• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 4282)
يکشنبه 18/4/1391 - 10:30 -0 تشکر 469666
پنجاه مهارت در آشپزی


راههای عملی برای آشپزی بهتر و مسائل مربوط به آن در این تاپیک قید می شود. امیدوارم که مورد استفاده ی دوستان قرار گیرد.


به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:36 - 0 تشکر 469678



11-استفاده از سویا در برنامه ی غذایی: 
همانطور که می دانید سویا ماده ی غذایی بسیار خوبی است که همه ی افراد بخصوص افرادی که دارای فشار خون و چربی هستند باید مصرف کنند.
بعضی از افراد تمایل زیادی به خوردن سویا ندارند. برای اینکه بتوانید از سویا در برنامه ی غذایی خود استفاده کنید از این روش کمک بگیرید:
500 گرم سویا را درون آب خیس کنید. بعد از چند ساعت که کاملاً سویاها خیس شدند آنها را چرخ کنید. سپس با 500 الی 1000 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و حالا آنها را بسته بندی کنید و داخل فریزر قرار دهید. با این کار سویا طعم گوشت چرخ کرده را بخود می گیرد و براحتی می توانید از آن برای پخت غذا کمک بگیرید.
در ضمن در خرجی خانه هم کمک شایانی کرده اید.




به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:36 - 0 تشکر 469679



12-جدا کردن نان شیرینی از قالب 
اگر نان شیرینی از قالب جدا نمی شود از این راه استفاده کنید:
یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب شیرینی بپیچید و چند دقیقه صبر کنید، نان شیرینی از قالب به راحتی جدا می شود.


به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:36 - 0 تشکر 469681



13-پخت غذا با حرارت ملایم 

اگر شما هم از جمله خانمهایی هستید که عقیده دارید، اگر غذا با حرارت ملایم پخته شود خوشمزه تر است لازم است بدانید که گاهی این روش، نتیجه دلخواه ندارد به عنوان نمونه اگر می خواهید گوشت یا مرغ را با حرارت کم بپزید، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهید، تا طلایی شود و اطراف آن تغییر رنگ دهد. سپس آنرا روی حرارت ملایم بپزید با طلایی کردن گوشت لایه سرخ شده محافظی برای قسمتهای دیگر گوشت می شود و از له شدن آن جلوگیری می کند. کافی است قطعات گوشت را در تابه گود یا قابلمه بچینید و آب را به آن اضافه کنید، تا یک چهارم ضخامت قطعات گوشت آب باشد. سپس با درجه حرارت متوسط در ظروف درباز یا نیمه باز بپزید گه گاهی نیز گوشتها را زیر و رو کنید و در صورت لزوم آب به آن اضافه کنید.





به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:37 - 0 تشکر 469682



14-بریدن پنیر

برای اینکه پنیر شما بهتر بریده شود از کارد کند استفاده کنید. و راه دیگر آن این است که کارد را کمی گرم کنید و سپس پنیر را برش دهید.

راه دیگر اینکه با یک نخ تمیز و ضخیم مثل نخ عمامه استفاده کنید دوطرف نخ را بگیرید و از بالا تا پایین قالب پنیر بکشید. پنیر بصورت صاف بریده می شود.




به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:37 - 0 تشکر 469683



15-نکته در مورد عسلی که شکرک زده باشد 

اگر عسل شما سفت شده و در ضمن سفید شده یا به اصطلاح شکرک زده و دیگر قابل استفاده نیست، می توانید عسل را در ظرف دیزی یا ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید بصورتی که آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر دیگری بر دارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بعدی بگذارید، اگر فکر می کنید که ظرف عسل وارونه می شود یا تکان می خورد یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا ثابت بماند.حالا اجاق گاز را روشن کنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه بر می گردد و مطمئن باشید که دیگر تا تمام شدن عسل شکرک نمی زند.


به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:38 - 0 تشکر 469684



16-جلوگیری از وارفتن کوفته

برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد قدری آرد و تخم مرغ به آن بیفزائید و حرارت آتش را زیاد کنید.




به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:38 - 0 تشکر 469685


17-اگر فلفل غذای شما زیاد شد: 
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.


به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:38 - 0 تشکر 469686



18-اگرحبوبات بی نمک شد: 
اگر حبوبات شما بی نمک شد هرگز نمک خشک روی آن نریزید بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آبجوش حل کنید سپس داخل حبوبات پخته بریزید. نمک به همه جای حبوبات می رسد.


به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:39 - 0 تشکر 469687



19-پخت بهتر ماکارونی 
- چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.
- چند قاشق آبلیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.
- چند قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی اضافه کنید تا ماکارونی شما لذیذتر




به امید ظهوراقا

يکشنبه 18/4/1391 - 10:39 - 0 تشکر 469688


20-خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو 

برای بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمر هندی مخلوط با آب استفاده کنید.


به امید ظهوراقا

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.