• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 903)
يکشنبه 5/6/1391 - 1:55 -0 تشکر 529731
خواص درمانی سیر و خواندنی هایی درباره آن

سیر گیاهی است دو ساله با پیازی مركب از پیازچه و ساقهٔ راست كه در انتهایی آن گلی چتری كه شامل چندین پیازچه است ، قرار دارد. این گیاه از قدیم الایام به عنوان یكی از گیاهان مهم دارویی وچاشنی غذایی كشت می شده است. نام علمی آن Allium sativum است و به آن Garlic هم می گویند. امروزه در سراسر جهان به عنوان یكی از گیاهان دارویی مشهور به كار برده می شود.

 سیر از منظر گیاه شناسی

نحوه استفاده : خوراکی
خواص : سیر Garlic
نام علمی Allium sativum

يکشنبه 5/6/1391 - 18:25 - 0 تشکر 530396

shadbi گفته است :
[quote=shadbi;75242;529738]
سوال مهمی که اکثر افراد دارند این است که آیا خواص سیر به شکل ترشی و یا در غذاهای پختنی و یا سرخ کرده نیز مانند سیر تازه است؟
از نظر علمی ، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و به طور مثال ترکیبات موجود در سیر تا زمانی که پوست حبه ها جدا نشده باشد با زمانی که سیر پوست کنده و خرد شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاور شدن آن با هوا تغییراتی در آن روی می دهد.
چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند. هر چه سیر بیش تر حرارت داده شود خواص آن کمتر می شود.


بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کم تر از سیر تازه است. همان بویی که در آشپزخانه از غذاهای پختنی و یا سرخ شده ی حاوی سیر به مشام می رسد مربوط به مواد گوگردی سیر است که بالاتر از 60 درجه حرارت ، کم کم متصاعد می شوند.
هم چنین سیر وقتی به صورت ترشی در می آید دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارات محیط ، سرکه زمان نگه داری و فاکتورهایی از این قبیل بستگی دارد ولی در اکثر موراد دارای خواصی شبیه به سیر است.



سلام به شادبی عزیز
جالب بود .
برای برطرف کردن بوی تند سیر هم میتونید از شیر استفاده کنید ....شیر به ‌طور قابل توجهی سطح سولفور( ماده ‌ای که باعث ایجاد بوی تند در سیر می ‌شود) را کاهش می ‌ده... اگر مصرف سیر خام واستون سخته خوردنش حتما از ترشی سیر استفاده کنید ....

 

thank you for attention

يکشنبه 5/6/1391 - 18:35 - 0 تشکر 530411



سلام به شادبی عزیز
جالب بود .
برای برطرف کردن بوی تند سیر هم میتونید از شیر استفاده کنید ....شیر به ‌طور قابل توجهی سطح سولفور( ماده ‌ای که باعث ایجاد بوی تند در سیر می ‌شود) را کاهش می ‌ده... اگر مصرف سیر خام واستون سخته خوردنش حتما از ترشی سیر استفاده کنید ....
shadbi گفته است :
[quote=اتـــــــــــاق عمــــــــــل;314283;530396][quote=shadbi;75242;529738]
سوال مهمی که اکثر افراد دارند این است که آیا خواص سیر به شکل ترشی و یا در غذاهای پختنی و یا سرخ کرده نیز مانند سیر تازه است؟
از نظر علمی ، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و به طور مثال ترکیبات موجود در سیر تا زمانی که پوست حبه ها جدا نشده باشد با زمانی که سیر پوست کنده و خرد شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاور شدن آن با هوا تغییراتی در آن روی می دهد.
چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند. هر چه سیر بیش تر حرارت داده شود خواص آن کمتر می شود.


بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کم تر از سیر تازه است. همان بویی که در آشپزخانه از غذاهای پختنی و یا سرخ شده ی حاوی سیر به مشام می رسد مربوط به مواد گوگردی سیر است که بالاتر از 60 درجه حرارت ، کم کم متصاعد می شوند.
هم چنین سیر وقتی به صورت ترشی در می آید دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارات محیط ، سرکه زمان نگه داری و فاکتورهایی از این قبیل بستگی دارد ولی در اکثر موراد دارای خواصی شبیه به سیر است.



