• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 739)
چهارشنبه 11/5/1391 - 7:46 -0 تشکر 487441
رفاقت یا سقوط آزاد

چرا دوستی های ناسالم را ادامه می دهیم؟
شما هم دوستی ناسالم دارید؟ مطمئن نیستید؟ دوستی می گفت بعد از گذراندن مدت زمانی با فرد مورد نظر، این سؤال را از خود بپرسید:« آیا احساسم بهتر از قبل است یا بدتر؟» من این تست دوستی را روزی که در مطب دندان پزشک منتظر بودم، در یک مجله کشف کردم. از آن روز هر وقت با کسی رو به رو می شوم، این سؤال را از خود می پرسم:« آیا احساسم بهتر از قبل است یا بدتر؟» نیاز به هیچ توضیح و تفسیری نیست، فقط بله یا نه. ممکن است از پاسخ تان تعجب کنید.
تا به حال چند مرتبه با کسی هم صحبت بوده اید که بعد از اتمام گفتگو احساس خستگی و بی حوصلگی شدید به شما دست داده است؟یا عضو یک سازمان هستید و شرکت در جلسات آن برای تان کسل کننده و وحشت آور است. سؤال اینجاست: علی رغم احساس بدی که پس از برقراری ارتباط با این افراد پیدا می کنیم، چرا باز به رابطه مان با آنها ادامه می دهیم، حتی وقتی می فهمیم که دوستی سالمی با آنها نداریم؟
این مسأله می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که سعی کرده ایم به نمونه هایی از آن در این مقاله اشاره کنم. وقتی فهمیدید چرا با وجودی که می دانید فلان دوستی، برای تان ناسالم است، باز به آن ادامه می دهید، شاید دست کشیدن از آن روابط برای شما ساده تر شود.

چهارشنبه 11/5/1391 - 7:58 - 0 تشکر 487458

قرآن شریف درباره دوست ناباب زنگ خطر می زند، زنگ خطر قرآن خیلی هم قوی است. می فرماید:«و یوم یعض الظالم علی یدیه یقول یا لیتنی اتحدث مع الرسول سبیلا. یا ویلتی لیتنی لم أتخذ فلاناخلیلا. لقد أضلنی عن الذکر بعد إذ جاءنی و کان الشیطان للإنسان خذولا». سوره فرقان، آیات 27 تا 29
می فرماید روز قیامت که می شود به اندازه ای پشیمان است که پشت دست خود را می گزد. دیدی انسان یک کار بی جایی می کند، پشیمان می شود، گاهی پشت دست می گزد، گاهی لب می گزد، این از پشیمانی است. قرآن می گوید: در روز قیامت بعضی پشت دست می گزند، چه می گوید؟ می گوید: ای کاش با پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله سر و کار داشتم، بعد می گوید: ای وای بر من، دیدی که رفیق بد مرا خراب کرد و مرا از قرآن، از پیامبر و از همه چیز دور کرد. بعد قرآن می فرماید: بدان که «و کان الشیطان للإنسان خذولا» ظاهراً شیطان در این جا یعنی رفیق بد، یعنی شیطان انسی. می فرماید که رفیق بد تو را به خذلان می کشاند، رفیق بد تو را بی چاره می کند، مواظب باش. انسان یک ماه با افرادی بنشیند که مقید به نماز باشند، مقید به روزه باشند، مقید به نماز شب باشند ،مقید به اجتناب از گناه باشند، به طور نا خودآگاه این آقا عوض می شود.
به عکس، اگر کسی نماز شب خوان است و نماز اول وقت خوان و اجتناب از گناه می کند، اما یک ماه برود در مجالس غیر دینی بنشیند با افراد ناباب، به طور ناخود آگاهی نه تنها نماز شب او از بین می رود، نماز اول وقتش نیز از بین می رود. من چه بسیار سراغ دارم دختر خانم هایی را که آن ها نماز شب می خواندند، نماز جماعتشان ترک نمی شد، روزه مستحبی می گرفتند عمل ام داود و امثال این ها به جا می آوردند، اما شوهر ناباب پیدا کرد، شوهر بی نماز پیدا کرد، همین دختر خانمی که نماز شب می خواند، دیگر نه نماز صبح می خواند ،نه نماز ظهر و عصر، عکسش را هم فراوان دیده ایم.

