• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن انگليسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
انگليسي (بازدید: 7913)
جمعه 14/4/1387 - 3:12 -0 تشکر 46448
طرح ترجمه مقالات علمی - همکاری انجمن دانش و فناوری و زبان

 

به نام خدا
سلام

طبق اعلام قبلی و توافقات بین انجمنی ِ انجام شده می خواهیم با یاری شما دوستان مقالاتی در زمینه ی دانش و فناوری رو ترجمه كنیم.
مقاله ای كه پیش رو دارید درباره ی خون ه كه از شما دوستان دعوت می كنم به ما ملحق بشین و این متن رو هرچقدر كه می تونید ترجمه كنید.
در آخر این متن به عنوان تولید محتوا با همكاری انجمن های دانش و فناوری و انگلیسی به بخش دانش و فناوری سایت تحویل داده می شه تا به عنوان یك مقاله در سایت درج بشه

 

« معجزه خبر نمی کند، با احتیاط ناامید شوید ! »

 

دوشنبه 31/4/1387 - 20:29 - 0 تشکر 48742

به نام خدا 

با سلام

جناب میلاد غفاری عزیز خوش آمد اهالی انجمن رو بپذیرید

همونطوری که botanist عزیز گفتن خیلی خوشحال می شیم که به جمع ما بپیوندید 

هر گونه نظری، انتقادی، پیشنهادی دارید بفرمایید ما مشتاقانه منتظر شنیدن هستیم

و اما در مورد ادامه ترجمه این متن botanist عزیز خوشحال می شویم اگه ادامه بدید

پایدار باشید

با تشکر 

 
چهارشنبه 2/5/1387 - 0:34 - 0 تشکر 48920

من شخصا از کسانی که در این تاپیک فعالیت کردند تشکر میکنم. فکر میکنم با تکمیل این مقاله کار خوبی انجام شده باشه که قابلیت انتشار در بخش دانش وفناوری سایت رو هم داشته باشه.

در مورد فرمایش دوستمون miladsfor به یاد ضرب المثل "بیرون گود نشستن و لنگش کن گفتن" افتادم. اگر منظور شما از "ضعیف بودن" این تاپیک هست که به هیچ وجه با شما موفق نیستم. به عقیده من کار بسیار خوبی تا اینجا در ترجمه این مقاله انجام شده و شاهد صحبتم هم زمانی خواهد بود که این مقاله رو به عنوان محتوا برای انتشار به سایت ارائه کنیم. البته مقاله به خودی خود از نقطه نظر علمی خیلی عمیق و شامل جزییات نیست و در حد کلیاتی از خون و اجزای خونی هست ولی کیفیت برگردان مطالب بسیار خوب بوده تا اینجا. اگر هم منظورتون کل فعالیت های انجمن ه که جدا کم انصافی ه. ما این روزها مراجعات بسیاری از کاربرانی داریم که حتی از موتورهای جستجو انجمن رو پیدا کردند و استقبال اونها نشون میده که انجمن مسیر صحیحی رو طی میکنه.

در مورد تخصص شما هم اگر چه ما فعالیتی در مورد آلمانی نداریم، اما از همکاری دوستان جدید پیرامون انگلیسی جدا استقبال میکنیم. گو اینکه در این انجمن هم افراد متعددی بنابر رشته دانشگاهی کار مترجمی میکنند و بنده هم در طول دو سه سال اخیر فعالیت مترجم همزمان فارسی انگلیسی کردم که شما میدونید به مراتب از ترجمه متن و حتی آموزش پیچیده تره و مجموعا فکر میکنم با توجه به اقبالی که از سوی کاربران هست این انجمن ارزش وقت گذاشتن و فعالیت کردن داره.


يکشنبه 6/5/1387 - 0:35 - 0 تشکر 49429

سلام دوستان...

به نظرم این مقاله دوم ، برای ترجمه به اطلاعات علمی بیشتری(خصوصا قسمت توضیحات گلبولهای سفید) نیاز داشت.انصافا ریسرچر و روبه آسمان عزیز خیلی خوب ترجمه کردند.من هم سعی کردم ترجمه درست و قابل فهمی رو در ادامه قرار بدم.انشاالله که مورد استفاده قرار بگیرد.

متاسفانه در بعضی قسمتها ترجمه ی لغت به لغت خود جمله گویا نبود! درنتیجه مجبور شدم در قالب پرانتز توضیحاتی کم، برای فهم بهتر اضافه کنم.

