحان مشهور و صاحب سبك، در جراحی های ترمیمی خود از زالو درمانی كمك می گیرند.


تاكنون در جهان سه هزار مقاله علمی پیرامون زالو و زالو درمانی ثبت شده كه در موسسه تحقیقات حجامت ایران دو هزار و 500 مقاله آن به فارسی ترجمه شده است.


بر اساس مقالات پزشكی داخل و خارج كشور برخی سرطان های بدخیم نظیر ملانوما ، اگزمای پوستی، سكته های مغری و قلبی، فشار خون ، سلولیت ، كمر درد و دردهای سیاتیكی ، آرتروز زانو،‌ مشكلات شنوانیی ، زخم معده، هماتوم ، ضعف اعصاب و وسواس از جمله بیماری هایی محسوب می شوند كه می توانند با زالو درمان شوند


منبع : کتاب زالو درمانی در طب سنتی و طب رایج

يکشنبه 5/6/1391 - 12:14 - 0 تشکر 529955

زالو درمانی را بشناسیم



دکترها می گویند اگر بیماری خاصی هم ندارید گذاشتن زالو بر روی گردن برای مغز خوب است، به خواب کمک می کند وباعث تقویت حافظه می شود

«استفاده از زالو که از دیر باز برای درمان برخی از بیماریها مرسوم بوده است و درطول قرن بیستم بخاطر استفاده از روشهای مدرن از مد افتاده بود ، با افزایش محبوبیت دوباره طب سنتی به نظر می رسد که این موجودات کوچک دوباره به برخی از کلینیک ها برگشته است ».
« الان خیلی ها استفاده از زالو را به مصرف قرص ترجیح می دهند. مردم به دنبال جایگزینی برای دارو هستند و زالو یک راه حل طبیعی است . از زالو ها برای درمان هر بیماری استفاده می شود،از نازائی گرفته تا بیماریهای لثه و... محققان میگویند با چرخش بهتر خون دربدن تمام اعضا بهتر کار می کنند .


دکترها می گویند اگر بیماری خاصی هم ندارید گذاشتن زالو بر روی گردن برای مغز خوب است، به خواب کمک می کند وباعث تقویت حافظه می شود » .
لازم به یاد آوری است که استفاده از زالو در درمان بیماریها درطب سنتی ایران جایگاه خاصی داشته تا جایی که بزرگانی مثل شیخ الرئیس ابن سینا باب مبسوطی پیرامون زالو درکتب خود داشته اند . خاصیت درمانی زالو در بزاق دهان او است که باتزریق ماده ضد انعقاد خون به نام هیرودین موجب رقیق شدن خون و باز شدن گرفتگی رگها و در نتیجه افزایش خون‌رسانی به مغز و بدن می‌شود.


به عقیده بعضی کارشناسان ۱۰۰ نوع ماده ویژه با اثرات درمانی گوناگون توسط زالو در خون ترشح می‌شود و مورد توجه پزشکان و جراحان قرار گرفته است و در اروپا و آمریکا در موارد گرفتگی رگهای قلب، گرافتهای پوستی و زیبایی پوست و جراحی قلب و پیوند اعضا و تقویت سیستم دفاعی بدن از آن استفاده می‌شود.


شایان ذکر است با صدور طب جدید از کشورهای غربی به اقصا نقاط دنیا متاسفانه این شیوه درمانی مهجور واقع شد .


میگنا

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.