سلام به دوستم

من همیشه با ماهی 2 حبه سیر ترشی میل میکنم به صورت خام اصلا نمیتونم و داخل کشک بادمجان هم دوست دارم.... اما اون قسمت که به شیر اشاره کردین رو خوب متوجه نشدم یعنی هنگام طبخ داخل غذا شیر بریزیم؟
بازم ممنون از همراهیتون

يکشنبه 5/6/1391 - 19:6 - 0 تشکر 530472

shadbi گفته است :


سلام به دوستم

من همیشه با ماهی 2 حبه سیر ترشی میل میکنم به صورت خام اصلا نمیتونم و داخل کشک بادمجان هم دوست دارم.... اما اون قسمت که به شیر اشاره کردین رو خوب متوجه نشدم یعنی هنگام طبخ داخل غذا شیر بریزیم؟
بازم ممنون از همراهیتون


سلام به شادبی عزیز
جالب بود .
برای برطرف کردن بوی تند سیر هم میتونید از شیر استفاده کنید ....شیر به ‌طور قابل توجهی سطح سولفور( ماده ‌ای که باعث ایجاد بوی تند در سیر می ‌شود) را کاهش می ‌ده... اگر مصرف سیر خام واستون سخته خوردنش حتما از ترشی سیر استفاده کنید ....
shadbi گفته است :
[quote=shadbi;75242;530411][quote=اتـــــــــــاق عمــــــــــل;314283;530396][quote=shadbi;75242;529738]
سوال مهمی که اکثر افراد دارند این است که آیا خواص سیر به شکل ترشی و یا در غذاهای پختنی و یا سرخ کرده نیز مانند سیر تازه است؟
از نظر علمی ، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و به طور مثال ترکیبات موجود در سیر تا زمانی که پوست حبه ها جدا نشده باشد با زمانی که سیر پوست کنده و خرد شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاور شدن آن با هوا تغییراتی در آن روی می دهد.
چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند. هر چه سیر بیش تر حرارت داده شود خواص آن کمتر می شود.


بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کم تر از سیر تازه است. همان بویی که در آشپزخانه از غذاهای پختنی و یا سرخ شده ی حاوی سیر به مشام می رسد مربوط به مواد گوگردی سیر است که بالاتر از 60 درجه حرارت ، کم کم متصاعد می شوند.
هم چنین سیر وقتی به صورت ترشی در می آید دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارات محیط ، سرکه زمان نگه داری و فاکتورهایی از این قبیل بستگی دارد ولی در اکثر موراد دارای خواصی شبیه به سیر است.


سلام به شادبی گل
نه دوست عزیزم ... وقتی که سیر رو مصرف کردید میتونید یک لیوان شیربخورید که بوی تند سیر از بین بره ...
گل باشی

 

thank you for attention

يکشنبه 5/6/1391 - 19:21 - 0 تشکر 530495


سلام به شادبی گل
نه دوست عزیزم ... وقتی که سیر رو مصرف کردید میتونید یک لیوان شیربخورید که بوی تند سیر از بین بره ...
گل باشی
shadbi گفته است :


سلام به دوستم

من همیشه با ماهی 2 حبه سیر ترشی میل میکنم به صورت خام اصلا نمیتونم و داخل کشک بادمجان هم دوست دارم.... اما اون قسمت که به شیر اشاره کردین رو خوب متوجه نشدم یعنی هنگام طبخ داخل غذا شیر بریزیم؟
بازم ممنون از همراهیتون