این هم ادامه متن:

انواع سلولهای خونی سفید

بدن انسان شامل پنج نوع گلبول سفید هست:مونوسیتها،نوتروفیلها،بازوفیلها،ائوزینوفیلها ولنفوسیتها.

هرنوعی از گلبول سفید ، نقش خاصی را در سیستم دفاعی بدن ایفا میکند.

زیر میکروسکوپ،در سیتوپلاسم سه نوع از گلبولهای سفید دانه های کوچکی دیده میشود.

این سه تا ،نوتروفیلها ،بازوفیلها و ائوزینوفیلها هستند.به این سه نوع گلبول با هم ،گرانولوسیتها گفته میشود.این دانه ها (گرانولها)ماده های شیمیایی خاصی هستند که در مواقع پاسخگویی ایمنی ،آزاد میشوند.

دوتا نوع دیگر گلبولهای سفید(مونوسیتها و لنفوسیها) ،فاقد این گرانولها هستند.که با عنوان لکوسیتهای(گلبولهای سفید) آگرانولار(فاقد گرانول) نامیده شده اند.

مونوسیتها که 3%تا8% از سلولهای سفید ونوتروفیلها که 60% تا 70% سلولهی سفید را شامل میشوند،فاگوسیتها نامیده میشوند.

آنها سلولهایی که شامل میکرو ارگانیسم های خارجی مثل باکتری هستند را می بلعند وهضم میکنند.

مونوسیتهای موجود در سلولها ،ماکروفاژها هستند.ماکروفاژها می توانند در یک مکان ثابت باشند .مثلا در مغز یا غدهای لنفی.یا می توانند در محلهایی که به آنها نیاز هست سرگردان باشند ،مثل مکان عفونت.

نوتروفیلها خصوصیت دفاعی ،علاوه بر مونوسیتها دارند وآن آزاد کردن گرانولهای لیزوزیم دار هست؛آنزیمی که سلولها را خراب میکند.

بازوفیل ها 0.5% تا 1% از کل گلبولهای سفید رو در بر میگیرند.و عملکرد آنها در بدن، در پاسخ گویی التهابی هست.آلرژیها ، به خاطر چنین پاسخی به مواد بی ضرر ومشابه(منظور این است که، مشابه موادی که برای بدن مضر هستند ، میباشند .ولی ، بیگانه تلقی میشوند. درنتیجه ،سیستم در برابر ان دفاع میکند) ،مثل گرد و غبار ودانه گرده،در افراد حساس بوجود می آیند

.

موقعی که بازوفیلها فعال میشوند ماده شیمیایی گوناگونی آزاد می کنند که نشانه های خاص آلرژی(حساسیت) را بوجود می اورند.

به عنوان مثال، هیستامین باعث آبریزش بینی وجمع شدن اشک در چشم (چشم آبدار!) میشود که به واکنش های آلرژی مربوط میشوند.

هپارین هم ماده ای ضد انعفاد خون هست که منعقد شدن خون رو کاهش میدهد و جریان خون را به مکان التهاب که متورم شده است ،سوق میدهد.

ائوزینوفیلها که2% تا 4%از کل سلولهای سفید را در بردارد، به خنثی کردن اثر هیستامین و دیگر ماده های التهاب کننده ،باور شدند.

آنها همچنین باکترهایی که با سلولها درگیر شده بودند را،فاگوسیته(بیگانه خواری) میکنند.

 

خدايا در برابر هر آنچه انسان ماندن را به تباهي مي کشاند مرا با نداشتن و نخواستن رويين تن کن. (علي شريعتي)

.

.

"مدير انجمن زن ريحانه ي آفرينش"

"جانشين انجمن زبان انگليسي"

يکشنبه 6/5/1387 - 1:32 - 0 تشکر 49443

ادامه پست قبلی..

لنفوسیتها که 20% تا 25% از کل سلولهای سفید رو شامل میشوند به دو نوع تقسیم میشوند:

لنفوسیتهای B ولنفوسیتهای T

نام این لنفوسیتها از منشا آنها گرفته میشود.لنفوسیتهای تی به خاطر تیموس ،تی نامیده شده اند. تیموس یک اندامی است که در ناحیه بالایی قفسه سینه، جای گرفته است که سلولها در آن بالغ میشوند.و لنفوسیتهای بی به خاطر ناحیه ای از بدن پرندگان(bursa fabricus) که در انجا سلولها بالغ میشوند، نامیده میشود.