چهارشنبه 11/5/1391 - 7:59 - 0 تشکر 487459

داستانی آموزنده و پر معنا

نجاشی یکی از شعرای اهل بیت است و در زمان امیرالمؤمنین علیه السلام می زیست و برای امیرالمؤمنین علیه السلام اشعار می گفت و آدمی است متدین. آدمی است که دین در دل او رسوخ کرده . این آدم متدین این آدم مرید مولا امیرالمؤمنین و شاعر علی علیه السلام، درماه مبارک رمضان یک روزی قبل از ظهر می رفت برای مسجد پشت سر علی علیه السلام نماز بخواند، رفیق نا اهل در خانه نشسته بود، رفیق نا اهل به او سلام کرد.گفت: آقای نجاشی کجا؟ گفت: می خواهم بروم مسجد. گفت: حالا که قبل از ظهر است. گفت : می خواهم بروم مسجد مقداری قرآن بخوانم تا امیرالمؤمنین بیاید و پشت سر او نماز بخوانم. گفت: بفرمایید.
وارد شد. مقداری با او صحبت کرد. نجاشی گفت: ماه مبارک رمضان است، چیزی که نمی شود خورد، برویم مسجد بهتر است. ولی آن رفیق بد سر گذاشت در گوش او و وسوسه شروع شد. همان که در سوره معوذتین، سوره آخر قرآن سه مرتبه از او خدا پناه می برد، ازاین رفیق بد، از وسوسه رفیق بد.
«بسم الله الرحمن الرحیم. قل أعوذ برب الناس. ملک الناس. إله الناس. من شر الوسواس الخناس. الذی یوسوس فی صدور الناس. من الجنة و الناس». یعنی خدایا پناه می برم به تو، خدایا پناه می برم به تو، خدایا پناه می برم به تو از وسوسه رفیق بد، از وسوسه شیطان، وقتی که وسوسه کند اما غیر مستقیم، خناس زیر آبکی کار کردن را می گویند، خناس یعنی آن کسی که زهر را بریزد در کپسول و به خورد شما بدهد، خورد بچه شما بدهد. این را عرب می گوید خناس و این سوره مبارکه سه مرتبه پناه به خدا می برد از این گونه رفیق ها، یعنی رفیقی که وسوسه کند مخصوصا وسوسه زیر آبکی، وسوسه غیر مستقیم .
نجاشی آمد آن آقا سر گذاشت در گوش نجاشی، دیگر مستقیمش کرد، گفت: که بیا برویم خانه، یک شراب نابی دارم، یک بره گوسفند هم دارم، شراب به تو می دهم، بره هم به تو می دهم، نجاشی تکان خورد گفت یعنی چه؟! در ماه مبارک رمضان این حرف ها چیست که می زنی؟ گفت اشتباه کردم، بیا تا با تو حرف بزنم. کشاندش توی خانه نجاشی را نشاند، وسوسه شروع شد، خدا ارحم الراحمین است، خدا می آمرزد، بیا دمی خوش باشیم. امروز گناه می کنیم فردا توبه، با گفتگو شراب را به خورد نجاشی داد، بعد هم بره را آورد به خورد نجاشی داد. امیرالمؤمنین دارد نماز می خواند، بدمستی شروع شده، داد او رفت بالا. خبر دادند به امیرالمؤمنین که شاعرت، آن که صف اول می ایستد به نماز جماعت شراب خورده، فرمودند: صاحب خانه را با نجاشی هر دو را بیاورید. این ها باید حد بخورند، هشتاد تازیانه باید به آن ها زد. مثل این که نجاشی کمتر خورده بود، چه جور بود نمی دانم. تا پیش آمد نجاشی فرار کرد، نتوانستند او را بگیرد نجاشی فرار کرد صاحب خانه را گرفتند آوردند پیش امیر المؤمنین و ایشان حد را جاری کرد. نجاشی خیلی متشخص، آبرو دار و طایفه دار بود. شب بعضی از بزرگان از طایفه اش آمدند خدمت امیرالمؤمنین واسطه شوند، آقا ببخشید، اگر نجاشی بخواهد حد بخورد آبروی طایفه ما می رود.
