• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 4478)
يکشنبه 1/5/1391 - 12:29 -0 تشکر 476115
جدیدترین اخبار علمی پزشکی

سلام
روزتون بخیر
میخایم اخبار علمی پزشکی روز رو براتون بذاریم

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

شنبه 28/5/1391 - 0:25 - 0 تشکر 516932

پزشكان دانشگاه كمبریج از طراحی یك روش جدید برای تزریق دارو به بدن خبر دادند كه به زودی به واسطه آن بیماران دیابتی، ایدزی و سرطانی از تزریق آمپول‌های دردناك خلاص خواهند شد.
، در روش جدید این بیماران نیازی به تزریق روزانه و دردناك داروها با سرنگ ندارند و در هر نوبت استفاده از تكنیك جدید دوز مورد نیاز دارو برای مدت شش ماه را دریافت می‌كنند.

به گفته متخصصان علوم پزشكی دانشگاه كمبریج، این روش مفید و غیرتهاجمی شامل هیدروژل‌هایی است كه بدون درد تزریق می‌شوند و تجدیدشدنی هستند. این هیدروژل‌ها می‌توانند حامل انواع پروتئین‌ها و سایر مواد دارویی باشند و حداكثر طول عمرشان شش ماه است.

به گزارش پی‌تی‌آی، هیدروژل‌ها از پروتئین‌ها حفاظت می‌كنند و بنابراین برای مدت طولانی فعال می‌مانند.

شنبه 28/5/1391 - 0:29 - 0 تشکر 516934

بکارگیری طب سوزنی در ورزشکاران باعث بهبود اسپاسم عضلانی و افزایش انرژی می شود



یک متخصص طب سوزنی و داروهای گیاهی با بیان اینکه طب سوزنی روشی بدون عارضه است که می تواند به کمک ورزشکاران بیاید و ناراحتی هایی نظیر آسیب های تاندونی و التهابات مفصلی را برطرف کند، گفت: ورزشکاران چینی از طب سوزنی به عنوان یک راهکار برای افزایش انرژی بهره می گیرند بدون آن که دوپینگ محسوب شود.

دوشنبه 30/5/1391 - 22:17 - 0 تشکر 520647

شركت فناوری بیوتكنیك در چین، اسكلت انسان را به نمونه های پلاستیكی بسیار بادوام تبدیل می كند. طی فرایند پلاستیك سازی انسان كه در چهار مرحله انجام می شود، لایه های پلیمری، جایگزین مولكول های آب و چربی در نمونه های بیولوژیكی می شوند.

دانشكده های پزشكی و باغ وحش ها نمونه های انسانی و حیوانی خود را به این مركز ارسال می كنند و بدن ها در این مركز پردازش می شوند.


برای پلاستیك سازی حیوانات بزرگ مانند وال، دو سال زمان نیاز است؛ اما ساخت یك انسان پلاستیكی ظرف هشت تا 12 ماه انجام می شود.

دوشنبه 30/5/1391 - 22:19 - 0 تشکر 520648


بدنه دوچرخه خارق العاده، سبک تر از یک لپ تاپ!



فکر می کنید یک دوچرخه مسابقه ای (یا به قول معروف کورسی) چه قدر باید وزن داشته باشد؟ یک دوچرخه کوهستان چطور؟ خب، فریم دوچرخه کوهستان Delta 7 Arantix در کنار زیبایی خارق العاده اش، تنها ۱۴۲۰ گرم وزن دارد! این دوچرخه از لوله های مشبک شبیه تار عنکبوت از جنس فیبر کربن و کولار ساخته شده که چنین سازه و طراحی با نام تجاری IsoTruss نامیده می شود

به نظر می رسد که به این راحتی ها نتوانید بدنه دوچرخه ای محکمتر و سبک تر از این را در جایی بیابید. نکته جالب درباره این دوچرخه که در کشور آمریکا ساخته می شود، دست ساز بودن آن است و اینکه قرار است تنها ۲۰۰ عدد از آن تولید گردد. سفارش دهندگان می توانند تنها به سفارش بدنه بپردازند و یا اینکه بقیه تجهیزات را هم با مارک SRAM یا Shimano همراه بدنه درخواست دهند

يکشنبه 9/7/1391 - 14:22 - 0 تشکر 563462

یک تیم پزشکی مصری به ریاست دکتر "صابر وهیب" توانست دو نوزاد دوقلو که از ناحیه شکم به هم چسبیده بودند را با موفقیت در بیمارستانی در شهر اسکندریه از هم جدا کند و حال دو نوزاد از هم جدا شده خوب گزارش شده است.