لنفوسیتهای تی نقش مهمی را در پاسخهای دفاعی ایفا میکنند.

یک نوع از لنفوسیتهای تی ،لنفوسیتهای کمک کننده میباشد.زمانیکه با ماکروفاژی که میکروارگانیسم خارجی را هضم کرده است،روبرو میشوند، فعالیت در پاسخ ایمنی را شروع میکنند.

نوع دیگر لنفوسیت تی،سیتوتوکسیک (کشنده)نامیده میشود که سلولهای آلوده شده توسط میکرو ارگانیسم های خارجی را میکشد.

زمانیکه لنفوسیتهای بی توسط لنفوسیتهای تی فعال میشوند.(در اثر تقسیم لنفوسیت به پلاسما سل یا پلاسموسیت تبدیل میشوند)، پلاسموسیتها مقدار زیادی آنتی بادی(پادتن) ترشح میکنند.

همه سلولهای سفید خون در مغز قرمز استخوان بوجود می آیند.هرچند، اینها از سلولهای بنیادی لنفی موجود در مغز قرمز استخوان بوجود می آیند.

این سلولهای بنیادی در طحال،لوزه،آدنوئید و گره های لنفی ،رشد پیدا میکنند وبالغ میشوند.

ادامه دارد...

 

خدايا در برابر هر آنچه انسان ماندن را به تباهي مي کشاند مرا با نداشتن و نخواستن رويين تن کن. (علي شريعتي)

.

.

"مدير انجمن زن ريحانه ي آفرينش"

"جانشين انجمن زبان انگليسي"

يکشنبه 6/5/1387 - 1:36 - 0 تشکر 49446

ادامه پست قبلی...

پلاکتهای خو نی

پلاکتها سلول نیستند .آنها تکه سلولهایی هستند که در انعفاد خون نقش دارند.

تعداد پلاکتها در هر لیتر خون حدود 250،000 تا 400،000 میباشد.

منعقد شدن خون یک پروسه پیچیده است که با واکنش های آبشاری شکل(منظور شکل فرآیند)که در شکل گیری لخته خون نقش دارند،درگیر هست.

پلاکت ها شامل ماده های شیمیایی هستند که فاکتورهای انعقاد نامیده میشوند.اولین فاکتور انعقاد، توسط پروتئینی بنام پروترومبین آمیخته میشود.این واکنش پروترومبین را یه ترومبین تبدیل میکند.

ترومبین متناوبا ،فیبرینوژن را به فیبرین تبدیل میکند.

فیبرین پروتئین رشته مانندی هست که سلولهای خونی را ،که در محل جراحت خارج میشوند،به دام می اندازد.زمانی که توده خون سخت میشود،باعث ترمیم شدن بریدگی میشود.این مراحل برای قسمت های نسبتا کوچک بریده شده پوست عمل میکنند.موقعی که بریدگی بزرگ باشد یا سرخرگی قطع شده باشد،از دست دادن خون شدید میشود که کاهش فشار خون، از شکل گیری وترمیم بریدگی ممانعت میکند.به علاوه ، در بیماری ارثی به نام هموفیلیا یک یا چند فاکتور در پلاکت ها وجود ندارند.این اختلال حتی در بریدگیهای کوچک، باعث خونریزیهای شدید، میشود. پلاکت ها محدوده زندگی کوتاهی دارند،آنها برای پنج تا نه روز قبل از این که تغییر مکان بدهند زنده میمانند.

پلاکتها در مغز قرمز استخوان تولید میشوند واز بقیه سلولهای قرمز جدا شده هستند.

تمام.

 

خدايا در برابر هر آنچه انسان ماندن را به تباهي مي کشاند مرا با نداشتن و نخواستن رويين تن کن. (علي شريعتي)

.

.

"مدير انجمن زن ريحانه ي آفرينش"

"جانشين انجمن زبان انگليسي"

يکشنبه 13/5/1387 - 7:31 - 0 تشکر 50379

بانام و یاد اوکه هرچه داریم و هست از اوست

سلام ،

ممنون از همه ی دوستان که به خوبی هرچه تمام وقت برای ترجمه ی این مقاله گذاشتند.

شرمنده که دیر ادامه ی این مطالب رو قرار می دم.