امیر المؤمنین فرمودند: نمی دانم چه می گویید، می گویید: حدود خدا را جاری نکنم؟ تهدید کردند، گفتند: یا علی اگر بخواهی حد جاری کنی این طایفه دشمن شما می شوند، فرمودند: من باید حکم شرعی را انجام بدهم ولو این که جهان پشت به پشت یکدیگر کنند ضد من. دیدند نمی شود. بالاخره نجاشی را دستگیر و حد جاری شد. نجاشی دین دارد، نجاشی ولایت دارد، اما همین نجاشی که ولایت دارد، شاعر خاص امیرالمؤمنین است. در صف اول جماعت ملا جایش است. قبل از ظهر می خواهد بیاید مسجد کوفه برای عبادت ، ولی رفیق بد او را برد در خانه شرابش داد، بره داد. قرآن می فرماید بدان اگر با رفیق بد نشست و برخاست کردی، پشیمان می شوی، پشت دست را دندان می گیری، برای خودت یا برای جوانت.چه می گویی؟ می گویی: ای کاش جوان من با فلان کس رفت و آمد نداشت، دیدی آبروی جوانم و آبروی خودم را ریخت و به قول قرآن این کاشکی ها نه در دنیا و نه در آخرت دیگر فایده ای ندارد. آب ریخته را دیگر نمی شود که برگرداند. اگر آبروی شما یا آبروی جوانتان ریخت دیگر نمی شود این آبروی ریخته را برگرداند.
دختر خانم مواظب باش با پسر جوان به نام درس خواندن نشست و برخاست نداشته باش، آتش است می سوزاند. مقدس اردبیلی رحمة الله علیه مرجع تقلید است، بارها خدمت امام زمان رسیده، از او سؤال می کنند(پیرمرد 70 ساله که دیگر غریزه جنسی ندارد)آقا در یک خانه ای هیچ کس نباشد جز یک زن، مانعی هم نداشته باشد شما گناه می کنی یا نه، مقدس اردبیلی نگفت نه، گفت: پناه می برم به خدا اگر چنین صحنه ای برای من جلو بیاید. مقدس اردبیلی 70 ساله خدمت امام زمان رسیده، مرجع تقلید شیعه به اندازه ای با تقواست اسمش ملا احمد است، علما به او لقب مقدس داده اند، این مرد 70 ساله می گوید پناه می برم به خدا، من در یک جایی باشم، یک زن هم باشد و هیچ کس غیر من و آن زن نباشد.
پدر و مادر! ببینید دختر شما با یک جوان در اتاق نشسته اند و دارند درس می خوانند و بی تفاوت باشی، این جنایت است به کی؟ با اولادت، این خیانت است، دختر تو هرچه نجیب، اما مقدس اردبیلی می گوید: انسان نجیب این جا در خطر است، این بی تفاوتی درست نیست، بالاتر از این بگویم قرآن مجید درباره یوسف علیه السلام می گوید:«ولقد همت به وهم بها لولا أن رأی برهان ربه». سوره یوسف، آیه 24 زلیخا به یوسف تمایل پیدا کرد، یوسف هم به زلیخا تمایل پیدا می کرد، اگر عصمتش نبود. چون معصوم بود تمایل پیدا نکرد. چنان چه معصوم نبود، او هم می رفت.