برای دیدین گزارش تصویری از عمل جراحی جداکردن دوقلوها


 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

يکشنبه 9/7/1391 - 14:25 - 0 تشکر 563464

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که افراد بی‌حرکت ممکن است در معرض خطر بیشتر بیماری مزمن کلیوی باشند.





جام علمی به نقل از ام اس ان بی سی پژوهشگران بریتانیایی دریافتند که افرادی که کمترین میزان زمان را در حال نشسته می‌گذرانند، کمتر از همه ممکن است دچار بیماری مزمن کلیوی شوند. و بر اساس یافته‌های این تحقیق که در جورنال بیماری کلیوی آمریکا منتشر شده است، این امر به خصوص برای زنانی صادق بود که کمتر از سه ساعت در روز می‌نشستند.



به گفته توماس ییتز، یکی از این پژوهشگران از دانشگاه لایسستر روشن نیست که چگونه رفتار نشستن ممکن است به بیماری کلیوی بینجامد.


به گفته ییتز نشستن همچنین با بیماری‌های مزمن دیگر مانند دیابت نوع 2 نیز ارتباط دارد. او می‌گوید: "افرادی که شغل‌شان مستلزم نشستن طولانی‌مدت است باید گاه به گاه کار خود را قطع کنند و زمان‌هایی را به ایستادن اختصاص دهند." ییتز ابراز امیدواری کرد افزایش آگاهی عمومی در این باره باعث شود این مسئله جزء ملاحظات بهداشت کاری قرار گیرد.



ییتز و همکارانش در بررسی 5650 بریتانیایی از آنان درباره عوامل سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، ورزش و زمان نشستن سوال کردند. آنان همچنین این افراد داوطلب را از لحاظ نشانه‌های بیماری‌های کلیوی مورد بررسی قرار دادند. این پژوهشگران حتی پس از اینکه عواملی مانند سیگارکشیدن،سن، جنس، قومیت، شاخص توده بدنی، فشار خون، مصرف داروها و ساعات ورزش کردن در نظر گرفتند، رابطه‌ای میان ساعاتی که فرد در حالت نشسته می‌گذراند و بیماری کلیوی یافتند.



این پژوهشگران افراد را به سه گروه تقسیم کردند: افرادی که 8 تا 24 ساعت در روز نشسته بودند در رده "بالا"، افرادی که بین 3.2 تا 7.8 ساعت در روز را در رده "متوسط"، و افرادی که طول نشستن‌شان میان صفر تا 3 ساعت بود را در رده "پایین" قرار دادند.


زنانی که میزان نشستن آنان پایین بود در مقایسه با زنان با میزان بالای نشستن، 30 درصد کمتر در معرض خطر بیماری کلیوی بودند. مردانی که کمترین زمان را به نشستن می‌گذراندند، نسبت به مردانی که بیشترین زمان را در حال نشسته بودند، 20 درصد کمتر در معرض خطر بیماری کلیوی بودند.



به نظر می‌رسید ورزش این افزایش خطر بیماری کلیوی را در مردان بی‌حرکت کاهش می‌دهد، اما اثر مشابهی در زنان وجود نداشت.


آیا این نتایج به این معناست که باید همه باید کارهای دفتری را کنار بگذارند و کاری را پیدا کنند که حرکت بیشتری طلب کند؟
دکتر جفری اس برنز متخصص کلیه، استاد پزشکی در دانشکده پزشکی پنسیلوانیا می‌گوید: نه.



به گفته برنز این پژوهشگران رابطه‌ای میان ساعات طولانی نشستن و احتمال بیشتر دچار شدن به بیماری کلیوی را یافته‌اند. این یافته ثابت نمی‌کند نشستن واقعا باعث بیماری کلیوی شده باشد.


برنز می‌گوید: "شخصی که مدت طولانی می‌نشیند و عوامل خطرساز برای بیماری کلیوی ندارد، نباید نگران باشد. در مقابل کاملا منطقی است که فکر کنیم نشستن طولانی‌مدت ممکن است در دچار شدن به دیابت و فشارخون بالا دخیل باشد، اما خیلی مشکل است بی‌حرکتی را علت مستقیم بیماری کلیوی دانست."

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.