سلام به شادبی عزیز
جالب بود .
برای برطرف کردن بوی تند سیر هم میتونید از شیر استفاده کنید ....شیر به ‌طور قابل توجهی سطح سولفور( ماده ‌ای که باعث ایجاد بوی تند در سیر می ‌شود) را کاهش می ‌ده... اگر مصرف سیر خام واستون سخته خوردنش حتما از ترشی سیر استفاده کنید ....
shadbi گفته است :
[quote=اتـــــــــــاق عمــــــــــل;314283;530472][quote=shadbi;75242;530411][quote=اتـــــــــــاق عمــــــــــل;314283;530396][quote=shadbi;75242;529738]
سوال مهمی که اکثر افراد دارند این است که آیا خواص سیر به شکل ترشی و یا در غذاهای پختنی و یا سرخ کرده نیز مانند سیر تازه است؟
از نظر علمی ، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و به طور مثال ترکیبات موجود در سیر تا زمانی که پوست حبه ها جدا نشده باشد با زمانی که سیر پوست کنده و خرد شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاور شدن آن با هوا تغییراتی در آن روی می دهد.
چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند. هر چه سیر بیش تر حرارت داده شود خواص آن کمتر می شود.


بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کم تر از سیر تازه است. همان بویی که در آشپزخانه از غذاهای پختنی و یا سرخ شده ی حاوی سیر به مشام می رسد مربوط به مواد گوگردی سیر است که بالاتر از 60 درجه حرارت ، کم کم متصاعد می شوند.
هم چنین سیر وقتی به صورت ترشی در می آید دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارات محیط ، سرکه زمان نگه داری و فاکتورهایی از این قبیل بستگی دارد ولی در اکثر موراد دارای خواصی شبیه به سیر است.



سلام سلام
پس این دستور شامل حال من نمیشه چون من کلا با شیر و گوشت مشکل دارم :)

يکشنبه 5/6/1391 - 19:39 - 0 تشکر 530525

shadbi گفته است :


سلام سلام
پس این دستور شامل حال من نمیشه چون من کلا با شیر و گوشت مشکل دارم :)

سلام به شادبی گل
نه دوست عزیزم ... وقتی که سیر رو مصرف کردید میتونید یک لیوان شیربخورید که بوی تند سیر از بین بره ...
گل باشی
shadbi گفته است :


سلام به دوستم

من همیشه با ماهی 2 حبه سیر ترشی میل میکنم به صورت خام اصلا نمیتونم و داخل کشک بادمجان هم دوست دارم.... اما اون قسمت که به شیر اشاره کردین رو خوب متوجه نشدم یعنی هنگام طبخ داخل غذا شیر بریزیم؟
بازم ممنون از همراهیتون


سلام به شادبی عزیز
جالب بود .
برای برطرف کردن بوی تند سیر هم میتونید از شیر استفاده کنید ....شیر به ‌طور قابل توجهی سطح سولفور( ماده ‌ای که باعث ایجاد بوی تند در سیر می ‌شود) را کاهش می ‌ده... اگر مصرف سیر خام واستون سخته خوردنش حتما از ترشی سیر استفاده کنید ....
shadbi گفته است :
[quote=shadbi;75242;530495][quote=اتـــــــــــاق عمــــــــــل;314283;530472][quote=shadbi;75242;530411][quote=اتـــــــــــاق عمــــــــــل;314283;530396][quote=shadbi;75242;529738]
سوال مهمی که اکثر افراد دارند این است که آیا خواص سیر به شکل ترشی و یا در غذاهای پختنی و یا سرخ کرده نیز مانند سیر تازه است؟
از نظر علمی ، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و به طور مثال ترکیبات موجود در سیر تا زمانی که پوست حبه ها جدا نشده باشد با زمانی که سیر پوست کنده و خرد شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاور شدن آن با هوا تغییراتی در آن روی می دهد.
چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند. هر چه سیر بیش تر حرارت داده شود خواص آن کمتر می شود.


بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کم تر از سیر تازه است. همان بویی که در آشپزخانه از غذاهای پختنی و یا سرخ شده ی حاوی سیر به مشام می رسد مربوط به مواد گوگردی سیر است که بالاتر از 60 درجه حرارت ، کم کم متصاعد می شوند.
هم چنین سیر وقتی به صورت ترشی در می آید دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارات محیط ، سرکه زمان نگه داری و فاکتورهایی از این قبیل بستگی دارد ولی در اکثر موراد دارای خواصی شبیه به سیر است.