این جمله به پدر و مادر ها چه می گوید، به دختر خانم ها چه می گوید، به جوان های مسجدی چه می گوید. حضرت یوسف توانست از امتحان بیرون آید، آن امتحانی که به قول استاد بزرگوار ما علامه طباطبایی رحمة الله علیه می فرمودند: بیست و چهار زمینه برای گناه یوسف بود. اگر یکی از این بیست و چهار زمینه برای هر کس فراهم شود، گناه می کند. اما یوسف توانست این بیست و چهار زمینه را زیر را پا بگذارد و از امتحان خوب درآید. یوسف می گوید: پروردگارا! «إلا تصرف عنی کیدهن أصب إلیهن و أکن من الجاهلین».سوره یوسف، آیه 33 می گوید خدایا تو باید یاریم کنی والا من هم می روم اگر دست عنایت تو روی سرم نباشد. اگر تو مرا نگاهم نداری من هم می روم. این آیه به پدر ومادر ها چه می گوید؟ مواظب باشید رفیق بد تاثیر عجیبی دارد، نجاشی را می کشاند در خانه و شرابش می دهد، جوان با عفت را، جوان با شخصیت را، به مراکز فحشاء و آنجا بی آبرویی برای همه درست می کند، دختر عفیف با حیا را می کشاند به بی عفتی و بالاخره رفیق بد از هر آتشی سوزنده تر است. از هر شری شرتر است. به عکس رفیق خوب، خوشا به حال کسانی که رفیق خوب دارند. قال علی علیه السلام: «لا یکون الصدیق صدیقا حتی یحفظ أخاه فی ثلاث فی نکبته و غیبته و وفاته* دوست دوست نباشد تا برادر خود را در سه جا حفظ کند، در حال بدبختی و در غیبت و در مردن او». بحار ج 74 ص 163 رفیق خوب به کی می گوییم؟ یک روایتی راجع به ازدواج است، آن روایت با القاء خصوصیت می آید این جا، یعنی زن و شوهر هم باید رفیق و مصاحب باشند و در آن جا می گوید با که رفت و آمد بکن. رسول گرامی می فرماید: «إذا جاءکم من ترضون خلقه فزوجوه إلا نفعلوه تکن فتنة فی الأرض و فساد کبیر».بحار ج 103 ص 372 یعنی آقا اگر می خواهی رفیق انتخاب کنی باید دو تا شرط داشته باشد، یکی دین داشته باشد، یکی اخلاق ، اخلاق انسانیت، با وفا باشد، با عفت باشد، با وقار باشد، یکی هم دین داشته باشد. این روایت شریف که بارها پیامبر فرمودند، آقا اگر این دو شرط در رفیق بود، با او رفیق شو «والا تکن فتنه و فساد کبیر» و الا فساد بار می آید آن هم فساد بزرگی ، و الا فتنه ایجاد می شود آن هم فتنه بزرگی .یعنی دختر خانم شما باید دوست بگیری، اما یک دختر متدین و با اخلاق. مواظب باش آن دختری که در طایفه بی حجاب ها بزرگ شده با او رفت و آمد نکن، او را به عنوان دوست نگیر، اگر می بینی لاابالی در نماز است، اگر خیلی به دین اهمیت نمی دهد، با این رفت و شد نکن.
جوان اگر می خواهی دوست بگیری باید متدین باشد، تا تو را بکشاند به مسجد، تا تو را بکشاند پای منبر و محراب، تا تو را بکشاند به کتاب های دینی. مواظب باش اگر دین نداشته باشد، اگر بی وفا باشد، اگر اخلاق انسانیت نداشته باشد، این رفیق نیست، این دشمنی به صورت رفیق است.
منبع: ماهنامه قرآنی نسیم وحی

