حالا با پنیرهایی که در اثر نگهداری غلط کپک زده اند، چه کار باید بکنیم؟
به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم که پنیر کپک زده را مصرف کنید. بهتر است اگر ناحیه کپک، سطحی است؛ سطح کپک زده و مقداری از اطراف آن را جدا و بعد پنیر را مصرف کنید. اما اگر میزان رشد کپک ها به حدی است که بیش از 50 درصد پنیر را آلوده کرده، تصمیم عاقلانه در مورد آن، عدم مصرف و دور ریختن پنیر است. قارچ ها و کپک ها دارای اندام های زایشی خاصی هستند که می توانند به راحتی پراکنده شوند و محیطی گسترده تر از محدوده رشد خود را آلوده کنند.
سلامت نیوز
دکتر آراسب دباغ مقدم، دامپزشک و متخصص صنایع غذایی- حکیم مهر