سلام به شادبی عزیز
همانطور که توی تاپیک های دیگه بحث شد بین دوستان به هیچ عنوان شیر رو از تغذیه خودتون حذف نکنید ... حتما شیر مصرف کنید ... میتونید شیرتون رو طمع دار کنید ....

 

thank you for attention

يکشنبه 5/6/1391 - 20:6 - 0 تشکر 530554



سلام به شادبی عزیز
همانطور که توی تاپیک های دیگه بحث شد بین دوستان به هیچ عنوان شیر رو از تغذیه خودتون حذف نکنید ... حتما شیر مصرف کنید ... میتونید شیرتون رو طمع دار کنید ....
shadbi گفته است :


سلام سلام
پس این دستور شامل حال من نمیشه چون من کلا با شیر و گوشت مشکل دارم :)

سلام به شادبی گل
نه دوست عزیزم ... وقتی که سیر رو مصرف کردید میتونید یک لیوان شیربخورید که بوی تند سیر از بین بره ...
گل باشی
shadbi گفته است :


سلام به دوستم

من همیشه با ماهی 2 حبه سیر ترشی میل میکنم به صورت خام اصلا نمیتونم و داخل کشک بادمجان هم دوست دارم.... اما اون قسمت که به شیر اشاره کردین رو خوب متوجه نشدم یعنی هنگام طبخ داخل غذا شیر بریزیم؟
بازم ممنون از همراهیتون


سلام به شادبی عزیز
جالب بود .
برای برطرف کردن بوی تند سیر هم میتونید از شیر استفاده کنید ....شیر به ‌طور قابل توجهی سطح سولفور( ماده ‌ای که باعث ایجاد بوی تند در سیر می ‌شود) را کاهش می ‌ده... اگر مصرف سیر خام واستون سخته خوردنش حتما از ترشی سیر استفاده کنید ....
shadbi گفته است :
[quote=اتـــــــــــاق عمــــــــــل;314283;530525][quote=shadbi;75242;530495][quote=اتـــــــــــاق عمــــــــــل;314283;530472][quote=shadbi;75242;530411][quote=اتـــــــــــاق عمــــــــــل;314283;530396][quote=shadbi;75242;529738]
سوال مهمی که اکثر افراد دارند این است که آیا خواص سیر به شکل ترشی و یا در غذاهای پختنی و یا سرخ کرده نیز مانند سیر تازه است؟
از نظر علمی ، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و به طور مثال ترکیبات موجود در سیر تا زمانی که پوست حبه ها جدا نشده باشد با زمانی که سیر پوست کنده و خرد شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاور شدن آن با هوا تغییراتی در آن روی می دهد.
چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند. هر چه سیر بیش تر حرارت داده شود خواص آن کمتر می شود.


بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کم تر از سیر تازه است. همان بویی که در آشپزخانه از غذاهای پختنی و یا سرخ شده ی حاوی سیر به مشام می رسد مربوط به مواد گوگردی سیر است که بالاتر از 60 درجه حرارت ، کم کم متصاعد می شوند.
هم چنین سیر وقتی به صورت ترشی در می آید دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارات محیط ، سرکه زمان نگه داری و فاکتورهایی از این قبیل بستگی دارد ولی در اکثر موراد دارای خواصی شبیه به سیر است.



سلامی دوباره
اما من ماست و شیر کاکائو و بستنی استفاده میکنم آخه با شیر های طعم دار هم نمیتونم کنار بیام.. میدونم خیلی خاصیت داره و همه ی افرادی که از شیر استفاده میکنند رو تقدیر هم میکنم یه جورایی هم بهشون حسادت میکنم .. میدونین یه جورایی تو ذهنیتم اینه که شیر خوردن خیلی کلاس داره اما چه کنم دیگه :(

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.