چهارشنبه 11/5/1391 - 8:25 - 0 تشکر 487470

اسرار دوستی


برای هر روز از ماه، گفتاری کوتاه پیشنهاد شده است. روز را در ساعت مناسبی آغاز کنید. گفتار را چند بار تکرار کنید. دفعه اول با صدای بلند، بعد آرام تر، بعد به صورت یک زمزمه و سپس در فکرتان تکرار کنید. با هر بار تکرار، بگذارید کلمات با عمق بیشتری جذب ضمیر ناخودآگاه تان شود. در پایان حقایق ارائه شده با شما یکی خواهد شد. آن صفحه ای که گفتار روزتان هست، طی روز باز کنید و در هر فرصت آن را مرور کنید. حتی المقدور آن گفتار را با شرایط واقعی زندگی تان تطبیق دهید. شب قبل از خواب چند بار دیگر گفتارتان را مرور کنید. سعی کنید اثرات مثبت را در تمام وجودتان جذب کنید و بگذارید با ضمیر آگاه تان یکی شود.
-روز اول : راز دوستی در تفاوت قایل شدن میان دوستان است. صداقت را به چاپلوسی و صمیمیت را به لبخندهای تصنعی ترجیح بده.
-روز دوم : راز دوستی آن است که برای یافتن دوستان صمیمی باید اول خودت یک دوست باشی.
-روز سوم : راز دوستی در توقع نداشتن از دیگری است. نسبت به دیگران آزاده رفتار کن.
-روز چهارم : راز دوستی در قسمت کردن شادی ها با دیگران است.
-روز پنجم : راز دوستی در این است که بیشتر گوش کنی تا دیگران را وادار به شنیدن کنی.
-روز ششم : راز دوستی در این است که درخوشبختی دیگران، نه فقط با حرف بلکه با عمل سهیم باشی.
-روز هفتم : راز دوستی در دوست داشتن بی قید و شرط دیگران است.
-روز هشتم : راز دوستی در این است که دوستانت را تحسین کنی بی آن که بدانند چه احساسی نسبت به آنها داری.
-روز نهم : راز دوستی در این است که دوستانت را همان طور که هستند بپذیری و سعی نکنی آنها را به دلخواه خودت باز آفرینی کنی.
-روز دهم : راز دوستی در این است که حالات خوب و بد خود را به دیگران تحمیل نکنی، اما به آنها فرصت دهی که احساس خود را بیان کنند.
-روز یازدهم : راز دوستی در این است که نیازهای دیگران را مقدم بر نیازهای خودت بدانی.
-روز دوازدهم : راز دوستی در این است که هرگز اشتیاق دوستانت را نسبت به مسائل مختلف تحقیر نکنی.
-روز سیزدهم : راز دوستی در محترم شمردن است. به حقوق و دیدگاه های دوستت احترام بگذار.
-روز چهاردهم : راز دوستی در این است که تغییر حالات خود را با خوشرویی و حسن نیت بپذیری.
-روز پانزدهم : راز دوستی در این است که محبت را نه تنها با کلام بلکه با نگاه و لحن صدا نیز ابراز کنی.
-روز شانزدهم : راز دوستی در این است که دوستان را در آرزوها و اهدافت سهیم کنی، نه این که فقط با آنها وقت بگذرانی.
-روز هفدهم : راز دوستی در این است که هنگام صحبت با دوستان، حواست کاملاً جمع آنها باشد.
-روز هجدهم : راز دوستی در این است که همواره افکار مثبت در سر داشته باشی، خصوصاً هنگام بروز سوء تفاهمات.
-روز نوزدهم : راز دوستی در این است که هرگز دوستانت را قضاوت نکنی بلکه همواره نکات مثبت آنها را ببینی.
-روز بیستم : راز دوستی در این است که دایماً دیگران را سرزنش نکنی بلکه مزایای مثبت کار درست را صادقانه بیان کنی.
-روز بیست و یکم : راز دوستی در این است که از سعادت دوستان شاد باشی و هرگز وضعیت خود را با بدبینی با وضعیت آنها مقایسه نکنی.
-روز بیست و دوم : راز دوستی در این است که در غم و ناراحتی دوستانت شریک باشی و به آنها دلگرمی بدهی، نه این که با ابراز احساسات نادرست، ناراحتی شان را تشدید کنی.
-روز بیست و سوم : راز دوستی در این است که حامی حقوق دوستت باشی حتی اگر ناچار شوی به اشتباه خود اعتراف کنی.
-روز بیست و چهارم : راز دوستی در معتمد بودن است.روی حرفت بایست، به قولت عمل کن و به تعهدت پایبند باش.
-روز بیست و پنجم : راز دوستی در این است که در معاشرت با جمع رشد کنی و آگاهی ات را افزایش دهی.
-روز بیست و ششم : راز دوستی در این است که روابط خود با دوستانت را به روابطی استثنایی تبدیل کنی.
-روز بیست و هفتم : راز دوستی در صدر قرار دادن عشق خداوند است.
-روز بیست و هشتم : راز دوستی در این است که با موهبت دوستی، عشق به خداوند را در خودت ایجاد کنی.
-روز بیست و نهم : راز دوستی در این است که به تنش های موجود در رابطه ات بها ندهی و دست به کاری بزنی که موجب تقویت دوستی شود.
-روز سی ام : راز دوستی در صمیمیت است. برای دوستانت یک دوست واقعی باش حتی زمانی که به تو بد می کنند.
منبع:نشریه کوچه ما، شماره16.
منبع:نشریه کوچه ما، شماره 16.

