• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 743)
چهارشنبه 11/5/1391 - 7:46 -0 تشکر 487441
رفاقت یا سقوط آزاد

چرا دوستی های ناسالم را ادامه می دهیم؟
شما هم دوستی ناسالم دارید؟ مطمئن نیستید؟ دوستی می گفت بعد از گذراندن مدت زمانی با فرد مورد نظر، این سؤال را از خود بپرسید:« آیا احساسم بهتر از قبل است یا بدتر؟» من این تست دوستی را روزی که در مطب دندان پزشک منتظر بودم، در یک مجله کشف کردم. از آن روز هر وقت با کسی رو به رو می شوم، این سؤال را از خود می پرسم:« آیا احساسم بهتر از قبل است یا بدتر؟» نیاز به هیچ توضیح و تفسیری نیست، فقط بله یا نه. ممکن است از پاسخ تان تعجب کنید.
تا به حال چند مرتبه با کسی هم صحبت بوده اید که بعد از اتمام گفتگو احساس خستگی و بی حوصلگی شدید به شما دست داده است؟یا عضو یک سازمان هستید و شرکت در جلسات آن برای تان کسل کننده و وحشت آور است. سؤال اینجاست: علی رغم احساس بدی که پس از برقراری ارتباط با این افراد پیدا می کنیم، چرا باز به رابطه مان با آنها ادامه می دهیم، حتی وقتی می فهمیم که دوستی سالمی با آنها نداریم؟
این مسأله می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که سعی کرده ایم به نمونه هایی از آن در این مقاله اشاره کنم. وقتی فهمیدید چرا با وجودی که می دانید فلان دوستی، برای تان ناسالم است، باز به آن ادامه می دهید، شاید دست کشیدن از آن روابط برای شما ساده تر شود.

چهارشنبه 11/5/1391 - 8:36 - 0 تشکر 487479

پنج توصیه برای جلب نظر دیگران

مهم است بدانید كه چطور می توانید در نظر د یگران شخصیت مطلوب تری داشته باشید . در این مورد توصیه هایی وجود دارد كه حتما به كارتان می آید :
1 ـ وقتی فرد ی را می بینید لبخند بزنید
لازم نیست كه حتما لبخند پهنی روی صورت تان داشته باشید . فقط یك تبسم ملایم و د وستانه كا فیست . با این برخورد یك ارتباط خوب و صمیمی بین شما و د یگران ایجاد می شود كه می تواند شروع خوبی برای د وست یابی باشد.
2ـ لحن صدای شاد و د لنشینی داشته باشید.
حتی اگر به تازگی با فرد ی آشنا شد ه اید با او طوری صحبت كنید كه انگار یكی از دوستان خوب شماست . لازم نیست كه حتما به جمع دوستان صمیمی شما اضافه شد ه باشد تا چنین رفتاری داشته باشید . با این نحوه برخورد د یگران تصویر بهتری از شما خواهند داشت و راحت تر روی آنها تاثیر می گذارید .
3 ـ برای بهبود فن سخنوری در د وره های آموزشی شركت كنید
وقتی بتوانید درباره توانایی های خود تان خوب صحبت كنید توجه د یگران به طور مطلوبی به سوی شما جلب می شود. اگر فكر می كنید در این زمینه چندان تبحر ندارید ، بهتر است در د وره های آموزشی شركت كنید و با كمك متخصصان این فن ، توانایی لازم را به دست آورید .
4 ـ حس شوخ طبعی تان را پرورش د هید
تعداد ی كتاب یا مجله طنز بخوانید .این كار باعث می شود رفتار شما نسبت به گذ شته كمی اجتماعی تر و دوستانه تر شود . وقتی این قابلیت را با توانایی صحبت درباره خود تان تركیب كنید اعتماد به نفس تان بالا می رود. البته شوخ طبعی شماباید درست و بجا باشد و در این كار زیاد ه روی نكنید.
5 ـ ناعاد لانه انتقاد نكنید
یكی از معیارهای د وستی این است كه به موقع از دوستتان انتقاد كنید ولی این طور نباشد كه همیشه به د نبال نكته ای برای انتقا د كرد ن باشید . بهتر است رویكرد معقو لانه و مهربانانه ای در پیش بگیرید و رد صورت لزوم به موقع انتقاد كنید تا این شبهه برای د یگران پیش نیاید كه فرد ی ایراد گیر و منفی هستید . یاد تان باشد كه در وجود هر فردی نقاط روشن هم وجود دارد . پس باید خوبی هایش را جست وجو كنید و نقاط مثبت هر فرد را هم در نظر داشته باشید . این رفتارها را تشویق كنید تا بتوانید تاثیر مثبتی داشته باشید.
منبع:همشهری مثبت 180

چهارشنبه 11/5/1391 - 11:26 - 0 تشکر 487666

سلام
دوست باید کسی باشه که فرد باهاش احساس آرامش کنه و از نظر فکری و اعتقادی با فرد همخوان باشه وگرنه به مرور زمان بدون اینکه خودش بخواد تاثیر میپذیره .
با کسی باید دوست بشیم که از نظر فرهنگی و اعتقادی مثل ما باشد و اگر اینگونه نبود رابطمون و باید باهاش کم کنیم تا خدای ناکرده تحت تاثیر قرار نگیریم.

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.