Blood substitutes


Researchers hope to create synthetic blood substitutes to ease the burden of dwindling blood donations that are needed to meet the demand for surgeries**** transfusions**** and emergencies. Currently under development are blood substitutes that use perfluorocarbons or modified hemoglobin to carry oxygen to tissues.

Perfluorocarbons are long**** fatty hydrocarbon chains containing fluorine that have the ability to pick up oxygen in lungs and release it into tissues. The artificial blood is a mixture of perfluorocarbons with saline (physiological salt water) using surfactants**** substances that allow the mixing of oil and water. The solution then can be administered to patients. Over time**** as the artificial blood helps deliver oxygen to tissues**** the perflourocarbon molecules are exhaled from the body.

Hemoglobin solutions contain hemoglobin that has been isolated from red blood cells and chemically altered to increase its lifespan in the bloodstream and to ensure adequate oxygen-carrying capabilities.

Strictly**** these substances are not whole blood substitutes since they only have the ability to carry oxygen and cannot replace the other important functions of blood. However**** they would be valuable in eliminating the risk of transmitting disease during transfusions as well as preventing accidental blood type mismatches.

ABO BLOOD GROUPS. An interesting aspect of red blood cells is that they carry certain proteins**** called antigens**** on their plasma membranes. These antigens are responsible for the various blood groups known as A**** B**** AB**** and O:
A person with A antigens is type A and has antibodies to B antigens.
A person with B antigens is type B and has antibodies to A antigens.
A person with both antigens is type AB and does not have antibodies to either antigen.
A person with none of the antigens is type O and has antibodies to both A and B antigens.

These combinations are necessary to know when performing a blood transfusion. For instance**** if a type A individual donates blood to a type B individual**** the A antibodies in the recipient"s B blood will react with the A antigens of the donor"s A blood. This reaction**** called the agglutination reaction**** causes the blood cells to clump together. Agglutination can be fatal. Until blood typing was worked out early in this century**** many deaths from blood transfusions occurred due to incompatibility of antigens and antibodies.

HLA ANTIGEN GROUPS. Like red blood cells**** the plasma membranes of white blood cells also contain antigens. These surface antigens are called the human leukocyte associated (HLA) antigens. Like the red blood cell types**** these HLA antigens represent different white blood cell "groups." When a person receives an organ transplanted from a donor**** the recipient and the donor must have the same HLA antigen group for the transplant to be successful. If the donor and recipient are two different HLA antigen groups**** the recipient"s body will "reject" the organ; in other words**** the recipient"s immune system will be activated by the foreign cells of the organ and initiate an immune response against the organ

 

« معجزه خبر نمی کند، با احتیاط ناامید شوید ! »

 

يکشنبه 13/5/1387 - 7:44 - 0 تشکر 50381

بعد از ترجمه ی این بخش می رسیم به قشنگ ترین مباحث این مقاله که مربوط به بیماری هاست.

پس عجله کنید.منتظر ترجمه هاتون هستیم

 

« معجزه خبر نمی کند، با احتیاط ناامید شوید ! »

 

يکشنبه 13/5/1387 - 17:31 - 0 تشکر 50446

باتنیست جان

یه زحمتی میشه بکشید ترجمه هایی که تا اینجا صورت گرفته رو در یک فایل word وارد کنید و یه جایی آپلود کنید همینجا لینک بدید؟ یا برای من ایمیل کنید؟ ممنون.


دوشنبه 14/5/1387 - 14:57 - 0 تشکر 50552

سلام دوستان...

ریسرچر عزیز؛ 

این هم لینک دانلود کل ترجمه ها:

http://rs76.rapidshare.com/files/134732019/blood....doc

موفق باشید.

 

خدايا در برابر هر آنچه انسان ماندن را به تباهي مي کشاند مرا با نداشتن و نخواستن رويين تن کن. (علي شريعتي)

.

.

"مدير انجمن زن ريحانه ي آفرينش"

"جانشين انجمن زبان انگليسي"

پنج شنبه 17/5/1387 - 0:17 - 0 تشکر 50931

ممنونم باتنیست عزیز

من دارم برای انتشار مقاله در بخش دانش و فناوری سایت پیگیری هاش رو انجام میدم. دوستانی که در این ترجمه شرکت کردند آیا دوست دارند اسمشون اسم واقعیشون باشه در مقاله منتشر شده یا اسم کاربری؟ البته معمول اسم واقعی هست. مثلا اینجا رو ببینید.


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.