چهارشنبه 11/5/1391 - 8:26 - 0 تشکر 487471

پیدا كرد ن یك یار همزبان ، مثل خیلی از كارهای د یگر اصول و قوانینی دارد

یك نویسند ه ناشناس می گوید:« د وستان در زند گی مانند ستون های یك ایوان هستند. بعضی وقت ها شما را با بالا نگه می دارند و گاهی به شما تكیه می كنند . گاهی اوقات فقط كا فیست كه بدانید از شما حمایت می كنند.دوستی لذت زند گی شما را در زند گی دو برابر و غم ها یتان را نصف می كند . زیبا ترین چیزی كه دوستان واقعی كشف كرد ه اند این است كه می توانند جدا از هم در زند گی رشد كنند ، بدون اینكه از هم جدا شوند.»
به ساد گی می توان گفت مهم ترین جایگا هی كه هر فرد باید در آنجا یك د وست داشته باشد ، ازدواج است . به این د لیل مشاوران ازدواج مدا م به زن و شوهر ها توصیه می كنند كه با هم د وست باشند . چون ممكن است شما از همسرتان طلاق بگیرید ولی نمی توانید دوستتان را طلاق بد هید .
در تجارب و محیط های اجتماعی هم دوستی به تثبیت ارتباط میان افراد كمك می كند . د وستی پیمان با ارزشی است كه با ید به آن احترام بگذاریم ، آن را پرورش د هیم و بزرگ كنیم .

چهارشنبه 11/5/1391 - 8:28 - 0 تشکر 487472

قوانین طلایی د وستی

بدون شك بزرگ ترین قانون ارتباطی میان انسان ها این است : «با مرد م همان طور رفتار كن كه د لت می خواهد آنها با تو همان رفتار را داشته باشند.» با این وجود، نباید بر اساس رفتارهای نا درست د یگران ، همان نحوه برخورد را شما هم در پیش بگیرید . پس به رفتارهای بی اد بانه با نهایت مهربانی پاسخ د هید . به طور حتم نمی دانید كه زند گی آن فرد تا به امروز چطور گذ شته اما می توانید پیش خود تان این طور تصور كنید كه روز خوبی نداشته است.شاید د وستی كه به او علاقه مند ید همان روز شغلش را از دست داد ه ، رئیسش به طور ناعاد لانه ای او را توبیخ كرد ه یا به خاطر سرماخورد گی كم طاقت شد ه است . شاید هم متوجه شد ه كه فرزند نوجوانش مواد مخد ر مصرف می كند. به هر حال علت رفتار مناسب دوستتان هر چه باشد ، نباید آن را برای خود تان بزرگ كنید . یك كلمه محبت آمیز یا لبخند ملایمی كه نشان می د هد او را درك می كنید به این فرد كمك می كند تا رفتار غیر منتظره اش را اصلاح و از شما عذ ر خواهی كند . وقتی كه مرد م در نظر شما بی اد ب و زشت جلوه كنند ، برایتان آزار د هند ه می شوند . بنابراین چنین احساسی را از خود تان دور كنید.

چهارشنبه 11/5/1391 - 8:30 - 0 تشکر 487473

چهار پیشنهاد برای داشتن د وستی پایدار

برای اینكه د وستی شما پایدار باشد باید قبالیت های زیاد ی داشته باشید :
1 ـ خود خوا هی را از خود تان دور كنید.
2 ـ به دوستتان كاملا توجه داشته باشید .
3 ـ وقتی نیاز دارد با او حرف بزنید و به خوبی به حرف هایش گوش د هید .
4 ـ‌ به او نشان د هید كه برایش ارزش و احترام قائل هستید و از او قد ر شناسی می كنید این كارها روی خود شما هم تاثیر مثبتی می گذارد و علاوه بر پایدار كرد ن دوستی تان، احساس خوبی پیدا می كنید.

چهارشنبه 11/5/1391 - 8:31 - 0 تشکر 487474

رفیق غم و شاد ی ها

گا هی اوقات در مواقع غم و ناراحتی ، عمق دوستی ها مشخص می شود .اینكه نمی دانید در چنین مواقعی چه بگویید موضوع مهمی نیست ، بلكه مهم این است كه كنار دوستتان حاضر باشید و هر كاری كه لازم است برای او انجام د هید . همه آد م ها نیاز دارند كه در غم و شادی هایشان باهم شریك شوند و بد ین ترتیب دوستی لذت بخش تری داشته باشند .اگر دوستان در چنین شرایطی همواره در كنار هم باشند ، پیمان آنها واقعا گرانبها و ارزشمند می شود . وقتی دوستی ها فقط به مواقع خوشی و شاد ی ختم شود ، دوام چندانی ندارند و به تدریج كمرنگ خواهند شد.

