این انبارها باید شرایط زیر را داشته باشد :
در برابر رطوبت غیر قابل نفوذ باشد .
غیر قابل نفوذ به حرارت باشند .
در و پنجره های آن دارای تورهای سیمی باشند تا از نفوذ حشرات جلوگیری شود .
دارای نور کافی باشند ( نور غیر مستقیم ) و در آنها تهویه به خوبی انجام گیرد .
قفسه بندی شده باشند و برای کنترل درجه حرارت و رطوبت وسایل لازم را داشته باشد .
برای جلوگیری از فساد مواد غذایی نباید آنها را روی هم انباشته کرد بلکه آنها را باید در طبقه بندیهای مناسب قرار داد .
توجه داشته باشیم که گونی ها و کیسه های مواد غذایی را با فاصله ای معینی روی هم یا در کنار هم قرار دهیم .