چهارشنبه 11/5/1391 - 8:32 - 0 تشکر 487475

دوست واقعی كسی است كه عیب هایت را جلوی رویت بگوید

یك د وست همیشه خوبی شما را می خواهد و این میل را با مهربانی ، احساسات و احترام به شما نشان می د هد. از طرف د یگر یك د شمن كسی است كه به پیشرفت و رفاه شما علاقه مند نیست .
باید بدانید وقتی كسی از شما انتقاد می كند نسبت به فرد ی كه مدام از او تعریف و تمجید می شنو ید دوست بهتری است چون انتقاد های او شما را به سوی پله های پیشرفت سوق می د هد.اگر هر بخش از انتقاد ها را درست ارزیابی كنید ، در كمال تعجب توجه می شوید كه این افراد واقعا دوستان شما هستند . این طرز فكر همراه با كمی انعطاف پذ یری به شما كمك می كند تا اشخاصی را كه از شما انتقاد می كنند دوست خود تان بدانید .
بعضی از دانش آموزان به معلمشان به چشم یك دشمن نگاه می كنند . به هر حال بخشی از موفقیت یك دانش آموز در مدرسه به تأثیر معلم در كلاس درس بستگی دارد. پس به دانش آموزان از این دست بگو یید به جای این طرز فكر ، باید بدانند معلمی كه اشتباهات آنها را اصلاح می كند بهترین دوستی است كه می توانند داشته باشند.
از هر دست بد هی از آن دست پس می گیری
در اینجا بهتر است داستانی را بخوانید كه پیام مهمی را درباره دوستی به همراه دارد: روزی روزگاری یك مرد شهری مزرعه ای خرید . مالك قبلی در مورد مرز میان این مزرعه با زمین همسایه اش مشكلات زیادی داشت و كشاورز همسایه مدام با او جر وبحث می كرد. وقتی مرد شهری برای بررسی پرچین ها به مزرعه رفت ، با همسایه اش روبه رو شد. كشاورز به او گفت : «این پرچین باید 30 سانتی متر به سمت زمین تو عقب تر برود». مرد شهری پاسخ داد :«اصلا بهتر است 60 سانتی متر عقب تر برود.» كشاورز با تعجب گفت : «اما این بیشتر از آن چیزی است كه مد عی آن هستم». مالك جد ید در جواب گفت : «مانعی ندارد . من ترجیح می د هم به جای داشتن 60 سانتی متر زمین بیشتر ، با همسایه ام در صلح و آرامش زند گی كنم.» كشاورز گفت : «این نهایت لطف شماست ولی من اجازه این كار را نمی د هم . این پرچین اصلا از جای خود ش تكان نمی خورد» . بسیاری از مرد م به ند رت طرز فكر این مرد شهری را دارند و بیشتر آنها د ید گاهی مانند این كشاورز دارند. بنابراین اگر كمی وقت بگذارید و برای داشتن چنین نقطه نظرات مثبتی تلاش كنید، در نهایت دوستان بیشتری را در كنار خود خواهید داشت.

چهارشنبه 11/5/1391 - 8:33 - 0 تشکر 487476

با خوش بینی دوست پیدا كنید

آیا از بود ن در كنار یك فرد خوش بین لذت می برید؟ جواب معلوم است . بیشتر مرد م ترجیح می د هند با شخصی نشست و برخاست داشته باشند كه فكر می كند فردا روز بهتری است تا اینكه مدا م فرد ی را ببینند كه باور دارد امروز بد تر از د یروز است . افراد خوش بین هر جا كه می روند شادی و نشاط را منتقل می كنند و باعث می شوند د یگران درباره خود شان احساس خوبی داشته باشند . این طرز فكر یك راه مطمئن برای این است كه بتوانید با د یگران دوست شوید.

چهارشنبه 11/5/1391 - 8:34 - 0 تشکر 487477

دیگران را مجذوب كنید

زمانی كه شما به توانایی در د وست یابی غبطه می خورید و می گویید فلان شخص كاریزما دارد ، در واقع درباره شخصیت فوق العاد ه او صحبت می كنید . به طور مثال وقتی وارد اتاق می شود د یگرا ن بد ون توجه به ظاهر او جذ ب شخصیت این فرد می شوند یا وقتی در جمع گسترد ه ای حضور دارد ، نا گهان می بینید كه د یگران دور او جمع شد ه اند و به حرف هایش گوش می د هند.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.